Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Micha Kat en Pieter Lakeman van Schiphol tot McDonald’s, professionele afpersing?

Micha Kat en Pieter Lakeman van Schiphol tot McDonald’s, professionele afpersing?

Waar Micha Kat zich jarenlang focuste op het beschuldigen van oud-secretaris generaal Joris Demmink van pedofilie, lijkt hij nu te worden ingezet als afperser in de vleesbranche. Ja, want ook de Demmink zaak leek te draaien om afpersing; afpersing van de Nederlandse staat welteverstaan. Daar werkte hij voor en namens de familie Poot van het bedrijf Chipshol, dat meende recht te hebben op een claim van 20 miljard (zie hier en hier). Ik toonde echter aan dat de familie Poot helemaal geen recht had op die claim, omdat zij zelf in een rechtszitting de overeenkomst die daarover zou zijn met de firma Landinvest, ongedaan lieten maken (zie dit vonnis). Jan Poot nam niet alleen zijn investeerders bij de Poot, maar hield de hele wereld voor de gek met een vermeende gronddeal met Landinvest waarmee hij claimde recht te hebben op gemiste inkomsten als gevolg van het feit dat Schiphol geen heil zag in de projectontwikkelingsplannen van Chipshol Forward. Chipshol hield zwartboeken van meerdere mensen bij – zo meldde een kroongetuige – waaronder een zwartboek van Camiel Eurlings. Het grootste zwartboek was echter dat van Joris Demmink. Zo werd de Nederlandse staat onder druk gezet met een vermeend pedofiliedossier. De kans dat dit deels gebaseerd was op feiten is levensgroot, omdat Demmink zijn voorliefde voor jonge jongens niet ontkende. Echter bleek de familie Poot zelf samen te werken met een veroordeeld afperser en kindermisbruiker, genaamd Jack Abramoff. Het gehele dossier aangaande deze zaak vindt u hier.

Nu de firma Chipshol beweerd heeft dat ze haar strijd om de gronden en de daarbij behorende claim heeft gestaakt, lijkt Micha Kat opnieuw te worden ingezet als hitman-schrijver. Of zouden we het misschien professioneel afperser kunnen noemen? Of de familie Poot haar strijd gestaakt heeft of gewoon die indruk heeft gewekt via de media om zo uit de schijnwerpers te geraken en ondertussen met miljarden op zak loopt, is maar zeer de vraag. De pijlen lijken nu echter te worden gericht op de vleesbranche. En ook hier lijken we de bemoeienis van de familie Poot te herkennen. Dat is niet direct hard te maken, maar een insider van Chipshol meldt dat Pieter Lakeman – de man die de DSB Bank onderuit trok met zijn verkapte oproep tot een bankrun – aandeelhouder in Chipshol is of ten minste was. Lakeman kreeg de stukken door een werknemer van Chipshol persoonlijk thuis afgeleverd; een privilege dat niet veel aandeelhouders ten deel viel. Misschien verklaart dat Lakeman’s bemoeienissen met Schiphol (zie hier). Micha Kat is erg close met deze Pieter Lakeman. De getuige meldt dat deze relatie waarschijnlijk ontstaan is door Chipshol. In 2010 schreef Kat met Lakeman een boek over boekhoudfraude. Als er boeken uit de koker van Chipshol insiders komen, zijn die ogenschijnlijk meestal bedoeld voor een hoger plan. Zoals ik al eerder meldde hield Chipshol zwartboeken bij. Boeken zijn in het verleden door Jan Poot ingezet om het volk modder in de ogen te smeren. Zo schreef Micha Kat in 2004 in het boek ‘Top advocatuur: de keuken van de civiele rechtspraktijk’, daarin en in latere aantijgingen via allerlei mediapublicaties door de familie Poot, werd de indruk gewekt dat Westenberg en Kalbfleisch schuldig waren aan het verpesten van de zaak rondom de deal met Landinvest. In werkelijkheid cancelde Jan Poot de deal zelf, maar dit sijpelde nooit door in de pers. Ik ben de enige die het betreffende tussenvonnis als bewijsstuk publiceerde. De grote meute wordt dus steeds zand in de ogen gegooid met boeken en mediapublicaties. We kunnen ons dus sterk afvragen of het boek over boekhoudfraude van Micha Kat en Pieter Lakeman niet een soortgelijk doel diende.

Wat in ieder geval duidelijk is, is dat er een relatie is tussen Chipshol (de familie Poot), Micha Kat en Pieter Lakeman. Ook is inmiddels bewezen dat zij de alternatieve media optuigden en daarbinnen hun eigen controlled opposition creëerden, om zo iedere onafhankelijke schrijver kapot te maken middels smaad- en lastercampagnes. Dit waarschijnlijk om zo volledig controle over het speelveld te houden. Interessant wordt het nu blijkt dat Micha Kat zich via zijn website Klokkenluideronline de laatste dagen sterk op het aanvallen van de firma McDonalds lijkt te richten (zie hier). Wat blijkt nu? De firma McDonalds koopt of kocht haar vlees onder meer bij rundvleesbedrijf Weyl. De laatst vindbare meldingen daarover zijn van 2008 (zie hier en hier). Nu ging deze vleesgigant in 2010 failliet en hebben de curatoren een claim ingediend tegen Weyl’s accountant KPMG. Het interessante is dat we de naam van Pieter Lakeman weer tegenkomen in relatie tot de curatoren Jacques Daniels en Jeroen Stekelenburg. Wat blijkt nu? Lakeman was de klagende partij. Kortom Lakeman was degene die waarschijnlijk te maken had met de claim van 150 miljoen. Op 31 oktober 2014 meldt het FD dat in deze zaak een schikking is getroffen met Lakeman (zie hier of hier). Interessant is dat ook hier Micha Kat zich met de zaak bleek te bemoeien. Dat blijkt bijvoorbeeld uit deze Skype conversatie die ik in 2013 met hem voerde. Ook trof ik Kat al eens onderweg naar Lakeman in Bilthoven. Hij meldde mij dat hij tegen een flink uurtarief met Lakeman samenwerkt in een onderzoek in de vlees business en liet mij ook het dossier zien. Het heeft er dus alle schijn van dat Kat en Lakeman een afpersingsteam vormen. De huidige inspanningen van Micha Kat tegen McDonalds wekken de indruk dat er meer te halen valt. Schijnbaar hebben zij meer informatie weten op te duiken in relatie tot de affaire Weyl. Wordt vervolgd.

Bron linkvermeldingen: Bol.com, sobi.nl, sobi.nlklokkenluideronline.is, vleesmagazine.nlboerderij.nl, tubantia.nlfd.nl

468 ad

19 Comments

 1. Micha Kat : Hornet for Hire ?

  Afpersen schijnt tegenwoordig een behoorlijk legitieme beroeps uitoefening te zijn. Maar ja het is wel in een tijd dat de Chicago Police Department een Guantanomo style torture enhanced interrogation black site facility genaamd `Hogan Square’ er op na houdt. Zo merkt Gordon Duff van veteranstoday.com – die schijnbaar aardig in de slappe was zit – droogjes op dat hij een Intelligence Officer was (en is) en die publiceren geen informatie, maar gebruiken diezelfde informatie voor blackmail doeleinden. Wanneer ik Francis Capelle moet geloven dat in het begin op klokkenluideronline.nl een backdoor bestond waar whistleblowers hun kinder porno filpmjes konden uploaden, dan geloof ik dat helemaal. Zeer zeker toen niet veel later door de zelfde club lieden Meester Afperser en voormalig Washington D.C. Lobbyist Jack Abramoff in de arm werdt genomen. Hier het affidavit van Francis Capelle :

  • Het is waarschijnlijk zo, waar Kat zo graag mensen van beticht, het zelf is. De alternatieve Media die is opgetuigd door dat soort lieden, dient als dekmantel om crimineel actief te zijn. Want hij heeft heel veel kapitaal die man, geld komt hij niet te kort, in allerlei vieze zaakjes weet hij geld te verdienen. Ook geloof ik dat ze Francis in Belgie hebben willen omleggen, denk wel dat we mogen spreken van een crimineel netwerk. Ik vraag me af in hoeverre zij binnen de politiek hun mannetjes hebben zitten, die Teeven daar is iets mee, daar heeft hij in het verleden omtrent de Vaatstra zaak een gesprek mee gevoerd onder 4 ogen, hij heeft daar nooit een woord over naar buiten gebracht, wat er zoal besproken werd.

 2. Een correctie : het is Homan Square. Er komt een protest a.s. zaterdag :
  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/03/demands-to-shut-down-homan-square-grow-1500-expected-to-protest-in-chicago-saturday-3117480.html

  The Hidden Truth of America’s Black Site Epidemic Exposed
  http://www.youtube.com/watch?v=Ycdn3dnDtEQ

  • Fuck wat heftig dit, dank je!

 3. Heet dat niet belangenverstrengeling als je tevens aandeelhouder bent (volgens getuige) of kreeg Lakeman om deze reden de stukken thuis geleverd? In ieder geval lijkt hij in een mooi afpersduo met Micha Kat te vormen. Het gaat allemaal om het grote geld.

  http://www.sobi.nl/about-us/#more-99

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/03/Lakeman_Chipshol.png

  • Zie de video waarin hypocrite Jan Libbenga (Barracuda) het zielig vindt voor Pieter (minuut 1.48)

   http://youtu.be/uKl4WzKpctE

   Het vertrouwen moet gehandhaafd blijven in de financiele wereld is zijn laatste opmerking DUS het moet de doofpot in….
   Tja er mot wel heel veel de doofpot in om de (democratische)illusie voor het volk te handhaven.

 4. beste allemaal , bedankt aan allen dat jullie zo goed bezig zijn. zelf ben ik op dit moment bezig met dit

  http://hampsteadchristchurch.com/

  nav de afschuwelijke getuigenissen van Alysa en Gabriel over jarenlang satanisch/saturnisch misbruik door een cult in Hampstead.

  http://www.ascensionwithearth.com/2015/03/petition-update-hampstead-cult-action.html

  enfin door dit alles staat me regelmatig het huilen nader dan het lachen en ik heb er vaak slapeloze nachten van.

  martin, aangezien deze pagina’toch een van de weinige is die ik bezoek voor
  werkelijk nieuws enzo dacht ik dat het misschien ook wel eens fijn was om een hoekje inte ruimen voor positieve energie/leuke dingen en filmpjes.

  niet om flauw tussendoor te grappen en grollen maar om het broodnodige tegenwicht te bieden aan de vele ernstige zaken waar wij allemaal op onze eigen manier aan werken.

  omdat de jongens de meestal oververtegenwoordigd zijn in de commentaren[ kan me vergissen hoor meiden no offense] wil ik jullie een inkijkje geven in de wonderlijke psyche van de vrouw maar dan even leuk.

  Groetjes aan @ allemaal, fijn lente weekend, Ga vooral veel sungazen, goede lichtinfo, vit d etc,

  ben even weg zo terug 😉

 5. @11-12 Goed initiatief

  Wat Lakeman betreft : Vergeet ook even zijn rol in de DSB affaire niet!!
  Waarin hij het advies geeft je geld van de bank te halen voor te laat…

  Kortom ook Lakeman is (zeer) laakbaar!
  Bah wat een ongelofelijke schijnheilige mannetjes allemaal.

  Rutte heeft het volkomen verknald zowel financieel, economisch als politiek en wat gebeurt er:

  Zie Herstel de Republiek
  http://nos.nl/artikel/2022958-rutte-zoekt-steun-voor-spectaculair-succesvol-beleid.html

 6. het klopt helemaal, je kunt helemaal niets met zijn website het is een grote puinhoop van onsamende hangende dingen,ik heb het jarenlang gevolgd ik dacht dat ik goed zat, maar ondertussen voel ik me zwaar genaaid.
  Ik heb net even een bezoekje gedaan op zijn site is te erg voor woorden.
  Ik wens hem alle luxe toe, en alle liefde.
  Groetjes Wilfred Bakker

  • @Wilfr B. cit “Ik wens hem alle luxe toe, en alle liefde.”

   Ik dacht het niet!!!

   Ik wens hem alle pestilentien toe die er zijn.
   Meer hoef ik over de heer(quod non) K.t niet te zeggen
   en minder zeker niet.

 7. @off red

  Even over de kranten van vandaag.
  Klopt precies wat @Martin altijd al heeft gezegd.
  De STAAT gaat zich zelfs onze KINDEREN toeëigenen en brainwashen/hersenspoelen c.q. verkwanselen (a pedoos?)!!!

  Telegraaf e.a. leugen staats blaadjes: kinderen vanaf 0 jaar in kinderdagverblijven. Nou ja (zeggen ze er wel bij) niet de hele week maar toch minimaal 1 a 2 a 3 dagen!!!

  @Mensen wordt wakker: De Staat(lees: [email protected]#&^!%[email protected]$) gaat officieel wettelijk en legaal uw kinderen roven…

  Zegt het voort zegt het voort…… tot iedereen ervan heeft gehoord of wij allen zijn vermoord……

  • Heb ik ook al gelezen.
   Dit is gewoon heel schokkend, je zou je kind toch niet meer hier in NL willen late opgroeien. Wat een zieke toestand, ik denk dat je in Oezbekistan beter af bent ondamks de kinderarbeid op de katoenvelden.
   Worden we niet wijzer van al die berichten over pedofilie in de KDV? Het Hofnarretje vergeten?

   Door mensen te dwingen allebei te werken omdat het anders te duur wordt wordt er zelfs draagvlak gecreerd. De banken en de belastingdienst hanteren als het ware de financieele zweep die ons tot slavernij brengt.

 8. Gewoon agenda 21 volgens bilderberg opdracht in uitvoer door handlangers samson en rutte. straks neemt de reeds aangestelde pechtholt het over. alleen nog even een verkeizing voor de buhne om de schaapjes in het weiland te houden en voila bussiness as usual. binnenkort het grote nederlandse offerfeest. Veel nederlandse schaapjes zullen geslacht worden.

 9. Zielig dit ?

  https://www.youtube.com/results?search_query=ontruiming+micha

  http://vitalifeiten.nl/micha-kat-uploads/

  Elvetwelve ; Als Vrouw kun je ook zeker leuke ervaringen opdoen
  dus ook niet Saai of Boring te noemen hé.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ih_kqHOsGSI

  Van Mens tot Mens ;

 10. Boterbloem. Ga het eens proberen,is geen burgerarrest bovendien.
  Wel grootspraak en mindfuck.
  Allemaal volksverraders,Vitalifeiten,Luca van Dinter,Karel Bacchus.
  Allemaal AIVD-ers.Erg lastig uit te leggen.Ga ik geen energie in stoppen als het niemand interesseert.
  Alles wat de OPPT zegt is wel juist,maar je kunt er niets mee.
  Pas als je het massaal doet.En dat het massaal zou worden hebben acteur Karel Bachus en Bea en Vitali met hun AIVD acties voorkomen.Dat was hun werk.

  • De clown Karel van de familie Bagger ‘arresteerde’ zogenaamd een politieagent en ook een rechter.
   Zoek op google en youtube.
   De fearmongering zat hem ondermeer in het zogenaamde’ bont en blauw slaan’ van Karel van de familie Bagger.
   Globalist Steve Brown zit overigens tot aan zn oksel in dit anti-soevereine mens complot.

   • Het ridiculiseren van de soevereine mens werd verder netjes opgepakt door Lakeman/Barracuda Urubin etc.
    Nu gelooft en durft bijna niemand zich mee oficieel soeverein te laten verklaren.
    Ik denk dat Karel van de familie Bagger niet aan een Skype-gesprek met Martin en Joris Truthseeker durft mee te doen.Hij blijft verder liever low-profile want is geen held maar ook een laffe NSB-er.De lijst NSB-ers is enorm.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close