Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Micha Kat journalist, klokkenluider of grote misleider?

Micha Kat journalist, klokkenluider of grote misleider?

Vol trots meldt Micha Kat vandaag op Klokkenluideronline dat hij gisteravond op de Katholieke Radio Omroep (KRO) in het programma Brandpunt genoemd werd en hij niet meteen in de dwangbuis hoefde te worden afgevoerd. Ook is een ander Katholiek medium erg op de hand van het kamp waaruit Micha Kat komt: het Katholiek Nieuwsblad. Het Katholiek Nieuwsblad is altijd erg in de aanval gebleven met betrekking tot de zaak Joris Demmink. Je zou bijna denken dat de familie Poot – die de financiers van de websites van Micha Kat zijn en zijn salaris betalen – uit de katholieke hoek komen. Wellicht dat het de moeite waard is om eens te onderzoeken hoe de connectie van de familie Poot met het geheime genootschap Opus Deï is. Dat is een soort variant van de vrijmetselarij binnen de katholieke kerk. De Katholieke media helpt in ieder geval het Demmink verhaal weer een nieuwe boost te geven. Micha Kat wordt weer min of meer in ere hersteld en mensen denken mogelijk “Die Micha Kat heeft toch wel het kindermisbruik van Demmink op de kaart gezet“. Wat echter vooral niet in deze media gemeld wordt is de ontdekking dat deze familie Poot openlijk samenwerkt met een man die jaren in de gevangenis heeft gezeten en slechts vervroegd vrij mocht komen omdat hij een boekje open mocht doen over de misstanden in Washington D.C. Ik heb het natuurlijk over Jack Abramoff.

Iedereen die het verhaal niet echt gevolgd heeft, raad ik toch aan om eens naar deze radio uitzending te luisteren. In de uitzending van 4 april, geeft Micha Kat openlijk toe dat de hele Demmink kwestie draait om geld. Ook geeft hij toe dat de stichting ‘de Roestige Spijker’ samenwerkt met Jack Abramoff. Waarom komen dit soort zaken niet aan de orde in een programma als Brandpunt? We hebben het hier niet over een ‘niet noemenswaardig persoon’. Deze Jack Abramoff heeft nogal een reputatie. Zo schreef Veterans Today [citaat] Veroordeeld Lobbyist Jack Abramoff voorzag mannelijke en vrouwelijke congresleden en senatoren in de VS van heteroseksuele-, homoseksuele-, lesbienne-, biseksuele- en kindprostituees. Zo werden tal van congresleden, media mensen en officials gecompromitteerd en chantabel gemaakt. Hierbij maakte hij gebruik van drie hotels in Washington.

De kant van Micha Kat die niet wordt belicht in de Main Stream Media en de door diezelfde Micha Kat gecontroleerde alternatieve media is de kant van de man die beweert dat zijn vader een hoge vrijmetselaar is en de man die geld uit mensen hun zak troggelt voor een vermeende miljoenen claim. Micha Kat kan openlijk Mark Rutte voor pedofiel uitschelden zonder hiervoor te worden opgepakt. Hij, zijn websites en Henk Krol (waarschijnlijk ook behorende tot het kamp Poot) kunnen een crematie van journalist Fred de Brouwer aankondigen en gewoon weer verplaatsen. Ook de website Niburu.co gaf al een toelichting op de ontmaskering van Micha Kat. Het is zaak dat mensen de kern van de zaak gaan doorgronden en ontdekken dat het hele Demmink dossier een compleet ander doel dient. Hieronder vat ik het nog eens voor u samen.

De advocaat van Joris Demmink, Harro Knijff, startte een showproces tegen het Algemeen Dagblad vanwege een filmpje dat al lang en breed op YouTube stond. De door de familie Poot van het bedrijf Chipshol gefinancierde stichting ‘de Roestige Spijker’ mocht zich voegen in deze procedure en wist het voor elkaar te boksen allemaal getuigen op te roepen. Zo riepen zij ex gevangenisdirecteuren op die tegen Demmink getuigden. Tijdens het proces zijn echter alleen mensen opgeroepen die mogelijkerwijze gelieerd zijn aan het netwerk van deze familie Poot, die ik dan ook de maffiagroep Poot noemde. Zo riepen zij bijvoorbeeld een zeer belangrijke getuige niet op. Oud-hoofdofficier van justitie Hans Vrakking had immers ook naar de media gelekt dat de naam van Joris Demmink wel in het Rolodex onderzoek voorkwam. De familie Poot was niet zo blij met iemand die niet “part of the club” was zo meldde Micha Kat mij persoonlijk. Er is dus niets met het verhaal van Vrakking gebeurd.

Het hele Demmink dossier draait slechts en alleen om de miljarden die de maffiagroep Poot binnen wenste te hengelen door het onderdruk zetten van de BV Nederland. Het heeft er alle schijn van dat dit gelukt is en dat men nu het Demmink dossier weer van ramkoers moet afbuigen. Natuurlijk moet een programma als Brandpunt nog even extra inwrijven dat het wel een serieus dossier is en dat er waarschijnlijk een parlementaire enquête nodig zal zijn om de onderste steen boven te krijgen, maar de echte misstanden worden niet onderzocht. Zo is er geen enkel kanaal binnen de Main Stream Media dat onderzoek doet naar de klokkenluiders zelf. Waarom stelt niemand de vragen: “Wie zitten er allemaal in die stichting de Roestige Spijker? Wie is Ben Ottens en hoe kan het dat de man die praktisch zijn hele CV aan Demmink dankt, hem nu aan moet vallen? Hoe kan het dat Ben Ottens mede verantwoordelijk is voor de opwaardering van de gronden rondom Schiphol (essentieel voor de claim)? Wie is Robert Rubinstein? Wie is Jack Abramoff? Waarom verkocht de familie Poot haar claim van 20 miljard in 2012 aan het Litigation Fund?” En wat natuurlijk zeker niet grondig onderzocht zal worden door een programma als KRO’s Brandpunt is de opmerkelijke dood van journalist Fred de Brouwer die zogenaamd met onthullingen zou komen over Joris Demmink.

Iedereen die zich gister weer in slaap heeft laten sussen door een Main Stream Media programma moet toch maar eens de moeite nemen om zich te verdiepen in de claim van 20 miljard. We hebben het dan over 8% van de totale Nederlandse rijksbegroting en een bedrag dat vrijwel 1 op 1 overeenkomt met het in 2013 berekende begrotingstekort. De vraag of deze Micha Kat dus journalist, klokkenluider of grote misleider is mag u voor uzelf beantwoorden.

Bron linkvermeldingen: Opus Deï, Veterans TodayNiburu.co, Schipholwanbeleid, NRC.nl

468 ad

20 Comments

 1. Als deze miljarden via de Rijksbegroting ‘verdwenen’ zijn moet er toch een bewijs of andere aanwijzingen zijn dat zo een giga betaling naar een of duistere organisatie als dat litigation fund, of bepaalde obscure personages zijn gedaan.
  Rekenkamer doe je werk, zou ik zeggen!!

  p.s. Het is toch Gods-geklaagd dat de Nederlandse burger via zijn belastingbetalingen zo effe 20 miljard afhandig gemaakt!!!

  excuse de uitroeptekens, het zouden er echter 20 miljard moeten zijn!!

  • Dat is bijna 2000 Euro per Nederlander!
   Vrouwen, kinderen en bejaarden etc alles meegerekend.
   Dus voor de werkende bevolking die de meeste belasting betaald is dat zeg maar 500-1000 euro meer !!!!!!!!!!!!!!!….

  • Site crashed take two: Als daar daadwerkelijk welk gelden dan ook aan poot zijn uitgekeerd wegens de claim dan is dat wel heel erg stil gehouden en zou samenspan wetgever nogmaals aangeven.

   Waar is dat gevonden dat poot gelden zou heben ontvangen van de overheid voor die claims?

   Dan moeten er beschikbare gerechtelijke uitspraken ook bestaan? Waar zijn die dan?

   Als dezen niet bestaan wellicht weer meer samenspan wetgever en grondroven.

 2. Als we dit toch weten zou er eigenlijk juist een burger arrest moeten uitgaan naar deze duistere Poot groep en alle fake klokkenluiders die vanuit deze duistere lobbyclub op kosten van de belastingbetaler worden gefinanciert.
  Want vergeet niet mensen,die €20 miljard zijn wel onze in € hollandse belastingcenten van ieders bruto inkomen in Nederland.
  Dit gaat van uitkeringsgerechtigden,gepensioneerden tot salaris gerechtigden.
  Zeg maar gerust onze Nederlandse staatskast.
  Deze staatskast is uiteindelijk wel de kast wat er voor zorgt dat iedere Nederlandse inwoner een vangnet heeft bij baanverlies.
  Baanverlies wat bij iedereen zomaar kan gebeuren van de ene dag op de andere.
  Hier is Nederland juist altijd sterk in geweest. Het samen bouwen van een sociaal vangnet.En het blijkt wel hoe belangrijk dit sociaal vangnet is juist in deze tijd waar veel bedrijven failliet zijn gegaan.
  Het zou toch te gek voor woorden zijn dat dit sociaal vangnet in handen valt van een lobbygroep met een crimineel sausje.
  Martin is een van de weinige Nederlanders die deze schijnbaar zeer gevoelige informatie aan het daglicht brengt.
  Natuurlijk ook met hulp van de goede matrix speurneuzen die het lef hebben om hierover te posten bij Martin.

  • Wederom een zeer heldere synopsis van Martin. NL had superrijk kunne zijn met de vele eerlijke, hardwerkende, intelligente en innovatieve mensen, in plaats daarvan heeft NL een schuld van hier tot Tokyo en begint het er steeds meer op een Derde Wereld-land te lijken.

 3. Niet Goed!!!
  Geld Terug!!!

  Ook onze Kat Joker en Poes Pipo denken er zo over
  nu ze minder eten krijgen, doordat er geen inkomsten meer zijn…

  Ze beginnen vanzelf diepe dingen te begrijpen over rechtvaardigheid.
  Bijna menselijk inzicht!

  De evolutie schrijdt voort.
  Ik zie het :- )

 4. Tot nu toe was het me niet gelukt de twee uur durende uitzending van Frontier Radio terug te luisteren wegens tijdgebrek. Het viel me zojuist op dat Micha redelijk in het begin zegt dat hij € 2.500,- per maand ontvangt van de familie Poot en geen € 4.000,-. Na wat gegoogle zag ik dat hier eind maand ook al her en der een discussie over is geweest, dat heb ik dan blijkbaar gemist. Het enige wat ik de laatste tijd een aantal malen las was € 2.500,- per maand.
  Intussen zat ik nog steeds met die € 4.000,- in mijn hoofd; een goede vriend van Micha had in februari 2013 dit bedrag namelijk tegen mij genoemd als het bedrag dat Micha maandelijks van de familie Poot krijgt. Maar omdat ik dit bedrag verder nergens tegen kwam, begon ik er van uit te gaan dat het dan wel € 2.500,- zou zijn en dat die € 4.000,- dan blijkbaar op de een of andere rare manier in mijn geheugen was blijven hangen. Tot ik hem zojuist bij het terugluisteren van de uitzending hoorde zeggen: geen € 4.000,- maar € 2.500,-.
  Dus alles bij elkaar opgeteld heeft Micha kennelijk tegen de beheerder van deze site “gelogen” over € 4.000,- per maand en die goede vriend van hem heeft, geheel onafhankelijk hiervan en ongeveer een jaar eerder, tegen mij “gelogen” over € 4.000,- per maand.
  Right…

  • Eerder heb ik Kat ook horen zeggen 4.000 euro per maand, of ik heb het ergens gelezen. Voorts heb ik Kat bij Argusoog Radio een keer horen zeggen: de comments (met nadruk op ments 🙂 op mijn website (KLOL), o die lees ik nooit (of iets van zeer gelijke strekking).

  • het bedrag is ergens vorig jaar met ca 2000 teruggeschroefd. het was dus hoger en is nu lager, rond die 2500.

   • Dank voor de toelichting. Het had hem niet misstaan dit even in een soortgelijk helder zinnetje uit te leggen, in plaats van te suggereren dat het het zoveelste onzinverhaal is van mensen die hem volgens hemzelf zwart willen maken.

 5. Nu weer een poppenkast opgevoerd door een van de “echte jannen” Jan Roos.
  Wat wil die Jan daar nou mee bereiken?
  Kan hij niet beter eerst eens naar z’n eigen roze werkgever kijken.
  http://thuisacademie.ntr.nl/clips/clip/show/218-waarom-is-roze-de-homo-kleur.html

  Roze is toch de favoriete kleur bij homo’s,of niet Jan?
  http://www.powned.tv/programmas/echtejannen.html
  Trouwens,wat valt de kijker nu op bij die andere Jan(ex illuminati playboy directeur)
  Deze man en iedereen die hun ziel aan de illuminati verkocht hebben maken herhaaldelijk deze gebaren.
  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/uploads/9/5/4/8/9548916/5099500.jpg

  Over POW gesproken.
  POW betekent wereldwijd: Prisoner Of War
  Publieke Omroep Weldenkend Nederland m’n hoela, want het gros van Nederland is niet meer zo weldenkend,dan ze zich in het openbaar voordoen.
  Alles is façade.

  Down To The Waterline

 6. Voor wie meer over Opus Deï wil weten: klik hier

 7. De grote “Hoer” werpt haar schaduwen vooruit ,eerst Europa onder de vlag van Maria , de Koningin des Hemels en daarna de rest van de wereld, met de paus als politiek en geestelijk leider.
  Om dit machtsdoel te bereiken heeft Rome verschillende keurkorpsen ter beschikking waaronder het Witte leger van Maria, Opus Dei en de Malthezer Ridders.
  Het devies is hun vaandel is
  “Alle wereldlijke, politieke en kerkelijke macht aan de paus”.
  Opus Dei is een genootschap dat in 1928 is opgericht in Madrid door monseigneur J.M.E.de Balaquer y Albas.
  Deze organisatie bestaat uit verschillende klassen waarvan de top de “Numeraii” worden genoemd.
  Deze groep telt ongeveer 75.000 leden en bestaat voornamelijk uit mensen die sleutelposities bekleden in het economische en politieke leven van de circa 87 landen waarin ze actief zijn.
  Na de heiligverklaring van Balaquer heeft Opus Dei zijn macht in staat en kerk danig uitgebreid.
  Aanleiding vormt de verhuizing van de Duitse regering naar de hoofdstad Berlijn. Van daaruit breidt deze roomse frontorganisatie zijn macht en invloed verder uit.
  Opus Dei is een conservatieve roomse organisatie met de karaktertrekken van een sekte.
  Hun bijnaam is ‘de stoottroepen van de paus’.
  http://www.yiooda.nl/rome-en-haar-leugens/de-moeder-der-hoeren/

  • De StootTroepen van de paus….?

   Bron: Telegraf, ma 19 mei 2014, 20:43
   “Paus: ga in wachtkamer werklozen zitten”

   “Ik kom zo!”

   Schijnt Hij gezegd te hebben, tegen wat bidschoppen…
   Waarom toch, vroeg ik me af…

   Een gewoon mens, zoals ik, die leest na-tuur-lijk wel de Teleblaf en denkt dan b.v. het volgende…:

   Huh? Wachtkamer?
   Ja daar zitten we al, met het hele bedrijf onderhand!
   Maar komt u er rustig bij, we hoorden net dat uw onderneming ook al naar de filistijnen is? Nee maar.
   Wie had dat Kunnen Denken he..
   Het leek ook wel een GeBed zonder einde he…

   Zeg, Uw lakeien (of hoe heten die dingen…) zijn even naar de koffiehoek, te bedelen voor koffie zeker en bidden voor een koekje.
   Tja ze zijn beetje streng hierrr. Ach alles went. Nietwaar.

   Moet u ook bonnen regelen voor de voetcelbank?
   Die krijgt u vàst en zeker niet, met zo’n dure en nette jurken aan. Daarom hou ik altijd steeds mn overol aan.

   Zou u ook eens moeten proberen, veel praktischer ook.
   WERK kleding, komt beter over he.
   En doe die rare hoed af zo komt u nooit aan de beurt.
   Daar letten ze op, rare hoeden. Wat ik u zeg!
   Maar niet in mijn wildste dromen ooit kunnen dromen,
   dat ik u hier nog es zou aantreffen zeg…
   U lijkt zo gewoon, ineens, behalve dat toneelpak dan…
   Mama Mia.. ‘t Kan verkeren ja.

   Wat voor soort baantje zoekt u nou?
   Ja, de gaarkeukens die zoeken nog opscheppers, in ploegendienst, niets voor u? Scheppende werkzaamheden?
   Creatief moet je wel zijn.

   Haha, U bent geen lachebekje he, zoals op teevee.
   U bent bijna aan de beurt hoor, uw nummertje bedoel ik, kom maar, ik gooi Uw kopje wel even weg.
   Nou, ajuu zeg ik dan maar he. O A Dieu, klinkt beter ja.

   Tot Nooit… :- )

 8. Henk Krol had zijn sexsites lopen via / bij / met http://www.midhold.nl/partners/ overigens net zo als Panorama (was dat zijn band toen over dat Demmink verhaal in de Gay Krant?) en veel andere gerespecteerde uitgevers als Sanoma , RTL, tele2 en KPN

 9. Wat mij opvalt aan sites als klokkenluideronline, boublog , hethaagsecomplot is dat zij dan wel de arrestdemmink agenda levendig pushen, maar tegelijkertijd essentieel `tangible evidence’ achterhouden, zoals o.a. video materiaal dat, wanneer ingebracht bij een rechtszaak zoals die van de roestige spijker, a la minute zou leiden tot een arrestatie en opsporingsbevel van Joris Demmink. Af en toe wordt zorgvuldig en afgewogen toch wat beschikbaar gesteld, aan partijen in de media die ertoe doen, b.v. drop even die vhs band van `dass fickende klassenzimmer’ bij KRO’s Brandpunt en Micha Kat is weer back in business, letterlijk.
  Scenario :
  Iemand heeft `tangible evidence’ in de Demmink zaak, er wordt contact opgenomen met Kat en Konsorten, die de geheime achterdeur van klokkenluideronline ter beschikking stellen, om de whistleblower zijn bewijs te laten uploaden. Hierna krijgt deze echte whistleblower `opeens’ de ene na de andere tegenslag te verwerken, de whistleblower wordt gestript, zodat hierna dit `tangible’ bewijsmateriaal alleen bij Micha Kat van klokkenluideronline terug te vinden is. Het spelleke begint dan weer van voren af aan. Micha Kat, de Katvanger voor de staat van echte whistleblowers in de wereld van de kinderporno.
  Het zou mij niets verbazen dat Micha Kat `in de leer’ is gegaan bij Jack Abramoff om zijn methoden te verfijnen. want met z’n collectie van dit soort `tangible evidence’ kan blijkbaar miljarden worden afgedwongen …

  THE SECRET WORLD OF JACK ABRAMOFF
  Terrorists, Torpedos, & Republican `Muscle’
  June 21, 2005 – Venice, FL.
  by Daniel Hopsicker
  http://www.madcowprod.com/06202005.html

 10. Fake klokkenluider Kat die de elite zo graag exposed als satanische pedofielen is op geld jacht.
  Kijk uit voor de zwarte kat mensen.
  U weet,een zwarte kat die voor uw voeten oversteekt brengt ongeluk.

  Hoe kun je in godsnaam een afkeer hebben van de elite wereld maar zelf wel als een wilde kat door het land rennen om een miljoen in je eigen zakken proberen te steken?
  nee,beslist geen oprechte klokkenluider.
  Hij toont z’n ware aard en dat stinkt!

  De missie van Micha: het ophalen van een miljoen bij Hans Westenberg en de Raad voor de Rechtspaak. Be there!
  http://www.klokkenluideronline.is/2014/05/advocaat-van-koning-verwoest-rechtstaat/

 11. Uit de KLOL stal:
  Gopal zegt:
  @ Micha:
  Is ‘Berendice Graatsma’ niet gewoon een Twitter-pseudoniem van Martin Vrijland? http://nl.hoax.wikia.com/wiki/Martin_Vrijland

  hahahahahaha die Gopal toch.
  Wie weet is die‘Berendice Graatsma’ wel gewoon een Twitter-pseudoniem van Micha zelf.
  Van die zelfde flutsite als die wat Gopal linkt:
  http://nl.hoax.wikia.com/wiki/Micha_Kat

  Ik kom niet meer bij van het lachen hier hoewel ik het eigenlijk diep triest en kinderachtig vind. Wat een grote onzin en dwalingen allemaal.
  Micha Kat en klol posters schei toch uit met die bullshit en zandstrooierij.
  Schrijf gewoon kei harde waarheid ook als het om chipshol gaat!

 12. Die arme Micha toch.
  Heeft hij soms het vakantiegeld van de Poot maffia gebeurd? En maar reizen,die profeet.
  Micha op “einde van de wereld” tournee.
  http://www.klokkenluideronline.is/2014/06/begin-van-michas-end-of-the-world-tour/
  Vergeet ook niet te storten op het rekeningnummer van die joodse profeet Micha, anders kan hij de pizza’s niet betalen in Italia. 🙂

 13. Micha Kat naar “het einde van Europa” vanui Zuid-Italië.
  Micha,je zit helemaal verkeerd in zuid-Italië,want daar is het “einde van Europa” helemaal niet.
  Vraag aan Poot of hij je nog wat geld kan overboeken om naar zuid Portugal te reizen , wan daar moet je zijn.
  Ik kan het weten,want ik ben er al twee maal geweest.
  Fenominaal uitzicht gegarandeerd en geen bootjes met allemaal ebola besmette afrikanen te bekennen.
  Wat een badmuts die Kat. 🙂

  Cape St Vincent – The End of Europe

Trackbacks/Pingbacks

 1. BOINNK!!! | Het wordt met de dag moeilijker de waarheid te achterhalen - […] http://www.martinvrijland.nl/2014/05/19/micha-kat-journalist-klokkenluider-of-grote-misleider/ […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close