Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Micha Kat, Peter Poot, Ben Ottens, de Roestige Spijker

Micha Kat, Peter Poot, Ben Ottens, de Roestige Spijker

Zojuist sprak ik Micha Kat na afloop van de Demmink verhoren in Utrecht (zie onder).  Vandaag was ex-gevangenisdirecteur Bart Molenkamp aan de beurt in de Demmink-verhoren, maar voor mij is het bijwonen van dit hele proces al niet meer interessant. Ik ben namelijk tot de conclusie gekomen dat het een grote schijnvertoning is. Ik denk dat er allang een deal is gesloten tussen de familie Poot en justitie. Ben Ottens is ogenschijnlijk aangewezen als coördinator bij dit proces. Peter Poot is trouwens ook iedere dag aanwezig. En waarom eigenlijk? Dat alles voor een zaak die alleen maar geld kost? Zijn het dan zulke slechte zakenmensen die Poot’s? Nee toch? Het zal toch wel iets opleveren. Jan Poot heeft in ieder geval zijn Chipsol claim al verkocht aan zogenoemde ‘Litigation funds’.

Wat doet Robert Rubenstein eigenlijk in de stichting ‘De Roestige Spijker’? Wie is hij en wat is zijn achtergrond? Ineens is daar uit het niets een Amerikaan met een joodse naam. En waarom ging Koen Voskuil van het AD gister snel naast Peter Poot zitten toen de man die de schetsen voor de krant maakt de stoel vrij liet komen? Heeft Koen Voskuil ook een lijntje met de familie Poot? Micha Kat wilde niet dat ik onderstaand gesprek zou gaan publiceren, maar de inhoud ervan vind ik dusdanig waardevol dat ik dat toch doe.

Opvallend is dat Micha rond de 6e minuut van het gesprek zegt dat ik in de ‘complotdenkerssfeer bezig ben’. Dat is op zich wel komisch te noemen.

Bron linkvermeldingen: Haarlemsdagblad.nl

468 ad

34 Comments

 1. Deze link werkt wel : Rubinstein, Abramoff en Janet Fellon

  http://www.zimbio.com/photos/Jack+Abramoff/Robert+Rubinstein

 2. Onverwacht scherp en verfrissend.

 3. Inderdaad Martin, de arrogantie van die lui dat vind ik ook veelzeggend.

 4. De CV van Ben Ottens. Kijk eens naar de rare sprongen en ook naar zijn functie als Directeur Grensbewaking.

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/03/CV_BenOttens.jpg

  • Maar dus ook (regionaal) gevangenisdirecteur, net als de twee getuigen.

 5. Peter Poot kom op mij totaal niet over als een oprecht mens. Eerder maakt hij onderdeel uit van dezelfde groep mensen die Nederland al jaren in de vernieling aan het helpen zijn, de VVD’ers waar Demmink ook onderdeel van is. Kortzichtige kapitalisten.
  Natuurlijk kun je zeggen dat Nederland nog een heel welvarend land is maar vergeleken met landen als Denemarken en Duitsland hebben we het afgelopen jaren echt heel, heel, heel slecht gedaan. Gigantische schade heeft dat de maatschappij opgeleverd.

 6. Wat ik niet begrijp is dat Micha krijgt een salaris van de fam Poot om zijn onderzoek te doen (een full time salaris)had ik begrepen, maar hij weet niet waarom Poot Demmink down wil hebben ,dat is best wel raar.
  Ik neem aan dat als je voor een baas gaat werken je het een en ander doorspreekt.

 7. “mrpettjo, met dat artikel van Martin Vrijland ben ik op dit specifieke moment niet blij!
  Natuurlijk heb ik zelf ook vragen bij deze procedure, ik dacht dat deze in het kader was van de schadeprocedure van Demmink tegen Koen Voskuil. Maar dat blijkt niet het geval. Het zou een onafhankelijke procedure zijn van de Roestige Spijker, waarin de rechter commissaris wel de verhoren afneemt, maar geen einduitspraak doet.
  Ik ben maar een piepklein juristje, maar van een dergelijke procedure had ik nog nooit gehoord. Ik ben wel blij dat de media er dingen uit oppikken, maar Langendoen heeft gelijk: er moet een strafrechtelijke vervolging van Joris D. komen!”

  Deze reactie van Boudineke spreekt boekdelen. Damage Control en perceptiemanagement ten top. Ik schreef al eerder dat Boudineke OOK controlled opposition was! Voor Bou als je meeleest, deze zaak maakt idd deel uit van de zaak Demmink vs AD (Koen Voskuil) waarin “de Roestige Spijker” zich heeft mogen voegen. Hoera hoera maar niet heus. Onderdeel van de strategie van het Demmink kamp. Hoezo mocht “de Roestige Spijker” zich ineens voegen in deze zaak? Hoezo mag “de Roestige Spijker” ineens wel 10 getuigen horen hetgeen ongekend is? Ik weet het wel!! Om Adele van der Plas (van Bakker Schut) zoveel mogelijk wind uit de zeilen te halen in het Echte STRAFPROCES!!

  O.M., “Roestige Spijker”, Demmink zijn samen onder leiding van het gekroonde slavendrijvershuis bezig met een schaakspel waarin ze vele zetten vooruit denken. Poot heeft de buit al lang binnen.

  • Boudine controlled opposition? Ik vind dat men nogal makkelijk met die term rondstrooit. Door wie zou zij dan gestuurd worden?
   Ik denk dat Boudine gewoon vanuit het (naive tegen beter weten in?) oprechte geloof schrijft dat het rechtssysteem zal zegevieren en deze beerput tot de bodem wordt leeggemaakt. Ik persoonlijk denk dat dit nooit zal gaan gebeuren, zeker niet vanuit het systeem zelf. Dat zal alles in werk stellen om de schade voor zichzelf te beperken en dat is misschien wat we hier nu zien gebeuren met de vreemde gang van zaken waar Martin ons terecht op wijst.

   • Op Boudine kom ik nog terug. Let maar op!

   • @Judoc, Donquijotte heeft bewezen een zeer scherpe neus te hebben voor het detecteren van disinformatie,trollen en gecontroleerde oppositie.
    Don strooit niet zomaar met dergelijke termen.
    Het afbranden van ogenschijnlijke medestrijders doet ie niet voor de fun.
    Als Don zegt dat Boudine controlled opposition is, kunnen we gerust aannemen dat dit juist is.
    Waardoor Bou precies door de mand gevallen is daar heb ik me niet in verdiept.
    Daarover zullen we binnenkort meer van onze webmaster horen.

 8. Ik vind Micha Kat hier een beetje klinken als ‘controlled opposition’ als ik eerlijk ben. Heel voorzichtig, goeie argumenten van Martin negeren…beetje jammer weer.

  • Eens, Micha is tijdens het hele gesprek zich aan het verdedigen tegen de kanttekeningen die Martin plaatst. Hij doet in het gesprek niets anders dan dat. Het heeft er alle schijn van dat Micha bepaalde belangen verdedigt. Martin mag niet aan De Roestige Spijker komen, zoveel is duidelijk. Tekenend is dat Micha op een gegeven moment Martin beschuldigt teveel in het complotdenkerssfeertje te zitten. Dat moet hij zeggen!?!?!? Nee, Micha Kat lijkt verloren in deze zaak, uitgespeeld door het Demmink-kamp.

 9. Scherp opgemerkt Martin.
  Je stelt hele relevante vragen.
  En Micha houdt de boot af.

  “in de complotdenkerssfeer” bezig ? (proest)

 10. Menkind??? Is dat een organisatie die kinderen aan mannen levert? Ik kan die Ben Ottens inmiddels helemaal plaatsen. De beerput is zo groot dat het welhaast niet te vatten is.

  • Dat denk ik ook en ik denk dat Martin en jij ontzettend goed zitten wat betreft de Roestige Spijker.
   Overigens wat mij betreft een zeer ongelukkige naam om de hoogste top van Juridisch Nederland aan te pakken.

   Demmink is de hoofdbewaker van een beerput, waarvan de geursporen door het hele land zijn te ruiken. Eigenlijk ook verdaarbuiten zoals bekend.

   Wat Nederland betreft zit ons hele bestruurlijke apparaat, maar ook de top van corporate bv Nederland t/m het koningshuis tot ver over hun oren in deze strontput deze smerigheid.

   Overigens nu Joris met pensioen is neemt geleidelijk zijn macht en het belang van zijn persoontje af.
   Mogelijk dat de Elite Parasieterende klasse middels ‘damage control’ persoon Demmink opofferen middels een voortijdig overlijden danwel hem wat geisoleerde gevallen (Turkije, Praag, Anne Frank pl) in de schoenen te schuiven. Dan mag ie een jaar of wat brommen met tv, ontbuit op bed en ‘s avonds wat stiekem aangevoerde jongetjes of zoals Folkert vd G voordeur gevangenis in, achterdeur uit en af en toe er weer in als de cameraploegen van de NOS/Msm langskomen.

   • Inderdaad Schnijder..

    “hem wat geisoleerde gevallen (Turkije, Praag, Anne Frank pl) in de schoenen te schuiven. Dan mag ie een jaar of wat brommen met tv…”

    Dat is wat ik denk dat er gebeuren zal,vanaf het moment dat er besloten was om een strafrechterlijk-onderzoek te starten omtrent Demmink,zie ik dat ook zo,de deksel blijft eigenlijk op de doofpot,want als die deksel er af zou gaan,dan zijn de gevolgen niet te overzien op maatschappelijk,politiek,economisch-niveau ect ect.

    En deze civiele prodedure spinnen ze zo in elkaar,dat inderdaad de partij Adele v/d Plas-Baybasin totaal wordt gedownplayed en wat weer Demmink en koningshuis ten goede komt om hele zaakje van netwerken en aanverwanten criminele zaken buiten schot te houden.
    Let op,genoeg,zo niet alle getuigen die gehoord worden in deze zaak van het kamp Poot,wellicht ook gerekruteerd,geinstrueerd en misschien wel betaalt door z n stromannen bij de Roestige Spijker,om zo te gaan praten en te antwoorden,in het voordeel van Demmink,Koningshuis,Justitie,politiek-nederland zodat ze zich vrijwaren van al teveel gezichtsverlies,dus de doofpot zal juist gesloten blijven.

    Kaaks hoort bij de zwarte bende,hij weet wat hem te doen staat,als Demmink wordt veroordeeld,dan krijgt hij een lachwekkende minimale straf.
    En dan komen ze er nooit meer op terug,dan hebben ze dat afgedaan.

    De uitkomst staat al vast,Poot krijgt z n zin,en alle partijen die hem gunstig gezind zijn,worden beloont,dus ook meneer Kat,Demmink die krijgt hooguit een lachwekkende straf,als ze hem gaan vervolgen en Baybasin mag het verrekken,ze willen de boel in de richting van hun gewenste uitkomst dirigeren,om de schade voor Nederland en buitenland zoveel mogelijk te beperken.

 11. Ottens, Poot en de Roestige spijker hebben niets met de performance van Matthijs Kaaks te maken. Kaaks heeft z’n eigen Law Firm Boekx advocaten sinds 2005 en is mede oprichter en hoofdredacteur van `Amice’, het eerste glossy magazine van eigen bodem voor de advocatuur. Kaaks geniet een grote reputatie op het gebied van laster en smaad rechtszaken, onder meer voor Quote Magazine, een glossy voor het Nederlandse bedrijfsleven. Hij adviseert bovendien diverse uitgeverijen, multimedia bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij kabeltelevisie. Bovendien is Kaaks gespecialiseerd in auteursrecht, modellenrecht en merkenrecht geschillen. Kaaks schrijft maandelijks een redactioneel artikel in het tijdschrift van de Nederlandse Orde van Advocaten.

  Kortom, Kaaks heeft voor hemzelf het spel aardig hoog op de wagen gezet. Als het niet zo best afloopt – het betreft hier een Demmink- en geen Wilders rechtszaak – heeft hij nogal wat te verliezen.

  Robert

  Robert M. Stockmann – RHCE
  Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
  crashrecovery.org [email protected]

  • Mooi verhaal, maar Kaaks werkt voor De Roestige Spijker.

 12. Ben nieuw hier maar volg alles al een tijdje. Ik denk dat je goed bezig bent en terecht je twijfels hebt en uit. Laat niemand je vertellen wat je moet denken en/of doen.

  Evil is done under the cover of darkness
  Good works are done in the sunshine ! Jim Tuck

 13. Het is echt foute boel mensen,en waarom reageert Micha zo?
  Ja ja,het is voor mij al heel duidelijk,het is 1 pot nat,nu is Martin die de juiste vragen stelt in de “complotdenkerssfeer” bezig???
  Hahahaha,en of dat hij controlled-opposition is,hij weet heel goed voor wie die werkt,en door wie die betaald werd/wordt.

 14. Al is de leugen nog zo snel ….de waarheid achterhaald haar wel.

  Zodra je een leugenaar -wat zeg ik- nog erger een leugenachtige zwendelaar die het NEEderlandse volk belazert en de meest smerige zaakjes moet toedekken bijna of helemaal ontmaskert zal hij letterlijk maar vooral figuurlijk gaan ‘stotteren’, wegkijken, slikken, in de aanval gaan dus jou beschuldigen (vlucht naar voren heet dat) van complotdenken. Mensen wordt wakker: Het is 1, zegge een GROOT complot.

  Hoogwaardigheidsbekleders(quod non) die zich verlagen tot kindermisbruik en deze kinderen voor hun hele leven KAPOT maken zijn geen ‘hoogwaardigheidsbekleders’ nee dat zijn de laagste van de laagste smerige laagwaardigheidSSmmerlappen verkleed dus hoogwaardigheidsVerkleders.

 15. Als Poot de claim al verkocht heeft, heeft wat hij doet natuurlijk niet ten doel een deal mbt de zaak chipshol te bewerkstelligen.

  Martin suggereert dat een goede zakenman niets zou doen wat geld kost, maar net zoals de maffia nog veel moeite doet om iemand uit weg te ruimen met wie ze nog een appeltje te schillen hebben – zonder dat het ze iets oplevert – zou Poot natuurlijk ook op zijn manier wraak kunnen nemen of gerechtigheid zoeken – ook al kost ‘t ‘m veel geld.

  De zwakke plek (Demmink) aanvallen om de corruptie binnen justitie bloot te leggen lijkt iig een redelijk succesvolle strategie te zijn.

  De beste strategie voor Kaaks persoonlijk is waarschijnlijk deze zaak “winnen,” dwz de ondertitelde docu mag verspreid worden, met zo min mogelijk schade voor de machtige tegenpartij.

  • Het OM wacht op deze verhoren. Pas daarna komen zij in actie.
   Als je je niet af laat leiden door alle kletskoek is dat gewoon de situatie.
   Het OM wacht tot de Roestige Spijker het voorwerk heeft gedaan, zodat de verdediging van Demmink zich volledig voor kan bereiden: klus geklaard

   • We hebben in de verhoren nog maar weinig gehoord dat we nog niet wisten behalve in de getuigenis van de Koter die onschadelijk gemaakt is door Vrakking (Demmink wel genoemd in rolodex-onderzoek, maar niet ivm van Maasdam of van Roon en oncontroleerbaar beschuldigd van iets dat misschien niet eens strafbaar is). Als er niets nieuws onder de zon is, wat is dan het voorbereidingsvoordeel van deze verhoren?

    Bovendien blijkt justitie in staat op de meest grove manier onrecht te spreken (Baybasin, Vaatstra). Het enige dat haar daarvan kan weerhouden is aandacht van de media (Lucia de B.). Aandacht van de media is ook het enige dat een parlementaire enquete zou kunnen bewerkstelligen die door Molenkamp nodig wordt geacht. En aandacht van de media is precies wat deze verhoren tot stand brengen.

   • Even voor de goede orde. De getuigenverhoren die nu plaatsvinden hebben betrekking op het uitzenden van een video en niet of Demmink ja dan nee strafrechtelijk vervolgt moet worden, zit ik hier correct?

    Op de tweede plaats hebben wij nog getuigenverhoren te goed in de zaak tegen Koen Voskuil, zit ik hier ook goed?

    Wat heeft deze heisa dan te maken met een ja danwel nee strafrechtelijke vervolging van Demmink?

    Niets, dus.

    De vraag die wij ons hier moeten stellen is, is deze rechtbank gemachtigd om het OM te verplichten de bewijslast uit deze zaak mee te nemen in haar onderzoek?

    Lijk mij een aardige vraag.

 16. Steven Brown: Ratten in pak 😉

 17. Je moet tegenwoordig met alles rekening houden.
  Dat die proces een farce is om mensen bos in te sturen begint bij mij ook te dagen.
  Wat Micha betreft: hem viel ook op dat die advocaat van Poot niet doorzette.Hem was in een video dat halfslachtige ook opgevallen. Zie op 3:59 in “VERSLAG VERHOOR LANGENDOEN, DEEL 2”
  http://www.klokkenluideronline.is/2014/03/begin-middag-verslag-demmink-tribunaal-24-maart-klaas-langendoen/

 18. Wat zijn deze zaken toch slangenkuilen. Over en weer vliegen beschuldigingen en verdenkingen. Boublog (Boudine) is verdacht (?), Micha ook (?). Roestige spijker speelt dubbel spel lijkt het. Dankbaar hebben we ook gehad die aanpapte met Mata Hari.
  Hoe weet je of je eerlijke bondgenoten hebt in deze stuff? Wie kan je vertrouwen?

 19. @They Knew Mooi toch dat om een filmpje Harro Knijff alle getuigen die tijdens de vervolging van Demmink aan bod kunnen komen nu al mag horen. Wat denk je waarom het OM zo lang wacht met het opstarten van de vervolging van Demmink? Ik denk dat ze nog even langer wachten. Als alle getuigen gehoord zijn in deze zaak gaat het OM pas aan de slag met Demmink Goh, wat zou het met elkaar te maken hebben….laat je ogen niet zo dichtsmeren

  • Wat denk je waarom het OM zo lang wacht met het opstarten van de vervolging van Demmink? Ik denk dat ze nog even langer wachten. Als alle getuigen gehoord zijn in deze zaak gaat het OM pas aan de slag met Demmink Goh, wat zou het met elkaar te maken hebben

   Je bedoelt dit(?):
   http://www.martinvrijland.nl/2014/03/26/micha-kat-over-ben-ottens-peter-poot-en-hans-vrakking/
   De stichting ‘De Roestige Spijker’ zorgt ervoor dat alle getuigen verhoord worden en zorgt voor enkele tegenstrijdigheden in de verklaringen van de gevangenisdirecteuren (ex collega’s Ottens). De advocaten van Demmink krijgen zo volledig inzage in alles wat in een mogelijke vervolging van Demmink aan bod komt. Zo wordt het hele spel kapot gespeeld,….

   Als dit klopt, dan ben je slim Martin.

 20. Martin, mijn indrukken na bekijken van je video:

  6:16
  Over waarom Poot Demmink aanpakt?
  Martin, Micha komt me oprecht over in zijn antwoorden. Dat bleef ook erna zo.

  7:19
  Dit mogelijk het antwoord waarom Poot Demmink wil exposen:
  Justitie heeft Poot jarenlang tegengewerkt, zie die corrupte rechters Westenberg en Kalfvlees.

  Het systeem van rechtspraak deugde niet. Demmink was diegene die achter de schermen boel stuurde, hij was ook topman justitie. Poot daarom hekel aan Demmink, die personificatie van het falen van justitie. Omdat met diens pedofilie hij aangepakt kan worden, wil Poot via Demmink dat corrupte systeem aan de kaak stellen.

  Misschien dat Poot daarom zei dat diens pedofilie niet hem interesseerde. Misschien bedoelde hij dat hij het falen van justitie wilde aanpakken (waar Poot jarenlang mee te maken had).

  12:23
  Micha had het over die ouwe (Poot) wat die allemaal tegen zijn hoofd slingerde. Het is dus iemand die iedereen zeg maar hautain lijkt te behandelen (hij zal zich wel rijk en machtig voelen en anderen zo behandelen).

  15:10
  Ze confronteren met je bedenkingen over Ottens, Kaaks en zo. Micha adviseert dat ook te doen. Zoiets laat zien dat hij authentiek is.

  Dit zijn maar wat ideeën Martin. Ik vind Micha echt oprecht overkomen. Tijdens gesprek zul je ook dat aangevoeld hebben denk ik.

  Jouw punt van twijfels over Ottens (oa rond 14:00) en advocaat Kaaks die niet zijn best lijkt te doen blijven wel punten om waakzaam te blijven.
  Het vermoeden dat er een dubbelspel wordt gespeeld door Poot met Justitie ook niet meteen de prullebak ingooien. Dat moet men nog in achterhoofd blijven houden.

  • Belangrijkste vraag zou moeten zijn: Waarom wil Micha het niet over de CV van Ben Ottens hebben? En wie is Robert Rubenstein?

Trackbacks/Pingbacks

 1. De opmerkelijke CV van Ben Ottens, de Roestige Spijker | Martin Vrijland - […] gegeven moment zou meneer Ottens met ruzie weg gegaan zijn bij het ministerie; zo zie Micha Kat in ons…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close