Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Micha Kat valt van zijn voetstuk

Micha Kat valt van zijn voetstuk

Gisteravond werd ik uitgenodigd om voor Frontier radio tekst en uitleg te geven over mijn artikelen van afgelopen week aangaande de stichting ‘De Roestige Spijker’ en Micha Kat. Micha Kat was ook uitgenodigd in de uitzending om wederhoor te geven, maar wilde dit niet. Blijkbaar zat hij wel mee te luisteren en gaf hij na ongeveer 45 minuten in de de Skype-chat aan dat hij toch graag in de uitzending wilde. Toen hij werd toegevoegd aan de uitzending probeerde hij wederom antwoorden te ontwijken. Hij gaf aan Ben Ottens van de stichting ‘De Roestige Spijker’ nooit te hebben gesproken. Als argument droeg hij aan dat je bij het ten strijde trekken in de tweede wereld oorlog ook niet van de strijders kon verwachten dat ze zich ineens af gingen vragen ‘wie is Eisenhower’.

Dat Dwight Eisenhower nogal wat Duitsers heeft afgemaakt aan het einde van de tweede wereldoorlog, maakt het voorbeeld extra precair. Tussen 1945 en 1950 zijn er in bezet Duitsland nog zeker 7 tot 8 miljoen Duitse burgers afgemaakt door geallieerde machten. Alle doden waren te betreuren als hongerdoden. Volledige gezinnen werden uiteen gedreven, zodat vele kinderen ver van hun ouders van de honger zijn omgekomen. Deze methode van genocide plegen was een gevolg van de ‘ingenieuze’ (maar niet minder zieke) breinen van Dwight Eisenhower en Henry Morgenthau.

Micha Kat probeert met zijn voorbeeld van ‘het niet bekritiseren van zijn medestrijders in het heetst van de strijd‘ een draai te maken die spreekt van een hoog staaltje perceptiemanagement. Hij wil namelijk beweren dat hij zijn ‘mede stijders’ van de ploeg van ‘de Roestige Spijker’ niet perse hoeft te kennen. Dat is uiterst opmerkelijk, omdat hij altijd alles en iedereen tot in het extreme onder de loep neemt. Je zou toch kunnen stellen dat het bij een leger hoogst ongebruikelijk is dat de generaals en officieren van elkaar niet weten wie ze zijn?

Zoals verwacht wil Micha Kat mij in de verdediging drukken door in te zoomen op de vraag of ik een bijstanduitkering heb. Dit is voor hem waarschijnlijk hoogst ongeloofwaardig, gezien het feit dat ik zulke professioneel ogende websites heb en zoveel schrijf. Hij kan dit vanuit zijn beleving wellicht niet voorstellen. Uit de email die ik ontvang van een Micha-medestander en uit een artikel op zijn website maak ik op dat hij mij dit vraagt om aan te willen tonen dat ik ingezet ben als ‘nieuwe media-infiltrant’ vanuit het kamp Demmink [citaat] ‘Martin Vrijland ingezet als nieuwe media-infiltrant in cruciale fase zaak Demmink’. Het opmerkelijke is dat Micha Kat ook al in zijn interview (hier te bekijken) met Victor Wijsman van Waarinholland.nl afleidingsmanoeuvres maakt en mij als kwakzalver wegzet. Hij gaat niet in op de inhoud van mijn kritiek en begint nu de tactiek van ‘kill the messenger’ toe te passen.

Nou goed, het beste wat u kunt doen is zelf naar de radio uitzending luisteren (klik hier) en uw eigen mening vormen. Ik vind het zeer betreurenswaardig dat ik heb moeten ontdekken dat juist de man die iedereen jarenlang zo hoog had, een dubbelrol lijkt te hebben gespeeld om financieel gewin. Dat dit onherroepelijk leidt tot cognitieve dissonantie kan ik mij dan ook goed voorstellen. Het voelt alsof je pas ontdekt hebt dat de vrouw van wie je hield al jaren lang vreemd blijkt te gaan.

Bron linkvermeldingen: echtekrant.be, Donquijotte.wordpress.com, Donquijotte.wordpress.com, Frontier radio

468 ad

64 Comments

 1. Tja, Martin, een “kat” in het nauw maakt rare sprongen.
  Trouwens dat laatste zinnetje is net zo erg voor een
  vrouw die er achter komt dat haar man……..!!!
  Druk weekend om alle stof weer door te nemen.
  De spanning stijgt tot ongekende hoogte.

 2. micha,goeie journalistiek man!BREAKING,BURGERARREST HARRO KNIJFF !

  En iedereen weet al lang dat we het artikel niet eens hoeven te lezen want het is natturlijk volslagen baggar-journalistiek.

 3. jongens ,jongens van gedonder op vrijdag HE REALAX ff
  wat een gejaag.’we moeten nu door met het programma’hoor ik rob ook te vaak zeggen in vorige uitzendingen, pew, ff chill jongens!

  En o wee als er stemmen verheft worden!
  Nee, jongens nu stoppen we ermee.
  Gevolg van de dictatuur en hersenspoeling waar we al denken dat het erg is om je stem te verheffen. Komt er eindelijk een goeie discussie op gang is het programma afgelopen.
  En ook een waardeloze reactie van ‘de gulden snede’vlak daarop.
  Die lullen alleen maar, snappen totaal de situatie niet.

  Gedonder op vrijdag, ik zou zeggen gooi die onzin met Rob zn grappige imitaties, plaspauze en baggermuziek eruit.Kom op zeg!

  • hoewel ik de snelheid in discussies wel prettig vind.
   Maar Rob wat een ‘stemverhef sencuur’

 4. martin, je had moeten zeggen, nee ik wil micha niet in de uitzending! 😀

 5. Jammer Martin,

  Ik heb de uitzending gisteren ook gehoord, was zeer explosief. Het was duidelijk dat hij om alles heen draaide en niet wist hoe hij jouw kon aanpakken.Je bleef sterk bij je standpunten en vragen staan. Ik vond het zeer opvallend dat hij zei dat hij niets met de Roestige Spijker te maken had. En mischien klopt dat ook wel want hij is journalist, hij zit niet in de stichting. Maar krijgt wel van dezelfde bron betaalt en dus kan hij zich ook niet onafhankelijk en ‘kritisch’ opstellen tegenover de Roestige Spijker. Vandaar dat hij zo weinig weet of wil weten over Dhr. Ottens.

 6. Het is inderdaad opvallend te noemen dat Micha niet inhoudelijk in gaat op de stellingen van Martin V. Heb al geruime tijd het idee dat deze man een dubbele pet lijkt te dragen. Dit is mede ontstaan doordat hij via zijn prive mail betreffende mijn inhoudelijke informatie niets heeft gedaan maar wellicht zou hebben doorgespeelt aan voor mij onbekende diensten.

  Mede gezien zijn paniekreactie moest hij wel waarschijnlijk in opdracht van zijn opdrachtgevers snel een knullig filmpje in mekaar draaien dat unsere Micha niets te verwijten viel. Het was dan ook duidelijk een verplicht nummer en zou het mij niets verbazen dat de voor ons onduidelijke opdrachtgevers hun handen er vanaf zullen trekken. Het is immers nooit leuk indien informanten door de mand vallen.

  Ook de gesuggereerde aangifte van enkele dagen geleden is geen spat bewijs van terug te vinden en betrof dit waarschijnlijk gewoon een intern overleg in een zogenaamd safehouse om het klootjes publiek op het verkeerde been te zetten.

  Het feit dat Micha op geen enkele wijze heeft ontkend een verlengstuk van de AIVD te zijn zegt voldoende. Een kat in het donker maakt dan ook rare bokkensprongen.

  • Als het moet (nml als er miljoenen mee valt te verdienen) draagt ie ook wel een driedubbele of tiendubbele pet!

   O ja en dan verwijt ie dat @Martin in staat is in zijn situatie zoveel te schrijven. Nou wat mij betreft meer dan hij en zeker meer doorwrocht om het over eerlijk en integer maar niet te hebben.
   Ik moet bijna aan Vestdijk denken, waarover men zei, dat hij sneller schreef dan God kon lezen haha 🙂 🙂

 7. micha waarom werk je niet met de roestige spijker samen eigenlijk.
  Je hebt nooit gesproken met roestige spijker, want dat moet gescheiden blijven?

  is dat soms om de schijn van onpartijdigheid van de roestige spijker
  op te houden?

 8. Het burgerarrest van Micha-Smiggel stelde dus helemaal niks voor .
  Een beetje achter Harro aan lopen en vragen of hij mee wilt lopen naar het politiebureaux , ja wat dacht die Smiggel nou dat Harro echt netjes met Smiggel mee zou lopen .
  Als hij echt wilde dat Harro opgepakt zou worden dan had hij bij voorbaat al de politie gebeld , die hem dan had kunnen arresteren bij het verlaten van de rechtbank .
  Dit was zuiver gespeeld door Micha -Smiggel , maar wel op de slechte toneelschool geleerd .
  En dan nog zeggen dat hij het geprobeerd heeft .
  En dat rare dansje van Micha -Smiggel , het lijkt wel of hij beetje bij beetje gekker begint te worden .

  • Dat dansje, zijn exaltatisch geschreeuw, gekraai etc, en zeker dat dansje past totaal niet bij de ernst van de zaak.
   Om nu maar weer op de zaak terug te komen: Het gaat om de integriteit van de Rechtsstaat!!! Nogmaals even in wat eenvoudiger bewoordingen: het gaat erom dat u en ik eerlijk volgens de wet worden behandeld en dat de heren(quod non = dus niet) niet corrupt zijn, geen fraude (via allerlei slimme machinaties en gaten in de wet wat gaten? Keihard tegen de wet in) plegen en zeker geen kinderen misbruiken en/of zelfs vermoorden en daar wordt de hoogste baas -inmiddels exbaas- van Justitie van verdacht….
   Ja is dat duidelijk waar het om gaat?

   Het gaat om uw eigen geld, uw portemonnee want alles wat er via fraude verdwijnt(wordt gejat) via het totaal criminele gedrag van ene heer Demmink en vele anderen, gaat er bij u af! Is dat nou zo moeilijk te begrijpen???!!!

   Daarom ZEGT het VOORT….zegt het VOORT….
   (en steun mensen als Martin. Van meneer Poot krijgt hij zeker geen miljoenen en dat zou je nodig moeten hebben om dit aan te kunnen pakken of een massale volksbeweging, echter dat laatste heb ik weinig hoop op. misschien op de lange termijn, ermoeten nog een paar miljoen mensen wakker worden hier in NEderland)

 9. Goedemorgen allemaal; wat grappig om te lezen op de site van MK, hoe reageerders massaal roepen hoe dom en onwetend MV is. Nee, dan MK. Die weet alles en is de goeroe van de alternatieve media.

  Heer Vrijland, laat je niet van je eigen koers afbrengen en niet te veel woorden vuil maken aan MK; die heeft zijn eigen graf gegraven en komt er niet meer uit. Wie betaalt, bepaalt en als MK door de Poots wordt betaald, dan is wel duidelijk welke agenda MK volgt.

  Fijn weekend allemaal.

 10. rubinstein 1e optreden bij myra

  • hij staat bij klol door myra geplaatst

  • Het lijkt alsof er gerommeld wordt aan dit filmpje. Hij doet het niet. Dit zegt YT daarover als je op de meer informatie link klikt: Deze fout kan soms optreden als de video wordt gewijzigd door de uploader, er een probleem is met de snelheid van je internetverbinding of als de video wordt verwijderd of andere problemen ondervindt.

 11. Micha zet zichzelf te kijk in de frontier uitzending
  op allerlei vlakken

  zou niet teveel woorden aan vuil maken, Martin

  micha doet een goeie poging zn eigen ongelijk aan iedereen te laten zien door zn gedrag en methodes om jouw te willen schaden

  alleen een paar hardnekkige volgers ,willen/kunnen dit niet zien/accepteren.

  micha vergeet dat hij zelf in het rijtje van 5 alle keren ook partij was ,,en uiteindelijk alle 5 keren oorverdovend zweeg

  micha ziet anderen als gebruiksvoorwerp ,,die je als het zo uitkomt gewoon als pedo/psychiatrisch wegzet ,als ze niet meer handig zijn.

  narcistische Micha doet een bram bakkertje,,maar verwijt anderen geen journalist te zijn,,,micha is natuurlijk wel psychiater (facepalm)

  voor de meesten is het nu wel duidelijk
  de rest volgt vanzelf als demmink gered wordt door parlementaire enquete waar geen vervolging,maar waarheidsvinding doel is,,,en dus de elite de minste kans op schade oploopt

  erg benieuwd of er een strafproces van het OM komt,,of een waardeloze enquete onder leugenaars in de 2e kamer

 12. Micha dacht wel even de pied piper van de alternatieve media te zijn, die dmv zijn DUBBELE dwarsfluit wel even iedereen zou inpalmen met zijn breaking nieuws , maar heeft zich toch verkeken op de scherpe geesten van de goyim, he Micha is het niet?
  Fantastisch hoor, als die pedo smeerlappen worden opgepakt, maar het is duidelijk nu dat je het niet doet uit empathie, dat gevoel ken jij niet.
  Een beetje over de rug van die arme kinderen met je maffia vrienden een hoop poen binnen halen, zodat mijn pa weer gekort gaat worden op zijn pensioen, want het moet wel allemaal betaald worden.
  Is de omslag pas gekomen met de roestige spijker of ben je hier al vanaf 2003 bewust mee bezig?

  • Ik heb lang geleden MK een e-mail gestuurd, waarom hij zich alleen focust op Demmink. Waar een vraag is, moet ook een aanbod zijn en als je de aanbieders aanpakt, ben je een stuk verder.

   U raadt het al: nooit antwoord op gekregen. Ik snap nu waarom

   Trouwens lachen als je de reacties op LOL leest. Iedereen heeft recht op zijn eigen visie, dus laat ze maar. As we speak.

 13. Wat een afgang voor Kat. Vergelijkingen die totaal nergens op slaan…

  Als hij aan het woord is zegt hij soms 3x hetzelfde.. en begint hij te schreeuwen. Typische kenmerken van iemand die in het nauw zit.

  Nee Micha, ‘damage control’ gaat je niet goed af. Ik denk dat het beter voor jezelf geweest was om niet in de uitzending te komen.
  Voor ons daarentegen…word het alleen maar duidelijker.

 14. “Het bevorderen van onderzoeksjournalistiek”

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/03/DeRoestigeSpijkerKvK.png

  • Opmerkelijk dat de site er al was voordat de stichting daadwerkelijk werd opgericht…

   http://www.deroestigespijker.nl/pagina/module/de-topambtenaar-de-haagse-pooier.html

   • de tekst van myra onder de’Talk to Myra Robert Rubinstein’ youtube-video waarvan het plaatsten me niet lukte luidt:
    Hij is de oprichter van deroestigespijker.nl een broodnodige stichting die opkomt voor persvrijheid maar tegen de macht van joris demmink aan loopt’

    persvrijheid dus.
    De doelstellingen van de stichting rammelen.
    Dus Abramoff wilde meer persvrijheid?
    hihi grappig Micha.
    Meer persvrijheid en NWO gaan niet samen MK.
    Of moeten we zeggen MK-ultra?

   • Ha Martin. Onderstaande lijkt me duidelijk
    het twaalfde protocol: controle over de pers. Let extra op punt 12 en 18 Dan weet je meteen wat er wordt bedoeld met een ‘Profesionele’ journalist.
    “De tegenwoordige journalistiek is een soort vrijmetselarij. Alle leden van de pers zijn onder elkaar door het beroepsgeheim verbonden” en “want niemand wordt tot dit beroep toegelaten, wanneer hij in zijn verleden geen duister plekje heeft.
    http://eindtijd-update.blogspot.nl/2013/07/de-protocollen-van-de-wijzen-van-sion.html

 15. @Martin

  Het Demmink ‘proces’ is 1 grote farce. Zoveel is nu duidelijk. En Kat maakt daar ook deel van uit.

 16. Stukken van AIRVD zijn mogelijk bedoeld om vroegtijdig de inhoud in diskrediet te brengen door op de zelfde dag neo nazi teksten te plaatsten op Twitter.

  https://twitter.com/AIRVD/statuses/449897717754773504

  • Het is waarschijnlijk de bedoeling om het Martin Vrijland kamp als Micha aanvallers weg te zetten en dit dan te kunnen plaatsen in de neo nazi hoek.

   ik distantieer me nadrukkelijk van dat blog.

   • Onder de nadrukkelijke vermelding dat ik geen idee heb wie achter dat blog zit en ik ook niet met dat blog geassocieerd wens te worden.

    Ook niet als er mogelijk inhoudelijk dingen staan genoemd over Micha Kat.

    Dergelijke berichten zijn slechts bedoeld om de indruk te wekken dat er een hetze vanuit Martin Vrijland ontketend wordt en mij daarmee te koppelen met neo nazi types.

 17. Dat Micha betaald wordt door Poot kan ik wel meegaan. Maar de stappen erna ben ik niet overtuigd.

  En als deze Demmink civiele proces op niks uitloopt, zal dat bewijs zijn dat het doorgestoken kaart is waarin Micha meedeed?

 18. Dat zegt meer over hen dan over jou en de mensen, die hier reageren. Hoe wanhopig moet je zijn, om je te verlagen tot dit soort acties.
  Eigenlijk een compliment voor je.
  Kortom: niet te veel aandacht aan besteden.

 19. Micha, als Poot en de roestige spijker werkelijk een tegenwicht voor de MSM wilden hadden ze Martin ook wel wat kunnen geven en jou wat minder.

 20. Zou goed kunnen.. Het Micha kamp heeft een zeer uitgebreide achterban en heeft beschikking tot genoeg geld en middelen.

  Het begint een beetje te lijken op de MSM tactieken om een bepaalde kant in diskrediet te brengen. Het zou me niks verbazen..

  Misschien is het prio 1 voor Micha om nu het Martin Vrijland kamp en persoon zelf in diskrediet te brengen en uit te schakelen, in de zin van geloofwaardigheid.

 21. Vindt het echt bizar dat m.kat ineens zo raar doet en idd overgelopen lijkt naar the devil….had hem best hoog zitten, maar zijn plek is nu duidelijk overgenomen door de heer vrijland…respect

 22. Oh ja Martin Nog even over die €200 Die je van hem kreeg. Dat waren mijn onterechte donaties. die ik eigenlijk terug zou moeten vragen voor een beter doel. Maar micha heeft dat al direct voor me geregeld Ha ha ha.

  Nog even over Kat’s t Shirt (met skull n Bones en de-‘MAG’-oog opdruk) Dat kat er duidelijk op in ging bewijst dat ik goed zat. En dat de gevoelige snaar werd geraakt. Natuurlijk gaat hij dat voor de “scheeple” spinnen. Als je MAG eens opzoekt gaat het o.a. over Wapens, Landmijnen, schoenen, computer spellen, machines,hondenbenodigdheden enz. en zelfs DJ Training. En als hier en daar wat aanklikt spat de occulte/vrijmetselaars symboliek je tegemoet. En natuurlijk gaat het MAG coputerspel over Dood en Destruktie. Let op! ‘the game, including MAG: Shadow War, MAG: Zero, MAG: Global Assault and MAG: Final Hour’…Duidelijk Satanisten shirtje mag ik wel zeggen. Maar nu komt de klapper…

  In wikipedia afkortingen NL staat het ook voor magiër en wie wordt meteen genoemd?….Juist..Aleister Crowley. En toen ik een link aanklikte had ik wel even 5 min hartkloppigen. ik verklap niks kijk zelf maar http://theconspiracyzone.podcastpeople.com/posts/28153
  Ondertssen geloof ik steeds minder in toeval…………..

 23. Als de familie Poot een deal heeft gesloten met BV-Nederland,dan zou inderdaad Micha zijn deel gaan krijgen,maar dan wordt er wel van heel veel partijen verwacht/opgelegd dat hij kapt met het kapot schrijven van de Staat,het Koningshuis en over Demmink&pedofielen-netwerken.

  Laten we afwachten of dat gebeurd.Want Micha is een journalist die werkt in opdracht van de Familie Poot,wat de kopstukken van de Roestige Spijker en Micha Kat bindt,is dat zij door de Poot familie zich laten betalen en samen staan voor pro-Demmink-damage-activiteiten en aanverwanten zaken meer.

  Maar als het een deal is,die is gesloten tussen de familie Poot en de BV-Nederland,dan kan als Micha zijn opdrachtgever(s)niet zal gaan gehoorzamen,ontzettend gevaar lopen,en als er een deal zou bestaan,dan kan dat een doodsteek zijn voor Micha zelf,dan komt hij vrijwel alleen te staan,ik waag het te betwijfelen of er nog wel een mainstream-krant in Nederland zal zijn,en/of in het alternatieve/nieuwe media-circuit,die met hem samen willen werken.

  Dus of er moet een nieuwe opdrachtgever(s)komen voor wie Micha zou kunnen werken als de Familie Poot een deal heeft gesloten met de BV-Nederland,of hij verkast definitief richting het buitenland om daar z n carriere trachten voort te zetten.

  • Reken maar, dat MK zijn zakken zo vult, dat hij Nl kan verlaten. Want when all is said and done is er niemand meer, die ook maar iets met hem te maken zal willen hebben. En dan is hij ook nog zo arrogant om te stellen, dat hij dat ook niet wil.

 24. Hij lijkt Sprekend vinden jullie ook niet? Satanische Bloedlijnen???

 25. Micha heeft geen enkel contact met de roestige spijker maar wel met Rubinstein. (bij 01:38 in de radiouitzending)

  en dat is raarrrr.
  want Rubinstein IS de roestige spijker!

  Hoe zit dat?

  Wie is de roestige spijker? Uit hoeveel mensen bestaat de stichting?

  de sichting maakt zich sterk voor persvrijheid maar geen openheid over ‘wie zijn wij?’

  De stichting wil toestemming om de al jaren op internet bekende video’just injustice’op hun site te plaatsen. Right!

 26. haha ,straks wordt de video verboden.Geen bewijs genoeg.
  Waarom blijven de namen van de volgende getuigen geheim gehouden door de roestige spijker?
  Bang dat de boel al ontmaskerd is voor aanvang van de zitting? haha.

 27. “If you know the enemy and know yourself,you need not fear the outcome of e thousand battles.
  If you know yourself but not the enemy,for every victory gained you will also suffer a defeat.
  If you know neither yourself ,nor the enemy,you will succumb in every battle.”

  “Keep your friends close and your enemies closer”

  Sun Tzu – the Art of War.

  “First they ignore you,
  then they laugh at you,
  then they fight you,
  and then you win”

  Mahatma Gandhi.

  Blijf de waarheid spreken,feiten zijn dodelijk voor deze sociopaten
  Kijk uit met te mooi om waar te zijne anonieme tips,is oude truck.
  Kat’s lichaamstaal is slecht en geestelijk gaat hij eraan als dit zo doorgaat.
  Pas op voor Rubinstein(shu-shu),die is de sleutel,gevaarlijk man met veel macht en contacten,een soort “man in black”,als die wegvalt is de angel eruit,want in Nederland zijn geen figuren die deze psy-op kunnen runnen.
  Micha zonder dekking is een clown die teveel praat,en bezwijkt onder de druk,hij heeft geen “opleiding “voor dit soort werk,en hij zal binnenkort gaan zwijgen,desnoods under orders van z’n handlers.

 28. Naam Bill Clinton genoemd in Pedophile Ring.

  http://www.westernjournalism.com/clinton-snared-pedophile-ring/

 29. Als je via google dutch injustice enz intikt krijg je als eerste het filmpje dus het is zoiets als met het ,,verboden dagboek,, dat iedereen gewoon kan downloaden en dus is de vraag: Waarom zou demmink zich druk maken over deze documentaire als er zoveel andere dingen over hem op internet staan,dan kan hij wel blijven vervolgen,aanklagen etc.!!

 30. Het kan zijn dat die hele Demmink case een mooie bliksem afleider is om de aandacht af te leiden van nog veel smeriger zaken.

  • Behalve Willen lijken de andere 2 kinderen niet op Bea ????
   Claus gesignaleerd in homobar daarna ziek ???
   Is Friso kaldgesteld ???

 31. Demmink heeft zijn functie niet gekregen, omdat hij anderen gebruikte, maar het is precies omgekeerd: hij dekte anderen in zijn functie af. Dat is de cruciale misser in dit hele verhaal. Demmink is slechts een marionet, waarvan de touwtjes worden doorgeknipt, als de anderen dat willen. Dat is ook de reden, waarom deze man zelf nauwelijks reageert op alle aantijgingen. Hij mocht zijn gang gaan, als hij zijn “bazen” met rust liet/laat. Wie op dat spoor verder gaat, valt van de ene in de andere verbazing. Vandaar dat ze MK maar laten gaan en MK zelf, als hij daar op gewezen wordt, er niet op in gaat. Lekker veilig en net doen, als hij de redder des vaderlands is.

  Wordt vervolgd.

  • Zegt Bea tegen Joris .
   Zeg Joris als jij nou eens de wind vangt dan komt mijn haar niet in de war .

 32. pew, de reactie van Puffelen bij Klol is zoals we gewend zijn, onnavolgbaar vaag.Ik kan er geen chocolade van maken.
  Geen idee wat ze bedoeld, staat ze nog steeds achter de roestige spijker of juist niet? Dat is altijd het mysterie met van Puffelen.Wat is haar standpunt ? Dat de joodse maffia de boel besodemieteren en de kern van het probleem zijn wilde ze nooit geloven, dus de zaak Poot,Abramoff,Rubinstein,Kaaks,Kat is een lastige om te verkroppen.

  • Mensen die voorspelbaar zijn,zijn niet mysterieus,zij die mysterieus zijn laten zich graag raden met de gewenste resultaten in het verschiet,vrijwel een zekerheid.
   Als je op haar blijft jagen beste anti de Vries,zal het je niks opleveren,zelfs niet het minste,het zal in je nadeel werken,maar je bent niet in staat om haar los te laten,ze domineert je geest op alle denkbare manieren,zonder dat je het(wilt)beseffen,het lukt je niet,je bent al beet genomen,je bent in deze de verliezer,en de reden is je stiekem al een tijd bekend. haha.

   Dit filmpje kan jou op het juiste spoor zetten,en dan zal het kwartje vallen,en staak je de oorlog,anders gaat de oorlog op alle fronten,we zijn er nu al getuigen van op het net,op alle mogelijke fronten,en maar om 1 reden,en meer is het niet.

  • wees even duidelijk lichtzwaard.
   Zeg even wat je bedoeld.
   Je bent nu net zo cryptisch bezig als struisvogel myra.

  • bedoel je dat Myra bezeten door de duivel is oid?
   werkt ze met voodoo poppetjes?

   Wat heeft Myra nog te zoeken bij Klol?

   Is het gerucht juist dat de vriend van Myra een vrijmetselaar is?

   • waarbij opgemerkt dat veel vrijmetselaars ook geen idee hebben waar ze mee bezig zijn heb ik het vermoeden..Is een ego-kwestie misschien.Er zijn zoveel van die clubjes.Ze willen gewoon interessant en duister doen.Maar bovendien schijnen er bijv, ook soefistische vrijmetselaar clubjes te bestaan endergelijke.
    Daar schuilt allemaal geen kwaad in.
    Occultisme is niet het probleem.
    Occult betekent letterlijk GEHEIM.
    Er bestaat ook satanisch occultisme.

    ‘Mark Passio Youtube’ kan het goed uitleggen,
    google bijv.eens -youtube’mark passio 9/11′-om de satanisch occulte symboliek van 9/11 te begrijpen.Passio was zelf satanist.

    wegschuiven van de sluier.
    http://www.youtube.com/watch?v=DZEoNhUSBcQ

    en check this out.
    http://real-illuminati.blogspot.nl/

 33. Wie heeft er eigenlijk nog iets gehoord over Fred de Brouwer? Op welke dag is hij begraven of gecremeerd? Waar zijn de foto’s?

  • niets over gehoord of gevonden.

   ik las nog wel in een reactie bij klol dat adele van der plas tevreden zou zijn over de roestige spijker.

   Wel bizar als dat zo is, want langendoen vond het maar niets.

   Ik kan de reactie en link ff niet meer vinden

 34. MK-micha beweert dat ie NOOIT contact heeft gehad met de roestige spijker.
  Maar 3 seconden later mompelt ie wel herhaaldelijk met rubinstein te hebben gesproken!

  Hij weet wel ‘van het bestaan van de roestige spijker’…. ?!?! Uhhh?….
  wow, gelukkig maar.Micha weet van het bestaan van de roestige spijker!

  Opmerkelijke uitspraken wederom.

  http://www.deroestigespijker.nl/downloads/files/brief-aan-mr-knijff-de-advocaat.pdf

 35. martin ,ik denk dat je lichtzwaard even in de gaten moet houden.
  Hij zegt erg gekke dingen.Nog gekker dan voorheen.

  • Ik zag een dreigement in jouw richting (als ik het goed geïnterpreteerd heb), maar liet hem doorgaan om te laten zien dat dit soort trollen zich ook hier nestelen en ze erg ver gaan.

 36. Nu Micha de schijn vertoond ontmaskerd lijkt te zijn als een dood ordinaire informant zal het wel gauw over zijn met de website van Micha. Zal wel opgekocht worden door de Telegraaf of SBS, die houden wel van die schreeuwende verwarrende teksten. Wellicht heeft de RVD nog een aardige vacature waarin alle fantasie losgelaten kan worden op de volgende kudde klappende en hossende Hollanders te misleiden.

 37. Oplichter Jack Abramoff zit samen met Rubinstein achter de campagne tegen demmink zegt JDTV. Maar bij JDTV wordt in dit artikel de roestige spijker weer niet bij naam genoemd.

  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2012/09/de-jacht-op-joris-demmink.html

  3 artikeltjes Abramoff

  berichtje uit 2010, meesteroplichter bakt nu kosjere broodjes
  http://925.nl/archief/2010/06/25/e-2-12/mobiel

  http://nos.nl/artikel/53967-de-fallout-van-de-affaire-abramoff.html

  http://www.anderekijk.info/fraudejoden/

 38. en Ottens heeft volgens Micha Kat de corruptie de rug toekeert en gekozen om nu juist de corruptie te bestrijden samen met Abramoff en Rubinstein van de roestige spijker. Het bestrijden van pedofilie is niet het oogmerk van de roestige spijker, ze strijden voor meer persvrijheid.Met die leugen wordt de video’Dutch Injustice’ zogenaamd ter discussie gesteld.
  Right, Abramoff heeft zn leven gebeterd.
  Lekker boevenzooitje zo bijelkaar. Poot,Kaaks,Kat,Ottens,Abramoff,Rubinstein.

 39. volgens MK-micha is Ottens een klokkenluider!!
  Dan vraag ik me af waarover Ottens de klokken heeft geluidt precies.
  Of gaat Ottens nu met Abramoff en rubinstein de klok luiden over de persvrijheid in nederland.(want daar is de roestige spijker voor opgericht) Vaag zeg.

 40. Ach, we zijn allemaal mensen. We weten soms niet wat iemands motieven precies zijn… Ik vind het een treurige zaak dat de Pootjes zich drukker maken om hun Chipshol-debacle dan om honderden verkrachtings- en misbruik slachtoffertjes….

  Maar ze zijn daar in ieder geval wel eerlijk over… Hoewel ik vooral boos ben over de misbruikpraktijken gaat het eigenlijk over iets groters…

  Het gaat erom dat bepaalde mensen een onbegrensde macht bezitten, mensen die niet beter zijn dan wij, maar juist minder in vrijwel alle opzichten… De oude adel , die al genetisch gedegenereert is, en die nieuwe adel, de Multinationals-bedrijfstop. Geselecteerd op rattigheid…
  Schandalig hoe men krampachtig volhoud een democratie te zijn, terwijl boeven de dienst uitmaken… Maffia…

  Volgens mij is daar iedereen die deze site regelmatig leest het mee eens…
  Het is altijd goed als onrecht aan de kaak word gesteld… Dat dat soms iemands persoonlijke doel dient is niet te vermijden, er is bijna nooit één enkele zuivere intentie…. Men wil ook brood op de plank, erkenning, gewaardeerd worden , of op zijn minst de bevrediging van goed werk gedaan te hebben…
  En mensen kunnen veranderen… Soms is geduld nodig , of uitstel van oordeel , om de waarheid te achterhalen , en soms komt die nooit boven tafel…
  In het geval Micha Kat gun ik hem het voordeel van de twijfel.

  • bram, dan heb je niet in de gaten wat er speelt.
   waarom horen we micha niet over anass en uri de onschendbare?
   Omdat Poot zegt wat micha moet doen.
   Heb je de radiouitzending wel beluisterd eigenlijk?
   Er valt geen voordeel van de twijfel meer te geven.
   Micha is volledig door de man gevallen.

   dus niet alleen Poot interesseert het pedofilie niet,ook Micha kan het helemaal zn reet roesten,het gaat enkel om geld.

   • excuus voor de slordigheid.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close