Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Micha Kat zoon van hoogste (36e) graad vrijmetselaar

Micha Kat zoon van hoogste (36e) graad vrijmetselaar

In een uitgebreid artikel uit 2012 vertelt Micha Kat zelf hoe zijn opa de hoogste graad vrijmetselaar van Nederland was. In dat zelfde stuk vertelt hij echter dat zijn opa zijn moeder verkrachtte en dat hij daaruit voortgekomen is. Feitelijk is zijn opa dus zijn vader en is de man die met zijn moeder trouwde niet de vader, maar een zoon van die zelfde man. De man die dus met de moeder van Micha Kat trouwde was een broer van Micha. U begrijpt dat we hier mogelijk te maken hebben met incest. Hieronder ziet u wat Micha Kat daarover schreef op zijn eigen website:

vadermicha

Interessant is natuurlijk de vraag waarom Micha dit zo op zijn eigen website plaatste. Het is gebruikelijk binnen geheime diensten om elk verhaal dat naar buiten dreigt te lekken op een gecontroleerde manier zelf te lekken. Nu zult u misschien denken: “Geheime diensten? ga je nu ook al beweren dat Micha Kat voor de geheime dienst werkt?“. Het enige wat ik vooralsnog doe is hier vermelden dat ik uit inside informatie heb vernomen dat geheime diensten gewoon over de vloer komen op het kantoor van de familie Poot. En van Micha Kat weten we inmiddels dat hij intensief samenwerkt met deze familie en dat hij ontmaskerd is als leugenaar.

Micha Kat pretendeert in zijn artikel een slechte relatie met zijn familie te hebben, maar op zijn verjaardag 5 april 2013 te Schiedam was Micha’s halfbroer (de man die met de moeder van Micha trouwde en die hij zijn vader noemt) gewoon aanwezig. Zo slecht is de verstandhouding dus blijkbaar niet. In het kader van alle ontdekkingen van afgelopen weken, is het dan ook de moeite waard om het hele verhaal van Micha’s opa (die dus zijn vader is) nog eens extra te analyseren.

Als we de foto van Micha’s vader (die hij steevast ‘opa’ noemt in zijn artikel; om uw perceptie te sturen) bekijken, dan lijkt hij niet alleen op Micha Kat, hij heeft Micha ook blijkbaar relikwieën gegeven waar Micha een dusdanige afkeer van heeft dat hij ze boven zijn bed in zijn slaapkamer hangt. Ziet u dan niet hoe u zich heeft laten afschepen met zoveel kolder in 1 artikel?

michavader

frontier_awardMaar het gaat nog verder, want zelf werd ik afgelopen jaar uitgenodigd om te spreken op het Frontier symposium. Met enige verbazing achteraf herinner ik mij dat ik heb staan luisteren hoe Marcel Messing de Egyptische “godin” Nefertiti de hemel in prees. Tot afgelopen weekend had ik mij nog niet in dat onderwerp verdiept. Micha Kat won de Frontier Award in 2010. Opvallend is dat deze “godin” ook in het logo van Frontier prijkt. Als we hier eens op inzoomen, komen we erachter dat Marcel Messing niet het achterste van zijn tong laat zien waar het gaat om Nefertiti. Nefertiti staat namelijk symbool voor het satanisme en voor de aanbidding van de zonnegod Ra. De Egyptische “goden”/ farao’s staan over het algemeen afgebeeld met reptielen of slangen. Dit komt omdat zij naar alle waarschijnlijkheid zelf de ‘reptilian bloodlines’ representeren. Kenmerkend voor deze “reptielen bloedlijnen” is dat ze hun genetische code moeten beschermen en dus veelal aan incest doen. Komt dit u bekend voor met betrekking tot de vader van Micha Kat (dit is overigens afhankelijk van de vraag of de moeder van Micha ook de dochter van zijn vader was)? Ra- of zonnegodaanbidding stond in het oude Egypte synoniem voor bloedoffers. Je moet dan denken aan het drinken van menselijk bloed en het eten van menselijk vlees (zie hier). De organisatie genaamd Frontier, haar bijeenkomsten en de ‘award’ staan dus symbool voor zonnegodaanbidding en dus voor menselijke bloedoffers en alles wat daarbij hoort. Ja, je ontdekt nog eens iets als je je erin gaat verdiepen. Ook ik wist dit niet toen ik uitgenodigd werd om daar te spreken.

We kunnen dus wel gerust stellen dat wat Micha’s vader (die hij ten onrechte ‘opa’ noemt) pleegde te doen, volkomen past in de “reptielen bloedlijnen” van het oude Egypte die vereerd worden tijdens de Frontier bijeenkomsten. Micha zegt immers dat zijn vader zich vooral bezig hield met [citaat] “het verkrachten van zo veel mogelijk vrouwen en kinderen.” Nu is het niet erg moeilijk om de link tussen de vrijmetselarij en de oude Egyptische zonnegod-aanbidding te leggen. Micha is dus een zoon van de allerhoogste vrijmetselaar van Nederland. Zou Micha niet stiekem ook hoog in de organisatie zitten? Genetisch gezien heeft de vader er in ieder geval voor gezorgd dat er niet afgeweken wordt van de bloedlijn.

Opmerkelijk is het dat Micha Kat zegt zo’n afkeer te hebben van de symbolen van zijn vader, maar zelf het symbool van deze demonische kabbalistische vrijmetselarij boven zijn bed heeft hangen. Ook had hij allerlei andere symbolen in zijn huis en moet Micha gezien zijn voorgeschiedenis meer dan welke andere Nederlander exact op de hoogte zijn van de betekenis. In mijn ogen is het artikel dat Micha in 2012 publiceerde dan ook niets meer dan een perceptiemanagement stuk dat de indruk moet wekken dat Micha Kat zijn voorgeschiedenis de rug toegekeerd heeft. Je kunt echter wel met een gerust hart stellen dat Micha Kat tot de illuminati-bloedlijnen behoort. Deze man die openlijk samenwerkt met Jack Abramoff, een veroordeeld afperser en iemand waarvan meerdere websites berichten dat hij kinderen drogeerde en liet misbruiken voor de camera ten bate van afpersing, moeten we nog serieus nemen?

Bron linkvermeldingen: Humanitywinsilluminatylose, Newscastmedia

468 ad

26 Comments

 1. Katten en Nefertiti. Hmmmmmmmmm

  Nefertiti Amy Winehause und Mau-Katzen

 2. The Role of Cats in Ancient Egypt

  http://www.richeast.org/htwm/cats/cats.html

 3. The Goddess and the Cat

  • Ook Katy Perry heeft haar ziel verkocht aan de illuminati.
   De Egyptische zonaanbidding wordt steeds meer uitgebeeld in de illuminatie muziekwereld.
   Let op de anubis uitbeelding.

 4. Zijn u de kleuren rood en zwart opgevallen van de website Klokkenluideronline? Dit zijn kleuren die gelinkt zijn aan zwarte magie en in hekserijmissen worden gebruikt. Het gaat hier over esoterische kennis die gedurende duizenden jaren is doorgegeven over de ware aard van dit universum en de oorsprong van de mens via allerlei sekten en geheimzinnige groeperingen. Kennis die teruggaat via Egypte tot het oude Babylonië.

  Ab Osterhaus, de vaccinatie expert die Micha Kat zo vaak ogenschijnlijk leek aan te vallen, draagt deze kleuren altijd.

  Olympic Zion schreef hier een uitgebreid artikel over:
  http://olympiczion.nl/index.php/ook-ab-osterhaus-is-een-saturn-aanbidder/

  En Micha zou niet op de hoogte zijn van de betekenis van deze kleurcombinatie?

  • Rood en Zwart zijn de kleuren van de Mystery School..

   Initiates of the Flame
   http://www.hourofthetime.com/initiate.html

   • Rood en zwart inderdaad kleuren van de Duivel, van bloed, van duistternis, van de dood.
    Je moet er maar op komen en je moet er maar in geloven.
    Het is maar wat je er (als homo erectus limitatus 😉 ) erin wilt leggen.

    Oefening: (associaties etcetera met rood)
    Rood is namelijk ook de kleur van de liefde, van het hart, van de ondergaande zon van tulpen (rode wel te verstaan) van rode snoepjes en van rode konen en zo kan ik nog wel uren doorgaan.

    Doet u zelf even dezelfde oefening met zwart…

    Maar het moet gezegd worden bepaalde gekken pardon bijgelovige freaks pardon hooggeplaatste regeringsleiders en zelfs 3e rangs journalisten(althans zich zo noemenden V.b. Micha Kat) spelen nu eenmaal graag met kleurtjes en andere interessant doenerij.

    Ik heb er een uitdrukking voor: Dom, dommer, domst.

    p.s. Overigens lastig als je kleurendoof bent 😉 😉 😉

   • En jij mag natuurlijk geloven wat jij wil..

 5. Leuke bijkomstigheid op site Alert met boekbespreking van Jomanda:”Ze beweert dat 2 boeken van Rulof -die eigenlijk geschreven zijn door zijn astrale meesters- onvolledig zijn. Zij en Ramon zouden op elkaar afgestemde ‘tweelingzielen’ zijn die elkaar al kenden als hoofdpersonages uit Rulofs boek ‘Kringloop der Ziel’ uit 1939. Eigenlijk heet Jomanda ‘Marianne’ en in vroegere levens was ze al Nefertiti (de vrouw van farao Achnaton), Maria (die Jezus baarde, Ramon was toen een ander kind van Maria en Jozef), Jeanne d’Arc (de maagd van Orléans) en Bernadette Soubirous (die een Maria-verschijning had in Lourdes)”.Enz.enz. Kat maak je borst maar nat.

 6. Goed artikel van jou, Martin.
  Ook olympic zion die de symbolieke wereld goed herkend.
  Wat de kleuren betreft, zover had ik nog niet gekeken.
  Aan de vruchten herkennen we zeg maar de boom, als we maar goed kijken en begrijpen.
  Dit is waar die hele NWO om draait.
  Het vereren van hun zonnegod oftewel lucifer uitgebeeld in verschillende symbolieken.
  Het is gewoon de satan/engel des lichts/phoenix vermomd als “vredebrenger”.
  In feite zijn die zonnegod aanbidders allemaal duivelse slavendrijvers net zoals in het oude Egypte.
  Tsja,en de Kat speelt daar ook z’n rol in.
  EGYPT: the myth of the CAT

  http://www.youtube.com/watch?v=BZrzgs77Ics

  Martin, ik begin jouw website steeds interesanter worden.
  Blijf zo doorgaan zou ik zeggen en laat je door niets meer afhouden van de waarheid.
  Want alleen de waarheid brengt ons de echte vrede waar we naar streven en niet de schijnvrede van de NWO.

 7. even de crisis opgelost door Johannes Dankert

 8. Trebor, dank je wel voor deze aanvulling , een zeer verhelderende uitleg,
  Kan dit spel misschien opgenomen worden in de door eurofiele pechtholt”zeer gepropageerde verbetering van het onderwijs???

  Dan krijgen wellicht in de toekomst geschiednisleraren/premiers die wel begrijpen hoe geld uit het niets wordt gemaakt en het financiele systeem de markt vergiftigd en de bevolking vernietigd.

  Maar ja dat is natuurlijk gewoon de opzet van De Bilderbergjes he.
  met hun geheime wereldregering en ruimtevoloot Solar Warden

  enfin ik zou zeggen bilderberg Nwo , please leave the planet as soon as possible by the first convenience space passage. have fun pioneering on mars en other planets.

  • Winst en Rente zijn de grote boosdoeners.

   En als we te veel produceren met z’n allen dan gaan we met z’n allen een paar uren per week minder werken.

   Degenen die niet kunnen werken of willen werken is een apart probleem dat eenvoudig op diverse manieren opgelost kan worden.

   Echter voor we zo’n systeem als Dankert uitlegt hebben moet het huidige systeem TOTAAL op de schop.
   En allereerst een schop onder de kont van al die kreuninklijke en andere uitvreters, CEO’s, pedoos, crimoos, etc.

   • winst en rente ….etc.

    Sorry De grootste, de allergrootste boosdoener is natuurlijk “de mens”.
    De mens met zijn/haar trots en ijdelheid, machtswellust, angst, hoogmoed en allerlei andere ‘aberraties’ met als kern van alles Niet kunnen delen vanwege afgunst jaloezie kinnesinne dus…
    Daar moet eerst aangewerkt worden in de opvoeding, op scholen (nog belangrijker dan wiskunde) en op de media.
    Tja, zie dat maar eens voor mekaar te krijgen.

 9. overigens wil ik graag aanvullen op het artikel dat het mij persoonlijk voor Micha spijt dat hij op een dergelijk gewelddadige manier de wereld heeft betreden. Zulke daden van Geweld laten altijd hun sporen na op de ziel en ook het stelselmatig buitengesloten worden door je ouders is een ongekende vorm van emotionele mishandeling.Het is een soort Trauma based mind control nog voor dat je als ziel de wereld betreed.

  Het verklaard wel waarom hij zonder problemen om kan gaan met lieden die dit soort geweld als wapen voor eigenbelang hanteren en vanuit een misplaatst loyaliteits gevoel{ wat ieder kind naar zijn ouders heeft] blijft verdedigen. Deze programmatie loopt en zal alleen met hulp door hemzelf uitgewist kunnen worden indien de disfunctionerende malware wordt verwijderd.

  Ik wens hem veel sterkte om uit dit wespennest te komen. Zonder behoorlijke schade[fysiek psychisch] zal het denk ik wel niet meer gaan. maar ja we worden allemaal door schade en schande wijzer.

  Hopenlijk is er iemand in zijn leven die hem kan helpen deze wonden onder ogen te zien te helpen helen omdat anders het geweld alleen maar doorgegeven wordt aan de volgende generatie hetzij direct hetzij indirect.

  En daar wordt niemand beter van.

  • Elvetwelve, ik moet zeggen dat je reactie me ontroerde. Ik ben het met je eens en ik denk dat je hier een cruciaal punt aankaart. Het is onmogelijk de wereld te verbeteren/te helen zolang men zelf nog niet geheeld is. Een erg treffende beschrijving hiervan staat in het tweede hoofdstuk van David Icke’s boek “Heal the World”:

   “I have seen how people constantly project out into the world what they think of themselves. I have observed outwardly aggressive people venting their inner hatred of themselves on others around them. Their victims are merely mirrors for them to trash out in anger and frustration at their dislike, even contempt, for all that they are and have been. This is the real motivator behind so much violence, crime and negative behavior of all kinds.
   […]
   Humanity’s problem in general, if not in every “individual”, is that far from respecting itself, liking itself, loving itself, it hates itself. Humanity is awash with guilt, fear and lack of self-esteem, and this goes back through scores of previous physical lifetimes as well as this one.
   […]
   Self-love and self-respect are crucial to the future well-being of the earth because the extreme negative energies we have created and continue to create by the way we feel about ourselves, and therefore others, have taken this planet to the brink of non-existence. We are going to reverse this process – and to do that we need to understand the structure within which we all live and evolve. We need to appreciate how we are affecting the balance of the earth and each other with every thought.”

   Dag in dag uit tekeer gaan in artikelen, medemensen oftewel mede-delen van het geheel waartoe je behoort, zwart maken en agressieve respectloze scheldfilmpjes plaatsen is niet alleen een projectie van hetgeen David Icke beschrijft, het leidt bovendien enkel tot een verhoging van de negatieve energie waarbij de mensheid en de aarde niet gebaat zijn, integendeel, degenen die bij deze energie gebaat zijn, zijn dezelfde entiteiten die oorlogen en conflicten op diverse niveaus veroorzaken en in stand willen houden.

  • Elvetwelve,wat je eerste alinea betreft,helemaal mee eens.
   Ik noem m daarom sinds kort MK-micha.
   Ik had al een jaartje die gedachte.
   De ‘aangeboren’ kwaliteiten zoals kloebloedigheid in crisis situaties en extreem goed geheugen en nog een aantal voor mij moeilijk te benoemen bijna onmenselijke kwaliteiten zouden wel eens het gevolg kunnen zijn van MK-ultra achtige mindcontrol,wel te weten, nazi-mindcontrol Project Monarch.

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mindcon02.htm

   http://www.whale.to/patton.html

   en dat Micha nooit het satanische ritueel in Apeldoorn heeft geexposed is wel opmerkelijk.
   De Penis van Osiris. Waarom hebben we MK-micha daar nooit over gehoord?

   Micha heeft het wel over satanisten maar niet over het satanische offer-ritueel in apeldoorn? en dat is opmerkelijk te noemen.

   http://olympiczion.nl/index.php/de-penis-van-osiris-deel-2-aanslag-apeldoorn-een-occult-ritueel/

   • Beatrix blijft tijdens de aanslag gewoon zitten.
    Ze moet hebben geweten dat ie zou plaats vinden, van die onnozele halzen van prinsjes kan ik me nog voorstellen dat die van het prinsje geen kwaad wisten…
    Let op dat Bea volledig in het rood is gekleed; dat is dus niet voor niets

 10. Mark Passio WOEIH deel 2 van 4

 11. Amerikaanse rapper Tupac die ooit zijn ziel aan de illumati verkocht heeft liet zijn lichaam vol tatoeëren.Ook nefertiti liet hij op z’n borst tatoeëren.
  http://ukgr.nl/jvo/only-god-can-judge-me/

 12. Tupac’s Tattoos explained

  https://www.youtube.com/watch?v=HLDNaF7R-AU

  Allemaal afgoderij.

 13. Makaveli – betekent een soort van reïncarnatie van Tupac en dat hij na zijn dood nog zal leven. Deze bijnaam gaf Tupac zichzelf.
  Iedereen weet dat tupac vermoord is.
  Nu komt hij zeker terug als Makaveli. wuhaaaaaaaaaaaaaaa.
  Wat een fake wereld willen die illuminati’s toch creëren.

  The 2 Pac Hologram | LIVE FOOTAGE

 14. Luister naar het brutale telefoongesprek van een man die zich nog journalist durft te noemen.
  Hij heeft totaal geen respect voor medemensen. Hoe wil je in godsnaam deel nemen aan een samenleving als je alles en iedereen maar uitkaffert?

Trackbacks/Pingbacks

 1. Martin Vrijland ontmaskert Illuminati tak van de alternative media | nieuwsbreker - […] Martin Vrijland ontmaskert websites die bij de Illuminati/Vrijmetselaarij horen. http://www.martinvrijland.nl/2014/04/28/micha-kat-zoon-van-hoogste-36e-graad-vrijmetselaar/ […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close