Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Micha Kat in het nauw maakt rare sprongen

Micha Kat in het nauw maakt rare sprongen

Veel mensen vragen zich af of achter de splitsing in de alternatieve media een tactiek van ‘verdeel en heers’ zit. Men vindt dat Micha Kat en Martin Vrijland weer zouden moeten gaan samenwerken in de strijd tegen Joris Demmink. Wat deze mensen waarschijnlijk gemist hebben is het door Micha Kat zelf bevestigde feit dat de stichting De Roestige Spijker iemand heeft ingehuurd die nog ernstigere feiten op zijn geweten heeft dan Joris Demmink zelf. Deze man drogeerde namelijk jonge kinderen om ze hotels in te smokkelen en te laten misbruiken voor de camera, met als doel afpersing. De man heeft zelfs achter de tralies gezeten. Micha Kat zegt hiervan dat je nu eenmaal het beste kwaad met kwaad kunt bestrijden. Ook beroept hij zich erop dat dit gebeurd is voordat de Roestige Spijker contact had met deze Jack Abramoff. De vergevingsgezindheid van Micha Kat naar deze kindermisbruiker is dus groot. Ik raad deze mensen aan toch nog eens naar de radio uitzendingen te luisteren waarin ik uitleg hoe ik ontdekte dat Micha Kat en de familie Poot fout bezig zijn (hier en hier). Samenwerking met iemand die jarenlang beweerde tegen kindermisbruik te strijden, maar zelf openlijk samenwerkt met een kindermisbruiker, is wat mij betreft uitgesloten.

claimAlles draait namelijk slechts om 1 ding en dat zijn de miljarden die de firma Chipshol van de familie Poot claimt van de Nederlandse staat. Jan Poot heeft dit zelf meerdere malen aangegeven. Hij zegt zelfs in zijn Volkskrant interview dat hij niet geïnteresseerd is in de pedofilie van Joris Demmink, maar dat het hem gaat om het geld. En om hoeveel geld gaat het dan? De originele claim was in ieder geval 20 miljard, zo legde Jan Poot al eens uit in een Telegraaf advertorial. Nu blijken er nog enkele lezers te zijn die zeggen “Ja, dat mag toch. Het doel heiligt de middelen.” Als we die vraag eens analyseren, blijkt dat toch niet helemaal steekhoudend te zijn. Het doel is immers de claim van 20 miljard binnen hengelen. Als het doel zou zijn Joris Demmink onderuithalen, dan is nog steeds de vraag of de middelen dan kloppen. En als we kijken naar de middelen dan zien we een openlijke samenwerking met deze kindermisbruiker Jack Abramoff, waarvoor Micha Kat het eveneens openlijk opneemt. Het doel om Joris Demmink down te krijgen blijkt dus een schijndoel te zijn geweest. In de uitzending van 4 april, geeft Micha Kat duidelijk toe dat het draait om het geld. Hier begon het liegen ondersteund door de interviewers al. De interviewers die overigens beweerden mij te hebben uitgenodigd voor de uitzending van 20:00 uur, terwijl ik slechts een skype bericht had gehad met de vraag voor een uitzending van 21:00-22:00 uur. Net als tijdens de eerste uitzending (hier) werd mij niet medegedeeld dat Micha Kat in de uitzending zou zijn (zie onder). Men draait en liegt steeds opnieuw om Martin Vrijland als onbetrouwbaar af te schilderen.

Frontier

 

En zo worden er van alle kanten pogingen ondernomen om Martin Vrijland zwart te maken, omdat ik nu eenmaal met een onplezierige boodschap kom. Men wil niet horen dat Micha Kat de boel in de maling genomen heeft. Dan moeten methodes gehanteerd worden waarin smaad- en laster niet geschuwd worden. Ook de website Niburu.co wordt smakeloos aangevallen door Micha Kat en zijn dienstknapen.

Inmiddels is volledig duidelijk dat Micha Kat een grote groep websites om zich heen heeft die zijn boodschap ondersteunen. Dit is ook begrijpelijk, want er zit ‘groot geld’ achter. Ook dit heeft Micha Kat zelf in de radio uitzending van 4 april toegegeven. Zijn website is gefinancierd en opgericht door de familie Poot. Ook andere websites vallen onder die paraplu en allemaal blijven ze hem steunen. Wie betaalt bepaalt. Opnieuw moet Micha Kat leugens hanteren om maar te zorgen dat iedereen die hem ontmaskert zwart gemaakt wordt. Zo liet ik een toespraak van Micha Kat horen die hij op 9 januari dit jaar uitgebreid onder begeleiding van een artikel op zijn website plaatste (lees hier de toelichting). Ik noemde de inhoud van dit filmpje in mijn begeleidend artikel ‘paastoespraak‘, omdat het niet lang voor Pasen was dat Micha Kat exposed werd en ik nog eens wilde wijzen op het opmerkelijke feit dat Micha Kat werkelijk alles kan zeggen en doen zonder hiervoor te worden opgepakt. Hiervan zegt Micha Kat op een van zijn satellietsites (NRC Ombudsman) dat ik dit gestolen heb:

nrc_ombudsman

Tussen neus en lippen door wordt nog even gezinspeeld op instabiliteit en drugsgebruik. Micha Kat en zijn ploeg die allen onderdeel uitmaken van het kamp van de familie Poot (die ik de titel ‘de maffiagroep Poot‘ gaf) moeten nu alle registers opentrekken om hun aanhang en geloofwaardigheid te redden. Wat steeds weer gebeurt, is dat de aandacht verlegd wordt, omdat niemand mag nadenken over de vragen wie de mensen achter de Stichting ‘de Roestige Spijker’ zijn. Ook mag niemand zich bezig houden met de andere vragen die er echt toe doen, zoals “hoe het kan dat ‘de Roestige Spijker’ iemand inhuurt die ergere dingen gedaan heeft dan Joris Demmink?” Het is immers erger dat je willens en wetens kinderen drogeert om ze te laten misbruiken dan dat je jongens onder de leeftijdsgrens van meerderjarigheid seksueel bejegent vanuit je homofiele geaardheid. Dat laatste is ook erg en strafbaar, maar kinderen drogeren in hotels binnensmokkelen om ze te laten misbruiken voor de camera, zoals Abramoff volgens de berichtgeving deed, is nog veel ernstiger. De man heeft nota bene achter de tralies gezeten. En voor zo iemand neemt Micha Kat het op?

Laat u zich nog langer meeslepen in de leugens van deze man? De man die gesteund wordt door groot geld op jacht naar groot geld en de man die feitelijk kindermisbruik helemaal niet zo erg vindt (luister maar vanaf de 5e minuut hier). We hebben te maken met iemand die jaren lang toneel gespeeld heeft dat hij ‘pedofiele misstanden‘ aan wilde pakken in Nederland. Achter de schermen werkte hij echter samen met een kindermisbruiker, voor wie hij het inmiddels openlijk opneemt. Als je dit ontdekt kun je niets anders dan concluderen dat deze Micha Kat een grote bedrieger is. Iedereen die nog met zo iemand samenwerkt of die hem ondersteunt is medeplichtig aan hoogverraad. Het is de maffiagroep Poot niet te doen om de pedofilie van Joris Demmink. Als ze dat zelf al veelvuldig hebben gezegd, wat voor vragen moeten er dan nog beantwoord worden? Ontwaak uit uw cognitieve dissonantie.

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan dat de mysterieuze dood van journalist Fred de Brouwer niet wordt onderzocht. Ruim 18 dagen werd Fred de Brouwer niet begraven of gecremeerd. Ik stelde vragen aan het ministerie van Buitenlandse Zaken en kreeg slechts een kort antwoord (lees hier). Waar Micha Kat en Henk Krol eerst nog vonden dat de dood van Fred de Brouwer onderzocht moest worden, hoor je ze daar nu niet meer over. Het moge duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met grote belangen waar velen een graantje van meepikken. U kunt zich voorstellen dat wanneer er echt sprake is van een deal van 20 miljard, dit ongeveer 8% van de totale Nederlandse rijksbegroting is en dit bedrag eigenlijk vrijwel 1 op 1 overeenkomt met het in 2013 berekende begrotingstekort. Daar kun je wat alternatieve mediakanalen van opzetten, politici, kranten en tijdschriften voor omkopen en zelfs je eigen publiek mee kopen. Je zou bijna denken dat de maffiagroep Poot het ‘blackbudget‘ van de Nederlandse staat een goede bestemming moet geven.

Bron linkvermeldingen: Volkskrant.nl, Donquijotte, Rijksbegroting, Niburu.co

468 ad

50 Comments

 1. Nederland telt ongeveer ruim 7,6 miljoen huishoudens.

  Die 20 miljard is veel geld namelijk 20.000 miljoen.

  Zou Micha en chipshol Poot naar deze 20 miljard kunnen fluiten,dan konden die 20 miljard oftewel die 20.000 miljoen heel mooi verdeeld worden over de 7,6 miljoen Nederlandse huishoudens.
  Dat is dan mooi per huishouden een bedrag van:20.000:7,6 = 2631 miljoen.

  Dan zou ieder Nederlands gezin voorgoed bevrijd zijn van de armoede.

  Dus, draai die geld kraan maar eens open in 2014 en stort dit bedrag op de prive rekening van alle Nederlandse huishoudens ipv aan een kleine groep oplichters/chanteerders die zich niet intereseren hoe nederlandse gezinnen er nu financieel voor staan.

  Deze jongen slaapt hier vandaag niet.

  Stop eens met die idiote bezuinigingen en het uitkleden van jan met de pet in de nederlandse gezinnen stelletje idioten daar in den Haag!

  • @Waterman,
   Je zit er letterlijk een factor miljoen naast maar een dikke tweeënhalfduizend euro is ook een leuk bedrag. 😉

   • Sorry Remco.
    Ik moet even iets aan mijn wiskunde bijschaven.
    20.000.000.000 / 7.600.000 = 2631,-
    Toch nog een leuk meevallertje voor ieder gezin. 😉

   • @Waterman De Nederlandse pensioenpot is de laatste jaren gestegen van 500 miljard naar nu meer dan 1000 miljard. Deel die 1000 miljard (1 triljoen) eens door 7,6 miljoen huishoudens? Voor die uitkomst zou ik morgen mijn pensioenrechten opgeven. Toch werd en wordt er gekort op de pensioenen. De pensioenscam!!! Ondertussen GMO, aspertaam, chemtrails etc etc om maar een groot deel van de bevolking om te leggen. Tel uit je winst!!!! Heb nog een begin van een artikel hierover ergens opgeslagen. Moet ik binnenkort maar eens afmaken. Dan halen de mensen de guillotines wel uit het vet!!!

   • @waterman Als ik meer lezers zou hebben. Haha. 😉

 2. Het jaarlijkse begrotingstekort is een farce: Een grote leugen.
  Als de totale corruptie in Nederland echt bestreden zou worden, houden we geld over.

  Een hoogleraar in Delft die daar eens een gastcollege gaf(ik kan de youtube helaas niet meer vinden) had berekend dat in vrijwel alle landen ter wereld de corruptie gemiddeld ca 3-6 % van het BNP(Bruto Nationaal Produkt) bedraagt.
  Dus reken maar uit: als we hier in Nederland de ‘bijdrage’ (lees:fraude, corruptie etc.) van de maffiosi (tw Politiek, Bestuur zoals B&W, Koningshuis, etc.) even minimaal rekenen (een absolute ondergrens) op zo’n 2 % en het BNP op 700 miljard, dan weet u wel hoeveel er in de ZAKKEN van het echte tuig hier in NEEderland verdwijnt: JAARLIJKS!!!

 3. De soep wordt natuurlijk nooit zo heet gegeten…….. Als ze 1 miljard zouden kunnen krijgen denk ik dat een meer reële schatting zou zijn.

 4. Beste Martin,

  bedankt voor deze heldere doch zeer schokkende uitleg.

 5. Het is en blijft ongelofelijk.

  overigens betrof het wel een eerlijk misverstand hoor Martin, met Sel. De bedoeling was wel degelijk om jou de kans te geven te reageren, wat natuurlijk een minimale journalistieke eis is.

  Tenslotte hadden we eerder jou eerst in de uitzending. Toen weigerde Micha in eerste instantie deel te nemen, maar kwam hij er aan het einde alsnog in toen hij jouw verhaal hoorde.

  Het is gewoon een shocking verhaal, maar de feiten zijn vrij eenvoudig en het idee dat het doel de middelen heiligt is centraal in het wereldbeeld van de oppositie en het is voor mij onbegrijpelijk hoe makkelijk nog altijd veel mensen hier langs heen fietsen.

  Het is inderdaad jammer dat dit gedoe afleidt van de strijd tegen Demmink, maar dat is bepaald niet jouw fout: jij hebt gewoon duidelijk gemaakt dat die ‘strijd’ nooit heeft bestaan en dat het gewoon een schaamteloze greep in de pot is.

  En het is vervelend voor mensen om afscheid te moeten nemen van gewaardeerde illusies.

  • Natuurlijk doen de mensen van Frontier tier alleen aan “eerlijke misverstanden”. Er was ook “absoluut geen sprake van” een onpartijdige Rob van Zon. Ach…Micha stotterde zijn weg wel door de uitzending en als hij niemand heeft om tegen te schreeuwen is hij een stuk minder welbespraakt zo blijkt.

  • Voor veel mensen is dit de 2e keer nadat ze ontwaakt zijn! Heel erg vervelend en doet de alternatieve media als geheel geen goed. Dit ligt idd niet aan Martin en andere goede sites maar alleen aan de Micha Kat/Poot maffia!! Voor hun zijn het 2 vliegen in één klap.

 6. En ik wil mijn € 50,- van de Micha claim terug.
  Martin I O U €50,-, Anthony kan er vast wel een mooi papiertje/certificaat voor maken.

 7. Weet iemand waar onze Ahrend Zeevat nu zit. Hij was volgens mij de eerste die financiële onraad rook. Na Frances dan.

 8. pro-pedo toespraak Micha Kat

  hoe is het mogelijk dat Micha Kat niet is opgepakt voor
  deze actie?
  Ieder ander zou de volgende ochtend van zn bed gelicht zijn en minimaal 3 maanden in voorarrest hebben gezeten.

  • Is dit al naar rutte gemaild ??

  • Aan het toontje is te horen dat hij stukken opleest en het niet meent.
   Stopwoordje : “WeetJeWel””WeetJeWel””WeetJeWel” haha 🙂 😉
   Wat een sukkel is die Kat, sorry dat ik dit zeg.

   al 38 woorden te veel aan gespendeerd

 9. Het gaat ongetwijfeld om veel geld. Welke middelen geoorloofd zijn om dat doel te bereiken, wordt bij de rechtbank , meestal achteraf, beslecht. Maar er zijn toch uitzonderingen op deze regel, en dat is het aanwenden van buitenproportioneel veel geld en macht om de kansen, en levens van andere mensen te vernietigen. Een voorbeeld is hoe de Amerikanen met rotor machine guns de buffalo’s neerschoten zodat in ieder geval de Indianen geen eten meer hadden. Een ander voorbeeld in de Sovjet unie was de Holodomor, http://en.wikipedia.org/wiki/Holodomor, waar door de overheid middels rantsoenering de locale bevolking hun wil oplegde. Een lobbyist gebruikt een grote zak met geld om een agenda te realiseren, en veroorzaakt normaal gesproken weinig collaterale schade, tenzij die agenda een verborgen agenda blijkt te bevatten wat pas later een `high crime’ in zichzelf blijkt te zijn. Om een stel puissant rijke bankiers een verborgen agenda te laten uitvoeren, kom je met een grote zak geld niet erg ver. Die hadden ze al, dan komen dus andere, meer verborgen, middelen tevoorschijn, waar ook lieden als Jack Abramoff in gespecialiseerd blijken te zijn, blackmail middels kindermisbruik. Als zulke praktijken decennia na decennia door blijven sudderen komt er onafwendbaar de dag dat inderdaad bepaalde lieden achter de schermen ervoor zorgen dat alleen mensen, die via blackmail kunnen worden gecontroleerd, hogerop kunnen komen op de economische en sociale ladder. Dat zoals nu blijkt [1] dat o.a. de belastingdienst is ingezet om concurrentie pre-emptief te elimineren en te liquideren, is alarmerend.

  [1] Redding Oad hing op slechts enkele miljoenen euro’s
  Job Woudt
  donderdag 24 april 2014, 04:20
  update: donderdag 24 april 2014, 13:10
  http://fd.nl/ondernemen/837685-1404/redding-oad-hing-op-slechts-enkele-miljoenen-euros

 10. die Rob van der Z durft nooit man en paard te noemen, en dit gecombineerd met babylonische spraakverwarringen maakt het tot een niet te begrijpen verhaal.
  De indruk moet gewekt worden dat er een verschil van mening is terwijl neerlands bekendste klokkenluider en joris demmink-doder zojuist ontmaskerd is als werkende voor een pedo-afpers-maffia-organisatie.
  Rob’discipline’van der Z. gaat zich opeens afvragen ‘welk mechaniek achter de polemiek die is onstaan werkzaam is’
  En stelt zichzelf ver verheven boven alle’gekibbel’door een neutrale positie te kiezen en de ontmaskering van MK te omschrijven als een meningsverschil.Precies dezelfde strategie volgen de jongens van ‘de gulden snede'(ook weer tijdens de laatste uitzending), om de hete brij heendraaien, en zichzelf superieur wanen.Nooit tot de kern geraken,enkel babylonische verwarringszaai-methodes toepassen,en daar zijn ze heer en meester in.

 11. Micha Kat doet zelf niet aan censuur…

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/04/Screenshot_2014-04-25-15-14-00.png

 12. Wat mij altijd opviel en mij zo bevreemde is dat Micha Kat altijd doorverwijst naar de website NRC Ombudsman. Alle artikelen zijn door Micha geschreven. Bijna niemand die een comment neerzet. Wat heeft het voor zin om door te verwijzen naar een ander (eigen)website , terwijl hij het gewoon op (klokkenluideronline) kan zetten.Waarvan Micha ook eigenaar is. Eigenaardig he?!

 13. Martin, nice foto-shop-job trouwens. zo zie ik het graag.echt perfect gedaan.

  @allen,een compilatie van ‘micha geeft antwoord’ bij de uitzending van frontier radio.

  • Ja, Micha Kat is net zo onschendbaar als Joris Demmink.
   Quite telling.

 14. Dit is niet normaal meer! De comment van Slaaf.nl op de site van Kat is één zaak, hij vindt dat het hele pootkartel niet alleen een groot gevaar levert voor Nederland, maar dat het helemaal uit de weg moet! Ik ben het daar volledig mee eens!

 15. Deze:

 16. Dan deze:
  http://www.youtube.com/watch?v=Pp70XQl1uQk

  Luister vanaf 35:30. Daar gaat het over Ben Ottens.
  Volgens Micha begrijpen mensen zoals Martin Vrijland niet dat om klokkenluider te worden moet je eerst deel hebben uitgemaakt van de organisatie waar je de klok over wil luiden. Dat is logisch anders kan je geen klokkenluider zijn.Dus met andere woorden,iemand als Ben Ottens heeft gewerkt in het hart van het ministerie van justitie,heeft allerlei dingen meegemaakt. Heeft daar ook funkties bekleed. Is vervolgens tot de conclusie gekomen dat het allemaal niet deugd en is vervolgens de klok gaan luiden.
  ========================================================================

  Dus Ben Ottens kwam zomaar out off the blue tot de conclusie dat het allemaal niet deugd.
  Dan vraag ik mij werkelijk af,als Ben Ottens tot deze conclusie is gekomen,waarom heeft hij dat opgespeld lintje van de oranjes niet gelijk in de prullebak gepleurd?
  Neem als voorbeel: Ik zou in het hart van de nazi’s zitten,krijg daarvoor allerlei nazi emblemen/onderscheidingen op mijn borst gedrukt.
  Vervolgens kom ik tot de conclusie dat die hele nazi beweging niet deugd en ga ik daar dus de klok over luiden.
  Dan is toch het eerste wat ik op z’n minst doe alle nazi onderscheidingen van mijn kleding verwijderen?
  Daar blijf ik dan toch niet demonstratief mee rondlopen en ga vervolgens zogenaamd de klok luiden over de nazi’s?
  Uit dit gegeven is de fake klokkenluider Ben Ottens door het ijs gezakt.Hij heeft zijn geloofwaardigheid als echte klokkenluider verspeeld.
  Het enige wat wel kunnen concluderen is dat Martin Vrijland goed heeft opgelet om dit te kunnen constateren.

 17. Micha Kat liegt nooit en verwijdert niets…”volledig transparant”

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/04/slaafnl2.jpg

  • Mind over Matter
   Gretha Muller
   En de doorgesnoven knowtoomuch/Pablo/papi en ander nicknames op verschillende blogs

   Dat zijn de betaalde huispapegaaien van KLOL en de Pootjes.

 18. @Guillaume,
  Dat kun je alleen suggereren.
  Ik kan je verzekeren,ik ben geen betaalde huispapegaai van het Poot kamp ben , terwijl ik wel veel gepost heb bij Micha.
  Ik heb daar altijd gepost omdat ik dacht dat zijn insteek eerlijk,goed en oprecht was.
  Maar dat was toen ik mij niet verdiept had in die hele chipshol affaire en wat voor een type mensen daarmee bemoeit zijn.
  Dat Jan Poot een appeltje wil schillen met de nederlandse rechtstaat zal wel z’n goed recht zijn.Ik kan dat niet 100% beoordelen,want ik sta immers niet in zijn schoenen.
  Maar waar ik wel moeite mee heb zijn de middelen die Jan Poot gebruikt om z’n doel te bereiken.
  En dan zijn mensen zoals Ben Ottens, Robert Rubinstein en Jack Abramoff als je deze screent in mijn ogen niet zomaar de juiste mensen om je recht te halen binnen het nederlandse rechtsysteem.

  Het is heel makkelijk en simpel. Deze mensen schreeuwen moord en brand dat het hele rechtsysteem niet deugd in Nederland.
  Zij screnen zogenaamd alle rechters,advocaten en politici’s.
  Deze zouden niet deugen volgens hun zwarte boekjes.Ze zijn allemaal”pedofiel”
  Maar ga je eens de zwarte boekjes open doen van iemand uit het Jan Poot kamp,dan zijn ze ineens niet thuis of beginnen ze gelijk wild om zich heen te slaan door de echte kritische nadenkers kalt te stellen dmv infowar technieken in de alternatieve media.

  Sorry hoor,maar wanneer je iemand probeert kalt te stellen of wanneer je kritische vragen niet direct kunt beantwoorden, dan heb je zelf wat op je kerfstokje. In ieder geval wat te verbergen wat de massa niet mag komen te weten.
  Nou kan ik me voorstellen dat voor €20 miljard wat in de overheidspot zit , dat deze mensen het liefst hun masker ophouden zodat ze deze grote vis via achterdeurtjes en trucjes kunnen innen.

  http://www.youtube.com/watch?v=XzbdY_rPtjw

  • Ik trek bovenstaande conclusie niet zomaar…
   Ik trek die conclusie ook niet op basis van of iemand veel post, en ik heb nooit de indruk gehad dat jij, net zoals bijvoorbeeld Gretha Muller, een verborgen agenda hebt, terwijl jij, inderdaad zoals je zelf aangeeft, toch een enorme post frequentie aan de dag hebt gelegd de afgelopen weken als ik me niet vergis.
   Bij de 3 boven genoemden heb ik dus wel heel sterk die indruk. En dat baseer ik op andere zaken dan frequent posten.

   Echt hard bewijs is daarvoor moeilijk rond te krijgen, dat weet ik, maar ik ben niet van gisteren, figuurlijk gezien, en ik ga ook al een aantal jaartjes mee wat betreft het volgen van dit ‘circus’.

  • Is het feest als de broer van Friso jarig is? Ja , dat wordt de Nederlander letterlijk opgedrongen, Zo ook dringt de burgemeester van Amsterdam ons Starbucks coffee op(zie At5)

   Is het een tragedie voor Friso dat hij niet in een koninklijk graf ligt? iedereen verbaasd zich daarover op koningsdag
   antw van de menigte : “pfff , wat kan hem wat schelen hij is immers toch niet meer hier”

   http://www.nrc.nl/troonswisseling/2013/04/29/tien-argumenten-voor-de-monarchie-ontkracht-alcohol-en-dag-vrij-beter-dan-zwaaiende-koning-in-touringcar/

   Anyweeeee, het is feest voor Neederland, slingers in het land en feesten maar. Ach joh, lekker spelen en brood (eten)

   BEHALVE voor Meneer Kat , die vind alles wat er gebeurt niet leuk, voorstelbaar voor hem , daarom een prachtlied voor hem

  • @Waterman cit: Dat Jan Poot een appeltje wil schillen met de nederlandse rechtstaat zal wel z’n goed recht zijn.Ik kan dat niet 100% beoordelen,want ik sta immers niet in zijn schoenen.

   Jan Poot resp. firma Poot c.s. wil inderdaad een appeltje schillen met de Nederlandse staat, lees: de Nederlandse belastingbetaler, dus met iedereen zo’n beetje.
   Maar als hij van het begin af aan dat stukje land heeft gekocht stiekem door Ben Ottens c.s. heeft laten opwaarderen enz enz nml alle verdere machinaties dan heeft hij volgens mij geen enkel recht -ik zeg: GEEN ENKEL RECHT op wat voor schadevergoeding of vergoeding dan ook. Dan is meneer Poot gewoon bezig met crimineel handelen.
   Als wij allemaal en een paar integere rechters, die niet in een van de “zwartboeken” van Poot b.v. c.s. is opgenomen allemaal even de schouders eronder zetten dan is dat zo op korte termijn bewezen en kan die achter de tralies, wat mij betreft 20 jaar minimaal.
   Pas daarna en los daarvan kan de rest Demmink c.s. idem achter de tralies. Even een kwestie van wil en een beetje doorzetten!!! 🙂 🙂

 19. Hier is wat er gebeurt is, vanuit mijn optiek. Dit is zo’n beetje mijn laatste posting die ik KLOL kon plaatsen :

  hffp://www.klokkenluideronline.is/2013/12/meta-kersttoespraak-van-micha-kat/

  27 december, 2013 om 23:38
  rmstock zegt:

  Ik denk dat wat wij hier in Nederland de laatste 24 jaar hebben meegemaakt, niet los mogen zien van wat er elders in de wereld is gebeurd. Het ijzeren gordijn/Berlijnse muur wordt neergehaald. Het verdrag van Schengen (al in 1985 opgesteld) wordt geactiveerd. reizen vanuit Oost-Europa – het voormalige Sovjet blok – naar West-Europa wordt 4 jaar voor de val van de muur al gelegaliseerd. Hierna kunnen Oost-Europese maffia bendes vrij opereren in West Europa. De invoering van de Euro en het verdrag van Maastricht in 1992. Hierna heeft zich een hoop ellende in Europa afgespeeld, volledig in akkoord met deze Europese verdragen. Om vervolgens de heden daagse ellende allemaal op het bordje van het Oranje Koningshuis te gooien is een te eenvoudige verklaring en gewoon niet waar. Even twee Yugoslaven inhuren vanuit Sarajevo voor een klusje in Nederland wordt een appeltje eitje.
  Wie was toch die man die op de Zuid-as even Micha’s Megafoon aan gruzelementen gooide ?
  De neergang – met dodelijke afloop – van vastgoed handelaren die geboren en getogen Nederlander waren is niet meer dan een logisch gevolg. De echte problemen kunnen we denk ik terug vinden bij Nederlanders die in de 90-er jaren op missie zijn geweest voor de uitvoerende macht zoals NATO , UNFOR etc. in Oost-Europa, met name voormalig Joegoslavie, en hierna belangrijke positie’s in Nederland hebben bekleed.. De nu het meest in het oog springende functionaris is natuurlijk Joris Demmink geweest. Stel je voor dat Demmink aldaar door de Oost-Europese maffia gevangen wordt genomen, en de keuze krijgt : of je werkt vanaf nu voor ons, of je sneuvelt tijdens deze oorlog. Voeg daarbij nog de aanzienlijk complicerende factor van de geheime diensten, “foreign and domestic”, die een steeds belangrijker rol zijn gaan spelen, waarbij de Israelische geheime dienst de Mossad met name sinds 911 wereldwijd is gaan opereren zonder enige gene voor de locale geheime diensten. Mocht U nog klachten hebben over bovenstaande, zou ik zeggen schrijf een Brief naar de Koning. Er zijn tijden geweest in het Koninkrijk der Nederlanden dat een brief naar de Koningin wel degelijk resultaat opleverde.

  Robert

  Robert M. Stockmann – RHCE
  Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
  crashrecovery.org [email protected]

  Daarna was het over en uit mede nadat ik had geprobeerd om op KLOL te posten op deze pagina :

  hffp://www.klokkenluideronline.is/2013/12/bizarre-strijd-om-de-macht-in-turkije/

  maar dat werdt (vanwege de email adressen denk ik) niet goedgekeurd. Ik heb het uiteindelijk toen maar hier geplaatst :

  Julian Assange (Wikileaks) en Edward Snowden zijn NWO fraudeurs
  12/30/13
  https://groups.google.com/forum/#!topic/nl.politiek/ltNtI3ieJ_4

  • @rmstock Heel goed, eens. Het zit iets ingewikkelder in elkaar dan dan we denken.

 20. Heeft iemand zich wel eens afgevraagd waarom de familie Poot geen verlies wil nemen…. zou het alleen zijn omdat ze hebzuchtig zijn of staan ze onder druk?.
  Waar kwam het oorspronklijke geld vandaan omzoveel grond rondom Schiphol te kopen? Werkzaam bij de provincie als planningsambtenaar verdien je niet een geweldig salaris omdit alleen te kunnen opzetten.
  Waren er anderen bij betrokken die Poot en Chipshol op de achtergrond financierden.
  Constructies zoals bij Endstra en Holleeder, Paarlberg en allerlei witwasserij http://www.nrc.nl/handelsblad/van/2006/september/18/zo-slim-en-toch-foute-vrienden-11195642
  Follow the money dus. Staan de Pootjes zwaar onder druk van de onderwereld om geld terug te betalen en maken ze daarom deze rare sprongen of is het alleen hebzucht?

 21. Zo lang als de christen wereld al bestaat worden christenen aangevallen door voornamelijk de joden.
  Joden zijn het meest bedriegelijke volk wat op deze aardbol rondloopt.
  Wat we nu in deze eindtijd duidelijk als teken aan de wand zien is weer een aanval op de christenen.
  De christenen zijn het meest gehate volk ter wereld.
  De christenen streven naar vrede en dat past niet bij de gedachtengang van de talmud joden die een NWO/ JWO willen creëren.
  De joden denken dat de christenen/goyim dom is.
  In tegendeel,de christenen zijn het slimste volk ter wereld.
  Dat kunnen de satans oogjes van de joden niet verdragen,want het licht van de waarheid doet hun pijn in de ogen.
  Waarschijnlijk heeft die kat ook joods bloed in z’n lijf,want het licht doet hem pijn in de ogen.
  De bijbel noemt de joden niet voor niets meesters uit de synagoge van satan.
  De joden leven niet naar de wil van God zoals in de bijbel staat vermeld.Nee, de joden leven naar de talmud en protocollen en kritiek van een christen die leeft naar de wil van God volgens de bijbel(thora/5 boeken van Mozes en nieuw testament) wordt door de duivelse joden niet getollereerd.
  Dat bewijst dat deze groep joden(hashbara trollen)van de gezonde leer van God zijn afgedwaald en zich nu op een duister pad van de satan begeven.Het pad van list,bedrog en leugens)

  Een interesante site met vele interesante postings die ons een hele andere kijk geeft op de geschiedenis.

  http://www.anderekijk.info/20-april-geboortedag-van-adolf-hitler/

  • Kom op zeg. Zolang je in dit soort religieuze bekrompenheid blijft steken kan je wat mij betreft onmogelijk wakker zijn.

   Dat soort oorlogjes worden overal gevoerd op het internet. De protestanten tegen de katholieken. De gentiles tegen de joden. De protestanten tegen de moslims, religie A vs. religie B, christen A vs. christen B etcetera… Hegeliaanse dialectiek.
   ELKE mainstream religie bevat elitair fascistoide fanatisme. (wellicht op het boeddhisme na) Heb je wel eens gelezen wat de god van de bijbel van andersdenkenden vindt en wat er mee moet gebeuren?? Dat is echt niet mals hoor, dus aub hou op met dit soort hypocrisie.

   De christen wereld begon klein, maar heeft zich vanuit het Vaticaan met grof geweld en conversie verspreid. En het geloof dat de bijbel het ware en oorspronkelijke verhaal weergeeft is wel erg naief en dom. Net als het idee van protestanten dat hun religie anders is dan van de katholieken (Hallo King James I, de geboren en gedoopte katholiek) …

   En ik ben er niet om de joden te verdedigen overigens, mocht je dat denken.

   Dit plaatje vat het aardig samen denk ik:
   http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/6e/0f/cb/6e0fcb4915090ca88f00232df89f6288.jpg

 22. ♪ Wings ♪

  http://www.youtube.com/watch?v=1wec8M7YWwA

  Dat de echte waarheid mag doorbreken.

 23. @off rec Overal op het nieuws: Vrijdagavond twee kinderen (3 maanden en 2 jaar oud) en moeder vermist. Auto vd moeder teruggevonden in de Vreeswijkstraat , Den Haag.
  Vader en moeder hadden een goede band vgls fam-leden.
  Ik vertrouw geen enkele vemissing meer …

 24. Controlled Opposition-clown Hans Maessen gaat een aangifte doen.
  De clown viel vorig jaar door de mand toen hij samen met controlled opposition-hoer Joanna van der Hoek werd opgepakt.

  Later werd het verhaal gespint dat ze Micha kat hadden willen oppakken maar dat ze zich vergistten. Micha maakte dankbaar gebruik van deze mindfuck.
  Hopleijk sterft Maessen snel aan een verdiende ziekte.

  • ik had voor dat ie met Joanna in de schijnwerpers kwam te staan nooit van die clown gehoord.
   Hij viel wat dat betreft toen al door de mand,
   maar nu wordt het bevestigd door de manier van berichtgeving en diegene die de boodschap brengt.
   Die schijnheilige kop verraadt em al direct.
   Slechte psy-op acteurs krijg ik rode vlekken van dus dat is altijd een goede indicatie.

 25. Zijn we ook allemaal zo opgelucht dat die het idiote koningsfeest weer voorbij is.
  ik heb mezelf gisteren helemaal in quarantaine gebracht om maar niets van dit schijnheilig gedoe te zien in mijn omgeving.
  Nu kunnen we eens rustig terug kijken naar die dag om ze uit te kunnen lachen.
  Mij sprong dit toepasselijk filmpje wel eruit.

  Koning Willem-Alexander durfde niet te katknuppelen

 26. Nee, dan dit:

  Let op 0.28 en 0.38 (slot) waar links eensoort oranje clown grijnst alsof ie alles gezien heeft

  Overigens op 0.03 likt Fredje zijn lippen af alsof ie al diverse van het protocolafwijkende gedachten heeft en navenante daden overweegt of was het een spontane door dat beetje(?) testosteron gestimuleerde/gedwongen actie?
  ik zou zeggen driewerf 😉 😉 😉

 27. bij 0:28 geeft ze aan dat ie niet zo gek moet doen.

  Wel grappig dat Alex het ook heeft gezien.

  Die burgermeester kan zn kettinkje weer inleveren denk ik.
  wegens ongewenste intimiteiten.
  Komt ie er nog goed vanaf.

  Kom nou, maxima is niet de eerste de beste hoer die je zo maar ff aan der kont mag zitten.Ze is tegenwoordig wel koningin ja!

 28. @ anti de vries maffia, koningin!!!!!!!!!! haaaaa haaaaaaaaaaaaaaa

 29. Alle gekheid op een stokje mensen, het zijn een stel psychopaten al die ,,kopstukken,, gevaarlijke mensen met een niet of wel aangeboren hersenaandoening.
  Beware of the trolls!!
  By the way ,iemand hier een idee over het vaatstra boek, zal het een revelation worden of een storm in een glas water?
  Iemand een gedachte daar over?
  Ook wil ik iets kwijt over anass ,je ziet en hoort niets meer over deze zaak, erg treurig het einde van deze jongen.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close