Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Minister Plasterk bewezen leugenaar of gewoon politicus?

Minister Plasterk bewezen leugenaar of gewoon politicus?

Al eerder kaartte ik de leugens van minister Ronald Plasterk aan. De damage control via de marionetten van de Main Stream Media wordt nu ingezet. Natuurlijk krijgt men door dat het volk zich begint te roeren. De eerder ontkende 1,8 miljoen getapte gesprekken blijken nu toch wel door de AIVD zelf te zijn verstrekt aan de NSA. Ach, u moet zich goed beseffen dat een minister die 1x liegt niet per definitie nog een keer liegt. De NSA werkt volledig samen met de AIVD, maar dat zal natuurlijk niet zo duidelijk worden toegegeven. De documenten van Edward Snowden hebben allang onthuld dat er simpelweg sprake is van een naadloze samenwerking met de NSA. En nog steeds wordt de indruk gewekt dat dit alles ter preventie van terrorisme is, maar gelooft u dat nu echt nog steeds? Als u de blik van deze lieve lobbes ziet dan komt natuurlijk echt niet de associatie met vakgenoot Joseph Mengele bij u naar boven; eerder denkt u waarschijnlijk aan de ideale schoonzoon die nooit opzettelijk zal liegen.

Ik quote even de website van Nieuwsuur Het gaat om dataverkeer in gebieden waarin militaire missies zijn, zoals Afghanistan, in het kader van terrorismebestrijding. Het zijn metadata waarmee gezien kan worden wie met wie belt. De gegevens zijn “rechtmatig gedeeld met de Verenigde Staten”, schrijven Plasterk en Hennis in de brief. Hoe dom denkt men nu werkelijk dat het volk is? Héél erg dom blijkbaar. En in zekere zin klopt dat ook wel, want mensen blijven nog steeds de Main Stream Media geloven. Ook nu weer blijkt dat die slechts schijn-kritisch zijn. De schijnvertoning van Plasterk is zo knullig en er wordt zo gestunteld met getallen, gelieg en gedraai dat er bijna geen touw meer aan vast te knopen valt. Ook minister Hennis-Plasschaert van Defensie is natuurlijk volledig op de hoogte.

HennisFeitelijk komt het er op neer dat Plasterk de hele boel bij elkaar zit te liegen. Er wordt nu een mediacircus opgetuigd om zijn gezicht te redden. Minister Hennis-Plaschaert wil gewoon weten “of mijn mannen en vrouwen zo goed mogelijk worden bediend met de juiste informatie“. Het spel wordt gespeeld van de onschuldige verwarring tussen ministers en hun diensten, maar het wordt tijd dat u daar eens doorheen gaat prikken.

Hennis-Plaschaert beroept zich op de wettelijke kaders, maar dat is niet zo moeilijk. We zien wetswijzigingen aan de lopende band tegenwoordig en bovendien hebben onze diensten juridisch advies ingewonnen in Engeland om de boel te omzeilen [quoteDe Britse dienst had ook contacten met de Nederlandse diensten MIVD een AIVD die volgens de berichten „technisch competent en zeer gemotiveerd“ waren. Zo leverde de GCHQ advies en informatie aan de AIVD over het omzeilen van de Nederlandse regels en wetten. De NSA werkt volledig samen met de AIVD en MIVD. De NSA beheert de transatlantische glaskabels; de NSA tapt alle telefoons, email en andere communicatie wereldwijd af en weet exact waar u bent. Alles wat u verder hoort – zoals het getal van 1,8 miljoen – is om u zoet te houden. Politici liegen u al voor in verkiezingstijd. Ze blijken nu bewezen te liegen in de dagelijkse praktijk en u trapt dan weer in dit spel van ‘de ogen dichtsmeren‘? Niet meer doen!

En elke goedbetaalde journalist die u schijn-kritische vragen hoort stellen is alleen maar ingezet om tijd te rekken. Zij sturen uw perceptie. Zij zorgen voor schadebeperking. Zij dienen het belang van de regenten middels hun Machiavelli rol. Misschien dat er een ministerieel kopje gaat rollen, maar daarmee verandert er achter de schermen niets. Het wordt tijd dat u in opstand komt. Dat u niet langer accepteert wat er gaande is. Hoe kunt u dat doen? Door te weigeren dit systeem in stand te houden. En hoe houden u en ik dit systeem in stand? Door nergens tegen in opstand te komen. U betaalt nog steeds netjes uw belasting. U betaalt uw bekeuringen. U betaalt uw telefoonrekening en uw internetrekening, terwijl u weet dat alles wordt afgetapt. En dat gebeurt tegen uw wil in. Alles onder het mom van de overal dreigende terreur. Genoeg is genoeg! Laat u niet langer tot slaaf maken. De zelfgeschapen crisis draagt bij aan uw slavernij en de technologie moet u onder grip en controle van het big brother regiem brengen. Werk er niet langer vrijwillig aan mee.

Bron linkvermeldingen: Nieuwsuur

468 ad

29 Comments

 1. Zou Plasterk er van bewust zijn dat mensen hun leven riskeerde hem te vertellen over het misbruik van directed energy wapens in Nederland? Juist hij , als biochemicus zou de veiligheids diensten kunnen overtuigen van de desastreuze schade op het brein en cardiovasculair e systemen die radar straling veroorzaakt. De gezondheid van “targets” moet ogenblikkelijk gemonitoord worden. Het betreft onschuldige mensen, hij zou het ‘foltering’ noemen als hij erdoor getroffen werd.

  Silent Weapons for Quiet Wars is niet een ver van m’n bed show.

  Silent Weapons for Quiet Wars is niet ver weg, het is niet een ‘Alex Jones conspiracy’ , het is hier, in Nederland, vandaag, morgen, volgende week. Nieuwe wapens zijn ontwikkeld in de jaren 70-80, die worden sinds eind jaren 80 op gewone mensen getest en gebruikt, al sinds (Human-rights-man) Lubbers.

  Waarom weet men het niet?
  De pers is te ‘stom’, heeft onvoldoende natuurkunde in het pakket , zijn te politiek correct, ik weet het niet, ze ‘falen’ collectief weer eens magistraal (zoals we weleens vaker gezien hebben)

  Mensen krijgen elke dag meetbaar schokken door hun lichaam met tetanizatie wapens die soms effectief niet onder doen voor Abu-Graib praktijken. Universiteiten, ziekenhuizen, veel leden van de tweede en eerste kamer twijfellen hier inmiddels al lang niet meer aan, vermoed ik. Waarom de politie niets doet is ons een compleet raardsel, volslagen de weg kwijt, geen duiding, corrupt, ik weet het niet. Veel van de internet blogs zijn overtuigd dat ‘law-enforcement’ opdracht heeft gekregen om de andere kant op te kijken bij uitoefening van deze georganizeerde misdaad.

  Het bijna balorige inhibitieloze misbruik staat onder geen enkele vorm van controle(drie ziekenhuis opnames in 2013), heeft nooit onder enige controle gestaan. Zij die wat hobbieen en uit stierlijke verveling met aangepaste magnetrons andermans gezondheid vernielen, wordt geen strobreed in de weg gelegd, kennelijk betaald het bovendien leuk.

  Mensen die getarget worden eindigen in ziekenhuizen, worden invalide door de aanhoudende dagelijkse verstoring die deze systemen op calcium++ huishouding het hart en de bloedsomloop hebben. We zijn dus niet alleen meest afgeluisterde land sinds Lubbers, hebben geen gekozen burgemeesters, vermalen we klokkenluiders 20, 30 jaar lang als geen ander land, nee we hebben in dezelfde tijd (jaren 80) lijfstraffen ingevoerd. (12,5 % permanente invaliditeit)

  Het wordt hoog tijd dat de waarheid eens boven tafel komt in deze.

 2. Plans Underway to Microchip All Newborns

 3. Herinneringen – Het dorp

 4. Martin,misschien kun je hier eens iets over schrijven om zo de jeugd te waarschuwen hoe gevaarlijk en ver de zieke illuminati mind control gaat.

  The Illuminati are now using Human Dolls to promote their satanic Occult Agenda, to enslave young women & girls to image mutilation.

 5. Een liegende minister klinkt zo ´n beetje als Witte Schimmel .
  Dubbel op, 2x waar . Allemaal komedie, duurbetaalde poppekast
  met wachtgeld enzo.
  Bea´s bommenleggers waterdragers en kinderverkrachters.
  Wat zich achter die flutkomedie afspeelt wordt met de dag meer en
  meer duidelijk.

 6. I get out….

 7. That’s how I choose to live…
  Hehehehe, awhh
  No more compromises
  I see past your disguises
  Blindin’ through mind control
  Stealin’ my eternal soul
  Appealin’ through material
  To keep me as your slave

 8. Obligated to a system
  Getting less then you’re deserving
  Who made up these schools, I say
  Who made up these rules, I say
  Animal conditioning
  Oh, just to keep us as a slave

  • @donquijjotte zeer toepasselijk

 9. Human dolls = contol by the illuminati:
  In 1 woord: “Luguber”
  In Georg Orwell “1984” wordt het aanpassen aan het systeem tot het uiterste gedreven. Mensen worden door angst, door marteling in het gewenste kader geperst. De thought police = gedachte politie is er al.
  Geloven in de Holocaust is politiek correct, twijfelen of zelfs ontkennen zelfs op wetenschappelijke gronden is zelfs strafbaar: Hoe krankzinnig kun je het nog maken?!!!

 10. Bij de kassa van de supermarkt: Ik betaal contant en zeg: dan weet Aivd en de NSA niet wat ik eet.
  Juffrouw vd Kassa: Mogen ze niet weten wat u eet? (met grote verwondering)
  Ik: Nee, dat is prive
  JvdK: O jaaa
  Ik: Prive is prive
  JvdK (terwijl ik mn boodschappen inpak): Van mij mogen ze alles weten hoor…
  Ik: Ja! Stel dat ze weten dat ik elke week op die dag dat product neem, wie weet ruilen ze dat product even om met een bewerkt(gif oid) zelfde product…

 11. Er zijn een paar simpele maatregelen te nemen voor gewone burgers. Let wel, dit voorkomt geen afluisteren maar maakt het ze(=zullie=ABCD..etc IVD) wel moeilijker.

  Googelen: Zoek een paar keer lukraak wat onderwerpen: bv Tomaten, over Blauwe bonensoep, zandhazen e.d.
  Tik in de zoek balk willekeurige toetsenreeksen in bij ieder spatie even een “Enter” geven zodat de compjoeters daar bij google flink moeten zoeken
  V.b. wueh fs w9e8 who is afraid of thee nsansansa? boe fck etc 2389qw8

  zodat dit wel een geheime code lijkt : betekent voor die arme kompjoetertjes nog harder rekenen, worden allerlei ingewikkelde decoderingsprogramma’s op losgelaten.
  NB Doe dit vooral ook in je Email’s ook al feliciteer je je schoonmoeder allleen al met haar verjaardag! haha
  V.b. Beste oma van harte w48dl fjkgh sdlfkgh9pwo4ytp98gsdfghsad7g78984762351098359137502983750298357 gefeliciteerd he! doeiiii 934wjfjbvoey45mg8udtdshvkv;d9djwenfgnvbxbwr9gk

  Ga je op reis danwel even naar de LIDL jumbo of wat dan ook. Doe je Iphone, smart- of andere phone in alu-folie. Iedere rechtgeaarde alu hoedje doet uiteraard zijn/haar phone in alu wikkels.
  Controleer even door vanaf een andere de vaste of andere phone je alu-phone te bellen. Prima niets hoeft hem zelfs niet uit te zetten.
  Prepaid is niet H2O dicht..verklaar?

 12. Het lijkt mij in principe mogelijk een apparaatje te maken dat je stem scrammbled en dan pas naar de micro van je phono stuurt en de ontvanger met dezelfde scramble(en paswoord etc.) kan descramble en zo toch een gesprek voeren.
  Mocht iemand echt dit ‘gat in de markt’ vinden dan zal dit snel verboden worden door de GIAD(ons aller: Geheime Idioten Afluister Dienst), schat ik in.

 13. Minister Jeanine Hennis-Plaschaert heeft een dommige gezicht zeg. Hoe heeft men haar tot minister kunnen benoemen? (Jeanine, niet treuren, het kan erger: zie minister Kamp. Zijn gezicht ziet uit als een slome en dommige iemand)
  Ik zou zulke mensen nooit tot minister hebben benoemd. Krijg je alleen maar brokken van. De ondergeschikten zullen ze niet serieus nemen.

  • Misschien is zij juist daarop geselecteerd haha 🙂 maar het kan ook heel goed
   dat ze dat simuleert. Van Kamp ben ik 1000% zeker dat ie de boel belazert simuleert.

   • Ja, dat is ook mogelijk. Dat ze doen alsof ze dom zijn en zo anderen op verkeerde been zetten.

 14. Wat een walgelijk filmpje van de human doll ,echt bizar zover is de mensheid al afgegleden.
  Mensen laat je niet bedotten en blijf kritisch denken!!

 15. Vandaar dat ik het voor één keer met Wilders eens ben.
  Uit Europa En Zo Snel Mogelijk, het is hun Europa, hun vierde Rijk.
  Niet het onze.
  En laat die Plasterk nou eens gewoon een bewezen leugenaar zijn, vieze leugens vertellen voor je NWO-clubje, Dat kan toch niet….
  Hij lijkt Rutte wel.
  Volgens mij krijgt iedere werkende Nederlander nog 1000,- van hem.
  Nou, dat is dan 10 miljard Euro of vergis ik me nu….

  • Meneer Piszwak behoort evenals de heer Clooihen tot het uitverkoren volk.
   Kunnen daarom het beste verhuizen naar Israhell .
   ps Noordpool is ook goed. Als wij maar deze Platwormen/Parasieten *) verlost worden.
   *) aanstrepen wat u nog geschikter vindt.

 16. @Martin

  Het hoeft niet Ronald Plasterk te zijn die liegt. Misschien moeten wij ons wel de vraag stellen; “Wie de baas van Hennis is?” Zou het onzinnig zijn te denken, dat Hennis onder de vlag van de NAVO opereert?

  In de VS is het nagenoeg bekend dat er een “Deep State”, “Deep Politics”, “Parallel Government” en zelfs een “Shadow Government” bestaan.

  • By the way, Mark Rutte ontvangt zijn marsorders ook vanuit Brussel en Bilderberg.

 17. Onze expert in transgender-übermenschen, namelijk a-seksuelen, weet al jaren dat de CIA en later de NSA alles beheerst in west-europa sinds 1945. Dit werd hem ook verteld als randvoorwaarde voor zijn aantreden. En ook aan Angela Merkel die opeens heel verontwaardigd speelt. Niet echt geloofwaardig.
  “Weet wel dat dat onze grote bondgenoot af en toe meekijkt, dat is ons aller belang”.
  Die 1,8 mln is een lachertje. IEDER telefoontje/sms/mailtje loopt o.a. via de bunkers van voormalig vliegbasis Soesterberg. Er is GEEN grens tussen deze informatieverdeling richting AIVD/MID of NSA/CIA. Het is een NATO basis. Het personeel is deels Amerikaans, deels Brits, deels Nederlands. En zo gaat dat ook veel simpeler via de satellieten, de info is vrij uit de lucht te pakken. En daarnaast, ALLE providers hebben het “anti-terrorisme” convenant getekend. Wat een lachwekkend theater en wat een bange oogjes. Treffende foto – gewoon een westers burger anno 2014.
  De angst regeert.

 18. Geen twijfel meer mogelijk: we worden massaal bespioneerd door de NSA. Deze enorme inbreuk op de rechten van onverdachte Nederlanders moet direct stoppen. Daarom eisen we dat onze regering de volgende maatregelen neemt om haar burgers te beschermen en een einde te maken aan deze spionagepraktijken.
  https://bespied-ons-niet.nl/

 19. Hoeveel geld is hier in Nederland uitgegeven aan deze belachelijk contolepoortjes op schiphol waar je geheel in je nakie voor iedere jan, piet,klaas met een zgn terroristenbestrijdingsuniform aan te kijk wordt gezet voor je je geld mag uitgeven aan een vliegticket door op reis te gaan???

  Ook zo’n fijn NSA project wat hier in Nederland al op volle toeren draait. Als meneer Plasterk as. dinsdag in de kamer is kan hij wellicht daar ook een antwoord op geven.

  Onderstaand artikel bevat informatie via ex medewerkers van de NSA zelf die beweren dat dit belachelijk dure apparaat geen enkel zin heeft. Makkelijk om de tuin te leiden is en voornamelijk een enorme bron van vermaak voor het “beveiligings/collaboratiepersoneel’ is.

  http://www.prisonplanet.com/tsa-tacitly-admits-1-billion-dollar-body-scanner-system-is-critically-flawed.html

  • geheel in je nakie? op schiphol? daar geloof ik niets van.
   (dat het die kant op gaat geloof ik wel)
   Ik vind het best wel grappig.De Nederlanders verdienen het.Van mij mogen ze op schiphol allemaal inwendig onderzocht worden op explosieven ook.
   En Plassterk is gister even door het stof gegaan(kuch) wat een criminelen,die hele 2e kamer.
   Echt,Myra en dat soort nederlanders verdienen deze criminele regering omdat ze dom zijn.Ze hebben zelf op deze partijen gestemd als ik het me goed herinner.Ze willen de waarheid niet zien.Ze krijgen wat ze verdienen.Een fascistische JWO politiestaat.
   jammer voor ons, de ca.2% die het niet verdiend.
   We mogen onze gehypnotiseerde vrienden en familieleden bedanken.

   Als er nu een pandemie uitbreekt vind ik het ook geweldig.
   Ik ben het helemaal zat (komt vooral door Myra eerlijk gezegd)
   Myra deed mij beseffen dat er heel veel myras zijn. Zogenaamd wakker, maar dat blijkt dan toch een pseudo-wakker te zijn.
   Steeds maar uitkramen dat iedereen recht op een mening heeft.
   Het gaat niet over meningen, het gaat over wakker worden.
   Bewustwording van de waarheid. Daar gaat het om.Myra zullen we niet meer horen op haar radiokanaal. Dat scheelt weer een hoop ergenis over meninkjes die totaal niet van belang zijn.Israel is een klein land was de mening van Myra.
   Hoe dom kun je zijn? Myra ik wil je nooit meer horen.

   • Myra ‘giechel giechel’ denkt het beter te weten dan micha,martin,antony michels,messing,oldenkamp,mark passio en de hele zwik grote denkers. ik bedoel, ze snapt van het hele geo-politieke spel HELEMAAL niets noppes nada!
    En dat gaat nooit goedkomen ook.Ze denkt veel te veel in haar eigen straatje.
    bijv.gehandicapte kinderen moeten ook naar de gewone school, in de VS doe ze dat al heel lang. dat soort gereutel. Ja geweldig de VS! dat systeem is geweldig!
    Echt ongelooflijk dat ze het na bijna een jaar nog steeds niet wil snappen.
    Ik heb zo vaak verwezen naar frontierradio’s gedonder op vrijdag, de gulden snede,maar ze heeft er nooit naar geluisterd of het was allemaal acacadabra. Dat acacadabra ook uit de kabbala komt ga ik haar niet eens meer uitleggen.Ze wil het niet weten.
    Die hele NWO geloofde ze al niet zo erg, zelfs nu de totalitaire politie-staat een feit is, snapt ze het nog steeds niet. Agenda21? codex alimentarius? De protocollen?Waar gaat het over? Echt ze heeft nog steeds geen idee.
    Zo, en nu ga ik een takkie scoren en een paar dagen geen internet meer want Myra heeft me behoorlijk overspannen gemaakt.Bedankt Myra

Trackbacks/Pingbacks

 1. Verslag demonstratie voor heropening van de zaak Anass Aouragh in Den Haag « - […] ook veel te druk met het dicht houden van de Demmink doofpot en er is paniek in de kamer…
 2. De ‘commissie stiekem’ politiek den Haag en het afluisteren | Martin Vrijland - […] overhet wel of niet eerlijk zijn van Ronald Plasterk wederom de ogen dicht gesmeerd gekregen. Al eerder legde ik…
 3. Commissie “Stiekem” maakt politiek nog stiekemer | Gewoon-Nieuws.nl - […] over het wel of niet eerlijk zijn van Ronald Plasterk wederom de ogen dichtgesmeerd gekregen. Al eerder heb ik…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close