Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Minister “Wij willen oorlog en jullie gaan dat betalen” Timmermans

Minister “Wij willen oorlog en jullie gaan dat betalen” Timmermans

Minister Timmermans vindt dat er meer geld naar defensie moet. Nou meneer Timmermans, deze website biedt u de oplossing. Er ligt namelijk 20 miljard voor het oprapen. Ik zal het u uitleggen. Gaat u eens praten met advocaat Harro Knijff van Joris Demmink en vraag hem eens waarom hij een showproces startte waarin de stichting De Roestige Spijker allemaal getuigen mocht oproepen vanwege een filmpje dat al lang en breed op YouTube stond. Vraag hem ook eens waarom hij uiteindelijk geen getuigen wilde oproepen in dit showproces en waarom hij dit proces dan überhaupt startte in de wetenschap vooraf dat het toch slechts een showproces zou worden? Vraag hem ook eens waarom hij niet namens Joris Demmink een onderzoek eist naar de dood van journalist Fred de Brouwer. Dit is namelijk belangrijk, omdat het kamp van de familie Poot (financiers van de stichting de Roestige Spijker) beweert dat de journalist door de ‘Demmink squads’ vermoord is. Vraag dan vervolgens ook even waarom zij een Amerikaans “lobbyist” en financial rainmaker Robert Rubinstein nodig hebben? En als u toch bezig bent, vraag dan ook even waarom de “lobbyist” toevallig veroordeeld afperser Jack Abramoff moest zijn. U weet toch ook dat deze Jack Abramoff kinderen drogeerde en voor de camera in het Hilton in Washington D.C. liet misbruiken door hooggeplaatsten? Hoe kan het dat die stichting De Roestige Spijker Joris Demmink aanklaagt voor pedofilie en zelf samenwerkt met iemand die nog veel erger is? Minister Timmermans u weet toch dat deze maffiagroep Poot bezig is 20 miljard van de BV Nederland te “stelen”? Of is het geen diefstal en weet u er gewoon van?

claimAls u op zoek bent naar geld voor deze zelfgeschapen oorlog in de Oekraïne moet u niet het Nederlandse volk – dat hier niet om gevraagd heeft – nog meer geld uit de zak troggelen, terwijl er naar alle waarschijnlijkheid gewoon 20 miljard weggesluisd wordt via het bedrijf Chipshol van de familie Poot. Natuurlijk stortte de BV Nederland dat niet rechtstreeks op de rekening van Jan Poot, nee niet voor niets verkocht Jan Poot zijn claim in 2012 aan het Litigation Fund. Niet voor niets heeft Robert Rubinstein – die zich doorgaans alleen met miljarden bemoeit – het TBLI fonds opgericht. Niet voor niets kun je bij de secretaris van de Roestige Spijker – Ben Ottens – nu investeren in B-Striker, een softwarebedrijf dat honderden procenten groei in een paar jaar tijd garandeert. Meneer Timmermans, als u dan toch zo nodig mee wilt doen aan deze zelfgeschapen imperialistische wereldoorlog en een regiem steunt dat barst van de neo-nazi’s en dat mensen bewust levend verbrandt, haal dan gewoon die 20 miljard terug! Of is die 20 miljard bedoeld om illegale wapenleveranties te financieren in zogenaamde ‘black budgets’? Zegt u het maar. Wij proberen het allemaal maar gewoon te begrijpen.

Hoe kan het dat media-hitman Micha Kat, die een hoofdrol speelde in het opjagen van Joris Demmink, wegkomt met het uitschelden van de minister president voor pedofiel? Heeft dat er mee te maken dat deze hele show inderdaad opgevoerd moest worden om het legitiem te maken dat de maffiagroep Poot 20 miljard kon krijgen? Heeft de BV Nederland achter de schermen gewoon stiekem samengewerkt met deze maffiagroep, om zo het ‘black budget’ van 20 miljard een geloofwaardig tintje te geven? Is dat de reden dat de Micha Kat nog leeft terwijl hij zelf spreekt over de ‘Demmink squads’? Is dat de reden dat de secretaris van de stichting De Roestige Spijker (de stichting die Demmink ogenschijnlijk aanvalt in dat genoemde showproces) iemand is die praktisch zijn hele carrière aan Joris Demmink te danken heeft? Is de deal achter de schermen de reden van de nieuwe jaguar van Harro Knijff? Iedereen heeft een beetje acteergeld gekregen, toch?  Weet u wat meneer Timmermans: gaat u eens even die 20 miljard terug halen. Dat is namelijk vrijwel het gehele begrotingstekort (zie hier onderaan) waar Mark Rutte in 2013 mee schermde.

Bron linkvermeldingen: NOS.nl, Volkskrant.nlHaarlemsdagblad.nl, Niburu.co

468 ad

19 Comments

 1. Je slaat de roestige spijker hoogstwaarschijnlijk precies op de Kop. Onbegrijpelijk dat de overheid een volkomen corrupt en misdadig regiem vol veroordeelde neo nazi’s (Oleg Tannybok met 6 portefeuilles] steunt die stormtroepen uit de west-oekraine laten aanrukken om eerlijk oekrainers,ongewapende burgers, die opkomen voor hun rechten en pro russisch georienteerd zijn bewust opsluiten in een gebouw en levend verbranden.[tientallen doden, Al iets op het nieuws gezien brulboei nazi van Baalen??????}

  voor zover ik dat met mijn simpele verstand kan overzien maakt Nederland zich voor de zoveelste keer weer schuldig aan oorlogsmisdaden en indien wij aan deze “operatie willens en wetens steun verlenen” zijn wij bewust een aanvalsoorlog aan het uitvoeren om de belangen van een corrupte bedekte nazi agenda uit te voeren via het Bush/ sherff/ rumsfeld/ cheney/ clinton/ nazi misdaad syndicaat ook wel bekend als de USA corporation en hun filiaal de EU.

  Met misselijk types zoal Victory Nuland die zo uit de schoolbanken zonder enige diplomatiek ervaring op een belangrijke politiek functie gehesen is en een van de grootste brandstichters in het Oekraine conflict is. Mijn gevoel zegt mij dat zij een buitenechtelijke dochter is van een van bovenstaande heren.(Ik denk Cheney kwa uiterlijk lijkt ze het meest op hem) Lets keep the money in the family .

  En lafbek dom Nederland met zijn escortgirl als minister van defensie NB laat zich wel weer voor het vuile karretje spannen en loopt braaf mee aan het handje van dit soort criminelen, die eveneens een Neurenberg, tegemoet mogen zien in de nabije toekomst

  Nog niets geleerd van Screbrenica jongens!!!!! Als het erop aankomt krijgen jullie de vuile karweitje in de schoot geworpen. Schande Schande dat welke generaal dan ook met toegang tot huidige kennis en internet zijn manschappen voor dergelijke corrupte geld en grondstoffen en politieke geografie agenda inzet. Daar hebben de jongens en meisjes niet voor getekend. die denken en dachten dat ze oprecht misschien hun leven zouden moeten geven voor “Vrede en Veiligheid”[ naam MBO opleiding] en niet “Bankiers, grondstoffen, geld ImF & Bilderberg”

  Mijne heren 3 en 4 sterren generaals ik zou zeggen lees jullie eens in op een goede site bv

  http://www.veteranstoday.com/

  om de verborgen agenda achter de praatjes en plaatjes die jullie als “bewijs”worden verkocht te ontdekken voor jullie je onze en jullie eigen kinderen op het offerblok van politiek corrupte macht en geld leggen.

  [ weapons of mass destruction/ moslim terrorist/ domestic terrorists/ war on drugs etc etc

 2. Het is de hoogste tijd geworden om de geestelijke vermogens van de personen in dit kabinet te laten onderzoeken voor er ongelukken gebeuren, voor zover dat al niet het geval is in het algemeen.

 3. Ik ben het met bovenstande reageerders eens.
  Maar…een roestige spijker die gebruik je toch niet? De kwaliteit van het product gaat daarmee zienderogen achteruit. En hij breekt onherroepelijk af als je er met een hamer op slaat…
  Martin hartelijk dank voor je inzet. Met alles wat je aan de kaak stelt.
  Ik maak dagelijks mijn eigen krant met het nieuws Achter het nieuws.
  Daar staan ook al jouw artikelen in en van diverse andere NIET corrupte sites.
  Die krant mail ik ‘s avonds naar diverse mensen met alle links en aanverwante artikelen.
  Dat is mijn protest tegen deze corrupte wereld.
  Ik ben 71 en nog steeds optimaal wakker.
  Nog 1 vraag over Marcel Messing.
  Is die wél te vertrouwen?

  • Dank je wel Nannie. Dat wordt zeer gewaardeerd.

   M.b.t. Marcel Messing wil ik zeggen dat hij de Egyptische symboliek van Nefertiti verdedigt (ook gebruikt door Frontier). Ik schreef daar het volgende over:
   http://www.martinvrijland.nl/2014/04/30/egyptische-symboliek-babylonische-symboliek-vrijmetselaars-symboliek-saturnus-en-satansime/

   • Dat Marcel Messing dat verdedigt weet ik en dat baart me zorgen.
    Moet ik er aan twijfelen dat hij op andere punten wel eens gelijk kan hebben?
    Of praat hij Zecharia Sitchin na.

   • Agenten van de vrijmetselarij die een vangnet moeten vormen voor de ontwakende geesten, moeten weten waar ze over praten. Daarom maken ze de meest grondige studie van deze zaken en weten er ogenschijnlijk hartstochtelijk over te spreken. Maar als het doel is om als vangnet te dienen voor de hogere “geheime agenda” van de “geheime genoodschappen” die rapporteren aan hun meesters van de New(lees: Old Babylonical) World Order, is daar niets goeds over te zeggen.

    Overigens is het belangrijk in dat kader om de link tussen de Egyptische symboliek, het Askenazische jodemdom en de vrijmetselarij te zien.

   • Heel goed Martin. Die link van de Askhenazi joden met de vrijmetselarij. De vrijmetselarij heeft ons o.a. de Russische revolutie gebracht (+30 miljoen doden), de 1e wereldoorlog (+20 miljoen doden) en de 2ewereldoorlog (ca. 60 miljoen doden). Dat zijn dezelfde Askhenazi joden die de gewone joden lieten oppakken in ww2. Dezelfde Askhenazi joden die nu aan de macht zijn in de V.S. en Europa. Aangevuld met zionistische christenen als Timmermans. Hun tegenstanders zijn het Vaticaan en de NIET zionistische moslims. De moslims in Turkije zijn zio-moslims. Dat is ook de reden dat Turkije als zo belangrijk wordt gezien. Dat zijn de oude Ottomanen.

   • Ter verduidelijking van wat ik bovenstaand schreef raad ik een ieder aan de volgend docu te bekijken. Is Engels ondertiteld.

 4. Hans Nozemans a/k/a frans timmermans is toch wel heel goed in auto-cue
  dat dan weer wel.

  • Is de echte naam van Timmermans Nozemans?

 5. Schande Nederland verzet u 1940- 1945 was slechts een opwarmertje!

  Weer een keihard stuk, een aanklacht tegen alles wat hier slaapt of zich slapend houdt in Nederland.
  Iedereen hier vecht voor de waarheid, voor recht hier en in de Oekraine.
  Wat daar gebeurt tart iedere beschrijving.
  Mensen als van Baalen, Timmermans zijn pure oorlogshitsers en dienen als zodanig behandeld te worden, maar vergeet ook de rest van politiek/bestuurlijk Nederland niet die zijn allemaal medeplichtig als zij zich hier niet tegen verzetten. En laat mij eens raden hoeveel zich daadwerkelijk verzetten? Hoeveel hun muil in het openbaar durven open te doen? Niet een.

  Als Nederland, sorry de Nederlander echt zou weten hou alles in mekaar zat en oprecht verontrust, wat zeg ik, boos, wat? Razend zou worden aangezien ze niet alleen zelf bedreigd met schande overladen te worden, dan zouden ze vandaag nog met z’n 10 millioenen opstomen naar -nee niet het Malieveld voor een halfslachtige demonstratie met vlaggetjes enzo- nee regelrecht naar het Binnenhof….

 6. Martin en Donquijotte ik snap het. Dank daarvoor!

 7. Timmerman bewijst zichzelf een globalist te zijn.

  Globalisten zijn allemaal vrijmetselaars die zich aan hun gat krabben,kijken hoe ze het geld bij de bevolking kunnen stelen zo om hun hoog doel te kunnen bereiken. Dat is een nieuwe wereld orde.

  “A Transatlantic Pivot to Asia”, featuring H.E. Timmermans

 8. Timmermans poept
  plaatje

 9. http://www.youtube.com/watch?v=TK6VVhBVtw8

  Published on Apr 24, 2014

  Nach dem politischen und militärischen Streit um die Krim geht es jetzt auch um das kulturelle Erbe der Halbinsel. Erster Zankapfel ist eine Ausstellung in den Niederlanden.
  Lesen Sie mehr unter: http://www.dw.de/programm/europa-aktuell/s-3053-9801

  Nederland houdt dus het Tartaren goud uit de KRIM in gijzeling … wie had dat gedacht? Is dat ook in de nederlandse media bericht ?

  • @rmstock,

   Het is al lange tijd publiek geheim dat landen die hun goud hebben geparkeerd bij de Federal Reserve in Amerika dat nimmer terug kunnen of zullen krijgen.
   Duitsland heeft het afgelopen jaar slechts een paar ton kunnen lospeuteren uit New York, simpelweg omdat het fysieke metaal er niet meer is.
   Iets meer dan twee maanden geleden verdween de goudvoorraad van Ukraïne in het holst van de nacht richting Amerika.
   Volgens berichten in de lokale media aldaar is de totale goudreserve van de Ukraïne in vrachtwagens afgeleverd op het vliegveld van Kiev. Het geheel moest onder gewapende bewaking snel worden overgeladen in een vliegtuig wat onmiddellijk na het laden vertrok richting Amerika.
   Uiteraard onder het mom van het “veilig bewaren” van goud in Amerika. Net zoals Nederland een deel van haar goud “veilig” in Amerika heeft opgeslagen op papier en ook Duitsland voor een deel. Onze oosterburen die met hangen en wurgen het afgelopen jaar slechts 5 ton (5000 kg) hebben weten terug te halen van de 300 ton die ze terug hebben geëist.
   Van deze 37 ton kwam 32 ton uit Frankrijk en een schamele 5 ton uit de kluizen van de Federal Reserve in New York. Deze -overigens te koop staande- kluizen zijn eigendom van en bevinden zich in de kelders van het JP Morgan gebouw, een bank die de hoofdrol lijkt te gaan spelen in een mogelijk goudschandaal dat naar verwachting nog erger zal zijn dan de Libor kwestie, die onder andere Rabobank bijna fataal werd. De waarschijnlijkheid van een nieuwe financiële aardbeving komt overigens uit de koker van de Duitse toezichthouder op de financiële markten.
   De prijs die Kiev moest betalen voor hun “bevrijding” komt dan ook heel mooi van pas om wat dringende “goudgaten” te dichten bij de Federal Reserve (centrale bank van Amerika).
   We hebben vorige week gezien onder welke absurde voorwaarden het IMF bereid is om de Ukraïne “te helpen” met een geldlening. Van het eerste deel daarvan zal de openstaande rekening aan het Russische energiebedrijf Gazprom betaald moeten worden en nog wat staatsobligaties en dergelijke.
   De regering in Kiev heeft aangekondigd dat ze daarnaast een miljard Dollar willen gebruiken om goud aan te kopen. De motivatie hierachter is volgens de overheid dat ze de goudreserves willen versterken om de financiële situatie te stabiliseren. Een vreemde situatie zien we hier; je krijgt een lening, je goudreserve wordt afgevoerd en met de lening schaf je weer opnieuw goud aan?
   Volgens de voorzitter van de Centrale Bank aldaar, Stepan Kubiv, zal dit ervoor zorgen dat het financiële systeem van het land wordt versterkt. Volgens Kubiv zal dit een positief signaal sturen naar buitenlandse investeerders en lokale ondernemers. Dit zal dan weer zorgen voor een positief investeringsklimaat en de lokale geldeenheid, de Hrynia, verstevigen.
   De Ukraïne zal in totaal een lening krijgen van het IMF van 17 miljard Dollar, waarvan de eerste portie ongeveer 3,2 miljard zal zijn.
   We hebben hier te maken met een IMF die geld “geeft” aan de Ukraïne zodat ze via dat land goud kunnen kopen voor de FED in New York zodat deze de gaten kan dichten in hun verplichte goudleveringen naar Duitsland? Is dat waarom dat retourneren van (een deel van) het goud over de lange periode van 7 jaar werd toegezegd?
   De bevolking van de Ukraïne zal zwaar lijden onder de draconische bezuinigingen die zullen worden doorgevoerd als gevolg van deze IMF lening. Het land zal daardoor in een vergelijkbare situatie terechtkomen als Griekenland.
   De fysieke goudvoorraad die het land had is al verdwenen richting Amerika om nooit meer terug te komen. De bevolking mag nu het geld terug gaan betalen aan het IMF waarmee door de Oekraïne goud wordt gekocht om de goudverduistering van de FED af te dekken.
   En zo worden de misdaden afgedekt en wordt wederom een land vakkundig leeggeplukt door de bankiers en een volgende complete bevolking tot schuldslaaf gemaakt.

 10. NWO Will Take the World By Surprise, Are You Ready For it? WW3, Economic Collapse and a Literal Global Reset of Epic Proportions

  http://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2014/05/nwo-agenda-will-take-the-world-by-surprise-are-you-read-for-it-ww3-economic-collapse-and-a-literal-global-reset-of-epic-proportions-2452128.html

  • @rmstock,

   The Spoils of War and Regime Change
   Of significance in this interview with William Kaye is the analogy between Ukraine, Iraq and Libya. Lest we forget, both Iraq and Libya had their gold reserves confiscated by the US. According to Kaye, the destination was the New York Fed.

   Kaye also confirmed in the interview that Washington was behind the appointment of the new head of the National Bank of Ukraine (NBU) Stepan Kubiv.

   Hier zien we dus al een van de vele landverraders die de Ukraïne vandaag telt.

   http://humansarefree.com/2014/03/was-ukraines-gold-reserve-confiscated.html

 11. Martin,
  wederom weer een zeer goed artikel.
  Vakantie of niet ?
  Als onderzoeks journalist blijf toch elke dag betrokken.Vandaar dat je gewoon doorgaat ?
  Klasse.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close