Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Ministerie BuZa zegt Fred de Brouwer is dood, maar geeft geen bewijs *Update*

Ministerie BuZa zegt Fred de Brouwer is dood, maar geeft geen bewijs *Update*

Vanochtend werd ik gebeld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) met de mededeling dat Fred de Brouwer niet meer leeft en volgens BuZa dus wel gestorven is op 15 maart jl. Daarbij vermeldde de woordvoerder wel nadrukkelijk dat hij hiervan geen documentatie als bewijs kon leveren, omdat dit alleen door de familie verstrekt zou kunnen worden. Hierop heb ik aangegeven dat zijn opmerking voor mij geen overtuigend bewijs is. Natuurlijk zouden we kunnen zeggen: “Een ministeriewoordvoerder liegt niet“, maar ik wil toch graag elke twijfel getackeld zien worden. De woordvoerder gaf aan dat als ik nog vragen had, ik deze alsnog schriftelijk kon indienen. Dit heb ik dan ook gedaan. Hiervan plak ik de originele tekst hieronder, zodat u ook op de linkjes kunt klikken:

_____________________________________________________________________

Geachte heer Wijnen,

Zojuist werd ik door u gebeld en bevestigde u dat Fred de Brouwer inderdaad overleden zou zijn op 15 maart 2014. U gaf aan geen documentatie daarover te kunnen verstrekken, omdat dit alleen door de nabestaanden kan gebeuren.
Ik heb aangegeven dat u wel kunt beweren dat Fred de Brouwer overleden is, maar dat er nog al wat zaken zijn die er op duiden dat er iets niet klopt:
 1. Meerdere websites kondigden de crematie van Fred de Brouwer aan op 1 april 2014;
 2. Een getuige meldde dat Fred de Brouwer geen scooter reed (zie hier);
 3. Fred de Brouwer woonde op 60 kilometer van de plaats van het “ongeval”;
 4. Toen ik de broer van Fred de Brouwer (René de Brouwer) op 1 april belde en zijn voicemail – waarschijnlijk per ongeluk verkeerd ingesteld stond op doorschakelen na drukken op * – trof ik hem op zijn werk in Oldenzaal. Hij was aan het werk op zijn bedrijf Travel With Style te Oldenzaal (zie hier);
 5. Vervolgens meldt Henk Krol ‘s avonds bij Pauw & Witteman dat die dag geen crematie zou zijn geweest, maar slechts een herdenkingsbijeenkomst en de crematie donderdag 3 april zou plaatsvinden;
 6. Op de site misdaadjournalist.nl verschijnt vervolgens een melding over de crematie;
 7. Bron voor dit verhaal en de foto’s is journalist Colin de Jong. Deze kan niet duidelijk zeggen of het nu om een begrafenis of een crematie zou gaan (zie hier);
 8. In de reflectie op foto die genomen zou zijn ten tijde van de begrafenis of crematie is het gezicht van veroordeeld afperser Jack Abramoff te herkennen.

Deze Jack Abramoff uit punt 8 werkt samen met de familie Poot van het bedrijf Chipshol (zo getuigt journalist Micha Kat in een radio uitzending op Frontier radio op 4 april – waarvan u hier fragmenten hoort). We hebben het dan over een veroordeeld afperser en iemand waarvan duidelijk gemeld wordt dat hij kinderen drogeerde om te laten misbruiken door hooggeplaatsten t.b.v. afpersing. Deze man is ingehuurd door de stichting De Roestige Spijker als “lobbyist”. Daar ligt dus een link met de zaak Joris Demmink en dus met Fred de Brouwer.

De relatie met de zaak van Joris Demmink lag er al, omdat Fred de Brouwer in het verleden over deze zaak geschreven had. De relatie ligt er tevens, doordat alle websites gelieerd aan de familie Poot (Klokkenluideronline.is, WaarInHolland.nl, etc.) de crematie van Fred de Brouwer op 1 april aankondigden. Ook wordt de relatie versterkt door de spiegelbeeldreflectie van het gezicht van Jack Abramoff in het fotolijstje (zie hier).

De mysterieuze dood van Fred de Brouwer wordt nog eens extra bekrachtigd door het feit dat hij in het Centraal Testament Register nog als zijnde in leven geregistreerd staat. De gemeentelijke basis administratie meldt ook geen uitschrijving of een bericht “vertrokken naar Thailand”. Dit impliceert dat het CTR up to date zou moeten zijn (zie hier).

Gezien het feit dat Fred de Brouwer een publiek bekend persoon is en gezien de relatie met de Joris Demmink zaak, zou ik u willen vragen met onomstotelijk bewijs te komen dat Fred de Brouwer daadwerkelijk dood is. Zo zou ik graag de volgende bewijsstukken willen zien:

 1. De overlijdensakte
 2. Het politieonderzoek naar het ongeval
 3. Foto’s, getuigen of andere bewijsstukken van het ongeval
 4. Een autopsierapport of bewijs van het bestaan daarvan
 5. Bewijs waar Fred de Brouwer begraven of gecremeerd is en op welke datum

Tot die tijd is uw verklaring dat Fred de Brouwer niet in leven zou zijn wat mij betreft meer een indicatie dat het ministerie van BuZa ook iets achterhoudt. Dit kan ik mij voorstellen, want als er een deal gesloten is met de familie Poot aangaande de claim van 20 miljard (toelichting zie deze link) vanuit hun bedrijf Chipshol, dan moeten beide partijen alles wat het bestaan van deze deal aan kan tonen, uit het publieke domein houden.

Graag zou ik van u de bovengenoemde bewijsstukken ontvangen of in ieder geval hulp en ondersteuning ontvangen aangaande het verkrijgen van die bewijsstukken, zodat dit mysterie uit de wereld geholpen kan worden.

In afwachting van uw reactie,
Hoogachtend,
Martin Vrijland

_____________________________________________________________________

Update

En vanmiddag volgde het antwoord dat eigenlijk wel viel te verwachten. Het Ministerie kan geen overlijdensakte regelen; ook niet als dat nodig is om een groot mysterie op te lossen. Maar het ministerie kan toch wel een onderzoekje regelen? Is het niet handig om te weten waarom Fred de Brouwer pas 15 maart stierf en pas op 3 april gecremeerd of begraven werd? Moet er dan niet bijvoorbeeld sprake zijn geweest van een politieonderzoek of een autopsie? Het kan toch niet zo zijn dat dit het Ministerie van Buitenlandse Zaken verder niets interesseert? Moet er niet geïnformeerd worden naar een mogelijk misdrijf? Heeft het ministerie geen vragen? En hoe kan het dat Micha Kat ongestraft op 9 januari 2014 een YouTube filmpje en een artikel op Klokkenluideronline.is plaatste (inmiddels verwijderd) waarin hij Mark Rutte meldt dat hij maar jonge jongetjes te moeten gaan neuken op Aruba? Micha Kat de man die ook verkondigt dat Fred de Brouwer vermoord is. Het is allemaal verweven en het Ministerie van BuZa zou er toch iets van af moeten willen weten? Je laat toch niet een Nederlands staatsburger 18 dagen in de koeling in Thailand liggen zonder vragen te stellen naar de toedracht? Fred de Brouwer draait zich om in zijn graf of was het nou urn?

frisowijnen

468 ad

19 Comments

 1. Nou bij BuZa zullen ze wel blij zijn met de “paas toespraak”!
  Ben benieuwd???

 2. NRCombudsman speel met een bekende papperazzi stijl lelijk op de man, en niet op de bal. Jammer en een gemiste kans.Waar je me omgaat wordt je mee besmet zal ik maar zeggen.Meer woorden wil ik er niet vuil aan maken.

  De vragen die je stelt zijn heel gerechtvaardigd, zeker in een zaak als deze waar zolangzamerhand de hele justitietop en de toezwijgende tweede kamer in is betrokken. justitietop is g in afgelopen jaren ver buiten hun boekje is gegaan in wheelen en dealen met allerlei criminele elementen.

  Ik noem maar een IRT affaire, zaanse verhoor methode, en onlangs nog de belastingdeal met een drugscrimineel waarover blijkbaar niemand een bonnetje heeft of precies kan opklaren om hoeveel miljoen het ook al weer ging.

  Gezien het feit dat er hier miljardenbelang bij betrokken is en een door belanghebbende partij gefinancierde media in een geschil met de staat gaat het hier langzamerhand werkelijk om een zaak van “nationaal belang” en dan heb ik het over de nederlandse bevolking en niet over de staat.

  Als niemand iets te verbergen had kwamen ze wel vlot met bewijzen over de brug,of was je vast allang voor het gerecht gedaagd wegens smaad, laster ed.

  Voorlopig is klokkeluideronline de enige die voortdurend wegens smaad en laster voor het hekje zit.

  Allen die deze afschuwelijke zaak voor eigen gewin gebruiken over de rug van misbruikte, verkrachte, en vermoorde kinderen maken zich mijns inziens schuldig aan een halsmisdaad en zouden onder gewoonterecht ook dusdanig gestraft horen te worden.

  Helaas zullen we dat allen kunnen verwachten indien de mensen zover met de rug tegen de muur staan dat ze langzamerhand wakker worden geperst. en er diverse mensen in media,justie ,politie en leger inzicht krijgen in de corruptie van velen van zgnde ‘meerdere’ en gaan beseffen dat hun eerst loyaliteit bij de bevolking hoort te liggen en niet bij een corrupte corporatie die voordurend de eigen bevolking via allerlei ingenieuze berovingsconstructies uitzuigt.

 3. Voor mij heeft het er voorlopig er alle schijn van dat we hier in Nederland langzamerhand in een soort maffia bende oorlog zitten, waarbij diverse crimesyndicates met bijbehorende familiestructuren elkaar zoveel mogenlijk terrein proberen af te nemen en de kosten van deze bende-oorlogen en settlements van accounts met alle bijbehorende intimidatie, op een totaal verarmde bevolking proberen af te wentelen.

  Een dan vermeld ik uitdrukkelijk erbij dat voor mij,
  de per 25-21-2012, via de UCC filings van OPPT, paraat geexecuteerde Corporatie’de staat der nederlanden’

  [ zoals ingeschreven aan de US SEC&ECH zie link]

  http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1008288/000089375007000011/0000893750-07-000011-index.htm

  die zich op valselijke en bedriegelijke wijze blijft uitgeven voor het ‘wettelijk gezag’ ook bij deze maffiasyndicaten hoort.

  • Elvetwelve, kan het misschien iets vager? 😀

   mbt de OPPT bedoel ik.

   ik geloof je direct,maar ik vat m ff niet.

   en ik heb de link bekeken,maar wat is the issue?

   dat de OPPT gerelateerd is aan -ik meen-de white dragons ,en later the black dragons heb ik iets van vernomen,maar kun je iets duidelijker aangeven wat ik in de link kan ontdekken?

   • Ik vat het ook niet allemaal maar OPPT doet me onmiddellijk denken aan die Canadese creeps die net zolang op Jehova’s Getuigen-achtige wijze in je oor staan te schreeuwen tot je louter en alleen om van hen af te zijn toegeeft dat ook jij uiteraard een geheel en al soeverein persoon bent, altijd bent geweest en altijd zult zijn. Onderstaand artikel is ruim een jaar oud maar ik herinner me nog steeds het gevoel van verademing toen ik het op die dag voor het eerst las, omdat ik tot dat moment de enige leek die de koude rillingen kreeg van de OPPT.

    http://www.zengardner.com/oppt-or-co-oped-look-before-you-leap/

    Maar, misschien bedoel je iets anders. 😉

   • Lin,bedankt.

 4. ik zet net mn computer aan,eerst ff naar klol,dat zit er ingebakken.
  kan ik iedereen aanraden om die volgorde aan te houden,is best grappig.

  juist het feit dat ze vandaag NIET met bewijs komen dat fred dood is is niet al te best voor MK-micha.
  (ik heb het trouwens het vermoeden dat micha echt slachtoffer is van MK-ultra (of project monarch)
  Gewoon onverstoord doorgaan ondanks ontmaskering.
  Lijkt Ace Baker wel.(zie ; Ace baker suicide’ en ‘ace baker suicide pete santilli’)
  die mafkees is zelfs na zn zelfmoord nog gewoon doorgegaan.

  • Dat gewoon doorgaan met gewetenloos liegen en bedriegen, manipuleren en misleiden van die Poot-maffiaclan geeft mij de indruk dat we hier te maken hebben met geboren psychopaten, demonische geesten. Wellicht kan je ze niet allemaal over dezelfde kam scheren, maar als je tot dit soort dingen in staat bent ligt mijns inziens de oorzaak ervan dieper dan slechts wat mind control of iets dergelijks.

   Voor de goegemeente komt hun bedrog nu pas meer en meer in het daglicht te staan, maar zijzelf zijn daarvan van meet af aan op de hoogte, en wisten dus al die tijd hoe de vork werkelijk in de steel zit en welk bedrieglijk spel zij spelen.
   Ontmaskering betekent dan hard je best gaan doen om de tegenpartij het zwijgen op te leggen.
   Zie Micha Kat hoe die als een hysterische demoon begon te lasteren, krijsen en vuilbekken op de momenten dat hij geconfronteerd werd met zijn zieke spelletjes en bedrog.

   En: eenmaal verkocht aan de duivel is het heel moeilijk daarvan terug te keren.

   Het kwaad kent geen zelfreflectie, geen spijt en heeft geen werkend geweten.

 5. @ anti de vries maffia: de link bewijst duidelijk dat de ‘staat der nederlanden’ geen wettelijk vertegenwoordigd volksorgaan is, maar een “bedrijf” wat zich onder valse voorwendselen en op bedrieglijke wijze via een stroman constructie op de geboortecertificaten onrechtmatig Nederlands geborene’in eigendom’ heeft genomen. zie link

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=6397:de-nederlandse-staat-verhandelt-haar-onderdanen&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Het goede nieuws is dat het hele corrupte zootje van IMF tot EMF en BIS via hun eigen hoogst mogelijke wetgeving—-> UCC [ dat is de wetgeving die corporatiestaten onderling gebruiken om deal’s te sluiten] failliet zijn verklaard en er beslag op de hele inboedel is gelegd.]

  Hence the fact dat er veel op de tam tam geslagen wordt maar niemand meer geld heeft om full trottle een conflict te ontketenen.] alle systemen zijn gesloten volgens eigen mechanismen.

  voor de juristen met Liefde voor Oprechte Wet en Waarheidsvinding en Real Warriors in company of Spirit, de laatse van een hele lange reeks UCC filings = onweerlegde claims, die tot op vandaag door beschuldigde partijen (every State of…. Bis… UN etc niet weerlegd kon worden)

  http://www.scribd.com/doc/126110801/2012132883-1-UCC-OPPT-Financing-Amemdment

  even doorlezen tot pag 8 onderaan dit was mijn eerste kennismaking met een hele diepe financiële/energetische rabbithole.

  Onze Bankprinses heeft er tijdens haar werkzame periode in New York als Vice president ‘opkomende markten bij ‘Dresdner,Kleinwort& Berson’vast wel eens van gehoord.

  Have fun. i did.

  😉

  • PS niet laten afschrikken document gewoon met je hart lezen,

   de woorden die je eruit begrijpt zijn genoeg om inzicht te krijgen in de energetische mechanismen van het “banking systeem zoals deze, door geheime kennis, al honderden jaren via het schuldslavensysteem door de diverse bloedlijnen die hier op aarde de dienst uitmaken beoefent wordt.

   Het hele gedoe met pedofilie en de “bloedoffers’ binnen deze families, heeft eveneens zoals Martin al vaak heeft uitgelegd met energie vampirisme/parasitisme te maken.

   UCC filings zijn de juridische documenten waarin dit soort verdragen/ waarde, value , currency, energy, tussen onderlinge partijen werden vastgelegd.

   Naar mijn beste weten Mijn eerlijke uitleg zonder opsmuk en holle bolle frasen,…. zoals we hier gewend zijn.

 6. Voor meer informatie over UCC, stoman en je naam in hoofdletters
  Capitus Diminutia Maxima [toepasselijk niet?!]
  zoals vermeld op ieder “staats’/corporatie document,

  check out de series van Jordan Maxwell over UCC op You Tube

  http://youtu.be/Tong9QsPoSA

 7. @ elvetwelve, heel de BV NL wordt bestuurd door vampieren.uitzuigers whatever.
  En jullie weten, onkruid moet bij de wortel uitgeroeid worden en wij weten waar de wortel hier zit!!!
  Nu camiel eurlings op de liegbuis ,een van de beste bestuurders van NL adus RTL ,dezelfde camiel die door de familie poot ,,ontmaskerd moest worden via KLOL met een breaking fact??!!!
  Niet vergeten op de 26 e met de vlaggetjes te wapperen mensen,leve de republiek!!!

 8. ontmoet je stroman

 9. Met papieren en documenten kan geknoeid worden.
  Ambtenaren (welke dan ook) zijn makkelijk om te kopen voor harde cash of wat getalletjes bijschrijven op privé rekening.
  Alles kunnen zij faken en dit gebeurd ook wereldwijd zonder dat de gewone man daar kijk op heeft.
  Met dit gegeven wat in feite dus zelf door de mens gecreëerd wordt,zal men onder het mom van “goed voor ieders veiligheid” steeds meer gebruik gemaakt gaan worden van de nieuwste rfid chip technieken,iris gezichtscontrole’s enz enz enz. Juist met deze technieken wat zo verleidelijk is, zal de mens zich steeds slaafser opstellen richting de overheid/bilderbergers die eigenlijk de bedenker zijn om het hele leefpatroon van iedere burger te controleren door alles zo op te slaan in databases.

  Understanding the OPPT , The Slave System

  http://understandingtheoppt.info/slavesystem.shtml

  http://www.earth-matters.nl/11/7319/verborgen-nieuws/wat-is-de-enquotone-peoples-public-trustenquot-oppt.html

  OPPT UCC Financing Stmt Mentions Rothschild?

 10. Beste Guillaume

  ‘Voor de goegemeente komt hun bedrog nu pas meer en meer in het daglicht te staan, maar zijzelf zijn daarvan van meet af aan op de hoogte, en wisten dus al die tijd hoe de vork werkelijk in de steel zit en welk bedrieglijk spel zij spelen.’

  Huh? Dus het bedrog komt nu steeds MEER EN MEER in het daglicht te staan…. maar EIGENLIJK wisten ze van meet af aan welk bedrieglijk spel zij spelen.

  Ik snap echt niets van deze zin.

  Wisten ze nu wel of niet waar zij mee bezig waren? Of is de ‘goegemeente’ en die ‘zij’ misschien niet dezelfde personen?
  Is ‘zij’ de Poot octopus en is de goegemeente de gullible lezer?

  On topic

  Tuurlijk waardeer ik je inspanningen meer te weten te komen over de dood van Fred de Brouwer, maar ik kan niet anders zeggen dat het nogal naïef overkomt als je verwacht dat ‘ officiele instanties’ niet-gerelateerden je meteen zullen overstelpen met alle documenten die ze maar uit de hoge hoed kunnen trekken om Martin Vrijland maar te kunnen overtuigen dat Fred echt aan het hemelen is. ALS ze al iets achterhouden dan is dat in dit geval ZEER gemakkelijk, want je weet toch: privacy enzo (want die illusie komt in dat soort gevallen dan wel lekker uit).

  Je zal er dus op een andere manier achter moeten komen.

  Als die man door een ongeval om het leven moet zijn gekomen, dan moet daar toch ook een politie rapport van op zijn gemaakt? Die man die Fred heeft aangereden moet toch wel bekend zijn bij de politie, al dan niet vervolgd? En het slachtoffer, Fred de Brouwer, moet toch ook wel ergens bekend zijn in de computers?

  Ik denk dat een of andere politieman voor een geeltje aan Euro’s maar dan in Thaise valuta, best wel even in de computer wil snorren en kijken of er op die dag, datum iets van een aantekening is gemaakt van dit ongeval.

  En die urn, waar staat die nu? Aan wie is die afgegeven? Staat die soms in een muur met andere urnen?? Maar ja, ook al komt daar duidelijkheid over, dan kan het nog de as van de openhaard bevatten ipv de as van Fred de brouwer… dus dat zegt allemaal niets.

  Maar ik ben er wel steeds meer van overtuigd dat hier inderdaad niets in de haak is…. maar ik zie nog niet helemaal de reden: zou het ons nu echt moeten afschrikken om ‘onafhankelijk’ onderzoek te doen?

  Is dat de enige reden?

  Ah joh, de dooien vallen bij bosjes…
  curiousity killed the cat

  en een leven gecontroleerd door psychopaten die dit soort truuks uithalen is ook niets..

  Ik zou dus zeggen (a la Micha)

  Voorwaarts!

  Op naar de waarheid.

  • Hallo fruitarier 2.0,

   Ja, de “goegemeente” bestaat uit personen zoals jij en ik – de achteloze, goedgelovige ‘gullible’ volgers.
   Daarentegen, de leden van de Poot maffiaclan (“zij”) wisten bij aanvang van “hun” rol al aan welk bedrog ze begonnen.
   Zij hebben daarvoor getekend en krijgen daarvoor een beloning.

 11. @ Guillaume

  Duidelijk nu.
  Thanks

 12. Ik kan alleen hopen dat je zelf snel een pijnlijke dood sterft!

  • Ja dit soort reacties krijg je natuurlijk ook. Wel stoer…
   [email protected]
   IP adres 46.23.68.180

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close