Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

MK Ultra, massa mindcontrol, Disney

MK Ultra, massa mindcontrol, Disney

MK ULTRA is de benaming van een geheim project van de CIA, welke in de jaren 1950 zou zijn begonnen. Het houdt in: De totale controle over iemands geest door hardcore hersenspoeling en ernstige, langdurige mishandeling, vaak al vanaf de geboorte.

Het begin van MK ULTRA

De psychologie heeft de afgelopen eeuw een sterke ontwikkeling meegemaakt, meer dan het publiek zich bewust is. Een groot deel van het onderzoek op dit gebied is uitgevoerd door allerlei staats- en staatsveiligheidsinstanties, zoals tijdens het naziregime in Duitsland en later de Amerikaanse CIA. Maar ook de Britten en Russen bleven niet achter. Iedereen weet onderhand hoe onmenselijk de experimenten waren van de Duitse wetenschappers tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar het is ook bekend dat wij veel van onze hedendaagse kennis juist aan deze experimenten te danken hebben. Nadat Duitsland verslagen was door de geallieerden, nam Amerika niet alleen de materiële kennis mee naar huis, maar ook de wetenschappers. Deze mensen namen ze zelfs in dienst en lieten de experimenten gewoon doorgaan.

Een onderwerp waar de Amerikaanse regering veel interesse voor had (en heeft), is de controle van individuen en volkeren als geheel. Kennis op dit gebied zorgt natuurlijk voor enorme macht. Nazi-Duitsland had al laten zien dat het in staat was het volk volkomen te manipuleren, voornamelijk door angst voor de juiste dingen op te wekken en ze aan de andere kant een oplossing te bieden; het “almachtige grootse” Derde Rijk.

Om deze vaardigheid te leren is binnen de CIA een project gestart dat bekend staat als MK ULTRA. Veel van de proefpersonen waren patiënten uit de psychiatrie, maar er zijn ook mensen, kinderen, gekocht en verhandeld om op ze te testen en er gehoorzame slaven, spionnen of zelfs seksspeeltjes van te maken. In sommige gevallen waren ze alle drie de dingen in één.

Vanaf het begin van dit project zijn er, naast de vele anoniem gebleven slachtoffers, ook velen de entertainment industrie ingeleid; dit bleek de perfecte dekmantel voor spionage gezien artiesten op vele plaatsen komen voor hun werk. Maar misschien ook omdat excentriciteit van de sterren altijd al werd aanvaard door het volk, als ze zich ietwat vreemd gedragen of als er wat fout gaat met de programmering valt het zo minder op, zeg gewoon dat ze dronken of aan de drugs zijn. Afkickklinieken schijnen altijd al een perfecte dekmantel te zijn geweest voor (her)programmeringspraktijken en ze leverden meteen een excuus waarom de ster in kwestie “even niet bereikbaar” was.

Zo wordt verteld dat Marilyn Monroe het eerste “presidentiële model” was van een MK-geprogrammeerde slaaf (het verklaart zeker haar zwaar erotische versie van “Happy Birthday Mr. President), maar naast haar waren en zijn, nu nog, vele anderen die onder dit juk leven. Lady Gaga zou mijn eerste persoonlijke gok zijn, maar zeker niet de enige als ik moest raden naar welke tegenwoordige sterren onder invloed van zoiets zouden kunnen staan. Denk maar aan wat haar naam inhoudt, haar kleding, haar clips en hoe ze overkomt. Ik weet niet wat degene die verantwoordelijk is voor haar image en videoclips er precies mee wil zeggen, maar alle tekens en symbolen zijn aanwezig om op MK te duiden. Als zijzelf al diepgaande kennis heeft van dit project, komt ze eerder over als slachtoffer dan iemand die het serieus heeft bestudeerd om dit alles te kennen.

Total mindcontrol

Het hersenspoelen volgens deze methode houdt in dat het slachtoffer zodanig wordt gebroken, dat hij of zij dissociatieve persoonlijkheidsstoornis (DID) ontwikkelt en zich uiteindelijk in verschillende alters splitst, dus schizofreen wordt op een gecontroleerde manier. De aloude methode van wissen van bestaande bestanden zodat je een blanco vel krijgt, welke je dan naar eigen believen weer in kunt vullen. De mensen wiens geest volledig wordt gewist op deze manier, moeten de meest simpele en vanzelfsprekende dingen weer opnieuw leren, zoals simpelweg lopen en naar het toilet gaan. Als een geest eenmaal is gewist, is het mogelijk om deze letterlijk opnieuw te programmeren zodat diegene bijvoorbeeld van alter wisselt op commando door in-geprogrammeerde woorden of codes. Dit breken en programmeren gebeurt door continue, langdurige zware psychische en fysieke mishandeling en vaak een combinatie van drugs. De gehersenspoelden hebben een eigen handler, iemand die ze continu in de gaten houdt en een lijst heeft die alle gegevens over alle “behandelingen” die ooit gedaan zijn en alle codes bevat om de alters naar buiten te brengen. Om de zoveel tijd is er een sessie nodig om de programmering te versterken, te kijken of dat alles nog “werkt” naar behoren en om eventuele herprogrammeringen te doen.

mindcontrol_child

tekst bovenin foto: Ongeïdentificeerde blanke vrouw tussen de acht en tien jaar oud. Proefpersoon onderging gedurende zes maanden een behandeling welke bestond uit toediening van grote doses LSD, elektroshocks en onthouding van zintuiglijke sensaties. Experimenten onder codenaam: MK ULTRA tijdens de vroege jaren ’60. Het geheugen van de proefpersoon is gewist en haar hersenen zijn als die van een pasgeboren baby.

De drugs

Het was niet alleen maar LSD waar de CIA naar hartenlust mee experimenteerde, ook medicijnen bedoeld voor echt medisch gebruik en narcotica speciaal voor dit doel ontwikkeld werden gebruikt. Schijnbaar was het een speciale afdeling van NASA die zich met de vervaardiging van deze narcotica bezighield, naast de MK-programmeerwerkzaamheden en de ruimtevaart natuurlijk.

Het programmeren

Er zijn vaste patronen om alters te creëren, gebaseerd op de natuurlijk voorkomende kanten van het menselijk karakter. Deze alters hebben in het MK Ultra project als aanduiding een letter van het Griekse alfabet; alpha, bèta, etc.

Een persoon (her)programmeren om de verschillende alters op te roepen kan op basis van elke symbolenreeks, cijfers, kleuren of noem maar op. Populaire thema’s waren altijd The Wizard of Oz; regenbogen en de term “over the rainbow” als indicator van een MK-slaaf, zo ook Alice in Wonderland, dan maskers om de alters te symboliseren en naar buiten te brengen, spiegels en gebroken spiegels om de gesplitste of gebroken geest te symboliseren, spiraaltrappen die staan voor de (neerwaartse) vicieuze cirkel waar de MK-slachtoffers inzitten, klokken die te maken hebben met het feit dat de slachtoffers geen besef van tijd hebben en nog veel meer.

Een veelvoorkomend symbool binnen dit project is de monarch vlinder, deze staat voor iemand die volgens deze methode is geprogrammeerd met specifieke “onderdelen” en een monarch slave genoemd wordt. Elektroschokken zijn een vaste methode voor het programmeren, het gevoel wat je krijgt na een schok wordt omschreven als “zo licht in je hoofd zijn alsof je zweeft of rondfladdert”, hierdoor wordt het met licht fladderende vlinders geassocieerd.

Dit soort symbolen, vaak in combinatie met bepaalde woorden of zinnen, zijn veelgebruikte triggers om een alter naar voren te brengen, die dan een voorgeprogrammeerde taak zal uitvoeren.

De Alters

Er worden alters gecreëerd voor omgang met buitenstaanders en alters voor specifieke doeleinden zoals spionage, seks, ceremonieën en gegevensopslag. De eigen “ik” zit onder al deze lagen vast en de “dagelijkse” alter is zich niet bewust van alles onder het oppervlak. Tenzij er een foutje in de programmering sluipt, kan dit alleen worden ontdekt tijdens therapie bij een psycholoog en zonder de juiste toegangscodes voor de alters en andere weggestopte informatie wordt het ook voor deze moeilijk om alles weer ongedaan te krijgen. De slachtoffers beschrijven wel dat ze diep weggestopt nog een bewustzijn hadden, waar niemand aan kon komen en wat hun vertelde dat het fout was wat hun werd aangedaan en wat ze gedwongen werden te doen. Maar de programmeurs houden altijd de overmacht door ze in een continue staat van bedreiging en op het randje van mentale en fysieke uitputting te houden. Als een MK-slaaf de indruk wekt dat hij of zij zich te bewust begint te worden van wat er gebeurt, is het tijd voor een herprogrammering, wat ook standaard om de zoveel tijd gebeurt.

De basisprogrammeringen van de alters zijn de volgende:

Alpha: De basispersoonlijkheid, zoals je wilt dat de persoon zich in het dagelijkse leven gedraagt. Ze functioneren als normale personen waar niemand iets achter zou zoeken. Wat veel van deze mensen opvallend gemeen hebben, is een uitgesproken fotografisch geheugen en vaak een bovengemiddelde fysieke kracht. Zelf zijn ze ook niet bewust van hun alters en wat er aan de hand is, tenzij dit door therapie of iets dergelijks bovenkomt. Mocht dit gebeuren, volgt er een versterking van of herprogrammering.

Bèta: Dit is meestal een sextoy persoonlijkheid, de specificaties worden naar wens ingevuld. Alle morele grenzen worden uitgewist en het primitieve seksuele instinct wordt gestimuleerd, de sexkitten alters (waar je mee wordt doodgegooid in de media…) komen voort uit dit niveau. Deze alters worden gesterkt door de personen in kwestie met allerlei kat-attributen te omgeven; van kleding tot aan (beelden van) echte katachtigen. Andere variaties zijn de Wizard of Oz en Alice in Wonderland  thema’s; beide lijken een soort van lolita-programmeringen en gaan gepaard met opvallend (ongepast) kinder- of meisjesachtig gedrag dat zich uit in onder andere leeftijd ongepaste kleding, haardracht en uitgesproken gedrag zoals aan lolly’s sabbelen. Het is ook mogelijk om bij één persoon meerdere, verschillende bèta-alters te programmeren met ieder hun eigen toegangscodes en eigen “specialiteiten”.

Gamma: Een beveiligingslaag, vaak verweven met demonologie. Het geeft misinformatie en regenereert zichzelf weer als het niet op de juiste manier wordt afgesloten. Dit soort programma’s dienen als wachters, om het voor het slachtoffer zelf en buitenstaanders moeilijk te maken om bij de kern en de juiste informatie te komen die nodig is om iemand te deprogrammeren.

Delta: Een moord- of aanslagprogramma, welke oorspronkelijk werd ontwikkeld voor spionnen, speciale eenheden of elitesoldaten in geheime missies. Denk hierbij aan Delta forces, Delta squad e.d. en aan organisaties als CIA, KGB, MI5 en de Mossad.

Theta: De “helderzienden” programmering, maar het heeft meer te maken met gefreubel in mensen hun hoofden met allerlei chips in combinatie met elektromagnetische energie, denk hierbij aan vormen van straling en gps. De belangrijkste “proefpersonen” werden bijvoorbeeld met gps tracking voorzien, zodat men ze altijd en overal kon terugvinden. Big brother is watching you.

Omega: Dit programma staat ook bekend als “code groen” (code green) en is een zelfvernietigingsmechanisme. Het leidt tot zelfmutilatie, zelfmoordpogingen en ander destructief gedrag. Het wordt geactiveerd wanneer iemand door ondervraging of therapie teveel herinneringen terughaalt, zodat de kans op algehele ontdekking te groot wordt.

Wat ik hier omschrijf, is natuurlijk nog maar het topje van de ijsberg. Voor meer informatie over alles wat met MK Ultra te maken heeft, raad ik aan wat boeken en verslagen erover te lezen, hieronder noem ik er een paar. Deze zijn vaak erg schokkend maar zeker de moeite waard om te weten hoe de geest werkt, hoe deze te manipuleren is en hoe dit is en wordt gebruikt de afgelopen decennia door mensen in machtsposities. Op internet is ook veel nuttige informatie over dit onderwerp te vinden, al is het soms even doorzoeken naar een goede, betrouwbare site.

MK ULTRA wordt bekend

thanksforthememoriesDe mainstream psychologie heeft zich langzamer ontwikkeld dan de door regeringen gesponsorde, waarschijnlijk omdat mainstream geen mensen martelt om onderzoek en de regering niet snel informatie deelt, dus er is pas een paar decennia later ontdekt wat zich allemaal afspeelde. Ook werd iedereen die het onder de aandacht wilde brengen op de een of andere manier tegengewerkt; simpelweg voor gek verklaard, reputatie besmeurd of spoorloos verdwenen. Er was zelfs een hele instantie in het leven geroepen om systematisch alle (herkregen) herinneringen van de slachtoffers te wijten aan de onkunde van de psychologen die ze behandelden.

Enkele slachtoffers hebben boeken over hun ervaringen geschreven, anderen hebben zich in kunst geuit. In Thanks for the memories vertelt Brice Taylor haar levensverhaal, een vergelijkbaar verhaal is dat van Cathy o’Brien in TranceFormation of America. Deze vrouwen werden op het hoogste niveau als persoonlijke speeltjes gebruikt, na het uitkomen van hun boeken zijn ze meermaals bedreigd, Cathy o’Brien is sinds enkele jaren spoorloos, het is onbekend of ze aan het onderduiken is of dat er iets onguurs met haar is gebeurd.

transformationNaast de weggekomen slaven zijn er ook ex-programmeurs, wetenschappers en andere medewerkers van dit project uit de school geklapt. Eén van hen, Fritz Springmeier, heeft een uitvoerige documentatie gemaakt van niet alleen MK ULTRA maar ook van de rol van bepaalde geheime organisaties hierin, zoals de vrijmetselarij en de illustere illuminati. In het boek “Deeper insights into the illuminati formula” legt hij haarfijn uit hoe precies het programmeren in zijn werk gaat en wat voor methodes er gebruikt worden. Al deze boeken en andere documenten en video’s zijn op internet te vinden voor de geïnteresseerden; de boeken zijn gratis als pdf te downloaden.

Opvallend is dat hoewel er in deze boeken en documenten tal van bekende en machtige namen uit bijvoorbeeld de politiek, entertainmentindustrie en religieuze instanties genoemd worden als daders van de meest gruwelijke zaken, nog geen van de schrijvers voor smaad is aangeklaagd. Velen zijn alleen wel bedreigd door allerlei vage instanties of personen en sommigen zijn dus zelfs verdwenen.

Er zijn vandaag de dag nog steeds rechtszaken bezig van slachtoffers van het MK Ultra project tegen de regering om niet alleen erkenning, maar ook informatie los te krijgen over hun eigen codes en programmeringen zodat ze, met de nodige psychologische hulp, weer een kans hebben op genezing en een normaal leven.

Via deze link kun je naar een interview met Cathy o’Brien luisteren op de Coast to Coast AM show van 26/04/2009, het onderwerp wordt vanaf 0.38 besproken.

Oude projecten & nieuwe projecten

De regering beweert nu dat dit project is afgelopen en dat ze niet met dergelijke dingen bezig zijn, maar dat komt vrij ongeloofwaardig over gezien de macht die dergelijke projecten het met zich meebrengen. Er gaan ook geruchten dat het mind control onderzoeken en de programma’s gewoon nog doorgaan onder de naam project Artichoke.

Het kan ook zijn dat ze zich nu meer op massacontrole richten, zoals het gebruik van subliminale boodschappen; of het beïnvloeden van mensen op andere manieren, zoals met geluid(sgolven). Er zou een nieuwer project bestaan genaamd Sound of Silence. Het zou zelfs al gebruikt zijn in landen als Irak en Afghanistan; er gaan verhalen over geharde Afghaanse strijders die zich al vóór het gevecht begon huilend en voeten kussend aan een bataljon Amerikaanse groentjes overgaven, waardoor precies is publiek onbekend.

MK ULTRA in entertainment

Al voordat dit project publiek naar buiten kwam, waren er al boeken en films over dit fenomeen. Alleen bijna niemand herkende de waarheid erin en dat soort verhalen bleven het goed doen in de entertainmentindustrie, wat eigenlijk wel een extra trap na is aan alle slachtoffers, zeker wetende dat de entertainment industrie een deel van het project was en nog steeds is.

Tegenwoordig lijken dit soort films het zelfs nóg beter te doen, en de meerderheid van de kijkers is zich nog steeds niet bewust van waar ze eigenlijk naar kijken. Enkele voorbeelden zijn The Manchurian Candidate, The Stepford Wives, Eyes Wide Shut, Zoolander, alle Jason Bourne films, Salt, Kick-Ass, Sucker-Punch (dat was wel een hele wrange…) en The Killing Room om er maar een paar te noemen. Eigenlijk sowieso alle superhelden en “alter ego” – films. Vaak druipen dit soort films ook van allerlei symboliek gebruikt in MK Ultra praktijken. Waardoor je je afvraagt, waarom dat eigenlijk zo is. Zou het bedoeld zijn als trigger naar geprogrammeerde mensen, is het bedoeld om de kijkers -in lichtere vorm- te hersenspoelen of te manipuleren, of zijn ze bedoeld als communicatie naar het publiek over zulke praktijken, of juist tussen mensen “in het clubje”?

Ook tv series zijn er niet vies van, bijvoorbeeld de serie Dexter; Dexter zelf is op jonge leeftijd zwaar getraumatiseerd en “opnieuw opgevoed”, geprogrammeerd door zijn adoptievader om een specifieke groep mensen te targeten. Er zitten ook tal van symbolen in deze serie, net als in vele anderen; die zonneklokjes overal, geblokte vloerpatronen (checkered motive) tot aan namen als “Mason”; (vrij)metselaar en “Lumen”, van illuminati afgeleid. Vooral die geblokte vloeren zie je zo vaak terug dat je gaat twijfelen aan de hoeveelheid beschikbare decors in Hollywood.

Andere series met veel van deze symboliek zijn bijvoorbeeld Bones (waarin Temperance trots vertelt dat ze is gecompartmentalized oftewel gefragmenteerd, ingedeeld), Fringe en Chuck. Verder wordt er in South Park (Bijvoorbeeld S15Ep11; Broadway Bro’s waarin er subliminals zitten in musicals die vrouwen een bepaalde seksuele handeling laten verrichten) en American Dad! (S6Ep5; White Rice waarin blijkt dat Stan jaarlijks zijn vrouw laat hersenspoelen naar zijn wensen) ook onomwonden het thema van hersenspoeling en (massa) controle aangehaald.

Massa controle door media

Waar de oorspronkelijke MK Ultra zich nog op individuen richtte, wordt er tegenwoordig ook gebruik gemaakt van allerlei media om grote groepen mensen en kinderen te beïnvloeden. Het begint al vanaf jongs af aan dat tv en trends iemand beginnen te vormen. Deze media zijn ook uiteindelijk allemaal in handen van een relatief kleine groep mensen, zij bepalen dus wat er wel en niet getoond wordt en wat de trends gaan worden. Maar dat terzijde, het inprenten van rolpatronen en gedrag bij kinderen is makkelijk, en als ze ouder worden gaat de programmering verder met media voor die leeftijdsgroep, en zo vertellen ze je je hele leven lang wat “correct” is en wat niet, wat hot is en wat not, waar je blij mee moet zijn en wat, of wie, je moet haten. Dit wordt natuurlijk niet allemaal met woorden verteld, maar vooral door ons gevoel aan te spreken, dat is vele malen effectiever. In die zin is het een soort van MK-op-afstand; het “breken” van je geest gebeurt door je mee te laten voelen met bijvoorbeeld de personen op tv, of door schokkende beelden en informatie, als je je “down” voelt, ben je veel ontvankelijker voor suggesties en daar wordt gebruik van gemaakt. Niet alleen om spullen of films mee te verkopen, maar zo kunnen ook politieke standpunten makkelijk beïnvloed worden.

Disney niet geschikt voor kinderen?

Kinderen worden al vroeg met seks en andere zaken geconfronteerd. Niet alleen door reclames en posters in bushokjes e.d., maar er blijken ook seksuele subliminale boodschappen in allerlei media specifiek voor kinderen te zitten. Het bedrijf waar het hierbij vooral om gaat, is Disney.

disney_subliminalHet gaat er bij mij niet in dat dit per ongeluk, of door één “grappige” medewerker erin is gezet, het gaat immers door honderden handen en tal van screenings heen voordat het op de markt komt. En als het al bekend is dat er zoiets inzit, zou je aannemen dat ze het van de markt halen en dat stukje aanpassen of eruit knippen, als groot “kindvriendelijk” bedrijf lijkt het me dat je in ieder geval een goede naam hebt hoog te houden. Maar de stukjes zitten er nog steeds in, terwijl ze al jaren bekend zijn bij velen en zelfs bij officiële instanties aangekaart zijn. De nieuwere Disneyfilms zijn ook doorspekt met subliminale boodschappen.

Het is de vraag of dat dit puur met marketing te maken heeft of dat er meer duistere motieven achter zitten, zoals het dom en afgeleid houden van het volk door het afleidendste middel ooit; seks, of zelfs een of andere geheime (pedo-)agenda om kinderen zo vroeg mogelijk bekend met seks te maken. Er spelen rond Disney wel meer MK en MK-achtige verhalen, bijvoorbeeld het feit dat de kinderen die via de Mickey Mouse Club sterren werden, allemaal een typisch patroon vertonen in hun carrière met op een bepaald punt overmatig drugsgebruik of andere vormen van doorgeslagen gekte. Een goed voorbeeld is Britney Spears die van onschuldig naar stout, naar heel raar ging. Het valt zeker niet te ontkennen dat Disney een uncanny ability heeft om van brave meisjes doorgeslagen nympho’s te maken.

Bekijkt u ook onderstaand filmpje over Disney

Aangeraden documentaires

Psywar 08/10/2010

Interessante docu over psyops, propaganda en pr, gedachtenmanipulatie bij individuen en groepen en de evolutie ervan in huidige naties.

Human Resources Social Engineering in the 20th Century 22/12/2010

De opvolger van Psywar; het gaat verder en meer gedetailleerd in op conditionering van menselijk gedrag zodat het functioneren is gebaseerd op angst in plaats van dingen als openheid, vertrouwen en liefde. Projecten als MK Ultra worden belicht en het wordt uitgelegd hoe deze technieken worden toegepast in de samenleving op grote schaal om de “elite” op hun plek veilig te stellen en meer winst op te leveren.

Gerelateerde artikelen

De seksuele subliminals in films van Disney

Lees verder over welke seksuele en andere subliminals er in Disney films zitten.

Mantra’s voor positieve herprogrammering

Ben je alle negatieve programmering zat en wil je weer tot jezelf en de natuurlijkere energieën komen, begin dan hier met lezen over hoe je klank en beeld ook voor positieve programmering kunt gebruiken:

Sex, Drugs, the CIA, MIND CONTROL and  Your Children

Bron: Shivilla

donatie_sms

468 ad

10 Comments

 1. ziek voorbeeldje van massamindcontrol zelf ff googlen want link is onschadelijk gemaakt: ”michelle obama huilt tijdens speech”.

 2. ik vermoed al jaren dat Arie B..msma een bèta-gevalletje is.
  lees zijn boek maar eens.

 3. John Carpenter’s “They Live” (zie hier) is toch ook wel een duidelijke fim over massa manipulatie en subliminal messaging. In een docu vertelt hij dat hij bepaalde films niet meer kan doen waarschijnlijk omdat “zij” het hem niet meer laten doen. Wie o wie zouden dat toch zijn, “zij”???

 4. lol ik waardeer deze artikelen, want heb ze zelf geschreven op plazilla, waar je dan ook op n ad kunt klikken die bij het oorspronkelijke artikel staat want dan krijgt ook de eigenlijke auteur wat centjes, en niet iemand die het heeft gekopieerd en geplakt naar zijn eigen site… ben all for het verspreiden v deze info, en thanx dat je de bron erbij zet, maar laten we donaties ervoor dan ook naar degene gaan die er moeite voor heeft gedaan en die overigens op een lager dan minimuminkomen moet rondkomen… 🙂

  Dank voor de interesse in het onderwerp en het verspreiden van de informatie en ook het begrip voor deze post. Laten we hopen dat de mensheid door zijn programmering breekt zodat we wat leukers kunnen gaan doen met zn allen dan oorlogvoeren en survivalen.

  http://shivzilla.plazilla.com/een-glimp-van-project-mk-ultra-totale-controle-door-hersenspoeling

  • Als er al donaties op het artikel binnenkomen gaan ze zeker naar jou (maar verwacht niet te veel van die donatieknop).
   En ja, ik had jou als bron erbij vermeld. Ik plaats doorgaans vrijwel nooit artikelen van derden, maar deze vond ik zo goed dat ik het nut er niet van in zag om het zelf over te doen. Dus heel erg bedankt voor je goede artikel!

 5. P.S.
  Wat blijkbaar niet verscheen bij de linkjes:
  Erin Green Hicks (Sinclair) = Erin ROTHSCHILD

 6. Hier een filmfragment met vraagnaardeilluminati er in.

 7. Weet je nou wat ik zo leuk vind Martin? Dat de film The Stepford Wives (waarover ik n aantal artikelen terug sprak omdat onderwerp(en) van dat artikel me aan die film doet denken) erin vermeld wordt. En ik denk dat iig die film bedoeld is in kader van mensen confronteren met wat de bedoeling is van n bepaalde groep (die zelfs eigen vrouw maar als n gebruiksvoorwerp en lustobject zien en dus willen gebruiken om zelf als n koning in de zeg maar watten gelegd te worden, is zoals ik eerder al vertelde ook bij mezelf geprobeerd). Heb je inmiddels al tijd gevonden om film The Stepford Wives te kijken?

  Ps. Bedankt dat je dit artikel geplaatst hebt 🙂

 8. Brainwashing America: Satanic Illuminati Mind Control (2014)-PART 1

  Beter gezegd: brainwashing the world,dus ook Nederland.

  Daarom,laat dit filmpje een les zijn en kijk daarna niet meer naar die domme tv-kast en lees niet meer al die domme tijdschriften.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Obey, gehoorzaam: het nieuwe populaire merk! « Martin Vrijland - […] voor klaar gestoomd wordt. Dit is wat de machthebbers willen: gehoorzame slaven. Lees ook dit artikel en dit artikel over…
 2. Martin Vrijland - […] Kijk; deze leiders zijn niet impulsief. Ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Dit soort MK-Ultra getrainde…
 3. Erdogan voorzag de onlusten en kocht groot in « Martin Vrijland - […] Kijk; deze leiders zijn niet impulsief. Ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Dit soort MK-Ultra getrainde leiders zitten…
 4. Watersnood Europa in beeld « Martin Vrijland - […] de propagandamachine genaamd Main Stream Media. Door peilingen kun je de effecten van deze ‘mass mind control‘ meten en…
 5. Lost Prophits zanger Ian Watkins, MK Ultra, Anass Aouragh « - […] en vooral hoort bij een MK Ultra-opvoeding. MK Ultra is een in de jaren 60 door de CIA ontwikkeld…
 6. Russische wet is geen anti-homowet Amerika minder holebi tolerant dan Rusland « - […] weten dat die onderbewuste boodschappen goed hun werk doen. Rusland nu wil haar kinderen tegen deze Westerse criminele vorm…
 7. Pedofilie, sodomie en homofilie en hun connectie « - […] te worden binnen dergelijke genootschappen en de daaraan gerelateerde netwerken. Zo worden ze via MK Ultra-achtige mind control methodes…
 8. Pedofilie, sodomie, homofilie en hun connectie « - […] te worden binnen dergelijke genootschappen en de daaraan gerelateerde netwerken. Zo worden ze via MK Ultra-achtige mind control methodes…
 9. Radio-uitzending over de homolobby, homopropaganda, de gender-ideologie « - […] Wat is MK Ultra? […]
 10. Radio-uitzending over de homolobby, homopropaganda, de gender-ideologie | Martin Vrijland - […] Wat is MK Ultra? […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close