Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Model Kim Feenstra ‘Ebola, toevallige uitbraak of geplande actie?’

Model Kim Feenstra ‘Ebola, toevallige uitbraak of geplande actie?’

Model Kim Feenstra vraagt zich op Twitter af of de Ebola uitbraak een toevallige uitbraak of een geplande actie is. Op zichzelf is het hoopvol te noemen dat bekende Nederlanders het risico op scheldkanonnades nemen en zich uit durven te spreken. Eerder zagen we al hoe Lange Frans zich uitsprak over IS (ISIS). Dat hij hier later enigszins op terug leek te komen was vooral beeldvorming vanuit de media, want Frans nam zijn uitspraken helemaal niet terug, slechts de kop van het Telegraaf artikel probeerde die indruk te wekken. Zo ziet u hoe perceptiemanagement werkt. Frans zou slechts gezegd hebben [citaat] “De tweet dat ik over een mogelijke aanslag in Nederland geen traan zou laten, die was wat boud“, maar staat verder gewoon achter zijn uitspraken.

Het is mooi dat bekende Nederlanders hun nek durven uit te steken. De reacties op bijvoorbeeld PowNed.tv liegen er niet om. Ook Kim Feenstra krijgt enorme scheldpartijen te verwerken. Dat toont toch ook wel het niveau van de lezers van dergelijke sites aan. Opnieuw plaats ik in dat kader hieronder de uitspraak van Morpheus uit de film ‘The Matrix’ (zie hier toelichting). Ik vergelijk de reactie van de mensen bij PowNed met het veel genoemde voorbeeld van de hypnose show: Als Rasti Rostelli een zaal vol mensen appels uitdeelt, ze vervolgens hypnotiseert en vertelt dat het mango’s zijn, dan kun jij voor de zaal gaan staan en laten zien dat de appel groen is, een steeltje en een klokhuis heeft; ze zullen je weghonen. Het hypnose effect van de Main Stream Media is zo groot, dat wanneer je mensen met hun neus op de feiten drukt, ze boos hun hypnose-status zullen verdedigen. Mensen die wel bereid zijn te ontwaken uit hun hypnose en de waarheid durven onderzoeken, kunnen hier en hier meer achtergrond info lezen over de waarschijnlijke reden van de tweet van Kim Feenstra. Kim en Frans, bedankt voor jullie support en buig niet voor gescheld en getier van de massa.

 

kimfeenstra_tweet

 

Bron linkvermeldingen: AD.nl, Telegraaf.nl, RastiRostelli.nl

468 ad

37 Comments

 1. Beste iedereen,

  Gister stelde ik een vraag op Twitter. Een vraag die door mijn hoofd spookt. Een vraag waar ik veel verschillende informatie over op zoek en waar ik over lees. Een vraag die mij bezig houdt.

  Dat niet iedereen zich hiermee bezig houdt, daar was ik mij al van bewust. Dat er grappen over worden gemaakt, ook dat had ik verwacht.

  Dat bepaalde mensen het nodig vinden om weer te graven in mijn verleden en dingen naar voren halen die nu al meer dan tien jaar geleden zijn, dat vind ik jammer.

  Mijn verleden oprakelen of mij dom noemen omdat ik nieuwsgierig ben verbaast mij. Ik wil niet zomaar alles geloven wat ik lees. Ik probeer mij altijd verder te verdiepen. Meer informatie te vinden over een onderwerp. Ik ben altijd nieuwsgierig of er ook een andere kant aan het verhaal zit. Dat zouden sommige journalisten en columnisten eigenlijk ook wel eens kunnen doen.

  Nieuwsgierigheid en vragen stellen vind ik niet dom. Is het niet veel dommer je mening of kennis slechts op één enkele berichtgever te baseren?

  Ik ga mij niet verantwoorden over het feit dat ik mij openlijk iets afvraag over een onderwerp wat mij bezig houdt, maar niet iedereen aanspreekt. Ook ben ik niet van plan mij de mond te laten snoeren, iedereen heeft recht op zijn of haar eigen waarheid. Ik geloof en vertrouw op mijn eigen intuïtie.

  Natuurlijk hoeven mensen het niet met mij eens te zijn. Of mijn gedachtes te delen. Ieder heeft recht op zijn eigen gedachtegang en mening. Ik laat iedereen in zijn waarde. Ongeacht waarin zij geloven, ongeacht hun mening, achtergrond of verleden.

  Freedom is the right to tell people what they do not want to hear. George Orwell

  Kim Feenstra

  • Ik draai het eventjes om: als mens wordt je geboren als nieuwsgierig wezentje. Je hebt hersens en het is wellicht de bedoeling dat je deze gebruikt? Je hebt dus het recht om degenen te becritiseren die hun hersenen niet gebruiken!!! Lol.

   Dus de luitjes die je aanvallen op je nieuwsgierigheid en critisch denken, die kun je maar het beste negeren, want het woordje “kritiek” of “zelfbeschouwing” is hen onbekend.

   Daar komt nog eens bij dat wij allen, dat is de mens eigen, bang zijn voor verandering. Onbekend is onbemind, wat deze defensieve houding van de onwetenden extra versterkt.

   Wat vele mensen niet beseffen is dat veranderingen als oportunities beschouwd moeten worden. Nieuwe situaties brengen natuurlijk altijd risicos met zich mee, maar ook nieuwe kansen. Bovendien: nadelen kunnen altijd omgezet worden in voordelen…

   Maar goed, ik ben dan ook een van de andersdenkenen en mijn inzichten worden door de mainstreamers natuurlijk niet gedeeld…

   Verandering is evolutie. Wie niet wil veranderen riskeert stagnatie, met alle gevolgen van dien.

   Wie zich nooit de vraag stelt “WAAROM?”, is de lucht die hij inademt niet waard :oD

 2. Hulde voor Kim Feenstra,
  Martin: De gedachte kwam bij mij op dat de (r)overheid honderden trollen voor hen laat reageren op sociale media en bij MSM om daarmee het publiek te beinvloeden, dus het schijnbare niveau is slechts schijn, het zijn m.i. moedwillige pogingen om opinie te beinvloeden met een leger apen.

  • 100% mee eens

  • Je beledigt nu wel de apen &à#@#&,,, grgrgr 😉

  • dank je Robert, hier je antwoord
   http://youtu.be/Y6hM6YMu4FQ

 3. Goed zo kim, je bent slimmer dan 95% van de nederlanders en dat is inclusief kabinet tweede kamer en het hele zootje bij elkaar.

  🙂

 4. Ik ben nog wat wantrouweig.
  Ik weet dat veel van deze modellen , mind-control-slaves’ zijn.
  We zullen zien! De top van de mode-industrie is zeer zeer satanisch.

 5. Om heel eerlijk te zijn – met alle respect, zij is een van de laatsten waarvan ik een dergelijk uitspraak had verwacht. Met andere woorden: ik ben hier erg blij om.

  Martin, er wordt steeds gezegd dat het bewust zijn van wat er werkelijk gaande is in deze wereld, je losmaakt van de Matrix. Is dat zo? Wat is een belangrijk vervolgstap? ‘Zij’ zitten ook niet stil – nooit. Ik ben van mening dat het weten alleen niet voldoende is. Handelen misschien..?

 6. Ik dacht zal ook maar is een account aanmaken. Klasse al die artikelen Martin. Je hebt mijn ogen doen openen. Groot respect voor Kim en Frans die kritische vragen durven te stellen. Hopelijk volgen er meer bekende nederlanders.

 7. Van harte welkom Kim!

 8. De ene Ebola is de andere niet. Men spreekt nu opeens van een `weaponized virus’ waar Ebola schijnbaar toch `airborn capabilities’ heeft gekregen. Dat alles in elkaar gedokterd in een laboratorium, aldus Dr. Rima Laibow die in 2006 ook succesvol de campagne tegen Codex Alimentarius heeft opgestart. Hier een recent interview met Dr. Rima :

  http://www.youtube.com/watch?v=EpY1Jt6fv1E

  De naam en locatie van dat bio weapons lab is natuurlijk a matter of National Security, maar het bijbehorende anti-dote research lab heeft een vrij toegankelijke website hier :

  USAMRIID
  http://www.usamriid.army.mil/

  Dr. Rima Laibow verwijst in haar interview naar de volgende pagina :

  http://drrimatruthreports.com/smoking-gun-us-suppressing-ebola-therapy-since-2009/

  Voor meer wetenschappelijke achtergrond informatie zie het boek

  Ebola Virus Haemorrhagic Fever
  by Dr. S.R. Pattyn editor
  © 1978 Elsevier / North-Holland Biomedical Press
  https://web.archive.org/web/20090403062454/http://www.itg.be/ebola/pdf/ebola-hires.zip

  Dit boek is dus eveneens ergens in 2009 van de website afgehaald …

 9. en hier is het patent voor Ebola

  https://jhaines6.files.wordpress.com/2014/10/us20120251502.pdf

  “veilig in handen van de USA Inc”

  krijgen nu alle ebola patienten een rekening voor onrechtmatig toe-eigenen van een virus. en wat kost dat onder de Trans Pacific Partnership???

 10. Respect voor deze uitspraak van Kim en ook die van Lange Frans van een tijd terug. Mensen worden beetje bij beetje wakker, dit is alleen maar een goed teken. Klasse Martin, dit is mede te danken aan websites als deze, die niet om de waarheid heen draaien. Diep respect ga zo door!
  Ik weet 100% zeker dat er duizenden mensen zijn die dit nieuws volgen/lezen maar nog niet durven te reageren. Ontwaken heeft beetje tijd nodig. Het is immers niet niks als je verteld wordt dat je een wereld leeft waarvan bijna de hele geschiedenis (zo niet de hele) vervalst is.

  Groeten

  • @Soevereinmens Ontwaken heeft zeker tijd nodig. Dus geduld is ene schone zaak zeiden de ouden al.
   Echter Kim En L.Frans prima als echte bekende Nederlanders (maar dat is Martin ook, voor mij zeker) hun mond roeren en wakker worden.

   Echter altijd uitkijken dat ze niet in het çomplot’zitten en eigenlijk tot de gecontroleerde oppositie horen, amar altijd het voordeel van de twijfel gunnen!!!!

   Dus Lange Frans en Kim gaat door en ramZE voor hun botte koppen.

   Ze = de politici, de goed-gelovigen(slapenden), de Amerikanonoos, de ENGlanders enz.

   • @schnijder, ben het met je eens. Positief zijn is goed, maar wel uitkijken dat je niet in de maling genomen wordt.

 11. http://youtu.be/0zO64bUgQtc
  http://youtu.be/aL3GKX7WYts
  deze links van youtube vond ik intressant over ebola
  proof!ebola Expert killed on MH17,Kenema bioweapens lab created new ebola strain.
  de 2e link is ook erg intressant: First Case of Ebola Here&Proof Bill Gates Wants to Use it as Depopulation Agent.
  http://youtu.be/9bBOmYf8Q1s WTF Did Sche Just say Ebola Attack.
  de persvoorlichter van het witte huis deze laaste link

 12. Lekker Naief. Met zo’n model wil ik naar bed…
  Of ze heeft gewoon zoveel lef.
  Of ze is gewoon zo dom of naief…
  of allebei…

  Los daarvan is het natuurlijk wel gewoon waar….

 13. En inderdaad , het huidige niveau van de reacties op bv. RTL word volledig bepaald door Trollen, ingehuurd door onze NSB-overheid…
  Zelfs de SP censureert haar ROOD site fanatiek , en is allang overgenomen door NSB-ers en carrierejagers…
  Dat valt af te leiden uit hun weigering een links standpunt in te nemen op elk ander gebied dan de Zorg…
  De Poppenkast is compleet …

 14. Misschien is ze fan van Chris Brown..

  http://www.ninefornews.nl/ebola-wordt-verspreid-om-bevolkingsgroei-te-stoppen/

  Ik begrijp het nog niet helemaal, zou dit een stunt zijn om mensen te laten ontwaken en dan een soort kant op te laten gaan waarvoor celebs worden betaald door een smerig plan van de elite?

  Vind dit natuurlijk wel goed, maar gewoon een beetje vaag nog. Zullen ze echt voor de mensen denken of wederom zoals een artiest dat doet “verleiden”.

  Eerst zijn ze meestal bladibla overheid slecht en dan krijgen ze flink betaald om hun bek te houden. Lange frans eerst ook met z’n nummer kamervragen, daarna werd het allemaal commercieël net als black eyed peas met where is the love en daarna commercieële crap.

  Ach misschien denk ik wel teveel..

  • Binnenkort:

   1) Chris (samen met Rihanna) omgekomen bij een auto ongeluk

   2) Rihanna overdosis drugs (schuld Chris)

   ..

   Ook MJ uitte zich vele malen.

 15. ongeloofelijk!!!!! deze persvoorlichter die tijdens mh 17 vond dat you tube filmpjes en facebook account”ündeniable proof”waren leest uit haar perscommunice inderdaad voor over ebola attack dus precies zoals kim zei en wij weten een bio weapon ingezet om vooral torepen aan de grond te krijgen na het mislukte boko haram debacle om het gebied “te clearen van de plaatselijke bevolking zodat de mijncorporaties in de staart van de militairen binnenkunnen trekken om de grondstoffen te roven

 16. Hoi Kim, HULDE voor jouw post over Ebola. Voor mij geen vraag meer maar waarheid dat het zo is. Net als de false flag 911, de MH370 en MH17, de door de VS gesponsorde oorlogen en zo kunnen we een tijdje doorgaan. Er is veel aan de hand in de wereld dat de main straim media niet haalt of door die media belachelijk wordt gemaakt. De werkelijkheid waarin we leven is echt compleet het tegenovergestelde als ons wordt voorgeschoteld. Allemaal mind control van matrix waarin we leven. Super goed van je Kim en laat die nare reacties maar komen. Die zijn óf van de door de overheid ingehuurde trollen of van onwetenden die door hypnose deze vraag niet durven/kunnen stellen, laat staan begrijpen. Maar ook die moeten we liefde sturen, dat is de enige manier. Hulde, Hulde aan jou Kim! Groet, Theo

 17. Hulde aan Kim! Je stelt jezelf tenminste de vraag!!!!

  Wat de negatieve reacties betreft: het zal je niet gemakkelijk vallen, maar je bent zeker niet alleen! We wensen je allemaal veel sterkte!!!

 18. Hoorde een advocaat, de heer Hammerstein op BNR zich afvragen of het wel zo gevaarlijk was in de Oekraine ivm met de overblijfselen op de rampplek. Hij merkte op dat er niks over gezegd wordt hoe er daar aan toe gaat. Werd meteen weggewimpeld. Gelukkig zijn er wat kritische mensen.
  Gebeurt ook dichterbij huis, dat mensen wel erg veel vertrouwen hebben in de medische wereld enzo. Of ze hebben gehoord dat suiker goed voor de spieren is en doen nog een schep suiker in de koffie.

 19. Dit zal veel kans haar einde van haar cariére zijn.

 20. @Bigsista Tja die luitjes zitten nog onder de roverheid plak en ze moeten dringen hun eigen eens gaan schrobben want die plak is echt smerrig en die plak stinkt naar de graaiers uit Brussel en andere elite die zich verrijken en die mensen die niet verder kijken dan hun neus lang is.

  • OEPSIE deze tekst hier boven is te snel verstuurt,, het moet zijn,,,,, en die plak stinkt naar de graaiers uit Brussel en andere elite die zich verrijken en die mensen die niet verder kijken dan hun neus lang is zullen vroeg of laat wakker worden en veel kans is het dan te laat.

 21. Beste Kim en reaguurders,
  Prachtig dat jij je vragen zo publiekelijk kunt vragen. Je bent niet alleen een mooie meid maar ook een slimme. Op youtube kun je filmpjes zien dat het allemaal een grote hoax is. Crisis- acteurs…. Nigeria schopt het rode kruis uit het land omdat de mensen na vaccinatie ebola kregen, NA VACCINATIE! Typ in YT- Ebola is fake. En vraag uzelf eens af waarom we niets meer van die MH17 horen. Nederlandse regering (geregisseerd door het koningshuis) staat volledig achter het hypnotiseren van haar bevolking. Niets goed komt uit de regering en het lijkt wel of de regering de NL’er steeds meer wil gaan frustreren. Jammer dat vele mensen het weten maar niets kunnen ondernemen omdat ze werken. Ik zou zeggen; alle werknemers in NL moeten gaan staken om deze flut regering uit haar functie te zetten en een nieuwe regering terugzetten. Oh ja, en pas na 5 jaar goed handelen voor de burgers recht krijgen op wachtgeld. Topinkomen MP mag ook niet hoger zijn dan 60.000 euro per jaar. Het is ten slotte een NON PROFIT organisatie.

 22. link; http://www.jimstonefreelance.com/ebolie.html

  People in the Western World need to know what’s happening here in West Africa. THEY ARE LYING!!! “Ebola” as a virus does NOT Exist and is NOT “Spread”. The Red Cross has brought a disease to 4 specific countries for 4 specific reasons and it is only contracted by those who receive treatments and injections from the Red Cross. That is why Liberians and Nigerians have begun kicking the Red Cross out of their countries and reporting in the news the truth

 23. Chaupeau voor Kim, voorheen had ik niet veel met haar maar met deze uitspraak heb ik ze toegevoegd aan de lijst met mensen die opstaan voor hun mening (suiting) en die verder willen kijken dan de gemiddelde Teleslaap lezer doet, welke bekendheid volgt?

 24. Bert Dijkstra heeft een boekje geschreven Pa is de Lul, zelfkennis is hem niet vreemd, betitelt Kim Feenstra als dom gansje omdat ze de Ebola-hoax ter discussie stelt, Bert werkt voor het grootste Elite-hoerenplatform op tabloid-formaat in Nederland, wie is er nu de domme gans? Bert, je zou eerst even moeten onderzoeken hoe en waarom er in godsnaam door het CDC een patent wordt verkregen op een ebola-virus, waarom omstanders onbeschut zijn bij afhalen patiënten, waarom quarantaine-regels grof geschonden worden en hulpverleners geïnfecteerd worden, waarom de diverse geneeswijzen achter worden gehouden, hoe het kan dat de incubatietijd van 7 naar 22 dagen is gegaan, hoe de tellingen in Afrika een lachertje zijn en dat alles op een hoop wordt geschoven. Bert, lul, geloof je ook dat 911 door Al Queda is gedaan? Bert, als je alleen dat vod op tabloid-formaat leest, dan krijg je vanzelf een vreemd wereldbeeld, verbreed je visie en leer, wordt iemand.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close