Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Monsanto Video Revolt wereldwijd videoprotest *Update*

Monsanto Video Revolt wereldwijd videoprotest *Update*

Vandaag 24 juli 2013 is er een wereldwijde actie tegen Monsanto. Dat houdt in dat we de naam Monsanto in de Google zoeklijsten en op YouTube proberen omhoog te pushen in de ranking waarbij zo veel mogelijk filmpjes gaan over de gevaren van het genetische gemanipuleerd voedsel van Monsanto. Ik heb ook even een filmpje gemaakt. Om e.o.a. reden vangt mijn microfoon heel veer omgevingsruis op waardoor ik het geluid niet goed krijg (verbeter puntje), maar het gaat om de inhoud. In het filmpje leg ik uit wie Monsanto is en wat de gevaren zijn. In dit artikel gaf ik al een keer een uitgebreide toelichting op Monsanto. Ik raad u dan ook aan dat artikel nog eens te lezen.

In het filmpje spreek ik ook over de gevaren van virussen die kunnen ontstaan als gevolg van al dit genetisch gemanipuleer. Sterker nog…ze kunnen ook bewust in dit genetisch gemanipuleerd voedsel verstopt worden. Lees daarvoor eens dit artikel en dit artikel op Niburu.co. Genetische gemanipuleerd voedsel wordt inmiddels ook aan het ontstaan van leukemie verbonden. Ook raad ik u aan om nogmaals mijn filmpje over trans-humanisme te bekijken om een beeld te krijgen van de agenda van de NWO (New World Order).

Daarnaast haal ik in mijn filmpje nog even het onderwerp vaccinaties aan. Daarin noem ik onder meer het feit dat er bijvoorbeeld kankercellen in vaccinaties gevonden zijn en tevens dat vaccinaties gebouwd worden met behulp van menselijke embryo’s (van abortussen). Het genetische manipuleren van voedsel, vaccinatieprogramma’s, chemtrails…het ligt allemaal dichter bij elkaar dan u denkt. Alles draait namelijk om het uitvoeren van de NWO agenda van depopulatie en verdere uitbreiding van de grip op de (steeds meer in zombies veranderende) bevolking. De mens moet zijn natuurlijke kracht verliezen door voedsel en vaccineren en steeds meer als androïde mensen aan het internet komen te hangen. De infrastructuur om deze zombie androïdes aan te sturen is al opgetuigd door de NSA. De grote depopulatie kan beginnen en die mensen die overblijven moeten goed in de greep zitten van het systeem. Wij kunnen dit enge proces doorbreken. Begin door er niet langer uw hoofd voor weg te draaien.

Update

Omdat ik nog aan het stoeien ben met de geluidskwaliteit van mijn filmpjes, heb ik ook nog even een Engelse versie gemaakt. De inhoud zal wellicht enigszins afwijken van het vorige filmpje, omdat ik nooit met een script werk. Het is dus altijd een spontane onbewerkte opname. Voor deze opname heb ik mijn studiomicrofoon gebruikt. Helaas zat er nog wat te veel compressie op de lijn. De volgende keer hoop ik dat die problemen verholpen zijn.

468 ad

16 Comments

 1. Monsanto Video Revolt from The Netherlands / RoccProduction
  http://youtu.be/bPD0twwFryQ

 2. ”sorry this comment can not be posted”
  wat vervelend nou, een half uur voor jan lul zitten typen.
  Gebeurt wel erg vaak de laatste tijd.
  Heb nu geen energie meer.

  • Geen idee hoe dat kan AntideV..
   maak voortaan even een kopie met CTRL+A en CTRL+C voordat je op plaatsen drukt

 3. The Real Story Behind the ‘Monsanto Protection Act ‘

 4. Seeds Of Death-Full Movie

 5. deze maand komt er een wereldwijd chemtrailprotest de datum geef ik door als het weer op internet staat, ik meen dat het 24 augustus is.
  jawel, chemtrails zijn ook een cadeautje van MONSATAN !

 6. @aan alle medeburgers die nog maar net bekend zijn met de nieuwe media zoals MartinVrijland, Klokkenluideronline,Xandernieuws,OlympicZion,Boublog,niburu,steve browblog en ook RadioTalk2Myra ..wat Martin zegt in zijn 2e filmpje bij 4:14 is juist.
  Wat zich thans afspeelt is een reductie vd wereldbevolking ,te weten van 7 miljard naar 500 miljoen. Niet alleen de mensheid is de klos, ook de natuur wordt moedwillig kapotgemaakt, de bijenverdwijnziekte hebben we te danken aan Monsatan en Co (en gsm-straling)

  Als je googled ” Georgia Guidestones illuminati afbeeldingen”’ kom je ook veel gerelateerde engelstalige Georgia Guidestones-info tegen.
  zoals ”Godlike production Georgia Guidestones”

 7. Monsanto..Monsanto etc etc. Monsanto is maar een bedrijf. Word er echt moe van. Wie moeten er worden aangepakt ? Onze zogenaamde vertegenwoordigers. Het Kabinet,,de tweede kamer etc.De gasten in Brussel. Alle overheids instanties. Wat een rotnaam trouwens…overheid. Heid waar over ? Toch zeker niet over ons daar wij zelf die overheid zijn. Er kan niets en niemand meer boven ons zijn !!!!!!!!!!!!!!!! Behalve de creator natuurlijk maar daar zijn we zelf een stukje van.

  Wat ik wil zeggen is het volgende: onze vertegenwoordigers,zal ze zo maar blijven noemen,moeten ondertussen toch wel weten hoe over al deze onderwerpen door ons gedacht wordt. Zij moeten toch ook op de hoogte zijn van alle onderzoeken betreffende deze zaken. Doen ze hier niets mee dan geven ze er blijk van niet ons te dienen maar dit soort bedrijven te dienen. Het is volgens mij dan ook noodzaak onze vertegenwoordigers te benaderen en te eisen dat ze stellingname doen in deze. Gewoon duidelijk antwoord geven op duidelijke vragen. Voor ons of tegen ons. En geen politiek geleuter daar dit bij deze onderwerpen niet mogelijk is. Het gaat hier om onze veiligheid,onze gezondheid. Komen zij daar naar onze mening niet voldoende voor op dan rest ons niets om te zorgen dat ze van hun functie ontheven worden. Kreeg als voorbeeld op fb een lijstje van vele US politici,vooraanstaande,als ook rechters die tevens belangrijke functies bij Monsanto vervulden. Lukt het Monsanto slecht om Europa te veroveren dan doen ze het op een andere manier. Europa is nu met OBAMA in onderhandeling betreffende een vrije handelszone. Dit zou kunnen inhouden dat die rotzooi uit Amerika zomaar zonder labeling in Europa verkocht en gebruikt gaat worden. En niemand zou het dan meer kunnen stoppen.Hebben wij genoeg vertrouwen in onze vertegenwoordigers om hun dit zonder onze toestemming te regelen????? Ik hoop en dacht het niet. Eindconclusie…….we moeten onze vertegenwoordigers aan het heeeeeeeell korte lijntje houden en meteen met hun afrekenen als ze ook maar iets doen wat bij ons niet meer door de beugel kan. Bedrijven zijn maar bedrijven,hebben geen ziel,maar onze vertegenwoordigers dat zijn wij zelf,,niet mensen die een ziel hebben maar een ziel die tijdelijk een lichaam heeft zolang ze hier op deze mooie planeet vertoeft.

 8. Ieder mens is corrupt, want egoistisch dus uit op eigen voordeel. Kijk b.v. naar mijn tuintje wat voor onrechtvaardige rechten diverse vorige bewoners zich hebben toegeeigend. Sommige zelfs in de veronderstelling dat ze gelijk hebben, andere heel schlemielig ‘landje pik’ , ‘overpad pik’, etc pik.
  Idem wat belastingen betreft
  idem wat klusjesloon betreft
  idem aan afspraken die niet dan wel minimaal worden nagekomen
  en zo kun je nog wel uren doorgaan….

  Nee eerst moet de mens zelf veranderen
  want nu heerst het: “homo homini lupus est”

  Maar ik ben het eens met dit stuk dat het anders kan en MOET!!!

  p.s. Er is in de maatschappij ontzettend veel overbodig werk(ik ga ze niet benoemen, maar ook ontzetten veel en belangrijk werk dat juist niet wordt gedaan.
  Kortom er is werk zat. Werkloosheid is onzin.
  Te veel mensen en te weinig werk?
  3 oplossing:
  a) Minder mensen (inhumaan tenzij door vrijwillige planning, geen agenda 21)
  b) Meer werk (moet zinvol zijn) maken
  c) Arbeidstijdverkorting (Meer mensen die minder lang werken)
  Als 1 mens 1 werk doet in X tijd
  kunnen toch 2 mensen 1 werk in 1/2 X tijd doen en
  3 mens 1 werk in 1/3 X tijd…
  en kom niet aan bij mij met het smoesje dat dan de ‘overhead’ (werkplek, vervoer,gebouw, verwarming e.d.)kosten te veel stijgen. Is zeker een goede oplossing voor te bedenken.

  en alst but not least kan veel vuil en smerig werk worden gedaan door de huidige uitzuigers, uitbuiters en andere overbodigen uit de politieke, bedrijfs en royal elite.

  • als 1 machine 10 werkjes doet zijn 10 mensen vrij om lekker te leven ipv werkslaaf zijn.
   Een basisloon en een samenleving ingericht van binnenuit ipv bovenaf, geen grondbezit, wel soevereiniteit etc. Geen plichten maar rechten. Iedereen die niet genoeg heeft aan zn basisloon kan dan werken.

   Ongeveer zoals http://www.sopn.nl ons vorig jaar leerde lijkt me ideaal..

 9. Waarom de satanische politici’s van het westen Ukraïne in handen willen hebben.

  Monsanto en DuPont nemen graanschuur van Europa in bezit

  http://langleveeuropa.nl/2014/09/monsanto-en-dupont-nemen-graanschuur-van-europa-in-bezit/

  En zo zal helaas ook de eindprofetie (openbaringen bijbel) van Johannes uitkomen.
  één maat tarwe voor één dagloon.

  Heeft U nog brood in huis?
  Heeft U het graan zelf verbouwd of heeft U monsanto fabrieksbrood in Uw broodtrommel?
  Ben maar eerlijk,want goed boeren kan de mens niet meer in het westen.
  Het westen buigt voor monsanto.

  • Niet alleen het westen buigt voor monsatan.

   Guatemala Rejects U.S. Trade Law Protecting Monsanto and GMOs

   http://www.naturalblaze.com/2014/09/guatemala-rejects-us-trade-law.html

   En dit alleen maar omdat er een wet bestaat die uit satans koker komt om slow genocide toe te passen op de wereldbevolking.
   Ik zou zeggen: Fuck satan’s law.
   God heeft de schepping goed en volmaakt gemaakt,maar het is de mens zelf bezeten door de duivel die deze schepping manipuleerd en zelfs vernietigd.

   • Guatamala is dus goed bezig,net zoals Hongarijen en Rusland trouwens.

 10. De bekende kok Jamie Oliver start campagne tegen TTIP

  http://langleveeuropa.nl/2014/09/jamie-oliver-start-campagne-tegen-ttip/

Trackbacks/Pingbacks

 1. Monsanto | thetruthstory - […] Bron:http://martinvrijland.com/2013/07/24/monsanto-video-revolt/ […]
 2. Seeds Of Death – Full Movie | -Dutch [email protected] Nieuws Blog- - […] Monsanto Video Revolt wereldwijd videoprotest *Update* […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close