Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

NAVO, Amerika, Europa, Turkije, Soennitische landen en Israël steunen Al Qaïda

NAVO, Amerika, Europa, Turkije, Soennitische landen en Israël steunen Al Qaïda

De brandhaarden in de wereld zijn allemaal veel beter te begrijpen als u de krachtvelden leert onderscheiden. In dit artikel legde ik al uit wat het verschil is tussen de Soennitische moslims en de Sjiieten. De website Xandernieuws waarnaar ik wel eens refereer, schrijft vaak scherpe analyses, alleen als het gaat om Israël slaan ze vaak (mijns inziens bewust) de plank mis. En dat is precies waar het fout gaat, want je kunt niet bewust je ogen dichtknijpen. Zo refereerden zij in dit artikel naar de website Debka.com en leggen zij uit [citaat] “Toch lijken enkele Jordaanse salafisten met banden met Al-Qaeda erin geslaagd te zijn het SRF (Syrian Revolutionary Front) te infiltreren.” Ondertussen wordt gemeld dat de Syrische rebellen via de Israëlische Golanhoogte het Syrische leger aan mogen vallen.

Enkele belangrijke zaken mogen u opvallen. Als het Westen verwarring wil zaaien, gaan ze naampjes veranderen. Zo heten de rebellen soms Free Syrian Army. Soms worden ze Al Nusra strijders genoemd. Nu zien we ineens de naam ‘Syrian Revolutionairy Front’. Als u echter het grote plaatje gaat zien, is er een duidelijke lijn zichtbaar. Alles wat het Westerse belang dient, dient uiteindelijk de grote agenda. En die agenda is het vestigen van een New World Order regiem. Ook de Soennitische moslim landen dienen – zonder dat de bevolking dit weet – deze agenda. Dat klinkt een beetje tegenstrijdig, want moslims en Israël zijn niet echt vrienden. Daarom moet nu ook gemaskeerd worden dat Israël eigenlijk gewoon Al Qaïda steunt en via de Golanhoogte Syrië aan laat vallen.

Ook de zogenaamd terroristische groepen in Afrika dienen het Westers belang. Al Qaïda was ooit het vechtclubje dat door de CIA werd opgericht, getraind en bewapen om tegen de Russen in Afghanistan te vechten. Wat het Westen steeds doet is de rol van Al Qaïda veranderen. Heb je ze nodig als vijand, zoals na 9/11, dan zijn ze de grote vijand. Heb je ze nodig om een regime change te realiseren zoals in Libië en nu in Syrië, dan laat je ze voor je vechten. Al die tijd zijn het gewoon huurlingen die doen wat ze wordt opgedragen. Naar verluidt zouden zo ook geld en wapens die voor de Syrische rebellen bestemd zijn, bij het Nigeriaanse Boko Haram belanden.

Nu zult u zich wellicht afvragen waarom Israël en Amerika deze moslimstrijders zo steunen met geld, wapens en training. Het antwoord schuilt simpelweg in de hoeveelheid beschikbare mensen, grondgebied en olie. Saoedi Arabië is bondgenoot gemaakt door Saddam Hoessein (die eerst Amerika hielp om Iran aan te pakken) als bedreigende factor in de regio neer te zetten. Turkije is waarschijnlijk het herstel van het Ottomaanse Rijk beloofd, zodat Turkije ook bondgenoot is gemaakt. De Moslim Broederschap groepering, Turkije en Saoedi Arabië zijn allemaal te koppelen aan de Soennitisch Islamitische stroming. Dit is nu eenmaal een grote bevolkingsgroep. Dat levert dus veel strijders op die graag voor een groot belang vechten. Je moet ze dus wel een worst voorhouden en hun eigen deel binnen het grote wereldrijk beloven.

De Sjiitische moslims zijn te vinden aan de andere kant van de streep. De Gazastrook, Syrië en Iran zijn meer Sjiitisch en hangen erg naar Rusland. En aangezien Rusland het grote in te pikken gebied is voor de New World Order, zijn de Sjiitische moslims daarmee ook de vijand. Die moeten down, net als Rusland.

Als dat allemaal gelukt is zullen we nog wel eens zien wat voor een oprechte bondgenoten Israël, Amerika en Europa voor deze Soennitische moslims blijken te zijn. De kans is namelijk groot dat deze moslimstrijders dan gebruikt worden om een geveinsde bedreiging voor Israël te vormen. Dus stel dat het dit samenwerkingsverband tussen Israël, Amerika, Europa, Saoedi Arabië, Turkije en de Moslim Broederschap lukt om Rusland en de Sjiitische moslim landen er onder te krijgen, dan is het nog maar de vraag of deze saamhorigheid daarna nog zal bestaan. De kans is best aanwezig dat Israël deze zelfde islamitische tak dan zal betitelen als bedreiging voor Israël en dan het grote alibi heeft om bijvoorbeeld haar kernwapenarsenaal in te zetten. Dat is echter koffiedik kijken. Voorlopig valt het op dat Israël nooit last heeft gehad van Al Qaïda aanvallen en ze nu zelfs laat strijden via de Golanhoogte. Samenwerking heet dat. Dat mag natuurlijk niet worden toegegeven, dus zegt men maar dat Al Qaïda geïnfiltreerd is.

Zo wordt u full time de ogen dicht gesmeerd, maar het is nuttig dat u zich gaat verdiepen in wie die jihadistische strijders (zoals ze tegenwoordig genoemd worden) keer op keer zijn. Dan komt u er achter dat het Westen deze strijdbare mannen gewoon nodig heeft. Dit betekent ook dat ergens in de toplagen van deze religieuze stroming een deal ligt met het Westen. De zionistische agenda – zoals die vaak genoemd wordt – is het vestigen van een totalitaire wereldregering. Dat Israël daarin ooit een centrale rol wil spelen heeft vooral te maken met de krachtvelden (o.a. geld) achter de schermen. Dat er tussen die krachtvelden achter de schermen onderling ook strijd is, is weer een nieuw artikel waard, maar voorlopig werken ze samen. Laten we hopen dat de jihadistische Soennitische moslimstrijders gaan inzien dat ze gebruikt worden. Wellicht dat zij denken “We doen met ze mee en slaan onze slag als onze tijd komt“, maar dit zijn de krachtvelden zoals ze zichtbaar worden voor een ieder die goed graaft.

Bron linkvermeldingen: Xandernieuws, Debka.comscgnews.com

468 ad

19 Comments

 1. Well…

  1. De NAAM: is de meestersleutel (loper) tot het gehele systeem/het Kroon Corporaties spel. De naam is namelijk de borgpen van het volledige ‘juridische’ systeem/controle concept. Zonder een wettelijke naam, die jouw eigen toestemming is door je te identificeren met de betreffende naam, kunnen de systeem vampiers zich letterlijk niet langer voeden met jouw levenskracht, levensbloed, producten en creaties …

  o well http://www.youtube.com/watch?v=RnKjAiiKtdc

  beetje gorgelende start, maar dan een stukje uitleg van bovenstaande constatering:

  Stay the course!

 2. Goed artikel.

  We kunnen concluderen dat de NWO de tactiek ‘verdeel en heers’ op alle fronten toe past.

  De rol van Israël is simpel; het zionistisch imperium droomt van een ‘groot Israël’ dat van de Middellandse zee tot aan de Eufraat in Noord Syrië en Zuid Irak loopt. Dat moslims elkaar lopen af te slachten in deze regio’s speelt hun alleen maar in de kaart.

  http://www.iraqichristians.info/Dutch/Groot-Israel-Arameeers_Irak_EtnischZuivering_28_8_2009.htm

  Dat Xandernieuws de plank mis slaat om trend Israël is geen verassing. Het valt mij altijd op dat Xandernieuws erg ‘Israël gezind’ is. Hier een voorbeeld;
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/02/VS-en-EU-dreigen-Isral-met-boycotten-isolatie-en-Palestijnse-intifada

  Overigens werkt Xandernieuws regelmatig samen met Likud Nederland.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/03/Palestijnse-Autoriteit-Allah-zal-zorgen-dat-we-de-Isralirs-kunnen-vermoorden

  Voor de mensen die ‘Likud’ niet kennen… Likud is een ultra rechtse Israëlische ‘politieke’ partij. Op politiek gebied roept het op tot annexatie van het hele land Israël en het verwezenlijken van de doelstellingen van het zionisme.

  • “Dat Xandernieuws de plank mis slaat om trend Israël is geen verassing.”

   Inderdaad. En mooi ‘freudiaans’ beschreven :- )

   Deze juist opgemerkte beoordelingsfout kan alsnog wel Leiden tot een verassing, daar het woordje HOLO-CAUST (een ‘begrip’ waar we aldoor mee DOOD gegooid zijn sinds onze jeugd) letterlijk BRAND-OFFER betekent…
   De trend was toen in het algemeen ook PRO “Israel” door medegevoel met het grote lijden in ‘concentratie-kampen’ wat we kennen als ‘de holocaust’… ook al blijkt het om veel minder ver-assingen te gaan dan we dachten.

   Die onwetendheid is simpelweg het resultaat van aangestuurde propaganda op dit punt. Het medegevoel van mensen is dus eaangezwengeld en misbruikt door de waarheid te vervormen en verbergen. Voor menigeen komen de feiten m.b.t. de ware aantallen en toedracht nu nog als een schrikbarende verrassing.
   We hebben ‘de Joden’ ook abusievelijk altijd aangezien voor een bepaald RAS, hoewel dat voortgekomen is uit een ‘babylonische’ dus opzettelijk gezaaide spraakverwarring,
   (verdeel en heers IN DE TAAL!) die daarna weer bruikbaar was om b.v. eugenetica mee te gaan spinnen etc.

   Welke ‘god’ die spraakverwarring over de mensheid heeft afgekondigd, (als een vloek, als een straf bedoeld!) daar kunnen we kort over zijn, die heet bij echte naam JHWH, ofwel Jehova, de oudtestamentische god van de “joden”. Zijn alias is Baäl, en dat is een andere naam voor Saturnus, de Satan, die vele namen en gedaanten aanneemt.

   Het christen-dom is daarmee over de hele linie diep verstrengeld en gecorrumpeerd, en in al haar sectarische aftakkingen gewoon lijfeigene van de aloude RK kerk/
   inquisitie/satanisten. Evenals de andere monotheistische ‘godsdiensten’ dat zijn. En al onze ‘overheden’ zijn al eeuwenlang op deze saturnale mindset gebaseerd, hebben hetzelfde grondplan dus.

   De Katharen, de Albigenzen en vele andere vrije geesten, die in de middeleeuwen ten prooi vielen aan de kruistochten en de ‘inquisitie’ van de paus en co, werden op de brandstapel gegooid. Je reinste ‘holocaust’ dus.
   Brandoffers waren het, als offers voor JHWH/Saturnus, en tegelijkertijd om de andere mensen allemaal doodsbang te maken. Dat levend verbranden gebeurde namelijk bij voorkeur op een groot dorpsplein, in het openbaar dus… doodgewoon, als PR voor de paus en het ‘geloof’.

   De grootste hobbie van de satanisten: iedereen contunu (doods)angst aanjagen. DE INQUISITIE is nooit weggeweest, nog geen dag! Zij is alleen van vorm veranderd. Het is al vele eeuwen een wereldwijd heersende cultus van dood en verderf.
   Zie een ander zeer interessant artikel van Martin over de achtergronden van deze hellegod, wier aanbidders een fors deel van de mensheid in hun wurggreep hielden en dat voor altijd zo dachten te houden.
   Dit hele systeem staat nu op instorten.
   Daar komt dus toch een einde aan.

   Breng je de moed op om blij te zijn, en je vrijheid en presentie te voelen, dan heb je deel aan een krachtige geestelijke bevrijdingsenergie, die nu aan het werk is op aarde en in ons zelf.

 3. Het lijkt een beetje op dat soebatten toen George W. Bush met een `Coalition of the Willing’ op de proppen kwam :

  Coalition of the Willing
  https://web.archive.org/web/20030618153155/http://www.whitehouse.gov/news/releases/2003/03/20030327-10.html

  Afghanistan
  Albania
  Angola
  Australia
  Azerbaijan
  Bulgaria
  Colombia
  Costa Rica
  Czech Republic
  Denmark
  Dominican Republic
  El Salvador
  Eritrea
  Estonia
  Ethiopia
  Georgia
  Honduras
  Hungary
  Iceland
  Italy
  Japan
  Kuwait
  Latvia
  Lithuania
  Macedonia
  Marshall Islands
  Micronesia
  Mongolia
  Netherlands
  Nicaragua
  Palau
  Panama
  Philippines
  Poland
  Portugal
  Romania
  Rwanda
  Singapore
  Slovakia
  Solomon Islands
  South Korea
  Spain
  Tonga
  Turkey
  Uganda
  Ukraine
  United Kingdom
  United States
  Uzbekistan

  Ik zou zeggen `Coalition of the Willing but not always honestly Informed’. Dat neemt niet weg dat er een flink aantal landen, waaronder Belgie, niet bijstaan. Je claimt dat de EU Al-Qaida ondersteunt, maar mocht zoiets in Brussel of Straatsbourg zijn ondertekend, dan is dat alleen op papier het geval. En die situatie was ook aan de hand in 2003 met die `Coalition of the Willing’.

  Volgens Michael Moore’s documentaire “Fahrenheit 911” moet ook nog het Kingdom van Morocco aan deze lijst worden toegevoegd. Michael Moore zei weliswaar dat Morocco een bataljon van aapjes wilde inzetten om landmijnen onschadelijk te maken, maar dat moet natuurlijk met een korreltje zout genomen worden. De rol van Morocco is onduidelijk, en word in 2003 en ook daarna trouwens door de Bush Administration niet genoemd als lid van de `Coalition of the Willing.’ Pas veel later blijkt dat de rol van Morocco heeft gelegen in bijdragen voor de Amerikaanse Militaire geheime dienst. Naast Guantanamo Bay werdt er namelijk door de Amerikanen een hoop werk uitbesteed aan geheime rendition bases in Morocco [1].

  [1] Bad Men: Guantanamo Bay and the Secret Prisons
  by Clive Stafford Smith
  Paperback: 320 pages
  Publisher: Weidenfeld & Nicolson; Export e. edition (2007)
  Language: English
  ISBN-10: 0297853163
  ISBN-13: 978-0297853169

 4. Helaas is vandaag de website langdurig down geweest door een overload op de server. Excuses voor het ongemak.

 5. Goed nieuws dat de server weer normaal draait,Martin.
  Al moet ik eerlijk zeggen dat zo’n zonnige dag als vandaag ook niet echt aanstoot was om de kostbare tijd te verknoeien aan de PC. 😉
  Interessant nieuws:

  Jeanine Hennis Plasschaert met spoed opgenomen
  http://www.geennieuws.com/2014/05/jeanine-hennis-plasschaert-met-spoed-opgenomen/

 6. Excuses aan de lezer is heel netjes van Martin, evenwel realiseer je ook, dat het feit dat ‘server op OverLoad’, een zeer goed teken is.

  Mensen gaan aan het zoeken naar ware en duidelijke informatie en achtergronden,omdat ze willen weten waar alle shit en misleiding nou vandaan komen…
  Er zijn bamelijk grotere “ongemakken” dus begrijp wat er gebeurt…
  het is een ereteken dat ze nu nog iets ‘tegen’ je proberen… en uiteraard altijd zonder open vizier, mind you
  Tot een levende presentie komen deze types niet.

  Eindelijk worden “de overlevenden” nu door het systeem zelf ontslagen of anderszins gedumpt, en krijgen ze er ineens tijd voor, en ZIN IN!
  Zelfs.

  Chapeau voor waarheid! Op deze sight te zien.

 7. ISRAELI CONNECTION TO 9/11

  Jack Abramoff – This Zionist Jewish criminal asset was the one who entertained the Arab patsies aboard his yacht.

  Abramoff is a Bush Admin insider having been on the Transition Advisory Team assigned to the Department of the Interior in 2001.

  Abramoff is a convicted criminal lobbyist who is a central figure in a plethora of political scandals, fraud, and other scams. He is currently serving a five year prison term for fraud, conspiracy, and tax evasion.
  He also had foreknowledge of the Jewish engineered War In Iraq.

  Israeli Connection to Abramoff

  Jack Abramoff was caught using a front charity organization called Capital Athletic Foundation (CAF) to defraud American Indian Tribes out of millions of dollars. He funneled this money into his own pockets as well as over to the far right-wing Israeli settlers who used it to purchase high-tech weaponry to use against Palestinians on the West Bank. He also used some of this stolen money to create an Orthodox Jewish day school in Maryland.
  Al Qaida = Mossad Playing Dress Up

  http://www.fourwinds10.net/siterun_data/government/fraud/911_attack/news.php?q=1263238654

  En ga er maar voor 100% vanuit dat deze zio cia/mossad maffia bende achter alle oorlogen en false flag operaties zitten op dit moment.
  Dus ook in de Ukraïne.
  Dat een zogenaamde klokkenluider dit niet vermeld en ontwijkt maakt deze klokkenluider juist een false klokkenluider.
  Deze false klokkenluider ontrekt de aandacht telkens door hierover te zwijgen of niet te publiceren.
  false klokkenluiders maken gebruik van de chaos die ze zelf ook nog eens creëren om zelf zo miljoenen proberen binnen te harken.
  Zie,ik schrijf dit hier en expose hiermee de zio klo(l)k

  Niets is wat het lijkt. We moeten verder in de matrix kijken om dit te kunnen zien.

  • Goed gevonden. Micha Kat heeft zich inderdaad een valse klokkenluider getoond.

 8. Offtopic maar wel verder in de matrix kijkend:

  http://www.nu.nl/gezondheid/3778924/ontsteking-in-brein-wellicht-oorzaak-chronische-vermoeidheid.html

  Uit het artikel:
  “De Japanners konden de oorzaak van de ontstekingen niet achterhalen.”

  Als ze over de oorzaak zouden spreken, dat zou het einde van hun carriere betekenen.

  Lees op mijn website wat ik al jaren geleden schreef over de hypothalamus.

  http://schafderenteaf.wordpress.com/2013/05/22/niet-co2-maar-luchtvervuiling-is-de-oorzaak-van-klimaatverandering/

  En waarom weet ik dit allemaal zo stellig? Omdat ik het voel en dan kijk ik om me heen en zie ik dat het bij iedereen gebeurt. Alleen men voelt het niet. En kan daarom de link niet leggen met de luchtvervuiling.

  Mijn hypothese is dat 90% van de ziekenhuizen zouden kunnen sluiten als we de lucht zouden zuiveren met goed werkende katalysatoren. Daarmee zouden ook alle symptomen die tot enorme nutteloze geldstromen en nog meer vervuiling hebben geleidt ophouden te bestaan.

 9. Meer over Jack Abramoff, volgens deze liveleak reportage (vanaf 7 minuten)

  Supposed Fox News “Conspiracy”
  http://www.liveleak.com/view?i=899_1207204669

  was vlak voor 911 `patsy’ Mohammed Atta op zijn prive jacht aanwezig … De makers van deze video hameren erop dat van alle verdachte personen rondom 911 nagenoeg iedereen Dual Citizenship had in zowel de Verenigde Staten als Israel.

  Why were Atta and 9/11 muslim hijackers on Abramoff’s casino boat?
  by JohnyCanuck, Mon Jan-02-06 01:28 PM
  http://www.democraticunderground.com/discuss/duboard.php?az=view_all&address=125×64988

  THE SECRET WORLD OF JACK ABRAMOFF
  Terrorists, Torpedos, & Republican `Muscle’
  June 21, 2005 – Venice, FL.
  by Daniel Hopsicker
  http://www.madcowprod.c6202005.html

  Robert
  PS.
  Marokko heeft wel een heel comfortabele Arabische Lente doorstaan.

  Robert M. Stockmann – RHCE
  Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
  crashrecovery.org [email protected]

 10. THE SECRET WORLD OF JACK ABRAMOFF
  Terrorists, Torpedos, & Republican `Muscle’
  June 21, 2005 – Venice, FL.
  by Daniel Hopsicker
  http://www.madcowprod.com/06202005.html

 11. Rothschild sponsored Zionism, World Banking Control, and Israel

  Here is a murky connection (but an important one) between Obama and Goldman Sachs. Berkowitz serves as the Chairman, Board of Directors of the Washington Institute for Near East Policy (WINAP). It is an important Washington think tank that gives input to Obama. It was established by the American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) in 1985, according to Wikipedia. People affiliated with WINAP are a virtual Who’s Who of foreign policy including Henry Kissinger, Warren Christopher, Lawrence Eagleburger, and Richard Perle.
  Berkowitz also is Managing Director of BlackRock and sits on the Advisory Council of the Goldman Sachs funded Hamilton Project.
  BlackRock is a global investmentment management firm with over $3.35 trillion under management.

  http://www.blissful-wisdom.com/rothschild-sponsored-zionism-world-banking-control-and-israel.html

  AIPAC bemoeit zich ook met alles wat zich nu rondom de Ukraïne afspeelt.
  Dat kan iedereen zelf wel opzoeken op het internet.
  Het is het zionistische AIPAC wat uit is op een NWO onder joods bewind. Dus een Jew World Order.

  AIPAC is de invloedrijke rechts-zionistische Israelische lobby in de USA.

  In 2007 was Ajaan Hirsi Ali het pièce de résistance van Pipes’ show for money ter gelegenheid van de zgn. Pepperdine conferentie over “THE COLLAPSE OF EUROPE”. In 2013 moet Pipes terugvallen op Geert Wilders om zijn geldbronnen ervan te overtuigen, dat chloorkuifje hun laatste kans is voor een niet-Islamitisch Europa onder de titel: “EUROPE’S LAST STAND?”.
  http://www.krapuul.nl/overig/blog/108399/wilders-dollarjacht-californi/

  Het is allemaal eindspel volgens vrijmetselaar Albert Pike.
  De derde wereld oorlog moet uitgelokt worden door de moslims tegen het gecreëerde joodse zionisme op te zetten.
  En zie, de hele wereld laat zich uitlokken en trapt er met open ogen in.
  We zien de rellen en spanningen dagelijks wereldwijd toenemen.
  Dit is allemaal gevolg van leugens/propaganda die niet alleen via de MSM de wereld worden ingestuurd maar ook via radio en zelfs het internet.

  Stay human and don’t let anybody fool you!!

 12. Ukraine’s Anti Russian Stance is a Zionist masterplan- Sheikh Imran Hosein

 13. EU wapenfeit: het ESM – Europees Stabiliteits Mechanisme

  http://langleveeuropa.nl/2014/05/eu-wapenfeit-het-esm-europees-stabiliteits-mechanisme/

  Stop het ESM verdrag

 14. Het lot van de mens

 15. One ‘cute’ tweet from the CIA can’t hide that it’s the greatest terrorist organisation on earth

  http://stopwar.org.uk/news/one-cute-tweet-from-the-cia-can-t-hide-that-it-s-the-greatest-terrorist-organisation-on-earth#.U522rE2KAzs

Trackbacks/Pingbacks

 1. Schießerei in Brüssel: Eine falsche Flagge, um Rußland die Schuld zu geben? | Criticomblog - […] nun aber die Söldner des Westens, was ebenso widersprüchlich ist. Sie sollten sich da wirklich durchwühlen. Fürs Erste schließe…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close