Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

NAVO forceert oorlog met Rusland via de Oekraïne

NAVO forceert oorlog met Rusland via de Oekraïne

Het gebouw dat u op de sliderfoto ziet is het nieuwe NAVO hoofdkantoor te Brussel dat meer dan een miljard kostte. U mag zelf raden welke letters u op het bovenaanzicht ziet.

De NAVO is al enige tijd bezig Rusland in een conflict te trekken. Zo wordt al jaren gewerkt aan het NATO (Engels voor NAVO) Missile Defense System. Dat is een mooi woord voor een raketsysteem dat eigenlijk dreigend langs de Russische grens is opgesteld. De Main Stream Media worden gebruikt om dit soort zaken te verdoezelen en te marginaliseren, maar het Westen heeft ten bate van dit raketschild naar verluid circa 200 kleine kernbommen verspreid over vijf NAVO-landen, waaronder Nederland. Het woord ‘Defence’ in de betiteling van dat systeem kan dus eigenlijk wel worden vervangen door ‘Attack’, maar men heeft geleerd uit het nazisme van de Tweede Wereldoorlog dat je geen agressieve taal moet bezigen, want dan verlies je de support van het volk. Dat moet lekker in slaapgesust blijven door de zwoele hypnotiserende stemmen van de nieuwslezers. De NAVO is dus in feite al een tijdje bezig Rusland te bedreigen.

Het conflict in de Oekraïne is volledig geforceerd door Westerse inmenging, waarbij Amerika bewezen de kar trekt en Europa volledig naar de pijpen van Amerika danst. Een ieder die hier nog aan twijfelt moet alle artikelen over de Oekraïne op deze site nog maar eens rustig lezen.

Europa mag steeds een gewillige voorzitter aan de NAVO leveren. Zo’n carrière-driftig mannetje voert natuurlijk graag de door Amerika opgedragen orders uit, want als hij dat goed doet, mag hij daarna een hoge functie gaan bekleden bij een plunderbank die dan vers veroverd grondgebied mag overladen met leningen. Niet alleen wordt Rusland al jaren met wapens bedreigd, ook de financiële oorlogsvoering is al een tijdje gaande. Zo was het onze eigen Jeroen Dijsselbloem die Russisch geld mocht plunderen op Cyprus. En steeds hebben de Russen zich niet uit de tent laten lokken.

De Oekraïne wordt nu als trigger gebruikt om een oorlog te forceren. Overal worden troepen naartoe verscheept, zoals deze week nog naar Estland. Ook gaan er waarschijnlijk wapensystemen en troepen naar Georgië en dat is dan alleen wat er in de media doorsijpelt, want de praktijk is dat er buiten beeld natuurlijk veel meer gaande is. Special forces of private huurlingenlegers zijn al diep geïnfiltreerd in gebieden, maar het is niet handig om dat allemaal aan de massa te vertellen. Het voordeel van dergelijke huurlingen is dat ze niet officieel geregistreerd staan als ‘troepen’ en dus hoef je dit niet te vermelden als troepenverplaatsing, maar daarnaast hoeven de huurlingen zich niet zo aan de internationale regels te houden. Ze hebben bovendien vaak een dik salaris met een extra zwaar geheimhoudingscontract.

We kunnen met een gerust hart stellen dat de Oekraïne gebruikt wordt om Rusland in een conflict te trekken. De recent doorgevoerde sancties zouden zogenaamd bedoeld zijn om Ruslands bemoeienis in het Oosten van de Oekraïne te doen stoppen, maar tot nu toe is alleen nog maar feitelijk aangetoond dat het Westen zich actief bemoeid heeft met de ‘regime change’ in de Oekraïne en dat de nieuwe coup-regering meteen oorlogsretoriek begon uit te kramen en het leger naar het Oosten stuurde. Dat Rusland het Russische sprekende deel van de Oekraïnse bevolking zal helpen is al aangekondigd, maar de agressor is het imperialistische Westen.

Zou het belang van de Oekraïne ook iets te maken kunnen hebben met de roots van de Ashkenazi joden? Het is in ieder geval zo dat de Ashkenazi joden van oorsprong uit West Oekraïne en het Zuid-Oostelijke deel van Polen komen.

De Ashkenazi joden waren eigenlijk geen joden, maar Khazars. Het grondgebied van de Khazaren variëerde tussen het jaar 650 tot het jaar 850 zoals hieronder weergegeven in respectievelijk oranje tot geel. Deze Kahzaren leverden naar verluid huurlingen om namens het Byzantijnse Rijk tegen het Het Sassanidische Rijk (Perzische Rijk) te vechten. Het gebied gold tevens als buffergebied tussen de Nomaden van de Noordelijke steppes en het Byzantijnse Rijk.

Naar verluid zouden de Kahzaren rond de 8e eeuw om strategische reden het judaisme aangenomen hebben, omdat dit door zowel het christendom als de islam geaccepteerd zou worden. Wellicht dat dit met de omringende landen te maken had. In ieder geval zou de koning van de Kahzaren afgezanten naar het voormalig Babylonisch gebied hebben gestuurd om rabbis van de Arabische Hebreeuwse gemeenschap in te schakelen om een soort nieuw moraal in te voeren in het land. Het nieuwe Khazarse judaïsme (jodendom) zou hebben geleid tot de aanhang van de gedachte van het meesterras van de “uitverkorenen van God” zoals in de Torah omschreven. De nieuwe Khazaarse priesterorde schreef de Talmut, waarin gesteld zou worden dat alle volken in de wereld zijn gemaakt om het meesterras, het uitverkoren volk van God, te dienen. De Khazaren noemden zich voortaan Ashkenazische joden. Ik vraag me af of deze naam misschien een verbastering is van de Egyptische farao Ahkenaton.

Er gaan geluiden op dat de Ashkenazische joden de drijvende kracht achter de financiering van Adolf Hitler waren en dus achter het nazisme. Dit zou dan ook de reden zijn voor de keuze van de term ‘nazi’, wat uit het woord Ashkenazi komt. Andere tongen beweren dat de term ‘nazi’ een afkorting is van het Nationaal Socialisme. De lezer moet zelf maar onderzoeken wat hij/zij gelooft. Opvallend is in ieder geval dat er inderdaad veel Ashkenazi joodse personen topposities bekleden in de hedendaagse politiek en de elitaire toplagen. Tevens opvallend is dat in de Oekraïne nu een sterke vertegenwoordiging van een nazipartij in de nieuwe coup-regering van de Oekraïne zit.

Chasaren

Bron linkvermeldingen: deRedactie.be, NOS.nl ,Wikipedia, RT.com, Gulfnews.comWikipedia, Wikipedia

468 ad

29 Comments

 1. Dat hele gedoe met de ashkenazische joden was mij volledig onbekend . Ik had er wel van gehoord maar wist niet hoe het in elkaar zat. Nu kan ik ook andere artikelen beter plaatsen waarin werd gezegt dat door het Derde rijk alleen maar bepaalde joodse stammen werden uitgeroeid en zogenaamde andere oudere bloedlijnen ongemoeid werden gelaten. In het kader van dit te verwezenlijken doel nl een groot [aske] Nazi rijk onderleiding van de “bekeerden”

  Rotschild, Netanyahu, Kissinger?????

 2. Ondertussen strooien de door het Westen gefinancierde, getrainde en bewapende Al Nusra strijders met gifgas:

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7773:gifgasaanval-waarom-horen-we-de-westerse-media-nu-niet-video&catid=10:buitenland&Itemid=23

 3. Er zijn mensen die beweren dat de Khazaren oorspronkelijk uit Kazachstan komen. Dat zou wel verklaren waarom in de hoofdstad van Kazachstan – Astana – zoveel illuminati symboliek te vinden is:

  http://mysteriousuniverse.org/2014/02/have-the-illuminati-already-started-building-a-new-world-order-in-kazakhstan/

 4. Ongelooflijk wat het Westen (wan)presteert. @Martin zeer goed artikel dat meteen de kern van de zaak verklaart.
  Toch speelt het Westen met vuur, de Russen hebben dit allemaal door en alhoewel ze hun eigen schaakspel spelen (en daar zijn ze verdomde goed in) lijkt het of de oorlog op de propaganda media wordt uitgevochten (en daar zijn de Russen niet slechter in maar missen de toegang tot de westerse media). Uiteindelijk brengt of het gezond verstand of een gemeenschappelijk belang een oplossing. Zoniet dan kunnen alleen maar de wapenen spreken en ik vraag mij af wat dan het belang is van de EU. Is dat totaal vernietigt worden door de ca 300 atoombommen die her en der hier in Europa zullen neerkomen?
  Allen al de fall-out maakt een groot IsraHEL/Khazaarie-2.0 tot een HELL. Onleefbaar voor 100.000den jaren met massale kanker als voornaamste ziekte en doodsoorzaak.
  Nato, de Eu en Nederland spelen met vuur.

 5. Pim Fortuyn was tegen de aankoop van de joint strike fighter straaljagers.
  Pim Fortuyn stond net voor de verkiezingen zéér sterk in de peilingen.
  De gevestigde orde bestaande uit oranje Bernhard Bilderberger dienaren moesten dus wel Pim Fortuyn uit de weg “ruimen” omdat als Pim Fortuyn in de tweede kamer was gekomen met veel zetels, dan konden die vrijmetselaartjes hun zin niet meer doorzetten. Die zin is met de Amerikanen en de dollar mammon hoereren.
  Volkert v.d. Graaf was eigenlijk de ideale “zondebok”(gezien zijn reputatie) die de AIVD (ook in dienst van de oranjes) kon “verkopen” aan de massa via de door de gevestigde orde beheerde main stream media.
  De massa slikt immers wel alles wat via het tv propaganda kanaal naar buiten wordt gebracht.

  De Joegoslavië oorlog: de echte geschiedenis!

  http://www.pensioenactivist.nl/de-joegoslavie-oorlog-de-echte-geschiedenis/

 6. Inderdaad Martin,nu je het zegt.
  Die site had uit fatsoen wel even mogen verwijzen naar de bron die van duidelijk van jouw is.
  Ik kwam die site toevallig tegen met googlen.

 7. Let op het vrijmetselaar teken van die Alexander Lukashenko
  (hand in de jas)

  http://topics.wsj.com/person/p/vladimir-putin/6409/photos/4bea9617f12b433fbfb6603864be3100#photoId%3D31

 8. May 1, 2014. Russian workers paraded today on Red Square marking May Day, also known as International Workers’ Day, for the first time since 1991

  EEN DATUM MET EEN BOODSCHAP: 1 MEI

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/05/01/een-datum-met-een-boodschap-1-mei/

  Oftewel: de realisatie van de NWO/JWO recht voor onze eigen ogen.

  Dat mensen maar niet durven te zeggen dat dit “complotdenken” is

 9. Stop NATO…Opposition to global militarism

  http://rickrozoff.wordpress.com/

 10. Off topic:

  John Kerry Is Getting Subpoenaed (gedagvaardigd)About Benghazi

  http://www.businessinsider.com/john-kerry-subpoenaed-on-benghazi-2014-5

  John Boehner calls on John Kerry to testify on Benghazi

  http://www.politico.com/story/2014/05/benghazi-john-kerry-john-boehner-106249.html

 11. Polls: Americans Are Sick of the War On Terror, War On Drugs … And All of the Other Failed U.S. Wars

  http://www.fromthetrenchesworldreport.com/polls-americans-are-sick-of-the-war-on-terror-war-on-drugs-and-all-of-the-other-failed-u-s-wars/86742

 12. Zoals het altijd al is geweest: oorlog is buisness.
  En smerige bankiers doen hieraan mee om winsten te halen.(bloedgeld)

  De midscheeps getroffen defensieindustrie uit NAVO-landen helpt de in verval geraakte Russische krijgsmacht op de been. En creëert daarmee weer extra vraag.
  Waarom Rutte geen Russisch wapenembargo wil.

  http://www.ftm.nl/exclusive/waarom-rutte-geen-russisch-wapenembargo-wil/

 13. Ontmaskering van de MSM leugens:

  Ukrainian Crisis Was Always About Containing Russia

  A secret no more, NATO’s continued existence is hegemonic in nature – its meddling in Ukraine an act of war against Russia

  http://counterinformation.wordpress.com/2014/05/01/ukrainian-crisis-was-always-about-containing-russia/

 14. Panzer Transport über Handelskai 388 am 7.4.14

 15. Voor de wakkeren onder ons bekend nieuws,maar toch kunnen we het niet vaak genoeg herhalen.
  Een kersvers artikel 10-08-2014 op globalrersearch.

  The U.S. has Installed a Neo-Nazi Government in Ukraine

  http://www.globalresearch.ca/the-u-s-has-installed-a-neo-nazi-government-in-ukraine/5371554

 16. Strategic NATO Public Relations Stunt “Russia Invades Ukraine”.

  But where are the Russian Tanks? Zeg eens euh!

  http://counterinformation.wordpress.com/2014/08/29/russia-invades-ukraine-strategic-nato-public-relations-stunt-where-are-the-russian-tanks/

 17. Propaganda en nog eens propaganda.
  Amerika wil oorlog,want het wil de macht en luchtgebakken dollar niet afstaan. Obama is een gestoorde en bezetene!

  RAPA, (Russian Agression Prevention Act) een VS wet die een nucleaire oorlog zal uitlokken tussen Rusland en Amerika in de EU!

  http://www.echtekrant.be/nieuws/rapa.html

 18. S.2277 , latest Action:05/01/2014 Read twice and referred to the Committee on Foreign Relations.

  https://beta.congress.gov/bill/113th-congress/senate-bill/2277

  Oh,by the way, 1 mei is een illuminati datum.

  Weishaupt wrote out a master plan in the 1770s outlining the Illuminati’s goals, finishing on May 1, 1776. According to the Illuminati, this great day is still commemorated by Communist nations in the form of May Day. At the time Weishaupt’s ideology was first introduced, Britain and France were the two greatest world powers, and so the Illuminati claimed credit for having kindled the Revolutionary War in order to weaken the British Empire and the French Revolution to destroy the French Empire.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close