Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Nederland in de grip van de maffiagroep Poot?

Nederland in de grip van de maffiagroep Poot?

Ons land wordt in de grip gehouden van een familie die ik de maffiagroep Poot (van het bedrijf Chipshol) genoemd heb. Zij bouwden jaren aan zwartboeken voor meerdere mensen met als doel de Nederlandse staat onder druk te zetten om zo 20 miljard te kunnen lospeuteren. Zij vielen Joris Demmink aan op zijn pedofilie en wekten daarmee de sympathie van vele Nederlanders waaronder ikzelf. Toen kwam het moment dat ik ontdekte dat deze familie allerlei mensen om zich heen verzamelde die een CV hebben die haaks staan op het beeld dat deze familie Poot naar de buitenwereld van zichzelf schets. Zo is hun mediaman Micha Kat nogal tegen de koningshuizen, maar had hij wel een portret van Beatrix in zijn huis hangen. Ook beweert hij tegen het satanisme te zijn, maar had hij wel een Baphomet bok in zijn woonkamer hangen. Deze Micha Kat gaf openlijk toe te worden betaald door de familie Poot. Tevens beheert hij meerdere websites die door hen gefinancierd worden.

Ben Ottens is iemand die onderdeel uitmaakt van de stichting ‘de Roestige Spijker’; de stichting die Joris Demmink onder de loep nam (zo leek het) in een proces met betrekking tot een filmpje. Echter bleek deze Ben Ottens niet alleen een lintje te hebben (wat nogal tegenstrijdig is met de anti koningshuis houding van Micha Kat),maar bleek hij ook nog eens de gronden rondom Schiphol te hebben opgewaardeerd vanuit zijn positie binnen de gemeente Haarlemmermeer. Ook heeft hij jarenlang onder Joris Demmink gewerkt. Het lijkt er steeds meer op dat alle heren binnen de maffiagroep Poot meerdere gezichten hebben. Daarom is er ook nooit ingezoomd op deze familie en iedereen die er omheen hangt. Dat zou wel eens schadelijk kunnen zijn.

Doordat ik op een zeker moment deze opmerkelijke feiten constateerde ben ik eens in gaan zoomen op de mensen in en rondom de stichting ‘de Roestige Spijker’. Zo kwam ik er achter dat zij openlijk samenwerken met iemand die nog veel ergere zaken op zijn kerfstok heeft dan Joris Demmink zelf (de man van wie deze familie Poot jaren heeft geroepen dat hij down moest). Het meest geattendeerd werd ik door de opmerking van pater familias Jan Poot in de Volkskrant [citaat] “de pedofilie is bijkomend, daar gaat het me niet om.” Dit blijkt ook wel te kloppen, want Jan Poot werkt zelf samen met een Amerikaans veroordeeld afperser die jaren achter de tralies zat en slechts vervroegd vrijgelaten werd, omdat hij een boekje open wilde doen naar de FBI. Deze Jack Abramoff pleegde zelf kinderen te drogeren en ze hotels binnen te smokkelen om ze voor de camera te laten misbruiken door pedofiele hooggeplaatsten. Wat vindt u erger? Pedofielen of mensen die kinderen drogeren om ze aan pedofielen aan te bieden en er financieel gewin uit te slepen? Met zo iemand werkt de familie Poot en dus ook Micha Kat samen. Micha Kat gaf dit ook toe (zie hier).

Velen hebben dit weggepoetst met het argument: ‘als Joris Demmink maar down gaat‘ of ‘als de pedofiele netwerken maar down gaan‘. Ook was de gedachte dat het helemaal niet erg is dat deze familie daarvoor de gronden rondom Schiphol en de daarmee gemoeide miljarden gebruikt om de BV Nederland onder druk te zetten. Als de pedofilie maar aangepakt wordt. En dat is nu precies het probleem. Deze mensen werken niet alleen samen met Jack Abramoff (iemand die veel ergere dingen op zijn geweten heeft, zijnde opzettelijk kindermisbruik), ook blijkt nu uit officiële stukken dat zij niet eens recht hebben op de genoemde claim van 20 miljard. De documenten die ik gister publiceerde toonden dat reeds aan, maar er gaat nog veel meer volgen. Tevens blijkt dat zij hun investeerders financieel ten gronde richtten om zichzelf te verrijken. De doos van Pandora gaat nu volledig open en niets of niemand kan dat nog stoppen.

Grote delen van de alternatieve media zijn opgericht en gefinancierd door deze familie Poot. Er zijn slechts een paar waarheidsstrijders die zonder geld en gedreven door innerlijke drang naar het verlangen naar een betere wereld zonder deze vulgaire methodes van list en bedrog. Deze kleine groep zal alle details van list en bedrog in deze zaak en rondom deze familie ontmaskeren, zodat Jan Poot zijn gouden grafkist (hij is inmiddels 89) moet verkopen. Micha Kat noemt zichzelf journalist. Hieronder ziet u mijn vakgebied.

Bron linkvermeldingen: Schipholwanbeleid.nlVolkskrant.nl

468 ad

34 Comments

 1. Er bestaat een groot verschil tussen een soldaat en een warrior. Micha Kat is een soldaat van de firma Poot (list en bedrog) en volgt zonder geweten zijn orders op. Jij bent een warrior, Martin, die vecht voor de waarheid, met een geweten. Laat de mensen hun keuze maar maken. Ik heb de mijne gemaakt en daarom deze reactie op DEZE site!

 2. Eens.

 3. Go Martin! Goed werk. Pas op dat je niet van je scooter gereden wordt 😉

 4. MICHA KAT BEDANKT CHILD SEX-RING TRAFFICKER/MOSSAD ABRAMOFF “BEDANKT BEDANKT”

  Stelletje satanische mossad geldwolven dansend op kinderslachtoffers

 5. How Lobbyists Secretly Run Washington

  Vuile smeerlappen zijn het die zich met gladde praatjes mooi voor doen maar aan de andere kant schandalen creëren om er miljarden mee proberen binnen te halen.
  Dit zijn feitelijk de mensen die eens hard aangepakt moeten worden.

 6. Naar mijn perceptie het verschil tussen een soldaat en een warrior:

  Een soldaat is corrupt, flexibel en staat altijd met hangende pootjes voor zijn baas klaar.Omdat hij zo klein is van binnen, dient hij dit te compenseren door zich groot te doen voorkomen van buiten. Hij is trots op zijn geconditioneerde persoonlijkheid en zal proberen een ieder te vernietigen, die hem uit zijn droomwereld dreigt te ontwaken. Bij gebrek aan innerlijke kracht, heeft hij een groep nodig.

  Een warrior volgt zijn innerlijke pad en is hierdoor niet corrupt, niet zogenaamd “flexibel” en houdt altijd zijn poot stijf. (ha, ha…) Omdat hij groot is van binnen, hoeft hij dit niet nog eens aan de buitenkant te laten zien. Hij begrijpt met zijn hart, dat hij in deze maatschappij van jongs af aan is geconditioneerd om een groot persoonlijkheid (of slaaf) te worden in deze collectieve corrupte droom, ook wel “beschaving” genoemd, maar hij is wakker genoeg om niet meer aan deze onzin deel te willen nemen. De warrior bezit een grote innerlijke kracht en zal daardoor krachtiger zijn dan de kracht van menig groep (laffe en/of onwetende) soldaten.

  Ik krijg overigens wel verdraaid veel zin om eens Poten te gaan rammen. 🙂

  • Je hebt een goede perceptie @nummer en de gave om iets mooi en goed onder woorden te brengen. Ik ben het helemaal met je eens!

  • Bij het huis van Alexander oversteken, stuk naar recht en dan naar links. Dat is die ouwe. Stukje met de bocht mee en dan bij de volgende bocht recht af. Daar woont de zoon. Wassenaar oase in de randstad, gevuld met tuig.

 7. AIPAC What Every American Should Know

 8. The Israel Lobby (Marije Meerman, VPRO Backlight 2007)

 9. AIPAC is zionisme.
  Jack Abramoff is een zionist.
  Robert Rubinstein is ook een zionist.
  Micha Kat is hoogst waarschijnlijk zelf een zionist,maar zal het zelf nooit eerlijk toegeven anders valt zijn masker af en verliest hij al zijn vaste posters.
  Als je toch weet wie de zionisten zijn doe je er er toch verder geen zaken mee.Het zijn namelijk de zionisten die naar een NWO toewerken
  Vaste poster Knowtoomuch ontmaskerd altijd zo geweldig de zionisten.
  Wat zal hij nog een keer de deksel op z’n neus krijgen wanneer hij wakker wordt dat KLOL zelf een zionistische webmaster heeft genaamd Micha Kat.
  Bij mij kwam de deksel namelijk ook hard aan.
  De waarheid is harder dan de leugen.

  AIPAC’S Wicked Deeds On Capitol Hill

  http://www.realjewnews.com/?p=492

 10. Welcome to the real world

  Wings ~ Birdy

 11. Francis Capelle over de smeercampagne jegens Martin Vrijland :

 12. De webmaster van KLOL toont wel zijn ware gezicht.
  Zeer laag journalistiek gehalte waar niet gesproken mag worden over de daden van zionist Jack Abramoff.

  http://www.nrcombudsman.nl/artikel/2436/vrijland-en-heijdebree-worden-gevaarlijk.html

  Je ziet KLOL ook nooit iets zien publiceren over AIPAC terwijl dit juist een zionistische organisatie is.
  Waar gaat het juist om? Dat is toch de ontmaskering van die zionistische NWO?
  Dus KLOL doet toch iets fouts! Ze laten de mens bewust niet kijken naar de echte puppets in control. En dat is die AIPAC.
  Wie dit niet wil geloven moet toch maar eens beter zijn huiswerk maken en dieper graven in het web.

  Een kat in het nauw lijkt mij dan ook meer gevaarlijk.
  Die maakt dan namelijk rare sprongen wanneer je er licht op schijnt en kan mensen die hier niet op berekend zijn op het verkeerde been zetten.
  Kat heeft het altijd over psychopaten maar moet toch maar eens een spiegel voor zich houden met zijn bagger journalistiek die geen haar beter is dan main stream journalistiek.

  • Sommigen hebben veel ‘waarheid’ in hun pink en volgen hun warme hart EN het brute verstand…
   Het klinkt niet en toch spreekt het mij aan…
   Of andersom?

   We leren meer en meer zien met onderscheidingsvermogen, hoe langer we aan het spinnenwiel zitten. Kop thee erbij.
   Het is fantastisch mensen!

   BTW: lees je ook nog wel eens de site van Martin Vrijland? Poeh.. hij brengt toch wel artikelen die een tegenantwoord verdienen.

   Bijvoorbeeld deze: http://www.martinvrijland.nl/2014/06/06/jan-poot-nam-investeerders-bij-de-poot-in-chipshol-zaak/

   Nein!
   Een tegenantwoord, dat is het.

 13. Die Kat heeft het er nooit over omdat hij zelf uit de hand vreet van iemand (J Poot)die zaken doet met een grote zionistische oplichter (Abramoff)
  Oke,dan doet Martin het maar omdat hij tenminste eerlijk is. Met hulp van zijn wakkere posters wordt zijn blog wel met waarheid ingevuld.

  De lobby en de bom
  De twee grote Amerikaanse lobby’s, AIPAC en de ADL, steunen het oorspronkelijke doel van de politieke zionisten, het creëren van een joodse staat in Palestina door het te ontdoen van alle Arabieren.
  Regelrechte genocide dus. De zionisten hebben bloed aan hun handen maar weten hun handen telkens weer in onschuld schoon te wassen.

  http://www.alexandrina.nl/?p=2780&cpage=1

  Dus , hoe zou het toch komen dat er zoveel opstootjes zijn wereldwijd?
  Is het niet dat de mens met die smerige AIPAC zionisten voor eens en altijd wil afrekenen omdat anders die laffe zionisten de mensheid uitroeien? Georgia Guidestones?
  So fuck off Micha Kat, grote leugenaar/charlatan!Blijf maar fijn in je bella Italia op kosten van de Poot maffia om je KLOL bezoekers nog meer te brainfucken om zelf niet ontmaskerd te worden en laat je maar niet meer zien in Nederland.
  De dag dat Nederland zich steeds meer tegen jou keert omdat zij jouw rol nu eindelijk ook beginnen te begrijpen nadert namelijk met rasse schreden.
  The global awakening neemt namelijk geheel andere proporties aan dan de controled opposition zich had ooit kunnen indenken.

 14. Truth about 9/11 and the people that spin the lie.

 15. Why do we believe Zionists are the masterminds of the September 11 attack?
  Let us count the reasons…

  AIPAC and Jack Abramoff

  http://hugequestions.com/Eric/TFC/Zion-Summary.html

 16. Evil Israeli Zionist Jews Did 911 Proven Part 25/80. Over 98% Of World Conflicts Are Thier Doings

 17. Martin , als de deal van poot niet bestond

  heeft hij de investeerders van Rubinstein dus ook bij de poot
  (niet dat dat erg voor ze is)

  maar als die er lucht van krijgen dat poot ze een ongedekte overeenkomst heeft aangesmeerd,die zij nu verzilvert willen.

  dan kan kamp rubinstein / poot nog wel intern ontploffen
  en alle belanghebbenden in deze.

  • Mee eens. Eens kijken of Rubenstein ook kan lezen.

   • kijk eens 6 dagen later is het al zover 🙂

 18. Hier wat essentieel achtergrond materiaal voor de hedendaagse discussie over Finance en Finance Capital en the hidden looting :

  Capital in the Twenty-First Century
  by Thomas Piketty (Author), Arthur Goldhammer (Translator)
  Hardcover: 696 pages
  Publisher: Belknap Press; First Edition edition (March 10, 2014)
  Language: English
  ISBN-10: 067443000X
  ISBN-13: 978-0674430006
  http://www.amazon.com/dp/067443000X/

  Everything You Need to Know About Thomas Piketty vs. The Financial Times
  MAY 30, 2014 Inside
  by Neil Irwin
  http://www.nytimes.com/2014/05/31/upshot/everything-you-need-to-know-about-thomas-piketty-vs-the-financial-times.html?_r=0

  Financial Times’s critiques
  http://www.nytimes.com/2014/05/24/upshot/did-piketty-get-his-math-wrong.html
  http://blogs.ft.com/money-supply/2014/05/23/data-problems-with-capital-in-the-21st-century/

  Piketty Answers His Critics at the Financial Times
  By Jordan Weissmann
  http://www.slate.com/blogs/moneybox/2014/05/29/piketty_vs_the_financial_times_the_economist_explains_his_data.html

 19. Laatste posting van mij voor vandaag na heftige onweersbuien met windstoten. Morgenvroeg weer op om te gaan werken op de bouw.
  De goed oplettende lezer op het internet moet intussen wel zijn opgevallen hoe Micha nu aan het proberen is om Martin kapot te schrijven.
  Dit heeft niks meer met journalistiek te maken zoals Micha zichzelf altijd graag noemt.
  Micha durft Martin zelfs ‘stront der aarde’ te noemen.
  Je moet maar durven,niet?
  Weten jullie wel hoe zio talmud joden over goyim denken?
  The Gentile is human shit. He is just as unclean. (Orach Chajim, 55, 20).
  http://www.calvin.edu/academic/cas/gpa/ds3.htm

  Dus wat zou Micha Kat zijn? Niet zo moeilijk als we onze hersens aan het werk zetten!
  Dit soort joden zijn allemaal stuk voor stuk paracieten die zich mooi voordoen maar het niet zijn.
  Zij zijn wolven in schaapskleren!

  • het stront der aarde is een groot compliment

   dan ben je de voeding waardoor het leven GROEIT en tot bloei komt.

   een roos gedijt op poep ,maar gaat verleppen in rozewater

   en Micha is een lulletje rozewater 🙂

 20. Dit gebeurt er als er iemand met invloed te dicht op de waarheid komt.

  So who rules the world? The JEWS- AIPAC.

  GEEN TWIJFEL MOGELIJK! LUID DE KLOKKEN MAAR,verspreid dit zoveel mogelijk en vergeet die nepklokkenluider Micha Kat!

  Congressman Takes on AIPAC and Gets Thrown in Prison

  In this video Luke Rudkowski of WeAreChange speaks with James Traficant who was thrown in prison for nearly 8 years after taking on the Israeli Lobby. The former congressman speaks on government corruption and the future of the United States. James Traficant believes he could be killed if he continues to speak out against the powers that be.

 21. Beste martin,

  bij deze reiken wij jou de Vrijland Cup 2014 uit voor een ongeëvenaarde uitmuntende journalistieke prestatie in dit tijdsgewricht nl oprechte waarheidsvinding. Je hebt met je doorzettingsvermogen omtrent de “zaak Poot” blijk gegeven een real ‘warrior voor de waarheid’ te zijn. Onze oprechte dank daarvoor. De Vrijland Cup wordt uitsluitend uitgereikt aan die journalist/blogger gaat die oprecht en integer zijn vak uitoefent zoals het behoort te zijn nl het publiek informeren over allerlei zaken die niet kloppen en aan het licht gebracht moeten worden. applaus , applaus,chapeau.

  • Haha dank je wel! Ik hoop dat er meer mogen volgen die in aanmerking komen voor de cup.

  • @Elvetwelve Ik sluit me hierbij helemaal aan. De Vrijland cup klinkt ook veel beter dan de Nefertiti prijs.

 22. Toch kan je beter de Machiaveli prijs winnen Martin , daar zit tenminste een dikke gevulde envelop bij . 🙂

  • Vraag maar aan Bauke V die stond breed lachend met boek met een foto erop van zijn verkracht en vermoorde dochter

 23. Mensen op NU.nl!
  De familie Poot stopt en gaat grondverkopen voor een prijs van 1,5 tot 3 miljard.
  Gaat onze Martin het helemaal bij het rechte eind krijgen?

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close