Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Nederlands grootste exportproduct: de homomarketing

Nederlands grootste exportproduct: de homomarketing

Zo langzamerhand word je er kotsmisselijk van dat Nederland zich overal ter wereld wil profileren als voorvechter van de homofilie. Het AD meldt vandaag dat Nederland Koning Willem Alexander en onze minister president (van wie ik de naam uit schaamte liever niet noem) naar de Olympische Spelen in het Russische Sotsji stuurt. COC Voorzitter Tanja Ineke meldt daarop [citaat] “Ik ben verbijsterd en diep, diep teleurgesteld. Het kabinet laat de Russische lhtb’s (lesbiennes, homo’s, transgenders en biseksuelen, red.) in de kou staan. Die hadden opgeroepen om een duidelijk signaal te geven en niet de hoogste vertegenwoordigers te sturen. We hopen dat de Tweede Kamer hier alsnog een stokje voor steekt.'”  Waar bemoeit zij zich mee?

Waar we vroeger de Verenigde Oostindische Companie (VOC) hadden, hebben we nu het COC waarvan de afkorting mij volkomen onbekend is. Waar bemoeit Nederland zich mee? Waarom vindt Nederland dat ze zich in het buitenland moet inzetten om de homopropaganda te pushen? Heeft het er misschien mee te maken dat de New World Order de hetronormativiteit wil vervangen door homonormativiteit? Die normativiteit die LHBT (Lesbiennes, Homo’s, Biseksuelen en Transgenders) tot natuurlijke standaard lijkt te willen verheffen. De letter P ontbreek voorlopig nog, maar de pedomarketing begint ook al op stoom te komen.

Het lijkt er sterk op dat de homomarketing ons grootste export product aan het worden is. Als er een selfie gedaan wordt in Parijs zie je een paar maanden later ineens diezelfde kop op televisie bij Pauw & Witteman. Marketing of niet?  Ik kan deze uitzending helaas niet terug vinden, maar het is allemaal te doorzichtig. Iedere week staat er wel iets over homo’s, homopesten of het homohuwelijk in de kranten. Nederland heeft bewezen goed in propaganda te zijn. En Poetin leest Nederland dan wel de les, maar de polderhomo’s gaan gewoon stug verder.

De voor de pedo-dossiers verantwoordelijke afgetreden Paus (die we snel moeten vergeten) Benedictus zei het al [citaat Katholiek NieuwsbladPaus Benedictus heeft in een profetische toespraak gewezen op de agenda achter deze ontwikkelingen: door middel van een gender-ideologie, die ontkent dat seksualiteit deel uitmaakt van een voorgegeven orde, probeert een wereldwijde elite een nieuwe orde in te voeren, waarmee zij op de eerste plaats haar eigen machtspositie verzekert. Volgens (afgetreden) Paus Benedictus is het dus een New World Order agendapunt om de natuurlijke voortplanting te ondermijnen. En Poetin lijkt dat door te hebben (zie filmpje onder).

Wanneer gaan we dat COC eens een halt toe roepen? Weg met die flauwekul. Iedereen die homo wil zijn, moet dat lekker zelf weten, maar de propagandistische hersenspoelmethodes die Nederland wereldwijd als exportproduct lijkt te verkopen zijn gewoon een brug te ver. Je zou je bijna gaan schamen dat je hetero bent.

Bron linkvermeldingen: Katholiek Nieuwsblad, AD.nl, COC.nl

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
31 Comments

 1. Duitsland begint zich te verzetten tegen de homopropaganda.
  http://rt.com/news/germany-schools-homosexuality-children-417/

  • @Martin Heel goed hier aandacht aan te besteden en te blijven besteden, zolang “zij” blijven trachten het volk te bespelen/brainwashen/hersenspoelen/etc.

 2. Ik heb gelezen dat het medisch aantoonbaar een genetische afwijking is, maar als je dat zegt ben je strafbaar, in dit “vrije” land waar een haatzaaiende imam welkom is. Dat de meeste pedo’s al te boek staan als homo is geen reden om homo’s te screenen voordat ze kinderen adopteren, filmpje van Paul de Leeuw gezien “kon ik maar even bij je zijn” met Keesje?. Maar laten we eerlijk zijn, we moeten wel wat doen aan de groei van de wereldbevolking, als we dan geen oorlogen willen, moeten we toch echt gaan nadenken over wat dan. De NWO heeft al diverse experimenten uitgevoerd, vaccinaties, bacteriologische testjes op metro’s, haat zaaien tussen volkeren en geloven, schaliegas, HAARP, maar wij moeten ook echt zelf durven denken over dit probleem.

  • ik denk dat er misschien ook veel trans -en homosuelen ontstaan zjjn door giftige stoffen in ons leidingwater, medicjnen en door rotzooi in plastics en in ons voedsel.

   • @ [email protected] Persoonlijk denk ik dat het veel te maken heeft met het softe gedrag van opvoeders, tekort aan normale gezonde aandacht voor kinderen en het veelvuldig seksuele misbruik wat in alle gelederen van onze maatschappij schijnt plaats te vinden.

 3. Lang leve Putin! In Rusland (en in de meerderheid van de naties op deze planeet trouwens) overheerst gezond verstand.

  • Mag hopen dat Poetin niet alleen Rutte maar ik de rest van de delegatie te kakken zet. Mijn toestemming heeft hij.

 4. ‘Gedonder op vrijdag’ bij frontier radio van vandaag was reuze interessant. 10 januari dus.
  o.a over hoe middels social engineering het feminisme in de hoofden van mensen is gepland.

 5. martin, ik zit Knevel en van den Brink te bekijken.
  Die amsterdamse ‘hands off’ kindermisbruikzaak zou wel eens een complete hoax kunnen zijn. Bestaat die dader wel vraag ik me af.

 6. Ik zeg iedereen homo en de baby,s kunnen we kweken in laboratoria en dan bij voor keur alleen mannetjes kweken anders krijgen we dat gezeur van die vrouwen weer .
  De aarde is tenslotte alleen voor mannen bestemt en vrouwen , dat had god gewoon niet moeten doen .

  • Denk persoonlijk dat jij van een andere planeet komt. Heb je geen retourtje??

 7. Je kan het gedrag van COC en co vanuit het volgende verklaren:
  ze opereren als een maffia. Als je ze niet slaafs volgt, dan volgen druk en dreigementen om je naar hun zienswijze te gedragen.
  De premier (machtigste man) komt me over als een homo (geen vrouw aan zijn zijde overal). Als dit waar is, dan heeft de homolobby wel makkelijk om hun zienswijze ons door de strot te duwen.

 8. Cock Op Cock, Cock Over Cock , Cock Onder Cock….
  Wim KoK….
  Ik zou het ook niet weten…

 9. Via de baarmoeder van moeder krijgt een foetus reeds hormoonverstorende stoffen toegediend…
  Het is opvallend de forse toename van homo`s, lesbische vrouwen en bi-seksuelen!
  Ik ben het met Anti deVriesmaffia eens dat de vervuiling van ons voedsel en leidingwater sterk bijdraagt aan het onnatuurlijke proces van seksuele geaarheid.
  Deze onnatuurlijke tendens zal m.i alleen maar toenemen omdat gezondheid volstrékt ondergeschikt is aan winst bij de grote producenten!

  http://zembla.incontxt.nl/seizoenen/2013/afleveringen/19-12-2013

  • niet ingedaalde teelbal schijnt ook door hormoonverstorende stoffen te komen.

 10. Nederlands grootste exportproduct: de homomarketing verslaat de wiet en xtc handel dankzij inzet regering .

 11. …en weer tracht de NW/JO verdeeldheid te zaaien. Eerst het feminisme-inderdaad nemen de onnozele in de samenleving en de gefrustreerde vrouwen dit meteen over en nu de “Transgender” agenda van ze.
  Bah ik heb niets tegen homo’s, maar laten ze hun dingetje in hun broek houden (“gayparade” ook wel gaypride hoe trots kun je zijn op een afwijking?) en laten ze hun andere dingetje , net als een NORMALE HETERO gewoon thuis doen.

  Vervolgens moet al die sex-lessen op school -die beter als propaganda lessen bestempeld kunnen worden- puur verboden worden.
  Ouders neem uw verantwoording en licht uw kind zelf voor dat het een papa en mama heeft en NORMAAL moet hebben en verbiedt het de sexlessen de school tv daarover te bezoeken!!!

  • [email protected] Voor een groot gedeelte ben ik het met je eens. Al die propaganda is gewoon ver over de top. Alsof het leven van jonge mensen alleen nog maar uit geaardheid lijkt te bestaan. Seksuele voorlichting op school door een deskundige kan gewoon als les worden gezien. B.v tijdens de biologie. Lijkt mij dat er dan voldoende van die onderwerpen de les passeren. Zo is mijn generatie ook groot geworden.

   Wat mij opvalt is dat hetero’s zich in het openbaar vrijwel altijd normaal gedragen op seksueel gebied. Jammer dat er homo’s zijn die gillen om aandacht in het openbaar. Iets wat zo ook zo lekker voeden op de t.v. in allerlei uitzendingen. Al die hoge gilletjes en dat gewapper met die handjes. ( is dat vrouwelijk ?)
   Ik heb in mijn leven al heel wat lesbische vrouwen gezien die zich totaal volvreten en lopen als een bootwerker met een kaalgeschoren kop. ( is dat mannelijk? )
   Er zal zo hier en daar best wel eens een transgender geboren worden.
   Maar dat een Amsterdams ziekenhuis de operaties van transgenders moet stoppen in 2014 omdat ze geen 10 miljoen krijgen van de overheid………….! Pardon. Als ik mijn totaal over mijn ogen hangende oogleden moet laten liften betaal ik dat zelf. Niet omdat ik dat wil maar gewoon, de verzekering vergoed dat niet. Zo gestoord is deze maatschappij inmiddels geworden.

   Maar even terug naar al die z.g. anders geaard zijnde medeburgers.
   Ik blijf propaganda maken voor het boek ” Terugkeer van de koning”
   Dit land is zijn koningen kwijt. Nee, ik heb het niet over Willem met het kroontje. Ik heb het over leidinggevende in gezinnen. Ik heb het over mannen met ballen. Ik heb het over opvoeders en grenzenstellers in gezinnen. Ik heb het over regels waar kinderen zich aan moeten houden zonder het dreigen met straffen. Regels omdat het regels zijn en omdat de ouders die bepalen. Deze softe maatschappij gaat ten onder aan zich zelf. De regels die in ons gezin werden gesteld waren duidelijk. Nu zeggen mijn eigen kinderen : “Je wist wel waar je aan toe was”.

 12. Ik schaam me zelf voor het uitspreken van de naam van de Oranjeklant, het gestolen koningschap. Maar dit soort media aandacht is puur ter afleiding van belangrijker zaken en om een discussie op gang te brengen, ook ter afleiding.

 13. Vanzelfsprekend gaat het hier niet over het recht van homo’s te doen en laten wat ze willen in hun eigen slaapkamer.

  Wat hier op het spel staat is een wereldwijd georkestreerde social engineering agenda waar alle overheden, grote bedrijven en media unisono aan mee doen. Zeer tegen het zere been van miljoenen weldenkende burgers, die echter gewend zijn dat hun mening niet ter zake doet.

  Doel is het gezin nog verder te ondermijnen.

  Het is allemaal gebaseerd op keiharde leugens. De feiten omtrent homosexualiteit zijn desastreus:
  – Homosexuele mannen hebben een twintig jaar (!!!!) kortere levensverwachting.
  – Meer dan 5% van lesbiennes sterven door zelfmoord.
  – Homosexuelen zijn ongelukkiger en ongezonder.
  – Homosexuele criminaliteit is veel gewelddadiger. Bijvoorbeeld: de top 6 Amerikaanse seriemoordenaars zijn homosexueel.
  – Pedofilie komt tientallen keren meer voor onder homosexuelen.
  – Sexverslaving is bijna algemeen onder homosexuele mannen.
  – Homosexualiteit is NIET aangeboren: eeneiige tweelingen zijn vrijwel nooit gelijktijdig homosexueel. Misbruikte mannen zijn veel vaker homosexueel.
  – Homosexualiteit kan behandeld worden: velen startten een gezin na therapie.
  – De pedolobby is de linkervleugel van de homolobby en de banden gaan decennia terug.

  Het idee dat het ‘haat’ zou zijn, of ‘intolerant’ om deze duidelijke en belangrijke feiten te noemen en in verzet te zijn tegen door ons betaalde homoagitprop van de overheid en de media is belachelijk. Het is natuurlijk geen haat om te constateren dat verkoudheid een ziekte is.

  • @Anthony M
   Homosexualiteit en afwijkend sociaal tot crimineel gedrag zijn duidelijk meer dan significant gecorreleerd.
   Ik ben het eens met Athony dat het niet persee aangeboren is, en als het om een aangeboren constellatie gaat dan is dit eerder een zeldzaamheid.
   Vaak zie ik ook extreem tot zeer extreem gedrag bij homo’s (M of V doet er niet toe). En laten we wel wezen soms ook niet “deep down” een diepe angst voor de vrouw, voor de vrouw als sexueel krachtig wezen, want het zwakke geslacht geldt wellicht alleen voor de fysieke(spieren) aspecten maar zeker niet voor de sexuele!
   Onze kinderen, kleinkinderen worden dag in dag uit hiermee vergiftigd!!

   zegt het voort, twittert, faceboek, mail, vertel het voort…en voort…etc—>

   En O JA, het moet eens afgelopen zijn met dat Homopromoten en die Gezinsondermijnende activiteiten van de MSM !

   Allemaal even een protestbrief naar de NOS, de NPO de Pedolograaf of hoe al die kranten ook mogen heten.
   Anders komen wij burgers maar eens zelf in actie komen, niet direct met hooivorken en rieken, maar zeker wel met boycot en protest-acties.
   Het is potverdrie G… Geklaagd.

  • Mee eens. Bekijk eens wat foto’s op de site van het COC Leiden. Er staan over het algemeen zielige, wat bedeesde, bleken nietszeggende figuren op die foto’s. Een soort mensen die steun bij elkaar vind en van het een komt het ander. In gevangenissen pakken mannen elkaar ook al dan niet vrijwillig achterom. Als ze ontslagen worden is het vaak weer over. Een tijdelijke afwijking uit seksuele drift geboren. Zo is het volgens mij in veel gevallen bij dat COC ook. Ken en aantal homofielen mannen die , hoe bestaat het, allemaal door hun moeder zijn opgevoed. Het is de omgeving en de opvoeding die voor een groot gedeelte bepalen tot wat voor mens je je ontwikkeld. Zo ook in mijn omgeving. Slechte huwelijken brengen jongens groot die partij trekken. Meestal voor hun moeder. Hoe raar ook. Kijk allemaal maar eens goed in jullie eigen omgeving. Maar lees ook het boek : ” terug keer van de koning”.

 14. tijgertje bij overheids-site swapichou zegt: ”JORIS DEMMINK WOONT TEGENWOORDIG IN AMSTERDAM vraagje: mag dit juridisch gezien?”

  Beste tijgertje (spannende nick-name trouwens): Ik kan niet reageren bij swapichou dus ik reageer even hier.

  Ik denk dat Joris Demmink mag wonen waar hij wil, hij is een vrij man.

  • en die vogels zonder vleugels zijn pinguins. omg wat een niveau daar.

   • 😀 vogels die niet kunnen vliegen bedoel ik, dat zijn pinguins. Ze hebben wel vleugeltjes natuurlijk.(nog reagerend op teigertjes
    Ik was ff te lang in de zuurstofloze zone verbleven.

 15. Tsja dat zijn nu eenmaal de fietern. De meeste homofiele mannen hadden een psychophaat als moeder, of een doorgeslagen feministe, of een mannenhaatster… Veel lesbiennes zijn misbruikt.
  Er is nog nooit iemand als homo geboren hoor…
  Sommige van deze feiten zijn eenvoudig vast te stellen of te herleiden,
  maar hedentendage is onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek onmogelijk…. Bovendien hebben wij al lang geen onafhankelijke psychologie of psychiatrie meer….
  Of iets een afwijking is of niet daar word door psychiaters over gestemd…
  Heeft verder niets met feiten te maken….

  En inderdaad, laten we geen hekel krijgen aan zieke mensen, of zieke mensen ergens de schuld van geven… Geen enkele mens kiest zijn gezondheid of zijn ouders uit…
  Ik heb een hekel aan homopopaganda , het promoten van een ziekte…
  De Bilderberger-agenda is de Rothschild-agenda…

 16. @ALLEN

  Waarom zijn er bij die Homofiele acties en acties tegen Rusland/Putin geen

  tegenacties. ???

  B.v. spandoeken met “Leve het gezin!”
  of “Stop [deze] homo-propaganda!”

  en tegelijkertijd: flyers uitdelen waarop de belangrijkste basisargumenten tegen dit soort homo-propaganda met daarboven steeds de kreet “wij zijn niet tegen homo’s”, anders krijg je dat natuurlijk weer te horen, dat je zgn homofoob zou zijn en WO II en dat soort onzin!

 17. Pedomarketing schreef je, dat was voor pedofielen-beschermer Baggercuda reden om weer een gefrustreerd stukje over je te schrijven. Met in z’n kielzog z’n imbeciele bilmaat Jeroen/Jabir.

  http://barracudanls.blogspot.nl/2014/01/martin.html

 18. Is PvdA nu een NWO dienende homo club of niet?
  Oordeelt U zelf.

  PvdA Breda roept ‘antihomoraadslid’ op matje
  http://www.nd.nl/artikelen/2014/juli/10/pvda-breda-roept-antihomoraadslid-op-matje

  De PvdA NWO homoclub is letterlijk op hun ‘pik’getrapt als ik het zo bekijk.

  • En hoe weet ik dat die PvdA de NWO agenda dienen?
   Human Rights Watch bemoeit zich hier mee.
   En precies die Human Rights Watch is een NGO (non gouvermnt organstion).
   Ik heb daar op andere topics bijMartin al over geschreven dat die NGO allemaal opgezet en gefinancierd zijn door de NWO / illuminati /luciferiaanse/ khazaarse joden Rothschild’s en Rockefellers.

   • Sorry voor de typfoutjes,maar het toetsenbord werkt hier niet na behoren.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Het mensenrechten touwtrekspel met Rusland over homopropaganda « - […] agenda van de New World Order zoals (afgetreden) paus Benedictus dat al zo mooi omschreef (zie hier). In Duitsland…
 2. Homomarketing nu heterodiscriminatie op Correndon vluchten « - […] luchtvaart maatschappij Correndon speelt nu in op de homopropaganda door homo’s korting te geven als naar Sotsji af willen…
 3. Guy Verhofstadt mogelijk nieuwe voorzitter EU belemmert onderzoek kinderporno « - […] is en dat we de term ‘homo-emancipatie’ inmiddels om kunnen dopen naar ‘homo-propaganda‘. Inmiddels komen we er achter dat…
 4. Guy Verhofstadt mogelijk nieuwe voorzitter EC belemmert onderzoek kinderporno « - […] is en dat we de term ‘homo-emancipatie’ inmiddels om kunnen dopen naar ‘homo-propaganda‘. Inmiddels komen we er achter dat…
 5. Het betere wereldnieuws | Guy Verhofstadt mogelijk nieuwe voorzitter EC belemmert onderzoek kinderporno - […] doorgedrongen is en dat we de term ‘homo-emancipatie’ inmiddels om kunnen dopen naar ‘homo-propaganda‘. Inmiddels komen we er achter…
 6. Holebi holeba live goes on bra « - […] Yes, ho-le-bi ho-le-ba life goes on bra La-la how the life goes on (Ha ha ha) Hey, ho-le-bi ho-le-ba life goes…
 7. Homomarketing nu heterodiscriminatie op Corendon vluchten | Martin Vrijland - […] luchtvaartmaatschappij Corendon speelt nu in op de homopropaganda door homorechtenvoorvechters korting te geven als ze naar Sotsji af willen…
 8. De CIA achtergrond van de tweede generatie feminisme | Martin Vrijland - […] de tweede generatie feminisme. Het feminsime heeft niets meer met vrouwenrechten te maken, zoals de homopropaganda niets meer met…
 9. De CIA achtergrond van de tweede generatie feminisme « - […] van tegenwoordig heeft eigenlijk helemaal niets meer met vrouwenrechten te maken, zoals de homopropaganda niets meer met homorechten te maken heeft.…
 10. Het mensenrechten touwtrekspel met Rusland over homopropaganda | Martin Vrijland - […] Omdat Nederland heeft ontdekt dat je wereldwijd goede sier kunt maken als je het voor homo’s, lesbo’s, transgenders en…
 11. Radiouitzending over de homolobby, homopropaganda, de gender-ideologie | Martin Vrijland - […] Uitspraak paus Benedictus […]
 12. Radio-uitzending over de homolobby, homopropaganda, de gender-ideologie « - […] Uitspraak paus Benedictus […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close