Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Nederlandse kunstroof, de Oekraïne, Ashkenazi joden en het nazisme

Nederlandse kunstroof, de Oekraïne, Ashkenazi joden en het nazisme

Waar de Russen grootmeesters zijn in schaken, zijn Nederlanders grootmeesters in verraden. Al tijdens de Tweede Wereldoorlog bewees ons land zeer graag mee te werken aan het naziregiem. De Ashkenazi jood Abraham Asscher, opa van minister Lodewijk Asscher, was intensief bezig met het op transport zetten van vele (waarschijnlijk) ‘niet Ashkenazi’ joden naar Auschwitz. De opa van Piet Hein Donner, Jan Donner, was hoge rechter binnen de Hoge Raad tijdens het Nazi regiem. Deze Hoge Raad protesteerde totaal niet toen de zogenaamde “Ariërverklaring” werd ingevoerd. Dit terwijl deze verklaring absoluut niet strookte met de rechtsbeginselen van Nederland.

Daarmee komen we meteen op de link met de Oekraïne. De Oekraïne is namelijk de bakermat voor het Ashkenazisch Joodse volk. De elite verplichtte het volk dat in die tijd in het gebied van de Oekraïne woonde rond het jaar 740 na Christus zich te bekeren tot het jodendom. Van origine hebben we namelijk te maken met het Kahzaarse volk. De Kahzaren moesten zich van hun koning bekeren tot het judaïsme (jodendom) en de geïmporteerde priesters schreven de Talmut en bouwden het idee van het meesterras van de “uitverkorenen van God” uit de Torah verder uit. De Talmut stelt dan ook dat alle volken in de wereld zijn gemaakt om het meesterras, het uitverkoren volk van God, te dienen. Komt u dit bekend voor van het Nazi idee van de Übermensch? Dat zou kunnen, want er zijn schrijvers die beweren dat het woord ‘nazi’ afkomstig is van deze Ashkenazi joden die dus hun bakermat in de Oekraïne hebben. Het begint zo langzamerhand steeds begrijpelijker te worden waarom Amerika en Europa openlijk de Oekraïense (coup-)regering steunen, waarin toch een behoorlijk grote neo-nazi partij te vinden is.

Er zijn dus grofweg twee groepen Joden op aarde: de Oost Europese Joden en de Zuid Europese Joden. De Zuid Europese Joden zijn de Israëlieten zoals die in de tijd van Jezus Christus in Israël leefde. De Oost Europese Joden bestonden toen nog niet. Oost Europese Joden zijn bekeerde Oekraïners. De aristocraten onder hen zijn de rijkste Ashkenazi ‘Joodse’ bankiers op aarde. Dit zijn de joden zoals we die kennen van de rijke bankiersfamilie The Rothschilds. Van deze groep Ashkenazi joden wordt beweerd dat zij Hitler gefinancierd hebben. Hoewel velen beweren dat voornamelijk IG Farben de financier van Hitler was, zijn er ook zeker andere geldstromen bekend die wijzen richting Amerika, waar rijke Ashkenazi joden gevestigd waren. We zien zelf wel hoe moeilijk het in de nieuwsgeving van alle dag de waarheid te onderscheiden is, laat staan als er alles aan gedaan zal worden om te voorkomen dat de link gelegd wordt tussen Adolf Hitler en de Ashkenazi joden. Daarbij komt dat bedrijven een prima dekmantel vormen voor niet te traceren geldstromen. Zo hebben we in Nederland momenteel het bedrijf Chipshol wat naar alle waarschijnlijkheid een ‘black budget’ van 20 miljard buiten uw gezichtsveld houdt.

Nederland doet maar wat graag mee aan deze zelfgeschapen oorlog en toont extra haar valse gezicht in de goudroof van kunstschatten uit een museum dat de duurste originele Tartaarse (bevolkingsgroep op de Krim) gouden kunststukken bevat. De directeur van het Allard Pierson Museum te Amsterdam beweert wel in de Telegraaf dat de stukken terug gaan naar de Krim, maar in datzelfde artikel staat dat nog door juristen bekeken wordt wie de rechtmatige eigenaar is. Uit onderstaand Duitstalig filmpje blijkt duidelijk dat het goud waarschijnlijk aan de nieuwe (coup-)regering in de Oekraïne gegeven zal worden. We zouden wel kunnen spreken van een “Ashkenazi Joden streek”.

Nu zal de gemiddelde lezer het wellicht raar vinden dat ik de link leg met nazi Duitsland en de tweede wereldoorlog, maar dat beeld verandert waarschijnlijk als mensen zich echt gaan verdiepen in de geschiedenis. Kijkt u bijvoorbeeld eens wie de grondleggers van de Europese Unie zijn (klik hier). Als u eens het boek ‘Kroniek van Hitlers’vlucht uit Berlijn‘ van Robin de Ruiter leest, komt u er achter dat Hitler naar alle waarschijnlijkheid zelf een Rothschild telg was en dus een Ashkenazi jood. Ook ontdekt u dan dat Hitler voordat hij aan de macht kwam, een opleiding in Engeland genoot en ook dat hij tot zijn dood in Argentinië leefde. Niets is wat het lijkt en als u niet de moeite neemt om verder te kijken dan wat de docent op de middelbare school u leerde of wat de nieuwslezer u voorkauwt, blijft u in sprookjes geloven. De realiteit is dat Amerika en Europa zich op dezelfde manier gedragen als in de begintijd van nazi Duitsland. Als we alleen al het bovenaanzicht van het nieuwe NAVO hoofdkantoor in Brussel bekijken zijn woorden eigenlijk al overbodig.

NAVO-hoofdkantoor

Bron linkvermeldingen: Relay-of-Life.org, Telegraaf.nl, Truthseeker1313.com

468 ad

30 Comments

 1. Misschien is het nog leuk… of leerzaam te vermelden (Echt “leuk” kan ik de door de bepaalde bloedlijnen gecreëerde systemen in de wereld niet vinden.), dat men bij het weergeven van “SS” twee bliksemschichten heeft gebruikt. Die bliksemschicht kom je bijna overal tegen. In (oude) religies en in moderne emblemen. Die van Opel vind ik een passende… of is de bliksem in dit embleem de ring van Saturnus?

 2. Kijk ook eens:

  • Heel interessant martin, eigenlijk beangstigend zeer. vooral ook dat The queen of England and her ‘dutch relative’ [Bilderberg Bea] als top van deze evil pyramide worden gezien. Dat laatste is overigens door Karen Hudes( i know hidden imf agenda)ook meerderemalen gezegt.

 3. Huishoudelijke mededeling:

  Lukt het reageren niet meer, dan kan dat liggen aan het feit dat de website verhuisd is. Maak dan een nieuwe registratie aan (kan met het zelfde emailadres).

 4. Pfff, Martin, twee Joden weten wat een bril kost 🙂

  WW2 is nooit beeindigd, we worden nu geregeerd door de Verenigde Nazies.
  Wie betaalt de VN eigenlijk: de Rothschilds?

  Marx, Trotsky, Lenin en Stalin blijken Joodse connecties te hebben. Stalins echte naam scheen te zijn Joseph David Djugashvili: Djuga betekent Jood, shvili betekent zoon. Russen veranderen hun naam niet, Georgiers veranderen hun naam niet, Joden veranderen hun naam. Tevens had Stalin drie vrouwen die Joods waren.

  De Gulags werden gerund door Joden. Google maar eens op: gulags run by jews.

 5. Hier mijn interpretatie van het Nazi SS symbool :

  http://crashrecovery.org/mindcontrol/n.e.w.s.pdf

  Ik zeg niet dat n.e.w.s.pdf 100% correct is, maar wel opmerkelijk.

  Robert

  Robert M. Stockmann – RHCE
  Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
  crashrecovery.org [email protected]

 6. Nasi SS, “Knights”, “Knights of the Sedes Sacrorum”

  The Nazi SS also known as “SS” — a shortened name for the “Knights of the Holy See (Sedes Sacrorum)” is a Roman Catholic spiritual and military order first formed in 1933 based completely upon the Jesuit order structure upon the signing of the “sacred” Reich Concordat specifically through the application of Articles 1,12,15,21 and 33 with the enaction of Clause (c) of the “Secret Supplement” of the Concordat between Franz von Papen (on behalf of Nazi Germany) and Cardinal Eugenio Pacelli (Pope Pius XII).

 7. Zou het NAVO hoofdkantoor misschien symbool kunnen staan voor:
  1. ‘Sedes Sacrorum Secret Society’
  2. ‘Seded Sacrorum Super State’
  3. ‘Seded Sacrorum State Security’
  4. ‘Seded Sacrorum Secret Supplement’
  5. etc.

  of zijn het toevallig 4 S-en van boven en had de architect niet het bovenaanzicht bekeken?

  • Nee, dat doen architecten nooit. Daar is een maquette toch niet voor. Ik ben een beetje van het paadje geraakt na het lezen van dit artikel. Maar eigenlijk al een tijdje eerder. Namelijk vanaf 7 februari 2013. Anass. Nieuwsberichten via de media……..!!!
   Roep tegenwoordig niet voor niks in een winkelcentra waar men je een krant aan wil smeren: “Nee, dank je, koop liever gewoon toiletpapier”!!

 8. Sedes Sacrorum Schutzen Staffel, 4 S-en, 4 windstreken, wereldleger?

 9. Nog een lijst van uitverkoren koorballen:
  http://ziomania.com/ashkenazi/ashkenazi.htm

 10. Martin,
  Wat is het nu?
  Martinvrijland.eu of martinvrijland.nl ?
  Ik had me opnieuw geregistreerd bij martinvrijland.eu vanmiddag omdat het niet meer lukt bij martinvrijland.nl
  Of kan ik nu bij beide reageren. Ik zie dat martinvrijland.eu een engelstalig menu heeft.

  Goede artikelen schrijf je trouwens weer.

  • De .eu site is bedoeld voor Engelstalige artikelen (vertaald van de .nl site)
   Omdat de .nl site vandaag over werd gezet op een andere server, verwees ik tijdelijk even naar de .eu site
   Welcome back!

 11. Geen probleem.
  Blijft die eu site dan wel gewoon operatief?
  De postings van mij kan ik namelijk nog gewoon zien op de eu site, maar staan niet op de nl site.
  Maar goed, ik post gewoon weer als vanouds op de NL site.
  Niburu haalde trouwens vandaag weer eens goed uit!
  Zal Poot wel niet fijn vinden.
  Maar ja,die €20 miljard zijn wel de belastingscentjes van al die miljoenen Nederlanders die iedere dag weer door deze € hel moeten.

  • Ja, die blijft online. Ik zoek nog vertalers.
   20 miljard is een hoop geld
   moesten we niet bezuinigen?

 12. Ik heb schijt aan die bezuinigingen.
  Bezuinigen is een smoesje om die vuile nazi oorlog te financieren.

  Moet je dit eens lezen:

  The Marshall Plan and NATO

  The official version of the history of the creation of the Atlantic system reads like the ‘lives and teachings of saints (Milward, 1992). in these school textbook accounts, each of the pillars of the post-war world order has its great founding father, whose photographs invariably appear in magazine articles:

  * the IMF and the World Bank are the work of Keynes

  * European economic recovery is the work of General Marshall

  * NATO is the work of Ernest Bevin, and

  * the European Community is the work of Jean Monnet (with his faithful discipline Schuman)

  These are not just myths; they are, in intelligence parlance, more like ‘cover stories’.

  The Marshall Plan is named after the speech on June 5 1947 by US Secretary of State Marshall, which invited European countries to join in a co-operative plan for economic reconstruction, with explicit requirements for trade liberalisation and increases in productivity. Over the next ten months there emerged the Foreign Assistance Act of 1948, which set up the Economic Co-operation Agency (ECA) to administer the European Recovery Programme (ERP) – the so-called ‘Marshall Aid’ – which gave $13 billion in aid to 16 western European states. In four years, the ECA was superseded by the Mutual Security Agency (MSA) in 1951 which in turn was transformed into the Foreign Operations Agency (FOA) in 1954, later the International Co-operation Agency (ICA) in 1955 and finally the Agency for International Development (AID) in 196l (Carew 1987 p. 6ff). it is generally recognised that this aid had a decidedly militaristic purpose, being essentially a prerequisite for the development of NATO. (2)

  It is less generally acknowledged, however, that this unprecedented exercise of international generosity (dubbed by Churchill the ‘most unsordid act in history’) served direct economic purposes for the internationally oriented US corporations which promoted it. William Clayton, for example, the Under-secretary for Economic Affairs, whose tour of Europe and letters sent back to Washington played a key role in preparing the plan, and who pushed it through Congress, personally profited to the tune of $700,000 a year; and his own company, Anderson, Clayton & Co. secured $10 million of Marshall, Plan orders up to the summer of 1949. (Schuman 1954 p. 240). General Motors similarly got $5.5 million worth of orders between July 1950 and 1951 (14.7% of the total) and they Ford Motor Company got $1 million (4.2% of the total).

  http://www.bilderberg.org/bildhist.htm#The

 13. Wat moet ik hiervan denken?

  ‘NAVO hoopt dat Putin militair ingrijpt, zodat Rusland de schuld krijgt van WO-3’

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/05/Polen-instrueerde-sluipschutters-en-guerrillas-achter-staatsgreep-Kiev

  Wat zijn het toch achterlijke mongolen daar bij de NATO.
  Putin laat zich echt niet uit de tent lokken door die EU provocaties.
  Als Putin ooit echt militair gaat ingrijpen dan kan die NATO maar beter een laatste schietgebedje doen inclusief de europese bevolking!
  Google maar eens op TSAR bomb of FOAB (father of all bombs). Made in Russia!!
  Ook de Russen hebben hun area51.
  Ground Field Kapustin Yar

 14. Rothschild is de spin in het web.
  In 1913 tekende Woodrow Wilson de Federal Reserve Act, Rothshild was één van de bankiers die de Federal Reserve Bank gingen beheren.
  In 1914 brak prompt WOI uit, het Ottomaanse Rijk werd hierdoor ontmanteld waardoor zopas ontdekte oliereserves in het Midden-Oosten maar ook het voormalige Judea/Samaria onder mandaat van Groot-Britannië en Frankrijk kwamen.
  De USA namen geen deel aan WOI, Woodrow Wilson had plechtig beloofd buiten deze oorlog te blijven.
  Echter in 1917 ging de USA tegen deze belofte in wel deelnemen aan WOI, toevallig hetzelfde jaar dat de Russische Revolutie plaatsvond (Trotski’s echte naam was Bronstein) EN de Britse premier Balfour een brief aan “Baron” de Rothschild schreef die bekend is geworden als de Balfour Declaration: de toewijzing van Judea/Samaria als vestigingsoord voor het joodse volk.
  Toeval?
  Na WOI wil het niet vlotten met de zionistische droom van Rothschild; Europese joden willen niet massaal hun veelal goede leven daar opgeven om in een onontgonnen woestenij tussen vijandelijke volkeren te gaan boeren.
  Medio jaren ’20 van de vorige eeuw werd in San Remo de Balfour Declaration door de toenmalige Volkerenbond verzilverd in de Resolutie van San Remo.
  De Britten geven het grootste deel van het in de Balfour Declaration toegezegde gebied weg aan een Saudische collaborateur die de Britten had bijgestaan in de strijd tegen de Ottomanen.
  Trans-Jordanië is het resultaat en de collaborateur wordt Koning Abdullah de eerste.
  Duitsland ondertussen is verarmd, het volk staat open voor een sterke man.
  Die wordt ze aangeleverd in de vorm van een niet al te getalenteerde kunstschilder en korporaal uit WOI: AH.
  Toevallig was zijn vader Aloïs de zoon van een dienstmeisje dat in Wenen inpandig was (zonder haar echtgenoot) bij een bankier genaamd Rothschild.
  Waar kwamen de geldstromen vandaan waarmee Duitsland in de jaren ’30 werd opgebouwd?
  Daar is genoeg over te vinden op internet; ook Nederland speelt daarbij een rol.
  Waarom wilde de NSDAP joden degraderen van kooplui en bankiers tot arbeiders?
  Moesten die wellicht gestimuleerd worden om naar het beloofde land van Rothschild te verkassen?
  Waarom werden honderdduizenden joden getransporteerd naar Rusland, de oorsprong van de Ashkenazi’s?
  Waar zijn die gebleven nadat het Sovjetleger de bezette gebieden “bevrijd” had?
  Na WOII werd IGFarben onder curatele geplaatst van Rothschild en Rockefeller, toeval?
  IGFarben dat in 1938 Sarin had ontwikkeld, een effectief zenuwgas dat door de Duitsers nooit is gebruikt in de strijd noch op enige andere wijze.
  Dat zet een mens toch aan het denken, niet?
  Blijkbaar waren die nazi’s niet zo meedogenloos als wij al bijna 70 jaar moeten geloven.

  We leven nu bijna 70 jaar na WOII maar nog steeds controleren de Rothschilds en consorten de wereldeconomie en sturen oorlogen aan om daar aan te verdienen of meer macht te verkrijgen.
  Afghanistan ging om pijpleidingen naar India, Irak om olie en Saddam die olie voor Euro’s wilde verkopen, Syrië gaat om een pijpleiding voor aardgas uit Qatar naar de EU, Libië was onafhankelijk van het IMF, wilde ook olie voor Euro’s gaan verkopen, streek Frankrijk tegen de haren in door het annuleren van bestelde kerncentrales en gevechtsvliegtuigen en wilde de goudvoorraad van het land bij Chinese banken onderbrengen.
  De elite liegt, de media liegen en politici liegen.
  Geen wonder dat geschiedenisboeken dat ook doen.

 15. Heh ik zie het nu pas, 4 Nazi S-en naast elkaar geschakeld als NATO hoofdkantoor. Toeval of opzet? Ik kwam ooit, in de 90-er jaren op een Linux bijeenkomst iemand tegen die me z’n visitekaartje van de NATO overhandigde. Hier is wat ik jaren later uitvond :

  The Infowar Techniques of the Rendon Group
  Sat, 6 Aug 2005
  http://crashrecovery.org/rendon/#rendongroup

 16. een navo hoofdkwartier uit SS symbolen

  een EU hoofdkwartier als toren van Babel

  volgens mij proberen ze ons schreeuwend iets duidelijk te maken
  door het zo in ons gezicht te presenteren.

  • Dan heb ik het nog niet gehad over het pand van de Amerikaande Navy Seals dat er uitziet als een hakenkruis (Swastika):

   http://www.naturalsearchblog.com/archives/2007/09/26/google-maps-forces-navy-to-redesign-swastika-building/

   http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/05/swastika_navy_seals.gif

   • Ha ha ja dat gebouw ken ik, was ik al weer een tijdje vergeten.
    Gelukkig jullie niet!
    Dank.

    @moogle
    Alleen al deze gebouwen schreeuwen ons de boodschap toe en niet bedoeld als cynisch grapje ter herinnering aan de 2e Wereldoorlog.
    Ik neem aan dat ook de Russen dit zien en weten.

 17. en ook zo luguber en vast met agenda,

  dit door een joods/amerikaans vrijmetselaar ontworpen gebouw
  in Korea
  http://www.newsmax.com/Newsfront/korea-building-twin-towers/2011/12/09/id/420507/

  ik vraag me ernstig af wat voor occulte praktijken en bedoelingen
  hierachter zitten

  • Smakeloosheid en smerige hypocrisie ten top
   (Neerlands nieuwste export product!)

   En weer een Nederlands architecten bureau betrokken MVRDV.
   En de schijnmheilige hypocrisie druipt eraf.

   HEt toppunt van smakeloosheid. Het is echt te smerig voor woorden. Wat en hoe in welke geest worden de huidige generaties hypocriete Hollandertjes eigenlijk opgevoed?
   De invloed van de VS(lees:Joods Zionisme) druipt er van af.

   Lees hier in het AD:Dat het ontwerp van The Cloud de aanslagen op de Twin Towers in New York in herinnering roept, maakt de Koreanen volgens de Rotterdammers niets uit. ‘Ik moet toegeven dat wij ook even aan 11 september 2001 dachten’, zegt Jan Knikker van MVRDV in het AD. Maar het is niet de bedoeling een associatie met de aanslagen neer te zetten.’

   Dat menigeen toch direct aan terrorisme denkt en niet aan vrolijk woongenot, blijkt uit de reacties op internet, even na publicatie van het ontwerp. ‘Is dit het nieuw hoofdkwartier van al-Qaeda?’, sneerde een blogger. Een ander sprak van een ‘bevroren kopie’ van de aanslagen tien jaar geleden. MVRDV is zich echter van geen kwaad bewust. De wolk hangt in dit geval om beide torens heen en dat was op 11 september 2001 niet het geval.’

   • link graag

 18. Excusé : Onderstaande link Hoort bij mijn reactie: ‘Smakeloosheid en smerige hypocrisie ten top’

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3070681/2011/12/09/Ontwerp-woontoren-brengt-aanslag-9-11-in-herinnering.dhtml

 19. De belangrijkste Amerikaanse Nazi’s : Prescott Bush, Prescott S. Bush, Jr., George H.W. Bush, Jonathan Bush, William H.T. Bush, George W. Bush, Jeb Bush en tenslotte … Bandar Bush. Na een $80 billion sweetheart deal met de Bush familie werdt Prins Bandar bin Sultan opeens Bandar Bush werd genoemd, Tijdens de Arabische Lente werdt Bandar Bush opeens het hoofd van de Saudische geheime dienst, vlak nadat een bunker buster bom een full hot opleverde in Syrie. Een zeer goede achtergrond en introductie over de `Saudi anointed one’, is te vinden in een documentaire van Micheal Moore : Fahrenheit 9/11

 20. Over goud gesproken:
  Wantrouwen laait op naar de echtheid van Nederlands staatsgoud in Amerika

  http://rubenmunsterman.nl/wetenswaardigheden/wantrouwen-laait-op-naar-de-echtheid-van-nederlands-goud-in-amerika/

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close