Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Nieuw keihard bewijs dat Hitler Duitsland ontsnapte met behulp van Amerikaanse Inlichtingendiensten

Nieuw keihard bewijs dat Hitler Duitsland ontsnapte met behulp van Amerikaanse Inlichtingendiensten

Naast het boek van Robin de Ruiter met de titel “Kroniek van Hitlers vlucht uit Berlijn” is er nu een nieuw boek op de markt dat wel héél erg onomstotelijk aantoont dat Hitler geen zelfmoord pleegde. Het boek “Hunting Hitler: New Scientific Evidence That Hitler Escaped Germany.” van Jerome R. Corsi komt met een stapel bewijzen waaronder DNA onderzoek naar de schedelresten die volgens de Russen jarenlang als bewijs werden gebruikt voor Hitler’s zelfmoord. In 2009 kreeg archeoloog Nicholas Bellatoni toestemming om de schedelresten te onderzoeken. Hieruit bleek dat de schedelresten tot een 40 jarige vrouw behoorden en niet tot Hitler of Eva von Braun.

Hierdoor werd Corsi geprikkeld om verder op onderzoek uit te gaan. Robin de Ruiter legt in zijn boek al uit hoe er gebruik gemaakt werd van meerdere dubbelgangers voor Adolf Hitler en omschrijft de activiteiten in de bunker van Hitler op en rondom de dag van de zelfmoord. De Ruiter belicht de tegenstrijdigheden in de getuigenverklaringen en niet kloppende waarnemingen aangaande de gevonden lijken. Het boek van Corsi lijkt dezelfde lijn te volgen. In feite kunnen we wel concluderen dat het nieuwe DNA bewijs de zelfmoord in de bunker nog het meest ontkracht. Verder lijken Robin de Ruiter en Corsi behoorlijk op 1 lijn te zitten. Beiden leggen uit dat Hitler via een onderzeeër Berlijn ontvlucht is. Hoewel ik het boek van Corsi zelf nog niet gelezen heb, zie ik uit het verslag op wnd.com duidelijke overeenkomsten met het boek van Robin de Ruiter. Het boek van Robin de Ruiter heb ik wel gelezen en daarvan kan ik zeggen dat het een gedetailleerde omschrijving geeft van de vluchtroute en vluchtwijze van Adolf Hitler. Het boek van Corsi lijkt dit nu te bevestigen.

hunting-hitlerCorsi concludeert: “Het verhaal van de zelfmoord van Adolf Hitler en Eva von Braun was een ‘cover story’ bedacht door de Amerikaanse Inlichtingendienstagenten aan het einde van WO2 om niet alleen Hitler en Von Braun te helpen ontsnappen, maar tevens top nazi oorlogsmisdadigers als Adolf Eichman, die in 1960 ondergedoken bleek in Argentinië“. [Note: als we gesproken wordt over de Amerikaanse Inlichtingendiensten, dan hebben we het over de voorloper van de CIA (die in die hoedanigheid officieel pas in 1947 werd opgericht)]

Argentinië

Van de oorspronkelijk Duitse Prins Bernhard is bekend dat hij de hele wereld zonder vliegbrevet rondvloog en verbonden was met het Nazisme. Zo kwam hij dan ook meer dan eens in Bariloche terecht, waar hij verbleef in het duurste hotel van Argentinië, Llao Llao. In Bariloche ontmoette hij regelmatig Jorge Zorreguieta, de vader van Prinses Maxima. Nog altijd gaan Koning Willem Alexander en Koningin Maxima (zie hier) graag skieën bij San Carlos de Bariloche op de berg Cerro Catedral. Tot 1996 had Jorge hier een vakantiehuisje wat is uitgebrand, nu heeft hij naar verluid een vakantiehuis in Esch.

Martin Zorreguieta is een broer van Koningin Maxima en zoon van María del Carmen Cerruti en Jorge Zorreguieta en beheert in Villa La Angostura zijn restaurant Tinto Bistro. Het restaurant ligt op zo’n zeven kilometer van Inalco. De door Duitse nonnen aan de Colegio Mallinckrodt in Buenos Aires opgevoede Koningin Maxima werkte in haar vrijgezellenleven voor de Dresdner Kleinwort Benson bank en net als eerdergenoemde Ludwig Freude voor de Deutsche Bank. De familie Zorreguieta heeft blijkbaar een voorliefde voor alles wat Duits is (hier meer details).

Jorge Zorreguieta was overigens minister van landbouw in Argentinië. Hij was degene die verantwoordelijk was voor de onteigening van kleine boeren ten gunste van grootgrondbezitters als Monsanto (zie ook hier) onder dictator Videla (die dus aan vele Duitse nazi’s bescherming bood).

Zou het wellicht mogelijk zijn dat er al die tijd gewoon contact is geweest tussen onze Prins, Adolf Hitler en de andere ontvluchte nazi topmensen? Is het dan misschien allemaal simpelweg een juiste conclusie dat Europa een nazi idee is? Is een juiste conclusie dat de VN (andere naam voor New World Order) een nazi idee is? Wat kunnen we nog geloven van de geschiedenis zoals we die uit de schoolboekjes leren?

Bron linkvermeldingen: wnd.com, Herstel de Republiek, RT.com

468 ad

37 Comments

 1. Vandaar ook de naam: Verenigde Nazis!

 2. Uit het boek “the Jewish War Front” uit 1940 van de grote Zionistische militaire leider Jabotinsky blijkt dat de Bierkellerputsch Zionistische staatsgreep was http://goedenieuws.nl/vandaag/2013/11/17/bierkellerputsch-zionistische-staatsgreep

 3. zo ook zeker twijfels over die zogenaamde gefilmde over val en dood vanBin Laden? want in zee gooien is om het te verdoezelen !ik ben ooit een keer op amerikaanse ambassade geweest ,en hoe ze je daar behandelen in een woord….. schandalig,alsof je een crimineel bent kijk ,ik was daar met een jongeman die naar dat land wilde ,naderhand dacht ik ,liever hij dan ik hoor

  • @Ingrid Inderdaad hij is zeker niet in zee gedumpt. De hele actie was een grote opzichtige leugen, bedoeld om de vorige leugens overeind te houden.
   Waarschijnlijk is ie wel dood, aangezien Bin Laden aan een ernstige nierziekte leed.
   Maar hem pakken en in zee dumpen is natuurlijk veel ‘heldhaftiger’ De vraag is voor wie?

 4. Schitterend materiaal en interviews over de ontsnapping van Hitler: http://greghallett.com/books.html

  • @Martin EVen modereren (weet niet hoe foto direct te krijgen)

   • Haha als je dat op een verjaardag of in het cafe vertelt, kijkt men je eerst verbijstert aan en even later verklaren ze je voor gek en als je geluk hebt ach een borrel te veel he!

   • ja schnijder, vooral onbekende cafes zijn leuk om te doen op zn tijd (circa 3x per jaar in mijn geval)en als je het daar dan toch over hitler hebt is het ook functioneel om op te merken dat fuhrer angela merkel waarschijnlijk zn dochter is.
    Als je voor gek verklaard wil worden althans 😀
    En zo kun je alle cafes aflopen. 😀 😀 😀
    Cafes in ‘eigen’ dorp vermijd ik instinctief.(zelfbescherming tegen sleur,aanlokkelijke maar kostbare alcoholische drankjes, te veel slap gelul en onprofessionele dames van plezier) ik hang uberhaubt liever de gek uit in de stad.

 5. Heeft Bernhard en later dus zijn dochter dmv de Biderberg dus toen dus al geregeld dat er een Argentijnse tzt Koningin zou worden. En zo zullen er meer dingen geburen waarvan de blauwdrukken klaar liggen of nu al gebeurd ( totale repressie vast gelegd in wetgeving ) dmv het justitie apparaat.

 6. CIA bestond op een gegeven moment na de oorlog uit twee kampen, een kamp bestond uit voornamelijk ex-nazi’s (4000 stuks), de andere kant juist aan vervende ant-nazi’s.
  Infowars geeft (gaf) Friso en Constatijn ook een belangrijke rol in de NWO en ook onze Mabel, de info komt van Micha Kat. Wimlex houdt zich bezig met water, dat moet de olie van de toekomst worden, schaarste drijft de prijs op, schaliegas sloopt water, dus m.i. werkelijk doel is vervuiling. Nazi Nestle zegt dat water geen mensenrecht is. In de VS worden hele meren leeggepompt door de chinezen, zie Jessy Ventura

 7. Het ‘verenigd Europa’ is slechts onderdeel van de ‘verenigde Wereld’ en de Nieuwe Wereld Orde. De nazi’s zijn slechts een schakel geweest in de ontwikkeling naar de komende wereld dictatuur zoals deze al in 1776 door Adam Weishaupt en zijn Illuminaten bedacht is.

  Top Vrijmetselaar en satanist Albert Pike ( die de vrijmetselaars bijbel; ‘Morals and Dogma’ schreef) stuurde op 15 augustus 1871 een brief naar zijn satanistische geestverwant de ItaliaanGiuseppe Mazzini ( de man die zo’n beetje bij alle Europese revoluties in de negentiende eeuw betrokken was en de opvolger van Weishaupt).

  Pike zei hem dat hij een occult visioen gehad had, waarin hij gezien had hoe de Illuminaten en Global Elite in drie stappen de totale wereldmacht zullen pakken.

  Het zou gebeuren middels drie Wereldoorlogen. Pike beschrijft tot in detail welke partijen tegen elkaar zullen vechten. Hij noemt als belangrijkste reden voor de Eerste W.O. Het vestigen van het atheïstisch communisme in Rusland, als tegenkracht voor het Christendom. De Tweede W.O. zal gaan tussen Zionisten en Nationaal socialisten ( die in 1871 nog helemaal niet bestonden). De derde W.O. zal gaan tussen Zionisten en islam en daarvan zien we de opmaat nu plaatsvinden.

  Over de dood van Hitler herinner ik me Russische filmbeelden uit 1945 waar het half verbrande hoofd van iemand die duidelijk op Hitler lijkt te zien is. Als dit de echte Hitler geweest zou zijn, zouden ze dus ook weten waar zijn lijk gebleven is en dat is juist het gekke, want dat weten ze z.g. niet. Volgens mij heeft Micha (?) al eerder beelden laten zien uit Argentinië. Vergeet niet dat er ook nog een hoop nazi’s in Antarctica zitten.

  Admiraal Dönitz de later opvolger van Hitler had in 1943 al verklaard; Duitsland bezit ergens op de wereld een onneembare Shangrilla vestiging
  Vermoedelijk hebben de Amerikanen net na de oorlog ( 1946-’47) in ‘operation Highjump’ van die zelfde nazi’s een gigantisch pak slaag gekregen, waardoor de operatie voortijdig afgelast werd en de Amerikanen aanzienlijke verliezen hadden moeten incasseren, bij een actie die officieel als ‘wetenschappelijk onderzoek’ verkocht werd.

  • LS…

   Fat Wlly liep ook graag in zijn Prins Heineken Pils tijd in een Marine uniform met een lange Admiraal Donitz jas… Was het niet helemaal. (ha)

 8. Ik zag laatst enkele documentaires over de Vrijmetselaars.
  Ook een Nederlandse vand TV Brabant… Die mannetjes voeren toneelstukjes op , zweren trouw aan de koningin en roepen “Houzee”…
  Doet me ergens aan denken…..

 9. Vraag meneer Corsi, die voor de mainstream media werkt, eerst eens WHO DID 911? (waarna hij zal antwoorden 19 arabs met boxcutters) geloofwaardig die Corsi lol .

 10. Meneer Corsi schrijft hier in 2004: http://209.157.64.201/focus/f-news/1307825/posts : Iranians lying, cheating for nukes: Jerome Corsi warns mad mullahs may be close to using atomic bomb

  Weapons of Mass destruction, werd die leugen ook niet gebruikt om iraq aan te vallen? lol Corsi is een neocon.

 11. Het mythische getal van 6 miljoen:
  http://zioncrimefactory.com/the-six-million-myth/

  Als er daadwerkelijk een systematisch plan was om alle joden uit te moorden, waarom is Anne Frank dan bijvoorbeeld eerst naar Auschwitz gestuurd en daarna naar Bergen-Belsen? Waar zij aan vlektyfus stierf.
  Bijna niemand van de bewoners van het achterhuis is in Auschwitz gestorven. Het fotomateriaal van de opeen gestapelde dode menselijke lichamen in de kampen zijn geen vergaste mensen, maar mensen die gestorven zijn door de epidemieën/ziektes (vlektyfus) en/of honger die heerste in de kampen. Vergeet niet dat er een oorlog gaande was, waarbij zelfs de aanvoer van voedsel naar Duitse soldaten stokte. Tevens was er sprake van de Hongerwinter van 1944 tot 1945.

  De reden dat het haar werd afgeschoren van de Joden was om hun te beschermen tegen ziektes. Dat wijst er op dat de Duitsers hun in leven wilde houden. Net zoals het haar van de Duitse soldaten moest worden afgeschoren.

  Iedereen weet dat Duitsers nogal “grundlich und punktlich” zijn, in de administratieve registratie klopt er dan iets niets. Er wordt namelijk beweerd dat de Joden bij binnen komst werden getatoeëerd met een nummer. Dit is langdurig proces, waarom zou je dat doen als deze mensen toch gaat vernietigen? Waarom niet brandmerken wat vele malen sneller gaat?

  In september 1944 arriveerden Ladislav-Yehuda Reich, Robert-Yehoshua Bichler en Fritz Steiner als kind in concentratiekamp Auschwitz. Het nummer die de drie mannen op hun arm hebben zijn opeenvolgend. Respectievelijk B14564, B14565, B14566. Hoe verklaar je dat in het licht van dat er 1,1 miljoen Joden zouden zijn vergast in Auschwitz?

  Een ieder die de verbrandingsovens (moffelovens) van Auschwitz heeft gezien en het aantal daarvan weet, die snapt dat het onmogelijk is om zo’n miljoen mensen binnen de periode van 15 Februari 1942 en oktober 1944 te verbranden. Helemaal onmogelijk gezien de helft van die miljoen pas zou zijn aangevoerd tussen 29 april 1944 en 9 juli 1944.

  De vraag is: Is het fysiek mogelijk om zo’n 500.000 menselijke lichamen te cremeren in 15 moffelovens in een tijdsbestek van x aantal dagen?
  Het antwoord daarop is: NEE! Het duurt respectievelijk 1 uur en 15 minuten voor een moderne verbrandingsoven om een mens te cremeren. Met kist duurt het zo’n 2 uren.
  De verbrandingscapaciteit van Krema II zou zijn 1440 lichamen per 24 uur. Dat zou dan neer komen op het cremeren van 96 lichamen per moffel per dag, oftewel 1 lichaam iedere vijftien minuten. Dit is echter in strijd met de tijd die in de praktijk nodig is om een menselijk lichaam te cremeren.
  Een verbrandingsoven kan niet volcontinu branden. Gezien de ovens ook moeten afkoelen. De maximale capaciteit komt dan ongeveer terecht op 12 a 13 uur per dag.

  In “The World Almanac” van 1940 (blz. 129) staat geschreven, met als bron het American Jewish Committee, dat het aantal Joden in de wereld 15.319.359 personen bedroeg. Vier jaar na de oorlog, in 1949, waren dat er 15.713.638 (blz. 289). Een toename van bijna 400.000.
  [www.worldalmanac.com]

  Waarom heeft Churchill geen woord gerept over een Holocaust in zijn memoires?
  “The Second World War, Volume 1 – 6, by Winston S. Churchill”

  Er zijn nog tal van andere argumenten aan te voeren, maar het is al laat en ga er dus hier een eind aan breien.

  • @rashuan

   Beste

   Ik vind Uw redenering walgelijk. U doet onrecht aan miljoenen mensen.

   U ziet ze duidelijk ” niet alleen vliegen ” maar wat algemeen bekend staat als keizerspinguins ziet U kennelijk als nazi,s die gezelig en knus zichzelf verbergende eitjes voor de nieuwe wereld orde staan uit te broeden ….

   Zijn deze pinguins het ” keiharde bewijs ” waar U op doelt ?

   Welke van deze vogels is Hitler volgens U zelf ?

   De man die niet alleen zichzelf en de vrouw waarvan hij op ” zijn ” manier hield door het hoofd schoot ten overstaan van meerdere getuigen staat volgens Uw bijster heldere verstand tussen de pinguins ?

   Als het niet zo dermate pijnlijk was wat U hier allemaal roept zou ik er hartelijk om kunnen lachten. Zalig de armen van geest immers…

   Maar het gevoel dat blijft beklijven is er een van ontzetting en diepe walging.

   U doet er mijns inziens goed aan een psychiater te raadplegen.

   Ooit gehoord van Dhr Jules Schelvis, vast niet ter Uwe informatie -> http://nl.wikipedia.org/wiki/Jules_Schelvis

   Antifacist Jeroen

   Ik hoop dat dit tegengeluid op site mag blijven staan.

   • Dat Hitler zelfmoord zou hebben gepleegd wordt steeds twijfelachtiger na wat meer studie.
    http://www.martinvrijland.nl/2014/01/09/nieuw-keihard-bewijs-dat-hitler-duitsland-ontsnapte-met-behulp-van-cia/

    De geruchten over de Antartica basis zijn ook best interessant:
    http://www.martinvrijland.nl/2013/10/08/de-nazis-antartica-basis-en-ufos/

    Ook zou het best wel eens zo kunnen zijn dat de aantallen omgebrachte joden wel eens twijfelachtig zouden kunnen zijn. Neem bijvoorbeeld deze documentaire van (inmiddels van de aardbodem verdwenen) David Cole.

    http://www.youtube.com/watch?v=aQjNs-Ght8s

    Ik zou dus niet te snel en te hard te keer gaan tegen mensen die een afwijkende mening verkondigen, omdat na enige studie misschien wel eens het beeld zou kunnen ontstaan dat Winston Churchil niet helemaal uit zijn nek stond te kletsen toen hij zei “De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaar”.

   • LS…
    Wat denkt u van die miljoenen mensen die als ik 70 jaar belazerd zijn… Wat zeg ik ?! Die nog elke dag belazerd worden…

   • LS…

    Pampa Max, Fat Willy en Frico bezoeken binnenkort weer met de vrinden van Benno het graf van Hitler in Barlioche. Misschien blijven ze er wel nu de grond onder hun voeten een beetje heet begint te worden…

   • Sorry Paul, dat ik je gekwetst hebt. Maar weet dat dit soort zaken gewoon bespreekbaar gemaakt kunnen worden. Omdat de mainstream media promotor van de Holocaust het voor elkaar heeft gekregen om het zelf strafbaar te stellen indien je de Holocaust ontkent zegt genoeg over het feit dat het misbruikt is/wordt. Vriend , natuurlijk is het erg wat de zogenaamde Joden ( Khazaren) hebben meegemaakt tijdens de 2e wereld oorlog maar wat net zo erg is dat dit gecommercialieerd is. Al de kinderen die nu naar school gaan krijgen ze dit als les materiaal , en het moet maar zo zijn. Nee niks over roepen, en niet kritisch zijn want het ligt gevoelig !! Waar trekken we de streep dan ? Er zijn ook miljoenen palestijnen kapot gemaakt , en onteigend van hun grond waarom herdenken we dat niet ? en waarom stellen we dat niet strafbaar als we hier kritisch over zijn ? Het ontbreekt hier aan research. Er is teveel in de geschiedenis gebeurt om zo maar zaken klakkeloos aan te nemen omdat het ons zo wordt verteld.

   • LS…

    Totaal aantal slachtoffers tweede wereld oorlog 72 miljoen…

   • @Jeroen Beste Jeroen, google even op Holacaust hoax en dagboek Anne Frank hoax.
    Allemaal fraude al duizend keer wetenschappelijk weerlegd.
    De argumenten van Rashuan zijn 100% wetenschappelijk steekhoudend. U gelooft nog steeds (en waarsch zult u dat blijven doen) in de leugen van de massamedia. U heeft uw kennis slechts van wat u op school en in de vervalste geschiedenisboekjes hebt geleerd.
    Gezond verstand en de wetenschap gebruiken gaat u helaas moeilijk af of eigenlijk helemaal niet.
    Dit heet in de psychologie: Cognitieve dissonantie: Wat u is geleerd (lees: voorgelogen) houdt u zondermeer voor waar, zodra u het tegendeel hoort krijgt u kortsluiting in uw hoofd en wie krijgt de schuld? Zeker de nieuwe leer, de nieuwe mening zelfs al wordt deze gestaafd door puur wetenschappelijke argumenten.
    Helaas k hoop dat u voor uw dood nog eens een helder -onbevooroordeeld- moment krijgt.
    Laat u uw kinderen en kleinkinderen ook 70 jaar en langer met deze leugenS leven?
    Vooral doen. zou ik zo zeggen. ….

  • ik meen dat in de almanak van 52 of zo, ineens gesproken word over 6 miljoen joden minder

 12. Ik weet niet of Hitler bewust een rol speelde in een groter complot.
  Ik weet wel dat Hitler de meest gedemoniseerde persoon ter wereld is en dat de realiteit heel wat genuanceerder ligt. Het beeld dat wij van ‘der Führer’ hebben is grotendeels ingekleurd door de geallieerden, de zogenaamde bevrijders en de zionistische machten.
  Naar mijn informatie was Hitler zich bewust van het ‘jodenprobleem’ in Europa. Net zoals nu hadden de joden zich toen ook op allerlei belangrijke posities gemanouvreerd en ging het helemaal mis met Duitsland op economisch vlak. De armoede en werkeloosheid was enorm. De grote duitse steden zaten vol met drugsverslaafden, bedelaars en criminelen. Toen Hitler aan de macht kwam heeft hij de joodse poppetjes van die plekken verwijderd. Door zijn hervormingen creerde hij enorm veel arbeidsplaatsen. HIj gaf de duitsers een nieuwe moraal, hoop en toekomst. Nooit heeft hij de joden willen uitroeien op basis van hun ras, dit is ook nooit gebeurd zoals de geinformeerde lezers zullen weten. Hitler wilde simpelweg dat volk uit Duitsland en uit Europa hebben omdat hij zag hoe de natie eraan tenonderging. Tegenwoordig is het niet veel anders.
  De joodse zionisten controleren Amerika. Ze zitten op alle belangrijke posities. De grote mainstreamnieuwskanalen zijn in ‘joodse’ handen. Hollywood, de entertainmentindustrie net zo. De pornoindustrie is met name door joden tot stand gekomen. Voor de feministische beweging en de homobeweging geldt hetzelfde. De mannetjes achter de Obama administration zijn joden. 9/11 was een Mossad-operatie. enzovoorts, enzovoorts.
  Maar zodra je met een vinger wijst op hetgene dat je ziet, zitten de joodse organisaties erbovenop om je als antisemiet te bestempelen. Maar goed, laat iedereen het maar voor zichzelf uitzoeken hoe dat precies zit, zolang het ‘vrije internet’ nog bestaat.

  Ik kan iedereen de volgende 6-uur durende documentaire aanbevelen:

  “Adolf Hitler, The Greatest Story Never Told”

  Te vinden op vimeo aangezien jewtube de docu keer op keer verwijderd.

  Het is een echte eye-opener!

  • De 6 miljoen en de holotralala werd al in en voor de 1e wereldoorlog genoemd.

   De joden willen de slachtoffer rol spelen. Daarachteer kun je dan je eigen misdaden tegen de mensheid(Palestina 1945-heden), Irag, aFGHANISTAN(911) ETC. verbergen.

   Nog erger en verder gaat dat ze Europa de Shoah in toto willen aanrekenen. Hoe durven ze!!!!!
   A Grunberg in zijn laatste boek Huid en Haar pleegt totaal propaganda in verborgen vorm waarin hij voortdurend de Shoah/Halocaust aanhaalt voortduren het woord genocide gebruikt en (subliminal message) het steeds over een “teddybeer” heeft, die zoals je wellicht niet weet als signaal bij kindermisbruik wordt gebruikt.(NB een volwassen vrouw die nog met haar teddybeer slaapt, ga toch weg man!!).

   De Joden(AshkeNAZI) willen aan hun aangenomen joodse geloof in de Thora (eerste 5 boeken oude testament) EEN 6e boek toevoegen: De SHOAH, het boek van het grote lijden van Gods uitverkoren volk hahahahahaha zou ik bijna zeggen als het niet zo erg was.

 13. Nazies huizen in het Vaticaan,,,

  • Zeker met de van Duitse afkomst en twijfelachtig verleden afgetreden Benedictus, vervangen voor ene paus uit Argentinië Franciscus, hartelijke man om te zien, voor de armen, maar wat huist er in zijn thuis land?

   • “We are all Jesuits”

 14. Rashuan, Ik begrjp niet, dat je excuus maakt tegen Paul. Vooral omdat er nimmer een holocaust is geweest ter grootte van 6 miljoen. Volgens het rapport van het Int. Rode Kruis zijn er 317.000 mensen omgekomen in de kampen, waarvan 50% joods. En niet in gaskamers, die zijn er nooit geweest. Na meer dan 5 jaar studie over holocaust en gaskamers, weet ik wel waarover ik praat. Van geen enkel artikel op mijn website is aangetoond, dat de informatie onjuist zou zijn. Lees het allemaal zelf op http://stopzionism.com, o.a. onder de tab. Holocaust Leugens, of het recente artikel over waar de Hollandse joden zijn gebleven.

 15. Zeker, dit Europa is een Nazi idee…
  Kijk hoe de Bankers die teveel weten of geen Rothschildslaafjes willen worden zonder pardon uitgemoord worden…
  Of via bedreigingen aan de familie gedwongen worden van een hoog gebouw te springen….

  Kijk hoe de Bilderbergers in het geheim kunnen vergaderen terwijl wij , die niet eens over de middelen en mogelijkheden beschikken een grote aanslag te plannen , voortdurend bespied worden, en voortdurend afgeluisterd…
  Een groot onderdrukkingsplan tekent zich af.
  Wie het nu nog niet ziet is echt een beetje psychotisch…

  Het word tijd dat iemand op radicale wijze de NOS , Telegraaf, NRC , Vrij Nederland en het ultrarechtse RTL een lesje leert en de boel overneemt…
  Het is ons land, de MSM zouden ons moeten vertegenwoordigen…
  Maar alles hier is nog op de oude nep-zuilen gebaseerd….
  Zendtijd is er alleen voor brave slaafjes, die gewillig meewerken aan perceptiemanagement….

  De TV wereld is onze nieuwe personeelschef geworden onder leiding van corrupte mannetjes zoals Balkenende , Bos , Pechtold en vooral Mark Rutte…
  Die belachelijke verhalen zoals de 9-11 aanslag op de VS, die duidelijk door henzelf gepleegd is , de opwarming van de aarde, terwijl die afkoelt , en de “strijd” tegen terrorisme, terwijl de meeste terroristische groepen voor hen werken ,
  gewoon blijven volhouden omdat ze zich gesteund weten door de MSM.

  Tegengeluid is er genoeg alleen haast niemand hoort het…
  Laten we daar iets aan doen.

 16. Een nieuw licht op Hitler en de tweede wereldoorlog.
  In ons achterhoofd rekening ermee houden dat de geschiedenis die ons tot heden geleerd is wel eens niets meer en minder dan joodse propaganda kan zijn geweest.

  De echte aanleiding voor de tweede wereldoorlog
  Hitler wilde geen oorlog! Amerika, Engeland, Frankrijk, Polen en Tsjecho-Slowakije wilden oorlog.

  http://www.echtekrant.be/nieuws/hitler.pdf

 17. mooi stuk, nadenkertje

Trackbacks/Pingbacks

 1. De EU maakt de economie bewust kapot « - […] bouw maar die Verenigde Staten van Europa, als we maar uit deze ellende verlost worden!“. Adolf Hitler heeft wel…
 2. Het mensenrechten touwtrekspel met Rusland over homopropaganda « - […] experimenten en zou je je afkunnen vragen waarom dat binnen het huidige nazi Europa uitgesloten is. Joseph Mengele en Adolf…
 3. De Killer Cop in opmars « - […] orde en de main stream kennis niet mag bekritiseren, maar misschien moet u dat toch eens gaan doen. Lees…
 4. Beatrix feestje 33 jaar, 2,5 miljoen kijkers « - […] u denkt dat die New World Order het beste met u voor heeft, zou ik toch nog maar eens…
 5. Beatrix feestje 33 jaar 2,5 miljoen kijkers « - […] u denkt dat die New World Order het beste met u voor heeft, zou ik toch nog maar eens…
 6. Fred Teeven introduceert NWO razzia-wetgeving | Martin Vrijland - […] te proberen zich definitief te vestigen. Hitler was daarin een marionet. Niet voor niets leefde hij tot zijn dood…
 7. Amerika en Europa gebruikten neo-nazi’s Oekraïne voor regime change | Martin Vrijland - […] hoge positie bekleden binnen de NASA en was de man achter het Apollo project. Hitler zelf werd naar Argentinië…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close