Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Nieuwe voorzitter Europese Raad Donald Tusk, de president van een dictatuur

Nieuwe voorzitter Europese Raad Donald Tusk, de president van een dictatuur

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe president van Europa. De Pool Donald Tusk vervangt “Who the Hell do you think you are” Herman van Rompuy, bekend van zijn vleermuis oren en de gelijkenis op de trol Gollum uit de film Lord of the Rings. Een toepasselijke gelijkenis, want deze film verwijst naar de op deze site zoveel besproken Saturnus cult en Saturnus verheerlijking waar de heersende klasse zich zo graag mee bezig houdt en ook deze film een verwijzing naar is. Niemand in Europa heeft er ooit om gevraagd dat we geregeerd zouden worden vanuit Brussel en niemand in Europa heeft ooit om een president gevraagd. Het is ons gewoon door de strot geduwd en dat geldt eigenlijk voor alles van Europa. De acteurs in Den Haag dansen volledig naar de pijpen van Brussel en hebben eigenlijk niet veel meer zeggenschap dan een provinciebestuur. Brussel wil zoveel miljard bezuinigen, dus moeten we zoveel miljard bezuinigen. In ruil daarvoor krijgen de heulende smileys natuurlijk een mooi baantje. Zo mocht Jeroen Dijsselbloem financieel hitman worden binnen de Eurogroep en er voor zorgen dat het volk in Europa hoe dan ook betaalt voor de zelf geschapen financiële problemen. Snapt de gemiddelde burger überhaupt hoe dat hele Europa in elkaar steekt? Je hebt de Europese Raad, de Eurogroep, de Europese Centrale bank. Het is allemaal lekker duidelijk vindt u niet? Een ding is zeker, de dames en heren hebben een dusdanig goed salaris dat iedereen die in Brussel werkt het wel uit zijn hoofd laat kritiek op deze dictatuur te leveren.

Natuurlijk is Brussel een dictatuur. De referenda tegen meer macht naar Europa in de verschillende landen zijn gewoon genegeerd en alle mensen die in de raad van Europa zitten zijn compleet ondemocratisch verkozen. Nou via via heeft het volk dan op papier wel enige inspraak. Je kunt immers op een partij stemmen, die dan zoveel zetels krijgt in het Euro-parlement en die kiezen dan uiteindelijk namens jou. Maar dat is ook weer niet helemaal waar, want als je bijvoorbeeld kijkt naar Frans Timmermans, dan zien we dat er gewoon even een functie bij gecreëerd is om iemand een erebaantje te geven voor zijn bijdrage aan de MH17 hoax en het inpikken van een land en het veroveren van de schaliegas velden ten bate van Shell. Frans Timmermans is degene geweest die vanaf het eerste moment bijgedragen heeft aan de ‘regime change’ in de Oekraïne via de Gene Sharp methode. Vanaf dag 1 was duidelijk dat de Oekraïne in een oorlog met Rusland gesleept moest worden. Daarbij werd niet geschroomd om met een neonazi-partij samen te werken. Ook werden afgetapte telefoongesprekken en ander bewijsmateriaal waaruit bleek dat Amerika en Europa achter de coup in de Oekraïne zaten, compleet genegeerd door de Main Stream Media. Vervolgens was Frans Timmermans prominent aanwezig ten tijde van de false flag vliegramp MH17. Zijn speech over de gestolen trouwring was compleet verzonnen, wat blijkt uit het feit dat er geen enkel beeldmateriaal te vinden is dat dit ondersteunt. Timmermans vertelt tijdens zijn VN speech hoe een separatist een trouwring van de hand van een slachtoffer zou halen. Dit verhaal zou gebaseerd zijn op deze YouTube beelden die sinds 20 juli de ronde doen. Het is gewoon keihard propagandistisch liegen dat het gedrukt staat.

Donald Tusk lijkt een echte volksheld. Hij klom op als zoon van een timmerman en was een groot activist die zijn bijdrage leverde in het losweken van Polen uit de invloedssfeer van de Sovjet-Unie. Eigenlijk heeft Amerika hetzelfde landjepik trucje wat we het afgelopen jaar bij Oekraïne hebben gezien ook in Polen toegepast, maar toen was het een iets langer infiltratieproces en wist de CIA via Lech Walesa en de oprichting van een vakbond uiteindelijk het land in te pikken. Donald Tusk vervulde hierin een belangrijke rol. Hij was activist, journalist en werd uiteindelijk politicus en zelfs president van Polen. Natuurlijk zal geen Westerse journalist u proberen uit te leggen dat de CIA in dit proces een grote vinger in de pap heeft gehad, maar dat laat zich raden. Het is een kwestie van de contouren herkennen. Donald Tusk lijkt een keurige braafburger, maar kon wel eens een hele koele killer zijn. Op 10 april 2010 kwamen bij een vliegramp alle inzittenden om het leven, onder wie president Lech Kaczyński, diens vrouw en verscheidene andere hoogwaardigheidsbekleders. Het Poolse regeringsvliegtuig, een Tupolev Tu-154, stortte kort voor de landing neer nabij het militair vliegveld van de Russische stad Smolensk, de hoofdstad van de gelijknamige oblast tegen de grens met Wit-Rusland. De vliegramp is net als de huidige vliegramp in de Oekraïne nooit goed onderzocht. Sterker nog, een gewone burger die ter plaatse kwam, zag hoe overlevenden werden geëxecuteerd. Hij filmde dit (zie hier). De maker van het filmpje werd later naar verluidt door messteken om het leven gebracht.

Conform de grondwet nam de voorzitter van de SejmBronisław Komorowski van het Burgerplatform van premier Donald Tusk, na het overlijden van Kaczyński de taken van de president over. Op 21 april 2010 maakte Komorowski bekend dat er op 20 juni vervroegde presidentsverkiezingen plaats zouden vinden. Opmerkelijk feit is dat Donald Tusk 5 jaar vóór deze vliegramp presidentskandidaat was. In 2005 benoemde het Burgerplatform Donald Tusk tot kandidaat voor de Poolse presidentsverkiezingen. Tijdens deze verkiezingen verloor Tusk het in de tweede ronde met een klein verschil van Lech Kaczyński. Tusk was dus bepaald geen vriend van de bij de vliegramp omgekomen president. Bij de parlementsverkiezingen in 2011 werd Tusk opnieuw premier in het kabinet-Tusk II.

Het onderzoek naar de vliegramp in 2010 viel onder de verantwoordelijkheid van premier Tusk. Dit onderzoek werd op allerlei manieren tegengewerkt. Opmerkelijk was onder meer de onthulling dat een apparaat dat de piloot voor obstakels moest waarschuwen, uitgeschakeld bleek te zijn geweest. Ook werd bekend dat agenten van de Poolse geheime dienst de flats en huizen van de slachtoffers drie uur na de crash binnenvielen, waarbij zij computers en documenten verwijderden. De hoofdaanklager van Polen, Andrzej Seremet meldde dat de Poolse officieren van justitie het onthullen van de inhoud van de zwarte dozen op zouden schorten. Daar is verder nooit meer iets van vernomen. De laatst bekende melding was dat de zwarte dozen nog niet volledig waren onderzocht. Zo ziet u maar hoe eenvoudig je een ramp van wereldformaat simpelweg in de doofpot kunt laten verdwijnen als je het maar gewoon de tijd geeft. De mensen gaan weer gewoon aan het werk en op vakantie en kritische vragen worden al snel vergeten. Het exclusieve recht tot informatieverstrekking over de vliegramp ligt nog steeds in handen van de nieuwe president van Europa, Donald Tusk. Jaroslaw Kaczyński, de tweelingbroer van de omgekomen president, zei in 2012 nog dat het er steeds meer op lijkt dat de vliegramp een moordaanslag was.

Saillant detail is dat Polen sinds de verworven democratie onder Lech Walesa en Donald Tusk thuisbasis werd voor een CIA Guantanamo Bay-achtig kamp. Natuurlijk wordt dit allemaal verzwegen in de Main Stream Media. Het zou het imago van Donald Tusk maar zo eens kunnen schaden. Tegelijkertijd kan men er in Europa zo langzamerhand wel op rekenen dat het volk toch dociel en passief is. Het maakt niet uit wat ze flikken. We pikken het toch wel allemaal. Donald Tusk kreeg in ieder geval de taak om dit schandaal weg te poetsen. En zo krijgt iedereen in Europa loon naar werk.

Bron linkvermeldingen: Wikipedia, Huffingtonpost, nos.nl, renescience.punt.nl, Wikipeda, Wikipedia, Kavkazcenter.com, Volkskrant.nl, Nu.nl

468 ad

4 Comments

 1. gelukkig een nieuwe juice rap

  http://youtu.be/60eNP3ij7Vc

 2. Hoe komen we ooit van Europa af. In een wereld waar boeven beloond worden. Wordt er moe van…

 3. Hoe we ooit van Europa af komen en alle andere boeven?
  Het antwoord staat bij het filmpje hierboven in de rode piramide afgebeeld!

  “DEBT SLAVES”

  We zijn dus allemaal slaven van ons moderne, “beschaafde” en moeder aarde vernietigende financiële systeem. Wie hebben er belang bij om dit corrupte financiële systeem in stand te houden, totdat alle grond en alles wat daar uit te halen valt van hen is? De mensen, die goed worden betaald!
  Willen de “debt slaves” weer vrij worden, dan zullen zij moeten stoppen met het gebruiken van geld en de grond die zij nodig hebben om te leven onderling verdelen. Dus…
  Wanneer beginnen eindelijk genoeg mensen nu eens in te zien dat we moeten stoppen met het betalen van de huur of hypotheek?

 4. Als je een belangrijke positie wilt hebben bij een N.W.O., zoals een president, dan moet je een initiatie ondergaan. Een goed voorbeeld is de maffia. Om een maffialid (NWO lid) te zijn moet je een moord plegen.

  http://mens-en-samenleving.infonu.nl/internationaal/33931-hoe-is-de-maffia-georganiseerd-organisatie-en-inwijding.html
  Voorbereiding tot de inwijding
  Wie een man van eer wil worden, zal door de maffia zorgvuldig in de gaten gehouden worden. De maffia zal de kandidaat eerst controleren op levenswijze en gedrag. De kandidaat mag bijvoorbeeld geen al te losbandig leven leiden, zoals bijvoorbeeld gokverslaafd of drugverslaafd zijn. Daarna zal de kandidaat begeleid worden door een man van eer en duchtig op de proef gesteld worden.

  Een van de voorwaarden om man van eer te mogen worden, is het uitvoeren van een karwei. In sommige gevallen gaat het hier al om moord. Zolang de kandidaat in deze periode van voorbereiding blijft, maakt iedereen hem duidelijk dat hij nog steeds niks betekent. Voor de mannen van eer betekent een kandidaat helemaal niks tot op het moment van zijn inwijding.

  F. Timmermans met vliegramp MH17 in 2014 en Donald Tusk met vliegramp in 2010.
  http://www.martinvrijland.nl/2014/09/01/donald-tusk-de-nieuwe-president-van-europa-een-killer/

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close