Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Noord Korea nieuw target New World Order

Noord Korea nieuw target New World Order

De VN komt vandaag met dreigende taal richting Noord Korea. Opmerkelijk is vooral dat het rapport dat ze geproduceerd hebben, gebaseerd is op “getuigenverklaringen” van mensen die het land ontvlucht zouden zijn. Nu hebben we eerder VN-experts aan het woord gehoord zoals bijvoorbeeld ten tijde van de zwartepietenkwestie in Nederland en kun je je toch wel enigszins afvragen hoe serieus je de expertise van de VN medewerkers moet nemen, helemaal als blijkt dat ze Noord Korea zelf niet in geweest zijn. [Citaat] Michael Kirby, de voorzitter van de onafhankelijke onderzoekscommissie, vertelde aan persbureau Reuters dat de misdaden vergelijkbaar zijn aan die van de nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij geeft het voorbeeld van gevangenkampen waarin mensen uitgehongerd werden. En even verderop [citaat] ‘De ernst, schaal en aard van deze misdaden onthullen een staat die zijn gelijke in de hedendaagse wereld niet kent’, stelt het rapport . Daarin staan getuigenissen over onder meer een vrouw die haar eigen baby moest verdrinken en over families die gefolterd werden omdat ze naar een buitenlandse serie keken.

babies_incubatorsNou, wellicht herinnert u zich dit soort retoriek nog uit de tijd van de eerste Golfoorlog? Een jonge dame vertelde geëmotioneerd over de gruwelijkheden in de ziekenhuizen van Koeweit. Zij zou ooggetuige zijn geweest van Iraakse troepen die baby’s uit hun couveuses haalden om ze op de koude vloer achter te laten om te sterven. Op dat moment stonden de peilingen voor het invallen van Koeweit onder de Amerikaanse bevolking op 50/50. Natuurlijk wordt in zo’n situatie ook in Europa gepeild, want Europa is niets meer dan een deelgebied van New World Order Amerika. Na de emotionele toespraak van het meisje kon George Bush senior met het grootste gemak alle lichten (peilingen) op groen krijgen om Koeweit binnen te vallen. Achteraf bleek de jongedame de dochter te zijn van de ambassadeur van Koeweit in Amerika. Een Canadese omroep ontdekt dit feit en zo viel de hele façade door de mand. De oorlog in Koeweit is dan echter allang begonnen.

Het moge duidelijk zijn dat Noord Korea zich niet wil schikken naar de imperialistische drive van Europa en Amerika en hun machtsblok genaamd VN. Die kritiek dat er in Noord Korea kampen zouden zijn is op zich opmerkelijk. Is Europa inmiddels ook niet bezig met het bouwen van heropvoedingskampen? En hoe zit het met de geheime martelkampen van de CIA zoals deze op het vliegveld van Szymany in Polen of met Guantanamo Bay? Ho, maar wacht even, dat gaat natuurlijk om gevaarlijke terroristen! U weet wel, die levensgevaarlijke jongens die zomaar ineens een paar gebouwen op kunnen blazen na enkele vlieglesjes. Noord Korea staat op het wensenlijstje van het imperialistische Westen en u kunt vast wel begrijpen waarom. Ligt dat niet ergens dichtbij China, Rusland en Japan? Het is wel een hele lastige zelfstandige enclave daar zo dichtbij de westerse kolonie genaamd Japan. Bovendien verkondigen ze wel erg veel zinvolle zaken vanuit Noord Korea. Kijkt u maar eens naar onderstaande documentaire.

Bron linkvermeldingen: Standaard.beDilemma Actualiteit, PressTV, Infowars.com

468 ad

14 Comments

 1. Kreeg Saddam Hoessein het “groene licht” van George Herbert Walker Bush om Koeweit binnen te vallen en is hij daarmee in de “Koeweit-val” getrapt?

  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/ARTICLE5/april.html?q=ARTICLE5/april.html

  Had George Herbert Walker Bush daarna de PR firma Hill & Knowlton nodig om zijn “foutje” recht te zetten?

  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/incubatorlie.html

  Of, en dat heb je vaak in deze kringen, zei George Herbert Walker Bush het eén, maar bedoelde hij eigenlijk het andere.

 2. Hoe is het toch mogelijk dat een landje dat aan alle kanten met kranten is dichtgeplakt, z’n bevolking terroriseert, verstoken is van de meeste communicatiemiddelen en een economie heeft die nauwelijks iets voorstelt, de wereld kan blijven gijzelen met z’n ziekelijke drang tot vernietiging. Dit kan m.i. alleen omdat de globalisten bepaald hebben dat Noord Korea de ‘trigger factor’moet worden in de komende oorlogsscenario’s.
  Het kan heel goed zijn dat de VN nu Noord Korea uit gaat dagen, zodat de ellende kan beginnen.

  • En wie zegt dat dat wat jij stelt berust op feiten en die beeldvorming alleen al niet gewoon simpelweg berust op propagandistische beeldvorming vanuit het Westen?

   • Dat zullen wij af moeten wachten. Als Al-Qaida ook in Noord-Korea opduikt dan weten wij hier in het Westen hoe laat het is.

    In 2001 werd er in Afghanistan een terroristenkamp van Oeigoeren ontdekt en daar komt natuurlijk geen Amerikaan aan te pas. 😉

    Voor Tsjetsjeense rebellen is het iets makkelijker, die worden op eigen grondgebied opgeleid door MI6, CIA en waarschijnlijk kunnen wij de Mossad ook niet uitsluiten.

    Maar goed, het is wachten op het moment dat deze twee groeperingen zich aansluiten bij Al-Qaida en de Amerikanen verder kunnen met hun War On Terror.

   • Door de (vele) documentaires van (Westerse)journalisten die er naar toe gaan…?

    Waarom zouden ze(=Noord-Korea) alleen het- en diegene laten filmen, fotograferen of interviewen waarvan zij WILLEN dat het of zij ‘geshowd’ wordt(en) aan het westen, en niet bijvoorbeeld een doodgewone burger die op straat loopt? (En daarna als smoes gebruiken: “They are shy because their clothes are poor..” ?)

    Ik denk 50/50…Propaganda aan beide kanten…Westen-NoordKorea..

    Laatst zag ik trouwens Kim Yong Un, de ‘Second Veil’ gebaar maken op een foto…….. So, who knows?

  • Volgens mij leven die Noord-Koreanen veel gelukkiger dan wij doordat ze nog niet aangestoken zijn door het virus dat consumentisme heet en waar Ab en Ron nog geen vaccinatie voor bedacht hebben. Kortom geloof niets tenzij je het met eigen ogen hebt gezien en niet via de tele-leugen. Ik ben geneigd de propaganda 180 graden om te draaien.

 3. @Don

  “Kortom geloof niets tenzij je het met eigen ogen hebt gezien en niet via de tele-leugen.”

  Dat wordt een kostbare onderneming! Kunnen wij niet iets met de berichtgeving van Webster Griffin Tarpley en Lizzie Phelan, die de 180 graden propaganda van het Westen in Libië en Syrië hebben blootgelegd?

  • And for that matter, Wayne Madsen?

  • @Theyknew Zou inderdaad een kostbaar tripje worden en inderdaad is er veel te halen van het internet. Hier moet men echter ook altijd heel voorzichtig blijven. Er zitten ook hele slimme en subtiele perceptiemanagers tussen. Ik doel hier niet op Webster Griffin Tarpley en Lizzie Phelan. De 180 graden regel is eigenlijk best een goed uitgangspunt waar vanuit men verder onderzoek kan doen. Het internet KAN een zegen zijn maar net zo goed een bedreiging.

   • Dus, een kwestie van filteren? Nee, een kwestie van meerdere, voor jou, betrouwbare sites bezoeken. Webster Griffin Tarpley en Lizzie Phelan waren trouwens ooggetuigen in Libië en Syrië van de 180 graden propaganda van het Westen. Sterker nog, Webster Griffin Tarpley heeft een heel artikel gewijd aan een West Point studie (zeg maar de Amerikaanse KMA) over de driehoek Benghazi, Tobroek, Darhna, waar het wemelde van de Libyan Islamic Fighting Group terroristen die al sinds 2007 gelieerd zijn aan Al-Qaida en op de VN-lijst staan van terroristischeorganisaties.

    De 180 graden shit uit het Westen bestaat, wat Libië betreft, uit;

    – de “burgers” die gevangen zaten in Tripoli, dat waren dus gewoon ordinaire LIFG terroristen en waar Gadaffi aan de VN had belooft deze te bestrijden, dit was dus eén van de voorwaarden van de VN om de sancties op Libië op te heffen m.b.t. Lockerbie. Een andere voorwaarde was dat Gadaffi $2,7 miljard smartengeld aan nabestaanden van Lockerbie zou betalen en daarmee schuld bekende. Gadaffi zat echter niet achter Lockerbie.

 4. want Europa is niets meer dan een deelgebied van New World Order Amerika.

  Is het niet dat Amerika gewoon een leverancier is voor het Engelse koningshuis , want volgens mij heeft de Engelse koningin nog heel veel te vertellen in Amerika

  http://www.ascensie.nl/ringofpower.htm

  • Dat sowieso, maar gezamenlijk dienen ook de koningshuizen het NWO belang. Dat zijn ook maar rijke verwende patsy’s die het volk richting een werelddictatuur sturen. Zij behouden daarinnatuurlijk wel hun welvarende posities.

 5. wordt een tonkin incident achtige false flag waarschijnlijk

  On: hebben we in NL ook niet 50 werkkampen (gevangenissen genoemd) sommige zelfs volledig ingericht om kinderen vast te zetten.

  Ik heb weleens vastgezeten ja, 90% van de gevangen zijn kansloze slaven, gestoorde gasten, verslaafde junks, jongeren die rondzwerven, oudjes en maar een klein percentage echte boeven, die kom je zelden tegen. Met andere woorden: De NL gevangenis dient ook niet enkel als rehabilitatiemiddel zoals dat veelvuldig verkondigd wordt.Terwijl er van rehabilitatie geen sprake is, het dient slechts als een recidive machine. en het mooie is hoe ze de gevangenen hebben weten te manipuleren in de denkwijze: “Zo erg is het helemaal niet”. De grootste fout die een gevangene kan maken, ongeacht de feiten, die doen binnen de muren ook niet terzake, als je maar om 8 uur in de werkzaal verschijnt, anders heb je een isoleer probleem voor min. 3 days. Nazi praktijken haha

  Off: Over chemtrails en vaccinatie gesproken: Wat dennk je dat je in d egevangenis te eten krijgt haha..

  Mijn punt is dat in NL de mensenrechten op zodanig sneaky manier worden geschonden dat de tanden ervan uit je bek vallen..en maar wijzen!

 6. Ik zag laatst ineens een filmpje over de Noord-Koreaanse inhuldiging van militairen…
  Zonder commentaar. Zodat het nogal luguber overkwam.
  Zulke filmpjes zien we nooit van de inhuldiging van amerikaanse militairen.
  Of Duitse, om maar eens een voorbeeldje te geven…

  Wat zou de NOS hier nu weer mee willen bereiken. Dat is niet anders uit te leggen dan dat de NOS kennelijk vind dat wij gewaarschuwd dienen te worden voor het Rode Gevaar….

  Jezus wat een goedkope bullshit,nu geloof ik natuurlijk helemaal niets meer van de aantijgingen van de VN tegen Noord-Korea.
  Nederland verkeert in handen van de handel, en intelligente mensen met kwaliteiten hebben hier dus geen invloed meer. Dat blijkt…
  Het bedrog word nu zo belabberd van kwaliteit , dat het beledigend is voor ieder weldenkend mens…
  Het word echt tijd voor een volksbeweging…
  Die echte democratie afdwingt…

Trackbacks/Pingbacks

 1. Oekraïense troepen leggen massaal de wapens neer | Martin Vrijland - […] En last but not least heeft het hoofdkantoor van de New World Order het inmiddels ook gemunt op Noord…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close