Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

NOS studio hoax: Problem, Reaction, Solution

NOS studio hoax: Problem, Reaction, Solution

Giel Beelen belde mij vanochtend om 6:45 uur onaangekondigd wakker met de vraag wat ik van de inval van de jongeman uit Pijnacker in het NOS gebouw gisteravond vond. Daarbij zei hij niet dat we live in de uitzending zaten. Ik heb, nog half ‘slaapdronken’, gepoogd duidelijke antwoorden te formuleren. Dit gesprek zal ongetwijfeld terug te beluisteren zijn via de website van zijn programma. In ieder geval laat de poll in mijn vorige artikel zien dat ruim 78% van Nederland vindt dat het een hoax is (althans als ik dezelfde vertaalslag maak die de NOS normaal gesproken maakt bij een dergelijke peiling; waarbij zij vaak minder mensen gepeild hebben dan het aantal stemmen in deze poll). Ik heb uitgelegd dat ik het slecht acteerwerk vond, met waarschijnlijk als doel ‘complotdenkers’ als gevaarlijke “lone wolfs” te kunnen betitelen om die categorie mensen in de toekomst mogelijk preventief op te kunnen gaan pakken. Giel vond dat wel een prima idee. Het bijkomend doel is – zo meldde ik – waarschijnlijk dat agenten voortaan zwaardere wapens moeten gaan dragen. Het team van agenten dat de studio binnenkwam zag er immers niet bepaald uit zoals je normaliter een arrestatieteam op tv ziet. Dit zal waarschijnlijk gebruikt worden door minister Opstelten om te zeggen dat agenten voorbereid moeten zijn op onverwachte terreursituaties en dus zwaardere wapens bij zich moeten dragen.

Waarom zou de NOS meewerken aan acteerwerk en waarom zou dit een hoax kunnen zijn? Iedereen die wel eens van de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘ heeft gehoord, kan het waarschijnlijk plaatsen. Problem: Er lopen in dit land gevaarlijke complotdenkers rond die zomaar eens als ‘lone wolfs’ over kunnen gaan tot terreuracties. ‘Reaction: Mensen kunnen gevaar lopen door dit soort “idioten” en daar moet wat aan gebeuren! ‘Solution’: Nog meer politiestaat maatregelen en de invoering van een “gedachtenpolitie” die op basis van inschatting van forensisch psychologen potentiële ‘lone wolfs’ op gaat pakken om ze psychiatrische behandeling op te leggen. Met de toepassing van de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘ bij een hoax, creëer je dus zelf een probleem, waarbij je de oplossing aanreikt die het doel bewerkstelligt wat je vooraf wilde. Het doel van de gevestigde orde lijkt steeds duidelijker te worden: inperking van vrijheden en meer politiestaatmaatregelen.

468 ad

108 Comments

 1. Wat een akelig persoon toch die labiel beelden is het normaal dat je mensen tegenwoordig onaangekondigd wakker belt. We zouden gezamenlijk hem is een tijd wakker moeten bellen om hem te laten voelen hoe dat is. Hem jou laten bellen is gewoon een wanhoopsdaad hopen dat je wat verkeerds zegt en je voor lul te zetten. Ze gaan je vol op de huid zitten denk ik. Misschien is het wat om een grote aktie neer te zetten en een vreedzaam protest tegen dit soort akties en het bang maken van het volk.

  • Biel Geelen?

   Vergis je niet1 Hij is een loopjongen voor de elite1
   Pas nog hele mooie fotoo’s van hem gezien met een hand voor een oog!

   Need I say more?

   • Kun je die foto nog tevoorschijn toveren M.?

  • Je hebt helemaal gelijk Martin! Ik wist ook meteen dat dit opzet was met de bedoeling inderdaad om “anders denkenden”in kwaad daglicht te zetten en de macht van de politie te vergroten en te rechtvaardigen! Wat een doorzichtig spel word hier vlak onder onze neus gespeeld.Ik ben het eens met het feit dat we hier zelf aktie moeten gaan voeren,”wij”als andersdenkenden,als mensen die denken voor zichzelf,moeten van ons laten horen en zoveel mogelijk mensen hiermee bereiken,akties via social media en t hacken van de studio en alle televisiezenders live “onze”boodschap te geven mensen wakker proberen te schudden,nu meer dan ooit moet de waarheid verteld worden.akties,stakingen,alles wat nodig is zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken en ze de boodschap geven:Think for yourself!

  • @Martin Giel Beelen behoort tot de machtselite. Gewoon een loopjongen. Iemand die dag in dag uit met zn smoelwerk ponem op de TV in DWDD etc zit om nog maar te zwijgen van (not)Serious Request en in landelijke kookprogramma’s wordt uitgenodigd in het panel om de gerechten te proeven is voor mij zowiezo een hoogst -en ik benadruk- HOOGST onbetroouwbaar SUJET!!!!

   En mij door zo een Nitschewo smorgens vroeg uit mijn bed laten bellen, zou ik hem hoogst -en ik benadruk- HOOGST kwalijk nemen!!!!

   Een remedie danwel goede raad: TELEFOON UITZETTEN (tot aan opstaan).
   🙂 🙂 🙂

   Veel sterkte en @MENSEN blijven doneren!!!! (de mijne komt er weer aan)
   zegt het voort en zegt het voort ……(ad inf)…..

   • Giel Beelen heeft -ik geef toe kan ie niks aan doen- nou niet echt een kop en postuur van iemand die de stoere rockmuziek kan uitdragen.
    Grote bril, wel een grote bek mond, (cit) “lulletje rozeH2O” postuur.
    Sorry hoor …Totaal ongeloofwaardig.
    Zelfs als ambassadeur voor de klassieke muziek zou ik hem niet willen hebben.

    er is maar Eén woord voor: ‘Opzouten’!

  • Wel fijn juist dat 3fm bereid is het gezichtspunt van Martin te delen met hun publiek. Verder prima uitgelegd van Martin hoe de trucs werken. Wellicht dat algemeen angstzaaien nog een extra motief kan zijn geweest?

   De wanhoop slaat in ieder geval toe bij de perceptie managers

 2. Giel Beelen?

  Een loopjongen voor de elite!
  Al gezien met 1 hand voor een oog?

  Need I say more?

 3. Die Giel had van mij de pot op gekund.

  6:45 s’morgens!

  Als iemand mij smorgens om die tijd belt denk ik dat het om stalking gaat. 😀

  En wat het eerste Giel interview betreft wilde ik nog opmerken dat als ik jou was,ik geen woord over parijs maar zou hebben gezegd maar bijv; ‘Theo van Gogh is niet echt vermoord maar het was een ‘staged event’
  ‘en 9-11 was een inside job,en Sandy Hook en Boston Bombing waren fake.
  En als mensen hier meer over willen weten moeten ze maar even MartinVrijland.nl bezoeken’. En geen woord over Parijs zeggen.
  Probeer op die manier de upper-dog positie te behouden en Giels luisteraars te trickeren. Maak mensen nieuwsgierig.

  tip;Ook zou ik voortaan 3x!! MartinVrijland achter elkaar zeggen.
  maw, dezelfde NLP/betoveringstechnieken gebruiken als de grote mindcontrollers doen.

  • Als je hetzelfde doet als de mindcontrollers word je juist voor gek verklaard, ben ik bang.

   • Precies, Martin moet helemaal niet reageren op hun verzoeken, niet op in gaan, niemand moet nog langer met hun in zee gaan, absoluut niet doen. Het is niet alleen de MSN die fout, ook de “zogenaamde” alternatieve en/of nieuwe media, is zeker voor 80% rot, in dienst van de NWO, als controlled opposition.

 4. http://www.zie.nl/video/algemeen/Gijzeling-NOS-gebouw-vanuit-andere-hoek/y1nz6jufbw98#

  bekijk deze beelden van 31 sec tot 37 heel goed en zet het af en toe op stop en zie wat er niet klopt.
  Er loopt ene man naar buiten met een wite bloes aan die net is gegijzelt en wat heeft ie verders aan?
  Een kogelvrijevest whahaha.
  Aan de schoudernaar kan je dat zien dat het geen deftig hestje moet voorstellen om dat het wel erg breed is boven bij de schouder voor ene hestje. Veel de breed zelfs en erg stijve stof is het als je goed kijkt bij de schouder. Dit is te zien bij 37 sec.

  • Toch weer die gay agenda, aangezien er alleen over our brothers wordt gesproken!

 5. OO wat is de media weer zielig en de pliesie de laatste tijd he!
  Wij moeten nu medelijden krijgen met deze lui toch?
  Net de gene die de elite moeten beschermen worden nu aangevallen wooww OOO wat erg he?
  Dus iedereen heeft nu medelijden met hen en heeft te doen met deze lui.
  Dat is wat ze willen bereiken met deze valse vlaggen.

  Vele vergeten dit niet
  http://www.breakthesystem.nl/

  Bussen die tegenb gehouden zijn en mensen die met de trein kwamen die er niet hene mochten enz.
  Ze zijn bang voor ons aan het worden mensen.
  En darom moeten de wakkere mens als gevaarlijk worden wegegzet en moeten de pliedie zwaarder bewapend worden.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8867:elite-in-den-haag-bang-geworden&catid=9:binnenland&Itemid=22

 6. https://www.youtube.com/watch?v=yqIXvsaVf54&spfreload=10

  Kijk vanaf 8.40 minuten heel goed wat daar gebeurt,,,, te zot voor woorden. Kijk wat uit het pliesie-busje stapt en wat ze flikken daarna.
  Wat ik zo vreemd vind dat vele niet weten wie deze lui zijn en dat de mensen hem hoppa zo mee laten nemen plaats van voor hem op te komen.
  Wat makeert deze mensen dat ze hem mee laten nemen?

  • Ik zag dat “we arresteren even iemand” ook een paar keer voorbij komen. Ik vermoed dat niemand reageert, omdat niemand een dierbare is kwijtgeraakt, er rennen waarschijnlijk alleen drie agenten in burger naar het busje. Provoceren heet dat met een mooi woord, maar het blijft triest.

 7. Gisterenavond heeft Jinek ook meneer Peter R. De Vries even opgetrommeld. En wat moest meneer even melden: “Complotdenkers, gestoorde mensen, psychatrische behandeling ect.”. Walgelijk gewoon, ik zat me op te vreten toen ik het hoorde!

  • De Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Fifth Edition (DSM-5)is een handleiding voor psychiaters om gestoorde mensen te classificeren. Zal in de volgende versie (DSM-6) de complotdenker daaraan worden toegevoegd?

   Deze handleiding wordt met de jaren dikker en naar mijn mening zijn ze pas klaar met dit boek, als ze voor bijna 7 miljard mensen individueel een “ziektebeeld” hebben gediagnosticeerd. De gekken die het gekkenhuis managen zullen natuurlijk compleet gezond zijn en geen vermelding hebben.

 8. http://www.zie.nl/video/algemeen/Gijzeling-NOS-gebouw-vanuit-andere-hoek/y1nz6jufbw98#

  Zet dit stil op 16 a 17 sec en kijk goed nar de dader helemaal achterin.
  Hij kan iedereen zien aanlopen en handelt niet.
  Daarna op 21 stil zetten je ziet nog steeds de dader staan die de plies kan zien aankomen en hij handelt niet.
  Daarna begint men te roepen naar hem en sommige moeten nog hun wapen pakken ja ja,,,
  Heel de tijd praten ze hard daar in de gang ook nog eens want ja dat geeft betere beelden toch? Anders zou de kijker niet goed alles kunnen volgen en dat zou erg jammer zijn.

  • Wat een amateurs!
   Dit in schril contrast met een realistische overmeestering in een dergelijke situatie, waarbij de actie tot in detail wordt voorbereid en vervolgens bliksemsnel wordt uitgevoerd.

   • Het ziet er in het begin al zo raar en vooral rommelig uit.
    De agent die de deur openhoud (en het lijkt alsof hij eerst nog staat te praten met iemand die nog in die kamer staat maar niet te zien is) die komt er als laatste achteraan maar rent zo voor de andere agenten uti en is zelfs eerder door de deur naar de studio.
    Die 2 agenten hobbelen er nogal aarzelend achteraan.
    En bij zo een actie wil je toch niet iemand met een mobiele telefoon achter je aan hebben staan tot zelfs in de studio? Die agent ziet hem niet eens staan. Normaal wordt je op harde toon weggestuurd.

  • Goed werk weer Zjozo.
   Ik wens dat er gauw meer briljante mensen ontwakende videos gaan maken.
   Helemaal top!

 9. Als je naar dit filmpje kijkt (http://www.zie.nl/video/algemeen/Gijzeling-NOS-gebouw-vanuit-andere-hoek/y1nz6jufbw98#) dan zie je vrij aan het einde het wapen op de grond liggen en geen haan die ernaar kraait. Heel bijzonder! Is normaal gezien het eerste wat ze “onschadelijk” maken. We zeggen het vaker, het is dat het zo triest is omdat de massa dit kennelijk allemaal maar slikt, maar dit is jereinste comedie.

  • Hallo Niburu.co!
   Mij lukt het helaas niet meer jullie site te bezoeken.
   Waarschijnlijk kom ik niet meer door de DDos bescherming.
   Sta ik bij jullie ook al op een zwarte lijst?

   • Hi nummer, geen zwarte lijst hoor. Nu zou t weer gewoon goed moeten gaan. Welkom!

   • Goedkomen ? Voorlopig niet , jullie staan op een zwarte lijst sinds Break The System :

    http://s4.postimg.org/5657hl00t/niburu_30_Jan2015.jpg

   • Die pagina die RMSTOCK laat zien krijg ik dus ook steeds!

   • http://www.niburu.co
    Hebben we hier de eerste site in Nederland, die stiekem wordt gecensureerd door de toegang voor vele complotgekkies te blokkeren?

   • Beste Nummer, wij staan onder zware DDoS aanvallen en we hebben daarom de beveiliging op de site strakker staan. Niets vreemds en we halen ook geen gegevens op van mensen. We checken alleen of we te maken hebben met een geautomatiseerd systeem of met een individu. Zoals je waarschijnlijk weet is een DDoS een geautomatiseerde aanval waarbij de server wordt overspoeld door (nep)aanvragen om op de site te komen en dan raakt de server overbelast en crashed. Niet alles is verdacht Nummer en voordat je sfeer maakt kun je beter eerst uitvogelen wat er precies aan de hand is. We proberen nieuws te blijven brengen zonder dat de site alsmaar uit de lucht is. Iets meer credit daarvoor zou best prettig zijn. Dank!

   • Hallo Niburu!
    Ik denk dat mijn boodschap verkeert overkomt!
    Ik denk dat er een derde partij is, die bepaalde complotdenkers in dit land volgt in dit land. Kan het zo zijn dat die derde partij mij en andere notoire complotdenkers de toegang tot bepaalde sites lastig gaat maken? Ik heb al weken niet meer jullie site kunnen bezoeken. Wel krijg ik een gecachte site te zien, zoals RMSTOCK op de foto heeft laten zien.
    Om het even over die sfeer te hebben…
    Ik sta al jaren op de korrel!

   • Ok, verkeerd begrepen dan. Of dat wat je beshrijft gebeurt weten we niet maar denk dat in het geval met het bezoeken van onze site je last hebt ondervonden van de DDoS aanvallen. De site lag er telkens uit en dan krijg je een gecachte versie te zien van de laatste backup. Krijg je momenteel nog steeds die melding?

   • Hallo Niburo.co,
    Ik heb het zojuist om 12:43 geprobeerd en het lukt nog steeds niet.
    Een tijd geleden ging David Icke ook zijn site beschermen tegen DDOS aanvallen, maar daar kwam ik gewoon doorheen.

   • misschien zit je in je eigen cache van je browser? een keer verversen? Overigens is deze discussie mogelijk beter via email [email protected]….. een beetje teveel off topic.

   • Khad idd zelfde probleem als ik gewoon naam van de site intyp in de browser, maar via google “niburu” lukte het mij wel om erin te komen.

 10. Begint echt nog gestoorder te worden in dit land..

  Door de persoon (acteur) van gisteren, ik zat nog zelf met twijfels of hij het boodschap alsnog wou delen en omdat het zovaak werd herhaald ging al een belletje rinkelen van idd een in scéne gezette actie. Ongeacht gaan ze meer regels invoeren, politie natuurlijk zwaarder bewapend.

  Ik ben in NL geboren, maar voel me steeds meer en meer als een vreemdeling. Omdat ik lichtgetint ben, kale kop en een baartje heb lol. Mensen gaan je gelijk bevooroordelen. Wordt hier zo ziek van..

  Eerst werd ik al vergeleken met marokanen, toen de politie mij verdacht vond (omdat ik gewoon rondloop door een wijk, naar een kameraads huis) noemden ze mij een terrorrist, dan nu met deze kerel bij de nos maakt het beeld van mij ook wel compleet, walgelijk!

  Nu zal ik wel aangekeken worden als complotter/moslim/terror-marokaan haha en ik doe niet aan religie, maar respect aan degene die daar voldoening uit kunnen halen.

  We zullen zien met wat voor nieuwe wetten/regels ze nu weer komen..

 11. Oh jah wou nog zeggen, bedankt Martin dat je hier aand8 aan besteed.

 12. Deze man kan het ook wel goed uitleggen, de definitie van terrorist:

 13. De NOS wilde dus ook haar eigen ‘terrorist’. Ik vind het wel erg grappig dat zoveel mensen dachten, dat het met ‘Wie is de mol’ te maken had! Geeft ook al het niveau aan van deze valse vlag. Wat mij echter ook wel bezighoudt, is het feit, dat de ‘gewone mensen’ NOOIT zendtijd hebben. Dat ze ‘met een pistool’ zendtijd zouden moeten afdwingen, volgens deze valse vlag ook… Wij betalen met ons allen voor alle shit op televisie (en radio), maar hebben NOOIT zendtijd voor wat wij (belangrijk) vinden. Zoals mijn jongste dochter al zei: ‘Ja, maar dan hoort heel Nederland het’. Televisie is een monopolie in handen van … (vul maar in).

 14. Ik denk zelf dat het een hoax is omdat als deze Tarik werkelijk zo’n belangrijke boodschap zou hebben voor het volk hij er wel voor had gezorgd dat deze boodschap ook via een andere weg de burger zou vinden. Als je met een wapen zendtijd gaat eisen bij de NOS dan weet je dat je sowieso opgepakt zal worden. Je weet dat de straf niet mild zal zijn. Een weddenschap of en grap zal het dus zeker niet zijn geweest. Zoiets doe je alleen als de boodschap of de informatie die hebt zeer belangrijk is. En omdat je weet dat alle ogen nu op jou gericht zijn, hetzij positief of negatief, weet je ook dat mensen worden geprikkeld en nieuwsgierig zullen zijn naar wat je te zeggen had. En dus had je de boodschap of de informatie ook nog middels een video kunnen verspreiden of evt een brief kunnen schrijven naar alle radio of tvstations.
  Omdat hij dit kennelijk niet gedaan heeft lijkt mij dat er ook geen boodschap is. En omdat hij dus geen informatie had en het ook geen grap kan zijn en hij ook geen idioot is ( hij kwam op mij over als een gezonde normale jongen die nota bene aan de universiteit studeert), móet het dus wel een hoax zijn.

 15. SCHANDE deze hoax, dit smerige vieze doortrapte slecht gespeelde toneelstukje!

  Deze hoax (wat het m.i. is) is een teken van de MACHT van de MEDIA.

  De tv is één groot leugenscherm.
  De kranten zijn gewone ordinaire leugenblaadjes

  vervang leugen door propaganda of perceptiemanagement en je krijgt hetzelfde.

  De tv is één groot propagandascherm.
  De kranten zijn gewone ordinaire propagandablaadjes.

  Mensen wordt wakker “1984”van Georg Orwell is allang aan de gang, het is zelfs “1984” 3.0 met deze totaal ongeloofwaardige acties.

 16. ik stel voor een giel beelen twitter offensief te openen ;-0

 17. Elvetwelve, ik stel dat ook voor.

 18. Noem het toeval…maar vind het toch opvallend dat de NOS(ZOS Zionistische omroep stichting) Martin een paar weken geleden benaderden omdat ze een documentaire wilde gaan maken over ‘complotdenkers/theorieën. Of is dit al ter spraken gekomen?

  Anyways, Again slechte HOAX, nu word de ZOS weer overal verheerlijkt.. want wat hebben ze het goed gedaan en ze bleven uitzenden BLAHBLAH KOTS.

  • Het is Martins schuld. hij wilde niet meewerken met een aktie om hem belachelijk te maken en nu krijgen we dit dus 😉

 19. LAAT JE WAPEN VALLEN
  OP JE KNIEEN!
  Whahaa als dat ding echt was he en als het geen lompe acteurtjes waren he!!! Waren ze doorzeeft whahaa,,,,

 20. https://willyloman.wordpress.com/2015/01/30/bbc-demonizes-french-kids-who-dare-to-think-for-themselves/

  ….In post-Hebdo France, it isn’t kosher to question authority. Even if you’re a kid…..

  Die door Job C. opgehoeste k.zak Aboutaleb – die overigens nog es 5 jaar burgemeester van Rotterdam blijft, quel malheur- begon gisteren in sync met het povere toneelstukje bij de NSO Nederlandse Staats Omroep in het Rotterdamse Delfshaven aan de Vierambachtschool een lezingencyclus, een Hebdo brainwashcursus…hebbie het niet door zoals wij willen dat je het door hebt (in die oen zijn eigen woorden: rot dan op)

  CIA O

 21. http://www.ad.nl/ad/nl/33823/Gewapende-man-bij-NOS/article/detail/3840812/2015/01/30/De-NOS-portier-is-een-held-maar-wie-is-hij.dhtml

  Wat klopt er niet in dit verhaal,,,
  Zo lekker veilig met een kogelvrijvestje aan.

  De portier liep met hem mee naar binnen en ging op aanwijzing van een NOS-technicus naar een andere, lege studio. Ook deze man, Hans Bezembinder, wordt een held genoemd. In een interview vertelt Bezembinder na afloop: ,,Dus we hebben hem naar studio 10 geleid, want hij wilde op zender zijn verhaal doen. Die studio was leeg, die wordt alleen voor dagjournaals gebruikt. Toen hij in studio 10 stond konden wij wegwezen. Ik heb toen alleen nog even gezorgd dat we in die studio opnames konden maken.”

  • Zo een kogelvrijvestje heet tegenwoordig een gilet. Zoek het maar op, alle portiers dragen een gilet.

 22. De NOS Studio Heist

  Na het grandioze succes van de vergroting in oplage van de Charlie Hebdo weekly, kon de directeur van de NOS het niet laten. Jan de Jong in `Jinek’ verklaarde het volgende `Meteen na de Charlie Hebdo hebben wij contact gezocht met de coordinator Terrorisme Bestrijding, alsmede de politie Gooi en Vegt- streek, beiden gaven aan dat er geen aanleiding van tot een verhoogde beveiliging van het NOS gebouw. Desalniettemin hebben we wel een aantal maatregelen getroffen. Gewoon om het veiligheids gevoel te verhogen. ‘ Het succes van de Tarik aktie die volgens eigen zeggen is benaderd door een geheime dienst, zal in de komende dagen blijken. Of de kijkcijfers weer in de hoogte springen weet ik niet, maar de daadwerkelijke kijkdichtheid van de afgelopen maanden bij de programmering door de NOS was natuurlijk diep triest. Hierbij wensen wij vanaf de #1 alert nieuws website de algemeen directeur van de NOS – sinds 1 mei 2010 – Jan de Jong veel succes bij het runnen van zijn media bedrijf.

 23. wat mij opvalt?..na parijs..belgie die de ene na de andere terreur meld.. en na parijs was er al sprake van bepaalde soort gas..bommen voor nederland? dit komt terug in het nos gebeuren…..zo rond 1.42 zegt de beveiliger dit? ik neem aan dat de regiseur eehhh….ik hoop alleen wel….hij breekt de zin af, was het een foutje?….ook de lone wolf word door onze strot gedouwd, zodat wij goed weten wat een lone wolf is..term uit Amerika..dan de tamme politie…..dat was wel even anders bij breek het systeem demonstratie, waar ze inslaan op vredelievende demonstranten….ik heb zelf een gijzeling gezien ..jaren geleden in mijn buurt. en dit nos gebeuren lijkt daar geheel niet op…..rutte rtlz nieuwsregel zegt: het is bizar en angstaanjagend? komt er nu op korte termijn een valse vlag met een soort gasbom in nederland? en dit wordt trouwens alleen in nederland steeds herhaald…nog vreemder is het dat toen het nos gebeuren gebeurt was, er geen woord is gezegt op het grote propaganda kanaal. CNN. die elke valse vlag uitbuit….belgie hypt nos hoax tot in den treure.. alle zenders op nld tv,,nu alleen nos hoax….voor5 mensen die geen internet lezen, vertel het rond….mond op mond reclame is nog steeds de beste reclame….

 24. hoe is het trouwens mogelijk dat het binnehof door buitenlanders werd bezet? geen politiemacht gezien….maar een gewone demonstratie van volk breek het systeem, was zo druk met politie…ME…honden..dan ineens is alles aanwezig, en worden de mensen met DWANG weggehouden bij het binnenhof……na die bezetting, die volgens mij ook niet klopte..was er meteen exstra beveiliging? terwijl bilderberg pechtold roept , ach ze kwamen niet verder dan de hal? ze zijn bang, en ik bid dat ze nog banger gaan worden…vrije meningsuiting? waar dan? in elk geval niet in nederland en EU landen

  • bezetting in den haag (binnenhof) en in brussel (vliegveld) door Koerden is allang doorgeprikt als inside job

 25. https://www.youtube.com/watch?v=lXJg8A4Tciw&spfreload=10

  als we alles verzamelen dan kan je alles langs elkaar leggen en de steken die ze laten vallen oppikken en hier neerzetten.

  Hier kreeg je te horen dat de pliezie geen namen vrijgeeft en ze laten de studie genoot aan het woord en beelden zien dat de pliesie huiszoeking doet.

 26. de brief van tarik?….hij schrijft dit…besef dat ik niet in mijn eentje ben…er zijn nog 5 plus 98 hackers die klaar sttaan voor een cyberaanval….oke…waarom leggen die hackers dan de nos niet lam, of breken in?…en waarom word er niet gesproken van met mij zijn er nog 22 anderen? maar alles apart? ik komuit op 3×7 is 21…..22 anderen en hijzelf is 23…..rutte deed dit ook met mh17..7 gaan er naartoe dan nog eens 7 en nog eens 7. vertrekken allemaal zelfde dag en tijd…dus had hij gewoon kunnen zeggen dat er 21 vertrokken….krijgt poetin hier ook de schuld van? misschien dat hij bij snowden in huis kan.

 27. Naar mijn idee hebben ze Tarik er in geluisd. Zouden ze hem geronseld hebben voor zogenaamd een of andere oefening? Hij houdt toch van acteren? Ook al ben je negentien en misschien een beetje onervaren, je gaat toch niet met een neppistool proberen naar binnen te komen bij de NOS? Die geluidsdemper is nergens voor nodig en slaat nergens op. Waarom moet het toevallig weer een persoon met een getinte huidskleur zijn? Die slapende en TV zappende bevolking moet natuurlijk denken dat het weer een moslim extremist is.
  Ik ben benieuwd of ze Tarik een persconferentie laten geven!
  Ik wil heel graag horen wat hij te zeggen heeft!
  Natuurlijk doen ze dat niet…
  Als hij er ingeluisd is, zal de waarheid in de rechtszaal ongeloofwaardig klinken.

 28. rtlz meld net dat vanavond de regering komt met regels …zware maatregelen over politie ed……dus deze hoax is…dat wij het klootjesvolk dit accepteren zonder morren….nog meer weg…privicy en vrije meningsuiting let maar op..

 29. Het MediaPark briefje van Tarik ZahZah :

  http://crashrecovery.org/daily/29.01.2015/B8isp7ZCYAAhQ05.png
  http://crashrecovery.org/daily/29.01.2015/B8itMjsCYAA83o_.png

  Voor een student aan de TU zal hij toch beter moeten leren lezen.`Studio 8′ wordt anders op de deur geschreven als `Sudtio 10′

 30. Erik van de NOS behoort tot de mainstream media, propagandamachine. Hij benaderde Martin. Vreemd. Wat wil hij precies van Martin? Nu deze hoax die live werd opgenomen door dezelfde NOS?
  Een taktiek van de geheime dienst is een vriendschap sluiten. De “vriend” paaien. Daarna de vriendschap verraden door de “vriend” te laten meewerken met de geheime operaties.
  Giel behoort ook tot de propagandamachine. Het zal mij niet verbazen als hij Martin een trap na geeft door slechte commentaren te geven.
  De geheime dienst heeft een blik vol met “patsy’s” zoals Tarik.

  • Giel Beelen is een land- en volksverrader.
   Zoals bijna alle NOSS-ers

 31. op duitsland en op cnn word er niks gemeld over de NOS hoax….die zagen meteen al het gehalte, van een super slechte soap…..dus melden ze liever niks dan voor gek staan met deze zielige valse vlag van nederland…goh wat zal die NOS balen zeg, geen wereldnieuws net als rutte en co

 32. Je SUIS TARIK ;-), MAIS ACUNE ARME
  Je SUIS TARIK ;-), MAIS ACUNE ARME
  Je SUIS TARIK ;-), MAIS ACUNE ARME

  Dat (wapens) laten we aan de onderdrukkers over, wij hebben geen wapens alleen maar een bonuspas voor kortingscomplotten en een belasting(AANSLAG,oorzaak voor vele suicide)) met nog meer complotten….

 33. Zag dit bij een reactie staan van de eerste artikel op ninefornews.nl. Weet niet of dit eerder gepost was, maar vindt het een goede boodschap.. Alleen er zijn wat vraagtekens.

  Waarom zal de benaming zo zijn? Uploader? Datum?

  • ff op YT zn discription lezen.
   Is leuke,slimme actie.
   is filmpje van 3 jaar oud.
   Hoewel anynomous natuurlijk volledig controlled BS is.
   De boodschap is oke.

 34. rtl meld..VAN CLOMPLOTTER TOT TV-KAPER……hij zou wel steeds op internet hebben gezeten, en allerlei complotten hebben gelezen van de PROPAGANDA alternatieve nieuws….en de nos is natuurlijk te vertrouwen? hierdoor kwam de man tot zijn daad…..klinkt mij in de oren dat ze internetcensuur , die er trouwens al is, willen uitbreiden….ook onderdeel van het TTIP verdrag VS-EU. die trouwens al een miljoen handtekeningen heeft ontvangen van de tegenpartij…o jee internet is niet goed voor u hoor,,,,mh17?…de mensen zijn te wakker geworden, en dat bevalt de elite niet….maar dit krijgen ze nooit meer weg…

 35. Mijn excuus, de video was al eerder gepost bij de vorige artikel.

 36. http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/politie-doet-huiszoeking-huis-indringer-nos

  De foto van het huis van Tarik vond ik nogal opvallend, deze foto is ergens rond 22 uur gemaakt waarschijnlijk. De foto lijkt behoorlijk bewerkt, ik had hier geen wolken, bij mij was het zwart omdat het avond was. Er lijkt geen sneeuw in de bomen te liggen. Als je gaat zoeken op palmtrees.nl doet de site het niet normaal en met een beetje verder graven blijkt dat er in de registratie van de domeinnaam op 28 januari 2015 iets is gewijzigd.

  Ik denk dat heel veel mensen eigenlijk wel weten wat er aan de hand is, maar te bang zijn om dat te zeggen. Straks zou je ‘staatsgevaarlijk’ kunnen zijn en ze steken liever hun kop in het zand en leven veilig en geluidsloos door.

 37. Oproep om tot berouw en inkeer te komen, want er kleeft aan ons onzuiverheden, aan ons schulden, daarom zijn wij niet in staat dat in praktijk te brengen wat onze Schepper van ons vraagt, want de dag komt eraan, ja hij komt, dat men dynamisch en frist zal opstaan, als herboren, als levenden met een collectieve groepsmissie wereldwijd. Dan zullen wij in staat zijn daadkrachtig op te kunnen treden door het grote inzicht te verwerven, door goed beleid, door strategisch de boel te organiseren en aan te pakken om als een leger krijgsmannen en krijgsvrouwen op te staan en een sterk collectief te vormen, om de vijand, het corrupte systeem niet alleen te stagneren, maar wat belangrijker is, om het uiteindelijk de doodsteek te geven, door het dood te laten bloeden. Kies voor uw Schepper, werk op collectieve schaal samen, ja op mondiale basis, schouder aan schouder om tot kloeke initiatieven te komen.

  Stem niet langer op de politiek der duisternis, zeg er vaarwel tegen, maak u los van hen op emotioneel en op spiritueel niveau. Op geen enkele partij dient men te stemmen, want daarmee wordt dit mondiale systeem in stand gehouden. Voed het niet langer, strek gezamenlijk de stekker eruit, geef hun zelfs geen blik meer, luister niet naar ze, kijk niet naar hun om, houdt uw blik op de weg die goed in verband met de grote opdracht op collectieve schall, tref voorbereidingen om het werk eensgezind en met beleid kwalitatief goed uit te voeren.

  Schaf niet meer dan nodig is aan, leef in balans, wees tevreden met de essentiele dingen die u al heeft, maak geen schulden bij de banken, maak geen schulden bij ze, waarom zou u uwzelf in slavernij storten, waarom zouden wij daarvoor kiezen? Houd hun systeem niet langer in stand voor uwzelf, ontwaakt dan werkelijk, en weet wat opdracht in het nu is onder de zon, ontwaak daartoe, en kom tot grootse initiatieven, want onze vijanden maken zich op hun wereld orde te vestigen door onze handen, doordat wij zelf dwaas handelen, onzuiver zijn in onze gedachten, in ons spreken en in ons doen en laten, daar maken zij gebruik van, van onze onwetendheid, onze hebzucht, daar spelen zij op in, voeden dat bij ons, zo wordt hun systeem door ons in stand gehouden, en zij mede-debet aan alle corruptie, sta werkelijk op uit de spirituele dood, laat uw ziele-leven in uw tot leven komen, dat wij kracht ontvangen van boven en het inzicht om in samenspraak met elkaar, in volkomen respect ten opzichte van elkaar, de daden verrichten die erom gaan doen. Verplicht uwzelf tot liefdadigheid, tot het geven van geld voor de goede zaak, voor de strijd, een nobele strijd, we dienen ons daartoe goed uit te rusten, samen te werken, bij elkaar te komen, en het grootschalig en kwalitatief goed te organiseren.

  Pas geen geweld toe, dat is wat ze bij u triggeren, aan beide kanten is het overwegend foute boel, uit dezelfde hand, de verborgen hand spelen ze de boel uit, zetten ze hun wereld chaos in gang, zoals op een dambord, zwart tegen wit, mainstream tegen alternatieve media, trap daar niet in, het is een set-up, val daar niet voor. Hun grote geopolitieke spel is daarmee gediend, ja zal daarmee juist hun gewenste resultaat opleveren, trap daar niet in. Zij werken samen, ze zaaien in het onderbewuste de kiemen van onheil om onheil te veroorzaken, laat u niet activeren wat hun goed van pas zal zijn. Ze willen blijvend hun inkomen genereren, zij kunnen hun wereld orde niet vestigen dan door onheil en verderf, zij zaaien die, en op die wijze zorgen zij voor een continuering van het systeem Daarmee kunnen ze hun agenda uitrollen, om het bedrijfsleven om te voorzien van blijvend gewin, nieuwe technologieën moeten verkocht kunnen worden, politiek is er voor bedoeld om het bedrijfsleven en de banken te faciliteren om hun droom uit te laten komen, en zij misleiden ons, vangen ons in hun netten, strikken ons, en zuigen ons leeg, we laten ons gebruiken voor hun doeleinden, en zo moet het niet langer zijn broeders.

  Ontwaak, sta op, kom tot berouw en inkeer, laten we samen werken, ons inspannen en inzetten om onverdeeld en goed georganiseert onze werkzaamheden gaan doen. Eet goede producten, zoals de Schepper ons erin voorzien heeft, deel met elkaar en vang elkaar op wanneer ze ertoe overgaan om ons aan te vallen, wees niet bang om vast te zitten, want ook daar dienen mensen wakker gemaakt te worden, zorg goed voor uw kinderen, zijn ze ontvoerd, zorg dat u ze bevrijd, en hen een goede plaats geeft, strijd op de weg van goedheid, en heb rechtvaardigheid lief, leer een afkeer te hebben van wat kwaad is, leer het goede toe te passen, jaag de vrede na, sta op, ontwaak, en laat ons samenwerken, laat ons voorbereiden om met de middelen van het kwaad, goed te doen, die te gebruiken voor grootse en novbele doeleinden, ja hun geld, en tot zekere hoogte de technologie, die zij tegen ons willen gebruiken, laat u niet chippen, neem geen vaccins, geen monsanto-voeding, allemaal heeft het een slechte uitwerking, uw wordt dan de toegang ontnomen te kunnen ontwaken zoals onze Schepper dat wil, zij zijn geen goden, zij zijn slechts mensen, geef die kwade krachten niet langer uw kracht, dien hun systeem niet meer, op geen enkele manier, knip de banden door, trek de stekker uit hun stopcontact, breek met hen volkomen op elk niveau, doorbreek het.

 38. Klop om recht te halen niet bij hun rechtssysteem aan, geef een corrupte rechtspraak geen voet, geef geen duimbreed toe, laat wat kwaad is geen autoriteit over ons uitoefenen, geef ze niet de autoriteit, vereenzelvig jezelf niet meer met hun corrupte systeem, niet meer als dienaren/slaven, ja als hun burgers voorzien van een burgerslaven/nummer, sta op, laat u niet langer de ogen dicht smeren, sta op als je rechtvaardigheid liefhebt, als je alles wat geschapen eert, als je ontzag hebt voor de Schepper om vereende kracht een vuist te maken van ongekende kracht, met beleid en overleg, met G-d staan wij sterk, hun wereld orde is ijdel, hun orde is zwak,zij zijn alleen sterk als wij zwak zijn, als wij onze Schepper in de steek laten, als wij onszelf tekort doen, als wij falen, zij zijn geen goden, zij zijn onze koningen niet, zij zijn onheilstichters, zij dienen het kwaad, zij maken zichzelf tot afgoden, dien hun niet langer, heb geen ontzag voor hun wereld orde, voor hun zogenaamde beschaving, laat u niet langer knechten. Sta op, ontwaak, laten we ons dat realiseren, het goed tot ons door laten dringen, KOM TOT BEROUW EN TOT INKEER, want ook wij hebben het kwaad gediend, wij dienen op te staan en onze verantwoordelijkheden op te paken, nu wordt het geeist van ons. Geef ze niet langer uw ontzag, geef ze niet de autoriteit om macht op ons uit te oefenen, geen petities, geen demonstraties, doe geen knieeval voor hun, vraag hun niet om oplossingen, wend u niet tot hen, breek volkomen met hen, WAKE-UP, op geen enkele manier contact met hun opzoeken, laat de vijand barsten, niet geintereseerd zijn in hun benadering, geen contact met hun, houdt jezelf uiver voor het grote werk wat ons te doen staat, laat je niet intimideren, kleineren, ga geen samenwerking met hun aan, doe dat niet, werk niet met criminelen samen, maak je van hen los, bevrijd je van hun juk, betaal geen belasting in verband met het financieren van hun oorlogen, oorlogen die zij os laten voeren, om hun orde te dienen, om hun wereldheerschappij dichterbij te brengen, SLA DIE OBELISK NEER, en DIEN HUN BOZE OOG NIET LANGER.

 39. BOODCHAP AAN OOG, HET BOZE CONTROLE OOG, JULIE DIE PRAT GAAN OP JULLIE OBESLISKEN EN ZEGGEN: WIJ ZULLEN ZEGEVIEREN, ONZE HEERSCHAPPIJ ZULLEN WIJ VOLKOMEN VESTIGEN OP AARDE, WIJ ZULLEN DE MENSEN DEHUMANISEREN EN ZE ZULLEN ENKEL ONS TOT VOEDSEL EN GEWIN DIENEN ALS SLAVEN DIE ONS DIENEN OMDAT WIJ HUN HEBBEN WIJ VENIETIGD..OH OOG, WIJ STEKEN ONZE VINGERS IN JE LINKER OOG, JA DAT VERDUISTERDE OOG, EN WIJ ZULLEN JULLIE HEERSCHAPPIJ VERNIETIGEN, WIJ ZULLEN JULLIE LINKERARM VAN ONHEIL STICHTEN, AFHAKKEN, DOEN VERDORREN, WIJ ZULLEN EEN EINDE MKEN AAN JULLIE ORDE VAN ONRECHTVAARDIGHEID!!

  Wij zullen jullie Obelisken in het Sieraadland verpulveren, omverwerpen, we zullen ze slopen, wereldwijd zal dat op de dag van uw totale ondergang gebeuren, want het kwaad zal niet voor eeuwig de wereld in chaos storten, de wereld in gijzeling nemen om de dood te dienen, JULLIE DIE NU OVERAL EN NERGENS OP AARDE, OVERAL JULLIE SIGNATUREN LATEN ONTPOPPEN, ZICHTBAAR JULLIE HEERSCHAPPIJ TENTOON SPREIDEN, DAT CONTROLE OOG ZULLEN WIJ VERNIELEN!! AAN JULLIE HEERSCHAPPIJ EEN EINDE KOMEN, JULLIE BLOEDVERGIETSERS EN AFGODENDIENAREN, DIEVEN EN MOORDENAARS, GIJZELAARS EN PLUNDERAARS, HET ZAL GEDAAN ZIJN MET JULLIE BOZE LINKER OOG EN JULLIE ONRECHTVAARDIGE, CORRUPTE EN DESTRUCTIEVE LINKERARM VAN ONHEIL!!

  • @Lichtzwaard.
   Mooi!
   Dit moet het statuut van de vrijheidsbeweging worden, wat zeg ik, van ieder normaal welwillende eerlijke hardwerkende burger.

   LEt wel dient in alle talen van de WERELD te worden overgezet en dient in iedere slaap-, werkkamer, schoollokalen, openbare gebouwen etc. te worden gehangen. Dat laatste zal voorloopig niet omdat juist daar het boze oog, de macht van de cabal, van de bijgelovige geheimgenootschapsleden nog heerst, maar niet lang meer.

 40. De facebook pagina en het icebucket filmpje van Tarik Zahzah en wijzen naar een bepaalde film: INCEPTION.

  De foto boven aan zijn Facebook in de hotelkamer,

  het icebucket filmpje eindigt met de term

  #ICEption
  Het koffertje
  Het tolletje
  de muziek van Edith Phiaf

  Non ,je ne regeer rien

  nee , ik heb nergens spijt van.

  Alles verwijst naar Inception

  thema het binnendringen van dromen
  en het beïnvloeden van dromen.

  Het koffertje

  • Laatste keer dat ik een comment via mijn tablet maak,

   Het koffertje onderaan moest er niet staan.

   • En Non ,je ne regeer rien
    Moet zijn
    Non, je ne regrette rien.

 41. Your only freedom is your mind. Wees daar zuinig op.

 42. Is trouwens wel de vraag of NOS of andere organisaties uberhaupt echt iets peilen of dat ze zeggen dat ze dat gedaan hebben. Geloof tegenwoordig niks meer. Uitkomst staat denk ik bij voorbaat vast, in het voordeel van de elite. Als je het onder ‘wakkere mensen’ peilt, krijg je sowieso een andere uitslag.

 43. de eerste tweede kamer muppets bginnen al weer te bleren over “verwarde personen” die in de gaten gehouden moeten worden.
  Preventief oppakken en verplichte opname in de psychiatrie om heropgevoed te worden zingt al door de gangen van het politbureau op het binnen hof.

  MAW ieder die een afwijkende politieke mening heeft dan het regerings beleid stoppen we in de psychatire. Gewoon rusland onder de sovjet dictatuur!!!! Iemand van de dombo’s wel eens van alexander solzjenitsyn gehoord???? the goelag Archipel??????

  of zullen we gewoon direct Westenbork maar weer inrichten.

  mogen alex en max hem openen past zo goed in hun familie historie

  en maar bleren en schoppen tegen putin want wij nee wij zijn het lichtende voorbeeld van vrijheid en democratie!

  nou ik kan je wel vertellen; ik daar een heel vies voorbeeld van gezien afgelopen dinsdag op het malieveld bij break the system.

  niks vijheid van meningsuiting en recht op demonstreren ofzo.

  nee bek houden doorlopen belasting betalen slaven of we knuppelen jullie de hoek in met volledige medewerking van tig containers zwart gele knokploeg.

  Hallo is daar iemand in de bovenkamer Tweede kamerleden????????

 44. Verrassend; iedereen was het gebouw uit en er kon niet worden uitgezonden. Maar…
  – er is een lege studio, maar toevallig neemt de camera op
  – van de totale opname is maar een gedeelte uitgezonden, dus iemand heeft de beelden bewerkt
  – andere programma’s konden niet worden uitgezonden, maar dit kennelijk wel, terwijl al het personeel volgens zeggen buiten stond en niet naar binnen mocht
  – de politie doet een inval en laat een journalist gewoon zitten en filmen, ja ja
  – de journalist claimt met Tarik te hebben gesproken terwijl deze naar buiten werd gebracht; waar is de opname daarvan? Of had hij nu opeens niet het benul om zijn telefoon op opname en/of filmen te zetten?
  Ja, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

 45. De Mainstream Media bewijzen opnieuw dat er maar 1 doel is met deze hele NOS hoax: afwijkende denkers (gestigmatiseerd tot ‘complotdenkers’) te psychiatriseren.

  Stuk uit de telegraaf van vandaag:

  ‘Het ging niet goed met Tarik Z.’

  Een dag voordat Tarik Z. het NOS-gebouw binnendrong en een beveiliger gijzelde, vertelde hij al dat het niet goed met hem ging. Hij schreef dat aan zijn vriend, Leo Guo.

  Dat vertelt de 19-jarige Leo aan het AD. De twee hadden woensdagavond nog contact via Facebook en toen Leo vroeg hoe het met zijn vriend ging, schreef Tarik ‘Niet zo goed’. Leo vroeg nog wel of het met de studie te maken had, maar toen dat niet zo bleek te zijn, vroeg hij niet direct door.
  De zeer intelligente Tarik had ondanks een goed stel hersenen toch vaak moeite op school. Zo bleef hij in het laatste jaar van het gymnasium zitten. “Tarik weigerde gewoon iets te leren als hem dat tegenstond”, vertelt Leo. “Hij was ook nogal van de complottheorieën. Hij schreef er bijvoorbeeld eens een werkstuk over dat 9/11 een inside job was, dat de Amerikanen het dus zelf hebben gedaan.”
  Leo en zijn vader denken dat de frustraties van zijn thuissituatie een rol hebben gespeeld in zijn actie. Tariks vader is zwaar ziek geweest. En volgens de familie Guo heeft Tarik het behoorlijk moeilijk gehad met de scheiding van zijn ouders, ruim 10 jaar geleden. Daarnaast had Tarik ‘een bepaalde kijk op de maatschappij, ideeën over hoe het beter kan’. “Ik vermoed dat hij daar iets algemeens over wilde zeggen op tv,” zegt Leo.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23624669/___Het_ging_slecht_met_Tarik_Z.___.html

  • Inderdaad Nederland kon niet achter blijven na de UN speech van Cameron over “non-violent extremists”.
   Vandaag op de radio ook niets anders gehoord dan ongeloof en belachelijk maken van “complot gekkies”. Gisteravond bij Jinek werd er ook op aangedrongen dat mensen in de omgeving van zo iemand (fam. en/of vrienden) misschien professionele hulp zouden moet in schakelen.
   Misschien met z’n allen een voorbeeld nemen aan schrijver en 9/11 activist Nick Kollerstrom en ons allemaal vrijwillig aangeven…
   http://youtu.be/0TGgL6cAyKg

 46. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/tarikzahzah_rutte.jpg

 47. Bemoedigend om te zien hoe zelfs de lezers (zie comments) van Hart van Nederland inmiddels gehakt maken van de bullshit die het hun tracht te verkopen:

  http://www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2015/van-complotdenker-tot-tv-kaper/

 48. nog maar eens een slaapmutsje

   • Hilarisch filmpje – goed gemaakt! Kan ook wel weer mensen wakker maken….

 49. Beste mensen,
  Deze hoax was voor ons bedoeld. Ze nemen ons bloedserieus, maar door de knullige opzet zijn er vast weer wat mensen wakker gschud. Zeer bedankt NOS!

  • hear hear!!!

 50. Voor jezelf denken en uitzoeken of het de zwarte doos aan de muur liegt of de waarheid verteld is een voorrecht, het woord complotdenkers is juist door hen die niet willen dat wij voor onszelf gaan denken bedacht en gestigmatiseerd tot gek en door de actie van de NOS zijn de mensen die de zwarte doos aan de muur niet meer geloven nu opeens een gevaar voor de samenleven.
  En zoals boven al is vermeld, door hun wanhopige en krullerige actie valt het zelfs de geprogrammeerde kijker op dat er iets niet klopt.
  Heel veel liefs een waarheidzoeker, want dat zijn we waarheidzoekers, geen complotdenkers!

 51. buitenlandse media weten heel goed dat het een Fake gun was

  Man armed with fake gun storms TV studio in Netherlands

  A 19-year-old man with a fake gun gatecrashed the studios of Dutch national broadcaster NOS late Thursday, demanding airtime and claiming to be from a hackers’ group. Police arrested the man, who offered no resistance. Nobody was injured in the incident, but it forced NOS to temporarily suspend its broadcasting. The man had no criminal record.

  http://rt.com/in-motion/227787-netherlads-gunman-storms-nos/

 52. Giel biedt je een platform, op een nationale radiozender, wanneer er een gros in de auto zit richting werk.

  Mooier kan het niet.

 53. Wellicht kan iemand uit even een remix van de overval maken
  met bij passend comedy capers muziekje

  [ je weet wel die slapstick agenten uit de jaren 20 tijdperk Charlie Chaplin]

 54. Beste Martin,

  Het lijkt er inderdaad op dat dit een ‘valse vlag’ is om de ‘complotdenkers’ aan te pakken. Het lijkt er eveneens op dat ze dit verzinnen na die schietparij in Parijs, niet zonder reden. Er worden teveel Nederlanders wakker.
  Het is ook niet voor niets een allochtoon dunkt mij.
  Ze proberen der allochtonen te kijk te zetten bij het NOS journaal. Zo van, kijk eens, die allochtonen zijn allemaal gesjeesde complot denkers.
  Bijna alle mensen in Nederland met een arabisch-islamietishe achtergrond zijn ‘complotdenkers’, zij waren altijd al ‘wakker’, wetende dat de Nederlandse democratie nep is. En de media gecensureerd.
  Nu echter,nu Nederland massaal wakker begint te worden (na Canada, na Amerika, na Engeland),reageren de allochtonen mat. Zij zouden juist op moeten staan en moeten proberen te helpen de (autochtone) Nederlanders wakker te schudden.
  In een eerdere mail stelde ik je al eens voor de allochtonen te betrekken bij het wakkerschudden van de bevolking.
  Het lijkt un het juiste moment. Waarom organiseer je geen actie voor allochtonen om te kunnnen reageren op de Parijs hoax en de NOS hoax, waarbij het de sport is voor een allochtoon om 10 Autochtonen ‘wakker te schudden’.
  Een allochtoon moet 10 autochtonen kiezen in zijn omgeving. (Dat kunnen bekenden zijn, wildvreemden, iemand ontmoet in de kroes. Waarvan de allochtoon niet weet of zij al wakker zijn.) Dan is de opdracht voor de allochtoon de Nederlanders er van te overtuigen dat de Nederlandse democratie een nep show is, hoax, complot. Het is dan de sport en het spel om van de 10 er zo veel mogenlijk wakker te krijgen. Bijvoorbeeld, 1 was al wakker, 4 wakker geworden, 5 nog slapende, zou een goede score kunnen zijn.
  Goed idee of idioot idee?
  De autoriteiten gaan straks zeiken over complotdenkers, dan kunnen ze het krijgen zoals ze het hebben willen toch?
  (Denk om je veiligheid, NIET alleen, betrek er ANDEREN bij.)

  Groeten, Fred

 55. Het NOS Journaal van donderdag 5 februari 2015 liet toch wel een behoorlijk nieuwswaardig item buiten de uitzending. De uitslaande brand in een pand( bloedbank Sanquin) naast het LUMC Leiden. De Telegraaf rapporteerde het volgende :

  do 05 feb 2015, 11:35
  Grote brand in pand van bloedbank Leiden
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23644509/__Grote_brand_in_pand_van_bloedbank_Leiden__.html

  nu punt nl rapporteerde ook in eerste instantie :

  Grote brand in bloedbank bij ziekenhuis Leiden
  Gepubliceerd: 05 februari 2015 11:30
  Laatste update: 05 februari 2015 11:50
  http://www.nu.nl/binnenland/3986737/grote-brand-in-bloedbank-bij-ziekenhuis-leiden.html

  Hier een Google cache kopie van deze pagina (eerste effe cookies uitzetten om te bekijken ) :
  http://crashrecovery.org/daily/05.02.2015/grote-brand-in-bloedbank-bij-ziekenhuis-leiden.html

  later werd dit omgezet in :

  Grote brand in pand bij ziekenhuis Leiden
  Gepubliceerd: 05 februari 2015 11:30
  Laatste update: 05 februari 2015 12:18
  http://www.nu.nl/binnenland/3986737/grote-brand-in-pand-bij-ziekenhuis-leiden.html

  het originele bericht rapporteerde : “Het vuur is uitgebroken in de technische ruimte van de bloedbank.”

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close