Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

NRC bevestigt relatie Chipshol met geheime diensten en 20 miljard claim

NRC bevestigt relatie Chipshol met geheime diensten en 20 miljard claim

Het NRC kwam gisteren 8 november met glashard bewijs dat Chipshol, het bedrijf van de familie Poot, contact had met geheime diensten (zie hier). Het document onderschrijft wat deze website al eerder meldde, namelijk dat het bedrijf Chipshol actief bouwde aan zwartboeken ten bate van afpersing. Het door het NRC getoonde document laat een deel van een contract zien tussen MI6 (Britse geheime dienst) agent genaamd Michael Oatley en Robert Rubinstein (zie onder). Al eerder gaf ik aan dat een Chipshol insider mij wist te melden dat het bedrijf Chipshol contacten onderhield met geheime diensten (zie hier 3e alinea). Met het document dat het NRC in handen heeft wordt dit bewezen. Mocht u als nieuwe lezer denken: “Waar gaat dit over?“, lees dan nog even verder, want we hebben het hier over een familiebedrijf dat mogelijk 20 miljard ‘black budget’ wist los te peuteren van de Nederlandse staat. Dat is 8% van de Rijksbegroting en kost u dan mogelijk € 228,31 per maand (zie hier). Dat lijkt me toch de moeite waard om eens kritisch over na te denken, zeker omdat het hier een manier van zakendoen betreft waarbij nogal wat malafide praktijken boven komen drijven.

Mocht u als nieuwe lezer geen flauw benul hebben waar dit over gaat, dan zal ik dat eerst in het kort toelichten. De familie Poot is een Wassenaarse familie die ooit gronden kocht rondom Schiphol. Zo’n twintig jaar geleden was het de bedoeling dat de gronden van twee belangrijke grootgrondbezitters rondom Schiphol zouden worden verkocht aan een ontwikkelingsmaatschappij. Chipshol Holding (150 hectare) en Landinvest (450 hectare) zouden hun gronden verkopen aan een nieuw op te richten bedrijf: Chipshol Forward. Deze nieuw opgerichte Naamloze Vennootschap zou investeerders aantrekken. Die investeerders werden geworven op basis van een prachtige prospectus, waarin stond vermeld dat er een deal zou liggen tussen Chipshol Holding en Landinvest, waarbij de 150 hectare grond van Chipshol Holding door Landinvest zou worden gekocht en de gezamenlijke 600 hectare zou worden aangeboden aan het fonkelnieuwe Chipshol Forward. Deze laatste zou de kooprechten na bestemmingswijziging hebben op het grootste deel van de in totaal 600 hectare grond (zie toelichting hier).

schema_chipshol_landinvest3

Jarenlang wist de familie Poot het beeld te schetsen dat rechters Kalbfleisch en Westenberg hen hadden tegengewerkt en dat de gronden zo niet bij Chipshol Forward terecht konden komen. De familie Poot – onder regie van de oude Jan Poot – beweerde zo miljarden mis te lopen. Jarenlang wist Jan Poot mensen zand in de ogen te smeren met uitgebreide mediacampagnes, websites en boeken die er voor zorgden dat de gemiddelde lezer compleet afgeleid werd van de werkelijkheid. Na gesprekken die ik met meerdere insiders voerde ontstond echter duidelijk een heel ander beeld. Jan Poot wist zowel in de alternatieve media en in de Main Stream Media het beeld neer te zetten dat de rechters Kalbfleisch en Westenberg hem het leven zuur zouden hebben gemaakt en hij door toedoen van hen miljarden schade ondervond. In de praktijk blijkt dat hij zelf de verkoop geannuleerd heeft en rechter Westenberg dus niet tegenwerkte. Uit dit vonnis uit 1994 kunt u niet alleen opmaken dat Landinvest het bestaan van een overeenkomst betwiste, maar tevens dat de advocaat van Chipshol Forward er op aanstuurde de (niet bestaande deal) gewoon te cancelen. Weet u wat dit betekent? Dat betekent simpelweg dat – terwijl Jan Poot jaren heeft beweerd schade te zijn berokkend voor het niet kunnen ontwikkelen van projecten rond Schiphol – hij zijn advocaat deze deal zelf liet cancelen en dus de complete vermeende miljardenschade gebaseerd is op een niet bestaande overeenkomst. Ook de investeerders zijn dus lekker gemaakt met een deal met Landinvest die al die tijd niet bleek te bestaan (lees hier de volledige toelichting).

Een belangrijk dossier dat gebruikt werd om de Nederlandse staat onder druk te zetten met miljarden over de brug te komen, was het (pedofilie) dossier van oud secretaris generaal Joris Demmink. Jarenlang werd deze opgejaagd door een zelfverklaard journalist en oud collega van Theo van Gogh, Micha Kat. Inmiddels weten we dat de dood van Theo van Gogh waarschijnlijk een hoax is en ook de dood van Fred de Brouwer is waarschijnlijk van die categorie. Beroepsleugenaar Henk Krol wist de vermeende crematie van Fred de Brouwer handig een paar dagen te verplaatsen tijdens een uitzending van Pauw & Witteman toen ik de broer van Fred de Brouwer in Nederland aantrof terwijl hij bij de crematie die dag in Thailand had moeten zijn (zie hier). De alternatieve media in de vorm van websites als Klokkenluideronline en schijnbaar ook haat-sites die andere spelers – vooral Martin Vrijland – uit het speelveld moesten jagen, werden volledig betaald door de familie Poot. Micha Kat moest dit na jaren ook bekennen tijdens een radio uitzending (zie hier). Grootschalig list en bedrog werd ontmaskerd toen bleek dat de familie Poot niet alleen deze alternatieve media had opgezet en gefinancierd. Naast het opkopen van ruimte in grote kranten, zaten zij ook achter de stichting ‘De Roestige Spijker’, een stichting die de Nederlandse staat onder druk moest zetten met het ‘Joris Demmink’-dossier.

Hoogstpersoonlijk ontdekte ik hoe de mensen binnen deze stichting allemaal een dubieuze rol vervulden. Zo had je een secretaris genaamd Ben Ottens die in het verleden als gemeenteraadslid in de Haarlemmermeer gezorgd had voor de opwaardering van de gronden rondom Schiphol van landbouwgrond naar bouwgrond (zie hier). Deze Ben Ottens bevond zich in een stichting die Joris Demmink moest onderuithalen, maar dankte gek genoeg bijna zijn gehele CV aan deze Joris Demmink. Veel opmerkelijker was de ontdekking dat de stichting de Roestige Spijker in het leven was geroepen om de oud secretaris generaal van pedofilie te beschuldigen, maar zelf bleek samen te werken met een veroordeeld afperser en iemand waarvan bekend staat dat hij kinderen drogeerde om ze in hotels te laten misbruiken door hooggeplaatsten, ten bate van afpersing. Deze veroordeeld afperser met de naam Jack Abramoff bleek duidelijk verbonden aan de stichting de roestige spijker, waarin zich ook een meneer met de naam Robert Rubinstein bevond. Die laatste is nu degene die met zijn TBLI foundation door het NRC gekoppeld wordt aan MI6 agent Michael Oatley.

De afgelopen maanden hebben we vooral gezien hoe de familie Poot heeft geprobeerd hun positie te downplayen. Men zou de strijd tegen Demmink opgeven en ook Robert Rubinstein zou zich niet meer actief met stichting de Roestige Spijker bezig gaan houden, zodat hij zich meer op zijn “eigen bedrijf” kon richten (zie hier). In juni van dit jaar kondigde de familie Poot al aan Chipshol te willen verkopen (zie hier). In mijn optiek zijn wij – het Nederlandse volk – grof in de maling genomen en is er achter de schermen een deal gesloten met de Nederlandse staat om een ‘black budget’ van 20 miljard euro te creëren. Omdat Martin Vrijland echter de schijnwerpers te veel op het onderwerp zette, probeert men nu de zaak af te wimpelen met het beeld dat de stekker eruit getrokken wordt. De website van Micha Kat probeert als laatste redmiddel in de slachtofferrol te duiken door geënsceneerde vijandigheid van een medewerker Eric Donk. Van beiden weten we inmiddels vrij zeker dat ze AIVD-er zijn. Door een schijnaanval van deze Eric Donk op Micha Kat en een poging deze aanval gelijk te scharen met de onthullingen over Micha Kat door deze website, hoopt de oud redactiemedewerker van Theo van Gogh zijn geloofwaardigheid nog te kunnen redden.

Wat als een paal boven water staat, is dat het door mij zo vaak genoemde bedrag van 20 miljard niet uit de lucht gegrepen is. Ook het NRC geeft in het artikel van afgelopen zaterdag aan dat de familie Poot meent 20 miljard schade te hebben geleden [citaatHet schadebedrag schat advocaat Lowell op circa 20 miljard euro. Hoewel het NRC nu met de onthulling van een overeenkomst met een MI6 agent komt, durft geen 1 Main Stream Media krant of journaal het aan om de familie Poot en het bedrijf Chipshol echt grondig door te lichten. In nog ongepubliceerde gesprekken met oud investeerder Charles Huber wist ik namelijk te achterhalen hoe de familie Poot haar investeerders in het bedrijf Chipshol Forward bedroog. Het niet verder willen graven door de Main Stream Media duidt op een doofpot waar beide partijen baat bij hebben. Wilt u meer achtergronden over de kwestie lezen, dan vindt u het gehele dossier hier.

Mijn inschatting is dat Chipshol een bedrijf is dat ‘black budgets’ moest creëren en zo de alternatieve media op moest tuigen. Zij zijn de grote financier achter websites in de alternatieve media. Het hele Demmink Dossier is daarvoor bedoeld geweest. Natuurlijk zullen de miljarden ook voor andere zaken aangewend zijn, maar duidelijk zichtbaar is de rol van de familie Poot via mensen als Micha Kat. Het Demmink dossier heeft nooit iets opgeleverd en zal nooit iets opleveren. Men heeft de gecontroleerde oppositie in de alternatieve en social media via het Demmink dossier kunnen lanceren en elk vrij geluid de kop in willen drukken (lees ook dit). Ondertussen moet een vrije schrijver als ik het doen met veel vijandigheid (uit die gecontroleerde hoek) en een BBZ uitkering die eind deze maand stopt. Wilt u dus dat kritisch en vrij onderzoek kan blijven bestaan en wilt u dat ik een tegengeluid kan blijven vertolken, steun mij dan met een vaste maandelijkse bijdrage door te doneren via deze weblink.

Bron linkvermeldingen: Nrcq.nlVolkskrant.nl, Schipholwanbeleid.nl

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
21 Comments

 1. HET IS WERKELIJK BAR EN BOOS!

  • ik had de laatste tijd al het gevoel bij klol zo van he die zijn een aftocht aan het indekken omdat de lezers zgn niet voldoende zouden steunen etc. die hele italie tour etc

  • Klokkenluideronline (klol) bestaat 100% uit AIVD-ers inclusief de vaste reageerders. Het zijn allemaal betaalde krachten. Dan heb je een beetje een beeld waar die ‘black budget’-gelden naar toe vloeien.

 2. Elk boek dat nu geproduceerd wordt – zoals die van Thomas Ross – wordt gespind door de AIVD / Poot om het schip van de wal af te sturen en nog meer rookgordijnen op te trekken. Waar Micha Kat zegt dat Ross hem aanvalt, dienen ze gewoon dezelfde meester. Ook Ross komt uit de BVD (AIVD) hoek.

  • @Martin
   Daarin ben ik het met je eens. Aan de andere kant legt hij wel de link met de zaak Els Borst/Demmink. Daarnaast benoemt hij ook Frits Salomonson de vriend van Claus.

   Zou de AIVD dit niet liever in de doofpot houden?

   • Je kunt wel een relatie leggen, maar als je geen bewijs hebt is het slechts een verhaal. Daarbij is het nog altijd het beste om oppositie vanuit eigen gelederen te plegen.

 3. Anatomische Joden: Agtienribbe, Agstenribbe, Beentje, Spier, Korpus

  Voeg hier aan toe Voet van Esther Voet
  en tevens Poot van Jan Poot. Die Jan Poot is gewoon een crypto Jood ondergedoken in een andere kerk. En dan heb je nog Micha Kat, Abramoff, Rubenstein, Fred de Brouwer, Erik Donk, Boudine Berkenbosch. De Joden zijn weer oververtegenwoordigd bij dit financiële oplichtersspelletje.

  Het kan ook zijn dat Poot tot de oplichtersjoden hoort. Iemand een Poot uitdraaien!!!

  • Zeer waarschijnlijk.

   Kosher Nostra: Steve (Aaron) Brown, Peter Rudolf de Vries, Bas van Hout, Willem Frederik Holleeder, Cor van Hout, enz.
   Clan-wars middels “misdaadjournalistiek” en “non-fiction crime”.

   http://www.louishagemann.nl/wordpress/wp-content/uploads/2013/11/verjaardag_corvanhout_peterrdev_aug2002.png

   Media kongsi: Joop van den Ende, John de Mol.

   • Geverfde Joden: Rothschild, Coraal, Groen, Zwart, Rood. Brown is ook gewoon Bruin. Hoe duidelijk wil je het hebben.

    Algemeene Joden: Polak, Zanders, de Vries. En daar zien we Peter Brrrr de Vries voorbijfietsen.

   • En je bent Mink Kok nog vergeten. Niet de kleinste. Die had de hele politie en politiek in zijn zak middels chantage. Veelal met pedoseksuele uitspattingen.

   • Inderdaad, Mink Kok was de ontbrekende in die rij namen.

    Ook viel op Ferdi Elsas, de moordenaar en ontvoerder van Ahold-topman Gerrit Jan Heijn.

   • http://degoudentip.blogspot.nl/2008/10/politile-corruptie-in-nederland.html

    Interessante tekst. Niet zonder de nodige reserves te hebben tegenover de bron (Mitric) die zelf afkomstig is uit de wereld van de geheimdiensten.

 4. Ineens wist ik weer waarom dat één van de grappigste uitspraken van de afgelopen decennia is.

  “Wij willen gewoon…Mooie dingen opzetten… Mooie dingen doen voor dit land.”

  En toen wist ik genoeg. Natuurlijk Poot. Mooie dingen doen voor dit land. Geld speelt geen rol hé.. Net Olivier B. Bommel… Een Heer.
  Jammer dat daar zoveel lui naief intrappen… En handig gedaan, als je bedenkt dat er nu niemand meer actief achter Joris Demmink aanzit.

  Goed Artikel Martin.
  Wist je dat de Vrijmetselaars een actie hebben ? Ze moedigen mensen aan om zoveel mogelijk jongeren aan te spreken op hun seksuele veiligheid.
  Kinderen en jongeren.
  Informatie is te verkrijgen bij je plaatselijke vrijmetselaarsloge.
  In your face.

  Ik stel voor dat we dat ook echt gaan doen. Een paar groepjes opzetten die eens op een vrije middag langs de kindertehuizen in de omgeving van Leiden gaan informeren met een fotoboek van vooraanstaande politici en ambtenaren. Of dat geen belletje doet rinkelen….

  Hou vol, Martin, ik heb sterk het gevoel dat je binnenkort een nieuwe finacier hebt , zodat je je werk kunt voortzetten of zelfs uitbreiden…

 5. De door Poot ingehuurde advocaat Abbe David Lowell is ook weer erg de moeite van het onderzoeken waard. Zoekt u maar even op het woordje ‘AIPAC’ in onderstaand document.

  http://www.nytimes.com/2009/05/02/us/politics/02aipac.html?_r=0

  De link met Jack Abramoff komt al snel boven borrelen via AIPAC:

  http://www.tomflocco.com/fs/AbramoffSexSpyRing.htm

 6. President Bush has emphatically denied that he personally knows Abramoff, despite CIA documents indicating the indicted lobbyist visited the White House 200 times during the first ten months of the Bush presidency—often enough for a personal visit on every business day of each month, according to wide news reports.

  Dus zo hoog liepen de contacten van Abramoff?? Op dat nivo krijg je dus bijna geen straf voor het drogeren en prostitueren van kinderen. Deze club daar horen de heren Poot en Kat dus ook bij. “Met boeven vangt men boeven” was het slappe excuus van pedopieleke Micha Kat. Allemaal één pot nat daar bij die Hebreeuwse Kabal.

  http://www.tomflocco.com/fs/AbramoffSexSpyRing.htm

 7. Het blijft een groot raadsel dat iemand (de Heer Kat)openbaar kan spreken over en naar een persoon/MP op een YT kanaal zonder enig probleem

  dan heb ik het over de woorden ornade van Heer Kat op 2 minuut 5

  http://www.youtube.com/watch?v=pKUdfcub150

  Tomas Ross had het op TV West over afluister praktijken inzake V v/d G waar een klein woordje al genoeg was voor een groot complot , een lachertje,
  Meneer Ross hoe zit het nu precies met de afwezigheid van het rode levenswater op de enig voor het publiek beschikbare foto van de vermeende omgebrachte Van Gogh op de Linaeusstraat, geef ons daar eens antwoord op ? Om eens even echt bij de feiten te blijven

 8. Maar is Demmink nu wel of geen pedofiel

  • 200% schuldig Trebor

  • De vraag is niet of Demmink pedofiel is. Als iemand zelf toegeeft op jonge jongens te vallen, is het meer de vraag of de aandacht niet bewust op Demmink gefocust is, juist om het spel met Poot en dus de black budgets te creëren. Kortom, het gebeurt met medeweten van Demmink en justitie.

   Kijk naar de feiten: zogenaamde pedofiliebestrijders als Kat en consorten werken samen met iemand die zelf kinderen drogeerde en liet misbruiken door hoog geplaatsten. Kwaad met groter kwaad bestrijden noem ik dat. Ik heb het dan over de openlijke samenwerking met Jack Abramoff.

   Het is 1 groot vooropgezet spel. Denk aan AIPAC in de VS.

 9. de familie Poot: mensen pootje lichten, de “staat een poot uitdraaien en geen poot om op te staan (geen poot aan de ‘chiphol’grond krijgen), goed dat er mensen zijn die wel met beide benen op de grond staan.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close