Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Ooggetuige MH17 meldt plastic lijken

Ooggetuige MH17 meldt plastic lijken

De website Herstel de Republiek komt met onderstaande filmpjes van een ooggetuige die 20 minuten na de ramp met de MH17 ter plaatse was en veel beeldmateriaal vastlegde. Opvallend in het verslag is dat steeds wanneer ingezoomd wordt op “de lichamen”, de beelden onscherp getoond worden (2e filmpje laat beelden wel zien). De camera lijkt ineens niet zo goed scherp te kunnen stellen. Het heeft er alle schijn van dat de interviewer niet wil laten zien wat er daadwerkelijk vastgelegd is. Op 3:40 min. in het eerste filmpje meldt de getuige dat het leek alsof er plastic lichamen lagen. Dit onderschrijft mijn theorie van de siliconen poppen. Zou het kunnen dat er gebruik gemaakt is van poppen? Kijkt u maar eens naar dit filmpje om te zien wat er allemaal mogelijk is op dat gebied.

Het mag toch wel opmerkelijk worden genoemd dat Nederland op 8 augustus jongstleden een deal sloot over de geheimhouding van de onderzoeksresultaten naar de vliegramp. Deze geheime deal werd gesloten tussen Nederland, België, Australië en de Oekraïne. De grote vraag is: waarom? Het antwoord laat zich steeds makkelijker raden nu een getuige van het eerste uur met zulke duidelijke aanwijzingen komt dat er veel niet klopt. Waarom horen we niets over de ‘zwarte dozen’? Waarom moet er zoveel geheimzinnigheid rondom deze ramp opgetrokken worden? Waarom wordt er zo driftig aandacht besteed aan herdenkingen zonder daadwerkelijk met onderzoeksresultaten te komen? Onderstaande getuigenverklaring is wel erg veelzeggend.

Een paar steekwoorden (bron):

 • het rook sterk naar ontbindende lijken en formaldehyde
 • verreweg de meeste slachtoffers hadden een Aziatisch uiterlijk
 • er waren vrijwel geen kinderen onder de slachtoffers
 • alle slachtoffers waren op een enkeling na geheel naakt
 • de bagage bestond uit met name winterkleding
 • er was nagenoeg geen bloed aanwezig
 • de paspoorten en papieren waren onbeschadigd
 • de aangetroffen foto’s waren allemaal in het najaar van 2013 genomen.

Bron linkvermeldingen: Herstel de Republiek, Infowars.com

468 ad

34 Comments

 1. Leugens en waarheid onderscheiden blijft lastig, veel informatie onderzoeken en de waarheid komt boven tafel vroeg of laat, bedankt voor je vele bijdragen Martin.

 2. Het moet toch eenvoudig te controleren zijn, onderzoek de namen op de passagierslijst

 3. De vrouw geeft aan dat ze al na 20 minuten vanaf de “crash” “explosie” ter plaatste was. Verder vertelt ze haar indruk over hetgeen hoe zij de rampplek aantrof.
  Zeer boeiend!Het bevestigd dat het hier gaat om een false flag en dat de MSM spint.
  Ze laat een foto zien van een “lijk” met blauwe/zwarte lippen.
  Andere “lijken” vertoonden dit niet.

  Hoe kan het dat er binnen 20 minuten een echt lijk zwarte/blauwe lippen vertoont?
  Is dit normaal?

 4. Of gaat het hier om een veel oudere neerlegd lijk ontdaan van bloed op plaats “delict” ?
  Dat zou ook de stank (ontbinding) verklaren!

 5. https://www.youtube.com/watch?v=qWXcYbNdhqQ
  Zou de valse vlag MH 17 geïnspireerd zijn door Operation Northwoods?

 6. Het wordt er niet veel duidelijker op. Als er sprake is van siliconen-poppen, kan het dan stinken naar rottende lijken en formaline? Lijken die al maanden dood zijn en in de formaline hebben gelegen zien er uit als bleke poppen en bloeden ook niet meer als ze uit elkaar gerukt worden. Ik denk niet dat er sprake is van poppen maar van gedateerde lijken die grotendeels geconserveerd waren met formaldehyde.
  In elk geval is de show met de lijkenwagens en de identificatie van de slachtoffers met dit verslag een stuk minder geloofwaardig geworden.

  Als dit filmpje authentiek is, kan het bijna niet anders dan dat de MH-370 in de Ukraïne is gedumpt.
  Maar dat rijmt weer niet met beelden van een door pantser-doorborende munitie doorzeefde cockpit.

  Want dan zou het remote bestuurde toestel eenvoudigweg een bom aan boord hebben gehad om het in de lucht te laten exploderen.
  Maar die explosie is weer niet te rijmen met vrijwel onverbrande resten en de immense hoeveelheid intacte documenten, waaronder zo ongeveer alle paspoorten van de vermeende MH-17 passagiers.

  Dit zaakje stinkt erger dan de lijken op de crash-locatie.

  • Lijkwagenshow was show en sowieso niet geloofwaardig. Waarom lichaamsdelen van verschillende slachtoffers in één lijkkist alsof het een lichaam betreft en een begrafenisstoet zonder begrafenis. In een koelwagen was in geval van echte lichaamsdelen logischer geweest maar ja, da’s weinig show en het volk wil toch vermaak en show.

 7. De westerse propaganda blijft maar erop hameren dat de separatisten met een BUK die MH-17 uit het luchtruim hebben geknald.
  Maar wie is degene die daadwerkelijk over BUK beschikt op Ukraïns grondgebied?

  Ukrainian forces(CIA Poroshenko Junta) win more ground in eastern Ukraine

  Ukrainian government forces maneuver antiaircraft missile launchers Buk as they are transported north-west from Slavyansk, eastern Ukraine Friday, July 4, 2014 (toevallig ook nog illuminati D-day)

  http://www.cp24.com/world/ukrainian-forces-win-more-ground-in-eastern-ukraine-1.1899368

  Dus dat separatisten over anti aircraft missile launchers Buk zouden beschikken,dat gaat er bij waterman niet in.

 8. Al die fokking geheime dealtjes en de grote mensenmassa negeert/accepteert deze achterkamertjespolitiek.

  Probeerde te bedenken welke omvangrijke (burger)organisatie in staat is een halt toe te roepen. Eentje die echt voor onze belangen opkomt waar we/ik me bij kan aansluiten en bijdragen. Kom op akelig weinig namen.

  Dacht toen aan de recente Nederlandse consumentenboycot tegen de HEMA rondom de zwarte pieten discussie. En tijdens het WK aan de Mexicanen die KLM boycotten vanwege een misplaatst Twitter-bericht.

  Zou burgerboycots dan een manier zijn om (schaduw)overheden en instanties met geheime dealtjes en andere duistere bedrijfspraktijken structureel aan te pakken? We leven per slot van rekening (helaas) in een consumentenmaatschappij.

  Bijvoorbeeld massaal oproepen tot het weren van ALLE vliegtuigmaatschappijen in de EU/NAVO-landen, Oekraïne, Rusland en Australië, behalve die bedrijven die publiekelijk (gaan) protesteren en net als wij openbaarheid eisen?

  En/of consumentenverenigingen steunen c.q. oprichten die openbare deals sluiten met betrouwbare organisaties die alternatieve producten/diensten leveren zonder (absurd hoog) winstoogmerk? Hoe hoger de vraag én daarmee het aanbod, des te lager de productiekosten uitvallen en daarmee de prijs voor zulke alternatieven. Zodra zo’n organisatie een greintje misbruik maakt, fraudeert of corrumpeert: boycotten.

  En/of standaard bezwaarschriften en belastingontheffingen op grond van het toewenden van onze belastingcenten waar wij belastingbetalers geen ene mallemoer waarde voor terugkrijgen. Denk aan dat geheim MH-17 onderzoek. Kosten? Niet op ons verhalen. Het koninklijk hek in Griekenland? In mindering brengen bij de belastingaangifte. Tegen de EU gestemd? Top, die kosten uit Brussel dragen ze maar lekker zelf dan.

  Lang leve de democratie, right? Minderheden trekken altijd aan het kortste eind, behalve de elitaire bestuurders die ondanks hun mega-minderheid aan de touwtjes trekken. Kom op mensen van het volk, wij zijn in de absolute meerderheid!

  • Het beste is, zorg dat je bijna geen cent meer uitgeeft.
   Koop hennep kleding en naai nog enes goed over de naden en die kleren gaan jaren mee. Hou 5 hennep planten en verkoop die en van dat geld eet je en hou in je tuintje groente. je hoefd daarnaast nog maar ene beetje eten kopen. Een koe in je tuin is nogal wat he! en hou evt ene paar kippetjes. Pluk daarvoor eten uit de berm dat kost echter niks en ze lussen het goed. Bv de eeuwige moesplant geeft echt veel bladeren en het is 1 maal aanschaffen en je hebt jaren aan 1 stuk ene lekkere koolsoort in je tuin. Ook rabarder is 1 maal aanschaffen en je hebt er jaren plezier van. In de berm kan je vele planten vinden die je kan eten en bv van de wilde kastanje daar kan je zeep maken voor je kleren en handen. Zo zijn er vele planten die je in leven kan houden. Wij staan zelf ook slecht voor en plukken als wij bv sla hebben paardebloembladeren erbij en eten die bij de sla ivm dat deze planten vele vit bezitten en mineralen. Op deze wijze hopen wij nog een beetje normaal te kunnen leven.

   • Hartelijk dank voor jouw reactie, Leeuw.

    Goede leeftips voor mensen die het (steeds) minder breed hebben. Mijn bovenstaande idee richt zich ook op mensen met een (boven)modaal inkomen, want die lijken zich pas te gaan bekommeren zodra het hun buidel aantast.

    Een burgerboycot van zulke bedrijven raakt wellicht ook weer andere ‘onschuldige’ burgers die daar werken en wellicht hun job kwijtraken.

    Welke acties zouden nou zo positief mogelijke energie in de wereld loslaten en blijven resoneren?

    Positieve ideeën van harte welkom 🙂

   • Leeuw ik zou de spullen niet uit of vlak naast de berm plukken in verband met giftige stoffen die de auto,s en brommers uitstoten , dat wordt namelijk door de planten en vruchten opgenomen .
    Ik pluk ook paardenbloemen en maak daar jam van of appels voor moes en sap , bramen voor de jam vlierbessen voor jam en sap .
    En weet je wat mooi is aan al die dingen , je moet ze eerst plukken en dat is een heerlijke bezigheid om te vergeten en de natuur te leren kennen en bewonderen , en daarna het meestal het vervelende schoonmaken [maar dat spaart je weer heel wat uurtjes voor de stomme TV uit] , van de vruchten maar daarna wordt je beloond met een heerlijk zelfgemaakte lekkernij en kan je ook nog eens wat weggeven en mensen blij maken .
    http://lheurebleue.blogspot.nl/2010/05/paardenbloemen-1-jam.html
    Enne: het is nog gezond ook! Paardenbloemen werken zuiverend, ze regelen de spijsvertering, werken urineafdrijvend en zijn aangewezen bij gal-, nier- of leverproblemen. Ze helpen ook tegen voorjaarsvermoeidheid

  • Robin Hood schiet mij te binnen. Wat een mooi burgerinitiatief zou dat zijn, niet?

   Zie het ook niet als ‘stelen van de rijken’, maar als terughalen en teruggeven wat van ons door witteboordencriminelen is afgepikt: onze belastingcenten die ze hebben verkwanseld aan oorlogen en monarchen, onze vrijheden die ze steeds verder inperken, directe inspraak op de aanstelling van echte volksvertegenwoordigers in plaats van zogenaamde politici die juist de wrede volksverkrachting legaliseren. BAH!

 9. A BUK with no 321 was photographed by AP in Slovyansk on July 5th.

  http://www.veooz.com/photos/hHLNLBK.html

 10. Russia Says Has Photos Of Ukraine Deploying BUK Missiles In East, Radar Proof Of Warplanes In MH17 Vicinity

  http://www.zerohedge.com/news/2014-07-21/russia-says-has-photos-ukraine-deploying-buk-missiles-east-rader-proof-warplanes-mh1

 11. Waar zijn jullie nu MSM?

  MH-17: Beware of the «Chameleon»

  http://themillenniumreport.com/2014/07/mh-17-and-nato-excercise-breeze-2014%e2%80%b3/

  • Die zijn weer plannetjes aan het smeden van hoe liegen wij weer beter als ooit te voren.

 12. Hallo Martin, de juffrouw uit nieuwsuur sprak vanavond over het feit dat de “navo troepen gaat sturen naar de navo grenzen in de ukraine”

  Heb ik iets gemist????

  sinds wanneer is de navo een actieve aanvals- macht die zijn troepen naar “zijn grenzen” stuurt.

  Huh en dit soort uitspraken zijn politiek correct???

  • Ja, zo zie je maar hoe we structureel voorgelogen worden.

  • Ook stof tot nadenken:

   Lijst met 15 major non-NATO allies van de VS waaronder

   – Australië
   – Israël
   – Japan

 13. The US Has Special Operations Forces in How Many Countries?

  http://www.motherjones.com/politics/2011/09/us-special-operations-forces-75-countries

  Welterusten allemaal.

 14. Omdat ik bij mijn weten nog nergens iets ben tegengekomen op diverse fora over onderstaande, wil ik het alsnog graag hier plaatsen.
  Het gaat om satellietbeelden van Googlemaps van vóór en van Google(?) ná de ramp.
  Opvallend is dat voor de ramp er prominente gebouwen in de buurt van de crashsite aanwezig zijn en daarna niet meer…

  Geplaatst NOS 21 juli 2014:
  NOS merkt op dat Google satellietbeelden heeft gepubliceerd van de crashsite en dat de beelden zijn gemaakt door verschillende satellieten gisteren en vandaag.
  http://nos.nl/op3/artikel/677730-in-beeld-mh17-van-boven.html
  Eerste plaatje voor de crash mét aanwezige gebouwen.
  Volgende plaatjes ná de crash zónder aanwezige gebouwen…

  Als je nu kijkt op Google maps dan is daar nog steeds de situatie te zien vóór de crash, dus mét gebouwen.
  http://www.google.com/maps/@48.1342293,38.6371538,2534m/data=!3m1!1e3?hl=nl-NL

  Een youtube die hier verder op ingaat van livingonplanetZ dd 26 juli 2014

  • Weer een heel verontrustend stukje Crime Scene Evidence wat in de richting van oorlogsmisdaden tegen het Nederlandse volk duid.

   In het kader van het vastleggen en documenteren voor het nageslacht die ter zijner tijd een terugblik moeten doem op wederom een stuk beschamende geschiedenis olv de diverse Collaboratie Families stel ik voor;

   nu vast een commissie te benoemen namens het Onafhankelijke Nederlandse volk, om onderzoek te doen naar de betrokkenheid van diverse huidige bewindslieden bij deze internationale misdaad tegen zowel de Nederlandse bevolking als de Ukrainse, die letterlijk met hun bloed betalen voor de winsten van betrokken energie-, bankcorporaties en het gehele militair industriële complex

   Mijn voorstel voor de voorzitter is professor Cees Hamelink!!!

   All in favor say I

   • De eerlijk integere onafhankelijke media kan dan de bevindingen van de commissie geheel transparant, regelmatig alvast, tussentijds, rapporteren.

    Dit in aanloop van het de te houden Rechtsgang van de verantwoordelijken en betrokkenen bij deze zoveelste False Flag die ons een oorlog in moet rommelen.

    Gevesticht op de grondbeginselen van de Eerste Bataafse Republiek 1795, in het kort samen te vatten met de natuurlijke wet do no harm, cause no loss.

  • Helaas is LivingonplanetZ weggecensureerd en daarmee ook bovenstaande video.
   Maar het volgende gaat ook hier over.
   Ik vind het nogal breaking!
   http://stickyleaks.wordpress.com/satellietbeelden-crashsite/

  • LivingonplanetZ is weggecensureerd op Youtube.
   Filmpje is hier nog wel te zien:
   http://www.dailymotion.com/video/x22k3wc_mh-17-flies-away-from-crash-scene-radar-reveals-the-truth_tech

 15. ‘t Is toch gewoon een poppenkast.

 16. https://www.flickr.com/photos/jeroenakkermans/sets/
  Op veel foto’s is het metaal ‘gescheurd’ maar de bekabeling nog perfect intact. Alle draadjes zitten zelfs nog gebundeld. Deskundigen op het gebied van vliegtuig reclycling hebben ook al vastgesteld dat er enkel schroot ligt. Plak er MRD en RD op en je hebt de crashsite van de MRC ?!? Er liggen een paar stoelen, waar is de rest ? Waar is de vloer van het passagiersgedeelte ?

  Op de plaats van de inslag was een miezerig brandje. De brandweer, bewoners, journalisten e.d. stonden erbij en keken ernaar. Was er geen ontploffingsgevaar ? Dat vliegtuig was 2 uur eerder volgetankt. Het lijkt er steeds meer op dat er helemaal geen vliegtuig neer is gestort. Het passagierstoestel is doorgevlogen, het gevechtsvliegtuig dat erachter vloog heeft de lijken gedumpt en de rest is op de grond in scene gezet. Enkel en alleen om Rusland als schuldige aan te wijzen.

  Wie zijn die mensen die al een tijdje dood waren ?
  Waar zijn de passagiers van de geannuleerde vlucht MH17 ?
  Hoe is het mogelijk dat hun DNA in Oekraïne is gevonden ?

 17. Heb je hier iets aan, Martin? Of kan iemand anders hier iets mee?
  Het schijnt zo te zijn dat Malaysia Airlines een paar jaar geleden een paar vliegtuigen van de vloot heeft gerenoveerd/aangepast ivm meer ruimte voor first class section, toiletten etc. Het blijkt dus dat er ramen vanuit de binnenkant weggetimmerd zijn. MH370 al omgebouwd en MH17 niet.

  p.s. Ik persoonlijk denk niet dat de slachtoffers poppen waren maar lijken van MH370. Waarschijnlijk 1 of al 2 dagen dood en daarom weinig bloed op de scene. Ik blijf ook geloven in Diego Garcia!

  Klein foutje is er gemaakt tijdens publicatie door REUTERS (bedrijf in bezit van de Rothschild’s).

  Zie foto en wandel eens door dit artikel.
  01. Image source: AFP; | 02. Image source: Official © REUTERS/ Maxim Zmeyev;

  See more at: http://humansarefree.com/2014/07/busted-mh-17-was-in-fact-lost-flight-mh.html#sthash.mHFq1XWq.dpuf

  http://1.bp.blogspot.com/-2diy0T6Tvz0/U9U-fGlhTZI/AAAAAAAAPCs/_IPnreq6Y_o/s1600/original+and+photoshoped+mh17+mh370.jpg

 18. Wat mij nog steeds bezig houdt is het aantal Nederlanders dat aan boord zou zijn geweest, vooraf waren er schattingen door de media en reisbureaus welke spraken van ongeveer 10 – 20% Nederlanders omdat deze vlucht vaak voor transit werd gebruikt. Dan is het nu aangetroffen aantal in mijn ogen statistisch exceptioneel, weet iemand waarom er nu net op dit toestel zoveel Nederlanders zaten (als ze er in zaten)?

  • In de vakantietijd zullen er meer mensen dan anders op deze vlucht zitten. Vanwege een AIDS congres in Australië waren er veel Nederlandse onderzoekers die die kant op gingen. Het is een lijnvlucht die vrijwel altijd overboekt is, als je niet op tijd komt loopt je het risico dat je niet mee kunt. Er zijn mensen die op tijd waren maar toch omgeboekt zijn naar een latere vlucht. Hier zijn ze zelf mee accoord gegaan en hebben compensatie ontvangen. Dit waren volgens mij allemaal mensen die alleen zouden reizen. Ze weten wie er voor die dag geboekt hebben maar weten, normaal gesproken, niet precies wie er komen. Om te zorgen dat alle leden van een groep of een gezin mee kunnen worden mensen die alleen reizen relatief vaker omgeboekt.

   Die 10-20% Nederlanders is waarschijnlijk opgegeven door de reisbureaus waar pakketreizen zijn geboekt. Als je zo’n reis boekt is de kans heel groot dat je ook echt op vakantie gaat. Boek je alleen een ticket dan kun je die nog omzetten naar een andere datum of tijd. In dat geval weten alleen Schiphol en de luchtvaartmaatschappij wie er aan boord zijn gegaan. Meestal is dit binnen een paar uur bekend, nu heeft het 4 dagen (?) geduurd terwijl de lijst in maart al op internet heeft gestaan.

 19. Ik las op een sie, dat formaldehyde wordt gebruikt bij balsemen. http://www.balsemen.com/index.php?pagid=536&taalcode=NL

  Dat zou de staat van de lichamen kunnen verklaren.

 20. Jullie commentaren gezien. Nog wel wat (nieuws) aan toe te voegen. Ieders hulp is gewenst. Vertalen. Meer uitspitten.
  Jullie spreken van poppen, en blauwe lippen. Geen poppen dus. Blauwe lippen, komt wel akelig precies overeen met de info die ik al weken in m’n bookmarks heb.

  By Yoichi Shimatsu 7-20-14

  Yoichi Shimatsu is wetenschapsjournalist die science seminars volksgezondheid hield tijdens de SARS en vogelgriep heisa in Hong Kong en Bangkok.

  Zijn artikel over de Bijlmerramp Boeing geladen met Biowapens, sarin, en bomwaardig plutonium is ook in de link onder te vinden.

  Deze man zit al een loopbaan lang boven op vliegrampen, clandestien biowapen onderzoek, en medialeugens. Hij heeft zeker een uitstekend onderbouwde verslaggeving van feiten en waarnemingen – die Timmermans en Rutte, tegen beter weten in, verzwegen, blijven verzwijgen, of zelfs blijven ontkennen.

  Dan hebben we het – tenminste – over betrokkenheid bij oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid. Kijk zelf maar, en oordeel zelf:

  Mij was al de opgevallen dat je media, politiek, ngo’s als AZG, AI, HRW, en ‘denk?tanks als Clingendaal
  met geen woord reppen over wat er nu (achter de schermen) gebeurt op de UNAIDS conferenties.

  Dat die worden gesponsord door bedrijven met een eugenetische track record, is iets – dat je onmogelijk over ‘t hoofd kunt kijken, of net doen alsof er niks aan de hand is. ……

  Dan hebben we het over Gilead (Tamiflu (hoax); fraude en woekerwinsten),alsmede MSD.

  Shimatsu werkte met de Univ. van Hong Kong pers. Versloeg al UNAIDS 2001 ter plaatse.

  Hij schrijft dat behalve bijna 300 passagiers het toestel in de bagageruimte dozijnen met gmo’-(biowapen-)virussen besmette ‘bestorven’ cq. bloedeloze lijken vervoerde, alsmede ontelbaar veel eenheden besmet bloedserum.
  Aldus ooggetuigen, van de eerste momenten na het neerkomen tegen de grens met Rusland.

  Dus dat zou idd. heel goed de ondraaglijke stank, de blauwe lippen, en de penetrante geur van formaldehyde verklaren.
  Timmermans, Rutte, Hennes, Opstelten (AIVD), v/d Staaij, Buma, Schiphol, Erasmus Medisch Centrum, en alle dagbladen en de subversieve propagandakanalen NPO en RTL hebben wat uit te leggen.

  http://www.abeldanger.net/2014/07/icts-israeli-owned-security-company-at.html

  Het is al een grove schande dat de Regering het volk heeft misleid over de lading van de Bijlmer Boeing.
  Het wordt duidelijk alleen maar erger. Kan het nog erger?

 21. Als ik onder mijn eigen posting wil replyen gaat het niet.
  Dus dan maar even zo.
  Bovenstaande video van LivingonplanetZ is verdwenen op Youtube.
  Zijn hele account is daar weggehaald…
  Het filmpje valt hier nog te zien:
  http://www.dailymotion.com/video/x22k3wc_mh-17-flies-away-from-crash-scene-radar-reveals-the-truth_tech

  Dan een site die verder in de satellietbeelden is gedoken
  http://stickyleaks.wordpress.com/satellietbeelden-crashsite/

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close