Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Oorlogssituatie ISIS, Irak, Syrië en de luchtaanvallen

Oorlogssituatie ISIS, Irak, Syrië en de luchtaanvallen

Een Duitse schrijver onthulde recentelijk in een boek dat geheime diensten de journalistiek in hun zak hebben (zie hier en hier). Het is zo’n beetje een dagtaak om lezers daarop te wijzen. Dagelijks laat ik zien hoe er gelogen wordt in de media. Inmiddels staan er dus ook journalisten op die dit van binnenuit bevestigen. In hoeverre de schrijver het achterste van zijn tong laat zien is mij niet duidelijk, want zelf heb ik het boek nog niet gelezen, maar het signaal dat journalisten aan perceptiemanagement en propaganda doen is wel duidelijk. Ook op dit moment wordt er keihard gelogen waar het gaat om de oorlog tegen ISIS. De Main Stream Media blijven herhalen dat ze ISIS aanvallen en Nederland stuurt nu zelfs F16’s om ISIS vanuit Jordanië aan te vallen. Althans dat is de propaganda leugen die u moet geloven. De gehele politiek en alle media liegen gewoon keihard mee in dit toneelstuk. Al veelvuldig heb ik uitgelegd dat dit geschetste beeld compleet onlogisch is en het ook tegen de feiten – dat de CIA en de Mossad ISIS zelf geschapen hebben – indruist. Men gaat niet de zelfgeschapen vijand aanvallen. In de praktijk valt men de Syrische regeringstroepen aan en het zijn slechts de verhalen van de verslaggevers ter plaatse gecombineerd met beelden die de indruk moeten wekken dat ISIS aangevallen wordt. De journaals en kranten doen u geloven dat het ook daadwerkelijk om aanvallen op ISIS gaat. Ook het verhaal dat de Koerden tegen ISIS zouden strijden is gewoon verzonnen. Men heeft Syrië omsingeld en daarin speelt ISIS de rol van huurlingenleger, net als Al Nusra en de Koerden. Ze strijden allemaal tegen de regeringstroepen van Assad. Op onderstaande kaart ziet u hoe ik denk dat de situatie feitelijk is. ISIS moet als vijand neergezet worden om een alibi te hebben dat er zeer binnenkort terreur (zo voorspel ik) op eigen grondgebied door hen gepleegd gaat worden (inside jobs).

Zitten dan al die experts en al die politici te liegen? Het antwoord daarop is “ja”. Daarop is hun gehele carrièrepad gebaseerd en daarop zijn de salarissen afgesteld. Dit geldt niet alleen voor Nederland, maar ook internationaal. Ook zogenaamd kritische alternatieve media sites zitten in de gecontroleerde hoek, want ondanks dat bijvoorbeeld de website YourNewsWire.com laat zien dat er ook burgerslachtoffers vallen, verzuimen de meesten door de ISIS leugen heen te prikken. Camerabeelden of foto’s zeggen niets. Het is heel simpel om een verslaggever op een donker dak onder de sterrenhemel te zetten en te laten vertellen hoe hij vandaag allerlei aanvallen heeft gezien. Het is heel eenvoudig om beelden te manipuleren, zo getuigen deze en deze video.

De Islamic State is opgericht, gefinancierd en bewapend door het Westen (zie ook de opiniepeiling). Sterker nog: het Westen levert de jihadisten vanuit haar Arabische Wahabistische moskeeën. De NSA en AIVD kunnen elk telefoongesprek, smsje, WhatsApp-bericht, email, social media, internet verkeer, pintransacties, post, enzovoort, enzovoort volgen. Dit kunnen ze niet alleen. Ze doen het ook. Daarnaast kunnen ze met de ISIS satelliet precies zien waar iedereen zich bevindt. Ook het telefoonspoor van iedere individu wordt door de NSA gevolgd. Het is dus praktisch onmogelijk om niet gevolgd te worden in Nederland of eigenlijk de gehele wereld. Als u in het zoekscherm op deze site ‘AIVD NSA’ intoetst, dan komen er al enkele artikelen uit de zoekresultaten waarin dit uitgelegd is. Het feit dat deze jihadisten dus af kunnen reizen, impliceert dat Nederland ze af laat reizen. Zowel voor vertrek als na terugkomst is namelijk alles al van ze bekend. Het beeld dat de media wil schetsen, is dat de AIVD er moeite mee heeft om ze in de gaten te houden. Dat is tijdrekken. Ook de politieke discussies over het strenger toezicht, zijn slechts bedoeld om tijd te winnen. Ze kunnen alles en iedereen altijd en overal horen, zien en traceren. Jihadisten kunnen simpelweg afreizen wanneer ze willen en dit komt Nederland goed uit. NAVO-land Turkije vangt ze vervolgens op om getraind te worden. Jihadisten zijn Westerse huurlingen.

Natuurlijk leveren ook de omringende Arabische landen veel strijders aan Al Nusra en ISIS. De strijd die zich daadwerkelijk aftekent is de strijd tussen Soennitische groepen en Sjiitische groepen. De Soennieten worden gesteund door het Westen en de Arabische landen. Saoedi Arabië kent de Wahabistische Soennitische stroming. Ook Turkije wordt gedomineerd door een Soennitische aftakking. De Sjiitische kant bestaat uit de Syrische regeringstroepen, uit Iran en uit Hezbollah in Libanon. De Russen en de Chinezen steunen dit kamp. De wereldoorlog tekent zich dus al af in het Midden Oosten. Als we naar het wereldwijde schaakbord kijken, dan duidt alles erop dat de oorlog zich op meerdere fronten manifesteert. Ook de oorlog in Mali heeft te maken met de grondstoffen en het wegdrijven van Chinese invloeden. In Nigeria is Boko Haram een CIA vechtclub die de Chinese invloed in het land moet weg drijven. De commandant van Boko Haram, genaamd Khalifa Hifter, afkomstig uit Libië werd getraind door de CIA. Het feit dat hij uit Libië komt is niet heel erg opmerkelijk, want ook in Libië maakte Amerika gebruik van Al Qaïda troepen om Khadaffi te vermoorden en de macht te grijpen. Ik begrijp best dat dit er voor de nieuwe lezers misschien moeilijk in gaat. Al Qaïda was toch de partij die verantwoordelijk was voor de aanslagen op de Twin Towers in New York op 9/11? Ja, dat is wat de Main Stream Media en leugenachtige politici u willen doen blijven geloven. Hier leest u hoe het echt zit.

De Soennitische strijders dienen dus – zonder dat ze dit zelf doorhebben – het Westers en dus het Israëlisch belang. Israël heeft binnen de islamitische wereld de Soennitische strijders in haar kamp die onder de titel Al Qaïda, Al Nusra (Syrië), ISIS (Irak, Syrië), Boko Haram (Nigeria), Moslim Broederschap (Egypte), Hamas (Gazastrook), Uighurs (China), Tjetsjenen (Rusland), de zelfgeschapen vijand opleveren. Waarom zouden ze dat doen? Dat heeft allemaal te maken met het willen vestigen van een wereldregering. Om deze regering te kunnen vestigen, moeten eerst Rusland, China, Iran, Syrië en alle landen waar Rusland en China hun invloed hebben, op de knieën gedwongen worden. Daarna of gelijktijdig kunnen diezelfde Soennitische moslims of aftakkingen van die islamitische stroming gebruikt worden om binnen de grenzen van Europa en Amerika en aan de grenzen van Israël vijandigheid te scheppen. Feitelijk heb je twee sterke kampen nodig die elkaar in de haren vliegen om wereldwijde chaos te creëren en dood en verderf te zaaien. Achter de schermen eten ze uit dezelfde zionistische trog.

Niet voor niets is Amerika Vietnam verder aan het bewapenen. Ook Japan is een Amerikaanse vazalstaat en bewapent zich steeds verder. In Hongkong zien we dat het Westen opnieuw bezig is om de Gene Sharp methode toe te passen om ook daar een voet aan de grond te krijgen. De Gene Sharp methode werd voor het eerst succesvol toegepast in Joegoslavië door de financiering van OTPOR (zie hier). Dit leidde tot de protesten tegen Slobodan Milosevic de Servische president van Joegoslavië. Andere groepen die getraind en gefinancierd werden door Soros (Zeg je Soros dan zeg je CIA) zijn Kmara in Georgië, KelKel in Krgyzstan, Zubr in Belarus (provincie Wit Rusland), Pora in de Oekraïne en nu is Hong Kong aan de beurt. Ook in Venezuela werd deze methode geprobeerd, ook daar wilde het Westen een ander regime neerzetten. In Egypte slaagde het Westen er al in om via dezelfde methode president Hosni Moebarrak af te zetten. Telkens wordt gebruik gemaakt van een vreedzaam protest en worden mensen via social media verenigd. Ook wordt gebruik gemaakt van bekende personen en wordt vaak een symbool bedacht om mensen te verenigen. In Hong Kong is dit keer de paraplu een symbool geworden voor deze Gene Sharp methodiek en speelt Nederland weer een belangrijke rol.

We zitten dus midden in een wereldoorlog. Hezbollah in Libanon staat aan Syrische zijde. Ook Iran zit in het kamp Syrië. De Russen hebben aan invloed gewonnen in Egypte nadat president Sisi aan de macht kwam. Het afzetten van de door het Westen geïnstalleerde Morsi (na het wegjagen van Moebarrak via de Gene Sharp methode) heeft de invloed van Rusland doen toenemen. Waarschijnlijk is de laatste opstand in Egypte dan ook van de hand van de Russen. Wat het Westen kan, kunnen de Russen ook. In feite heeft met de coup van generaal Sisi in juli 2013, de (Soennitische) Moslim Broederschap aan macht moeten inboeten. Dat generaal Sisi close is met Rusland blijkt wel uit een deal over het leveren van Russische wapens aan Egypte van afgelopen maart 2014. Het inboeten van macht van de Moslim Broederschap is dus een doorn in het oog voor Israël. Wat is er immers mooier dan dat je je eigen zelfgeschapen vechtclub aan de zuidelijke grens van je land hebt in een groot land met een strategisch belangrijke ligging. Denk daarbij met name aan het Suezkanaal, maar denk daarbij ook aan de tunnels die voor toeleveringen in de Gazastrook in Israël kunnen zorgen en dus voor bewapening van wat Sjiitische moslims. Of is het de schijn die bedriegt in dit geval en is Sisi toch gewoon een Mossad agent zoals VeteransToday beweert? In mijn optiek zijn aanvallen van Hamas op Israël in elk geval bedoeld om Israël een alibi te verschaffen om dood en verderf te zaaien in de Gazastrook (lees hier), maar dan met name onder wat er nog over is van mogelijk Sjiitisch (Hezbollah) verzet. Dat Hezbollah verzet moet breken, omdat Hezbollah natuurlijk gelieerd is aan Libanon, Syrië en Iran (kamp Rusland en China). Krijgt u het plaatje compleet?

situatieschets_isis

Bron linkvermeldingen: WantToKnow.nl, luchtvaartnieuws.nl, infowars.com, globalresearch.caYourNewsWire.com, AD.nl, nos.nl, RT.com, VeteransToday

468 ad

58 Comments

  • Bedankt! Goed artikel

  • Wat als ‘echte ontwaakten’ eindelijk een massale revolutie voor elkaar krijgen; zeg maar de figuurlijke hooivorken waar o.a. Donquijotte, ik en vele anderen hier voor pleiten.

   Waken we genoeg om onszelf niet in de voet te schieten door opstanden en demonstraties direct als ‘controlled opposition’ te positioneren?

   Ter vergelijking zou ik het bijna omgekeerde cognitieve dissonantie of anders anti-Messias-syndroom noemen. Aanhangers bestempelen bij voorbaat iedereen als anti-christ dat als zoiets als een messias zou bestaan, ze hem of haar niet eens zou (h)erkennen. Ik zie de scene al voor me:

   Messias: “Beste christenen/joden/moslims, ik ben u Verlosser”
   Aanhangers: “Leugenaar, je bent een wolf in schaapskleren!”
   Messias: “Nee echt, ik ben de uitverkorene van uw God/Allah”
   Aanhangers: “Bewijs het, laat ons wonderen zien!”
   Messias: “Hocus pocus, abracadabra, open sesame, simsalabim”

   {Zee splitst, grot opent, heilige geest verlicht de hemel}

   Aanhangers: “Occulte, duivelse tovenarij!”
   Messias: *zucht*
   Aanhangers: “Kruisig deze anti-christ!”
   Messias: “Damn, niet weer hè!?

   Flinke knipoog natuurlijk, maar hoe herkennen wij nu een zuivere revolutie die voor de mensheid opkomt en strijdt tegen de elite? Ik blijf van mening dat de oorspronkelijke Illuminati millennia geleden al strijders waren tégen monarchen, keizers, dictators, pauzen en andere egoïsten. En dat deze elitaire tegenstanders de Illuminati-naam besmeurd en wellicht zelfs toegeëigend heeft.

   Dus als Occupy, Illuminati en Anonymous (hey, CIA hehe) valse vrijheidsstrijders zijn, wie zijn het dan wel en hoe herkennen we ze dus?

   • We moeten juist eens beseffen dat we geen messiassen en helden nodig hebben binnn deze matrix, maar dat de gevangenisketenen van de matrix losbreken op het moment dat we besluiten ons bewust te zijn van die matrix en van het feit dat we meer zijn dan deze lagere 3D-5zintuigelijke ervaring.

   • Hi Martin,

    Dank voor je reactie. Blijkbaar heb ik mijn punt niet duidelijk verwoord, want ik ben zoals je weet de laatste die ooit in een messias gelooft.

    Ik vraag: hoe herkennen we revolutionaire vrijheidsstrijders die het belang dienen van de mensheid ipv puur eigen gewin, dubbele agenda’s en macht?

    Zulke strijders -mensen zoals wij- noem ik geen helden en al helemaal geen messiassen (ik dacht dat mijn aversie tegen monolithische godsdiensten inmiddels wel bekend was 😉 )

    Anders verwoord dan: hoe scheiden wij het kaf van het koren? Want bewustwording is inderdaad belangrijk, maar vervolgens niets doen anders dan blogs schrijven en reageren lijkt me nog niet voldoende.

   • Grappig hoe onze gedachten met Sablo op elkaar lijken. Ik sluit me dan ook volledig bij deze vraag van Sablo aan. Soms vraag ik me af: wat heeft het dan voor doel en nut om wakker te zijn en anderen wakker te schudden als je strijd niets kan en zal veranderen en als de situatie uitzichtloos lijkt. Ik speel nu dan even een advocaat van de d…: misschien was het maar beter om te doen zoals 99% van de mensen die een onderbuik gevoel hebben van “er klopt iets niet”, maar willen bewust hun oren en ogen gesloten houden. Dat zij veel gelukkiger zijn dan wij weet ik wel zeker. Dus wat voor doel dient deze zoektocht naar de waarheid, het schrijven van artikelen, wakkerschudden van andere mensen soms door verlies van vrienden en ruzies met familieleden en ten koste van dingen die ons vroeger gelukkig maakten en waar we nu geen tijd meer voor hebben?

   • Eénmaal wakker is er geen weg terug!

   • Dank voor jouw steun in de rug, lieve/beste Primavera! 🙂

    In mijn gedachtegang voelde ik me eventjes alleen, dus jouw aansluiting met mijn vraag geeft me weer goede hoop dat we meer kunnen en gaan doen dan ‘enkel’ anderen wakkerschudden en reacties tikken. Natuurlijk ook belangrijk, maar wat mij betreft slechts de eerste stap tot massale revolutie en onze triomfantelijke overwinning tegen onderdrukkers, overheersers en al het andere *** tuig die oorlog voeren, medemensen afslachten en joost mag weten wat voor duistere plannen.

    Mijn reis stopt in ieder geval echt niet bij besef en losbreken. Ik ga door tot mijn laatste zucht. Het eind. Bitter of zoet. Linksom of rechtsom of dwars(denkend) door het midden 😉

    No nuts, no glory … no fear

   • Trouwens Primavera, je stukje in de rol van advocaat van dat mythische, bewuste verzinsel, beeldt The Matrix treffend uit in deze scene:

   • Exact. Het is niet belangrijk om te weten wanneer en hoe je sterft, als je maar weet waarvoor je geboren bent.

 1. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/10/terrorist.jpg

  • wat kan je goed tekenen! 🙂

 2. Ja Martin, je kunt zeker goed tekenen.

 3. Dit gelezen hebbende moet ik aan mr. G.B.J.Hilterman denken (wie kent hem nog? Hij kon in een paar minuten zendtijd de hele wereldsituatie duiden.

  Martin! ga zo door want radio en TV heb ik al de deur uit gedaan.

  • ik ken GBJ Hilterman nog wel. bij de avro en het meest ernstige moment in de week.Een authoriteit die door een ieder gerespecteerd werd.Oervervelend als kind want je mocht je nog niet bewegen bij wijze van als hij de toestand in de wereld duidde.

   • Leefde GBJ nog maar… liep hem een keer tegen zijn toen nog levende lijf in een opgebroken Leidsestraat. 1980 ong. Ik was beschonken. Het eerste wat ik waarnam dat moment was zijn tekkel die hij achter zich aantrok. Ik passeerde hem. Liep terug. Zei tegen hem: De toestand in de wereld is als een tekkel die je achter jezelf aantrekt. Waarop GBJ: En andersom.

    GBJ….Toch zal ie niet veel van de ware toedracht van Adolf H. hebben geweten USW. GBJ Hitlermann.

    A character ntw GBJ.

    CIA O

 4. Alle gekheid op een stokje.heb jij dat echt zelf getekend martin. Ik vind hem nl keigoed hoor. picture can tell more than a thousand words

 5. klokkenluideronline linkt nu ook naar nieuwsbreker. Tot twee keer toe heb ik de volgende posting bij nieuwsbreker geplaatst, maar ze plaatsen het niet. Is nu ook nieuwsbreker controller by Micha Kat ? Hier is de posting :

  http://nieuwsbreker.wordpress.com/2014/10/03/micha-kat-verklaart-nieuwsbreker-de-oorlog/comment-page-1/#comment-64911

  rmstock zegt:
  Je reactie is in afwachting van moderatie.
  oktober 3, 2014 om 3:25 pm

  Vreemde dingen toch op die website, hier b.v. Een handig Zio opzetje of echte revenge ? :
  BREAKING: UNIEKE KANS TEGEN ZWARTE MAFIA
  http://www.klokkenluideronline.is/2014/10/breaking-unieke-kans-tegen-zwarte-mafia/

  “2 oktober, 2014 om 15:00
  Marcel Gelauff zegt:

  Het geld, uw inleg, mbt de ‘micha-claim’ verdwijnt in een zwart gat.
  Laatst nog contact gehad met Aad Koonstra uit Damwoude die vertelde hoe Micha via beleggingen in Laos zich met illegale gokpraktijken bezig hield/houdt.
  Samen met nog een aantal zeer interessante zaken die het daglicht niet kunnen verdragen word dit met recht een heel interessante documentaire die zeer binnenkort bij de NOS te zien zal zijn.
  Zet je maar weer schrap, Micha.
  Het ziet er niet al te best voor je uit.”

  Waarom heet z’n website nu opeens klokkenluideronline.IS ? Puur toeval of wist Micha Kat dat IS zou worden opgestart ??? Is Micha Kat onderdeel van het rogue network ?

  domain: klokkenluideronline.is
  descr: Micha Kat
  descr: stationsplein 54
  descr: NL-3112HJ Schiedam
  e-mail: *****@*****.***
  admin-c: OR36-IS
  tech-c: OR36-IS
  zone-c: CN25-IS
  billing-c: OFO2-IS
  nserver: alex.ns.cloudflare.com
  nserver: lara.ns.cloudflare.com
  dnssec: unsigned delegation
  created: January 18 2013
  expires: January 18 2015
  source: ISNIC

  January 18 2013 : Friday of “Aleppo University; Martyrdom Engineering”
  (Aleppo University bombings waren op 15 januari)
  http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_the_Syrian_Civil_War_(January–April_2013)

  Deze aanslag is nooit opgelost. echter : The al-Nusra Front has been a great help to Syrian rebels in the Battle of Aleppo [1]. Duidelijk is dat in Januari 2013 de ultra islamisten (al-Nusra Front) zich bij de Syrian rebels hebben gevoegd , wat later in April 2013 door Abu Bakr al-Baghdadi (Mossad agent) in een audio op Internet is bevestigd. Van December 2012 naar Januari 2013 hebben de geheime diensten van de US, Saudi Arabie en Israel de ultra islam touwtjes strakker aangetrokken waar later in 2013 het ISIS logo officieel werd onthuld [2].

  [1] http://en.wikipedia.org/wiki/Al-Nusra_Front
  [2] ISIS Trained by US Government [and Mossad]
  Added by Robert Pannier on June 30, 2014.
  http://guardianlv.com/2014/06/isis-trained-by-us-government/

  • Toevallig stuurde ik de opmerking Klokkenluideronline.is = Klokkenluideronline punt Islamic State deze week nog naar een collega site 😉

 6. De Russische en Chinese regimes zijn in de vorige eeuw gesticht door dezelfde zionistische chassidische satanisten die nu haast maken hun NWO af te dwingen.
  Beide voorgaande wereldoorlogen waren poppenkast. Hitler en Stalin deelden joodse genen en een zionistische agenda.
  Vandaag is het niet veel anders. Er zijn geen machtsblokken in de wereld, alles behoort toe aan de Rothschilds en hun chassidische rabbi’s. De onwetende hordes worden middels deze propaganda gehersenspoeld om te accepteren dat ze worden opgeofferd en afgeslacht ter meerdere eer en glorie van de poppenspelers. Gedurende WOI stonden mannen te dringen om dienst te nemen en vervolgens als vivisectie-vee te worden afgemaakt in de met fosgeen bestookte loopgraven.
  Good cop, bad cop. Rutte, Wilders. Obama, Putin. Allemaal gecontroleerde oppositie en stellingname. Maar feitelijk 2 handen op 1 buik. De grote jongens zijn bezig de paar overgebleven kleine, onafhankelijk jongens kapot te maken. Blijkbaar hebben ze haast want ze maken steeds meer fouten. Zonder gevolg echter, omdat de doorsnee wereldburger een gehersenspoelde malloot is.
  Zoals WOII keihard werd afgedwongen, zal ook WOIII voortgaan. In feite is WOIII al decennia gaande, als voorhoede-gevechten. De veldslagen moeten nog komen. Het grote excuus om miljoenen mensen te doden en biljoenen dollars te verdienen.
  Het wordt een conservatieve hel, immers zijn kernwapens uiterst ongeloofwaardig en verdient de bankiers-elite daar sowieso niet genoeg aan.
  Naar mijn mening spelen alle grootmachten als USA, EU, Rusland, China en Japan onder 1 hoedje. Allemaal slaven van het IMF, de “dark room” van de Rotschilds.
  De laatste querulanten worden nu weggevaagd, onder het mom van “war on terror”.
  Jan Doedel juicht het toe, dom gehouden als hij is.

  Het wordt grimmig. En eerlijk gezegd denk ik niet dat er nog verzet kan worden geboden. Hoe kan Jan Kaas in hemelsnaam doordringen tot de poppenspelers? Media, politiek, politie en leger zijn in handen van de poppenspelers. Tot de tanden bewapend en psychopathisch meedogenloos.

  Het M-O is het toneel van een gigantische false-flag operation.
  De enige manier waarop Israhel kan overleven, omdat ze geen nukes hebben. Niemand heeft die. De elite weet dat. Nu wij nog.

  • Dit is het meest donkere scenario! Ik ben optimistischer. Oorlog wordt het wel maar de zionistische vrijmetselaars en de Skull and Bone (wereldwijde Illuminatie) terroristen zullen het onderspit delven hoop ik. Maar ja wie ben ik?

   • Ik ben met je, Donquijotte. Als je ziet hoe hard de zio’s uit hun broek springen om een “regime change” in deze landen te bewerkstelligen dan wordt het duidelijk dat deze huidige regimes doorn in het oog van de zio agenda zijn. Als Putin aan deze agenda mee zou werken, zou de WW3 al lang in volle gang zijn, er waren genoeg provocaties daarvoor. Dat Rusland iedere keer opnieuw moet slikken om het maar niet tot WW3 te laten leiden wijst erop dat het niet allen maar een rol speelt van een boze en gevaarlijke beer, maar dat het werkelijk gevaarlijk is… voor de zio’s. ;o)

   • I’m with you too, Donquijotte en Primavera. Ook al ontnemen zij mij alles wat ze denken dat me dierbaar is, daar heb ik toch allang gepast mentaal afscheid van genomen. Materiële zaken interesseren me sowieso geen fluit, dus ik hoef gelukkig enkel nog m’n metafysische dimensie te beschermen en laten ze daar nou net totaal geen controle over mij/ons hebben.

    @Donquijotte: volgens mij maakt het ook niets uit wie je bent of wie we zijn, maar wat wij goed uitgedacht doen. En als iemand het mij vraagt, doe jij fantastisch werk hier, op jouw eigen blog en wie weet waar nog meer 😉

    Ik doe in ieder geval ook m’n best om links en rechts broodkruimeltjes achter te laten. Al is het maar voor onze volgende generaties die hopelijk dan zien: gelukkig streden er ook nog opstandige voorouders die continu voor onze toekomst knokten.

  • “Hitler en Stalin deelden joodse genen en een zionistische agenda.”
   Laten wij voorop stellen dat het feit dat iemand joodse genen deelt geen zionist van hem maakt. De macht in Rusland was begin 1900 volledig overgenomen door joden, daar ben ik het mee eens en dat de revolutie van 1917 door zionisten is opgezet, absoluut. Echter zijn er veel meningen van Russische historici, onderzoekers en wakkere dat Stalin rond 1940 daar bijna van afgekomen was en de situatie weer in het belang van het Russische volk kon keren, precies voordat de WWII begon. Voor de meeste Russen die in die tijd hebben geleefd is hij dan ook een nationale volksheld. Na zijn dood werd de macht langzamerhand weer overgenomen door joden. Met de top in jaren 80-90 dankzij Gorbachev en Jeltzin toen ze Rusland helemaal op de knieën hebben gekregen, haar cultuur en moraal kapot hebben gemaakt, beroepen van een crimineel en een prostituee het populairst in de maatschappij hebben gemaakt, kortom het volk heeft toen genoeg van de westerse democratie kunnen proeven. Alles lag op zijn gat en een gemiddelde Rus was geestelijk kapotgemaakt. De situatie is in de laatste 12 jaar heel duidelijk aan het veranderen en het lijkt weer terug te keren in belang van het russische volk. Ik beoordeel mensen op hun daden en laten wij maar eventjes kijken naar de resultaten van Putin in de laatste 12 jaar:
   – Budget van Rusland is 22 keer toegenomen
   – BNP is 12 keer toegenomen
   – Nationale goud- en muntreserve is 48 keer toegenomen
   – 256 bronnen van grondstoffen zijn terug genationaliseerd na de illegale privatisatie in de jaren 90
   – 65% van olie- en 95% van gasmaatschappijen zijn genationaliseerd
   – in industrie en agrarische sector geïnvesteerd (Rusland is bijvoorbeeld weer een van de grootste tarwe exporteurs ter wereld geworden), het doel is om Rusland zelfvoorzienend te maken. Het profijt daarvan kunnen Russen nu voelen: ondanks de sancties en tegensancties zijn de winkels vol en worden de burgers niet geraakt.
   – Salarissen van de ambtenaren zijn 18.5 keer gegroeid
   – Pensioenen 1zijn 14 keer gegroeid
   – Mortaliteit per jaar is in 12 jaar 71 keer gedaald
   – Gezinnen werden gestimuleerd met het “moeder kapitaal”: een geldsom van de staat bij de geboorte van een tweede kind (rond 8500 euro) dat voor het aflossen van de hypotheek, bouwen of verbouwen van een woning of opleiding van het kind.
   – Veel door zio’s gefinancierde “non profit” organisaties aan het licht gebracht
   – Verboden voor politici en hoge ambtenaren bankrekeningen in het buitenland te hebben
   – Vrede in Tjechenie en het republiek werd opnieuw opgebouwd
   – Vorig jaar aanval op Syrië kunnen dwarsbomen
   – En last but not least: enorme staatsschuld van Rusland en USSR afbetaald en nu is het staatsschuld van Rusland een van de laagste wereldwijd (van % BNP) terwijl het in 1998 146% van de BNP

   Vergelijk eens met de ontwikkelingen in de VS en in Nederland

 7. Het is toch duidelijk dat ISIS door de Amerikanen in het leven is geroepen? Obama wachtte toch niet voor niets met het ingrijpen in Syrië?

 8. “Zij” ca 1‰(de Fascisten) zijn met weinigen!
  (maar goed georganiseerd “Fasces” en eensgezind, wanneer het de wereld veroveren betreft, maar haaien piranha’s naar elkaar als het gaat om het primaat van de macht.)
  ((Verder bezitten ze alle macht, kennis(spionage/ANS)wetenschappers, wapens, huurlingen, leger, politie, religies, etc.))

  “Wij” ca 99,98%(de slapende massa) zijn met velen!
  (maar zeer slecht georganiseerd, zeg maar gewoon niet. Ieder heeft het druk, op zoek naar werk, liefde, seks, materie, vertier en andere dommigheden. Verder worden wij dom, arm, angstig en bijgelovig gehouden. Kortom daar hebben we niets aan, maar zij wel om ons uit te buiten, te misbruiken en te vermoorden)
  ((en zolang modaal z’n nering, of z’n ambtenaar of ander baantje heeft, vind ie het beste en komt ie niet uit z’n hok))
  ((((Wakker schudden heeft tot gevolg dat ie de ‘boodschapper’ van zich aftrapt, ontkent, cognitief dissoneert c.q. explodeert en verder negeert)))
  ((((Verder stelen we van elkaar[handel en liefde], benijden we elkaar en soms haten wij elkaar))))

  Kortom het is de

  “Wij” 2% (de wakkeren) zijn met weinigen!
  (maar redelijk tot slecht georganiseerd, want hinken op verschillende gedachten en strategieën, missen de tools vd. macht)
  ((Onze kracht is de waarheid en de keiharde historische feiten))
  (((Overtuiging en

  Tot zover een ‘ruwe’ hopelijk reële constatering.

  Wat kanttekeningen:
  de WIj, de massa is iha geneigd tot het goede, tot solidariteit maar ook tot domheid, hysterie(massahysterie) zich uitend in relletjes, oorlog, koopzucht b.v. Echter de solidariteit houdt op zodra ze met hun luie kont uit hun 3-zits bank moeten komen.
  Pas als de ellende echt toeslaat, werkloosheid, pedofielen huisvesting, honger, oorlog staan ze op, maar dan is het al te laat want zijn de kaarten door “Zij”/hullie al geschud.

  Wat dan”? Niets doen is voor mij geen en voor iedereen hier geen optie.
  Dus toch verder, bewustwording, groei, inzicht en vooral onbaatzucht is een langzaam proces. Soms lijkt het hopeloos, maar NIETS DOEN is zeker Hopeloos.
  Dus toch….

   • Zeker weten wat mij betreft. Het feit dat deze WVP nauwelijks tot geen aandacht krijgt in de MSM vertelt mij dat de WVP nu in ieder geval niet zijn besmet met corruptie.

    De grote pest is in mijn optiek dat democratie vandaag de dag simpelweg als elitair middel dient om het volk schijnkeuzes te geven en de mensenmassa gaat koken als iemand aan het concept van democratie toornt.

    Ook hoopgevend nieuws vandaag: de reacties op NuJij.nl over die 400.000 euro die Nederland BV met onze belastingcenten gaat ophoesten voor ‘onze’ oranje koning z’n tijdelijke werkruimte.

    Lijkt er echt op dat Nederlandse burgers steeds meer het koningshuis beginnen uit te kotsen. Om Donquijotte te quoten:

    Haal die hooivorken tevoorschijn! 😀

   • Komt op mij over als weer een religieuze partij met een klein alternatief sausje.

   • Ach ja Donquijotte, vele hooivorken bevatten drietanden 😉 dus lijkt me geen kwaad kunnen om nieuwkomers het voordeel van de twijfel te geven.

    Het probleem wortelt zich in de illusie van democratische keuzevrijheid:

    http://neoconversation.files.wordpress.com/2012/10/the-illusion-of-free-choice.jpg

   • Daar heb je helemaal gelijk in @Sablo. En inderdaad praat me niet over de democratie zoals wij hem kennen. Toen ik jong en nog iets naïever was werd ik 2 maal lid van 2 verschillende politieke partijen. Wil je op een verkiesbare plaats komen op welk niveau dan ook dan ben je afhankelijk van ballotage commissies die bijna altijd bestaan uit koningsgezinde gehersenspoelde meelopers van de macht. Maakt niet uit welke partij. Been there seen it. Nederland kent GEEN democratie. Het woord vriendjespolitiek verklaart alles. Het is alles één en al nepotisme met Oranje bovenaan!

   • Welke opties staan tot onze beschikking?

    Staatsgreep? 😉
    Anarchie?
    Verhuizen?
    Eigen partij?

    Er moet toch wel íets zijn om ons eigen moederland weer te laten opbloeien zonder oranje tulpen?

   • Als we van de geldwisselaars (bankiers) af zijn is het probleem opgelost. Napoleon probeerde het en Hitler ook. Beide liepen vast in Rusland waar de oorsprong van de Askhenazi joden lag. Deze joden verplaatsten zich op het laatst vanuit Duitsland naar naar Engeland en Amerika. Daarom liggen de zaken tegenwoordig geografisch gezien precies andersom. Let wel het waren de katholieken en de protestanten van adel en het Vaticaan die, door hun oorlogszucht, de joden zelf aan de (financiele) macht hielpen.

   • Zit soms gekscherend te denken aan ‘n eigen micronatie, enigszins vergelijkbaar met Wirtland.

    Sterker nog, dit idee ben ik in m’n boek aan het uitwerken. Weliswaar science fiction, maar wie weet inspireert het ook anderen om het non-fictief te realiseren 😀

    Mocht jij en/of iemand anders interesse hebben, hier alvast een stukje uit het hoofdstuk waar de twee hoofdpersonen Kita en haar vriend Angelo gaan stemmen:

    On their way home after a tasty brunch at Nirvana’s Lounge, Angelo programs a stopover at the Bule.

    The Bule is East Cerbo’s city council. It consists of eleven councilors called a Principal City Servant. Each is individually and directly elected by the citizens. Every Principal represents one specific area of expertise that he or she had to master with proven practices and track records. Angelo currently serves as the Principal of Technology, or Prince Tech as Kita nicknamed him, and he’s up for reappointment. In order for a Principal to keep his chair, at least two thirds of all voters must be supporting him or her. Anything less than 66,6% will result in a new election, open for any master candidate in that field.

    The same is true on any other day if the Principal’s public rating drops below the supermajority, since every citizen can change his or her support vote into a dismissal and vice versa. Unlimitedly. Around the clock. With a simple finger touch. Angelo appreciates the irony that he invented, designed and created the iVote.gov system himself. He was subcontracted by The Bule a decade ago to build this system with an army of developers from the Principal of Privacy department.

    No mayor or other type of central person is in power. Just the Bule as one body incorporating the eleven public servants and the voice of the people. Every renewed law, policy or any kind of decision is officially approved if, and only if, the proposed change receives at least seven out of thirteen votes. Citizens can vote either against or in favor of the proposal. The absolute majority determines the people’s voice on the matter. This public voice counts for two votes whereas the eleven Principals each casts one vote, summing up to thirteen digital ballots. Issues will always be resolved.

    The major news stations invited Angelo to submit his vote in front of the Xi, the oldest compound in the city serving as the Bule’s Lodge. The Xi embodies two complexes in the shape of an X and i. Both buildings are open to the public. The X-building houses all thirty three agency workers, three per Principal’s office. The i-building contains a large auditorium with a bird’s eye view on the round table, centered in the dot of the i-shape. That’s where all Principal meetings and decision-making must take place. Every session is broadcasted live and archived on Bule.gov.

    In short, the city is a modern Principality without immor(t)al Disney princes and princesses. Outsiders call it New Democracy or Meritocracy. The people simply call their hometown the City of LOF: Living Our Freedoms.

   • Doe je ook aan voorinschrijving? Ik zou je boek graag willen lezen als het af is. TOP!!

   • Nog beter Donquijotte: al mijn boeken komen kosteloos als .PDF-download op de website. Nog wel even geduld, want de definitieve publicatie van deel I uit de trilogie staat pas voor eind 2015 gepland gezien vrije tijd nogal schaars is.

    Ik hoef geen cent te verdienen met mijn hobby en wil gewoon een zo groot mogelijk publiek bereiken en enthousiasmeren 🙂

    Via self-publishing komt ie wel kostendekkend ook als .EPUB (à €1-2 ofzo) én soft/hardcover met een symbolisch idee: de titel in de band met goudlaagje vullen om het boek direct intrinsieke waarde te geven 😀 (plus goud en zilver speelt een prominente rol in de trilogie). Nu alleen nog een gekke drukker vinden die m’n hersenspinsel kan realiseren.

    Tegen die tijd kan je m’n website wel aanklikken via m’n profielnaam hier. Gekozen om dat nu nog niet te doen, omdat m’n pseudoniem vrij makkelijk te herleiden is naar m’n echte identiteit. Die is op zich niet geheim, maar privacy waardeer ik wel 😉

  • Ik kende het filmpje al. Geen woord gelogen, deze man kent de geschiedenis en durft het uit te spreken.

   • De Dolkstoot legende x 10. Zoals altijd kwam die van de links, joods zionistische kant en wel van achteren. Als je de geschiedenis kent dan begrijp je het heden. Maar pas op laat je niet een geschiedenis aanpraten door onze geschiedkundige Mark Rutte. Hij kan namelijk alleen maar liegen, politicus hè!

 9. Isis was ook een codenaam als de mossad met de cia communiceerde.
  (israel secret intelligent service) en is gewoon een huurleger inderdaad om Assad te verdrijven . Toevallig heeft John Kerry (echte naam Kohn) net 500 miljoen dollar geinvesteerd in de industrie die zich met deze oorlog bezig houden (bron Chris Everard).
  Mijn gevoel zegt dat er in Den haag onder de volksvertegenwoordigers (de verraders van het volk en volgers van het gouden kalf) flink aan aandeeltjes wordt gedaan.
  Wat Spock schrijft kan ik helemaal in meekomen achter de schermen staan ze onder invloed van de opperrabbi’s.
  Het volgende filmpje is interessant een korte geschiedenis over het onstaan van banken vanuit Babylon naar Israel (Canaan) het belang van goud, de 13th tribe (de belasting inners), de entiteit Jawe/Jehova als vertegenwoordiger van het kwaad, de tempeliers, de katholieke kerk als voortzetting van judaisme en de culten uit babylon, piraten (gecreeerde terroristen uit de 17e eeuw), belasingparadijzen , koningshuizen, Zwitserland en meer.
  Die abrahamitische religies (Islam is door Rome bedacht als middel net als nu isis) zijn bloed religies en dienen niet het goede kijk naar het slachtfeest van vandaag, dat zegt voor mij genoeg een groot bloedoffer.

 10. Misschien voor jullie allemaal al bekend, maar ik vond het vandaag pas
  http://www.echtekrant.be/

  • Geweldig, dank je!

 11. In de tussentijd komt via de achterdeur Ebola ons land binnen, doordat luchthaven en medische autoriteiten zich niet aan hun eigen protocollen voor het indammen van epedimien houden. Express niet.

  Man met mogelijk ebola in Dordrecht
  Gepubliceerd: 4 oktober 2014 22:09
  Laatste update: 4 oktober 2014 23:08
  http://www.nu.nl/algemeen/3895227/man-met-mogelijk-ebola-in-dordrecht.html

  Een flink aantal interionale luchthavens hebben security die onder de hoed van ICTS (International Consultants on Targeted Security) based in Amsterdam (http://www.ictseurope.com/ ) vallen. ICTS blijkt voor 100% een subsidiary van de Mossad te zijn. Een cameraman van NBC is inmiddels ook met ebola geinfecteerd :

  NBC cameraman diagnosed with Ebola
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=18684.0
  October 03, 2014, 01:15:09 PM

  NBC cameraman diagnosed with Ebola
  and station’s chief medical correspondent put in quarantine:
  News team flown back to U.S. from Liberia in new deadly virus scare
  By David Mccormack and Wills Robinson and Louise Boyle and Dan Bates For Mailonline In Dallas, Texas
  Published: 00:57 GMT, 3 October 2014 | Updated: 11:15 GMT, 3 October 2014
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2778889/NBC-cameraman-diagnosed-Ebola-station-s-chief-medical-correspondent-quarantine-News-team-flown-U-S-Liberia-new-deadly-virus-scare.html

  Here’s my take. Just go watch Covert One: The Hades Factor (Hades being a very rare ebola variant which is rumored to be airborne through Mosquitoes) and learn …. fiction my ass , Robert Ludlum is well known to not have written prank fiction books, but proper intel. It’s not just some freaking tv show. Wanna export ebola to a foreign country, inject your servant with ebola , file the immigration papers, make sure he/she is transferred well within the incubation time . Yes you will have one dead servant. It’s how the spanish brought vaccines to the new world in the 19th century , infecting a group of orphans on a transatlantic voyage. The british did the same with lower caste indian kids. Nothing has changed since, and i never boasted about the IQ level of the CIA or Whitehouse as well. The not dangerous carrier is tubes of infected blood. The offensive attack by stealth i just described a couple of lines earlier. Its total ludicrous to have people from west-africa show up in Houston TX … should never ever happen. The authorities on this (who are they in the 1st place) frequently omit essential protocol from epidemic handbooks.

  Here’s some proper documentation :
  https://web.archive.org/web/20090403062454/http://www.itg.be/ebola/pdf/ebola-hires.zip

  • Er zijn geen medische protocollen voor de huidige ebola dreiging te vinden. Hoe is dit mogelijk als er in Nederland normaal gesproken voor iedere sheet een protocol klaar ligt?

 12. Pasgeleden was er een Tell a Vision programma bij de EO.
  Geen idee hoe het programma heet, maar het was met Van der Brink.

  even tussendoor. Walgelijke nepchristen.
  -Niemand mag aan hem verklappen hoe je kanker en vooral ebola (met zilverwater bijv.) kunt vermijden en genezen wat mij betreft-

  Opeens kwam er een onderwerp over Ebola.
  De twee acteur-artsen (vreeslijk ongeloofwaardige typetjes trouwens)die toch geen Ebola schenen te hebben gehad bleken opeens aan tafel te zitten!! Dat geloof je toch niet???
  Het was de uitzending met zanger Ruud van der Lubbe aan tafel.
  Hopelijk heeft hij geen ebola opgelopen ,of een zombie uit het publiek.
  Tja ,dan ben je zombie en loop je nog ebola op ook.
  Het zou wel leuk zijn als Van der Brink ebola heeft opgelopen.

 13. Sahra Wagenknecht over de huidige situatie. Een mooi, eerlijk en dapper mens

  • Absoluut en in klinkklare taal die zelfs deze Nederlander goed kon volgen die gemiddeld ‘n 4 stond voor Duits. Daar kunnen andere Europese politici nog veel van leren.

   Van mijn part had ze zelfs nóg directer kunnen uitspreken dat de Amerikaanse ingreep in Syrië getuigt van compleet dictatoriaal handelen via proxy puppet president BHO.

   • Er zijn nog meer mooie video’s van haar te vinden.

  • Ze bestudeerde Hegel in Groningen!!! Is een echte topper die Sahra. Je kent het wel met these, antithese, synthese en het heilig zijn van de staat ter vervanging van kerk. Slimme vrouw, ze verdiepte zich later in de economie.

 14. Kolere wat een info allemaal, ik dank jullie allemaal hartelijk.

  Om Shanti.

 15. Omdat wij niet vergeten.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close