Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Opiniemakers het perceptiemanagement programma van de NPO

Opiniemakers het perceptiemanagement programma van de NPO

Het woord ‘opiniemakers’ zegt het eigenlijk al; het is bedoeld om uw opinie te maken. Kortom uw mening wordt gemaakt; uw perceptie wordt gemaakt. Dat is dus perceptiemanagement in de letterlijke zin van het woord. Eigenlijk moet je dat hypnose apparaat in je kamer compleet uitlaten, omdat je weet dat de subliminale programmering je continu bestookt, maar soms waag ik nog een poging omdat ik weet dat heel Nederland voor de buis zit en ik me dan weer even kan verbazen over hoe men zich laat bestoken met de meest afschuwelijke leugens en vormen van entertainment. Want we kunnen ons zelf niet meer vermaken, nee we absorberen de pulp die uit de kokers komt van de rijke elite die ons als loonslaven ziet en ons in ons gezicht poept en in hun vuistje lacht over hoe we alles maar accepteren en hoe we ons als makke schapen naar de slachtbank laten leiden. Maar gelukkig is het gros van de Nederlanders dom genoeg om te geloven dat iemand als John de Mol gewoon een succesvolle ondernemer is die het goed gedaan heeft en dat soort mensen hebben echt geen slechte intenties met ons. Maar goed, laten we het niet over John de Mol hebben. Ik wil het vooral hebben over het programma ‘Opiniemakers’. Stelt u zichzelf eens de vraag “Wil ik dat? Wil ik dat mijn mening gemaakt wordt? Of wil ik een eigen mening ontwikkelen en niet een mening die voor mij gemaakt wordt door opiniemakers?” Guess what! Uw mening wordt continu gemaakt, maar bij dit programma ligt het er wel heel dik bovenop.

De Duitse journalist Udo Ulfkotte werkte 17 jaar voor de ‘Frankfurter Algemeine Zeitung’. Hij trad naar buiten en schreef een boek over hoe de geheime diensten het nieuws bepalen en een grote vinger in de pap hebben in vrijwel al het nieuws. Hij vertelt hoe hij dagelijks het nieuws vervalste. Lees het hele verhaal op de website WantToKnow. Ik sluit niet uit dat de geheime diensten zo wanhopig zijn over het ontwaken van de mensenmassa, dat ze ook in Nederland in de nabije toekomst een bekende journalist gaan gebruiken die onthult hoe de media het nieuws manipuleert. Zo iemand kan dan als vangnet dienen voor de ontwakenden en mensen bij echte waarheidszoekers vandaan trekken om ze weer gecontroleerd in het vooraf uitgestippelde gareel te krijgen of om ze te kunnen koppelen aan extremisme door de groepering die hieruit ontstaat daaraan te liëren. In Duitsland zagen we hoe Udo Ulfkotte werd gebruikt om de Bogida demonstraties een gezicht te geven en dit te koppelen aan de anti-islamisering. Daarmee wordt Ulfkotte in mijn optiek gebruikt om het doel van de elitaire kliek in Brussel, Washington en Jeruzalem te dienen, namelijk die van het zionistische plan van de agenda van Albert Pike. De onderlinge spanning tussen autochtone bevolking en de islamitische bevolking moet worden opgehitst. De oprichting van de ISIS en de vermeende gruweldaden – waarvan we ons ernstig af kunnen vragen of het geen Hollywood producties (executies, onthoofdingen, verbranding, e.d.) en hoaxes (Canada, Australië, Parijs) zijn – die we op dit moment zien moeten die spanningen versterken. Ondertussen wordt het antisemitisme gehypet en zo wordt tweespalt in de maatschappij via een slimme onthulling van een vooraanstaand media icoon alsnog gerealiseerd. Het effect van ontwaken wordt zo gebruikt om opnieuw de kudde een bepaalde kant op de mennen. En zo lijkt iets wat tot een ontwaking zou moeten leiden, juist een truc om opnieuw een grote groep mensen te sturen in een vooraf gewenste richting.

De werkelijke les die we zouden moeten leren, is dat we geen enkele autoriteit moeten vertrouwen, niet achter leiders aan moeten lopen, maar weer zelf leiders moeten worden. Zelf de baas zijn over je eigen geest om te beginnen. Dat is heel moeilijk, want we zijn zo gewend om naar voorgekauwde stukjes waarheid te luisteren. Het gras is eerst door de 7 magen van de koe gegaan en als het voor de laatste keer nagekauwd kan worden, dan pas gaan onze hersenen er mee aan de slag. U moet bij het gras beginnen. Zelf beoordelen of het op de juiste grond gegroeid is, of u het wel kunt grazen en of het wel gezond voor u is. Ga zelf de werkelijke oorsprong van uw waarheidsbeeld onderzoeken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de vrijgeleide van Adolf Hitler naar Argentinië aan het einde van de tweede wereldoorlog (zie hier) of kijk eens naar de voorgeschiedenis van uw religie (zie hier). Kijk eens kritisch naar het nieuws en laat u niet een mening door de strot duwen door opiniemakers oftewel professionele perceptiemanagers (propagandisten) die doen wat de titel van het programma zegt. Kijkt u eens naar de zelfvoldane arrogantie van mensen als Frits Huffnagel en Sybrand van Haersma Buma die voor dit regime werken en verdiept u er zich eens in onder wat voor regime u nu eigenlijk leeft in plaats van dat u zich de ogen en oren dicht laat smeren door hun gladde propaganda praatjes. Question authority, think for yourself!

Mocht u nog niet doorhebben hoe uw beeldvorming dagelijks gemanipuleerd wordt, lees dan nog eens dit, dit en dit artikel en als u dan nog tijd over heeft kijkt u dan onderstaande documentaire.

Bron linkvermeldingen: wanttoknow.nl, wanttoknow.nlgerard45.bloggerjte.nl, uitzendinggemist.nlejbron.wordpress.com

468 ad

40 Comments

 1. Hoi Martin, wederom een compliment voor je, want je beschrijft precies hoe alles in elkaar zit en dat ik idd alles zelf uitzoek. Ik laat me niets meer wijsmaken.
  De massa indoctrinatie is een triest feit, we kunnen er echt niet meer omheen. Keek gisteravond per ongeluk naar nieuwsuur ( voorheen keek ik altijd) het is gewoon 1 grote grap, wat moet ik er om lachen. Het onderwerp Ukraine, al die zg gewonden, wat zag het er nep uit! Ze mogen steven Spielberg wel eens wat laten maken, want dit gaat nergens over.

  • Ik heb het ook gezien. En daarnaast vele filmpjes op Youtube wat wij via de MSM niet krijgen te zien. De vele burgerslachtoffers die vallen… simpele mensen die vermoord worden door raketinslagen en moeten boeten voor nazi machtswellustelingen… triest.

 2. Helemaal mee eens. Ze zullen proberen om grote groepen mensen in hun vangnetten te strikken, om de nog “niet” voldoende wakkeren onder ons en wereldwijd, te misleiden en ze alsnog voor hun karretje te spannen. Het is vrijwel zeker het geval, dat zij veel informatie die op waarheid berusten via hun “mensen” naar buiten brengen met een agenda, ook via hollywood films, om ons te laten opstaan op een manier die zij wensen, zodat hun gewenste en gecontroleerde opstand en chaos zich zal ontpoppen, daar moeten wij voor waken, er schuilen veel addertjes onder het gras, WAAKT, en laten we niet in hun richting ons manoeuvreren, want dan lopen we in hun val.

  Wat mij overkomen is, ben ik tegengekomen op het net, en wereldwijd zijn vele mensen hun target, ze voeren oorlog tegen ons via geavanceerde technologie, hun wereldorde is er 1 van tirannie, ze hebben vanaf 1997 t/m 2004 mij gefolterd en gemarteld tijdens de slaap, 7 jaar lang en gemiddeld 4 nachten in de week, en ze hebben mij willen rekruteren om samen met hen de wereld te veroveren, ik heb geweigerd, ik weet dat zij op een subtiel niveau nog steeds geregeld een verbinding zoeken met mij, mijn gedachten zijn hun niet onbekend, en ik ben bang dat zij mijn energetisch/astraal lichaam een behoorlijke tijd al onder controle hebben, het kunnen activeren en deactiveren, ze houden mijn energie-level bewust laag, mijn vibratieveld op een laag pitje, om mij te onderdrukken en slecht te laten voelen. Ze weten dat ik geen zelfmoord pleeg, maar zij weten wel dat ik een kort lontje kan hebben, en als zij mijn gedachten kunnen beinvloeden om mij iets te laten doen om van mij af te komen, door mij af te schieten door hun DOGS(politie), dan zouden ze van mij hebben gewonnen. Ik weet dat zij in 2008 een ingeving in mijn hoofd hadden geplant, door mij te doen geloven dat internet niet goed is en dat ze mij nog zullen krijgen. Ze wilden mij ervan weerhouden de informatie tegen te komen, waardoor ik hun door zou hebben en aan de weet zou komen wat zij mij aangedaan hebben wat de folteringen aangaat. Ze weten dat ik een lange adem heb. En als zij mij uit de tent weten te lokken, dan zou ik werkelijk in hun val lopen.

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mindcon13.htm..

  http://www.stopthecrime.net/mind.html..

  http://www.electronictorture.com/..

  • Heavy zeg! Veel kracht toegewenst!

   Ik vraag me af of internet echt een spontane ontwikkeling is geweest buiten de elite om.
   Het lijkt er wel op,als je ziet hoe ze het willen reguleren.

   Ik zal je ook een persoonlijk verhaal vertellen. Als kind had ik onder me hiel, een rond klein kringetje, ik was een jaar of 8 denk ik.
   Ik ben dat open gaan krabben en haalde daar een zwart driehoekig stukje metaal uit, verder niet bij nagedacht en weggegooid, kringetje genezen.
   Dat was in 1979, later in de 2000’s kwam ik op een site over implants verwijderd uit mensen met foto’s, de zelfde driehoek zwarte artifacts.
   Het wordt ook vaak met alien abductions in verband gebracht (wat ik in het midden laat).
   Ik weet wel dat ik een hiel prik heb gehad in 71 als baby, makes you think..

   • Wat een aangrijpend verhaal! Ik heb daar op gegoogeld. Heb er een keer eerder over gehoord. Ik vond daar niets over terug. Zijn hier ook artikelen over?

   • @Adje
    Als je in google intoetst alien black implants en op afbeeldingen drukt , zie je tientallen foto’s en sites.
    Het kan een verklaring zijn, voor wat ik uit mijn voet haalde.
    Het stukje metaal zat best wel diep en heb het met een naald verwijderd.
    Het viel me toen op dat het zo’n perfecte driehoek had.
    Het kan ook zijn , dat ik ergens in heb gestaan, bijvoorbeeld op het strand.
    Ik sluit niets uit.
    Ik heb het ook geschreven als steun naar Freeman’s verhaal .
    Mensen serieus nemen ,want de verklaringen op het net liegen er niet om, betreffende mindcontrol technieken.

    De consequentie is wel, als je openhartig schrijft, dat je dan je in de ogen van de psyche gestapo, in dit geval Sicherheitspolizei Swapichou met gruppenfuhrer’s Jeroen en Frau Ziva ,een verward persoon bent en scherp in gaten gehouden moet worden, 7 rode vlaggen maarliefst in Freeman’s verhaal, volgens de site Swapichou
    Ja Freeman is een gevaarlijke potentiele tijdbom.
    Als havikken monitoren ze alles,de zio-tjes. En hij heeft nog geeneens gezegd ,dat er zionisten of de mossad achter zit.
    Stakkers.

   • @MineurF, ik doe er beter aan om voortaan geen off-topic comments te plaatsen, het is een gevoelig onderwerp, helaas wordt het nog niet serieus genomen, en aangezien het wereldwijd aan de orde is dat soort “laffe” aanvallen, verdient het zeker een onderzoek. Wat mij aangaat, ik ben het slachtoffer van dat soort hardnekkige en traumatiserende aanvallen geweest. Maar ik ben het type niet, die zich gaat identificeren als slachtoffer, want ik ben niet gebroken, ik ben niet dusdanig ontwricht of getraumatiseerd dat ik niet meer in staat zou zijn te functioneren, in tegendeel, ik ben er alleen maar sterker door geworden, ben door een proces van herstel gegaan, ik kan me juist heel goed focussen, aan zelfmoord heb ik nooit gedacht, never buig ik voor hun, NEVER. Wat ze verdienen is de doodsteek, en daarvoor is er organisatie nodig, een plan van aanpak, om hun werk van eeuwen ongedaan te maken. Het moet groots aangepakt worden, hierin ligt een uitdaging, hoop dat de fase zeer snel zal aanbreken dat de behoefte wordt gevoeld en men ervan doordrongen is om samen te werken, tot krachtige initiatieven te komen, dat onze ontwakening zal leiden tot ACTION. Het is een groots gebeuren waar wij midden in zitten, er is geen weg meer terug, het werk dat wij doen, doen wij gezamenlijk om de bevrijding te bewerkstelligen en dat doen wij wereldwijd, met ons moet men serieus rekening gaan houden, wij gaan voor de overwinning, de herovering, wij staan voor vrijheid, wij zullen hun destructieve agenda vernietigen.

    Het is de oorlog van de DARK occultisten tegen de mensheid, het is 1 groep onder verschillende namen&bedrijven en in verschillende uniformen die ons op alle mogelijke manieren probeert te knechten, te slopen, te traumatiseren, te ontwrichten, te dehumaniseren, zij zaaien verderf en willen dat wij die oogsten, zij zaaien tweedracht, en willen ons verdelen en tegen elkaar opzetten.

    Dit keer hoop ik, in het bijzonder voor de joodse man en vrouw, dat zij massaal wakker worden, en zich niet laten gebruiken als zondebokken. En een grote MIDDELVINGER opsteken richting het VATICAAN en richting alle samenzwerende luciferische geheimegenootschappen. We zullen ze in de weg moeten lopen, hun doelstellingen te elimineren in verband met hun Babylonische/Swiss-Zion plannen. En dat moslims juist niet in de val lopen zich te laten gebruiken om hun vuile werk te laten doen, om hun agenda te dienen. WHAT s IN DE NAME ISIS???

  • @freeman, ik voel met je mee, het is vreselijk om niet te kunnen slapen, heb er ook altijd al last van. Vraagje? wat gebeurde er tijdens de nacht? En wie zijn ze?

   • In November 1997, werd ik opeens tijdens de slaap wakker geschud, als door een epilepsie aanval, ik werd gewaar van hetgeen aan het gebeuren was, ik werd dus wakker in die realiteit, in een soort twighlight-zone, in die tussenwereld, in een soort astrale wereld zoals ik het beleefd heb. Ik schrok daar hevig van, toen ik daarvan wakker werd, ik dacht bij mezelf “heb ik nou epilepsie??” En gedurende diezelfde week herhaalde “die soort (epilepsie) aanvallen” zich nog een paar keer, ik hoorde er ook geschreeuw en gejank bij, maar ik was diegene niet die jankte of schreeuwde, ook had ik het gevoel in die astrale-zijnstoestand tijdens de slaap, dat mijn buik uitzette en dan weer inklapte. En elke keer werd ik daar hevig bang van toen ik ontwaakte uit die toestand, en werd ik er ook helemaal uitgeput door. Dat soort toestanden hield aan voor een maand of zes, gemiddeld 2 nachten in de week en kreeg last van waarzeggende dromen. Ik was niet langer in staat om m n baan te behouden, ik raakte vooral helemaal uitgeput ervan, en begon in die dagen m n rust te zoeken in bossen en op rustige plaatsen, ik kwam zonder werk te zitten en zat zonder inkomen, geen WW of uitkering, ik werd er helemaal door gegrepen door hetgeen ik ervaarde tijdens de slaap.

    En geleidelijk aan, werd ik er minder bang van, je zou kunnen zeggen, dat ik er vertrouwd mee raakte, en er begon een contact te ontstaan wanneer dat “zij” met mij contact zochten tijdens de slaap, en ik kon met hun op een gegeven moment communiceren wanneer ik door ze bezocht werd en door hun wakker werd in het astrale gebied (ik kon merken dat ze weer contact zochten, omdat ik rond de zonnevlechtchakra tijdens de slaap, een brandend vuur voelde oplaaien), vandaar dat ik wist dat ik weer met ze te maken kreeg), in dat tussengebied, ik zag nooit iemand, want meestal hield ik altijd mijn ogen dicht, want ik zag vaak doodskoppen in vlammen als ik m n ogen opendeed. En zij begonnen mij vragen te stellen, soms kreeg ik ze te horen alsof tot mij gesproken werd via een versneld afgespeelde cassette bandje, en altijd kon ik in de geest daarop antwoorden. Ik kreeg ook altijd verstaanbare antwoorden terug tijdens die communicatie-sessie, en dan werd het contact weer afgebroken. En ik vond dat ineens heel spannend, ik dacht “aanvankelijk” ik heb met G-d te maken, of met iets vanuit de spirituele wereld, ik wist niks van geloof of spiritualiteit, ook niks van de Bijbel of iets.

    Na een jaar, kreeg ik het idee dat ze bezig waren om mij ergens voor te gebruiken, door op mijn ego in te spelen, mij te paaien, maar ik voelde me vereerd, zoiets van dat ik een roeping had en werkelijk contact had met de spirituele wereld, ik zag ook tal van dingen die zouden gebeuren, politiek gekleurd enzo, zoals bijvoorbeeld de vliegtuigen die door de twin towers vlogen, en toen ik dat hoorde van ze, dat dat ging gebeuren, dat er een grote event de wereld zou doen schokken op hun grondvesten, toen zeiden ze tegen mij het volgende “als je mij niet trouw blijft, overkomt jou dat ook” en vanaf dat moment werd ik angstig en zo geleidelijk aan rond het jaar 2000, kreeg ik heel sterk het vermoeden dat ik te maken had met boze geesten.

    Dus elke keer dat “ze” weer contact zochten met mij, kon ik soms op “tijd” voorkomen dat ik in die realiteit kwam te zitten, dus dat ik niet in die astrale realiteit wakker werd om weer met hen te maken te krijgen, en vanaf 2001, werd het contact totaal anders, ze gingen mij folteren en scholden mij uit werden sadistisch en sarcastisch en begonnen te lachen en zich te vermaken toen zij mij begonnen te folteren, door een soort vuur door mij heen te razen en zodoende mij te martelen nen zeiden ook van “hier word je sterk van en begonnen op een evil manier daarbij te lachen” dat begon nadat dat event van 9/11, en dat hield aan tot November 2004.

    Ik was niet altijd in staat om op tijd te voelen aankomen dat ze me weer in hun macht kregen tijdens de slaap, om te voorkomen dat ze me opnieuw aan folteringen blootstelden en ze zaten soms ook als apen op m n rug om mij aan hun vast te houden. Op een gegeven moment zeiden ze ronduit dat “G-d niet bestond, en dat Paulus een leugenaar was en dat zij de wereld gingen veroveren”. Ze zijn in staat om je astraal/energetisch lichaam te activeren of te deactiveren, en onder controle te krijgen en te hebben, ze zijn in staat om hersenverbindingen te doen ontstaan tijdens je slaap, om die als een computer te gebruiken, om jou visioenen te laten zien en dergelijke. Ze lieten mee ook tijdens de slaap een heel subtiel toontje horen, en elke keer lieten ze mij dan iets van de toekomst zien, vooral wat op mijn pad kwam, en elke keer kwam dat precies uit. Dus ze hebben ook de middelen om in de toekomst te kijken in relatie tot jou persoonlijke leven en om de realiteit die zij wensen te scheppen, ook daadwerkelijk tot stand te brengen.

    Ik viel op een gegeven moment bijna van m n stokje, ik hoorde bush met mij communiceren, in 2004 toen hij president was, en dat hij met opdracht belast was met betrekking tot de oorlog in Irak. Ik wist toen nog helemaal niets maar dan ook niets van de nieuwe wereld orde agenda, want ik had pas internet in April 2004. Tegen het einde van de Irakoorlog in 2004, heb ik ze heel intensief verzocht om mij niet langer te folteren, ik kon het niet meer verdragen, en sindsdien, heb ik daarvan in ieder geval nooit meer last van gehad.

    Ik kan er nog heel veel aan toevoegen, maar dan wordt het een heel dik boek, maar laat ik het zo zeggen, ik ben er zeker van, dat zij mij onder controle hebben, ik niet van hen verlost ben, Niet van hen af ben, en ik ben serieus bang, dat zij op de 1 of andere manier de totale grip op mijn astraal/energetisch/lichaam/ziel hebben.

    Maar ik ben er achter gekomen dat wat ik heb ervaren tijdens de slaap, dat dat niets te maken heeft met een hogere dimensie en of dat het te maken heeft met G-d of Satan, of boze geesten, of aliens en dergelijke. Wat mij is overkomen, is gegaan via geavanceerde technologie.. http://www.electronictorture.com/.. en waarom dat ik daarvan het slachtoffer ben geworden, daar ben ik heel nieuwsgierig na, ik heb wel mijn vermoedens.

    Wat zij doen is mensen op energetisch niveau slopen en traumatiseren als je niet meewerkt, of je staat bloot aan een experiment. En zij zijn in staat om jou de illusie te geven dat jij met aliens van doen hebt, en dat je ontvoerd wordt door ze, dat is allemaal fake, het zijn mensen die de werktuigen/middelen en zeer verfijnde technieken hebben, om de mensheid op grote schaal te misleiden en te knechten, denk aan DARPA en HAARP en dergelijke meer. Ze experimenteren op mensen nu met die technieken in verband met het tot slaaf maken van de mensheid aan hun tirannieke wereld orde.

   • @freeman, wat een bizar verhaal zeg! Waarom ik het wilde weten heeft te maken met mijn eigen slaapgebrek en zg slaapverlamming die ik wel eens ervaar. Er staat iets naar me te kijken, gluren via het spleetje van de deur en dan wil ik me bewegen en gillen, maar kan dat niet omdat ik verlamd ben. Verder ben ik niet bewust dat ik iets wat jij beschrijft ervaar. Wel weet ik dat de slaapverlamming heeft plaatsgehad. Heel duidelijk. Ook heb ik periodes van insomnia(hypomanie volgens het Riagg)lig dan in bed met mijn ogen dicht, maar val niet in de remslaap. Dat heeft 3 jaar geleden 4 maanden geduurd, en ik had het 2 weken geleden, maar toen duurde het gelukkig maar 2 weken. Het is een vreemde gebeurtenis, maar ik heb nooit iets ervaren. Misschien ben ik me er niet van bewust, vraag ik me nu af. Alle respect voor jou, want het is vreselijk wat je moet ervaren al die jaren! En ik neem het heel serieus, want er zijn rare dingen aan de gang die het daglicht niet kunnen verdragen. Dank je voor je oprechtheid!
    Als een persoon dit blog regelmatig bezoekt dan kan hij/zij nooit zeggen dat jij niet serieus ben, Freeman. Veel sterkte toegewenst. Gr.

 3. Ze zijn ook weer behoorlijk , de donkere agenda aan het pushen. Gisteren bij Saturn nieuws (Nos) ruime aandacht voor 50th shades of gray een film over sm.
  Enthousiaste dames aan het woord tijdens de interviews bij de bioscoop rooie oortjes, elkaar de tering rammen tijdens de sex ,moet normaal worden en spannend.
  Opiniemaakster Liekens (de sex psychopaat) was gezellig met haar dochter naar de bioscoop.

   • “They keep you doped with religion and sex and tv”

    “There is room at the top they telling you still
    but first you must learn to smile as you kill”

    John Lennon
    Working class hero

 4. Beelden van ‘journaaldreiger’ Tarik Z. uit Pijnacker worden niet meer herhaald door NOS, zegt hoofdredacteur Marcel Gelauff

  http://www.omroepwest.nl/nieuws/11-02-2015/beelden-van-journaaldreiger-tarik-z-uit-pijnacker-worden-niet-meer-herhaald-door-n

  Gelauff jij het?
  “Het journalistieke doel is er niet meer en de privacy heeft nu de overhand.”
  Ja, ja. Ze zijn met deze goedkope hoax zó hard door de mand gevallen, dat ze erger willen voorkomen. Woordjes als ‘complotdenker’ roepen, daar zijn ze goed in, maar ondertussen zitten ze te beven als een riet en zijn ze als de dood voor websites zoals deze.

  • Marcel Gelauff je bent een laffe gladjakker die zich verschuild achter een media-leugen-machine met een bak geld. Slaap je nog wel?

  • Flauwe smoes, jullie false flag was zo achterlijk en amateuristisch opgezet om de ‘Nederland onder terreur van verwarde mensen’ agenda te pushen dat ik het idee had naar een derde klas lagere school toneel voorstelling te kijken.

   Zegt wat over de intelligentie van jullie kijkers en natuurlijk het nivo wat jullie zelf bereikt hebben.
   Goed gedaan Marcel, Wereld regiseur!!!! not!!!!

   gewoon een klein miezerig ns.bértje.

 5. Katja Schuurman ” ster opiniemaakster ”

  Een mens dat eerst als troetelkindje van de buis gepusht is wordt later ingezet als reklame(pop)hoofd voor een megasupermarkt keten. Nu door heel Nederland te zien op de zonnebloem(Benzine P)stations voor hand doekjes als (schijn)heilige maria afgebeeld met handdoekje.

  Jawel ‘fair trade’ ,biologisch katoen!!! (ha ha) , Het eigenlijke doel daarmee is kolonialiseren en globaliserings proces stimuleren. Hoe we met de ‘fair trade’ wel niet in de maling genomen worden….

  En die zelfde mens(katja) mocht miljoenen mensen op de buis(televisie) vertellen dat Theo van Gogh misschien wel door een “AIVD complot” om het leven gebracht is.Niet als journalist maar als actrice c.q presentatrice mocht ze zich schuil houden in dat programma.

  Maar deze actrice was wel zeer goed bevriend met Theo zegt ze zelf.

  Een betere “opinimaakster” hadden ze voor de van Gogh zaak niet kunnen kiezen..

  Maar waarom heeft mevrouw K Schuurman er zelf niet eens bij stil gestaan dat het Theo van Gogh verhaal vanaf seconde uno niet klopt

  http://www.martinvrijland.nl/2014/11/02/de-moord-op-theo-van-gogh-2-november-2004-en-de-vragen-die-nooit-gesteld-zijn/

  tbc

  • Ik ken die muts nog van haar stupide laserprinter-reclame (maar nu heb ik er een, die precies weet hoe het moet…).

  • Kat-ja (MK-Ultra kitten programma) scHuurman duidelijke naam, en B(ritish) (P)etroleum de Queen Elisabeth reptielen club affakkelen deze gifbron.

 6. heb net gisteren mijn i tv abonnement opgezegd.

  Ben klaar met de 24/7 perceptrie management hypnose technieken van de staats tv. Is alleen maar ellende, moord en doodslag afgewisseld met een walgelijke hoeveelheid reclame ook op deze zenders. bla bla bla bal “dat in het nieuws zometeen maar nu eerst reclame”

  Doeiiiiiiii

  Dag in dag uit, week in week uit, maand in maand uit, jaar in jaar uit letterlijk dezelfde programma’s met dezelfde figuren, dezelfde deskundigen dezelfde nieuwslezers zum kotzen ik kan het niet meer aanzien.

  ik ben toch niet gek daar ga ik toch geen 40 euro in de maand voor betalen.om 24/7 voorgelogen te worden.

  alleen voor mijn dochter misschien nog netflix zodat je gewoon af en toe een film kan kijken. Dat hele blik met talk/spel/nieuws etc shows met totaal uitgekauwde over het paard getilde Bnérs mogen ze houden, ik ben er klaar mee.

  Doe mee en zeg vaarwel tegen de TV

  en vermeld vooral de reden waarom!!!!

  PROPAGANDA!!!!!

  • @ElveTwelve Beter kan het niet gezegd worden.
   Wat mij betreft kijk ik omdezelfde redenen niet of nauwelijks.
   Als ik kijk is het of om me groen en geel te ergeren of om bij te houden wat men de bevolking aandoet.
   1. Het nieuws is pulp gelogen en bedrogen.
   2. De programma’s zijn Bagger, nog erger dan dat. Gewoon een smerig vuil immoreel zooitje BN(BeZOpen Nederlanders) die zich aan elkaar zitten te opgeilen en egotrippen. Sorry mensen andere woorden heb ik er niet voor.

   Wanneer komt er eens een echte burger-zender zoals dezesite die de mensen, de bevolking het echte ware niews vertelt en dan nog met de nodige slagen om de arm ivm de interpetatie van de (nieuws)feiten?
   Zo’n zender is makkelijk met zn allen te financieren, maar zal helaas direct verboden worden of het zo moeilijk gemaakt worden dat ie er nooit komt.

   Kom mensen wakker worden het is al 2015 en geen “1984”(Orwell)….we zijn al 31 jaar verder dus….

   • @ schnijder mail me even via martin. Misschien kunnen we samen iets bedenken 😉

    ElveTwelve and gmail kunen niet zo goed samen door een deur. ik snap gmail/google+ niet.

  • Kijk ook al jaren niet meer naar de t.v, ik kon er op een gegeven moment niet meer naar kijken, het werd te stomzinnig qua intertainment, daarna nog een tijdje vol naar de actualiteiten programma s zitten kijken, toen hield ik het voor gezien. Ik heb laatst UPC er nog op gewezen dat ik alleen internet wil behouden, maar helaas kon ik me niet verlossen van de Analoge T.V. Maar staat al jaren uit de t.v.

   Ik heb geen enkele verzekering, dan die verplichte basisverzekering, maar denk dat ik binnen een jaar daar ook maar mee stop, en een bezoek brengen aan de tandarts, is voor mij ook totaal overbodig, in Mei is het voor mij de laatste keer geweest. Bespaart me een hoop kosten. Ik hoef ook geen hoertoeslag&zorgtoeslag, ik hoef nooit naar de huisarts, laat staan naar het ziekenhuis, of ik moet een ongeluk hebben gekregen, dan heb ik pech, en anders wordt mij maar barmhartigheid bewezen door die lui, ik hew jaren voor de zorgverzekering betaalt. Ik ben zelfs van plan om over 3 en een half jaar geen nieuw identifteitsbewijs te laten maken en daarvoor te betalen. Tegen die tijd woon ik ergens anders in en werk ik (zwart) volgens hun, ik ga geen belastingen meer betalen voor de criminele wereld orde en heb ook nooit getekend om als slaaf te fungeren en borg te moeten staan voor de schulden die de Staat maakt bij de banken. Die tijd is voorbij OPSTELTEN EN BILDERBERG-MAN PECHTOLD HAHAHA.

 7. Ik kijk al jaren geen TV meer, wordt er alleen maar depri van. Ja zo’n burgerzender is wel wat maar zal vast wel beschouwd worden als staatsgevaarlijk en wordt daarom niet getolerereerd, het enige wat we kunnen doen is het huidige systeem massaal negeren.

  • Ik kijk al acht jaar geen tv meer, waaronder het Staatsjournaal: het bevalt mij uitstekend.

 8. Hier ook nog wat recent bedrog:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5133/Media-technologie/article/detail/3849081/2015/02/11/En-opeens-verheft-RTL-het-volk.dhtml

  De Machiavelliprijs, toegekend aan RTL Group. Zoals we weten onderdeel van Bertelsmann, mediaconglomeraat van Hitler tijdens WOII (Nog steeds in handen van beruchte familie Mohn).

  Eens verder kijkend naar de ‘stichting’ Machiavelli, op hun website bij Bestuur staat onder andere dit lid:

  Kees Berghuis
  Chef Politieke redactie RTL Nederland

  Verder een hoop Kamerleden en andere dubieuze figuren, waaronder enkele eindredacteurs van kranten zoals Volkskrant en Trouw.

 9. Nu ik hier een maand in Spanje zit vraagt iedere Nederlander die ik tegenkom:
  Je hebt toch wel een schotel voor de nederlandse tv. Ik rol dan nog net niet van m’n stoel van het lachen en mijn antwoord is steevast: Nee en er komt ook geen schotel, dat jullie al die bagger willen kijken, fijn, maar ik niet. Ik wil niet langer gehersenspoeld worden. Ben net zo blij dat ik uit Nedrigland weg ben. Ze kijken je dan alleen maar meewarig aan,sukkels

 10. Ondertussen wordt het steeds gevaarlijker in Nederland met al dat terrorisme:
  http://www.rtvoost.mobi/nieuws/nieuwsItem.aspx?nid=210824&cat=1

  Het is me toch gevaarlijk hoor zo’n balletjes pistool! Weet je wat…problem, reaction, solution:
  http://nieuws.thepostonline.nl/2015/02/11/d66-wijkagent-op-scholen-tegen-radicalisering/

 11. Het “gasdebat” in de Volkskrant, let vooral op de getallen: Van de 77 kerken die in eigendom zijn van de stichting hebben er dertig bevingsschade. De schade wordt geschat op zeker zes miljoen euro. Ook op andere manieren wordt vandaag steun betuigd aan de Groningse zaak. Voor het Friese provinciehuis hijst men uit solidariteit de Groningse vlag.

 12. TARGETED INDIVIDUALS (TI’s)
  @Freeman. Ik ben sinds 1976 gestalkt. Het is nu 39 jaar geleden. Het is een lang verhaal. Vanaf 2004 werd mijn slaap verstoord 24 uur per dag. Ik sliep een paar uur per week op één slaappil per week. Ik was bang dat mijn aders in de hersenen ontploffen. Sinds een aantal jaren kan ik ongeveer 5 uurtjes per dag slapen ondanks de “lichte” slaapverstoring. Ik kan niet 100% functioneren.
  Niet veel mensen weten mijn situatie (beter zo). Niemand die het gelooft.
  – You are damned if you tell.
  – You are damned if you don’t.

  Ned. website: http://www.stopeg.nl/ Dit is de website van Peter Mooring. Er worden bijeenkomsten georganiseerd. We waren ook een keertje naar het Europees Parlement geweest. Geen succes.
  Groepstalking, vaak uitgevoerd in combinatie met electronisch lastigvallen/electronisch martelen, heeft als doel de lichamelijke of geestelijke dood van iemand te bewerkstelligen. Het slachtoffer wordt tot waanzin gedreven en pleegt zelfmoord, stort in tot psychiatrisch patient of pleegt een (opgezette) misdaad. Dit heet moord met voorbedachten rade, en degenen die hier aan meewerken zijn moordenaars. Groepstalking wordt ook wel georganiseerde stalking genoemd maar het is beter om het georganiseerde moord te noemen.

  Een zeer beperkte lijst van groepstalking / georganiseerde stalking methoden:

  – Dag-na-dag wakker houden, sociale isolatie
  – Altijd mensen om je heen, nooit alleen, geen privacy
  – Stalking door buren, onbeschoft gedrag door willekeurige mensen
  – Terreur op het werk, kapotmaken van vriendschappen
  – Karaktermoord, verspreiden van geruchten
  – Terugkoppeling van gesprekken die niemand kan weten
  …………….

  boek: http://www.bol.com/nl/p/how-to-tame-a-demon/9200000024783340/

  boek: http://www.amazon.com/The-Hidden-Evil-Financial-Population/dp/1304217779

  psycholoog: http://targetedindividuals.webs.com/

  therapeut: http://www.niburu.nl/mind-control-josef-mengele-9-11-geheimhouding-en-de-muziekindustrie-video/

  Niburu is begonnen met het onderzoek naar mind control. Mind control is een onderwerp dat veel vertakkingen heeft en bestaat uit verschillende lagen.
  Er zijn wereldwijd honderdduizenden individuen die beweren slachtoffer te zijn geworden van mind control. Zij noemen zichzelf vaak TI’s of ‘targeted individuals’.
  Deze mensen hebben regelmatig verklaringen gegeven over de vormen van geestelijke mishandeling die zij hebben meegemaakt. Wanneer men deze verklaringen onderzoekt valt op dat er onderling veel overeenkomsten zijn met betrekking tot de technieken die worden toegepast.
  Mensen over de hele wereld hebben soortgelijke ervaringen met mind control. Niburu heeft onlangs aan slachtoffers uit verschillende landen de mogelijkheid gegeven een persconferentie te beleggen.

  • Bedankt voor je reactie, idem dito…en ik wil op een later tijdstip uitgebreider reageren op je comment.

   Bedankt voor je toegevoegde links.

   • @Freeman, @doorprikker
    Hebben jullie een rhesus-negatieve bloedgroep?

  • Beste doorprikker,

   Ik wil nog op je comment reageren. Maar ik zal voortaan geen off-topic comments meer plaatsen. Het is een gevoelig onderwerp, stap nooit naar een huisarts toe, die je dan vrijwel zeker door zal verwijzen naar een psychiater. Heb dan liever te maken met een Orthomoleculaire arts.

   Het klopt dat je dan minder uren gaat slapen, en dat je zo goed als geen droomherinnering mee zult hebben. De laatste tijd slaap ik vaster en in het laatste jaar slaap ik langer dan 5 uur. Zorg dat je niet richting een “new-age-achtige” oplossing neigt, het kost je alleen maar poen, en je hebt er geen fluit aan, sterker nog, je zult uiterst alert moeten zijn dat je niet gestrikt wordt en dat ze je allerlei onzin verkopen. Het is nooit goed om je te identificeren als zijnde het slachtoffer van dat soort aanvallen, wat de reden ook mag zijn geweest of nog is. Ik heb de ervaring dat ze het op een gegeven moment subtieler aanpakken, en zeker als ze merken dat je “mentaal sterk” bent, je zult heel diep in de stof moeten bijten, wat er feitelijk gebeurd, je doen en laten regelmatig evalueren, toe komen aan zelfanalyse en dergelijke.

   Zorg dat je met beide benen op de grond blijft staan, wat bijdraagt aan herstel is, is de natuur, de buitenlucht, werken in een moestuin, biologisch (dynamisch) landbouwen ect ect, wandelen in de natuur, bloot staan aan voldoende zonlicht, dat bevorderd de aanmaak van serotonine, en dat stimuleert weer de aanmaak van melatonine. Pak regelmatig een sauna of een stoombad, mocht je financieel daartoe in staat zijn.

   Laat je niet sociaal-isoleren, kom in contact met gelijkgestemden en gezinden, werk mee aan de grote opdracht, het wakker worden op wereldschaal is niet meer te stoppen, werk samen, beleg bijeenkomsten, dat we wat van de grond kunnen krijgen, dat we een sterk fundament leggen, dat we ons organiseren.

   Blijf deze site supporteren, houd deze site in de lucht, en wijs mensen op sites als deze en dat er grootse en daadkrachtige initiatieven eruit voort mogen spruiten.

 13. Ik ben het met je eens wat betreft alle shit op tv, zie treffend plaatje in deze link: http://kt.nawebe.net/files/upload/hovna-z-TV.jpg

  Maarrr het ligt er wat mij betreft dik bovenop dat ze WILLEN dat mensen de tv als zondebok de deur uit doen en massaal verslaafd raken aan internet (zover we dat niet al zijn), omdat die zogenaamd wel de ‘waarheid’ zou bevatten…

  Ach ja, het Licht overwint uiteindelijk :-). Geduld is een schone zaak!

  • Raak niet verslaafd aan het internet, dat is zeer nadelig voor zeer veel dingen, tevens is het internet ook heel handig voor heel veel nuttige zaken, als we het juiste gebruik ervan weten te maken en de kennis gaan omzetten in de realiteit, dan gaan wij pas iets bereiken, woorden omzetten in daden. Veel alternatieve sites, zijn controlled en wordt gebruikt om mensen te strikken en de boel te kanaliseren in de richting die de Elite wilt, de Elite zit achter beide media s, these vs antithese, dus controlled, dat hanteren ze altijd, om de gewenste chaos en oplopende spanningen in de hand te werken, en dat alles om daaruit hun synthese te scheppen, orde uit chaos, ze willen ze de boel onder controle hebben en zo n beetje alles willen regisseren.

   Silent Weapons For Quiet Wars Document – Full Read.. https://www.youtube.com/watch?v=s_38tsQ4p0I..

  • Ben ik met je eens, tv zoals we het nu kennen verdwijnt op den duur, de smart tv is de tussenstap.
   Waarschijnlijk moet je eerst in de toekomst inloggen met het door Plasterk gepromote E-ID (electronics id) voordat je uberhaupt iets kan bekijken of kopen.
   Heel sneaky, stapje voor stapje ,natuurlijk, eerst om te kijken of kinderen geen alcohol kopen, maaaar we weten dat de uitkomst project LUCID zal zijn. Totale controle op alles wat je doet.
   Alles digitaal, dus ook betalen (ik wantrouw dan ook iets als bitcoin, een gecreeerd alternatief door dezelfde kabal?)
   Voordat die volgende stap gemaakt kan worden, moet het oude systeem instorten, dat kan door een oorlog, een economische crisis/crash.
   Reken maar dat veel mensen, dit nieuwe systeem zullen accepteren , helemaal als hun schulden worden kwijtgescholden.
   Het licht kan wel eens gedoofd worden Marioana als dit systeem geimplementeerd wordt, helemaal als je je bedenkt dat die chip vanuit je paspoort/betaalpas straks in je lichaam wordt geplaatst.
   Dan kunnen ze je bespelen op energetisch niveau.

   Het is ook verslavend het internet , ik ga nu ook even een week helemaal niet internetten of tv kijken, de batterij even opladen, naar buiten, muziek maken, echte mensen ontmoeten.

   • MineurF, dat is inderdaad het plan ja. Maar ik ben positief ingesteld, geloof in gedachtekracht en het goede van de mens. Ondanks alle shit is er nog zoveel moois om voor te leven. En als je om je heen kijkt zijn er zoveel prachtige mensen met super ideeën en initiatieven. Dat wat je aandacht geeft groeit!

    Het belangrijkste is dat mensen bewust worden, moeilijk, maar toch gaat het snel. En… niet bang zijn, ook niet voor de chip, hoe luguber het idee ook is. Angst ombuigen in Liefde. Ook de angst voor de dood (liever dood, dan slaaf). En niet altijd met de vinger naar anderen wijzen. Ik ben het ook eens met Martin zijn vorige artikel, dat wij allen verantwoordelijk zijn voor het systeem waar we nu in leven.

    Precies wat je zegt: naar buiten, muziek maken, echte mensen ontmoeten oftewel leven zoals het bedoeld is, wat mij betreft. Veel plezier! 🙂

   • ik ga ook even een paar daagjes geen nieuws horen.
    last van informatiestress.

    voor mij ook even geen nwo shit.

    zat gister weer piramide te kleien…
    van zuurkoolstamppot.

 14. Zoals roseveld het ooit heeft gezegd.. The only thing we have to fear is fear itself!

  • Juist! Hele mooie is dat ja…

Trackbacks/Pingbacks

 1. BOINNK!!! | Opinimakers het perceptiemanagement van NPO (de staat) - […] Opiniemakers het perceptiemanagement programma van de NPO […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close