Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Opkomend antisemitisme is bedacht en wordt gepusht door zionisten zelf

Opkomend antisemitisme is bedacht en wordt gepusht door zionisten zelf

Hamas is door Israël zelf gecreëerd net als Al Qaïda werd gecreëerd door de CIA. Ook ISIS is een CIA/Mossad bedenksel. Zo zou Edward Snowden hebben onthuld dat Abu Bakr Al Baghdadi (leider van ISIS) een jaar lang intensieve training van de Mossad onderging. Hoewel voormalig Amerikaans senator Ron Paul in onderstaand filmpje uitlegt dat Hamas door Israël opgericht werd om tegenwicht te bieden aan Yasser Arrafat, is dat nog steeds een beetje een scheve voorstelling van zaken in mijn optiek. In principe heeft Israël vooral de Soennitische moslims in de kaart gespeeld om Hezbollah (Sjiitische moslims) te bestrijden. Arrafat was in mijn optiek ook slechts een pion die bijdroeg aan verdeel en heers via zijn Fatah groepering. Alleen kreeg hij wellicht iets te veel aanzien en daarom moest er een nieuwe gecontroleerde groep komen. Zowel Fatah als Hamas zijn de zelfgeschapen vijanden die Israël al jarenlang het alibi verschaffen om Palestijnen in de hoek te drijven.

Het feit dat Hamas door Israël gecreëerd werd staat als een paal boven water. Hamas is een voortvloeisel van de Moslim Broederschap. En beide zijn gecreëerd door de geheime diensten. Saeed Ramahdan, leider en zoon van de oprichter van de Moslim Broederschap, werd in de jaren 50 van de vorige eeuw openlijk gesteund door de CIA. Als we zeggen CIA dan zeggen we eigenlijk ook Mossad. Amerika is in feite een door zionisten gerunde staat; net als alle Westerse landen van wie de grote opleidingsinstituten in handen zijn van zionisten. Ook word je niet president van Amerika of mag je geen hoge functie bekleden als je niet uit de zionistische koker komt. De geheime diensten van deze landen zijn dan ook zeer met elkaar verbonden en in feite is Amerika een vazalstaat van de zionisten. Daarom vloeit er ook zo enorm veel geld vanuit Amerika als steun naar Israël. Geen Amerikaanse president komt aan de macht zonder funding uit de zakken van de rijke zionisten.

De aanvallen van Hamas op Israël zijn dus (zoals eerder gezegd) in feite een ‘inside job’ en een vals voorwendsel om genocide te plegen. Elke journalist (beroepsleugenaar) of politicus (beroepsleugenaar) die dat niet benoemt, helpt mee de leugen in stand te houden en is medeplichtig. We zien dit verschijnsel wereldwijd. Ook Boko Haram in Nigeria is duidelijk een CIA groepering. De commandant van Boko Haram genaamd Khalifa Hifter, afkomstig uit Libië, werd getraind door de CIA. Het feit dat hij uit Libië komt is niet heel erg opmerkelijk, want ook in Libië maakte Amerika gebruik van Al Qaïda troepen om Khadaffi te vermoorden en de macht te grijpen.

Ik begrijp best dat dit er voor de nieuwe lezers misschien moeilijk in gaat, maar het moet een keer duidelijk gezegd worden. “Maar Al Qaïda was toch de partij die verantwoordelijk was voor de aanslagen op de Twin Towers in New York op 9/11?” Ja, dat is wat de Main Stream Media u willen laten geloven. Iedereen die nog steeds in die versie van het verhaal gelooft, moet even proberen uit de hypnose te ontwaken of eens echt proberen de situatie te onderzoeken. Al Qaïda was de terroristische groepering die de aanslag van 9/11 op zijn geweten zou hebben. Haar leider Osama Bin Laden komt uit dezelfde Bin Laden familie als die waarmee de familie Bush flinke deals sloot. Salem Bin Laden (de 2 jaar oudere broer van Osama) investeerde zelfs in het familie Bush’ start-up oliebedrijf Arbusto Energy, Inc. Zou dit vraagtekens moeten doen rijzen? Op zichzelf is het al opmerkelijk dat de hele Al Qaïda groepering door de CIA is opgericht om tegen de Russen in Afghanistan te vechten. Hoe toevallig is het dan dat Osama Bin Laden namens een CIA club genaamd Al Qaïda achter de aanslag van 9/11 zou zitten?

Amerika en Europa gebruiken de Soennitische landen als kweekvijvers voor hun huurlingenlegers. Van de moslimbevolking wereldwijd is 85% Soennitisch en 15% Sjiitisch (zie hier). Deze twee groepen worden tegen elkaar opgezet omwille van de zionistische agenda. Ook binnen onze eigen grenzen (Europa en Amerika) dienen Soennitische moskeeën mijns inziens als kweekvijvers voor jihadstrijders die met een dichtgeknepen oog naar landen als Syrië af mogen reizen. Ineens zijn de NSA en de AIVD niet in staat om deze strijders te lokaliseren om ze tegen te houden af te reizen? Pas bij terugkomst kunnen we ze in de gaten houden? Heeft u ooit een bericht gehoord over 1 jihadist die is opgesloten omdat hij in Syrië van plan was de wapens op te pakken? Heeft u iets gehoord over opsluiting na terugkomst? Nee, het is allemaal erg ingewikkeld om ze in de gaten te houden voordat ze vertrekken. Daarvoor zou er eerst meer geld naar de AIVD moeten en moet er een Europees Homeland Security komen. Wel ja! Natuurlijk! De NSA luistert alles af, zo weten we inmiddels, dus we moeten wel concluderen dat Europa en Amerika zelf kweekvijvers binnen hun grenzen hebben.

De Soennitische strijders dienen – zonder dat ze dit zelf door hebben – het Westers en dus het Israëlisch/zionistisch belang. Israël heeft binnen de islamitische wereld de Soennitische strijders in haar kamp die onder de titel Al Qaïda, Al Nusra (Syrië), ISIS (Irak, Syrië), Boko Haram (Nigeria), Moslim Broederschap (Egypte), Hamas (Gazastrook), Uighurs (China), Tjetsjenen (Rusland), de zelfgeschapen vijand opleveren. Waarom zouden ze dat doen? Dat heeft allemaal te maken met het willen vestigen van een wereldregering. Om deze regering te kunnen vestigen, moeten eerst Rusland, China, Iran, Syrië en alle landen waar Rusland en China hun invloed hebben, op de knieën gedwongen worden. Daarna of gelijktijdig kunnen diezelfde Soennitische moslims of aftakkingen van die islamitische stroming gebruikt worden om binnen de grenzen van Europa en Amerika en aan de grenzen van Israël vijandigheid te scheppen. Dit alles is op hoog niveau beslist en de strijders die uit religieuze overtuigingen de wapens oppakken zien dit niet. Slechts de leiders zijn op de hoogte van deze dubbelrol. Het einddoel is een wereldregering. Daarbij is Israël de drijvende kracht samen met Europa en Amerika en doen de leiders van de Soennitische landen vrolijk mee. Rusland speelt ook haar rol als tegenpool waarbij de Sjiitische landen in het kamp van Rusland zitten. De taart wordt na winst mogelijk verdeeld in deelgebieden na vestiging van deze wereldregering om ze zo hun kleine machtsblokken (deelstaten) te geven; mits ze maar dansen naar de pijpen van deze wereldregering.

Al eerder gaf ik aan dat we de komende tijd zullen zien dat het antisemitisme gepusht gaat worden. Dit houdt in dat Westerse huurlingen van islamitische afkomst gebruikt zullen worden om vijandigheid tegen Israëlische doelen te creëren. Het bericht van vandaag op RT.com over een “aanval” op een bus joodse scholieren in Australië is daar een mooi voorbeeld van. Steeds weer zal het lijken of het voortkomt uit authentieke woede van Palestijnen. Daarvoor schept Israël nu zelf de condities. Wie wordt er nu immers niet boos van al die moord en doodslag die Israël in de Gazastrook pleegt?

Natuurlijk zullen er mensen blijven die roepen: “Ja, maar Hamas pleegt toch ook verschrikkelijke aanvallen! Israël heeft toch het recht om deze terreur in de kiem te smoren? Israël heeft toch het recht op zelfverdediging?” Die mensen zijn ziende blind voor de feiten; namelijk dat Hamas en andere extreme moslimgroeperingen als Al Qaïda en ISIS (tegenwoordig Islamic State) door de geheime diensten gecreëerd zijn. U zult dit soort pro-Israël geluiden dan ook vooral horen van politici, journalisten, kerkelijke leiders, enzovoort. Deze mensen komen namelijk allemaal zelf uit de kweekvijvers van de gevestigde elitaire Archontische zionisten. Ik heb het dan over de grote universiteiten en opleidingsinstituten. De mensen die wij aan de top zien zijn allemaal de meest meebuigzame gewillige gebrainwashte slaven van de Archontische elitaire klasse die aanstuurt op wereldheerschappij door angst en onderdrukking. Zij zullen hooguit een schijnkritiek leveren en wellicht een beetje aandringen op sancties, maar dat alles is alleen om het volk de indruk te geven dat er kritiek komt uit de hoek van bepaalde politieke partijen en van bepaalde politieke leiders. Het volk moet immers wel haar democratisch aanbod blijven behouden; de illusie van keuze van de religie genaamd ‘democratie’. We worden in de maling genomen.

Het doel is een wereldoorlog; het echte doel is dat de mensheid door uitputting in angst gehouden wordt en niet ontwaakt voor haar werkelijke ‘zijn’.

Bron linkvermeldingen: Infowars.com, wikipedia, nybooks.com, rt.com

468 ad

25 Comments

 1. Misschien wordt het tijd dat we de torah en talmoed eens onder de loep gaan nemen.

  Zoals:

  ‘Sanhedrin 59a
  To communicate anything to a Goy about our religious relations would be equal to the killing of all Jews, for if the Goyim knew what we teach about them, they would kill us openly.’

  ‘Zohar, Toldoth Noah 63b
  When the Messiah comes every Jew will have 2800 slaves.’

  ‘Tosefta, Tractate Erubin VIII
  When a Jew has a Gentile in his clutches, another Jew may go to the same Gentile, lend him money and in turn deceive him, so that the Gentile shall be ruined. For the property of a Gentile, according to our law, belongs to no one, and the first Jew that passes has full right to seize it.’

  ‘Libbre David 37
  A Jew should and must make a false oath when the Goyim asks if our books contain anything against them.’

  ‘Sanhedrin 57a
  Kill the Goyim (non-jew) by any means possible.’

  En zo zijn er een heleboel quotes van deze boeken. Ik moet toegeven dat ik het niet kan verifieren omdat de vertalingen die online staan allemaal aangepast is als je kijkt naar de libbre david 37 quote. Daarnaast kan ik ook niet hun taal lezen of vertalen.

  Bij het artikel van de brainwash werd David Icke aan gehaald. En ik ben op een forum van hem uitgekomen (archief) waar er veel text en uitleg staat van enkele mensen over deze quotes.

  Dit is de site: http://www.davidicke.com/forum/archive/index.php/t-195831.html

  Dus het lijkt mij dan normaal dat we dit allemaal mee moeten maken. We zijn immer niet meer dan vee die moeten dienen voor de joden!

 2. Hmmm. Interessant artikel…

  @ Enki. Hoogst ongenuanceerd . Nu ben ik zelf ook weleens ongenuanceerd of zeg maar gewoon grof, maar dat je nu de Joden als volk aansprakelijk stelt voor de wandaden van een elitaire Zionistische kliek , is volslagen onlogisch en onterecht…
  Stel dat ik naar Israel ga en daar in elkaar word geslagen door enkele fundamenatistisch orthodoxe joden, die vervolgens aan mij uitleggen dat ik zo goed als niets heb ondernomen tegen de Bilderbergers, Leiden , Demmink en de pedofiele netwerken in ons land , en dus medeschuldig ben ,
  dan voel ik me genaaid ja.

  En verder kwamen alle radicale rascistische en pedofilie-promotende uitspraken die ik van het Jodendom heb gelezen uit de Talmoed, en niet uit de Thora…
  Die kennelijk geschreven is door de priesters en missionarissen van de Chazaren… Een zogenaamd uitgestorven volk. Dat natuurlijk gewoon is opgegaan in andere volkeren…
  Ik heb de Talmoed nooit bestudeerd , omdat ik de zuivere leer interessant vind , maar niet de commentaren van zogenaamde geleerden , die vaak totaal subjectief zijn. En vervuild door de bedoelingen van mensen.

  Je gaat toch ook niet iedere christen kwalijk nemen dat er nog steeds geschriften uit de tijd van de inquisitie bestaan, die uitleggen hoe je kunt weten of een vrouw een heks is of gewoon een vrouw….?

  • Nou hoe je het vindt is je eigen mening en daar heb je recht op. Vrije menings uiting moet blijven lijkt me.

   Maar hoewel ik deze quotes niet kan verifieren kan ik wel aan geven met onze ‘her’ geschreven geschiedenis dat deze quotes eigenlijk wel op waarheid berusten.

   Hier wat voorbeelden:

   Je weet dat het nederlandse volk in nederland-indie worden gezien als slavenhandelaren omdat ze daar beestachtig hebben huisgehouden. Toch. Handig om dat in de schoenen van het nederlandse volk van toen te schuiven….maar de werkelijke waarheid daarvan is namelijk dat de joden die expeditie hebben gefinancieerd.

   Dus wie zijn dan de werkelijke schuldigen???

   Dit geldt ook bijvoorbeeld voor Columbus die Amerika heeft ontdekt en die wordt ook dan gezien als een slavenhandelaar vanwege dat hij mensen van dat continent had meegenomen en had verkocht. Tenminst dat is wat ze ons wijs maken. De waarheid is dat de joden deze expeditie hadden gefinancieerd en de mensen hadden verkocht. Columbus kreeg alleen de eer van het ontdekken van het continent.

   Zo zijn er vele grote expedities geweest waar massale verwoesting is geweest aan het land of volkeren en allemaal gefinancieerd door de joden.

   Ik kan je er referenties voor geven van de geschiedenis boeken waarin het staat. Hier staan overigens ook de namen van de joodse financieerders bij vermeld.

   Dit geldt ook voor pedofilie, rituele moorden en dergelijke kwaadaardige dingen…met namen van de geweldpleegers erbij! Allemaal joodse families!

   Over de inquisitie gesproken….wie zijn de werkelijke financieerders geweest van deze massale genocide??? De christenen zijn alleen het werktuig geweest.

   Ook moet ik zeggen dat het ook eens tijd word dat we verder kijken dan onze neus lang is.

   Is het normaal dat er zoveel leed is in de wereld, is het normaal dat er zoveel corruptie is in de wereld. Als ik die quotes zie moet ik helaas zeggen dat ze toch waar zijn.

   Hamas is er een goed voorbeeld van. Duizenden raketten (hightech apparatuur) met minimale doden bij de joden en massale doden bij Hamas. Wat klopt daar niet???

   Hoewel ik het van beide niet goedkeurd, moet ik helaas zeggen dat ik alleen één aggressieve aanvaller zie!

   Ook moeten we maar eens kijken wie de wereld al in zijn macht heeft.

   Waar stammen de eigenaars van de banken van af?
   Waar stammen de eigenaars van de grote multinational van af?
   Waar stammen de koninghuizen (in de wereld) en regerings leden van af?

   Een beetje onderzoek zal je dat wel duidelijk maken.

   • Als je een beetje onderzoek doet in onze valse geschiedenis doet dan hoeft je niet te tellen. Alle machtigen der aarde stammen af van de ‘joodse’ families.

 3. Ik raad mensen aan om het verschil tussen Sefardim Joden en Asjkenazische Joden grondig te onderzoeken. Ik weet dat het moeilijke stof is en die heel ver en diep de geschiedenis in gaat. Maar het is de moeite waard. Zeker om het conflict in het Midden-Oosten beter te begrijpen.

  Het is daarom ook verstandig om het boek van Robin de Ruiter te lezen; de 13 satanische bloedlijnen. Hij gaat heel diep in op de geschiedenis van de Joden en de chazaren.

  http://www.mayrapublications.nl/index.php?paginaid=79

  • Ik raad mensen aan om het boek ‘the occult philosophy’ van de joodse heer Agrippa eens te lezen. Erg verhelderend wie de echte satanisten zijn.

 4. LOL Zie net dat de meeste boeken uitverkocht zijn… Eigenlijk alleen maar een goede zaak!

 5. Als aanvulling op je opmerking dat ISIS onder controle van westerse geheime diensten staat kan ik iedereen het volgende interview met ex Al Qaeda commandeur Nabeel Naim aanbevelen:

  https://www.youtube.com/watch?v=NEuJ5v3AbJg

  Je kan aan alles horen dat deze man weet waarover hij praat en het gesprek zit dan ook vol met interessante informatie.

  In feite vecht ISIS de zionistische jihad. Bekijken we namelijk het kaartje van Greater Israel zien we precies waarom ISIS nu juist Syrie en Irak probeert te destabiliseren. De volgende target is Saudi Arabie. Dat hele kalifaat is niet serieus te nemen. Een land regeren kunnen deze simpele ISIS-barbaren niet. Ze creeren het voorstadium van een nog grotere oorlog met Israel, waarin ISIS en het hele kalifaat uiteraard kansloos van de kaart geveegd zal worden en de zionisten het veroverde land zullen innemen en zodoende hun langgekoesterde doel om een regionale superpower te worden, bereikt is.
  Alleen het feit al dat Israel en de VS, ISIS op het moment gewoon hun gang laten gaan zou zelfs een leek de ogen moeten doen openen. De chaos die ISIS nu aanricht is gewenst.

 6. @Enki.

  Als je over die ‘joodse’ families praat, zet het woord jood of joden dan tussen aanhalingstekens. Immers die afstammelingen van de chazaren zijn geen echte joden. Echte joden die het heilige land 2000 jaar geleden bevolkte bestaan bijna niet meer.

  Die families lees Rothschilds, Schiff’s, Warburg’s etc. verschuilen zich slechts achter het jodendom, net zoals elke chazaar en israël dit doet.

  Als je over ‘de joden’ in Israël praat, noem het dan gewoon de chazaren. Dit om misverstanden te voorkomen. Voordat je het weet word je weer ‘anti-semiet’ genoemd.

  Ook ‘grappig’ trouwens, Arabieren zijn ook Semieten, dus als je ‘anti-semiet bent, ben je ook anti-Arabier. Vele mensen kunnen deze link blijkbaar niet leggen.

  • Ja kan ik doen, maar ik moet zeggen dat er nooit echte ‘joden’ hebben bestaan. Het ‘jodendom’ komt voort uit een ander en ouder geloof en is eigenlijk net als het christen en moslims één werktuig om ons te verblinden van de werkelijke waarheid.

   Om eerlijk te zijn maakt het me eigenlijk niets uit wat mensen van me denken. Dit is mijn mening (door onderzoek die ik zeg doe) en ze moeten het er maar mee doen.

   Moeten wij immers ook met andere meningen, toch?

   Wat ik zie aankomen is een leven van gedwongen slavenij en weiger je het wordt je verwijderd van de wereld met de dood. Dat is toch geen leven?

 7. Beste,

  Om nog even “bij de feiten” van MH017 te blijven, vandaag een dag van Nationale rouw in Australië (alle vlaggen halfstok in Ozzyland)

  Met deze vragen (in de yt filmpjes hieronder) gaan we naar de woordvoerders van technische dienst KLM en zijn zeer benieuwd naar hun bevindingen.Dit soort quatsch kunnen je nabestaanden toch niet verkopen, een motor op de crashplek die gewoon 2 maal kleiner is dan een 777

  https://www.youtube.com/watch?v=A1HBeV3M0_4

  https://www.youtube.com/watch?v=yFWfO2-1YJA

 8. @ Iedereen

  BREAKING !!

  http://humansarefree.com/2014/04/breking-news-flight-370-passenger.html

  Een Passagier van MH370 heeft een foto weten te versturen via zijn I-Phone !!

 9. Onderschat het nieuwe testament uit de bijbel niet,want de openbaringen omschrijven de eindtijd haarfijn.
  Daarom ben ik het niet eens met Martin dat de bijbel geschreven is om de mens te brainwashen.
  Voor mij is de bijbel meer dan dat.
  Het heilig geschrift is voor mij een hulp als het gaat over: hoe jezelf te bevrijden van het slavenjuk dat de jood/elite macht het goyim wil opleggen.
  Openbaringen 2:9 “Ik weet uw verdrukking en armoede, hoewel gij rijk zijt, en de laster van hen, die zeggen, dat zij Joden zijn, doch het niet zijn, maar een synagoge des satans.”

  Openbaringen 3:9 “Zie, Ik geef sommigen uit de synagoge des satans, van hen, die zeggen, dat zij Joden zijn en het niet zijn, maar liegen; zie, Ik zal maken, dat zij zullen komen en zich nederwerpen voor uw voeten, en erkennen, dat Ik u heb liefgehad.”

  Deze twee verzen uit de geschriften zeggen eigenlijk alles. Zij laten in feite zien dat er mensen op deze aarde zijn die zich voordoen als de kinderen van Israël.“die zeggen, dat zij Joden zijn en het niet zijn, maar liegen.”

  Wij weten allemaal dat er een groep mensen is die beweren de ENIGE echte afstammelingen van het oude Israël zijn, en dat de wereld hun ook accepteert als Israëlieten. Deze mensen staan beter bekend als Joden.

  Wij hebben met behulp van de bijbel, geschiedenis en archeologie, aangetoond dat deze mensen die zichzelf Joden noemen en zich presenteren als zijnde de kinderen van Israël, inderdaad onwaarheden verspreiden.

  Openbaringen 2:9 en 3:9 kunnen net zoals al de andere getoonde verzen niet ontkend worden.

  Je kan dit niet onder de noemer antisemitisme scharen, omdat al de informatie uit de geschriften komen, openbaringen 2:9 en 3:9 staan in de bijbel, lees het zelf eens na.

  Je kan dit niet onder de noemer antisemitisme scharen , omdat het is geciteerd vanuit de geschriften, dat de Joden niet afstammen van de Bijbelse Israëlieten. Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor iets wat reeds duizenden jaren geleden geschreven is.

  Feit is dat Yah/God op dit moment toegelaten heeft lang vergeten Bijbelse waarheden te openbaren, verborgen Bijbelse waarheden. Voor degenen die dit voor het eerst lezen, prijs de Allerhoogste dat je ogen zijn geopend. Nu kan je doorgaan met het leren van deze waarheid. Onderzoek de informatie altijd voor jezelf.

  • De ‘openbaringen’ uit de bijbel beschrijven deze tijd helemaal niet haarfijn. Er bestaat niet zoiets als DE eindtijd. De schrijvers van de boeken van het nieuwe testament dachten zelf dat de wereld tenonder zou gaan in hun tijd, vandaar dat die geschriften een apocalyptisch karakter hebben. De ‘openbaringen van Johannes’ gaan voornamelijk over de vervolging van christenen onder de romeinse heerschappij en de weerspiegelen de hoop dat ze spoedig door god zullen worden gered. Het is lichtzinnig en getuigt van weinig historisch besef om dat geschrift te lezen als een soort roadmap voor de toekomst. Sterker nog, dit wijdverspreide geloof in profetien is precies waar de elite gretig gebruik van maakt om de goedgelovige massa achter hun plannen te krijgen. Als je de geschriften van de bijbel beter wilt begrijpen, kun je beter naar historici luisteren die de beschreven zaken in de juiste historische context plaatsen, dan naar de individuele interpretatie van theologen die denken dat ze door de magische heilige geest van god worden geleidt.

   Dat de zogenaamde profetien in het boek openbaringen de verwachtingen van christenen in die tijd beschrijven en niet over een toekomst 2000 jaar later gaan is makkelijk te demonstreren aan de hand van de tekst:

   Revelation 1:3
   Blessed is the one who reads aloud the words of this prophecy, and blessed are those who hear it and take to heart what is written in it, because the time is NEAR.

   Revelation 22:6-7
   The angel said to me, “These words are trustworthy and true. The Lord, the God who inspires the prophets, sent his angel to show his servants the things that must SOON take place.
   Look, I am coming SOON! Blessed is the one who keeps the words of the prophecy written in this scroll.”

   Revelation 22:10
   Then he told me, “Do not seal up the words of the prophecy of this scroll, because the time is NEAR.

   Zoals je ziet de tijdsindicaties in de tekst laten duidelijk zien dat de schrijver verwachtte dat de beschreven zaken aanstaande waren en Jezus spoedig zou terugkeren.
   Uiteraard is Jezus nooit op aarde teruggekeerd omdat hij simpelweg een mens was en niet één of ander goddelijk wezen. En ja de filosofie van Jezus ging inderdaad in tegen de strenge leer van joodse geestelijke elite. Hij probeerde in feite het jodendom te herdefineren en de joden uit de klauwen van hun dogmatische leiders te bevrijden. Vandaar waarschijnlijk dat hij ook veel sympathie kreeg en een groep volgelingen. Er waren in die tijd wel meer groepen die zich afsplitsten van het jodendom en hun eigen joodse sekte vormden.

   • Eindtijd houd in dat er een einde zal komen aan de tijd die we nu nog kennen.
    Dat zelfs de bijbel in deze eindtijd tegengesproken wordt waarschuwt de bijbel voor.
    Het woord wordt niet meer verdragen,mensen vallen van hun geloof af en de liefde zal verkillen.
    Maar dat is niet het einde.

    De haat van de wereld.John 15,18-16,3

    Jezus sprak:
    Wanneer de wereld je haat, bedenk dan dat ze mij eerder haatte dan jullie. Als jullie bij de wereld zouden horen, zou ze jullie hebben liefgehad als iets van haarzelf, maar jullie horen niet bij haar, want ik heb jullie uit de wereld weggeroepen. Daarom haat ze jullie. Denk aan wat ik gezegd heb: een slaaf is niet meer dan zijn meester. Ze hebben mij vervolgd, dus zullen ze ook jullie vervolgen; maar wie zich aan mijn woorden gehouden heeft, zal zich ook aan jullie woorden houden. Dit alles zullen ze jullie vanwege mij aandoen, want ze kennen hem niet die mij gezonden heeft. Ze zouden niet schuldig zijn als ik niet was gekomen en tegen hen had gesproken. Maar nu hebben ze geen excuus voor hun zonde. Wie mij haat, haat ook mijn Vader. En ze zouden niet schuldig zijn als ik niet bij hen had gedaan wat niemand anders ooit heeft gedaan. Maar ze hebben het gezien en toch mij en mijn Vader gehaat. Zo ging in vervulling wat in hun wet geschreven staat: “Ze hebben mij zonder reden gehaat.” Wanneer de pleitbezorger komt die ik van de Vader naar jullie zal zenden, de Geest van de waarheid die van de Vader komt zal die over mij getuigen. Ook jullie moeten mijn getuigen zijn, want jullie zijn vanaf het begin bij mij geweest.

    Dit alles heb ik tegen jullie gezegd om te voorkomen dat jullie je geloof verliezen. [2] Jullie zullen uit de synagoge gezet worden, en er komt zelfs een tijd dat iedereen die jullie doodt, meent daarmee God te dienen. Maar ze doen dat omdat ze de Vader en mij niet kennen.

    Toespraak over de val van Jeruzalem en de komst van de Mensenzoon

    Het gesprek kwam op de tempel. Men zei dat die met fraaie stenen en wijgeschenken was versierd. Maar Hij zei: ‘Er zal een tijd komen dat van alles wat u daar ziet geen steen op de andere zal blijven; ze worden allemaal neergehaald.’ Daarop vroegen ze Hem: ‘Meester, wanneer zal dat plaatsvinden? En wat zal het teken zijn dat dit gaat gebeuren?’ ‘Kijk uit’, zei Hij, ‘dat u niet op een dwaalspoor wordt gebracht. Want velen zullen optreden in mijn naam en zeggen: “Ik ben het”, of: “De tijd is gekomen.” Loop niet achter hen aan. Wanneer u hoort van oorlogen en onlusten, wees dan niet verontrust. Want dat moet eerst gebeuren, maar het is niet meteen het einde.’ Toen zei Hij hun: ‘Het ene volk zal opstaan tegen het andere en het ene koninkrijk tegen het andere. Er zullen zware aardbevingen zijn en op verscheidene plaatsen hongersnood en pest; en er zullen zich schrikwekkende en grote tekenen voordoen aan de hemel. Maar voordat dit allemaal gebeurt zal men u oppakken en vervolgen, u uitleveren aan de synagogen en u gevangenzetten. U wordt voorgeleid aan koningen en gouverneurs omwille van mijn naam; dat geeft u de gelegenheid om te getuigen. Neem u heilig voor om u er van tevoren geen zorgen over te maken hoe u zich zult verdedigen. Want Ik zal u wijze woorden in de mond leggen, zodat geen van uw tegenstanders u zal kunnen weerstaan of tegenspreken. U zult zelfs door uw ouders, uw broers en zusters, uw familie en vrienden worden uitgeleverd en sommigen van u zal men ter dood brengen; u zult door iedereen gehaat worden vanwege mijn naam. Maar geen haar van uw hoofd zal gekrenkt worden. Als u volhardt, zult u uw leven winnen.

  • Op de Olijfberg ging hij zitten met zijn leerlingen om zich heen, en nu ze onder elkaar waren vroegen ze: ‘Vertel ons, wanneer zal dat allemaal gebeuren en aan welk teken kunnen we uw komst en de voltooiing van deze wereld herkennen?’ Jezus antwoordde hun: ‘Pas op dat niemand jullie misleidt. Want er zullen velen komen die mijn naam gebruiken en zeggen: “Ik ben de messias,” en ze zullen veel mensen misleiden. Jullie zullen berichten horen over oorlogen en oorlogsdreiging. Laat dat je dan niet verontrusten, die dingen moeten namelijk gebeuren, al is daarmee het einde nog niet gekomen. Het ene volk zal tegen het andere ten strijde trekken en het ene koninkrijk tegen het andere, en overal zullen er hongersnoden uitbreken en zal de aarde beven: dat alles is het begin van de weeën. Dan zal men jullie onderdrukken en doden, en jullie zullen door alle volken worden gehaat omwille van mijn naam. Velen zullen dan ten val komen, ze zullen elkaar verraden en elkaar haten. 11 Er zullen talrijke valse profeten komen die velen zullen misleiden. 12 En doordat de wetteloosheid toeneemt, zal bij velen de liefde bekoelen. Maar wie standhoudt tot het einde, zal worden gered. Pas als het goede nieuws over het koninkrijk in de hele wereld wordt verkondigd als getuigenis voor alle volken, zal het einde komen.

   Vertel mij nu eens: zal het einde komen,kun je dat ook niet verwoorden als eindtijd?
   Of beter gezegd: De tijd dat ergens een eind aan zal komen.
   Wie nu nog steeds niet ziet wat er globaal aan het gebeuren is volgens mij echt blind!

 10. Eindelijk een oprecht integer Iers politicus[senator David Norris] die durft te zeggen waar het op staat. Applaus!!! Applaus!!!!! Daar kunnen onze schaap politici een voorbeeld aan nemen.

  http://youtu.be/keS-LDl_ewA

 11. “Want er komt een tijd, dat (de mensen) de gezonde leer niet (meer) zullen verdragen, maar, omdat hun gehoor verwend is, naar hun eigen begeerte zich (tal van) leraars zullen bijeenhalen, dat zij hun oor van de waarheid zullen afkeren en zich naar de verdichtsels keren ” (2 Tim. 4:3,4)

  Dit zal gebeuren in de eindtijd. Vele christenen zullen de gezonde leer niet meer verdragen.

  De mensen zijn wel religieus (zelfs christelijk), ze houden zich nog wel bezig met religie. Ze halen zich immers “tal van leraars” bijeen. Het zijn echter leraars naar hun eigen begeerte, die hen vertellen wat zij graag willen horen. In plaats van de leraars die de waarheid van Gods woord, met gezag, niet vrijblijvend verkondigen (2 Tim. 4:1-2), brengen zij leraars bijeen die hen bezig houden met “verdichtsels”, met eigen menselijke en occulte speculaties, psychologische praatjes overgoten met een christelijk sausje, enzovoorts.

  De huidige anti-leerstemming binnen de evangelische wereld, en vooral binnen de charismatische wereld, komt al griezelig overeen met wat hier in 2 Tim 4:3,4 wordt voorzegd.

 12. “eerst moet de afval komen” (2 Thess. 2:3)

  De bijbel spreekt over een gebeurtenis die “de afval” wordt genoemd. Om af te vallen van het geloof moet je eerst het ware geloof hebben aangehangen. Hier wordt dus voorzegd dat er een tijd zal komen dat vele christenen zullen afvallen van het geloof. Ze zullen afvallen van het geloof in het bijbelse evangelie. Dat betekent dus niet dat ze niet meer religieus, of zelfs christelijk zullen zijn.

  In alle tijden zijn er mensen van het geloof afgevallen, maar dat is niet DE afval. Er komt een tijd dat de belijdende christenheid massaal van het ware evangelie zal afvallen, dat de overgrote meerderheid van de christenen zich van de waarheid van het evangelie af zullen keren. Dat zal zo algemeen en massaal zijn dat de bijbel dit “de afval” noemt.

  De afval is één van de tekenen die moeten gebeuren voor de komst van Jezus in heerlijkheid, voordat hij terugkomt als koning om de heerschappij van de aarde over te nemen.

 13. Time to say goodby. Het gaat jullie allemaal goed,maar wees op jullie hoede.

  De komende valse eenheidskerk

  http://www.toetsalles.nl/htmldoc/churchgrowth.eenheidsk.htm

 14. Kunnen we de gemanipuleerde bijbel teksten aub bij sander laten????
  😉

 15. De zionisten hebben WOI in het leven geroepen om Judea/Samaria uit het Ottomaanse Rijjk los te weken en onder Brits mandaat te stellen. Daarna werd WOII gearrangeerd om de joden in Europa naar dit gebied te dirigeren om de zionistische droom vorm te gaan geven. Hitler schijnt de zoon te zijn geweest van een Rothschild bastaardje, vader Aloïs was de zoon van een dienstmeisje in de residentie van de Weense Rothschild bankier die een een kind kreeg zonder haar echtgenoot in twee jaar te hebben gezien. Rara.

  Terecht merken anderen hier op dat het onderscheid tussen Sefardische en Ashkenazi joden bij weinigen bekend is. De Khazar nep-joden die in de 9e eeuw ontstonden hebben de wereld in de daaropvolgende eeuwen in hun greep gekregen door de geldstromen en later de media te gaan beheersen. Er zaten ook genoeg grote geesten tussen zoals Einstein maar het zionistische deel ervan is totaal geperverteerd. Het opofferen van goyim is sowieso geen probleem voor ze maar ook “eigen volk” mag gerust lijden voor het “hogere doel”. List en bedrog zijn vastgelegd in de talmud, als “Kol Nidre”, het equivalent van de islamitische “Taqiyah”. Maar ja, de islam is dan ook niet meer dan een 7e eeuws softenon-kind van het judaïsme.

  Het symbool van deze gekken is de David-ster. 6 lijnen, 6 driehoeken en een 6-vlak. 666. Twee wereldoorlogen hebben ze al ontketend en nu staat de 3e op stapel. Een troost: het wordt waarschijnlijk de laatste.

  • Een Duiste voorspeller ( de naam ban ik kwijt zij na deze grote oorlog komt er nog eentje en dat ene paar jaar later en daarna is in de Europa bijna gaan een mens meer. Men zal in de bomen klimmen en hoge palen om mensen te zoeken.
   bijna alle mannen zullen dan gestorven zijn.

 16. Wat ik hier boven allemaal lees is echt heel intresant en heb helaas van dit alles weinig kaas gegeten. Maar doe nu veel kennis op dat is zeker.
  dank allemaal voor deze info.

 17. Miko Peled – What is it about Gaza?

  The Israeli government, he has written, is “a radical Zionist regime,” and Israel is a country where “half of the population lives in what it thinks is a Western democracy while keeping the other half imprisoned by a ruthless defense apparatus that is becoming more violent by the day.”

Trackbacks/Pingbacks

 1. BOINNK!!! | Opinimakers het perceptiemanagement van NPO (de staat) - […] zijn – die we op dit moment zien moeten die spanningen versterken. Ondertussen wordt het anti-semitisme gehyped en zo…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close