Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Zette Jeroen Denis zijn zoons op het vliegtuig?

Zette Jeroen Denis zijn zoons op het vliegtuig?

De Telegraaf komt met de routekaart zoals die al gisteravond tijdens Tros Vermist werd gepresenteerd door de woordvoerder van de politie. Wat mij opvalt is dat niemand op het heldere idee komt dat Jeroen misschien wel goed na gedacht heeft over zijn actie en zijn telefoon uitgezet heeft. De paarse lijn vanaf Neerbeek wordt verondersteld als de mogelijke retour route. Maar was Neerbeek wel het keerpunt?

Ik wil hier even een hele eenvoudige aanname doen. Jeroen zou mogelijk onderweg kunnen zijn geweest naar vliegveld Maastricht Aaken Airport. Hij heeft daarom na het tanken zijn telefoon bewust uit gezet. De rode lijn stopt in Neerbeek, maar hoeft niet zijn eindbestemming te zijn geweest.

Hele bosstoken worden uitgekamt, maar is er dan niemand bij justitie op het heldere idee gekomen om na vraag te doen naar de twee jongens op een van de vluchten vanaf Maastricht Aaken Airport? Hadden de jongens hun paspoorten bij zich? Wellicht werd Jeroen geholpen door iemand die de jongens mee genomen heeft als begeleider. Wat mij betreft kun je dan ook niet uitsluiten dat de jongens eventueel gekidnapt zijn en Jeroen mogelijk zelf ‘ge-zelfmoord’ is. Maar die aanname wil ik maar even buiten beschouwing laten. Tenslotte heeft hij blijkbaar vrij rustig staan tanken om 22:18 uur bij Neerbeek. Althans ik heb de politiewoordvoerder niet horen melden dat er iets verontrustends op de camera beelden zichtbaar was. Het is best aannemelijk dat Jeroen de jongens op een vlucht heeft gezet en dat hij dus hulp had van iemand die de jongens begeleide. Zitten de jongens in het buitenland, nog niet op de hoogte van de dood van hun vader? Het is bijna niet voor te stellen dat deze man zijn zoons iets aan zou kunnen doen.

De vraag is of er nog vluchten gaan zo laat op de avond. Zou een begeleider de jongens wellicht over genomen hebben? Dit moet dan wel een zeer vertrouwd persoon zijn geweest. Is deze persoon dan wellicht de volgende ochtend met de jongens op een vlucht gestapt? Een ander optie is dan eventueel ook dat de jongens per auto met deze vertrouwenspersoon verder getrokken zijn. Wellicht de grens over. Het is natuurlijk speculeren.

route-jeroen

468 ad

42 Comments

 1. Ik heb begrepen dat er een familie Denis in vaals woont of in de jaren 70 en 80 heeft gewoont. Als dit familie is van deze Denis dan kan je er vanuit gaan dat die jongens (vader en neefjes) daar als kind veel buiten hebben gespeeld en zij de omgeving en elke grot kennen.

  Ik had zelf ook aan het vliegveld gedacht, als de tunnels die ze bij maastricht maken. Maar gisteren vroeg ik waar een aangetrouwde familielid (ook Denis genaamd ) vandaan kwam. Het is toch een zeldzame naam. Daarop werd geantwoord Vaals.

  Ik zeg ook dat die tankbeurt een tussen stop was en niet een keerpunt. Er zit namelijk een 1,5 tot 2uur speling tussen ze

 2. Tussen de film beelden plus de reistijd.

  Dat zou kunnen. Ook ligt de Ardennen…nog geen 45 mimuten van beek af.

  Misschien blijft het gissen. Maar he rijdt niet zomaar naar Zuid-Limburg. Dat is zeker een retourtijd van 4 uur. Dus je hebt een doel.

 3. @prumper Inderdaad. Kent de vader en kinderen deze streek waarschijnlijk heel goed.

  Denis is een Franse jongensnaam. Het betekent `berg van Zeus`. Mogelijk is ie met de Hugenoten naar Nederland gekomen. Denis is een relatief weinig voorkomende achternaam in Nederland. Zie :
  http://www.meertens.knaw.nl/nfb/detail_naam.php?gba_lcnaam=denis&gba_naam=Denis&nfd_naam=Denis%20%28%C3%A9%29&operator=eq&taal=

  Zoals je ziet zitten de “Denis-en” veel in Brabant(sHertogenbosch) en Limburg!!
  Zou ook een reden kunnen zijn dat ie de mei vakantie met de kinderen in Limburg wilde vieren om zo ook familie in de buurt te hebben of te bezoeken, echter de mei vakantie in het hele land en voor alle scholen is -als ik het goed heb- van 27 april t/m 5 mei.

  Dus ik verwacht eerder dat ie dan uiterlijk 5 mei terug rijdt naar z’n ex-vrouw om de kinderen af te leveren i.v.m. de schoolleerplicht! Dus hier klopt iets niet!

  De heen en terug route alsmede de tijdstippen vind ik op z’n minst gezegd zeer vreemd.
  Wie gaat er b.v. met twee kinderen nog ‘s avonds laat 2 uur rijden? Ok het kan, maar toch…
  Misschien dat anderen daar iets over kunnen zeggen?

  p.s. Meldt u en zeg het voort!

  • De meivakantie was van 30 april tot en met 12 mei.

 4. Hartverwarmend hoe burgers zich verenigen voor de zoektocht naar de broertjes. Uit het hele land komen burgers bijeen om mee te helpen. Hulde voor deze mensen!

  @ Martin,

  Door de economische crisis zijn velen zwaar in de problemen gekomen. Sommigen zien totaal geen uitweg meer en brengen eerst hun gezin en daarna zichzelf om het leven. Een afschuwelijke gebeurtenis wat niet nieuw is en door de crisis alleen al in Europa toeneemt.
  Jeroen was middels zijn bedrijfje eveneens het slachtoffer van de crisis met daarbij een vechtscheiding en fors beperkte omgangsregeling.
  M.i hebben deze drie factoren hem tot zijn wanhoopsdaad gebracht.

  Kinderen van 7 en 9 jr vallen in de avond/ nacht tijdens een lange autorit in slaap.
  Ik denk dus dat vader kilometers maakte om zijn zoons in slaap te krijgen.
  En zijn kinderen in hun slaap om het leven bracht.

  Op de route staat:
  01:42 Rijnbrug/ Rhenen.
  04:16 Leersum.
  Ik vermoed door bovenstaande dat de kinderen zijn verborgen in de Utrechtse Heuvelrug tussen de driehoek Rhenen/Leersum/ Veenendaal of bij Elst in de Nederrijn zijn verdwenen.
  De politie gaat ervan uit dat vader na de Rijnbrug linksaf is geslagen richting de N225.
  Dat is maar de vraag, wellicht is vader niet linksaf maar eerst richting Veenendaal gereden.
  De afstand Rhenen/ Leersum is omstreeks 10 kilometer.
  Vader heeft over deze korte afstand drie uur en 14 minuten nodig gehad!
  Dit is natuurlijk uitgesloten!
  Kan mij overigens niet voorstellen dat de kinderen in Limburg zijn achtergelaten.
  Vader zou daarna dan toch zonder kinderen direkt naar Doorn kunnen rijden i.p.v 3:14 min tussen Rhenen/ Leersum en wellicht Veenendaal aanwezig te zijn….

  • @Martin Wat is bron van dit kaartje? De kaart met route werd net ook gebruikt in het NOS nieuws.

   • Politie. Ik heb hem van telegraaf.nl van gisteravond geplukt.

  • @fleur Niets is (nog) zeker.
   De vraag is of hij deze route heeft gereden?
   Bij de vrijwel zekere moord op Anass zijn door politie en Justitie niet alleen falikante leugens verteld maar ook diverse valse sporen(desinformatie) uitgezet. Dat betekent dat de ‘dader’ of ‘daders’ heel “HOOG” in de boom zitten.

   Wie zegt dat hier niet de nodige desinformatie is verspreid?
   Vreemde autorit. zoals jij hier al uitstekend aantoont. GSM die aan en uit gaat.
   Is het autopsierapport nog niet uit? Ben heel benieuwd daarnaar, maar vertrouw het NFI op voorhand niet, want bij de Anass zaak nog kort geleden dus, klopte dat ook voor geen meter, wat zeg ik: voor geen millimeter!!!

   • @ schnijder,

    Ik vind de zaak Anass volstrekt niet overeenkomen met dit gezinsdrama.
    Bovendien moet ook de politie sterk bezuinigen.
    Zij plegen echt geen kostbare zoekacties om een vorm van poppenkast ten tonele te brengen.
    Het doél van politie-desinformatie in deze trieste zaak ontgaat mij dan ook volledig.
    Er zijn m.i absoluut geen hogere belangen aanwezig in het overlijden van vader en wat ik allang vrees, zijn zoons!

   • er zijn wel overeenkomsten, ik noem.
    1. gescheiden ouders.
    2. rare moeder.(mijn mannetjes en ‘trots’) ik ga dus uit van weinig feiten maar op gevoel want rekening houdend met punt 3.
    3.Bureau Jeugdzorg is in het spel.
    4..De ophangplek is wederom omstreden.
    5.De doodsoorzaak was direct bekend ‘zelfmoord’ terwijl nu al blijkt in deze zaak wederom omstreden.

    Ik nodig een ieder uit de lijsten aan te vullen/corrigeren

    een vershil met Anass’zaak
    1.er is een telefoonspoor zonder hulp van de fbi of de CIA en ook binnen no time ipv maanden.

   • Overeenkomsten:
    6. Ambert alert ging veel te laat uit.
    7. Zaak Wassenaar op de 6e dag (6 feb). Deze zaak ook op de 6e dag (6 mei).
    (zou er dit jaar nog zo’n zaak komen, b.v. 6 sep, dan krijgen we zo mooi dat hyper bijgelovige getal 666 (=getal vh beest(=de duivel))! Of is het allemaal toeval?

    Verschillen:
    1. Mobiel telefoonspoor (GSM) direct bekend.
    2. Opeens wel camerabeelden beschikbaar bij tankstation(22.18u) en bij zaak in (6 feb j.l.) Wassenaar alles geconfisqueerd(lees: in beslag genomen bewijsmateriaal ten nadele vd officiele lezing)

 5. http://www.maa.nl/nl-nl/passengers/flights/timetable
  Na 22:00 uur gaan er geen vluchten meer vanaf Maastricht Airport. Maar wellicht is hij doorgereden naar de Ardennen?

 6. Benzineverbruik zou meer opheldering kunnen geven.

  • @pencaksilat2013

   Of hij zelf al die tijd achter het stuur zat ook.
   En of die kinderen nog inde auto zaten ook.
   De politie (sic) zegt dat ze een foto/beeld daarvan hebben.
   Eerst zien zeg ik altijd en dan geloven.

 7. Degene die camerabeelden hebben kunnen via een form deze uploaden naar de politie.
  Het zou goed zijn altijd een of twee copieën zelf achter de hand te houden en een b.v. bij een vertrouwd persoon onder te brengen!
  Het zou ook goed zijn dit hier b.v. of op andere burgerfora en burgeronderzoek te melden, zodat over de “echtheid” geen enkele twijfel bestaat.

 8. Een buschauffeur (regio Utrecht-R’dam) vertelde vorige week, dat sommige scholen twee weken mei-vakantie hebben gehad. (de ene bus reed één week en de andere twee weken vakantie-dienstregeling, vandaar).

  Blijft de vraag: Als je met kinderen van die leeftijd om 20.15 u pas naar Limburg gaat rijden, heb je een plan. Je wilt een paar dagen ergens logeren (en ‘s avonds is het rustig op de weg), of je bent iets anders van plan. (Iets ophalen of wegbrengen bijv.).

  Maar waarom zou je (met of zonder kinderen) midden in de nacht dan dat hele eind bijna onmiddellijk (en zonder Tom-Tom of mobiel aan) weer terug gaan rijden?

  Om vervolgens suicide te plegen door verhanging?

 9. Momenteel wordt er gezocht in Geulle in de omgeving van de Kleivelderweg.

  Even naar onder scrollen voor de Kleivelderweg.
  http://www.atlas1868.nl/li/geulle.html

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21557004/__Politie_zoekt_in_Geulle_naar_vermiste_broers__.html

 10. Heel erg allemaal maar ik denk dat we er in de leugenmedia weer een ‘chip je kind’ actie achteraan krijgen.
  Want ja dan hadden ze de kindjes wel kunnen vinden uiteraard.
  Wat er vervolgens bij de meeste schapen weer in gaat als koek.En iedereen weer staat te trappelen om zich tot slaaf te laten maken want oooooooooh wat erg allemaal.

  Robert M vond ook iedereen zóóó erg maar dat er geen extra toezicht komt en geen glazen wandjes daar hoor je niemand over.Niemand!
  Ook niet dat er juist bezuinigd word en om de arrogantie nog extra hoogtij te laten vieren juist sexuele voorlichting gegeven gaat worden aan kinderen die daar nog niet aan toe zijn.
  Om wat extra problemen te creeren.En de bewijslast tegen pedo’s weg te nemen door ze de kennis te geven.Als je chaos wil begin je bij de kinderen!
  En het volk vind het prima want we geven geen moer om kinderen anders had het al nooit zover gekomen.

  .

 11. Bij de burgerzoektocht loopt men DIEP de bossen in wat in de nacht zonder fel licht onmogelijk is vanwege de volstrekte duisternis in een bos.
  En het idee dat vader vanaf zijn auto met TWEE kinderen richting een ver afgelegen kuil – die ook weer afgedekt moest worden – inclusief een schop heeft gelopen, lijkt mij ook niet haalbaar.
  Ik vrees dan ook dat de kinderen in het water of bij de ránd van een bos zijn verdwenen.

 12. Ik las, dat de vader na de scheiding van de moeder twee jaar een relatie heeft gehad met een vrouw die in Neerbeek woont. Zij zegt, dat de vader niet bij haar is geweest en ik las dat er een huiszoeking is gedaan.

  Niet langs geweest wil niet persé zeggen, dat hij haar niet bij een familielid van haar heeft kunnen ontmoeten.

  Ik las ook, dat deze relatie anderhalf jaar geleden is beeindigd en dat de vader inmiddels met een nieuwe vriendin in Vleuten samenwoonde.

  Is deze vriendin in Vleuten gebleven toen de vader met de kinderen vertrok? Wat heeft hij tegen haar gezegd over het waarom en de duur van de trip ? Of is zij mogelijk als vierde passagier meegegaan?

 13. @schaapdolly
  Mensen geven alleen om zichzelf. Een enkel empathisch genie daargelaten.
  Aangezien ze kinderen etc. als een verlengstuk van zichzelf zien, wil men nog wel voor de kids zorgen, maar het verstand, het overzicht en vooral de verantwoording voor ALLE kinderen ontbreekt, ja het lijkt alsof men alleen in actie komt als “het kalf reeds verdronken is”!

  Wat betreft RFID, GSM, camera’s, etc. die moeten we niet hebben, want worden allemaal door de elite(nou ja? elite) gecontroleerd.
  De ouders hebben primair zoals je ook heel terecht indirect opmerkt zelf de verantwoording voor sexuele voorlichting , maar ook voor de veiligheid van hun kinderen. Dus ben je gescheiden, ruzie met je partner of wat dan ook, dan gaat toch de ‘veiligheid’ en het welzijn van je kinderen VOOR!!! Dus kwestie van even bellen desnoods toen keer: “Schat(maar niet heus) Zeg Jan/Truus/Henk/Ingrid ben je al aangekomen?” Desnoods een mobiel continu in de auto op de kids gericht etc.
  Toch als in groepen samenwerkende ROOFDIEREN pedo’s willen, zijn ze in staat op klaarlichte dag kinderen te ontvoeren(c.f. Dutroux etc.), maar net als met inbrekers : Je moet het ze zo moeilijk mogelijk maken.

  Ik heb zo mijn twijfels:
  Wat de jongetjes betreft heb ik er een hard hoofd in of ze ooit gevonden zullen worden. Ik hoop het. Maar het kan ook dat als ze gevonden worden b.v. de “nodige” sporen -ik wil niks insinueren maar doe het toch- zijn uitgewist en kan met de vinger naar de vader worden gewezen.

  Tot slot: Wij zijn maar een relatief kleine groep mensen die iets meer weten dan de rest, daarom wordt het tijd dat de gewone burger alias Nederlander alias slapende zombie, WAKKER worden!

  BOEHHHHhhhh!

 14. Ik ben benieuwd wanneer dit door de Tweede Kamer wordt gejast.

  http://www.bbc.co.uk/news/uk-22459815

 15. Hallo allemaal en ook zeker Martin zelf,
  Ik heb me net geregistreerd om me ook in de discussie te kunnen mengen.
  @ fleur wil ik zeggen dat ik precies hetzelfde dacht met het tijdsverschil en de kleine afstand maar hij kan er veel eerder gearriveerd zijn en pas later zijn mobiel weer heeft aangezet.
  Grote vraag is volgens mij ook ; Hoe lang was hij al dood toen ze hem vonden omstreeks 8 uur sochtends..
  Wat ik heel vreemd vind en als ik ouder was zeer frustrerend had gevonden, is dat de Telegraaf op wo 08-05 op DE voorpagina niets vermeld over de jongens maar wel plaats hebben voor allerlei onzin..
  https://telegraaf-i.telegraaf.nl/telegraaf/_main_/2013/05/08/front/
  Pas op pagina 3 een klein stukje zonder een foto van de jongens maar wel een foto van een paar soldaten.
  Het Algemeen Dagblad komt wel op de voorpagina maar let op diezelfde domme foto…
  http://krant.ad.nl/
  In hemelsnaam waarom op woensdag ochtend niet openen met inktzwarte koeieletters en grote fotos van de jongens op de voorpagina ?
  Dat mensen bij pompstations en treinstations ( juist die plaatsen) al in alle vroegte van woensdag naar het krantenrek getrokken werden door die fotos en die grote kop erboven.”JONGENS VERMIST !!!” . Waarom niet ??? waarom is bij het AD het “epilepsie verhaal” wel dik gedrukt en De Telegraaf kiest ervoor om het zoiezo IN de krant te verstoppen en allebei geen foto van de jongens.
  Echt een gemiste kans denk ik en bijna te slordig voor deze mainstream kranten.

 16. Dit zei deze dame;

  “She said that “touching a 17-year-old’s breast, kissing a 13-year-old, or putting one’s hand up a 16-year-old’s skirt” are not crimes comparable to gang rapes and murders and “anyone suggesting otherwise has lost touch with reality”.

  Zou er in Engeland zo iets bestaan als “ongewenste intimiteiten”? Zo ja, dan wil deze dame er zo snel mogelijk van af. Wat daar dan ook de redenen voor mogen zijn. 😉

 17. De politie neemt nu aan dat hij terug is gereden over de A 73 . Dan zou hij de swalmentunnel hebben genomen en dat is volgens mij heel makkelijk te checken.
  Neem eens de moeite met google street view en er staan wel 7 stuks cameras voor en 7 na de A73 tunnel.
  Het zou toch meer inzicht geven als hij daar een bepaalde tijd is gespot. Overal in Nederland hangen cameras boven en langs de snelweg , bruggen , tunnels dus hij moet dan toch ergens te zien zijn tussen Rhenen en Neerbeek of zoiezo niet en dan kan je deze route uitsluiten.

 18. Ik denk niet dat hij zijn kinderen op het vliegtuig heeft gezet waar dan ook? Want dan zouden ze al herkent zijn door andere mensen die op dat vliegveld ook op een vlucht zaten te wachten, en of door het personeel zelf op het vliegveld. Ik denk dat als de vader zijn zoons heeft omgebracht dat dat niet spontaan is gebeurd, maar daar weken lange voorbereiding op is geweest. En dat hij dit plan achter de hand hield op het wachten van de uitspraak van de rechter? En dat hij ergens al ruim een week of 2 geleden ergens een groot gat in het bos heeft gegraven of iets? Ik heb verder ook mijn bedenkingen dat de vader zelf de kinderen heeft omgebracht,en ik denk ook niet dat hij ze ergens heeft omgebracht? Want wat voor een nut heeft dat? Dan ga je je zelf toch niet verhangen lijkt mij? Want dat is ook geen leven voor de gene bij wie ze moeten zijn ondergebracht, want overal zou het dan herkend worden, en ik denk niet dat die gene zin heeft op jaren lange gevangenis straf… Ik vind het ook maar een vreemd verhaal dat de vader dan juist heeft uitgekozen om zich aan een klimrek te verhangen? En dat er verder niets wordt verteld over zijn eigen familie, hoe die er over denken? Dat wordt wel héél erg geheim gehouden vind ik. Ze hebben niets eens op het nieuws of waar dan ook? Dat ze liever anoniem willen blijven. En Jeroen zijn lichaam, is dat al vrijgegeven en al begraven? Want hij is al bijna een week dood. En waar blijven die beroemde Nederlandse 6e zintuig team leden? Gaat deze zaak hun niet naar de hart.. Die kunnen toch ook wel proberen hun steentje bij te dragen, om naar het plaats van delict te gaan waar de vader zich heeft verhangen, om in ieder geval te voelen of ze wat meer te weten kunnen komen? Of kunnen ze dat alleen via het bijbehorende tv programma? Morgen gaan ze zoeken in de ”vis vijver” Ik denk dat ze ook daar niets zullen aantreffen.. De vader zal dat denk ik echt niet kunnen, hun daarin te dumpen.. (maar goed zeker weten doe je nooit natuurlijk) Ik ben benieuwd, ik blijf het volgen…

 19. Ik begin nu toch te twijfelen of vader wel zelfmoord heeft gepleegd of is vermoord, wat hier al is opgeworpen.
  De schoenen van vader zijn verdwenen en bij het lichaam vond men een gedeelte van een sleepkabel en een spanband….

  http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/999756/fotos-vrijgegeven-in-zaak-vermiste-broertjes.html#.UY_6wI4ZTO4.nujij

 20. Het gezinsdrama krijgt voor mij uiterst vreemde aspecten
  1: De wijze waarop vader is aangetroffen.
  2 : Moeder die tamelijk emotieloos op facebook en twitter aanwezig is.

  Mij kun je na één à twee dagen afvoeren indien mijn kinderen spoorloos zijn verdwenen.
  Op de sociale media vinden velen dat moeder een merkwaardig gedrag vertoont.
  Ik deel deze mening voor 100%.

  Voor mij leek het drama eerst duidelijk maar nu verkeer ik toch in grote twijfels…

 21. Om misverstanden te voorkomen wil ik met nadruk aangeven dat ik niet het vermoeden heb dat moeder iets met de vermissing van de jongens en dood van vader te maken heeft.
  Het enige wat ik vreemd vind aan moeder is haar onnatuurlijke gedrag in dit gigantische drama.

 22. @herbertusbiker

  Dat is eindelijk een wakkere krantenlezer, ja herbertus dan moet je die krant maar niet lezen. Het lijkt net of deze krant speciaal gemaakt wordt om mensen op dwaalsporen te zetten.
  Eerste uren niet vrijgeven van achternamen der betrokennen ook zoiets raars.
  Maar ook niet waar de auto precies gevonden is(bij het klimrek of boven bij de parkeerplaats)
  Ook de schoenen en de trekkabel komen ze pas een week later mee.
  Jeetje die kinderen kunnen al 5 keer rond de aarde gevlogen zijn bij wijze van spreke.
  Het is in en intriest voor Jeroen als hij echt deze beslissing genomen heeft maar politie heeft NIETS naar buiten gebracht waar en hoe precies maar laat wel half nederland bosjes afstruinen.
  De grootte hamvraag is hoelaat is Jeroen overleden en is er bij deze verdachte omstandigheid zonder schoenen absoluut uitgesloten op misdrijf(alles kan toch !, jeroen kan het niet meer navertellen)dan kun je terug rekenen en hoeft half nederland niet te zoeken door dwaalsporen van desinformatie.
  Hoop dat ik het mis heb wat betreft die dwaalsporen maar las bij een krant dat ie zich verhangen had aan het klimrek en bij de ander aan een boom. En beide info zogenaamd betrouwbare bron van het DoornseGat

 23. Schoenen, spanband, trekkabel komen ze nu pas mee: Allemaal desinformatie naar mijn bescheiden mening.
  Dit is helemaal geen ‘normale’ zelfmoord, noch ‘normale’ verdwijning van twee jongetjes!
  Ook het facebook verhaal van de moeder klopt m.i. niet. Als echte moeder ben je zo in shock en dan vrolijk mijn kleine mannetjes etc…
  Als dat echt van de moeder komt (deze woordkeuze) ————- [weg gemodereerd]
  Hypothese 0: zou wel eens kunnen zijn (ik geef toe klinkt grof maar niet zo bedoeld) dat ———- [weg gemodereerd]
  Hypothese 1: Vader vermoord, jongetjes ontvoerd door ….??

  • bij Hypothese 1: Buiten de moeder om dus.

   Media: Hypothese 3: vader vermoord of verkoopt of anderszins, zoontjes uit wraak of geestelijke instabiliteit(ja hoor heb je ze weer) of anderszins en pleegt daarna zelfmoord.
   Rijdt een onmogelijk stuk van hot naar her, schijnbaar zonder doel in ieder geval zonder duidelijke logica.

   Mensen: Gewoon “gezond verstand gebruiken”.
   (dat is krachtigste middel tegen onverlaten, leugen en onderdrukking)

 24. Het was bovendien een vecht scheiding, en dat zet je te denken?
  Hoogstwaarschijnlijk viel die verminderde omgangsregeling op de deurmat
  en toen dacht Jeroen ik neem mijn kids mee naar het buitenland by by zwaai zwaai.
  Hoe dan ook het wordt steeds vreemder?

 25. Fleur, je reactie over die moeder vind ik inderdaad eigenaardig. Maar ook ergens wel egoistisch. Wat ik toch een beetje lees, is dat Jeroen Denis vooral heel erg in paniek is geraakt door de uitspraak van de rechter en bemoeienis van Bureau Jeugdzorg ( vaak niet zo positief en vaak op de hand van de moeder ), waardoor hij dreigde alles kwijt te raken. Naast zijn baan waar het ook al niet goed mee ging..
  Dat die moeder allemaal foto’s van haar met de kinderen plaatst, zie ik vooral als een doorzetting van die vechtscheiding, waarmee ze bij mij mijn respect heeft verloren. Hoe afschuwelijk dit ook alles is. Ik denk namelijk dat zij niet echt heeft meegewerkt aan een omgangsregeling en daarbij de rechter en vooral Jeugdzorg – en die werken altijd samen – heel erg achter de hand heeft gehad. Dit lijkt een beetje op de boel meer op het spits drijven, zo vat ik het in elk geval op ( ook helaas door gelijke ervaringen op dit vlak, ook met rechter en Jeugdzorg ).

  Wat ik eigenlijk vermoed, is dat de kinderen ergens ondergedoken zijn. Misschien inderdaad bij een vriendin of bij andere bekenden van hen, maar sowieso verborgen voor de moeder. Zijn ze fout mee, maar ze weten als zij nu naar buiten komen, dan zijn ze de kinderen definitief kwijt, en mogen ze nog een boete betalen ook.
  En inderdaad: misschien niet een vliegtuig maar wie let er nu op als er iemand midden in de nacht naar Duitsland rijdt? Hij dan niet, maar wel kennissen van hem ??

  Verder nog een andere mogelijkheid. Ik ving iets op over het feit, dat Jeroen Denis vermoord zou kunnen zijn. Ga ik in principe totaal niet vanuit. Maar stel als dat zo is, dan heb je ook kans dat die moeder of familie van die moeder er zelf achter zit, ook gezien haar eigen houding. Dat de politie zich dus laat inpalmen door haar en gaat zoeken naar kinderen, die zij misschien wel zelf ergens verborgen houdt. Dan worden er behoorlijk veel mensen voor de gek gehouden, dus ga daar zeker niet vanuit. Maar uitsluiten doe ik het ook niet, ik sluit niets uit op dit moment.

  Derde mogelijkheid, maar dat is wel heel ver gezocht: ze hadden allebei de kinderen kunnen kwijtraken door Jeugdzorg. Vader pleegt zelfmoord en moeder, ook in paniek, verstopt te kinderen. Dingen los van elkaar waar ze misschien wel, misschien niet vanaf wisten

  Bureau Jeugdzorg is vooral een instantie die je ver van je vandaan moet houden, er zijn wel meer mensen die gekke dingen gedaan hebben met zo’n instantie in de buurt

  Overigens Martin Vrijland, ik ben ook niet bepaald iemand die de massa volgt. Je zal wel gemerkt hebben dat men daar toch meestal niet zo dol op is. Maar hou er nu eenmaal niet van

 26. Om even terug te komen op moeder Iris Van der Schuit. Als je haar facebook pagina bekijkt zie je dat ze op dinsdag 7 mei een foto heeft geplaats van Julian en Ruben met de tekst “Alsjeblieft, wil iedereen uitkijken naar mijn kleine mannetjes, ze worden sinds gisterochtend vermist” . Dus volgens het bericht van moeder Iris worden de beide jongens al vermist op maandagochtend, terwijl de jongens voor het laatst zijn gezien op Maandag avond om 20:15. Dit is hoogst opmerkelijk te noemen. ————- [weg gemodereerd]

 27. ook ik zag het bericht vd moeder en vroeg me af waarom ze zegt dat ze vanaf maandagochtend zoek zijn,maar wrs is dat gewoon omdat zij de jongens toen voor het laatst heeft gezien.Waar blijven de paragnosten in dit verhaal? Ik heb zelf het vermoeden dat de vader de kinderen aan iemand heeft overgedragen.Ik vind het vreemd dat de kinderen niet samen met vader zijn gevonden als ze niet meer in leven zouden zijn.Waarom de kinderen anders elders laten? Kan niet anders dan dat hij zijn ex in vreselijke onzekerheid wilde achterlaten.
  de maaginhoud van d evader kan wellicht ook iets zeggen over wat er gegeten is en waar?Ik vind het wel raar dat er niet bekend is gemaakt hoe laat d evader Dat moet tussen 4 en 8 uur geweest zijn..dat de politie geen gebruik mag maken van apparatuur dieaan nummerbordherkenning doet vind ik ook raar.Waarom mag dat niet?Waar zijn de paspoorten?id kaarten van de kinderen? Dat ze op een vliegtuig zijn gezet lijkt me onwaarschijnlijk, zouden ze echt wel geregistreerd staan ergens en je kunt niet zomaar met kinderen zonder toestemming van de ouders de grens over…
  wat is het verhaal van d evriendin van denis?Zijn alle bungalowparken uitgekamd?
  Hoe dan ook het is verschrikkelijk dit!Ik hoop iig dat ze snel gevonden worden ik las dat er een gelijksoortige vermissing is waarbij de kinderen nu na 10 jaar nog niet zijn gevonden.verschil is echter dat de vader toen een brief heeft achtergelaten waarin hij schrijft dat de kindjes niet meer leven.Deze onzekerheid is vreselijk en gun ik niemand!Ik hoop maar dat ze idd bij iemand zijn ondergebracht, dan komt het zeker eens uit…

  Ps dat de moeder de kindjes zelf heeft vertsopt is natuurlijk onzin..ze aren overuidelijk bij vader!

  • Bij vader en dan meegenomen.. als je er vanuti zou gaan dat het geen zelfmoord is.
   Of afgerist van hem toen hij bij hen was.

   Maar dit is natuurlijk een wel hele kleine mogelijkheid.

   Met het vliegtuig sluit ik ook uit, maar met de auto… wie controleert dat tegenwoordig nog bij deze open grenzen ??

 28. Aangezien de auto op Eindhovense-Weg Zuid gesignaleerd is, vermoed ik dat hij bij de McDonald’s is herkend. Hij zou later nog tanken en verder is er daar niets op dat tijdstip. In dat geval moet ook het tankstation hem op camera hebben, want die delen daar de oprit. Het lijkt me wel bijzonder om een paar uur voordat je je kinderen van kant maakt nog een HappyMeal te halen. Maar over de vraag wat ze gegeten zouden hebben: ik denk gewoon een burgertje.

  Wat betreft Neerbeek als keerpunt: in de omgeving van Neerbeek zijn meer dan genoeg zendmasten om de locatie van de gsm op een 100 meter nauwkeurig te bepalen. De politie zoekt nu ook heel gericht, dus ze weten ongetwijfeld waar het signaal vandaan kwam.

  Wellicht heeft Jeroen Denis zijn telefoon aangezet op specifieke momenten om de politie te misleiden. Hij had dan de kentekenherkenning over het hoofd gezien, waardoor de politie nog extra gegevens zou hebben. Op basis van alleen de gsm-informatie valt er een gat van 5,5 uur tussen Neerbeek en Leersum, maar door de waarneming in Rhenen weten we dat hij ook nog eens 2,5 uur tussen Rhenen en Leersum heeft rondgehangen. De vader zou heel doelbewust kruimeltjes op zijn weg kunnen hebben laten vallen, omdat iedereen weet hoe je wegen getraceerd kunnen worden. Op basis van de voor de hand liggende tracering (gsm en tanken) zoekt de politie nu in Zuid-Limburg, precies zoals de vader dan gepland had. Maar hij heeft verraden dat hij ook 2,5 uur iets rondom Elst heeft uitgespookt. Alle wegen zijn daar onverlicht en stil, dus niemand die je ziet…

  Als het inderdaad zelfmoord is geweest lijkt het mij duidelijk dat zijn retourtje Limburg zich richtte op angst en onduidelijkheid voor zijn ex-vrouw, want hij had ze ook bij hem thuis kunnen doden. Als hij daar zo op uit is geweest, zal hij alles gedaan hebben om zijn plan te doen slagen. Als je wilt voorkomen dat je slachtoffer gevonden wordt, misleidt je de politie. Jeroen Denis zou dan heel voorbereid te werk zijn gegaan, heel bewust ‘steekjes’ hebben laten vallen, zodat de politie op het verkeerde been gezet werd, om vervolgens zijn kinderen in alle rust elders te doden. Het kenteken heeft hem dan echter verraden. Wat mij betreft kunnen ze in dat geval beginnen in de bossen rondom Elst. Uiteraard opnieuw speculatie.

  Nog 1 vraag: volgens verschillende websites beschikt Rijkswaterstaat over onbegrijpelijk veel kentekenherkennings-camera’s. Die moeten die wagen toch geregistreerd hebben? Er staat er sowieso 1 op de A73 bij Roermond, dus als de kaart klopt, moet hij daar ook herkend zijn.

  • Volgens mij werd er ergens beweerd dat de camera beelden niet opgeslagen worden.

   • Nee dat mag niet,vanwege prive overwegingen en ben daar maar blij om anders is er niets meer prive
    Maar ze gebruiken de beelden wel maar mogen dit niet zeggen en mag geen bewijs last zijn
    Ligt aan hun agenda
    Maar als ze iets vinden van jou of mij hebben ze wel andere manieren om er gebruik van te maken
    En de MC D in eindhoven heeft geen gedeelde oprit met een tankstation

 29. Ze worden sowieso 7 dagen opgeslagen. Zo hebben ze ook de vader op de Rijnbrug bij Rhenen gesignaleerd…

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close