Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Pedofilie, sodomie, homofilie en hun connectie

Pedofilie, sodomie, homofilie en hun connectie

Sodomie is de seksuele handeling waarbij de penis bij de ontvanger anaal tegen de ruggengraat aangeduwd wordt. Hoewel de omschrijving van sodomie op Wikipedia breder is, is de essentie terug te brengen tot een energetische beleving. Naar verluid leidt dit tot energetische lichtflitsen bij degene die penetreert. Dit wordt vaak gebracht als een ‘spirituele ervaring’. Al eerder schreef ik een artikel over de oorzaak van pedofilie, waarin ik uitlegde dat sex met jonge kinderen draait om de energetische consumptie. [restrict paid=true]Sodomie wordt vaak gepleegd op jonge jongens. Pedofilie en sodomie liggen in feite heel dicht bij elkaar. Het enige verschil is de definitie in leeftijdsgrens. En pedofilie heeft het deelwoord ‘filie’ in zich wat impliceert dat het om liefde voor het kind gaat, terwijl het in feite om de voorliefde voor de energetische consumptie van de energie van het kind gaat.

Nu blijkt uit getuigenverklaringen (waarvan hier een op tape) dat sodomie vaak het voorportaal is voor homofilie. Bij hooggeplaatsten blijkt vaak sprake te zijn van lidmaatschap van geheime genootschappen waarbij sodomie een veel voorkomend ritueel is. Homoseksualiteit is dan ook een standaard verschijnsel en zelfs wel de standaard te noemen binnen dergelijke genootschappen. We hebben natuurlijk de vrijmetselarij genootschappen, maar ook clubs als Skull & Bones. Inwijdingsrituelen hebben vaak alles weg van sodomie en homoseksuele rituelen. Wat geheim is en nauwelijks belicht, is dat kinderen vaak op jonge leeftijd geselecteerd worden om ingewijd te worden binnen dergelijke genootschappen en de daaraan gerelateerde netwerken. Zo worden ze via MK Ultra-achtige mind control methodes klaargestoomd voor hun rol in de maatschappij. Dat kan zijn binnen politie, justitie, het leger of in de advocatuur, maar ook op hoge posities. Zo leveren deze netwerken hun zelf gecreëerde slaven in de maatschappij die hun belang dienen. Sodomie is een onderdeel van de manier om grip te krijgen op deze kinderen. MK Ultra is slechts een methode die beschreven is, maar het feitelijke begrip valt te vinden in begrip van het menselijke lichaam en haar geest.

Als we Ray Kurzweil (topman van Google) horen zeggen dat ons menselijk DNA in feite niets meer is dan een softwarecode, dan moet ook duidelijk zijn dat er op deze softwarecode kan worden ingegrepen. Het bewustzijn van de mens lijkt echter overstijgend te zijn aan onze – als ik het zo mag noemen – biocomputer. De Nederlandse cardioloog Pim van Lommel geeft een hele mooie beschrijving van bijna dood ervaringen. Hij geeft aan dat mensen die al klinisch dood waren toch in staat zijn om weer terug te treden in hun lichaam, terwijl de hersenfunctionaliteit al volledig stil lag. Dat zou impliceren dat het bewustzijn onafhankelijk is van onze biocomputer. Ingrijpen op het DNA van de biocomputer is echter niet langer onmogelijk. Ray Kurzweil zegt dan ook dat we allerlei ziektes als kanker op kunnen lossen door aanpassingen te doen aan ons DNA. De nanotechnologie dient hierin als uitstekend middel om ons DNA in ons lichaam te modificeren. Een ziekte als kanker is daarom ook allang te genezen. De main stream publicaties zullen dit alleen niet toegeven, omdat er nog te veel geld mee gemoeid is in de farmacie. Maar veel belangrijker is de depopulatie-agenda die mijns inziens gekoppeld kan worden aan een ziekte als kanker.

Sodomie kan in feite worden vergeleken met pedofilie. Het bestaan van het woord pedofilie is eigenlijk al onwenselijk. Het woord liefde mag niet gekoppeld worden aan kinderverkrachting en de energetische consumptie die daarmee gepaard gaat. De voorkeur voor jonge jongens blijkt overigens veel meer voor te komen dan voor jonge meisjes. Ik ga dit niet statistisch onderbouwen, omdat ik geen CBS ben en daarbij komt dat de echte getallen nooit bekend zullen zijn. Misbruikte kinderen worden vaak zelf misbruikers, omdat het een onderdeel is van en een voorportaal is voor mind control. Jonge baby’s worden peuter, peuters worden kleuters en tegen de tijd dat ze kunnen lopen en spreken zitten ze al zo diep in de mind control, dat velen zich niet uit zullen spreken. Daarom zullen statistieken nooit de realiteit weergeven.

Sodomie en pedofilie liggen dus dicht bij elkaar. De energie die geconsumeerd wordt ligt daaraan ten grondslag. Naarmate de kinderen ouder worden zullen zij zelf – als gevolg van hun mind control opvoeding – vaak misbruikers worden. Tegen die tijd zijn het volwassen mannen. Een voortvloeisel uit dit proces is de homoseks die gebezigd wordt in de geheime genootschappen. Er is dus een connectie tussen beide. Echter kun je ook zeggen dat homofilie genetisch bepaald of ‘aangeboren’ is. Daarvoor moeten we kijken naar de kennis die Ray Kurzweil tentoonspreidt. Als het menselijk DNA terug te vertalen valt naar een digitale code, dan zijn we volgens Kurzweil in 2045 onsterfelijk. Je zou dan zelfs lichaamsdelen kunnen printen op basis van nanotechnologie. Mocht u denken “die is knetter gek“, dan raad ik u aan deze uitleg te bekijken. Daarin licht ik dit verder toe. Nu blijkt dat men in Duitsland al de mogelijkheid aanbiedt om een kind prenataal de transgender status te geven. Dit impliceert dat men inderdaad nu al in staat is om prenataal te sleutelen aan het DNA. En dat is precies waarom ik denk dat de IVF procedure zo belangrijk is. Ik durf zelfs te veronderstellen dat vaccinatieprogramma’s bijdragen aan een toename van het aantal homo’s in de maatschappij; als in deze vaccinaties nanotechnologie verwerkt wordt die aanpassingen aan het menselijk DNA mogelijk maken. De constatering dat homofile ‘aangeboren’ is krijgt een hele andere betekenis als inderdaad het menselijk DNA prenataal (IVF) of postnataal aangepast wordt (vaccineren).

Het pushen van de homoagenda heeft tot gevolg dat we steeds meer gay-stellen krijgen. Gay-stellen kunnen zich niet voortplanten. Lesbiennes moeten zich beroepen op IVF en homo-stellen kunnen een draagmoeder zoeken. Natuurlijk is er ook nog de adoptieprocedure, maar het toepassen van IVF is erg belangrijk voor de NWO agenda pushers. Bij het IVF proces kan namelijk prenataal en trefzeker worden ingegrepen. Geneticus en minister Ronald Plasterk is een deskundige op dit gebied. Het zou mij dan ook niets verbazen als hij op de hoogte is van deze mogelijk verborgen agenda. Doordat er steeds meer gay-stellen komen, zul je dus (als gevolg van deze verborgen aanpassingen) steeds meer holebi kinderen krijgen. En daarmee zullen homo’s, lesbiennes en biseksuelen (of transgenders) een exponentieel verschijnsel zijn in onze maatschappij, waardoor inderdaad de heteronormativiteit zal verdwijnen en zal plaatsmaken voor homonormativiteit. Uiteindelijk zal ook pedofilie geaccepteerd raken als gevolg van dit proces.

Bron linkvermeldingen: Wikipedia, Wij worden wakker [/restrict]

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
8 Comments

 1. Een wild verhaal maar zeker niet onrealistisch. Theoretisch ook mogelijk.
  Het woord “pedofilie” zou dus ook niet tot zo weinig mogelijk moeten worden gebruikt.
  Een betere meer realistische term is “Pedoseksualiteit” of “Pedomisbruik”

  dus voortaan nix meer filie , he?

  • Inderdaad,pedofilie betekent gewoon liefde voor kinderen hebben,pedosexueel is een betere benadering van mensen die zich willen vergrijpen aan kinderen,en de Staat zal een incestieuze vader blijken te zijn,en zal kinderen “brainwashen” en op alle mogelijke manieren samen met de Farma-maffia het DNA-manipuleren om zo meer “diversiteit” te ontwikkelen.

 2. Ik zou sodomie in deze tekst eerder omschrijven als pederastie. Kwam veel voor tijdens de Renaissance en dan vooral in katholieke kringen. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de zogenaamde castraten (voor behoud van hun hoge stemmetje) die hiervoor vaak gebruikt werden door de elite van destijds. Een beroemde castraat en later politicus/spion was Atto Melani. Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Atto_Melani
  Sodomie heeft een veel ruimere betekenis en hoeft niet gepaard te gaan met pedofilie en/of homoseksualiteit.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Sodomie

  • Met name de Romeinse elite hadden daar ook een handje van,om naast hun vrouw,ook een schandknaap te hebben om sexueel-contact mee te hebben,een soort cultuur in die tijd bij de heersende klasse en om zogenaamd op die wijze “kennis” door te geven.
   Sodomie heeft primair niks van doen met Homosexualiteit,het is o.a. anale-bezigheden en seks met dieren,bij man of vrouw,en inderdaad met betrekking tot nog meer trapatsen en vooral buiten het huwelijk,we leven dus in een sodomie-wereld,een wereldwijd-web van sodomie+daarmee vaak verbonden occulte-levels.

 3. BREAKING ”het geheime dagboek” is weggehaald bij bol.com .
  Wat is hier aan de hand.

  • Ik denk dat BOL het eraf heeft gehaald omdat de publicatiedata steeds niet gehaald worden. Eerst januari, toen februari en nu waarschijnlijk maart. Bol wil wel natuurlijk gewoon omzet draaien. Verder is er denk ik niet zo veel aan de hand.

   • don, Bol heeft besloten het boek uit de schappen te halen.
    Het boek levert te veel ‘reuring’ op.
    zie Boublog.

   • Ik las het. Slechte actie van Bol.com commercieel gezien. Ik bestel mijn boeken nu wel elders. Ik lees graag en veel.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Radio-uitzending over de homolobby, homopropaganda, de gender-ideologie | Martin Vrijland - […] Sodomie, homofilie en pedofilie […]
 2. Radio-uitzending over de homolobby, homopropaganda, de gender-ideologie « - […] Sodomie, homofilie en pedofilie […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close