Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Radio uitzending over de alternatieve media, Micha Kat en de maffiagroep Poot

Radio uitzending over de alternatieve media, Micha Kat en de maffiagroep Poot

Luistert u naar de radio uitzending van gisteravond 2 april 2014, waarin ik word geïnterviewd door Johan Oldekamp aangaande Micha Kat, de alternatieve media en de ‘maffiagroep Poot’ van het bedrijf Chipshol. Helaas moet worden geconcludeerd dat vrijwel de gehele alternatieve media in de zak van de maffia zit. In deze radiouitzending leg ik uit hoe dat werkt. Mensen met goede intenties worden gebruikt om uiteindelijk maar 1 doel te dienen: financieel gewin. U moet dan denken aan websites van vrijwel alle gerenommeerde namen binnen de alternatieve media. Persoonlijk durf ik alleen voor Johan Oldenkamp, Niburu.co en wellicht nog enkele uitzonderingen mijn hand in het vuur te steken. Alle andere website binnen de alternatieve media dienen een dubbele agenda en zijn daar zelf van op de hoogte. Dat daarbinnen wellicht enkele mensen zitten met goede intenties is net zo logisch als dat er mensen met goede intenties binnen de main stream media, politie en justitie werken. De alternatieve media is echter grotendeels in handen van en wordt gefinancierd door de maffia. Marcel Messing mag zich wat mij betreft ook aangesproken voelen.

De door de maffia gecontroleerde alternatieve media heeft ook een ‘trollen’-tak, waarbinnen zich sites als Swapichou bevinden. Deze zijn bedoeld om iedereen die buiten de kaders dreigt te gaan, aan te vallen en bang te maken. Smaad- en lastercampagnes worden niet geschuwd. Ook doodsbedreigingen horen daarbij. Als u goed luistert en bereid bent er over na te denken,komt u er achter dat ze achter de schermen de groep dienen. “Dus de mensen achter Swapichou kennen Micha Kat?“, zult u zich nu misschien afvragen. Ga er maar vanuit dat Jeroen Hoogeweij niet voor niets zo dicht bij Micha Kat in de buurt woont. It’s a big club! Ze hebben hun tentakels in de main stream media (Panorama, Gaykrant, AD, Katholiek nieuwsblad) en hebben de gehele alternatieve media in hun broekzak. Daarmee heeft de maffiagroep een belangrijk pressiemiddel op de BV Nederland en kunnen ze met hun zwartboeken honderden miljoenen, zo niet miljarden, afdwingen.

Ik wil iedereen binnen de alternatieve media die deze maffia-agenda dient oproepen om hun dubbelrol te staken en te kiezen voor oprechtheid en eerlijkheid in plaats van deze dubbele agenda. Durf een keer iets te doen waar jullie écht trots op kunnen zijn. Staak jullie verradersrol, want jullie zijn nog erger dan de main stream media. Waar de main stream media hun perceptiemanagement baseren op duidelijk zichtbare leugens, gebruiken jullie waarheden voor perceptiemanagement, voor een agenda van afpersing. De miljarden die deze maffiagroep afperst komen namelijk uiteindelijk uit de zak van de belastingbetaler.

Bron linkvermeldingen: Wikipedia, Pateo.nl, Niburu.co

468 ad

39 Comments

 1. “MICHA IS DE ENIGE BINNEN DE ALTERNATIEVE MEDIA ZONDER GEHEIMEN DIE ZICH ZO TER BESCHIKKING STELT VAN ZIJN LUISTERAARS”

  Het is maar, dat u het weet. As we speak. Het wordt steeds kolderieker.

 2. @marionet Uw naam zegt het al: haha een marionet dus.
  M. Kat werkt niet met een dubbele agenda maar met een driedubbele….

  Marionet! Wel eens van Judas en de 12 zilverlingen, de zgn judaspenningen, nee niet het plantje, gehoord?

  o.a. Hier Lukas 12:
  1 En het feest der ongehevelde broden, genaamd pascha, was nabij.

  2 En de overpriesters en de Schriftgeleerden zochten, hoe zij Hem ombrengen zouden; want zij vreesden het volk.

  3 En de satan voer in Judas, die toegenaamd was Iskariot, zijnde uit het getal der twaalven.

  4 En hij ging heen en sprak met de overpriesters en de hoofdmannen, hoe hij Hem hun zou overleveren.

  5 En zij waren verblijd, en zijn het eens geworden, dat zij hem geld geven zouden.

  6 En hij beloofde het, en zocht gelegenheid, om Hem hun over te leveren, zonder oproer.

  • Wie zijn volk verraadt, verraadt de basis waarop hij/zij, zijn/haar voorouders en zijn/haar nageslacht leeft, heeft geleeft en zal leven.

  • @schnijder: Uit louter purisme moet mij van het hart dat het in het onderhavige geval geen twaalf doch dertig zilverlingen betrof. 😉

   • @Lin Helemaal gelijk. 30 zilverlingen, ik had blijkbaar Iskariot de 12e apostel in gedachten.
    Neem mij niet kwaallijk 😉 .

  • Zullen we de religie(s) maar laten voor wat ze zijn ?
   Deze uitvinding, samen met het geld, hebben de mensen niets dan ellende gebracht.

   En MK. Tja, typisch geval van jammer.

 3. Bij De chantage vanuit het Poot-concern/Ndrangheta op de ‘regering’ van Nederland lijkt het of het één-richtingsverkeer betreft vanuit de maffia naar een keurige oprechte regering, politiek en ambtenaren apparaat.
  Demmink is daarbij maar een van de vele radertjes, echter wel een belangrijke omdat hij destijds een sleutelpositie bezette. Als secretaris-generaal (s.g.)van Justitie bespeelt hij het hele vervolgings en rechterlijke apparaat en zelfs de minister. Een minister wordt -als het kabinet- niet voortijdig valt om de 4 jaar vervangen, een s.g. wordt net als een rechter voor het leven benoemd. Even los of dit ook wat betreft de Rechterlijke macht een gewenste situatie is (In de VS worden rechters evenals politici na de verkiezingen vervangen, zou hier ook moeten).

  Het is heel wel mogelijk dat binnen de regering de corrupte poppetjes op zoveel (sleutel)posities zitten dat ze het spel met dit soort mensen als Poot c.s. gewoon meespelen.

  Kortom Poot chanteert niet de bv Nederland, nee het is gewoon een een-tweetje tussen onderwereld en bestuurlijk Nederland en dit alles tenkoste van de belastingbetaler.

  Snapt u nu waarom er zo veel bezuinigd moet worden op uw salaris, uitkering, verhoging van de belastingen, accijnzen, politie, steeds meer afluister controles om de burger koest te houden.

 4. ik hoop dat de link het doet.Myra(‘de enige die het nog snapt’);) met Henny.

 5. 2e poging, nu ipv I maar eens l proberen.

  • Hammetje valt nogal door de mand. De contouren worden helder.

  • “Onbeschoft om te bellen” en “broers die niet naar begr gaan” en “gek’

   Dit noemen ze Ad hominum = op de man af spelen.
   Zeer slecht.
   Maar goed op alles wat zij betwijfelt of aanvalt kun je totaal omdraaien en het tegenoverstelde ook beweren.

   Waarom die broer bellen? Myra OMDAT de broer van die broer, Fredje dus ALLES met de zaak Demmink heeft te maken, dus niks onbeschoft. Het is onbeschoft om Martin zo aan indirect aan te vallen.

   En natuurlijk gaan er broers soms NIET naar een begrafenis van een broer, maar soms ook WEL. Wat denk je hoe vaak, hoeveel procent NIET dan WEL. Ik denk een minderheid van broers die NIET zullen gaan./

   Myra 1 goede raad–> Ga lekker fietsen!

   is gezonder dan dit bullshit gebeuzel/geklets/gegichel.

 6. en wat is het Doel van jou Myra? (22:33)

  En weer veel NLP technieken deze keer, te veel.Opvallend veel.

 7. 25:19 Myra begrijpt niet waarom rubinstein martin niet aanklaagt.
  Ik begrijp het wel. Dan komt alles aan het licht.

  En over de Zandvoortse Ottens kwestie gaat ze weer NLP. (27:05)

  Myra hoeft niet ontmaskerd te worden,Myra is een doe-het-zelfer.

  Er gebeurt nu ongeveer hetzelfde als in de VS al jaren geleden gebeurde met psy-oppers uit de gecontroleerde truthermovement,Ace Baker,Steven Jones,Leuren Moret,Alfred Webre,Alex Jones,alienscientist en nog vele anderen,de een na de ander viel door de mand door de kwestie Dr Judy wood

  • Qiuzvraag, hoe vaak gebruikt Myra NLP-technieken

   1. 4x
   2. 9x
   3. 16x
   4. 27x

   • The ‘mysterious Myra’ Quizvraag. >(*mhf30)

    Hoe vaak gebruikte de niet-ganjasmokende!** rasta-myra deze uitzending NLP-technieken

    1. 9x
    2. 18x
    3. 27x
    4. 36x

    *mhf,moeilijkheidsfactor volgens het Grote Kompleetdenkers werkboek

    ** is imo vrij opmerkelijk voor een vrij gevochten west-europese rasta-fan.
    Was voor mij wel een van de signaaltjes van mogelijke infiltratie.Maar ik ben dan ook een complotdenker.Het gaat om het hele plaatje van indrukken,naiviteits-niveau is meestal ook een goede graadmeter. Allemaal Puzzelstukjes.

    Camouflage-behang is ook NLP,of SMF (Subliminale mindfuck)

    betekenis ‘camouflage-behang’ volgens het grote NLP-handboek: Guerilla,Dapper,Ik Ben Links,Rebel, Vrijheidsstrijder,Anarchie,Opstand,Che Guevara,veteraan.

    maw,men kan achteraf spreken van een zeer misleidend behangetje.
    Het had net zo goed behang met rood-zwart&skulls and bones,baphomet,walt disney,Beatrix,beelden van Saturnus,Jip en Janneke,rode en groene vraagtekentjes,loopgraven,Amy winehouse,of abbotoir oid kunnen zijn.

   • @anti deVriwsmaffia

    Antwoord : Voortdurend haha

    Onderstaand perfecte samenvatting in humorcrypt
    😉 😉 taal!

   • Het antwoord is goed.

    multiple-choise is’in de box’ denken.

    het geboetseerde en netjes afgewerkte Myra-beeldje wordt u zo spoedig mogelijk toegezonden.

    *de prijs is ter beschikking gesteld door het Kinderen voor Demminkfonds ism de stichting voor kinderrechten ‘Elf Beslist Zelf’

   • myra beschuldigt martin zelfs van computer criminaliteit. 30:01

 8. Martin, je bent iemand een Poot aan het uitdraaien, ga zo door!

 9. Helemaal verhelderend wordt het als je na het ‘gezellige’ maar verwarrende gebabbel en nerveuze gegiechel en totaal verkeerde ademhaing van de myra&henny-uitzending(babbelen komt van Babel,hyperventilatie=veel lucht) direct de uitzending met onderzoeksjournalist-en vrijdenker martin vrijland in een verhelderend niet verhullend open gesprek over de voor sommigen erg heikele kwestie met vrijdenker,heelheidswetenschapper,universeel wetenschapper dr.Johan Oldenkamp na beluistert.

 10. Zou Micha daarom een fietstocht gemaakt hebben om een beetje aan zijn verhaal te werken [[ omdraaien ]]

 11. Myra gedraagt zich als een schoolkind nerveus en giechelig het was een slechte uitzending.
  Martin hou met je gelieg!!!!!!
  HHHHHHHHHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

 12. Ik heb het bij het na-beluisteren vandaag maar vijf minuten kunnen volhouden; wat een rare uitzending! Is er nog iets zinnigs gezegd?

  • De uitzending van Myra dus.

 13. wat een hoop gepraat over eigenlijk niks bij die myra…
  ook nog steeds geen antwoorden op de vragen waar het allemaal mee begon,
  nee ze wil het alleen maar over martin hebben,
  ja een uurtje burnen bedoel je
  en wat een raar voorbeeld over de fietsendief,
  het maakt niet uit dat ie zn vrouw slaat? als je je fiets maar heb?
  er zitten hier en daar sowieso een paar foutjes in het hele gesprek..
  maar goed,
  ben benieuwd hoe dit gaat lopen..

  maar al deze vijandigheid kost onnodig veel energie en tijd

  • het verstandigst lijkt het me geen sfeer van vijandigheid te creeren.
   We hoeven niemand te bashen,of tot de grond toe af te branden.Zoals we hebben gezien zijn dit zelfontbranders.

   Er wordt al snel gesproken (let vooral op wie het zeggen)van een’bitchfight’endergelijke. Dat is een onjuiste stand van zaken,en het ontmaskeren kost tijd, maar is niet onnodig.Het is ook geen kwestie van wederzijds’met modder gooien’
   Het gaat hier niet om kinderachtig ouderwets heen -en weer getrol tussen mensen met verschillende meningen.
   Dus laten we die schijn ook niet wekken.

   Een vragenlijst opstellen voor micha en myra is nu van belang,strategieen uitdenken en linken met informatie hier op MV plaatsen en veel info verspreiden.
   Geen tijd en energie verspillen aan uitlachen,bashen en dergelijke dat is niet nodig,en is niet constructief en effectief.Laat ze zoveel mogelijk zelfdestructief zijn.
   Je hoort de paniek en angst bij Myra (ik was even bang dat ze ging huilen,ik heb echt medelijden met haar en eigenlijk ook met micha)Daarom, laten we er geen middeleeuws slagveld van maken,maar laat ons onze waardigheid bewaren kalmte de boventoon voeren,rustig ademhalen.
   De zaak staat er nu buitengewoon sterk voor.
   De MSM kunnen niet om deze kwestie heen, dat gaat vroeg of laat mis.
   Martin, neem misschien eens contact op met Echte Jannen met hun grote waffels.
   Micha mocht ook, dan mag jij nu zeker.

   • Dit vind ik wijze woorden!

 14. Martin, ook al kennen wij elkaar persoonlijk niet en ben ik nooit betrokken geweest bij de bevindingen die je gedaan hebt en waarvan je onlangs verslag gaf in de uitzending bij Pateo Radio (waarvoor ik heb bedankt), moet mij het volgende van het hart dat ik met betrekking tot de algemene consensus (je spreekt min of meer over het feit dat kapitaal een hele andere weg wil gaan dan het doorsnee geweten van een mens voor ogen heeft) met je eens. Ik heb naar aanleiding van die uitzending dan ook de onderstaande mail naar Johan Oldenkamp doen uitgaan. Het is een hele lap tekst, dat wel, maar dan weet je tenminste waar ik sta, ook al ben ik geen onderdeel van de discussie die tussen jou en Micha Kat ontstaan is.

  Beste Johan,

  Ik heb de uitzending beluisterd en wil je allereerst complimenteren over de door jou gehanteerde
  neutraliteit die in al je uitzendingen centraal staat en een constante blijft.
  Martin Vrijland verwoord wat mij betreft op voortreffelijke wijze de bewegwijzering voor zijn vertelling, waarmee hij in feite stelt dat de wegen van het kapitaal haaks staan op de loop van het menselijk geweten en zo een eeuwige belemmering zullen vormen voor de kern waaruit het menselijk rechtvaardigheidsgevoel wil spreken. Ik deel dit standpunt volkomen. Voorts deel ik zijn algemene bevindingen aangaande het perceptiemanagement dat reeds vele slachtoffers heeft geeisd en voorkomt dat mensen nog ooit in staat zullen zijn de leugen te herkennen, ook al wordt deze in alle opzichten duidelijk en scherp uitgesproken.

  De krankzinnige tegenstellingen op de site van Micha Kat worden dagelijks gelezen maar niet gezien.

  Voorts ben ik het ook volkomen eens met de stelling die Martin Vrijland op zijn eigen site maakt naar aanleiding van de uitzending gisteren; hij stelt dat er nog nauwelijks betrouwbare sites bestaan en dat ze min of meer door de elite zijn gekaapt. Ik durf hierin nog wel een stapje verder te gaan omdat ik niet geloof dat ze zijn ‘gekaapt’ maar per definitie al, alvorens ze verschenen, in handen waren en werden ontworpen door de partijen waar Vrijland op doelt en die we in het algemeen zouden kunnen samenvatten onder één term: ‘De elite.’

  Zoals ik gisteren al stelde – de sites houden ons bezig met de kaarten van het spel die er niet toe doen – om zo het spel dat echt loopt niet alleen voor ons verborgen te houden – maar het per definitie in hun voordeel te beslechten.
  De hieruit ontstane wisselwerking omschrijf ik als volgt: het volk schiet onder invloed van het virtuele rumoer in de beleving dat het aankoerst op een transparante en meer rechtvaardige wereld die zich gaandeweg wel moet voltrekken onder het toeziende oog van de massa, terwijl (met alle ogen gericht op de schijnwedstrijd in een volstrekt virtuele arena) de hieruit voortkomende werkelijkheid het tegengestelde bewijst; de wereld wordt steeds complexer, glijdt af langs de steeds groter wordende spiraal van hebzucht, oorlog, geweld en onderdrukking en zuigt steeds meer mensen in haar ondergang mee.

  We zijn inmiddels al zo ver van alles (dat zich in onze daadwerkelijke nabijheid bevind) verwijderd, dat we niet langer met zekerheid kunnen stellen wie er 5 huizen verderop woont, maar tegelijkertijd claimen te weten hoe de wereld werkt en wie de spelers zijn die zich soms continenten ver van ons bevinden.
  We zijn inmiddels zo van onszelf en van anderen vervreemd dat we, eenmaal geconfronteerd met een ritje stadsbus, het liefst voor we het kaartje afgerekend hebben, de lege stoel te reserveren om maar niet naast een ander te hoeven zitten. Want dit is vreemd, voelt ongemakkelijk en kan dus ook als zodanig worden opgevat.

  Zo heeft het kunnen gebeuren dat toen ik voor het laatst de voordeur waarachter al mijn persoonlijke herinneringen lagen uitgestald achter me dichttrok, er sindsdien geen mens meer is die er om maalt omdat er in werkelijkheid niets voor een mens leeft op de straten die ogenschijnlijk krioelen van de dagelijkse bedrijvigheid.
  Weet je hoe vaak en hoeveel huizen ik gepasseerd met achter de ramen een bonte samenscholing van mensen die er bijeen waren gekomen om een verjaardag of een andere gelegenheid te vieren, maar die het nooit zouden willen overwegen om een mens van de straat te halen die ten einde raad is, ja, hoe vaak die beelden van de ijskoude anonimiteit en onbetrokkenheid achter de ogenschijnlijk leukste en warmste zaken me nachten achtereen van de slaap hebben beroofd?
  Nee? Ik neem het je niet kwalijk, want ik zelf ben met de loop der tijd de tel ook kwijt geraakt. Gedurende diezelfde periode ging en gaat de alternatieve media door met het wijzen en ontleden van een werkelijkheid die er in geen enkel opzicht meer toe doet voor al diegenen die oog hebben gekregen voor de apathie en het absolute coma van de samenleving en de onbetrokkenheid van het hart (van Nederland) dat spreekt, maar niet handelt, ziet maar niets voelt, anticipeert, maar niets onderneemt. En zo heeft het uiteindelijk tot feit kunnen worden dat we in een tijd zijn beland waarin uiteindelijk nog slechts de doden de doden begraven. Hierin schuilt voor mij de ultieme uitkomst van de macht van het geld en het werkelijke aangezicht van de combinatie van het kapitaal met misplaatste overlevingsdrang.

  Martin Vrijland heeft een eigen reeks aan bevindingen geuit die niet haaks staan op de mijne, integendeel, in de algemene consensus sluit het merendeel ervan naadloos aan op ‘de geest’ van mijn ervaringen van destijds. Hoewel ik me besef dat je op mijn komst gerekend had, is het wat mij betreft een programma geworden dat nog lang tot nadenken stemt en waarin hij alle tijd ten volle heeft benut om aan het geweten en aan de terugkeer naar onze eigen zintuigen te herinneren, iets dat klaarblijkelijk zijn wens is en waarvan ik hoop dat deze in ieder geval door zijn nabije omgeving zal worden gerealiseerd mocht hij op zijn koers in de problemen raken. Wie ore heeft die hore!
  Ik ben dus in een bepaald opzicht blij dat ik er niet was, zodat de tijd die hij voor zichzelf nam om zijn standpunten te verklaren, niet door mij werd aangetast of aan mij werd besteed. Voor mij een boeiende uitzending dus die ik zeker nog vaker zal luisteren.
  Zie de gronden voor mijn afwezigheid dus niet als een vorm van lafheid, zelfs geen onwilligheid, maar meer als de uitkomst van een dodelijke vermoeidheid waaraan ik mezelf noch slechts kan onttrekken door een focus te forceren op de andere zaken in mijn leven, waaronder het schrijven van een roman getiteld ‘Soldaat onder de Brug’.

  Met de beste wensen,

  Francis Capelle

 15. Mooie brief van Francis. Ik moet je eerlijk zeggen, dat ik nog in een soort ‘ongeloof’ verkeer door alle ontwikkelingen. Aan de ene kant is het moeilijk voorstelbaar, dat tot de spelers op het veld nu ineens ook de meer en minder bekende klokkenluiders behoren/behoorden; aan de andere kant heeft Francis gelijk dat er absoluut ‘krankzinnige tegenstellingen op de site van Micha Kat’ staan die ‘worden dagelijks gelezen maar niet gezien’. Ook de reacties vanuit de ‘alternatieve’ hoek op Martins zoektocht naar de waarheid vind ik stuitend. Waarom niet meegedacht en -gezocht? Waarom meteen in de aanval en niet even stilstaan bij de gedachte dat het misschien toch wel anders is dan we tot nu toe dachten? Waarom zo’n hysterische veroordeling van Martin omdat hij iets zegt dat een geheel andere kijk op zaken geeft? Onderzoekt en behoudt het goede is toch het adagium? De ‘alternatieve’ media lijken echter niet alles te willen onderzoeken. Waarom niet??

 16. Per mail verzonden vragen aan Micha Kat:

  Vragen en omschrijvingen voor/aan Micha Kat door Francis Capelle

  Beste Micha, toen ik Arend Zeevat vroeg hoe het mogelijk was dat de alternatieve media bij elkaar kwam in het Emma gebouw,
  dat niet alleen in fysieke zin toebehoord aan de VN en zelfs uniek en alleenrecht houder is van de Unesco bibliotheek, maar
  waarin o.a. werd toegezien op tot stand brengen van wereldburgerschap en het nastreven van de doelen in Agenda 21 (depopulatie agenda van de Elite),
  antwoordde hij dat hij, gezien het contrast tussen het gepropageerde en die tijdelijke zetel van de alternatieve media destijds,
  zich die vraag niet alleen heel goed voor kon stellen, maar ook dat het met de prijs te maken
  had en dat daarom de standpunten van de VN, waarmee strijdig men er op die lokatie zelfs geen ruimte had kunnen huren, voor lief werden genomen.

  Vast staat dat Emma niet op de lijst van zalen verhuurders die Google in alle soorten en maten ophoest voorkomt, niet nu en niet toen.
  De vraag die hieruit voortkomt bestaat er dus uit meer dan één,
  ik zou dus in eerste instantie willen vragen:

  Hoe kwamen jullie daar? Wat deden jullie daar? Hoe konden jullie strijdig met jullie eigen artikelen rond de VN
  akkoord gaan met het voorgeschreven vereisde om niet strijdig handelen, uit te dragen of te spreken jegens het VN manifest gekoppeld aan Emma?

  De tweede vraag heeft betrekking op het bovenstaande: niet alleen het team van argusoog gebruikte deze vergaderruimte, maar ook de politieke partij Mens en Spirit, het
  team van Argusoog, Jij (klokkenluideronline), We Are Change Rotterdam, Occupy, en andere partijen die zich bezig hielden/houden met de strijd tegen de gevestigde orde of een andere, gelijkgestemde verandering nastreefden. Alleen al op dit voor iedereen verifieerbare gegeven kan er niet anders dan worden vastgesteld dat
  toeval uitgesloten is en de prijs alleen een doorslaggevende rol speelde als alle genoemde partijen zich financieel nauwelijks iets zouden hebben kunnen veroorloven,
  hetgeen strijdig is met de manier waarop er voorheen campagne gevoerd werd en strijdig is met alle kostbare middelen die deze organisaties voorheen ter beschikking stonden.

  Vraag: wat is jou visie hierop?

  BSS security beveiligd een enorm aantal objecten en komt regelrecht voort uit het Amerikaanse Homeland security. Opmerkelijk genoeg heeft deze beveiligingsgigant
  filialen in Turkije, Azie, en nog een groot aantal landen. Hoewel Demmink door Rubinstein keer op keer vergeleken is met J. Edgar Hoover, bestaat er een belangrijke tegen-
  stelling.

  Edgar Hoover kon onder geen omstandigheid vrijelijk worden benaderd door wie dan ook, zelfs niet door de maffia. Hetzelfde geldt voor Joris Demmink die tijdens
  zijn reizen naar het buitenland tot aan de nek werd beveiligd. In Nederland werd hij sedert 2008 beveiligd door BSS Security. BSS security doet zowel aan fysieke als aan
  integriteitsbewaking. In beide opzichten faalde het toen het schitterde door afwezigheid op het moment dat jij Demmink, na voor zijn voordeur een filmpje op te nemen met daarin een vooraankondiging, bij buitenkomst aansprak op zijn vermeende pedofiele activiteiten en andere misdrijven waaronder het ontransparant besteden van
  gemeenschapsgeld.

  Hiermee sloeg je in één klap zijn integriteit, voor zover nog aanwezig, aan diggelen. Het bedrijf dat hem ook die dag beveiligde liet zich nadien
  ook nooit meer zien of horen, hoewel het tot aan de dag van heden het ministerie van veiligheid en justitie sedert 2008 bewaakt.

  Vraag (1) Wist jij dat BSS security verantwoordelijk was voor het bewaken van o.a. het ministerie van veiligheid en justitie en daarmee dus ook de toenmalige
  topman Joris Demmink?

  Vraag (2) Wat vindt jij ervan dat een bedrijf dat hiervoor enorme bedragen ontvangt die dag (ogenschijnlijk) niet bewaakte?

  Vraag (3) Wist jij dat Sietze Planting samen met Robert Breedveld (managing director BSS Security sinds 2008) diende in Afghanistan in de 11e luchtmobiele brigade?

  Vraag (4) Wist jij dat Sietze Planting (klokkenluider Krikkegate en procespartij Demmink in Arnhem) o.a. de beveiligingsmodules ontwikkeld waar dit bedrijf o.a.gebruik van
  maakt?

  Vraag (5) Wist jij dat dit bedrijf het ‘scheppen van (maatschappelijk) kritieke massa’ op haar eigen site als omschrijving voerde ‘om de continuering van het bedrijf’
  zeker te stellen en stelde dat het in Nederland alleen al werkte met een vijftigtal zelfstandige specialisten en vele andere bedrijven in haar sector?

  Vraag (6) Indien jij dit niet weet, is het dan fair om te stellen dat het een journalistieke taak zou zijn om deze opmerkelijke feiten mee te nemen in de som Demmink?

  Vraag (7) Wat vind jij van het feit dat Demmink in het buitenland tot aan zijn nek werd beveiligd, maar in Nederland zo ogenschijnlijk niet?

  Algemene vraag: als er feiten en omstandigheden aanwijsbaar liggen in welke kwestie dan ook , is het benoemen van die aantoonbare feiten
  en omstandigheden volgens jou dan de uitkomst van complot denken of observeren?

  Als je antwoord op deze vraag het laatste is, mag ik je dan vragen waarom deze al eerder aan jou gerichte vragen jou hebben doen besluiten om mij een complotdenker te
  noemen? Wat is/was de reden van jou vijandigheid naar mij toe toen ik je confronteerde met deze voor iedereen te zien en zelfstandig na te trekken zaken?

  • wow, Francis Capelle
   wat ben jij goed bezig.
   na zoveel tegenslag nog steeds sterk.

  • francis,dat sietze controlled is daar heb je me op geattendeerd een poos geleden,en je hebt gelijk weet ik inmiddels,Sietse is een psy-opper. maar ik vind punt 1,2 en 7 onzin,en mbt punt 4, zo slim lijkt sietze me niet, hoe kom je aan die info,heeft ie dat zelf verteld?

   punt 1, 2 en 7 zijn te gemakkelijk te weerleggen.

   Demmink wordt niet 24/7 of alle uren dat ie aan het werk is zwaar bewaakt.
   Het is de koningin niet.

 17. Iedereen in de nieuwe media die zich nu dom houdt kunnen we niet meer serieus te nemen.
  Rob van der Zon en Maup hebben zich gisteren wat mij betreft moeiteloos gediskwalificeerd,en Arend Zeevat ging vandaag de debiel uithangen bij Myra in de reacties,dus die is ook passe.
  Van Steve Brown heb ik tegen de verwachting in nog steeds geen reactie gezien,en daar ga ik niet langer op wachten.
  hoppa, gediskwalificeerd.Zo gemakkelijk werkt dat.
  Ruimt lekker op zo.

 18. @Martin, ik wil graag wat vragen stellen ook om een beter inzicht te krijgen.
  heb jij geschoten op Myra? Dit krijg ik als een soort antwoord van haar??

  Hoe denk je over de motieven van bepaalde ex-criminelen die zich ook in de alternatieve media bevinden?

  En wat weet je meer over de heer Messing? Omdat als je kijkt naar Messing en samenwerkingsverbanden je bijna de hele spirituele alternatieve media ook wel kan beschouwen als oplichterij en kwakzalverij. Ze zijn ook veel met elkaar gerelateerd in het verleden en in het heden.

  Ik hoop dat je ze kunt en wilt beantwoorden en ook succes met je strijd!

  • Haha geweldig. Het wordt steeds gekker. Waarom heeft Myra niet onmiddellijk de politie gebeld dan?
   Over de info die ik verder heb doe ik voorlopig even geen uitspraken dan wanneer ik denk dat dat kan. Het is niet verstandig om alle troeven meteen op tafel te leggen.

 19. Hai Martin, ik bedoelde Myra en geen micha,
  begrijpelijk dat je de troeven niet meteen op tafel legt.
  En ok ik blijf er verder opletten.

  • ja sorry tikfoutje van mijn kant

 20. Vaag verhaal op vage site met zeer vage ‘2 partijen-mindfuck’ en de vage ‘crematie’ van vage Fred de Brouwer.

  http://www.misdaadjournalist.nl/

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close