Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Radio-uitzending over de homolobby, homopropaganda, de gender-ideologie

Radio-uitzending over de homolobby, homopropaganda, de gender-ideologie

Luistert u naar de opname van de radio-uitzending van gisteravond op Frontier Radio waarin ik dieper in ga op de homolobby, de homopropaganda en de gender-ideologie. Tijdens de radio-uitzending verwijs ik naar enkele filmpjes en artikelen. Hieronder vindt u de lijst:

 1. Interview met Dr. Curtis Duncan
 2. The Dissapearing Male
 3. Uitspraak paus Benedictus
 4. Toespraak van Poetin
 5. Russische anti-homowet is geen anti-homowet
 6. Pushen van de homoagenda door Europa
 7. Katholiek Nieuwsblad: a. homo tegen gender-agenda b. het Lunacek rapport
 8. De oorzaak van pedofilie
 9. Sodomie, homofilie en pedofilie
 10. Wat is MK Ultra?
 11. Pedofilie in Nederland
 12. De Pedocratie Nederland
 13. De Lost Prophits zanger Ian Watkins

Verder kunt u in het hoofdmenu alles vinden over homofilie en pedofilie onder het hoofdmenu-item ‘NWO’.

Bron linkvermeldingen: Frontier Radio, Citizengo.org, Katholiek Nieuwsblad, Katholiek Nieuwsblad

468 ad

23 Comments

 1. En alleen maar om het feit dat hij homo is kan hij dit doen , wanneer een hete’roman zoiets op televies”ie zou doen wordt hij als pervers aan gezien maar nu mag en kan het zomaar . http://www.veronicamagazine.nl/entertainment/nieuws/2277-paul-de-leeuw-aan-de-borst – See more at: http://www.martinvrijland.nl/2014/02/23/de-roze-kieswijzer-de-nieuwste-inzet-van-de-homo-maffia/#comments

  [[ ik heb even gezocht maar kan het programma niet terug vinden ]]
  En zo was er van de week ook een programma op TV [[rtl]]over transgenders , 2 aan obesitas lijdende transgenders die dan ook nog een kind hebben , volop aan de hormonen zijn en weer zwanger willen worden .
  En dat moet allemaal maar kunnen en gewoon gevonden worden .

 2. Eerlijk verhaal, weinig tot geen desinfo gehoord. Dat gebeurd vaak onbewust, dus wil niemand beschuldigen. Goede uitzending.
  Wil wel aantekenen dat ik het verminderen van testosteron op zich geen slechte zaak vindt. Veel problemen, gedragsproblemen van Marokkanen etc is gerelateerd aan testosteron, Marokkaanse jongens hebben veel problemen terwijl de meisjes veel minder problemen hebben. Ook is zoals jullie zelf zeiden in huidige maatschappij, kantoorbaan etc, testosteron minder effectief is, minder nodig.

  • Dat is dus een compleet misverstand. Testosteron is geen veroorzaker. Luister naar Dr. Curtis Duncan

  • We hebben een ik,dat wat we zijn,een bewustzijn,die kan kiezen,om ons te verbinden met het hogere en/of met het lagere zelf,we kunnen dus en het zou zo moeten zijn,het lichaam met alle hormonen beheersen en het de baas zijn door bewust te leven door zowel zelfkennis van wie we in essentie zijn en hoe het lichaam functioneert.

   De energievelden van mannen en vrouwen verschillen,we zijn oorspronkelijk zo uitgerust,dat we elkaar dienen aan te trekken,om de meest fundamentele reden,het mensenras in stand te houden.
   Een te drastische verstoring,veroorzaakt door externe factoren in de energievelden,het astraal/etherisch-lichaam,zou dus tot een aangeboren afwijking kunnen leiden qua sexuele-geaardheid,maar dan zou het dus ook omkeerbaar kunnen zijn,en ongedaan gemaakt kunnen worden,dan komt is epi-genetica om de hoek kijken.

   Het is wel zo dat vanaf dag 41,babys in de buik van de moeder,indrukken beginnen te registreren,het geheugen begint te werken,de babys zijn verbonden met de moeder,dus de gemoedstoestand van de moeder wordt overgedragen aan het kind in de buik,gevoelens,gedachten,geluiden ect ect,er is door onderzoek geregistreerd dat een baby van een rokende moeder,een afkerende reactie maakt,steeds als de moeder rookt,en omdat het geheugen functioneert en die negatieve-traumatische-mishandelingen zijn gaan registreren,is gebleken door onderzoek,dat als de moeder maar denkt een sigaret op te willen steken,de baby al een afkerige reactie begint te vertonen,wetende wat er weer gaat komen waar het door mishandeld wordt.

   Zelfs kunnen babys registreren en op een gegeven moment zelfs weten,met welke intentie ze verwekt zijn door hun ouders,want de manier waarop ouders met elkaar sexueel-omgaan wordt ook geregistreerd door babys.
   Dus babys worden door informatie gevormd,men kan dus ook gaan denken dat babys in de buik al op dat terrein worden misvormt,en dat zullen ze in hun onderbewustzijn als kinderen opslaan,en door brainwashing en conditionering zullen bij kinderen die traumas diep weggestopt worden.

 3. frontier, gedonder op vrijdag was weer interessant,ook de gulden snede.
  Radioactief,het programma van Arend en Co, kunnen we rustig overslaan.
  Al 3 opeenvolgende weken horen we ‘wakkere’gasten raaskallen over klimaatopwarming en CO2 zonder dat Arend of Co durven in te grijpen.
  Jammer, maar het is niet anders.De verdeeldheid neemt toe ipv af.

 4. ik ontmoet/versier steeds vaker vrouwen die opeens zeggen bi-sexueel te zijn.
  Ze denken dan dat mannen dat leuk vinden.
  het lijkt een ziek modeverschijnsel(lees:trendverschijnsel)te zijn.

 5. bij South Park hebben ze het ook allemaal al door die weten ook al wat er speelt
  http://www.youtube.com/watch?v=EIGyRtPP95Q

  http://www.youtube.com/watch?v=-7-0zyzdbik

 6. Hoi Martin heb jij al kennis van deze zaak
  http://www.spanglefish.com/FreeDemiandNirvana/

  • @trebor, het is heel erg wat de familie is overkomen, maar Ben is (nadien?)imo volledig doorgedraaid.
   Heeft nu iets ‘by proxy’ zeg maar.

   • De beste man kan best wel een beetje doorgedraaid zijn maar dat is ook niet gek met zo,n verhaal .
    En misschien had hij niet zover door met namen en adressen van personen te gooien .
    Maar ik heb het gevoel dat deze man zich machteloos voelt en daardoor dit allemaal doet .
    Want wie wordt er eerder geloofd een persoon die doorgedraaid is of de nette justitie .
    In hoeverre klopt het dat er rechtszaken tegen hem zijn geweest maar die niet bij justitie in de boeken staat, spook rechtszaken .

 7. was wel grappig, tijdens de radio-uitzending over de homohobbylobby zegt een aardige dame in de chat toen het ff ging over vrouwenemancipatie:
  is er iets mis aan gelijkheid voor vrouwen?

  Ik zeg; jazeker!
  Ik: mn auto is stuk, maak jij hem?
  zij: breng m naar de garage
  Ik: naar een vrouwengarage?
  zij:maakt dat wat uit?
  Ik: jazeker! ik wil geen wiel verliezen straks!
  zij:ga je lekker gezond op de fiets.
  Ik: ik kijk wel uit,mij te veel fijnstof

  dus ik won de discussie op alle gebieden weer glansrijk…

  en tuurlijk mogen vrouwen ook auto-monteur,loodgieter,lasser,rioolontstopper,verhuizer,smid,vrachtwagenchauffeur,autobestuurder,betonvlechter,schoenmaker,timmerman,bootwerker,militair,politieman,opperman,schoorsteenveger, zwarte piet,groene piet,paarse piet,roze piet,witte piet,politiekepartijlid,verkiezingen-stemmer,pianostemmer,orgelpianist,gitarist,drummer,kakkerlakkenbestrijder,
  brandweerman,schaker,schipper,computerdeskundige,schilder,meesterschilder,filosoof,musicus,architect,visser,boer,beul,BBQer,metselaar,kok,lesautoinstructeur,fietsenmaker,electrien,jager,stroper,slager,chirurg etc worden, maar dan bevinden we ons toch al op een hellend vlak.

  • Hahaha…ze kunnen het! Kwestie van veel hormonen slikken…of vroegtijdig vaccineren…anti-conceptie..enz.enz.

 8. Maar wat moet ik eigenlijk verstaan onder homo-emancipatie is dat dat homo,s geaccepteerd moeten worden in de specifieke vrouwen beroepen :-).
  Het hele geval is dat wanneer een groep roept dat ze iets zijn , homo, moslim , vluchteling of wat dan ook ,dan vinden andere mensen die niet tot zo,n groep behoren het eerst nog interessant ,zielig en vind dat we de mensen uit die eerst groep moeten accepteren en steunen , en dat is ook goed, MAAR er komt een keerpunt en dat is wanneer de mensen uit de eerste groep de overhand gaan nemen en te veel en te vaak schreeuwen en janken tegen de tweede groep mensen , dan wordt de tweede groep mensen het een keertje zat en doet de deur dicht voor de eerste groep mensen .
  En ik denk dat die deur al aardig aan het dicht gaan is .
  Nu wordt je als persoon uit de tweede groep nog op je vingers getikt wanneer je tegen of iets slechts zegt over de eerste groep , maar het zal niet lang meer duren tot dat je medestanders vind/krijgt .

 9. Ik heb de docu ‘The Dissapearing Male’ bekeken en het interview met Doc Curtis Duncan geluisterd. Ik denk dat we hiermee weleens helemaal op het juiste spoor kunnen zitten. Dit moet uitgezocht worden! Als het namelijk werkelijk zo is dat synthetische chemicalien vol hormonen de ontwikkeling van fetussen dusdanig beinvloeden dat deze mensen met een homosexuele voorkeur geboren worden dan is dit hoogst revolutionaire informatie die tot op de bodem moet worden uitgezocht.
  Na een eerste oppervlakkige zoektocht op internet heb ik nauwelijks iets kunnen vinden over de relatie tussen man-made chemicals and homosexualiteit.
  Ik ben wel een interessante post tegengekomen van iemand die ook meent dat er een verband is tussen die chemicals and homosexualiteit en dit aan de hand van enkele voorbeelden uitlegt:

  “Scientists have known for quite some time that man-made chemicals screw with hormones which, in turn, cause dangerous and destructive effects on such processes as a developing fetus. In experiments, scientists have given female rats extra estrogen (same effects as the man-made estrogen like chemicals we ingest daily) and at birth the offspring showed striking abnormalities stemming from disrupted sexua| development. This, my friends, is, I believe, happening to us right now and these abnormalities not only affect sexua| organs, but the brain and other organs as well. This can lead to homosexual behavior as the natural male-female order of the world is being affected. Likewise, the chemicals cause female-like changes in the brain to which would explain why may homosexuals have both female and male type thinking and behavior.”

  Voor de hele post, zie hier: http://curezone.org/forums/am.asp?i=2098198

  Daarnaast ben ik nog een studie tegengekomen die mogelijk een verband heeft vastgelegd tussen prenatale blootstelling aan de synthetische estrogen diethylstilbestrol (DES) en homo en bisexueel gedrag. In dit geval een onderzoek onder vrouwen gedaan.

  Link: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3977584

 10. http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/03/de-normalisering-van-porno
  En met mijn neefjes chat ik bijna elke dag. Ze zijn zestien en negentien. Tieners. Die moeten er wel om lachen… hun tante in deze business.”

  +++ ze rukken zich suf op hun tante

  Ik heb een appartement in Den Haag en een prachtig huis in Los Angeles, waar ik met mijn man Mark woon, we hebben een mooie auto, gaan vaak uit. Dat kan allemaal door mijn werk.”

  +++ Wat een promotie toch voor het vak ,nou meiden je ziet het waarom nog langer bij de appie of Lidl achter de kassa zitten , verkopen die smuts en voor de camera er mee

  dat het volgens haar een volstrekt normale baan is

  +++ Ja joh lekker van 9tot5 boterhammetje mee in een trommeltje en lekker de hele dag je suf laten neuken voor de camera .

  Een gezin. Lekker tutten met m’n kind. Of ik het ga vertellen wat mama doet of deed? Dat weet ik echt nog niet. Dat zie ik dan wel weer…

  +++ zo heel normaal vind ze dit dus eigenlijk ook niet maar het verdiend voor haar bakken met geld .

 11. Bij deze nog twee links naar studies die aansluiten op de dingen die Dr. Curtis Duncan stelt en de zaken die in de docu The Dissapearing Male naar voren komen.

  Pollution Causes Homosexuality in Birds, Study Suggests

  http://www.foxnews.com/scitech/2010/12/02/pollution-causes-homosexuality-birds-studies/

  Why boys are turning into girls.
  Gender-bending chemicals are largely exempt from new EU regulations, warns Geoffrey Lean.

  http://www.telegraph.co.uk/earth/earthcomment/geoffrey-lean/6418553/Why-boys-are-turning-into-girls.html

  Tot slot nog een link naar een langer artikel:

  Homosexuality: An illness caused by Industrial Pollution, Pharmaceuticals & Broken Homes

  http://newsfromatlantis.blogspot.nl/2011/09/homosexuality-illness-caused-by.html

 12. wat vind je hiervan:??

  http://i57.tinypic.com/315n2q1.jpg

  snel hier geupload zodat iedereen dit uiterst merkwaardige fotobestand kan inzien. De NWO accepteert (logisch) sex met 10 jaar oude gassies,
  ,

  • http://www.theguardian.com/politics/2014/feb/28/patricia-hewitt-age-of-consent

   Hewitt wrote in her letter: “Our proposal that the age of consent be reduced is based on the belief that neither the police nor the criminal courts should have the power to intervene in a consenting sexual activity between two young people. It is clearly the case that a number of young people are capable of consenting to sexual activity and already do so.”

   The release relates to an NCCL report on sexual law reforms. In it Hewitt also said: “The report argues that the crime of incest should be abolished. It says, ‘In our view, no benefit accrues to anyone by making incest a crime when committed between mutually consenting persons over the age of consent’.”

 13. Om Afrika te ontvolken moeten daar in alle landen homofilie strafbaar worden gesteld want dan kunnen ze naar Europa komen en krijgen ze gewoon asiel

 14. Ik blijf juist wel thuis.

  Niet normaal meer of doodgewoon:

  Vengaboys met geurboot op Canal Parade

  Eerder werd bekend dat Conchita Wurst meevaart tijdens de Canal Parade.

  http://www.nieuws.nl/entertainment/20140716/Vengaboys-met-geurboot-op-Canal-Parade

Trackbacks/Pingbacks

 1. Poetins dochter woont in de Krimwijk in Voorschoten | Martin Vrijland - […] geworden. Het staat immers voor mannelijkheid en testosteron; iets wat sterk indruist tegen de holebi-agenda die Europa openlijk loopt…
 2. Poetins dochter woont in de Krimwijk in Voorschoten | Martin Vrijland - […] a dirty image. It stands for manhood and testosterone, something that drifts firmly against the holebi-agenda that Europe openly…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close