Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

René de Brouwer gewoon aan het werk op crematie-dag Fred de Brouwer *Update2*

René de Brouwer gewoon aan het werk op crematie-dag Fred de Brouwer *Update2*

Omdat ik enigszins twijfel aan de dood van Fred de Brouwer, leek het mij nuttig eens te bellen met zijn broer René de Brouwer, die ik afgelopen zondagochtend ook al sprak. Sowieso vond ik het raar gister te lezen op WaarInHolland.nl (site van kamp Poot, Chipshol) dat Fred de Brouwer vandaag zou worden gecremeerd. Een andere site gebouwd door Nederlandse bloggers, genaamd Hier is Thailand, meldde vandaag dat Fred de Brouwer al is gecremeerd. Of worden dit soort websites bedacht door reclamebureau Key dat ook in het pand van de firma Chipshol van de familie Poot op Schiphol-Rijk gevestigd is?

Hoe kon René de Brouwer afgelopen zondag nog in Nederland zijn en zo snel naar Thailand afreizen? Het is toch wel een flinke dag reizen. Alleen de vluchttijd is al bijna 12 uur. Tel het reizen naar Schiphol vanuit Oldenzaal en het inchecken erbij, dan ben je zo 3 uur verder. In Thailand moet je dan ook waarschijnlijk nog reizen. Al met al zit je al gauw aan een vol etmaal. Liegt de broer van Fred de Brouwer of heeft hij gewoon besloten dat zijn broer net zo goed gecremeerd kon worden zonder zijn aanwezigheid?

Het door René gebruikte telefoonnummer komt uit Oldenzaal. Eerder meldde hij op een blog uit het kamp van Micha Kat dat hij in Duitsland woont. Ook het bedrijf Travel With Style (domeinregistratie zie onder), waarnaar de telefoon wordt doorgeschakeld na het drukken op *, bevindt zich in Oldenzaal. Het lijkt erop dat dit bedrijf van broer René is. Het moet voor René de Brouwer dus vrij eenvoudig zijn een ticket naar Thailand te regelen. Ook moet hij op de hoogte zijn van de reistijden en het tijdsverschil van 5 uur. Als u onderstaand filmpje hoort, kunnen we maar 1 ding concluderen. René de Brouwer is gewoon in Nederland. Is hij dan misschien gewoon niet geïnteresseerd in de crematie van zijn broer of hebben we hier te maken met de beste 1 april grap ooit? Het zou wel een hele nare grap zijn.

Update

Nu zou ik me kunnen voorstellen dat er mensen zijn die zeggen “Ja, maar je hoeft toch niet persé naar de begrafenis van je broer in Thailand? Het is niet om de hoek.” Ook kan ik me voorstellen dat mensen denken “Misschien heeft René de Brouwer een vestiging van zijn reisbureau in Thailand en is hij na de crematie weer gewoon aan het werk gegaan.” Die laatste vraag zou dan inhouden dat de telefoonlijn naar Thailand doorgeschakeld is. Dat zou je moeten horen aan het doorschakelen. Bovendien hoort u op de achtergrond van het telefoongesprek hierboven dat er Nederlands gesproken wordt. Om de eerste vraag op te helderen plaats ik hier een stuk uit een telefoongesprek van een aan Micha Kat gelieerde blogger met de naam Nico van den Ham. De reden van het bewust lekken van onderstaand telefoongesprek is waarschijnlijk te vinden in het willen verklaren van het feit dat René de Brouwer geen contact met journalisten wil. Dit blijkt uit het artikel dat Nico van den Ham hierover plaatste. In een later stadium zal ik wellicht de gehele gesprekken plaatsen, maar eerst heb ik het meest opmerkelijke stuk uitgelicht.

Bij het luisteren naar het telefoongesprek moet u zich twee dingen afvragen: 1. Waarom zou de broer van Fred de Brouwer een volslagen onbekende blogger Nico van den Ham bellen (met het excuus dat hij het telefoonnummer van Henk Krol zoekt)? 2. Waarom zegt René de Brouwer dat hij naar Thailand gaat, maar is hij op de dag van de crematie gewoon in Nederland?

Update 2

Ineens was daar de draai van Henk Krol vanavond bij Pauw & Witteman dat de crematie van Fred de Brouwer aanstaande donderdag zal plaatsvinden. Vanavond zou de herdenkingsbijeenkomst zijn geweest. Wat een rare omgekeerde volgorde vindt u niet? We zullen zien wat voor vervolg dit krijgt.

TravelWithStyle

Bron linkvermeldingen: Keyagency.nlWaarInHolland.nl, hieristhailand.nl, howmanyhours.com, WithStyle.nl, TimeAndDate.com, NicovandenHam, pauwenwitteman.nl

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
30 Comments

 1. Hoi Martin is het niet een beetje raar dat de broer van helemaal geen commentaar wilt geven , geen enkel stukje van zijn sluier oplicht !!!
  Hij zou op z,n minst minimale te verifieren info kunnen geven !!
  Maar de Brouwer heeft waarschijnlijk nog meer familie en niet alleen een broer .
  Dus dan maar verder zoeken naar die familie en daar aan vragen als de broer van geen info wilt geven !!

  • Vind je dat zo raar? Ik vind het eigenlijk veel opmerkelijker dat hij gewoon op de dag van de crematie van zijn broer aan het werk is op zijn reisbureau.

 2. Inderdaad een De Brouwer en Travel with Style (een van de handelsnamen van “withStyle”) op een en hetzelfde adres in Oldenzaal…

  http://bedrijven24.com/de-brouwer-gerard-hollinkstraat-oldenzaal
  http://www.kvk.nl/orderstraat/product-kiezen/?kvknummer=081417250000

 3. Ik heb net de Panorama gebeld met de vraag of er iemand van hun naar de crematie is geweest uit condoleance en of ze misschien een adres hadden ,waar een kaartje naartoe gestuurd kon worden.
  De aardige dame aan de lijn zei geen van beide, maar wist me te vertellen dat Koen Voskuil van het AD dagelijks contact had met de Brouwer (dat wist ze om ze Koen kent). Voskuil kent de vriendin van de Brouwer ook.
  Verder heb ik de ambassade gebeld, maar die was helaas al gesloten.
  Die meneer Bosma aldaar weet vast wel waar en wanneer hij gecremeerd is.
  Met die info en de info van de ziekenhuizen is dat makkelijk te achterhalen of dat 100% accuraat is, dan moet je wel iemand kennen in Thailand die daar even naar binnen stapt, iemand?

  • Ps dat zou dus betekenen (zomaar even een gedachte), dat Fred de Brouwer en Voskuil in het complot zitten en afgekocht zijn.
   En verklaart ook het fake moord verhaal uit het Poot kamp ,als dreiging/bangmakerij richting Krol die nu opgeroepen wordt als getuige ,door de Roestige spijker, nadat er waarschijnlijk al een deal is gemaakt.
   Die stukken van het AD van Voskuil zijn ook niet echt harde bewijzen tegen Demmink.

   • What if Krol is on the same side? 😉

 4. @Martin
  Alles is mogelijk, goed nieuws op KLOL worden z’n vaste stamgasten langzaam wakker en er worden vragen gesteld over Rubinstein connectie Abramoff,
  Nu effe de chemtrails zon in, check je site vanavond en ga morgen de ambassade bellen.

  Reactie klokkenluider online(naam heb ik even verwijderd)
  Nu gaat zelfs……. twijfelen,want ik kan niet toezien hoe Amerikaanse lobbyisten Nederland komen uitmelken zoals ze bij de American natives hebben gedaan.
  Nederland,ben op uw hoede.
  De wolf loopt in Nederland in schaapskleren!
  Micha, verklaring graag

  • Beroepsprofiel lobbyist:
   http://www.nationaleberoepengids.nl/Lobbyist
   lobbyisten blijven meestal uit beeld.
   ze werken achter de schermen.
   Tja, als je Jack Abramhoff heet dan zit er niets anders op dan achter de schermen te werken.
   Gelukkig hadden Harry Lensink en JDTV het gemeld.
   Goed werk mannnen.Samen komen we er wel.

 5. http://pauwenwitteman.vara.nl/

  VANAVOND HENK KROL IN PAUW EN WITWASMAN.

  BLIJFT DE OMERTA GEHANDHAAFT BIJ P&W OP HET WOORD ‘DEMMINK’?

 6. Hier zit inderdaad een luchtje aan. KLOL verwijst naar pagina op waarinholland.nl [1] (de site van die gozer die daags na Micha Kat’s explosieve cover-blowout door MartinVrijland.NL op 26 maart 2014, een diepte interviewtje van 16.20 min met Micha Kat deed [2]) als bron voor de crematie van Fred de Brouwer. Maar waarinholland.nl op haar beurt verwijst naar een webpagina op het KATholiek Nieuwsblad als ultieme bron voor de crematie. Wetende dat Fred de brouwer een Jood was (of is) , is dat hetzelfde wanneer ene Moshe Moss gaat informeren bij ene Rabbi Ranzijn waar de crematie plaatsvindt, de Rabbi verwijst vervolgens naar het KATholieke Nieuwsblad van de Kapelaan Rijkers voor de details om op tijd te zijn voor de condoleance receptie.

  [1] Onthuller Demmink escapades Fred de Brouwer morgen gecremeerd
  31 maart 2014
  http://www.waarinholland.nl/onthuller-demmink-escapades-fred-de-brouwer-morgen-gecremeerd/

  [2] Interview_met_Micha_Kat_over_situatie_Martin_Vrijland
  27 maart 2014
  http://www.youtube.com/watch?v=sbxwXKguxbw

 7. ook bevinden zowel waarinholland.nl als klokkenluideronline.is zich op de servers van de ijslandse hostingprovider 1984.is

  hoewel het klokkenluideronline domein op naam van micha kat is geregistreerd is waarinholland.nl is anoniem geregistreerd, whois informatie herleidt naar de bahamas…

 8. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/04/dreigement_fritzke1.png

  • Why Karma Is Bull Shit

  • welke facebookpagina?
   Pedozaak?
   waarom is Oebele boos?

 9. ik heb gisteravond mn tv aangezet om krol te horen bij Pauw&witwasman.
  Ik trok die Pauw al niet met zn onverbloemde NLP ,maar die gespeelde’kritisch pruilende mondje tic'(is ook NLP)van Wiswasman is de limit,ik trek dat niet.Dus ik haakte al af bij de 1e mindfuck(perceptie-management-social engineering) over marokkanen dat feitenlijk aanstuurt op een verbod op zowel ‘thuiszitten als ‘rondhangen'(dus pure slavernij) WALGELIJK!
  Dus ik heb Henk Krol dus niet gehoord, maar je ziet al aan die schijnheilige kop dat ie volledig controlled is.

  • het moet’feitelijk’zijn, excuus voor lichtelijke maar hardnekkige dyslectie en slordigheid,best irritant lijkt me.ik zal er beter op letten.

   • Maakt niets uit Anti (althans voor mij) spellen komt van het Engelse to spell (magie).
    De taal en het groene boekje is ook een van de grootste mind fucks die er is .
    Moet je kijken hoe de BATAAFSE GRONDWET is geschreven 200 jaar geleden .
    Wat toen een lange ij was is nu weer ei enzovoorts, constant veranderen is ook social enginering, stay sharp!

   • ik word helemaal knetterleip van de WIFI-stralen.
    ik heb niet draadloos mn internet,maar woon in flat.Mn computer geeft al 7 buur-computers aan.

  • Ha ha inderdaad dat mondje van Witwasman. Het had leuk geweest als lakei Pauw aan Krol had gevraagd , vind u het niet vreemd dat u opgeroepen bent ipv Marcel Vervloesem .
   Het is maar een buikspreek pop met een romeinse kop, die Pauw.
   Ik wacht nog steeds op dat bewijs van Vervloesem over Demmink waar hij mee zou komen.
   Dat hele Wilders verhaal inclusief die shooting is goed over nagedacht maar goed dat weten we, social enginering.

   • Krol zegt dat er een herdenkingsdienst is geweest (uitzending gemist), maar waarom wist die dame van de Panorama mij dat niet te vertellen gisteren?
    Zou Voskuil bij de herdenkingsdienst zijn geweest volgens de Panorama had die dagelijks contact met Fred de Brouwer.
    Het is een spin verhaal, Krol is dus ook part of the club.

   • @MineurF
    Ik ben bang dat dat er niet en misschien wel nooit komt, tenzij….

    …tenzij er echt een paar zeer dappere insiders opstaan die met film geluid en al Demmink en vele andere totaal in hun blote reet aan de wereld tonen.

 10. EXTRA en BREAKING:
  20.000 bezoekers dagelijks op de site KLOL
  ja, ramptoerisme noemt men dat.

  • Dan moeten er hier 200.000 echte waarheidszoekers en verontruste burgers komen die echt willen dat hun kinderen en kleinkinderen in een veiliger wereld zullen leven!!!!!!!!!!!!

   Kom op mensen verspreid deze sitenaam, doneer en vorm een netwerk van verantwoorde burgers die NEEderland beter willen maken

   zegt het voort……..(tot heel Nederland de waarheid heeft gehoord)

 11. Wat een lol: “we” mogen schriftelijk vragen stellen aan MK, die ze dan gaat beantwoorden. Wel met naam en toenaam ondertekend uiteraard, want MK, als oppertrol, wil exact weten, wie hem het vuur aan de schenen legt. Zodat hij dat aan zijn superieuren kan overleggen. EN misschien weer een bonus uit het vuur sleept ??

  Waarom niet spontaan vragen beantwoorden, maar vergen ze voorbereiding, net zoals ze als bij ons “geliefde” vorstenhuis moeten doen ?

  Zucht MK: verzin eens iets minder doorzichtigs.

 12. Pauw & Witteman Henk Krol Di 1 April 2014

  Henk Krol zei dat dat op donderdag Fred de Brouwer wordt gecremeerd.

 13. Vandaag nog een poging gedaan om Jitze Bosma (algemene zaken/Thaise ambassade)te bellen met de vraag waar Fred de Brouwer gecremeerd wordt.
  Ik kreeg z’n Thaise secretaresse aan de lijn die vertelde dat hij Maandag weer op het kantoor is , maar dat hij nu in Bangkok zit (waarschijnlijk met Fred te overleggen). Nee serieus , als meneer de Brouwer echt dood is (vermoord) dan mijn oprechte medeleven aan de nabestaande (als men dit leest), echter dat hele verhaal staat op losse schroeven.
  @Martin veel succes vanavond bij Pateo radio al vind ik het wel jammer dat Francis Capelle er niet bij is, want die zit wel op dezelfde lijn , denk ik Martin. Luister naar dit gesprek en oordeel zelf,

  • @MineurF, francis kennen we,hij heeft een goed punt dat de alternative media transparant moet zijn,maar is vreselijk vaag over ‘de alternatieve media’ en ‘organiseren’ schijnt al vloeken in de kerk te zijn. imo heeft francis voor 10% gelijk en de rest kan ik hem in zijn hersenkronkels niet volgen.(daar heb ik het ook dagenlang met hem over gehad)
   Te vermoeiend en ingewikkeld om te beschrijven.
   Daarvoor kun je beter de uitzending beluisteren met arend zeevat bij frontierradio van een poos geleden.
   Want nu haalt francis toch weer dingen uit zn verband.
   Bovendien begijpt ie niet dat als je een duur hotel afhuurt de toegangsprijs 50 euro is,en als dan het kwartje valt begint ie steeds weer over een klokkenluiders-vangnet waar geen geld voor is.
   Absoluut niet te volgen gedachtengang imo.
   Niemand vraagt om een financieel klokkenluiders-vangnet,dus waar hebben we het over.Ook zegt ie steeds dat de ‘alternatieve media’ oproept tot acties waardoor mensen in de problemen komen.En dat is gewoon volslagen bullshit.
   Francis heeft zn punt gemaakt zoals ie zelf ook zo wijs heeft verwoordt.

   Ik heb de radiouitzending van gisteren, francis met johan over micha nog niet kunnen na beluisteren.

   • Ik heb alle vertrouwen in Martin en wat ik lees ook in de vaste bezoekers hier, hoe kunnen wij echt dan een vuist maken? Martin heeft alle steun nodig nu.
    Hoe kunnen wij ons verenigen buiten het virtuele om, misschien loop ik wel langs je op straat bij wijze van.
    En dan moet het ook nog zo zijn dat niemand daar weet van krijgt plus je krijgt ook weer infiltranten.
    Sowieso zeg ik niets meer wat ik ga doen vanaf nu, bv bellen naar mensen om info los te krijgen. Ik zal het later na de aktie pas posten (was een beetje dom van me).
    Alle zeilen moeten nu bijgezet worden.
    Martin als het goed is heb je mijn e-mail,
    je kan me altijd mailen man, stay strong!

 14. Wat ik ook raar vind is dat Fred twee en een halve week later pas wordt begraven , en gecremeerd .
  Joden moeten vrij snel begraven worden en mogen toch niet gecremeerd worden ??
  http://www.uitvaart.nl/infotheek/de-plechtigheid/religie-en-rituelen/joden

  http://innerned.org/stervenenjodendom10.html

 15. Op Thailandblog.nl werd ook heel wat hierrond geschreven. Zo schreef een vaste columnist van deze blog: Dick van der Lugt zegt op
  17 maart 2014 om 07:47
  @ Jan Jazeker. Ik was vrijdag op de ambassade. Jitze Bosma hield zich ermee bezig. Als ik me goed herinner, krijgt De Brouwer een joodse begrafenis.

  Dit is vreemd omdat het zogenaamde ongeval pas op vrijdagavond gebeurde als ik me niet vergis. Zulk een pro-actieve aanpak van de ambassade niet gewend zijnde stelde ik deze vraag enkele malen op de blog maar deze toch normale vraag werd evenveel malen niet gepubliceerd.

Trackbacks/Pingbacks

 1. De dood van Fred de Brouwer lijkt een Hoax | nieuwsbreker - […] deze zaak Brouwer. De broer van Fred de Brouwer is niet bij de crematie geweest wat zeer vreemd is…
 2. Inlevingsvermogen | Swap I. Chou - […] UPDATE 2: De broer van Fred Brouwer neem de telefoon niet op, dus volgens Vrijland is hij nog in Nederland! […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close