Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Rusland breekt zich los van de New World Order

Rusland breekt zich los van de New World Order

Toen Vladimir Poetin werd verkozen tot president van Rusland in 2000, was Rusland compleet failliet. Rusland was 16,6 miljard dollar aan het door de Rothschild families gerunde IMF (Internationaal Monetair Fonds) verschuldigd. Daarbovenop had Rusland nog een lening van 36 miljard dollar bij de – eveneens door Rothschilds gecontroleerde – Paris & London Club of Creditors. Poetin maakte echter handig gebruik van de stijgende internationale olieprijzen en gebruikte een deel van de winst van de grootste Russische olieproducent Gazprom om zo de schulden af te betalen. De voortschrijdende prijsstijging van de olie zorgde ervoor dat Rusland financieel onafhankelijk werd van de door de Rothschilds beheerste wereldbanken.

Dat Rusland misschien soms een beetje vals gespeeld heeft om van deze financiële slavenketting van de Rothschild-familie af te komen, blijkt bijvoorbeeld uit de rare ontwikkelingen met betrekking tot Shell in 2006. In 2006 raakte Shell een belangrijk aandeel kwijt in Sachalin, op dat moment ‘s werelds grootste LPG-ontginning. Poetin dwong Shell tot de “verkoop” van het meerderheidsaandeel. Shell hield een kwart van Sachalin in handen, en de ontwikkeling van de gasvelden werd aan staatsbedrijf Gazprom overgelaten. De Russen zijn dus slim. Ze laten het Westen investeren in de ontwikkeling van olie- of gasvelden, maar pakken de boel vervolgens simpelweg af. En waarom zouden ze ook niet? De door de Rothschild families beheerde grootste banken en multinationals wereldwijd zijn immers de grootste dieven van de massa die op deze aarde rondlopen. Zij vormen via inteelt de 1% van de wereldbevolking die alle rijkdommen van de aarde beheersen. Poetin wil zijn land – het grootste land ter wereld – van deze machtsstructuur ontkoppelen. Toen Poetin in 2006 de schuld aan de Rothschilds had afbetaald was de Russische financiële afhankelijkheid van deze Joodse financiers dus voorbij.

Rothschild agent Mikhail Khordorkovsky, een Russische Jood, behaalde zijn fortuin samen met vele andere joodse oligarchen, door privatiseringen tijdens het regiem van president Boris Jeltsin. Met de steun van Jacob Rothschild begon Khordorkovsky de Menatep Banking Group vlak voor de val van het communisme in 1990. De Menatep Banking Group wordt geassocieerd met de Rothschild – Soros Carlyle Group. Ook hier duikt weer de naam van George Soros op. Soros is een zeer belangrijke New World Order voorvechter die overal als financier opduikt en dus als belangrijke Rothschild pion mag worden beschouwd. In 1995 kocht Khordorkovsky Yukos Oil voor 350 miljoen dollar. Hij werd een van de rijkste mannen ter wereld met een persoonlijke waarde van tenminste 1 miljard dollar (wat toen nog veel geld was). In oktober van 2003 werd Khordorkovsky gearresteerd voor verduistering. Natuurlijk was dit Poetin’s methode om de Rothschild invloeden een kopje kleiner te maken.

Zoals de meeste rijke Joden hun financiële macht gebruiken om een land te ondermijnen via de Gene Sharp methode, wierp ook Khordorkovsky zich op als een criticus aangaande de inspanningen van Poetin om Rusland politiek, cultureel en spiritueel te verenigen. Khordorkovsky gaf miljoenen uit om het Poetin-regiem omver te werpen. Dit deed hij door de financiering van “democratische hervormingspartijen”. Via Khodorkovsky probeerden de Rothschilds weer grip op Rusland te krijgen. De Rothschilds zaten namelijk achter de overname van Menatep Banking & Yukos Khordorkovsky ‘s Oil. Dit wordt bewezen door het volgende:

 • In februari van 2004, direct na Khordorkovsky’s arrestatie werd geopenbaard dat Khordorkovsky’s Menatep Bank  opereerde vanuit het eiland Man, een Brits offshore belastingparadijs.
 • De Britse pers meldde dat de aandelen Khordorkovsky in Yukos Oil werden doorgesluisd naar Jacob Rothschild vlak voor Khordorkovsky’s arrestatie.
 • Menatep ontkende dat Jacob Rothschild ook maar iets te maken had met Yukos Oil. De uitleg was dat Jacob Rothschild wel nauwe banden had met de Menatep bankgroep, maar dan alleen via de Open Russia Foundation (waar ook Henry Kissinger in zit). Menatep vergat alleen even te vermelden dat de Open Russia Foundation werd opgericht door Yukos Oil.

Menatep bood Poetin aandelen in Yukos Oil, maar  Poetin loste dat anders op. Hij zei gewoon “het bedrijf is van Rusland”. En ook hier geldt: waarom ook niet? Poetin pakt gewoon terug wat aan Rusland toebehoort.

Je mag dus wel met een gerust hart stellen dat het door de Rothschild families en de aan hen gerelateerde inteelt-bloedlijnen via haar machtsstructuren van het zionisme, de geheime genootschappen en de katholieke kerk wereldwijd, Rusland – onder leiding van Poetin – als een grote bedreiging zien in het vestigen van hun lang gedroomde New World Order. Dat is ook de reden dat het Westerse imperialisme nu zo de Russische grensgebieden bedreigt, zoals nu in de Oekraïne zichtbaar wordt. In 2008 accepteerde de Russen de Westerse inmenging in Zuid-Ossetië te Georgië niet en sloegen hard toe. Opmerkelijk feit is, dat dit plaats vond tijdens de Olympische spelen van Peking. Het vergelijkbaar Olympisch moment waarop de Oekraïne in handen van het Westen viel. Toen maakten de Russen van de Olympische spelen gebruik en liepen binnen enkele dagen over Georgië heen. We kunnen dus misschien nog wat verwachten aangaande de Oekraïne.

Bron linkvermeldingen: fas.org, gewoon-nieuws.nl, pbs.org, rumormillnews.com, diaspora.gov.ge, Wikipedia

468 ad

17 Comments

 1. goede ontwikkelingen,het wordt hoog tijd dat de russische beer die nwo-homos een poepie laat ruiken.

  wat betreft die 1% die altijd wordt genoemd.
  die 1% van de wereldbevolking, dat zijn toch nog 70 miljoen mensen,ik ben wel benieuwd hoe de rijkdommen dan over die 70 miljoen mensen verdeeld zijn.
  Wanneer hoor je nog bij die 70 miljoen rijkste mensen?
  Als je 1 miljoen vermogen hebt oid?
  Misschien kan Anthony Migchels (financieel expert)zich daar eens over buigen.

  Ik weet wel dat’agenda21 filantroop’George Soros goed is voor 22 miljard.

  • Ja ik ben met je eens dat die 1% waarschijnlijk een beetje uit de lucht gegrepen is. Het werekelijke percentage zal nog wel iets kleiner zijn..

   • @Martin exact!
    En of het nou 1 % is, 0,5 % of 2 % doet er niet toe.
    In principe is het een relatief kleine groep ten opzichte van de grote massa.

    HEt grootste deel van de grote massa is helaas niet in staat (te dom, te druk, te jong nog(levenservaring nodig), te ongeinteresseerd(kun je ze wel aanrekenen, want zijn hun, hun kinderen en hun kleinkideren) belangen), te bang en last but not least te lui) dit allemaal te begrijpen laat staan te “overzien”!

    Vandaar dat mijn schatting van dat deel van de grote massa dat wel inzicht heeft in de werkelijke krachten en structuren van deze wereldse machten ongeveer even groot is. Laten we het houden op ca 1%!

    Dat betekent dat 1% aan de ene kant van de massa

    D.w.z. Aan de ene kant trekt die 1% aan de massa om deze voor zich te laten werkene met de nodige indoctrinaties en propaganda methoden en wij die andere 1% aan de andere kant van die massa trekt om ze te laten inzien hoe ze bedonderd, ja belazerd worden.

    Ik denk dat de echte slimme jongens&meisjes aan beide kanten minder dan die (geschatte) 1% is, maar goed het beeld is duidelijk.
    Je zou het makkelijk in een goede spotprent(nix cartoon of kartoon want dat is de taal van de overwinnaar [zie Herstel de Republiek] en die spreken we alleen in hun land of met andere mensen die onze taal niet spreken, want helaas de voertaal) kunnen uitbeelden!

   • @martin, ik schat dat dat groepje
    pusant rijke inteelt ongeveer 0.1 promille is van de 0.1% rijksten der aarde.
    Ik ben juist wel benieuwd hoe die geld-piramide eruit ziet.
    En als we dat in het licht zien van het georgia guidestones scenario,dan is de bedoeling-schat ik-circa 35.000.000 zit’op rozen’ met voor hun aan het werk 465.000.000 gehersenspoelde tevreden slaven.
    Met nog steeds die ‘top inteelt elite’ van 0.1 promille van de 0.4%(?)van de toplaag.zoiets

 2. Even over de Nederlandse versus de Engelse taal.

  Een paar voorbeelden (neem ze gerust over op verjaardagen of wat voor bijeenkomst ook):

  1) Spotprent of cartoon?
  2) Klokkenluider of whistleblower?
  3) Paardebloem of Dandelion?

  Wat 1) betreft: het woord “Spotprent” daar spettert de spottttt al vanaf

  2) Iemand die de waarheid boven water brengt, hoe doe je dat?
  Op een fluitje (van een cant 🙂 🙂 ) blazen of de KLOKKEN luiden??

  Ik zou zeggen wat DEMMINK betreft elke dag ALLE klokken in NEEderland !!!!!!!!!!

  ad 3) Dandelion betekent leeuwentand, nou klinkt dat wel heel stoer voor zo’n geelgerozet bloemetje in de wei, maar hier in de wei in Neederland lopen geen leeuwen. Wel paarden!
  en in Afrika waar wel leeuwen zijn, daar groeien geen paardebloemen!
  Dus voor mij is het paardebloem, prachtig toch EN (sic) een paard is een edel dier, dus…..

  • “cant” moet “cent” zijn

   NEEderland !!!!!!!!!! moet zijn NEEderland luiden!!!!!!!!!!

   en in Afrika moet zijn En in Afrika

 3. Ha ha, dat zijn er echt geen 70 miljoen hoor.
  We hebben het hier over enkele tienduizenden en meer niet.
  De rest zijn misschien wel rijk, maar beschikken niet over miljarden…

  Op de Bilderbergerconferentie zijn altijd zo’n twee tot 300 mensen aanwezig die tot de genodigden behoren. 200 man zouden nooit veel invloed kunnen hebben als er in dit land en amerika nog 2000 anderen zijn met meer macht en wellicht andere plannen.

  Ik ga ervan uit dat in Nederland hoogstens 300 man tot de werkelijke elite behoren. In de VS natuurlijk meer, misschien wel 3000 , maar zo kom je wereldwijd tot enkele tienduizenden. Of misschien 100.000 , 200.000 man. Dat is geen procent van de wereldbevolking,
  Maar hun slavendrijvers bezitten ook veel, je moet die denk ik meerekenen om tot de helft van het bezit van de planeet te komen….

 4. Mee eens, er zijn grenzen, en wat rusland betreft wel heel letterlijk. Kiev was is en blijft bakermat van Rusland en haar taal (schrift, cyrillisch), religie (Orthodox) en ras (Scandinavisch/slavisch). De hoogmoed van de pedoclub in Brussel en New York kent echter géén grenzen. De infiltratie in de “opstand” is onomstotelijk en openlijk.
  Eventueel is het wapengekletter bedoeld om wel miljarden te verkrijgen, maar duidelijk te maken dat de “hervormingen” (=aanstellen van westerse marionetten) die het IMF “eist” (aandoenlijk) niet te getolereerd worden door Putin.
  Ze hebben al miljarden geleend maar die betalen ze gewoon niet terug (nietwaar Rabobank, lastig met je incassobureautje), dus tja, tot een Versailles komt het niet.

  Maar scenario B: Georgie/Tsjetsjenië is zeker niet onmogelijk.

  Kijken of Timmermans komende week nog durft te demonstreren..

 5. Ik wist niet dat Rusland al in 2006 onder de Rothschildschuld uit is gekomen, dat is grappig. Goed artikel Martin…
  Geen wonder dat zij tegen de homoficering van de maatschappijen durven op te komen.

  Als je kijkt hoe het westen Uganda dwingt zijn wetgeving over homofilie aan te passen, dat lijkt op hoe de CIA ooit de Australische regering dwong te stoppen met voorlichting over marihuana… Omdat het de geest stimuleert…Ha ha…
  Men belde doodleuk het ministerie van onderwijs en kondigde aan dat er een economische boycot zou komen als Australie hiermee door zou gaan…

 6. De EU is erin geslaagd een pro-Russische corrupte elite te vervangen door een pro-Europese corrupte elite.

  http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2014/02/26/wat-nu-eu-in-oekraine

 7. De “psychopaten-elite-slangencult” wilt voor G-d spelen en wilt ons hun wil opleggen,wat ze uiteindelijk ons duidelijk willen maken en aan het verstand willen brengen,is dat wij als mensheid maar beter hen kunnen gehoorzamen.
  Biologische kleding aanschaffen,natuurlijke-voeding,een remedie vinden om geregeld ons te ontgiften van de uitwerking van chemtrails ect ect,zoveel mogelijk een natuurlijk-mens blijven.
  Voor de rest is het vechten tegen de bierkaai,ze slaan alle vormen van opstand neer,om vervolgens nog steviger de touwtjes in handen te krijgen.
  Er wordt wat anders gevraagd van mensen die doordrongen zijn van wat er zich afspeelt op deze planeet,namelijk,in de eerste plaats alles wat ook maar schadelijk en destructief is,buiten de deur te houden,zowel wat de mond ingaat,of door de huid,als informatie en dergelijke die uit “hun” koker komt,op geen enkele manier dienen we het “beest” te erkennen,op geen enkele manier te gehoorzamen,op geen enkele manier nog te vertrouwen,de politiek is een speelbal en werktuig van de heersende “psychopaten-elite-slangencult” het is een grote monsterlijke samenzwering van evil-spirits en “foute” bezeten idioten om in ieder geval deze planeet tot hun bezit te willen maken.

 8. Poetin is een hero!
  Het doet me goed, om te zien dat er steeds meer Nederlanders wakker worden.
  Respect voor deze site, respect voor Martin.

  Ik als moslim, groet jullie mijn vrienden

 9. George Orwell had het goed gezien
  http://nl.wikipedia.org/wiki/1984_(boek)

  en kijk eens naar de opdeling van de wereld volgens Orwell
  http://commons.wikimedia.org/wiki/File:1984_fictitious_world_map_v2_quad.svg

 10. Dit is geen anti -joods betoog, echter is het inmiddels duidelijk dat religies geinfiltreert worden en misbruikt worden ,ook het jodendom en het joods zijn. Dit zal ik toelichten. Ik denk het inmiddels duidelijk is wat de plagen van de mens zijn en dat deze info bijdraagt aan een grotere bewustzijn om het wereldplaatje te zien

  Er bestaat een ketterse sekte , de ” Shabataian frankisten , een organisatie die het Jodendom , het zionisme en de vrijmetselarij controleren. Ze begonnen als volgelingen van Shabatai Zvi (1626-1676) en later Jacob Frank ( 1726-1791 . ) Zij geloven dat Shabatai de Messias was ( God ) en zijn ziel zal neergezonden tot de 1 van hun , en de w “koning van de Joden . ” genoemd worden

  Volgens hun messiaanse systeem , kan men God worden , dat wil zeggen koning van de wereld. Hiervoor zullen 2/3 van alle Joden opgeofferd worden en een daaraan toegevoegd de vernietiging en slavernij van de rest van de mensheid . Ik geloof dat dit krankzinnige geloof eigenlijk de drijvende kracht is achter de groeiende onmacht in ons geschiedenis , met inbegrip van alle oorlogen , en de wereldproblematiek .

  Ik denk zelf dat Protocollen van Zion een handboek is voor het tot stand komen van dit ‘ koninkrijk . “en geschreven is door Lionel Rothschild

  De Shabataians geloven dat hun koning verplicht is om de Joden te terug te halen naar Israël en de heidenen uit te roeien . Ze geloven dat de Messias niet zal verschijnen totdat de wereld bezwijkt aan het kwaad en ze zijn vastbesloten om dit te maken met een self-fulfilling prophecy . Zo wordt kwaad goed. Dit is een ” Joodse( Shabataiaanse) oorlog tegen de mensheid . ” De Shabataians zijn vaak seksueel ontaardt die zich bezighouden met vrouw swapping , orgieën en incest gebasseert op occultische praktijen en kaballastische ideologie geerft van voorgangers uit Babylon. Vaak doen ze alsof christenen of moslims zijn en vormen zo hun weg naar heidense samenleving te zijn om het te vernietigen . ( ” zie ook Joodse Genocide van Armeense christenen )

  Rothschilds
  Aan het begin van de 19e eeuw begon de Rothschilds campagne om de Joden terug te laten keren naar Israël , door de de aankoop van grond omdat ze misbruik hebben kunnen maken van het uiteenvallen van het Ottomaanse Rijk. Ze kocht later het Suezkanaal om hun macht te projecteren in het Midden-Oosten .

  ” Het vernietigen van het Turkse Rijk en de massamoord op de Armeense christenen waren een stap op de lange en tumultueuze Joodse mars naar de dood van de mensheid . Het vernietigen van het Russische rijk was een andere , gevolgd door de herhaaldelijke vernietiging van Europa, met name Duitsland in de wereldoorlogen gecreeerd door deze joodse sekte in een poging om kunstmatig de Messiaanse profetie te vervullen en de Joden van Europa te dwingen de tegen hun wil te vluchten naar Palestina . ” ( 66 )

  Joodse steun was het enige wat ontbreekt in het plan van de Rothschilds ‘om een ​​wereld regering te vestigen in Jeruzalem , met hen als koning :

  ” Ze kregen Egypte en Turkije failliet . Ze brachten Rusland de afgrond . Ze konden de zwakke Joden omkopen . Ze kochten zelfs de paus om, maar de enige manier om de Joden te dwingen in grote aantallen naar Palestina was om Hitler te zetten en Stalin aan de macht te brengen en toenmalige Joden op een massale en ongekende schaal te vernietigen. ” ( 291 )

  Christenen zijn gedupeerd

  ” In de Joodse gedomineerde media van vandaag , vinden we veel joden die prediken aan het publiek dat de eindtijd eraankomt en dat christenen hun eigen vernietiging in moeten zien als een positief licht alsof het de goddelijke vervulling van christelijke en joodse profetie is. Veel christenen zijn gedupeerd door deze charlatan … de vernietiging van de wereld en haar volkeren zich voordoet als gevolg van de doelbewuste tussenkomst van steenrijke Joden en niet als het resultaat van Gods wil . deze Joodse leiders bekijken de Hebreeuwse Bijbel als een plan , waarin zij opzettelijk vervullen ….

  Ik zie de New World Order als een elite samenzwering voornamelijk gedreven door de behoefte van de centrale bankiers met een sterk ” Joods ” element om hun monopolie op krediet en macht te consolideren . ze coöpteren alle heidense elites en maken gebruik van gemengde huwelijken , met leden uit de Vrijmetselarij en Aryanism . Kijk naar de heidense lidmaatschap van de Illuminati Skull and Bones bijvoorbeeld.
  Gemengde huwelijken zijn een onderdeel van de ” Joodse “-strategie :

  “Ik geloof dat machtige joodse belangen bewust hebben geprobeerd om de Joodse Messiaanse profetie te vervullen voor 2500 jaar en vele volken hebben verleid om hen te helpen om hun doelstellingen te bereiken . Ze hebben ook aangeworven tot vele heidenen door gemengde huwelijken , vriendschap en egoïstische belangen en begaan onmenselijke handelingen uit hebzucht , ijdelheid , of voor andere immorele redenen. Zijn zien het kwaad als iets goeds

  Wat betreft de algemene pad van de politiek en de gezichten van de mensen die de wagen duwen in de richting van WO III , ik denk dat de Illuminati niets anders dan een klein deel van deze joodse beweging is, die minstens 2500 jaar teruggaat .Ik ben van mening dat deze machtige joden de mogelijkheid om meer invloed uit te oefenen dan alle andere groepen samen , voor de reden dat ze zijn geïnfiltreerd zo veel organisaties , religies en overheden , omdat ze een grote invloed hebben in de media . ”

  CONCLUSIE

  Om hier meer over te komen weten zul je moeten verdiepen in het verboden de Joodse messianisme . Grote gebeurtenissen in de wereld vinden plaats door de gedrevenheid vand de Rothschild ‘s megalomanie vanwege het volgen van de Shabataian , met het Oude Testament en de Talmoed als leidraad , ik denk dat heel veel Joden en niet-Joden hier niks van willen weten
  Zeker is dat de rol van de Joodse Rothschild agenten in het bepleiten voor de oorlog in Irak en een aanval op Iran is in overeenstemming met het bovenstaande profiel .

  ” antisemitisme ” is ontmaskerd als psychologische oorlogvoering ontworpen om verzet tegen een sluipende tirannie te ontwapenen door portretteren als racistisch . Het wordt ook gebruikt om joden die zijn gekant zijn tegen dit krankzinnige agenda van de Rothschilds , door de slachtoffers te manipuleren .

Trackbacks/Pingbacks

 1. Rusland breekt zich los van de New World Order | 2012-2016: de grote verdrukking - […] Lees hier verder: MartinVrijland.nl […]
 2. Poetin’s strijd tegen de Rothschild familie | Gewoon-Nieuws.nl - […] Bron: MartinVrijland.nl […]
 3. Ga je mee op zoek naar een SchatKist ? - […] http://www.martinvrijland.nl/2014/02/25/rusland-breekt-zich-los-van-de-new-world-order/ […]
 4. Rusland breekt los van New World Order | Pensioenactivist - […] http://www.martinvrijland.nl/2014/02/25/rusland-breekt-zich-los-van-de-new-world-order/ […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close