Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Russia Today komt met hard bewijs dat 9/11 inside-job was

Russia Today komt met hard bewijs dat 9/11 inside-job was

doneer

De toonaangevende Russische zender Russia Today kwam ongeveer twee weken geleden met een uitzending waarin onomstotelijk wordt aangetoond dat de CIA ‘false flag’ aanslagen op haar eigen bevolking pleegt om de grip op het volk te verstevigen. De aanslag op de twin towers op 11 september 2001 worden met name goed onderbouwd als zijnde een aanslag die zelf gecreëerd is. Dit noemt men een ‘inside job’, wat zoveel inhoudt als ‘iets wat door eigen mensen georganiseerd is’.

Vooral het feit dat gebouw 7 ingestort is wordt nog eens uitgelicht. Dit gebouw waar geen vliegtuig in gevlogen is en waar feitelijk niets mee aan de hand hoefde te zijn, stortte vrijwel symmetrisch in. Dit kan natuurkundig beschouwd alleen gebeuren op basis van gecontroleerde ontploffingen.

Al jaren zijn er hele duidelijke bewijzen dat 9/11 een inside job was, maar omdat de Main Stream Media stug bleef volhouden dat het verhaal dat de Amerikaanse staat verkondigde de waarheid was, neemt het grootste deel van het volk in Amerika en Europa niet de moeite om dit echt te bestuderen. Men gelooft liever de Main Stream voorgekauwde waarheid dan echt eens het verstand te gebruiken. Onderstaande uitleg van Russia Today is dan ook zeer nuttig.

Tegenoffensief

Het Westen probeert nu een tegenoffensief te lanceren door de Russische president Poetin als Homofoob neer te zetten. Rusland is op dit moment namelijk nogal lastig. Vooral als ze met dit soort berichtgeving komt. Russia Today (RT.com) komt met onthullende informatie over 9/11 en president Poetin bekritiseerde de Westerse Main Stream opvatting over de gifgasaanvallen op Syrië. Hij was feitelijk degene die het uitbarsten van de oorlog in Syrië op een haar na voorkomen heeft. Rusland komt zelfs met bewijzen dat de gifgasaanvallen door de door Amerika gesteunde rebellen gepleegd zijn.

Dus wat moet je doen met een land dat de snode imperialistische plannen van het Westen dwarsboomt? Zwartmaken. En wat is dan de beste manier? Natuurlijk! Hun leider in de belachelijke hoek zetten.

Poetin had het lef om iets te zeggen over homofilie en pedofilie in sommige Westerse landen tijdens de Valdai International Discussion Club (vanaf 1:18:00 min). De Main Stream Media grijpt dat aan om Poetin als homofoob en als een vriend van de veroordeelde losbandige Italiaanse ex-president Berlusconi neer te zetten. Zo voorkom je wellicht dat mensen kritisch gaan luisteren en een serieuze poging gaan doen om na te denken over zaken die vanuit Rusland gemeld worden. Stigmatiseren en afserveren is de strategie.

Ik zou als ik u was toch maar eens wat meer naar de berichten uit Rusland gaan luisteren. Misschien zit er wel een behoorlijke kern van waarheid in. Want waarom zou u nog alles kritiekloos geloven wat er via onze journaals en kranten uit de koker van Amerika komt?

Bron: Volkskrant.nl, RT.com, Xandernieuws

468 ad

42 Comments

 1. Engelsman wint rechtszaak tegen BBC voor 911 WTC7 cover-up.
  Hij weigerde contributie te betalen omdat BBC volgens zijn mening een terroristische organisatie is.
  http://beforeitsnews.com/9-11-and-ground-zero/2013/09/uk-man-wins-court-case-against-bbc-for-9-11-wtc-7-cover-up-video-2440298.html

 2. John Kerry heeft het zelf ook al toe gegeven’

 3. Ook Larry Silverstein de eigenaar van building 7 geeft het toe:

 4. hoeveel doden zijn er gevallen in de twin towers.,ruim 3000?
  ik dacht veel minder.

  • 2400 en n beetje,.. val ongelooflijk mee als je kijkt naar t formaat van die gebouwen. Haal daarvanaf de brandweer en politie die daar niet werkte maar naartoe is gekomen om mensen te redden,.. dan is het echt peanuts, in 2 zulke gebouwen,.. lekker rendement,.. en maar Huilie huilie doen met zn allen.
   En hoeveel door toedoen van Amerika in andere landen. Nog nooit hebben Amerikanen ECHTE oorlog op eigen grondgebied gehad, daarom weten ze niet wat t inhoud,. daarom blijven ze het doen aan de ander kantvan de wereld,. schandalige hypocrici. BAH

   • Ze hebben wel oorlog gekend op eigen grondgebied…daarvoor vieren ze bijvoorbeeld Thanksgiving. Dan bedanken ze de Indianen voor het schenken van (thanks for giving) voedsel in het eerste jaar dat de Engelsen zich er vestigden en nog geen oogst konden hebben. Daarna hebben ze alle indianen uitgeroeid…ook een soort van oorlog dus. En natuurlijk de burgeroorlog…Ze hebben het best zwaar gehad die Janks. The land of the brave and the home of the free.
    Ooo by the way…Europa is geen haar beter.

   • hun oorlogen in de USA waren belangrijke oorlogen, zonder twijfel, en ook vreeslijke oorlogen, zoals alle oorlogen wel zijn, maar toch wil ik er even op wijzen dat de manier waarop men oorlog voert sinds hun laatste oorlog duchtig veranderd is, ze zijn nog nooit zelf gebombardeerd met clusterbommen, om van de grote A-bom maar te zwijgen, nooit is er tegen hen, op eigen bodem, met moderne oorlogsmiddelen gevochten.. En de impact van de oorlogsmiddelen nu is toch wel aanzienlijk groter dan de impact van de middelen toen, ja veel mensen stierven en veel gebouwen werden beschadigd.. maar met moderne middelen staat er niets meer recht van gebouwen en zijn er meer mensen omgekomen met minder “inspanning”.. dus aub geen vergelijkingen maken tussen appelen en peren..

   • Amerikanen hebben wel degelijk oorlog gevoerd op eigen bodem. Ten eerste was hun onafhankelijksheidsoorlog op eigen bodem gevoerd, daarnaast hun eigen burgeroorlog en ook nog de Spaanse onafhankelijkheidsoorlog, Er zijn totaal 2997 mensen overleden bij de aanslagen van 9/11

    Ik zeg niet dat ik pro-amerikaan ben, want ik kijk objectief naar de wereld en de maatschappij, maar dit is onzin.

    Verder komen Rusland en VS op het zelfde neer, het enige verschil is dat Amerika de arrogantie heeft om zich beter te voelen, maar in beide gevallen, wat ben ik blij dat ik daar niet woon, maar in het vrije Nederland.

   • @Mark, we zijn natuurlijk allemaal verschrikkelijk blij dat we in het vrije nederland wonen.
    Hier hebben we gelukkig geen inside jobs, politiestaat,pedomaffia, de codex alimentarius en dat soort gekkigheid.
    Ik denk vooral dat wij in een veilig land wonen dankzij de monarchie en dankzij onze soevereiniteit, de professionele media, Peter R deVries en onze constitutionele grondwet.
    Denk je ook niet?

   • Nee joh, Nederland kent geen gekkigheid. De Bijlmerramp was voor ons iets wat dagelijks voorkomt. De JSF? Nee, Nederlanders denken door, we gaan namelijk voor de Saab Gripen of bestellen wat Hornets. Denk je nou echt dat we miljarden gaan pompen in een domme project dat in de jaren eind ’80 begon haha. En reken maar dat we een hele vloot vliegtuigen nodig hebben. We moeten constant op onze hoede zijn. Het is niet alsof omringende landen ons zullen beschermen ben je mal. In deze tijden heb je hele legers nodig. Zorg en onderwijs is niet belangrijk, doe niet belachelijk. Je weet het donders goed, onze Regering doet precies wat wij willen. Het Nederlandse volk dat voor zich zelf opkomt en dubbel en dwars achter de Tweede Kamer staat.

   • Vrije Nederland ? Vrij Europa ? Jongens toch… wordt effe wakker !

   • ik snap niet hoe mensen zo blind kunnen zijn.
    Nederland is even goed schuldig aan alle oorlogen net als alle andere europese landen en saudi-arabie en yemen en syrie en marokko. waarom grijpen zij niet in als ze zien dat amerika irak binnenvalt om zogenaamde kernwapens terwijl hun bedoeling heel duidelijk olie is. Want alle westerse landen profiteren daarvan mee! zo erg hoe de situatie nu in irak is, er woedt namelijk een burgeroorlog op dit moment en dagelijks vallen er doden, meer dan onder saddam. was dit het waard?
    laat staan 11 september, hoe blind kunnen mensen zijn dat ze dit allemaal geloven met alle duidelijke tekenen? Nederland vrij?? laat me niet lachen aub, nederland en de rest van europa leven in vrijheid over de rug van “arme” landen waar oorlog woedt. arme tussen aanhalingtekens, omdat deze landen ontzettend rijk zijn door alle grondstoffen die ze bevatten maar leeg worden geplukt door andere landen. ik kan hier wel een boek over schrijven, alleen ik wil niet gek worden, dus ik probeer er niet veel aan te denken.
    AUB mensen open je ogen vorm een eenheid en ga er tegen aan( niet met geweld)!!

   • de burgeroorlog van 1861 tot 1865 in de Verenigde Staten tussen de Noordelijke Staten (de Unie) enerzijds en de Zuidelijke Staten (de Confederatie) anderzijds

   • Dat valt mee gezien het formaat van de gebouwen. Florian, ik heb duidelijk gelezen in die tijd dat de joodse werknemers zo goed als allemaal een vrije dag op hadden genomen. Hoe is dat in vredesnaam verklaarbaar. Nou ja, als je van te voren op de hoogte gebracht bent is dat natuurlijk niet zo heel vreemd. Amerika/Israël!!!!!!

  • De meeste joodse werknemers hadden een vrije dag. Dat scheelt wel een heel groot aantal. Fijn dat ze het van te voren konden regelen.

 5. Voor diegene die willen weten wie er zeer waarschijnlijk achter de 9/11 aanslag zitten verwijs ik om te beginnen naar de joetoeb docu

  Dat zijn dezelfde joden die als enige de mogelijkheid hebben de MSM media te manipuleren omdat ze deze bezitten.

  Voor hun achtergronden verwijs ik naar The Protocols of the Learned Elders of Zion.

 6. Niet alleen het nieuws over Amerika in de main stream media is misleidend.

 7. En veel Joden zijn tegen de zionisten dus ik wil benadrukken dat het niet hun afkomst is wat bepaald hoe de karakters en keuzes in het leven van deze mensen zijn volgens mij.

 8. idd voor degenen die het nog niet wisten, 911 was an inside job.

  David Icke formuleert het ook mooi:

  David Icke on 911 – Wembley Arena

  Bezoek ook de website slavernij.wordpress.com en volg de steeds sneller gaande ontwikkelingen met betrekking tot de wereldslavenstaat.

 9. Beste Martin, kies je bondgenoten zorgvuldig en wees voorzichtig met je beweringen. De westerse media bericht zeer eenzijdig maar ook RT, dat is namelijk de propaganda zender van Putin. Die man is inderdaad homofoob, daar hoeven de westerse media niet zoveel aan toe te voegen of hem “zo neer te zetten”. Ook voert hij processen tegen tegenstanders die voor achter tralies komen, zoals Pussy Riot, journalisten, noem maar op.
  Er zijn harde bewijzen dat het officiële verhaal van 9/11 niet klopt en die staan al vele jaren op Inet, daar hebben we RT niet voor nodig. Omdat de US regering geen goed onderzoek doet zijn er dan ook sterke suggesties dat het een “inside job” is, maar waar is het harde bewijs?

  • Waarom ben je eigenlijk homofoob als je zegt dat homofilie niet de biologische natuurlijke standaard is en je je op die manier niet voort kunt planten?
   Misschien heeft hij wel een punt. En misschien is dat beeld van het homofoob zijn wel een bewust gekozen stigma.
   In zekere zin heeft Poetin wel een punt.
   En iedere gesubsidieerde zender heeft een zeker propagandistisch doel, maar dat valt ZEKER te zeggen van de Westerse zenders en persbureau’s.

   • Lees allen het boek “terugkeer van de Koning”. Heel veel antwoorden op het onderwerp “homofilie”. Het is een verademing om te lezen.

 10. @Auke Peter Van Nimwegen

  Beste Auke,
  Ik word er moe van om het nogmaals en nogmaals te zeggen: 911 was en is een inside job. UItgevoerd door een clubje Mossad/Cia/Mi6/etc agenten en bedoeld om mid-Azie en mid-Oosten aan te kunnen vallen.
  Niks 19 plofMoslims olv Osama Bin Laden (een sprookje). Gewoon gezond verstand gebruiken.
  Ik heb geen zin om weer ellenlange verhalen te houden en 1000-den argumenten op een rijtje te zetten. Je kunt het met het blote oog zien!!!
  WTC 1 en 2 de intocht van de vliegtuigen klopt van geen kanten, geen vortex(boeggolf vd vliegtuigen), de MSM live(?) rapportages 17 sec vertraagd en vliegtuigen die door gebouwen van staal en beton vliegen alsof het lucht alsof ze van karton zijn. Actie = reactie(3e Wet Newton). Neus van vliegtuig gaat heel het gebouw in en komt er aan de andere kant heel uit.(Hoe verzinnen ze het) lucht die blauw hoort te zijn maar op de footage(rapportages) geel , paars en groen is.
  ALLE mechanische natuurkundig wetenschappelijke berekeningen bewijzen 100% controlled demolitions. INstortende torens agv wat brandende kerosine die in de lucht vaporiseren en als bananen worden gepeld etc etc
  WTC 7 die om 17.50u instort(geen vliegtuig nauwelijks brand) in nog geen 8,5 sec!!!
  etcetcetcetc.
  Dan nog directe metingen in het stof van de torens waarin explosieven als thermate(nano thermiet) is aangetroffen(Jones, Harrit et al) enz enz.
  Daarnaast de vele vele vele indirecte aanwijzingen: putopties vliegtuigen en verzekering omzet op de dag voor 11 sept enorm hoog(Alsof ze/zullie het al wisten)
  en vergeet de vele getuigen niet: de valse WEL in het nieuws op de MSM de waarheid sprekende getuigen NIET en de enkele die we hebben gehoord werd direct weggedraaid.
  Tot slot de vele moorden danwel plotseling overlijden van VELE betrokkenen die wel eens konden opstaan of al bezig waren de waarheid te verkondigen.

  911 = absoluut 100% een false flag of inside job. Geen twijfel mogelijk en wie dit nou nog niet weet moet zich schamen of het land uitgezet worden als zijnde niet betrokken/liegende/ontkennende *) burgers.

  *) aanstrepen wat van toepassing.

 11. Ongelooflijk..eigen volk vermoorden om dan nog maar eens oorlog te kunnen voeren.

 12. Naar aanleiding van al de gebeurtenissen die zich de laatste 10 jaar hebben afgespeeld op een rijtje te zetten word het plaatje wel heel duidelijk. Door oorlog te voeren hebben ze veel . heel veel funding nodig gehad en om die te verkrijgen hebben ze een mooi spektakel opgezet. Nu het land op bankroet staat (debt ceiling) is de kans op burgeroorlog wel enorm groot geworden. Hierna kunnen ze pas een nieuwe wereld orde plaatsen, hoogstwaarschijnlijk een resource beschaving in plaats van de monetaire beschaving zoals we die nu kennen. We zien wel wat er gebeurt.

 13. het is een feit dat amerika ( soort van seinen) aan de bevolking geeft dat ze nog steeds onder aanval staan, maar…. 9/11 is dit niet. Dit is was en is echt. Er zijn wel aanslagen gepleegd die amerika heeft gepland ( waar geen slachtoffers zijn gevallen.) Dit gebeurde ergens dit jaar ( weet de exacte datum niet). Er zijn hier geen gewonden gevallen. DIt deden ze omdat er lang geen aanslagen meer was gepleegd.

 14. Het is niet omdat toren 7 opzettelijk neergehaald is, dat de aanslagen van 11 september een inside job waren. Dat wordt in de reportage van RT ook niet bewezen. Wat aangetoond wordt is, dat toren 7 opzettelijk neergehaald is. Wat wil zeggen dat de autoriteiten, of toch alleszins belangrijke onderdelen van justitie, politie, leger en geheime diensten (privé en openbaar) op de hoogte waren van de komende aanslagen en van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt om toren 7 neer te halen. In mijn boek “Waarom de kapers vrij spel kregen” (EPO, Antwerpen, 2002) worden tientallen feiten aangehaald die wijzen op de voorkennis van een cruciaal deel van de Amerikaanse veiligheidsdiensten. Men heeft de aanslagen laten gebeuren om politieke redenen en volgens een methode die past in de strategie van de spanning zoals generaal Westmoreland die al in 1948 uittekende. De vraag die niet beantwoord en zelfs niet gesteld wordt is: waarom toren 7? We weten intussen dat daar een deel van een geheime dienst in gehuisvest was. Maar we weten nog altijd niet waarom die plek – of/en andere delen van het gebouw – moesten vernietigd worden.

  • inmiddels is ook bekend waarom toren 7 neer moest.
   tijd voor een herdruk van je boek, en bovendien het tesla-wapen dat de torens deed verkruimelen. Staat vast niet in je boek nog.

 15. Alsnog weten mensen niet, dat er geen mensen IN die vliegtuigen zaten.. ze waren vanuit een basis bestuurd recht de de torens in, daarnaast de geheime dienst had van te voren al explosieven geplaatst op de eerste etage in gebouw 7

 16. Ik geloof eerlijk gezegd niet dat het een inside job is. Ik geloof wel dat Bin Laden erachter zat. Alleen Amerika WIST dat het ging gebeuren. Daarom hebben ze explosieven aangebracht en gezorgd dat er snel wat oefeningen die dag geplanned waren. Diverse inlichtingendiensten heeft Amerika gewaarschuwd, maar die deden alsof hun neus bloeide. Kom op zeg, natuurlijk wisten ze het.

 17. i don’t hate american people… but the government needs to be re-started for the people and by the people YOUR GOVERNMENT IS SINCE WORLD WAR 2 THE TERRORIST! U USE MEDIA AS A PROPAGANDA AGAINST MOSLIMS AND SOON ALL OVER THE WORLD PEOPLE WILL KNOW THE TRUTH

 18. de waarheid is dat obama dit allemaal georganiseerd heeft om toestemming te mogen hebben om osama binladen te moorden. harde waarheid!!

 19. Ik weet sinds 2005 pas dat er iets vuils gespeeld werd. Maar ik heb wel pas sinds kort mijn mening aangepast over wie er precies achter zit. Ik denk niet meer dat het gewoon zwart/wit de regering was. Ik denk nu dat het de rijke elite is die de regering in de handen heeft. Je moet altijd het geld volgen, daar zitten de grote belangen. Iemand heeft voor 99 milioen het WTC complex gekocht, een paar maanden voor de aanslag, en had ook nog een anti terrorisme verzekering afgesloten voor 3,2 miljard. Kijk, die persoon moet er dus meer vanaf weten. Hij zou 6,4 miljard van Deutche bank krijgen omdat er 2 aanslagen waren. De meeste americanen weten niet eens dat er een 3rd toren ingestort was, maar ik herinner me toen ik op 911 in de US was, dat het WEL op tv is geweest… Het belang van het instorten van dat gebouw ligt ook wel weer bij de mensen die geld hebben, en dat graag willen houden. Alle bewijzen tegen ENRON lagen namelijk ook in dit WTC 7 gebouw.. Da’s wel handig, alle bewijzen tegen deze grote zwendelaars verpulverd.

  Maar goed, we kunnen allemaal wel op onze achterste pootjes blijven staajn, maar wat gaat er veranderen? De ware daders achter deze attacks zullen nooit gepakt worden. Obama heeft Bush, Rice en de allergrootste crimineel van deze eeuw Dick Cheney onschendbaarheid gegeven, dus deze 3 nemen het grootste geheim van onze tijd mee in het graf! Gelukkig zijn het allemaal brave kerkgangers, en dus komen ze voor hun aandeel vast in de hel (niet mijn overtuiging)

  • Whats in a name?
   Larry Silverstein.
   In zijn naam staat geschreven; Lyer Israel Invest.

   Ook in organisaties staat meer geschreven dan je leest.
   WATCHTOWER BIBLE AND TRACK SOCIETY.
   THAT W.O.CREW – CAI TRADE BIBLE NY STOCK..

   Capitol = Oilpact

 20. HEHE EINDELIJK KOMEN MENSEN ER ACHTER DE MEESTE AANSLAGEN WORDEN DOOR DE OVERHEID GEDAAN , PLUS DE TALIBAN BESTAAT NIET DAT IS ALLEMAAL VERZONNEN DOOR AMERIKA OMDAT ZE ZO AFGHANISTAN KONDEN BINNEN VALLEN EN HUN OLIE EN DRUGS AF TE PAKKEN

 21. DE MEDIA EN DE KRANTEN WERKEN SAMEN MET DE OVERHEID DUS NET ZOALS HUN LIEGEN ZIJ JE VOOR , OPEN JULLIE OGEN MAN VAN DE DAG DAT JE GEBOREN WORDT BEN JE BEDROGEN

 22. Dit is op The Blonde Brunette herblogden reageerde:
  Inderdaad niet altijd alles maar klakkeloos geloven wat er in de media wordt gezegd. Zo zit ik ook nog steeds met de moord op JFK waar ik zo mijn vraagtekens bij heb. Hoop dat ze daar ook nog eens wat meer onderzoek naar gaan doen.

 23. T is een oorlog van landen tegenover elkaar, maar de torens zijn al eerder het doelwit geweest jaren voor deze aanslag van een aanslag, de torens kunnen nooit recht naar beneden gekomen zijn zonder hulp van iets anders dan een vliegtuig

 24. PIM FORTUYN NIET TE VERGETEN! OOK EEN INSIDE JOB!

 25. O’JA EN OSOMA GING BADEN!

 26. Putin Planning To Release Evidence Exposing 9/11 As An Inside Job

  http://tellmenow.com/2014/05/putin-planning-to-release-evidence-exposing-911-as-an-inside-job/

Trackbacks/Pingbacks

 1. B-25 in Empire State Building « Martin Vrijland - […] het feit dat gebouw 7 – het gebouw waar geen enkel vliegtuig insloeg – instortte, is al helemaal […]
 2. Russia Today komt met hard bewijs dat 9/11 inside-job was | DatDanWeerWel - […] Bron: http://martinvrijland.com/2013/09/21/russia-today-komt-met-hard-bewijs-911-was-inside-job/ […]
 3. WTC eigenaar die $5,4 miljard opstreek na 9/11 tevens eigenaar Nairobi Mall *Update* « Martin Vrijland - […] Overigens moet worden gezegd dat wanneer iets riekt naar ‘flase flag’ dit niet inhoud dat er feitelijk geen doden…
 4. Klokkenluider onthult VS levert wapens aan Al Qaïda « Martin Vrijland - […] dat kwartje in Nederland echt te gaan vallen, zo blijkt uit de bezoekersaantallen op mijn site als gevolg van…
 5. Haaretz het Groot Israël in de maak « Martin Vrijland - […] RT.com heeft recentelijk al laten zien dat Amerika in staat is om met ‘inside jobs’ als die van 9/11…
 6. Haaretz het Groot Israël in de maak? | -Dutch [email protected] Nieuws Blog- - […] zender RT.com heeft recentelijk al laten zien dat Amerika in staat is om met ‘inside jobs’ als die van…
 7. We gaan naar Mali om de grondstoffen « - […] nauwelijks meer met goed fatsoen worden gebruikt. Iedereen weet zo langzamerhand wel dat Al Qaïda niet achter 911 zat,…
 8. We gaan naar Mali om de grondstoffen - […] […]
 9. De gevaarlijke jihadisten terug uit Syrië! « - […] kraan open met betrekking tot de Main Stream Media. Terwijl veel mensen inmiddels wel geloven dat 9/11 een inside…
 10. Het Mali schoolreisje gaat beginnen « - […] veel mensen inmiddels wel geloven dat 9/11 een inside job was, wordt het woord Al Qaïda nog steeds gebruikt. Steeds vaker…
 11. We gaan naar Mali om de grondstoffen | Martin Vrijland - […] nauwelijks meer met goed fatsoen worden gebruikt. Iedereen weet zo langzamerhand wel dat Al Qaïda niet achter 911 zat,…
 12. B-25 in Empire State Building | Martin Vrijland - […] op mijn vorige artikel wil ik even stukje geschiedenis aankaarten. Wat velen niet of nauwelijks meer weten is namelijk…
 13. Klokkenluider onthult VS levert wapens aan Al Qaïda | Martin Vrijland - […] dat kwartje in Nederland echt te gaan vallen, zo blijkt uit de bezoekersaantallen op mijn site als gevolg van…
 14. Noord Korea nieuw target New World Order | Martin Vrijland - […] om gevaarlijke terroristen! U weet wel die levensgevaarlijke jongens die zomaar in eens een paar gebouwen op kunnen blazen…
 15. Els borst nu vermoord door een complotgekkie? | Martin Vrijland - […] zwart te maken. Ach, nee. Je gaat ook geen twee grote torens met een paar duizend man opblazen omdat…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close