Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Saturnus symboliek en kleuren van invloed op ons DNA?

Saturnus symboliek en kleuren van invloed op ons DNA?

Kleuren en symbolen lijken erg belangrijk te zijn voor de heersende elitaire klasse. De kleuren blauw, rood en paars (of liever gezegd ‘violet’) lijken een bepaalde energetische waarde te representeren. Voor symboliek lijkt hetzelfde te gelden. Sommige spirituele stromingen menen zelfs dat iedere kleur een bepaalde spirituele waarde representeert. De grote vraag is “Is dit zo en zo ja, waarom?“. Waarom zien we bijvoorbeeld in zoveel logo’s van grote bedrijven de Saturnus symboliek terug? Mocht u zich afvragen of dit daadwerkelijk zo is, dan raad ik u aan onderstaande documentaire eens te bekijken. Zou het kunnen dat kleuren en symbolen ons op subliminaal niveau (programmering van het onderbewustzijn) beïnvloeden? Zou het zo kunnen zijn dat zelfs ons DNA er door beïnvloed wordt? Het leek mij de moeite waard om hier eens serieus naar te kijken.

[restrict paid=true]Voor een goed begrip van kleuren, is het belangrijk om te begrijpen hoe licht werkt en wat ‘kleur’ nu eigenlijk precies is. Wikipedia zegt in het volgende [citaat] In de 17e eeuw beweerde Christiaan Huygens als eerste dat het licht een golfverschijnsel is. Hiervoor pleitten de bij licht waargenomen verschijnselen interferentie en buiging. Dit werd tegengesproken door Isaac Newton, die stelde dat licht uit een stroom van snelle deeltjes bestaat. Dit leidde tot een felle discussie, die aanvankelijk werd beslecht in het voordeel van de deeltjestheorie. In de 19e eeuw werd duidelijk dat licht een elektromagnetisch golfverschijnsel is binnen een specifiek golflengtegebied. Met de opkomst (begin 20e eeuw) van de kwantummechanica werd er toch nog een deeltjeskarakter van het licht vastgesteld. 

Volgt u het nog? Ik heb de Wikipedia uitleg enigszins ingekort, omdat het anders voor de gemiddelde lezer helemaal abracadabra wordt. In feite komt het er op neer dat licht de kenmerken van een deeltje heeft, maar ook de kenmerken van een trilling. Een foton is feitelijk een soort energiepakketje. Je kunt het alleen waarnemen aan de contouren, maar je kan het niet tastbaar meten in de vorm van massa. Anders gezegd: licht is pure elektromagnetische energie verdeeld in kleine hoeveelheden fotonen die met de snelheid van het licht bewegen. Een raar en ongrijpbaar verschijnsel vindt u niet? Nu is het zo dat licht, net als geluid, (ook) een trilling is. De trillingsfrequentie bepaalt als het ware de kleur. We kunnen wel stellen dat licht ook invloed op ons lichaam en zelfs op onze gemoedstoestand heeft. Het beste voorbeeld daarvan is zonlicht. Wat is er nou lekkerder dan een dagje in de zon te liggen op het strand of de zon vol op je gezicht te hebben terwijl je aan het schaatsen of skiën bent. En blijkbaar wordt je er ook nog eens bruin van. Het Uv-licht dat de zon uitstraalt heeft effect op onze huid, maar ook op onze gemoedstoestand.

Wetenschappers ontdekten dat licht af te remmen valt. Waar licht in vacuüm met een snelheid van ongeveer 300.000 kilometer per seconde beweegt, toonde een universiteit in Cambridge aan dat als je natrium tot 270 graden verhit en je hier laserlicht door stuurt, het licht afgeremd wordt tot 60 kilometer per uur. Het natrium moet daarvoor in een super exotische status worden gebracht die wel het ‘Bose-Einsteincondensaat’ wordt genoemd. Nu schijnt de wetenschap al zover te zijn dat men via nanotechnologie licht antennes kan maken die gekoppeld worden aan ons DNA, waarmee ons DNA dus als het ware beïnvloed kan worden door licht. De nanotech zender/ontvanger draagt de informatie over aan het DNA (zie hier). Veel interessanter wordt het nog als we ontdekken dat de snelheid van het licht in de natuur al tot nul gereduceerd kan worden en ons DNA blijkbaar in staat is om licht op te slaan. Dus waar laboratorium proeven al lieten zien dat de snelheid van het licht gereduceerd kan worden, lijkt ons DNA in staat om licht feitelijk op te slaan. DNA heeft een natuurlijke frequentie van 150 megahertz. Dit frequentie gebied ligt overigens in het bereik van telecommunicatie netwerken en van radarsystemen (wat u in gedachten moet houden). DNA kan schijnbaar alle harmonische frequenties gebaseerd op 150 megahertz opslaan. Dus in feite is ons DNA beïnvloedbaar door elk ‘octaaf’ gebaseerd op 150 megahertz. Vergelijk dat een beetje met het aanslaan van bijvoorbeeld de E-toon op uw piano, die u steeds een octaaf hoger kunt pakken. Het 22e octaaf van 150 megahertz wordt vertegenwoordigd door de keur blauw. De kleur blauw is dus blijkbaar direct van invloed op ons DNA (zie hier).

Russische onderzoekers concludeerden al in de jaren negentig [citaat] DNA is a complicated electronic biological chip that communicates with its environment. Oftewel, DNA is een gecompliceerde elektronische bio-chip die communiceert met haar omgeving. We kunnen dus wel stellen dat kleuren van grote invloed zijn op ons DNA. Dat de kleur blauw hierin een rol speelt lijkt duidelijk, maar ook andere kleuren lijken van invloed te zijn en subliminaal te worden toegepast door de elitaire klasse. Hoe zit dat met de kleuren rood en paars of violet?

Volgens Wikipedia violet [citaat] In ruimere zin is violet een kleur die min of meer synoniem is met paars, purper en lila. Kijken we naar het dopplereffect van licht, dan komen de kleuren rood en paars naar boven. Het dopplereffect neemt u waar als u bijvoorbeeld een ambulance hoort aankomen. Als de ambulance naar u toe rijdt is het geluid hoger, omdat de beweging van de auto de frequentie verkleind en als de auto van u af rijdt, hoort u een lager geluid, omdat de beweging van de auto de frequentie als het ware oprekt (zie hier). Dit dopplereffect treedt ook op bij licht, wanneer een object zich af beweegt van de lichtbron (zie hier). Als een object zich van de lichtbron af beweegt ontstaat de zogenaamde red-shift. De kleuren blauw en rood zijn onderling gekoppeld met dit doppler effect. Mogelijkerwijze zou je dus kunnen veronderstellen dat voor constante beïnvloeding van het DNA – dus ook tijdens beweging van het object – de kleuren rood en blauw noodzakelijk zijn. Het omslagpunt lijkt op de kleur violet/paars te liggen. Als ik het dus correct concludeer, zijn de kleuren blauw, rood en paars van invloed op ons DNA. Anders gezegd, deze kleuren kunnen als informatiedrager dienen om ons DNA te beïnvloeden. Naast de mogelijk symbolische betekenis van kleuren, lijkt het er dus op dat kleuren daadwerkelijk fysiek van invloed op ons zijn. Zou het iets te maken kunnen hebben met de kleurkeuze van de Nederlandse vlag?

cube-hexagram_smallDe vraag is nu of dit niet alleen geldt voor kleuren, maar mogelijk ook voor symbolen. Wat in ieder geval opvalt is dat we in veel grafische uitdrukkingen Saturnus-symboliek kunnen herkennen. Veel bedrijfslogo’s en religieuze symbolen verwijzen naar de kubus, die als je hem op zijn hoekpunt 45 graden kantelt in tweedimensionaal perspectief een hexagram vormt. Dit representeert het hexagram dat voor het eerst werd waargenomen op de noordpool van de planeet Saturnus, door de ruimtesonde Cassini en later opnieuw door de ruimtesonde Voyager (zie hier). Ook de in religies voorkomende ‘davidster’ is een verwijzing naar dit hexagram of de kubus. Orthodoxe joden dragen soms een zwarte kubus op hun voorhoofd en moslims cirkelen in Mekka rondom een zwarte kubus. Ook in de katholieke kerk barst het van de Saturnus symboliek. Bedrijfslogo’s van de meeste grote ICT of Telecom bedrijven verwijzen ook naar Saturnus. Meestal ziet u de ring van Saturnus symbolisch afgebeeld, zoals in de logo’s van Samsung, Nortel, BT en vele anderen (zie onderstaand filmpje). Vaak wordt ook een zwart vierkant of een kubus gebruikt. Ook de X-box is een verwijzing naar Saturnus en als we bijvoorbeeld kijken naar het bedrijf NSA dat wereldwijd alle netwerken monitort en de gehele wereldbevolking afluistert, dan is ook dat gebouw een enorme zwarte kubus. Eerder liet ik al zien dat ook de obelisken die in veel grote steden staan verwijzen naar Saturnus verheerlijking. Ook besprak ik in eerdere artikelen al de verwijzing van namen als ISIS naar Saturnus. In feite wordt de Saturnus symboliek continu in ons gezichtsveld gedrukt. Vaak gebeurt dit met bepaalde kleurcombinaties. Dit zou kunnen duiden op een relatie tussen kleuren en Saturnus symboliek. Let u ook eens op de kleuren en de Saturnus ring verwijzingen tijdens een NOS journaal uitzending.

Zou er misschien toch iets met Saturnus aan de hand zijn? Zou het kunnen dat al die symboliek en kleurverwijzingen daadwerkelijk duiden op aansturing van ons DNA vanaf deze planeet? Zouden symbolen en licht in de vorm van bepaalde kleuren invloed op mensen kunnen uitoefenen? Zou het iets met de eerder omschreven matrix te maken kunnen hebben? Voorlopig heeft u weer genoeg stof tot nadenken. Bekijkt u onderstaande documentaire om een beter begrip van de inhoud van dit artikel te krijgen.

Bron linkvermeldingen: in5d.comWikipedia.orgfosar-bludorf.com, Wikipedia.org, physiscs.about.com, scientias.nl, npo.nl [/restrict]

468 ad

15 Comments

 1. Nice Martin goed stuk man.
  Rode en blauwe zwaailichten op een politie auto ga je nu ook anders bekijken.
  Of als je de NPO (nederlandese perceptie omroep) even aanzet voor het niews (niews hahha) twee kubusjes als logo (maakt hypercube).
  Saturnus ziet er uit als een enorme antenne met z’n ringen (veel activiteit in de ringen waargenomen, de zogenaamde ringmakers) maar is Saturnus (EL/Satan) de bron van het signaal of is het een tussenstation en heeft het de functie als ontvanger (net als onze maan). En zo ja waar komt het moeder signaal dan vandaan, zou het van Sirius kunnen komen ? Sirius is de hemelijke vertegenwoordiging van de Egyptische godin, ja wel daar is ze weer ISIS!
  We komen er wel.

 2. Als je uit gaat van een door archon gecreerde matrix die door ons als fysiek wordt waargenomen. is het dan toevallig dat de hemel blauw is.{ project BLUE Beam} en verder denk ik inderdaad dat dit soort kleur en vooral ook symbool Triggers wel degenlijk scheppende krachten hebbben. Ons collectief bewustzijn verbind er bepaalde energieen aan en deze worden door de “Farmers geoogst”

  En vergeet vooral ook niet geluidstriggers{niet voor niets hebben de nazi’s de standaard van de natuurlijke frequentie van 432 HZ naar 440 HZ in 1939 omgezet.

  432 geeft rust en vrede door muziek en 440 juist het tegenovergestelde. En dat is verdomd handig als je een hele wereld bevolking in een ‘for profit” oorlog mee wilt sleuren.

  Wij worden ook onbewust via onze dna antennes dagelijks door deze misvormde muziekstandaard gemanipuleerd. Door ieder “pop”liedje , hip hop hardcore noem maar op. en niet te vergeten de reclame programmatie wat op deze geluidsstandaard naar binnen wordt gegoten 24/7.

  Get of the grid into the silence

 3. Wellicht een verklaring waarom analoog geluid (vanaf een tape of LP) vaak lekkerder klinkt dan digitaal, de snelheid is vaak niet helemaal zuiver. Ook bij audio/Hifi liefhebbers wordt regelmatig gepraat over 432Hz.

  Dit roept weer op tot experimenteren…

 4. Ik hoef je geen foto van een pingpongbal te laten zien om je aan een pingpongbal te laten denken, met alleen woorden lukt dat ook wel, waarbij ik de keuze heb tussen gesproken woorden of geschreven woorden; eenmaal gecodeerd komt alle informatie op hetzelfde wave-format in je systeem terecht, ongeacht de wijze waarop die informatie werd aangeleverd.

  Opslag van informatie vindt dus inderdaad plaats in DNA, en juist niet in de hersenen die alleen maar processor zijn.

  [Off topic]
  The Voice of Holland is altijd rood/zwart. Occulte symboliek, met name de vele pentagrammen in alles wat geproduceerd wordt door John de Mol, zijn implantaten die ervoor zorgen dat de kijker uiteindelijk net zo duivels wordt als zij, illuminati en al dat soort crap. De kennis dat DNA met omstandigheden meeverandert hebben zij ook en wordt door omroepland onafgebroken toegepast met maar één doel: depopulatie door degeneratie.

  Manipulatief DNA is niet alleen van toepassing op kleuren en symbolen, de homo-agenda werkt exact hetzelfde. Alles waar we van af moeten wordt zo veel mogelijk gepromoot door John de Mol. Die moest bij wijze van charmeoffensief dan ook nodig afgeperst en bedreigd worden, zodat de massa gaat denken dat ie zielig is. Omdat John de Mol geen klein kindje heeft en ook geen klein hondje, werd zus Linda ook maar bedreigd – je moet toch wat. De hele familie werd in Opsporing Verzocht in het zonnetje gezet door de Nederlandse politie.
  Uiteraard zou de dader een oudere man zijn die zo’n driehonderd keer bij de bakker zou zijn gezien, want als je zo’n professionele klus laat klaren door een motorclub, krijg je achteraf weer gelazer met wraakacties en zo, dat moet je niet hebben: we nemen een man van zeventig jaar, en als ie straks gepakt is, vinden alle mensen de politie vreselijk stoer.

  In plaats van zo veel aandacht in Opsporing Verzocht, verdient John de Mol de elektrische stoel omdat hij zich schuldig maakt aan langetermijngenocide, en dat geldt voor iedereen die onder, met en boven hem werkt.

  • Ik voel me toch wel een stuk beter sinds ik geen TV meer kijk, of in elk geval heel weinig. Ik kijk alleen nog films vanaf DVD, zonder irritante presentatoren en reclame.
   De sat ontvanger is een jaar geleden in de kliko gegaan (eh naar recycling gebracht), daarmee heb ik afstand gedaan van die media waanzin.

  • Off Topic reagerend: Je geloofd je ogen niet, zie wat ze die kinderen laten doen.
   The Voice junior Danmark 2014 van 22-11-2014
   vanaf 1:56 en het duurt 6 sec. https://www.youtube.com/watch?v=nTuFjR6mlpY
   Aland die gewonnen heeft; ligt het aan mij of klopt er niks van het hele liedje. Ik kon geen adem meer krijgen, mijn hart raakte van slag bij het horen van die muziek en was genoodzaakt om het geluid weg te draaien. Nu heb ik er een paar meer bekeken/beluisterd, maar zelfde laken en pak.

  • The voice junior Danmark nov.2014, misbruik van kinderlijke onschuld. https://www.youtube.com/watch?v=nTuFjR6mlpY – vanaf 1:55 en duurt 6 sec.(je kunt al raden wat dat is) Ik heb en paar “liedjes” bekeken en ik krijg bij allen een opgejaagd gevoel.

   • sorry, ik kreeg te lezen dat de 1e tekst niet was doorgekomen. Haal er maar 1 weg.

 5. Je hebt het over licht antennes.
  dan denk ik aan chemtrails, de lucht geleidend maken zodat je frequenties kan uitzenden.
  waardoor je dus een boodschappen kunt versturen naar die antennes.
  momenteel werk ik voor en bedrijf dat werkt met frequenties. Je merkt dat bij bepaalde tonen je binnen enkele seconden moe en slaperig word echt heel snel.

 6. REBLOG over de denkwijzen van de de psychopate politici en de aan ons verstrekte denkwijzen/perceptiemanagent naar Plato

  Forget Orwell And Rand, We’ve Gone To Full On Plato
  Tyler Durden’s pictureSubmitted by Tyler Durden on 11/22/2014 21:59 -0500

  ETC national security Reality Same Store Sales Ukraine Unemployment

  inShare
  13

  Submitted by Thad Beversdorf via First Rebuttal blog,

  Lately, we hear a lot about Orwell’s “1984″ and Rand’s “Atlas Shrugged” but perhaps the best crystal ball to our current state of affairs is Plato’s Republic. You see both Rand and Orwell were describing a world outside of themselves. A world they couldn’t understand or accept. And while those works are brilliant and incredibly prophetic, I expect that to understand a world borne of narcissistic sociopathy one must examine the construct of such a world by a narcissistic sociopath. Fortunately Plato, perhaps the world’s most (in)famous narcissistic sociopath, provided us a vivid illustration and explanation of his ideal state in “Plato’s Republic”. Plato provides us the why to Orwell’s and Rand’s ‘unideal’ states.

  Plato provides the arguments for the philosopher kings. He also describes various levels of reality, arguing that each societal demographic must live within the reality level delegated to them. He argues each demographic has a limited intellectual capacity and thus can only handle the reality level provided to them. With the philosopher kings being the only societal demographic with the right to and capacity for absolute truth. Likewise, the philosophers kings in the world we find ourselves today control each and every aspect of life including our subsequent perception the world. There is no such thing as happenstance.

  The market moves a certain direction not because of unexplained market forces but because the philosopher kings have made it so. Economic policies are creating incredible wealth for the already wealthy while destroying the middle class not because of honest misjudgements or the need for more time but because the philosopher kings make it so. The Fed dropped the U3 unemployment rate as a benchmark because it does not meet their standard of truth but expects the rest of us to consider that true unemployment. Declining GDP is ignored while adjusted indicators signalling GDP is healthy are paraded all over the street because the philosopher kings make it so. A Malaysian airliner is shot out of the sky not by things yet unknown but because the philosopher kings make it so.

  As in Plato’s Ideal State, today’s philosopher kings are the only ones with the right to and capacity for (as decided by them) absolute truth. The rest of us live within the realities provided for and to us. We are handed the explanations and when the explanations don’t suffice the subject matter disappear altogether; refer to Ukraine, Ebola, Malaysian airliner, Benghazi, Fast & Furious, IRS criminality, NSA, Breitbart and the Constitution, etc. We the people take what we are fed in stride and in line with our respective places in the hierarchy of truth. If we dare challenge the hierarchy of truth, as men like Snowden have attempted, we are exiled with a bounty on our head. Or for minor offences such as providing the truth behind declining same store sales your career is taken from you like Bill Simon, ex Walmart CEO who was fired for stating that Americans are buying less because they have less income than before. The philosopher kings make it so.

  The facts are we will never know the facts.

  We will know but a shadow of truth as ascribed to us by the philosopher kings as described by Plato’s Cave Parable. This is how a handful of men and women control billions of people, the same way 20 cowboys control 30K head of cattle. We are provided food, shelter, safety and fear and in return we are provided a certain reality from which we must live. So long as we remain within our respective realities we will be granted comfort. However, if we attempt to break through a level of truth or worse bring others with us, the heavy hand of the philosopher king will find us by way of the guardian class. In our world we become a threat to national security and once we adorn that scarlet letter all rights that were once guaranteed by the Constitution disappear. The Constitution states no person or law supercedes it, however, by way of executive order the chief philosopher king has granted the philosopher kings a level of authority that supercedes that of the Constitution. And as comfortable cattle do, we paid no attention but strode forward with the herd.

  So for those inclined to not only reflect on the prophetic worlds of Orwell and Rand but to understand the arguments for such a world by the philosopher kings themselves, refresh yourself with a read of Plato’s Republic. For wars are won not by force of might but by force of knowledge. Plato was correct in understanding that freedom is found in knowledge. If we accept a shadow of truth we will enjoy a shadow of freedom. But if we fight for absolute truth we will win absolute freedom.

  Average:
  4.333335
  Your rating: None Average: 4.3 (63 votes)

 7. Alles bestaat uit trillen(freqenties)

  Vele hier kunnen aura leren lezen.
  Het is leren kijken op een bepaalde manier.

  Voor sommige hier zal het niet meer gaan omdat door het leven zelf dit niet meer kunnen ophalen dat manier van kijken.

  Een aura is een energie wat je lichaam uitstraald.

  Maar ook voorwerpen hebebn een energie uitstraling en die kan je ook leren zien.
  Dit alles heeft te maken met moluculen die botsen tegen elkaar. Dat zorgt ervoor dat er energie los komt. Die energie kan je leren zien.

  Hoe dat te doen ga ik hier beschrijven en hopelijk schrijf ik het niet te verward op ik ben niet zo goed in uileggen.
  Maar dat zal hier al wel eens opgevallen zijn.

  Je zet op een wit vel een stip neer van plus min 2 a 3 milimeter doorsnee.

  Je zet er een denkbeeldig een klokkje er-OP duidelijk erop en niet erom hene. Dan zet je in verbeelding die op 12 uur en dan op 1 uur en dan op 3 uur enz.

  Dan zul je ten duur een kleurtje om die stip zien. tis vrij licht van kleur.

  Dan zet je elders op het papier met een ander kleur een stippie en doe je weer het zelfde.

  Zo kan je een paar stippie zetten en je ziet bij iedere andere kleur stippie een andere kleur energie uitstralen.

  Nu pak je je vingertop van je wijsvinger en daar zet je ook een denkbeelding een klokje EROP en doe je weer het zelfde.

  Nu zie je weer als het goed is een lichte kleur uitstralen.
  Pak je andere wijsvinger en doe die tegen je wijsvinger zette waar je net licht uit hebt zien stralen.

  Zet nu weer dat klokje waar je vingers samen komen.
  Nu zie je weer licht komen en haal je je je vingers heeeeel langzaam van elkaar af ene halve cm a 1 cm en dna langzaam weer naar elkaar toe brengen en zie wat je aura doet.

  Tis mooi om te zien hoe je energie om je lichaam werkt.

  Als je dit dagelijks doet kan je na pl min drie jaar hele aura’s zien ( 7 lagen ) weet ook dat er tussen die lagen vuile energieen kunnen zitten die je weg kan leren werken.

  Omdat vele weten dat aura’s energieen zijn weten deze mensen ook dat die komen door trillingen.

  Licht zijn dus trillingen.

  Ook woorden en beelden en tekeningen enz bevatten trillingen die invloed hebben op onze geest en dus lichaam.

  http://suziqi.nl/2013/03/13/masaru-emoto-water-heeft-een-geheugen-video/

  • ps Jonge kinderen kan je heel(makkelijk) snel aura leren lezen.
   De meeste kinderen kan je dit gewoon geleerd krijgen zonder problemen.
   Tuurlijk zijn er kinderen die je dit niet geleerd kunnen krijgen en dat wil niet zeggen dat ze minder geevalueerd zijn of zo, er zitten gewoon wat blokades en daar heeft iedereen wel last van.
   Vele denken dat mensen met gaves beter (verder) geevalueerd zijn maar dat is echt niet zo.
   Sommige mensen zijn op dit punt verder en de andere zijn op een andere punten verder geevalueerd.
   De moeilijkste taak die je kan hebben als mens, is moeder zijn. dat is een hele zware taak en als je dat als mens goed volbrengt heb je als mens in mijn ogen ver geschopt in dit leven.
   Een goed moeder zorgt ervoor dat hun kinderen hun belans vinden en dat ze stralen van geluk en dat ze vele licht uitstralen en die ook kunnen overbrengen op hun naasten.
   En dat ze staande blijven als ze de ongemakken van het leven proeven.

   Weet waar licht is ook schuduw is en hoe hoger de zon staat, hoe minder schaduw.

 8. http://energiekevrouwenacademie.nl/water-bron-van-helende-kracht-en-energie-3/

  Als je smorgens wakker word pl min 600ml drinken, omdat je die ongeveer die nacht bent kwijt geraakt. Je zult je ten duur veel fitter voelen.
  Drink puur fruitdranken of schoon water.
  Wat je op je nuchtere maag binnen krijgt is van belang voor heel de dag.

  Weet dat in kraag water veel vuil zit.
  Bv honing op je nuchtere maag is super gezond Of kruiden uit je tuin.

  Alles bestaat uit energieen en ze horen goed aan te slaan op je lichaam.

  Negatieve trillingen kan grote schade aanrichten op je geest en lichaam.
  Mijd deze dan ook.
  Vele weten ook wat de plannen zijn van de overheid en maak de mensen daarom wakker en zet deze energieen om.
  Zorg ervoor dat wij alle positief denken over onze naaste over deze wereld zodat het hier een paradijs word.

  Alles is trilling,,,,

  • Bedankt voor deze info Leeuw.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close