Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Schietpartij Brussel False Flag om Rusland de schuld te kunnen geven?

Schietpartij Brussel False Flag om Rusland de schuld te kunnen geven?

Bij een schietpartij in een joods museum in Brussel zouden gistermiddag 4 mensen omgekomen zijn. Heel toevallig was de minister van Buitenlandse Zaken in de buurt van het museum, toen een vrouw tegen hem zei dat er was geschoten. Opmerkelijk vindt u niet? De minister en enkele collega’s gingen kijken. Bij de ingang van het Joods Museum lagen twee mensen op de grond die neergeschoten waren. Getuigen beschreven dat de dader van de schietpartij naar binnen was gegaan, ook daar het vuur had geopend, en met een wagen nadien was weggevlucht. Bij dit soort breed uitgemeten “ernstige situaties” gaan onmiddellijk de vraagtekens op het netvlies verschijnen van de kritisch lezer die nog wel zelf durft na te denken. Natuurlijk zei Hitler al in zijn Mein Kampf: “Maak de leugen simpel, herhaal het vaak en iedereen zal het geloven” en de vraag die we wat mij betreft dan ook terecht mogen stellen is: “Waar zijn de doden?

Iedereen die zegt: “Ja, maar er zijn getuigen van de schietpartij” meld ik dat ook dat onderdeel is van een False Flag. Nee, dit gaan we niet zomaar slikken. Het hangt van te veel toevalligheden aan elkaar en doden kun je ook melden terwijl ze er niet echt zijn. Ja er is een foto van de doodgeschoten mensen, maar kijkt u eens kritisch. Zouden er na de inslag van een kogel niet bloedspatten op de kleding moeten zitten? Op onderstaande foto ziet u een keurig rood plasje, maar bij de achterste dode ziet u helemaal geen bloed. Het ziet er allemaal wel erg steriel en geregisseerd uit. Daarbij moet worden opgemerkt dat het rechterbeen van de vrouw de knie van de grond houdt. Als je dood gaat wordt alles slap en strekt het been zich waar mogelijk. De knie van de man daar achter is ook te veel opgetrokken. De hand van de vrouw houdt nog een boekje vast. Je zou veronderstellen dat die arm slap naar beneden zou moeten vallen en het boekje uit de hand zou horen te vallen. Blijkbaar houden de vingers het boekje nog omklemd.

-

Maar ze gaan dit toch niet verzinnen? Vrijland weer met zijn complotten. Niet naar luisteren. Die is knetter gek!” Oké, daar mag u voor kiezen. Ik wijs u voor de zekerheid maar even op de Machiavelli rol van de Main Stream Media en wil u vragen eens over de ideeën van Machiavelli en Hitler na te denken. In Nederland is er zelfs een prijs naar de beste man vernoemd.

Vindt u het niet opmerkelijk dat een minister toevallig in de buurt is en even een kijkje gaat nemen. De minister zou nota bene zelf de hulpdiensten hebben ingeschakeld. Dat is wel erg bijzonder. Was hij dan de eerste ter plaatse? Waarom belde de vrouw niet zelf de politie? Volgens mij wordt normaal gesproken in zo’n situatie het hele gebied hermetische afgesloten en komen er eerst allerlei teams die gaan kijken of er niet meer daders zijn. Ook zouden er op zijn minst meer gewonden moeten zijn gevallen. Daar horen we niets over. Dus de man heeft gericht enkele mensen geëxecuteerd en is toen weg gegaan? En hoe is hij dan weggegaan? Hij kon gewoon weer in zijn auto stappen?

Veel opmerkelijker wordt het als we zojuist in de Main Stream Media te horen krijgen dat de man op beveiligingscamera beelden met een Kalashnikov gesignaleerd wordt. Daar hebben we het perfecte False Flag alibi om Rusland een aanslag in de schoenen te schuiven! Naast de nep aanslag in de Oekraïne, hebben we nu een tweede “aanslag”. Als het Europese volk nu niet ziet dat Rusland hard aangepakt moet worden weet men het in Brussel niet meer. Wel vervelend dat er websites zijn als deze die deze leugens ontmaskeren.

Als je dan voor de ‘False Flag methode’ kiest om een alibi te creëren om Rusland aan te kunnen vallen, is het wel handig als je zo’n False Flag uitvoert bij een joods gebouw. Dat zorgt er namelijk voor dat je Rusland kunt beschuldigen van antisemitisme en leidt je de aandacht af van het feit dat Europa in de Oekraïne neo nazi’s steunt. Overigens moet worden opgemerkt dat deze neo nazi’s nu een grote partij binnen de nieuwe regering van de Oekraïne vormen en dat de inmiddels vervangen (interim) president van de Oekraïne zelf een jood is. Dat het nazisme eigenlijk verweven is met de Azhkenazi joden maakt het voor de lezer wellicht wat ingewikkeld. Daarvoor moet u begrijpen dat er eigenlijk het zelfde gebeurt als tijdens en na 9/11. Die ‘inside job‘ zou zijn gepleegd door Al Qaïda, maar feitelijk vormen de Al Qaïda strijders nu de huurlingen voor het Westen. Net zo tegenstrijdig. Verdiept u zich daar maar eens in. Voorlopig concludeer ik dat dit riekt naar een False Flag van heb ik jou daar.

Bron linkvermeldingen: Powned.tv, ad.nl, ad.nl, geenstijl.nl, volkskrant.nl

 

468 ad

71 Comments

 1. Prachtig geformuleerd Martin en goed doorzien!
  Kijk,met zo’n artikelen wat jij schrijft gaat die NWO gigantisch op z’n bek,want juist kritische denkers zijn een doorn in het oog van die NWO.
  Als meerdere mensen jouw website eens gingen volgen en de misleidingen proberen te begrijpen dan kreeg die NWO het steeds moeilijker om mensen op het verkeerde been te krijgen met hun opgevoerde operettes, false flags en MSM leugens/propaganda via kranten,radio, televisie en de controled opposition websites.

  Als ik jou een of andere award kon toekennen,dan was het wel deze hahaha:

  http://photos1.blogger.com/blogger/1718/1884/1600/usingbrain.0.jpg

  • Haha thanks Waterman. Ik hou gewoon niet van dit soort kolder. Waarom worden ze niet eerlijk? Daar wordt de wereld een stuk leuker van. Stelletje satanisten!

 2. Ik hou ook niet van hun leugens,Martin.
  Ik stel de wereld ook geheel anders voor,maar we hebben er nu eenmaal mee te maken.
  Het beste wat een mens dan kan doen is kijken hoe we door hun leugens kunnen prikken.
  Dat vergt veel diep onderzoek en denkwerk. Het is de moeite waard,want de waarheid zet een mens vrij.
  En vrijheid is precies waar de mens naar streeft!

  • Druk even op F5 Waterman. Ik heb het artikel ge-update. Let even op de lichamen, met name op de opgetrokken knie van de “dode” vrouw. Daarnaast houdt ze nog keurig haar boekje vast. Knap toch voor een dode?

 3. Klopt Martin.
  Trouwens,mocht iemand neer geschoten worden,dan valt die met een smak neer op de grond.
  Het laatste wat je verwachten kunt is dat het slachtoffer zijn boek ook nog eens vast kan houden. Let ook op de plas bloed.
  Bloed is vloeibaar en zal juist op een tegelvloer eerder verder weg moeten vloeien.Of zie ik dat verkeerd?
  Dat bloed op de foto lijkt eerder op een rood goedje wat dus nepbloed is.

  • Dat bloed is veel te dik en nep inderdaad

 4. Trouwens,die vent met dat oranje hesje wat op de foto staat kan net zo goed met fotoshop toegevoegd zijn terwijl de acteurs voor zogenaamd dood op de grond gaan poseren.
  Hoeveel zouden ze betaald hebben gekregen voor deze klus?

  • Nou ja als je toch acteurs inzet, doe je het meteen goed en hoef je niet moeilijk te gaan doen met Photoshop

 5. ook frappant is dat er wel een agent en fotograaf bij zijn maar geen ambulance personeel ???

  • De man met oranje hesje lijkt me juist een ambulance broeder, maar dat er een fotograaf aanwezig is, is wel bijzonder.

 6. IDD,die vent met oranje hesje kan ook net zo goed een betaalde acteur zijn.
  Iets anders nog.
  http://www.rappler.com/world/regions/europe/58866-brussels-killings-due-incitement-against-jews-netanyahu?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+rappler+(Rappler)
  A bystander, Alain Sobotik, told Agence France-Presse he saw the corpses of a young woman and a man just inside the doors of the museum.
  Over hem kan ik nog niets vinden behalve dit:
  https://twitter.com/alainsob

  http://waatp.be/people/sobotik/a./1294560

  Hij komt uit Brussel.

 7. http://www.polfed-fedpol.be/ops/ops_teidentificerendetail_nl.php?RecordID=1060

  kijk eens goed naar de film de man komt het gebouw binnen loopt naar een deur , doet de deur open en 2 stappen terug zet zijn tassen neer pakt het wapen schiet 1 keer misschien toen hij een stap naar voren zette nog een keer maar dat kan je net niet goed zien , bukt pakt zijn tas en loopt weg het gebouw uit .
  Het lijkt er ook niet op dat de man de mensen echt af heeft gemaakt [[ nek en hoofdschot waar over wordt gepraat ]] hij schiet gewoon 1 a 2 keer en een kalashnikoff is toch een mitrailleur waarom dan niet gewoon leegschieten dat ding maar op enkel schots [[ dat dien de prof meestal , amateurs schieten dat ding leeg]]
  Waar heeft hij die 4 slachtoffers nog meer neer geschoten
  Wat ook opvalt is op de 2de foto het stukje muur wat we zien lijkt een buitenmuur te zijn terwijl de slachtoffers toch duidelijk in het gebouw zijn neer geschoten dus hoe kan die foto zijn genomen ???

 8. Kennelijk hebben aanslagen zoals deze en in België een doel, de kiezers met name in Frankrijk te waarschuwen voor de gevaren van het ‘Front National’, men wil voorkomen dat kritiek op Israël algemeen geaccepteerd raakt, en er een ‘Doos van Pandora’ open gaat wat betreft de zaken die op internet al open worden besproken

  • juist!

  • helemaal mee eens. Jij doorziet het. De heilige slachtofferrol van de joden!!!

 9. We hebben toch ook de film over Mohammet gehad waarvan de acteurs niet wisten hoe de film er uit kwam te zien , ze moesten gewoon even een scene neer zetten en kregen er geld voor .

 10. Op hetzelfde adres (Rue Du Prévôt 114) deze:
  Sobotik Alain (Psychoanalysts)

  http://www.belgium.net/firma/elsene/psychoanalytici/sobotikalain-0e0.html

 11. Dat wapen van de jongen met het petje maakt overigens weinig terugslag…
  en wat moet hij met twee tassen als hij alleen maar uit 1 tas een wapen haalt?
  Ik zie hem ook niet 4 schoten lossen, feitelijk geen enkel schot, want er is geen terugslag en je ziet ook niet iets uit de loop komen.

  • http://www.youtube.com/watch?v=WrP0ZgWTfk8

   Iets niet uit de loop komen kan ook deels aan de camerabeelden liggen.
   Maar in nog geen 10 seconden tijd kun je zeer zeer moeilijk 4 mensen omleggen met een hoofd en nekschot. Dan moet je echt zeer goed zijn.
   Het zou best kunnen dat er inderdaad wat mensen zijn geslachtofferd!!

   Wij, het volk, eisen meer cameras op straat…;)

 12. De officiele verklaringen luiden dat de schutter bij de ingang al twee mensen doodschoot en daarna binnen nog eens een persoon doodde en een tweede ernstig verwondde.
  Het filmpje toont dat de vermeende schutter zonder wapen in de handen het gebouw betreedt.
  Klopt niet.

  Kalashnikov is een “sproei”-wapen, het ontleent zijn dodelijkheid aan de hoeveelheid kogels maar niet aan de nauwkeurigheid. De recoil is zeer sterk en doet de loop omhoog bewegen.
  Ook deze feiten stroken niet met het filmpje.

  Dat het vrouwelijke slachtoffer nog een brochure in de hand houdt is inderdaad merkwaardig.
  Evenals het bloed op de rug van de linkerhand.
  Het is te weinig om een halsschot te rechtvaardigen.
  En als ze al tijd had om met de linkerhand naar de hals te grijpen na een kogelinslag, waarom dan met de rechter een blaadje vasthouden?

  Waarom is nergens in de omgeving van de twee vermeende lijken een bloedspoor te zien?
  Een 7.62 slaat aardig wat weefsel en bloed uit een mens, echter alle wanden en de vloer rond de lichamen zijn brandschoon.

  Het museum heeft vast ook camerabewaking intern.
  Niet alleen in de hal.
  Zijn daar beelden van beschikbaar?
  De Telegraaf toont een foto van een schutter met een Kalashnikov, die foto is dus niet in de gang/hal gemaakt maar binnen.
  Maar op het filmpje gaat de schutter amper de deur door naar binnen,.
  Klopt weer niet.

  Op die foto is een Kalashnikov te zien zonder kolf, vastgehouden als een tosti ham/kaas.
  Daar raak je in single shot mode geen olifant mee op 5 meter.
  Klopt niet.

  Het is de vraag of de reguliere media nog met enige integere informatie komen.
  Wat nu opgedist wordt is journalistieke bagger.

  • Dus deze False Flag is bij deze bewezen. Dank!

 13. Het is een groot nep gebeuren. Je zou bijna zeggen hoe durven ze zoiets knulligs in elkaar te flansen en uit te zenden.

  Maar ja ze weten de grote kudde, denkt niet, ziet niet en hoort niet, want is alleen al bezig met overleven. De grote massa slikt dit blijkbaar allemaal voor zoete koek.
  Bovendien zouden ze nu echt Rusland via dit en de Ukraine durven aanvallen. Putin en de rest van het kader, de KGB(of hoe dit tegenwoordig heet) etc, is ook niet gek en weten allang wat en hoe van deze aanslag.
  Is het misschien om hun acties in de Oekraine een zekere legitimiteit te geven of willen ze echt een wereldoorlog of alleen al oorlog met Rusland riskeren.
  Of zou zelfs Rusland al door de zionisten worden bestuurd en is dit een 1-2 tje om langzaam Rusland niet in of met een oorlog maar met propaganda en navenante verkiezingen (gecontroleerde uitslag) in hun richting sturen?!

 14. OP Rt forum lees ik dat Brussel het centrum van de pedofilen van de EU(parlement, Navo etc.) zijn.
  De aanslag kan een legitimatie zijn voor (nog) meer politie en militaire units op straat of aanleggen van wapendepots e.d.
  of ook een propaganda kwestie gericht tegen Iran,Rusland en de war on terror (Al Quaida) meer naar Europa te brengen.
  Het laatste kan betekenen dat we nog meer nep danwel echte aanslagen krijgen de komende tijd(en).

 15. Twee tassen is indrukwekkender dan 1 Martin, of in die andere zit een ferme lunch oid. Wederom een zeer goed artikel op de sight!

  Als er geen 17 zwarte monsterhelikopters (plus sinds een jaar kleine WITTE, van de politie) en 24 brandweerwagens en nòg meer ziekenauto’s aanwezig waren en WEL 1 minister (Engels voor dominee…) EN ik ben zelf nog net niet innerlijk dood of anderszins overleden, DAN is dit allemaal echt gebeurd. En dus GEEN hoax.
  Hoe groot is kans daarop… hoewel ik de aantallen hulpdiensten niet bijhoud, zucht, santé, als iemand piep of au zegt komen er al 5 soms…
  Overkill, op alle fronten.

  En hoelang zullen mensen de bullshit en/of horror scenario’s nog vreten en de waarheid van de werkelijkheid proberen te ontkennen.
  Niet lang meer.

  • @chris Precies een tas voor de AK47 en een met zijn lunchpakketje, want hij komt van ver, hij moet nog helemaal terug naar waarschijnlijk Israel, maar het zou even goed Washington DC kunnen zijn.

   Overigens is op het bewakingsfilmpje duidelijk te zien dat het weer om de joodse historische belangen: t.w. het grote lijden gaat(Oh wat zijn wij zielig altijd vervolgd dus daarom mogen wij nu de Palestijnen afslachten en de rest van de wereld veroveren). Een legitimatie(=rechtvaardiging) van hun heldhaftige strijd om “Lebensraum”.

   Tekst: “Joodse levensroute en ankerplaatsen”

   Daarom ook het getal 6 waarschijnlijk. De Thora is het Oude Testament en bestaat uit 5 boeken. De bedoeling van de ‘zionisten’ of hoe ze ook mogen heten is om daar een 6e boek aan toe te voegen: Het boek van [en ik citeer] “Het grote lijden”

 16. We hebben voorwaar niet meer dan 1 Martin. Maar de meeste mensen kijken liever naar twee koffers op een plaatje, dan dat zij 1 enkel goed artikel als dit lezen. Waarvan akte !
  ;- )))
  Let goed op hem ok!

  • De meeste mensen zijn eigenlijk gewoon te bang om de waarheid onder ogen te zien, ze willen het niet horen, dat doet hun vertrouwde wereldbeeld compleet instorten.
   Vaak; hoe ouder de mensen hoe meer last ze hiervan hebben.

   • Ja dat is waar, nog weinig mensen hebben hun ‘huiswerk’ gedaan, en dat gegeven is onderdeel van het OH programma. En is nu aan het veranderen, doordat mensen met de poten bij de feiten en het eigen huiswerk worden gesleept.
    Intussen is er inderdaad een doorgalmende vraag, niet alleen waar zijn die doden, doch ook waar en wie zijn die ‘joden’… ei-gen-lijk.
    Al goeddeels ont-maskerd, al werkt angst vernauwend en verblindend en ‘verdovend’ ook,
    waardoor men het niet ‘kan’ horen…

    Ook dat is een kwestie van inklappende tijd.
    Fractal time fallout.

 17. Inderdaad een ongeloofwaardige gebeurtenis!
  Persoonlijk denk ik meer dat er drie zaken hiermee in de hand worden gespeeld.
  1 De zielige joden.
  2 Dat er toch wel veel meer “blauw” op straat moet.
  3 Dat de ordehandhavers toch wel veel zwaarder bewapend moeten worden.

  Persoonlijk denk ik niet dat dit akkefietje in de schoenen geschoven zal worden van de Russen, wellicht door het gebruik van de AK47 een onderbewuste link naar het “kwaad” maar meer kunnen ze er volgens mij niet mee.

 18. Zou hoort dat eruit te zien…er zou op zijn minst wat rook vanaf moeten komen

  • nee Martin zo hoort het er uit te zien

   • of zo

 19. Die rotjoden toch he. Allemaal de gaskamer in, toch Donquijotte? Als je het verschil niet kan maken tussen Joden en Zionisten, houd dan je mond

  • Ik kan het verschil tussen zionisten en joden zeer wel maken. Het vasthouden aan het heilige aantal van 6 miljoen joden is niet een zuiver zionistisch (politiek) probleem. En ja die joden die leven in Israhel zijn rotjoden zoals ze omgaan met de in hun ogen Palestijnse beesten c.q. onmensen. Ja er staan hele wijze dingen in de Talmoed. Volgens mij ben jij een Hasbara trol Knip!!!

   • Al die joden over 1 kam scheren wooww
    maar het getal 6 miloen klopt denk ik niet
    in die tijd leefde ongeveer 300 miljoen mensen
    dat houd in als men het getal 6 miljoen aan houd in dat 1 op de 50 mensen gedood is
    puur om het jood zijn
    dan nog de slachtoffers niet te vergeten
    omdat ze zigeuneur waren
    of gehandicapt en dan de verzetstrijders
    dan nog slachtoffers van verdwaalde kogels
    en niet te vergeten de soldaten enz

    ik denk dat het getal 6 miljoen iets te hoog is ingeschat

   • Inderdaad @Leeuw. Het waren er niet meer dan 300.000. Is ook wel veel hoor. De meeste kwamen om door de tyfus net als veel Duitse burgers. Maar interessanter is de vraag waarom de joden naar de kampen moesten. Wel nu dat was omdat Rothschild Israhel (Toen nog Palestina) niet vol kon krijgen met joden. Die hadden het te goed hier en hadden geen zin om daar in een dorre woestijn te gaan wonen. Er moest een beetje gepushed worden dus. Rothschild had immers door de 1e wereldoorlog Palestina al verworven middels de Balfour declaration in 1917. Alleen de Joodse inwoners wilden maar niet komen. Daar heeft Hitler de Rothschilds dus maar een handje geholpen. Na de 2e wereldoorlog werd Israhel in 1948 een feit. Hitler zijn zin en Rothschild zijn zin. Het waren dus de zionistische Rothschild joden die verantwoordelijk waren voor de deportaties naar Duitsland om o.a. in de door Rothschild gefinancierde fabrieken van IG Farben te werken. Zij hebben dus hun eigen geloofsgenoten verraden. Zo zijn ze nu eenmaal. Een kleinzoon van zo’n verrader is nu minister in ons land, Asscher is de naam. Fijn volk he die zio joden!!!

   • De zio Rothschild joden zijn kortom verantwoordelijk voor beide wereld oorlogen met 60 miljoen slachtoffers. En daar mogen wij het dan niet over hebben. Het zijn moordenaars en dat zie je nu ook in Palestina aan de manier waarop ze omgaan met de Palestijnen. Ze schieten zonder gevoel te tonen heel makkelijk een kind van 6 kapot. Fijn volk hè?

   • Reply voor Donquijotte:
    Eindelijk iemand die doorgrondt dat Rotschild WOI en WOII heeft uitgelokt om Israhel op de kaart te krijgen. Dat de vader van Hitler een zoon was van een dientsmeisje in het huis van de Weense Rotschild was, wordt inmiddels uitgebreid toegelicht op internet. Ze had haar echtgenoot jaren niet gezien maar kreeg wel een kind. Niet van Mevrouw Rotschild…

  • http://www.gilad.co.uk/writings/jonathon-blakeley-a-guide-to-hasbara-trolls.html

   Je bent zo herkenbaar Knip. Kortom als Hasbara troll geen knip voor de neus waard.

  • @Knip En trouwens op 16 oktober 2004 tekende de waarschijnlijk door jou geprezen president Bush, de Global Anti-Semitism Review Act. Hierin stond opgenomen wat wij als Gojim (Dat betekend zoveel als beest, dier, non human) allemaal niet meer mochten zeggen. De joden noemen zich hier nog gewoon jood en niet zionist. Waarom zou ik dan zo voorzichtig moeten zijn. Ze noemen zich immers zelf jood!! de 14 punten die omschrijven wat vanaf die datum als anti-Semitisch zou zijn meld ik hieronder. Ze kunnen van mij de rambam krijgen Jood of zionist.

   Any assertion “that the Jewish community controls government, the media, international business and the financial world” is anti-Semitic.

   “Strong anti-Israel sentiment” is anti-Semitic.

   “Virulent criticism” of Israel’s leaders, past or present, is anti-Semitic. According to the State Department, anti-Semitism occurs when a swastika is portrayed in a cartoon decrying the behavior of a past or present Zionist leader. Thus, a cartoon that includes a swastika to criticize Ariel Sharon’s brutal 2002 invasion of the West Bank, raining “hell-fire” missiles on hapless Palestinian men, women and children, is anti-Semitic. Similarly, when the word “Zionazi” is used to describe Sharon’s saturation bombing in Lebanon in 1982 (killing 17,500 innocent refugees), it is also “anti-Semitic.”

   Criticism of the Jewish religion or its religious leaders or literature (especially the Talmud and Kabbalah) is anti-Semitic.

   Criticism of the U.S. government and Congress for being under undue influence by the Jewish-Zionist community (including AIPAC) is anti-Semitic.

   Criticism of the Jewish-Zionist community for promoting globalism (the “New World Order”) is anti-Semitic.

   Blaming Jewish leaders and their followers for inciting the Roman crucifixion of Christ is anti-Semitic.

   Diminishing the “six million” figure of Holocaust victims is anti-Semitic.

   Calling Israel a “racist” state is anti-Semitic.

   Asserting that there exists a “Zionist Conspiracy” is anti-Semitic.

   Claiming that Jews and their leaders created the Bolshevik Revolution in Russia is anti-Semitic.

   Making “derogatory statements about Jewish persons” is anti-Semitic.

   Denying spiritually disobedient Jews the biblical right to re-occupy Palestine is anti-Semitic.

   Alleging that Mossad was behind the 9/11 attack is anti-Semitic.

 20. 2 TASSEN Hahahaha 😉 😉 😉

  Mijn zoontje (10 jr) heb ik al vele “False flags” uitgelegd.
  Toen hij deze zag, vroeg hij:

  zoon: “Pap, waarom heeft die man twee tassen bij zich?”

  Ik: “In die ene tas zitten natuurlijk zijn broodjes, zijn lunchpakketje.”

  zoon: Waarom

  Ik: Nou die man komt van ver van heeeeeeeeeel ver.

  Zoon: Waarvandaan dan?

  Ik: IK denk uit IsraHell

  Zoon: Ahh dan snap ik het. Toch wel Hallal belegd he?!

  Ja want hij moet van heeeel ver komen.

  • schnijder Joden eten koosjer

   • @trebor2110
    Met dank, ja dat bedoel ik dus.

 21. Zo te zien heeft de mossad het weer druk gehad het afgelopen weekend.
  Israël voelt de laatste tijd steeds meer kritiek richting haar kant komen. Tijd om weer wat ‘compassie’ te creëren voor het zionisten paradijsje.. dmv. fals flags.

  Zie reactie Nethayahoo meteen na het incident;

  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/05/25/netanyahu-schietpartij-brussel-gevolg-van-laster-en-leugens-over-israel/

  Immers, de mossad is niet vies van een fals flag attack hier en daar.

 22. Tja het wordt tijd dat we Steven Spielberg in schakelen. Misschien wat goed software om de zaak geloofwaardig als een film in elkaar te draaien. Ze verzinnen het steeds gekker. Kom maar op met die beelden!

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22667307/___Schutter_Brussel_filmde_daad___.html

  • Steven Spielberg

 23. 🙂 Eigenlijk is het prima deze aanslag. Want ze worden steeds ongeloofwaardiger en doorzichtiger.
  Mooie voorbeelden ook voor beginnende amateur complot-onderzoekers om van te leren hoe dat allemaal in zijn werk gaat.

  Voor mijn college “moderne complottheorie” gebruik ik deze voornamelijk tijdens de propaedeuse(1e jaars) studenten.

  Van 911 doe ik ook weer voor de 1e jaars alleen de meest saillante zaken, die ook 100% wetenschappelijk bewezen zijn. Zoals vliegtuigen van aluminium vliegen niet in stalen en betonnen gebouwen alsof die van vanlucht zijn: “O ja, wie zijn daar dan ingevlogen,” vraagt soms een studentje. Dan zeg ik -en wijs ik streng naar hem- JIJ, jij bent er ingevlogen, wij (bijna) allemaal zijn er ingevlogen. 😉 🙂 😉
  De implicaties en de geopolitieke resp historische verbanden komen pas in het 3e jaar aan de orde, etc. etc.

  Zie Universiteit van de Waarheid, faculteit geschiedenis, afdeling complottheorie onder o.l.v. van prof M. Vrijland
  🙂

 24. Zie je die man die dood voor moet stelllen liggen?

  als je dood bent dan laat je je plas lopen
  zelfs als je wel opgevoed en dood bent
  en op zijn zondags erbij wilt liggen
  plas je in je slip
  geen 1 lijk houd zijn plasje in
  hoe netjes je ook opgevoed bent

  zien jullie een plasje in zijn broek ?

  • O ja, ook je ontlasting laat je lopen als je dood bent

   • Die twee liggen er niet bepaald dood bij. Waarschijnlijk niet eens een opleiding gehad voor uitbeelders van slachtoffers.

    http://www.organisatielotus.nl/

 25. Zelfs als je er kalm met de KA47 schiet hoort er rook eruit te komen
  zie hier de beelden

 26. Dan de beelden zo jaren 70

 27. denk niet dat ze naar de russen gaan wijzen
  maar dat men meer blauw jassen op straat willen
  en niet te vergeten vele camera’s
  omdat ze binnen kort veel mensen voor de deur verwachten
  die niet tevree zijn wat in de eu plaats vind
  daarom moeten de WWers aan de dwang arbeid
  zodat ze niet te velde kunen trekken
  met hooivorken en falkels

  en op deze manier konden ze ook de verkiezingen beinvloeden

  twee in 1 klap dus

  • Ook in belgie dwangarbeid zodat de werkelozen de straat niet op gaan om een vuist te maken tegen de EU

   http://www.nujij.nl/economie/belgische-professor-moet-aardbeien-gaan-plukken.28333877.lynkx

   Toen er nog genoeg werk was zette men geen dwang om de mensen aan het werk te zetten. Nu er geen werk is pakken ze werk af van de straatvegers en de mensen in de zorg ect en plaatsen er werkelozen neer.
   Nog meer werkelozen dus erbij die men weer als slaaf kan plaatsen.
   Op deze wijze breekt men de mens en zet men ze in als staats-slaaf zodat ze niet op kunne staan tegen de EU dictators.

 28. Deze false flag heeft niets met de verkiezingen of Rusland te maken maar alles met de toename van de kritiek op Israhel vanuit Europa (Brussel). Kritiek op Israhel vanwege de illegale nederzettingen op de Westbank waaronder de gehele watervoorraad van de Palestijnen zit die nu wederrechtelijk door Israhel is geconfisqueerd. De Palestijnen krijgen nu een belachelijk kleine hoeveelheid water toebedeeld zodat o.a. landbouw onmogelijk wordt. Onder andere het Nederlandse waterbedrijf Vitens wilde hier niet langer aan mee werken. Ook een Portugees waterbedrijf heeft zich uit alle Israhelische projecten terug getrokken ent als o.a. het Nederlandse pensioenfonds PPGM. Dit soort acties nu moeten weer voor een schuldgevoel zorgen en Israhel weer in de slachtofferrol duwen. Israhel heeft echter één probleem en dat is dat wij Martin Vrijland hebben die het doorziet!

  • @Donquijotte
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Palestijnen

   Zie hier de link boven
   Zie dan de link hier

   http://tora-yeshua.nl/2013/12/de-eu-idioten-gesteund-door-nederland-dumpen-ons-belastinggeld-bij-moslims-in-de-palestijnse-gebieden/

   Zie hoeveel geld de Palestijenn hebben gekregen en nog kunne ze hun broek niet ophouden ?
   Van al dat geld hadden ze vele water pompen in de grond kunnne rammen en ook zonnepanelen van kunne geleggen bv.

   Ze hebben wel geld voor wapens zelf de kinderen lopen ermee rond. Rakketen gaan dagelijks daar de lucht in en daar is wel geld voor maar niet voor putten te slaan?

   Al dat geld van de eu die daar hene gaan waar gaat dat hene ? er wonen 3 en half miljoen mensen in palestina de rest is verspreid onder andere landen.
   Die zandbak hadden ze kunnen omtoveren tot iets prachtigs en ze het goed besteed hadden.
   Zet dat gebied maar eens onder de zonnepanelen stla daar eens waterpompen en zet daar eens bomen neer die fruit geven en moet eens kijken wat een mooi land het kan worden.

   Lees dit en zie wat Israel heeft gedaan
   Het gaf 100miljoen dolar aan palestina aan mansen die hen dagelijks met raketten bestookt.

   http://www.mo.be/artikel/economische-wurggreep-stille-doder-palestijnse-gebieden

   Met dat geld had men behoorlijk wat zonnepanelen in China kunnen bestellen.

   Hoezo bouwd alleen Israel een muur ?
   Zie dit wat Egypte flikt en jordanie flikt het zelfde
   Ze gaan zelf de diepte in.

   http://brabosh.com/2009/12/12/egypte-bouwt-nieuwe-muur-aan-de-gazastrook-om-smokkeltunnels-af-te-sluiten/

   Er is wel degelijk een verschil tussen ene Jood en de elite Joden(de wereld heersers)

   Wat Mark Rutte uitspookt kan je niet op de Nederlander verhalen.
   Wel zijn vele NLders gruwelijk achtelijk om op zo’n pipo gestemd te hebben.

   Waarom alleen in de media de muur van Israel aan bod komt weet ik niet want dat vraag ik me al lang af waarom dat zo is.

   Waarom moet dat land als kwade boef afgeschildert worden en wat zit daar achter.
   Waarom laat de media niet zien wat met al dat geld gebeurt die de palestijnen krijgen.

   Ik denk dat we alle behoorlijk voor de gek gehouden worden en dat de wapenhandelaars er behoorlijk schik in hebben deze conflikt in stand te houden.

   Dus de zonisten hebben behoorlijk lol in leuke conflikjes die de domme burger in stand houd dor met stenen te gooien wapens te gebruiken en de Joden die daar weer intrappen en weer te veld gaan met leuke tanks en wapens enz.

   Hoppa kassa !

   Leuk muurtje bouwen en stoer de grens bewaken om het helemaal af te maken
   Palestijenn over de rooien en hoppa nog meer raketjes die kant op

   YEP nog meer kassa !!

   Her en der een bus schoolkinderen opblazen en nog meer haat en nijd !
   Het kan niet op al die lol en getrol van de wapenhandelaars.

   • drie en half miljoen Palestijnen dat is ongeveer een 750.000 gezinnen (de gezinnen zijn daar giga groot) en men kreeg 100 miljoen dollar. Als men voor dat geld in china zonnepanelen had kocht voor iedereen dan had men voortaan gratis licht in huis.

    Dat ze het geld in een bodemloze put gestort hebben tja daar kan je die joden er niet van op aan kijken.
    En ken jij een land die zijn vijand zoveel geld geeft?

   • Men kreeg…en hoe weten we dat zo zeker? Omdat “men dat beweert”? Bronnen? Main Stream Media? Aha…

   • @Leeuw Als je putten slaat moet er wel water zitten. Hier een klein stukje tekst waaruit blijkt waarom Israhel illegaal de West bank bezet!
    “That would leave Israel, in defiance of Security Council Resolution 242, in permanent occupation of about 10 percent of the West Bank. This annexed 10 percent on what would be Israel’s side of the wall includes the biggest and most highly populated illegal Jewish settlements including Ariel, Gush Etzion, Emmanuel, Karnei Shomron, Givat Ze’ev, Oranit, Maale Adumin and those of East Jerusalem. These illegal settlements sit on top of the West Bank’s main water aquifers. (Sharon once said that the main reason why Israel grabbed the West Bank in 1967 was the Zionist state’s need for water).”

    Kom me dus aub niet aan met die zionistische propaganda van je. Daarvoor kun je beter op de site van Geert Wilders terecht.
    Het gaat om een belangrijke water aquifer waar je in landen als Egypte en Palestina afhankelijk bent. Israhel doet niets anders dan de Palestijnen verdorsten en verhongeren. En hoezo raketten en wapens. Je verwart Palestina (Gaza strook en west bank) met Libanon. Geeft je nivo dan wel bedoeling aan. Die Israheliers zijn massamoordenaars en racisten. Ze kiezen bewust voor een apartheidsstaat.
    Hier nog een link. Verdiep je de volgende keer eerst voordat je onzin uitkraamt!
    http://en.wikipedia.org/wiki/Water_supply_and_sanitation_in_the_Palestinian_territories

   • @Leeuw Hier nog een link zodat je alles kunt lezen over de Europese boycot van Israhel. Ik koop in ieder geval geen Jaffa sinaasappels meer!!
    http://www.bdsmovement.net/

 29. Ga altijd achter info aan als je de zaak niet vertrouwd

  Het zal me niet verbazen als ze ooit iets gruwelijks flikken om alles op de Russen te schuiven om een oorlog te kunnen starten.
  Poetin heeft engelen geduld moet ik zeggen.

  Weten jullie nog dat Rusland vele wapens gaf aan Syrieen.
  Ik denk wel dat jullie nog weten dat in Rusland een wapenfabriek in vlammen is opgegaan.
  Toeval ?

  • Die Leeuw mengt halve waarheden met hele leugens met daarnaast nog een heleboel Brainwashpropaganda.
   Ik zou er verder niet op in gaan, het is de bekende truc om desinformatie te verspreiden en de mensen op het verkeerde been te zetten, om twijfel te zaaien en de discussie af te leiden van de hoofdzaken en de keiharde feiten en argumenten.
   Ik denk dat ie per # woorden wordt betaald, vanwege zijn lange monologie-en haha. 😉

 30. Trouwens,aan de andere kant van de grote oceaan speelt zich ook een false flag af die door oplettende internetters geëxposed wordt.

  False Flag – Santa Barbara: Numerology and Napolitano

  http://verumetinventa.wordpress.com/2014/05/26/false-flag-santa-barbara-numerology-and-napolitano/

 31. @Martin en aan Donquijotte

  De palestijnen krijgen giga veel geld van her en der en besteden het alles behalve verstandig.
  Wel wapens kopen plaats van zonnepanelen en zelfs in afrika halen men water naar boven dan vraag ik me af waarom daar niet.
  Ik zegt niet dat de jodan daar brave jongens zijn als je ziet hoe de soldaten omgaan daar met de palestijnen.
  Maar pal naar de oorlog zijn beide bevolkingsgroepen met niks begonnen en de joden hadden na een tijdje het beetje voor elkaar gekregen en daar zijn de wapenhandelaars op inges^rongen en goed ervan geprofiteerd tot nu toe.
  Beide bevolkingsgroepen zijn erin ingetrapt en blijven dom bezig tot nu toe. Zelfs nu blijven ze donderen tegen elkaar en besteden ze geld aan wapens plaats van aan vrede.
  Het gekste is Palestina kan dat zich dat net niet veroorloven als je kijkt hoe het volk daar leefd en flikt het toch keer op keer het geld wat ze krijgen te besteden aan wapens plaats van aan verstandige dingen en het volk pikt dat keer op keer.
  Ook wij zijn geen haar beter als je ziet hoe de overheid met de bejaarde mens omgaat en wij het wil okee vinden omdat toe te laten, ook wij deugen van geen kanten. Zie hoe wij het toelaten dat men armoede zaait in de eu. Zie hoe men toelaat wat hier in Brussel gebeurt al die false flagen over deze wereld om ons de oorlogen in te jagen en om meer controle op ons uit te kunnen oefenen.
  Maar om een heel bevolkingsgroep als slecht te bestempelen omdat deze rijker zijn dan de palestijen ?????

  Misschien zie ik dit alles fout omdat ik nog niet genoeg kennis hiervan heb, maar zo zie ik het nu eenmaal.

  Ik zie dit het zelfde als mensen zeggen in afrika zijn de blanken fout en horenb daar niet aan de macht te komen of iets te vertellen daar in dat land. Omdat hun voor ouders daar een paar generaties terug daar zijn binne gevallen.
  (Okee ik kan me hierbij wel wat voorstellen en ik denk vele.)
  Nu draaien wij de rollen om.
  Als hier nu een man of vrouw aan de macht komt na 1 generatie al en je vind dat als mens niet okee ben je een rassist.
  Voel je het verschil?

  Puur omdat de ene blank en rijk is, is ie al bijvoortbaat een fout mens.
  Puur omdat de ene jood en rijk is, is ie al bijvoortbaat een fout mens.

  Niet alle rijken mensen zijn fout in mijn ogen en ik gun ieder mens een rijk leven

  Ik kan er langs zitten hiermee als dat zo is hoor ik het graag.
  Ik sta open voor vele info en als ik denk dat ik inderdaad het fout heb zal ik dat zeker toegeven. Graag alles wel in het NL die info.
  Zoals je gemerkt heb ben ik woordenblind en is mijn taal kennis niet mijn sterkste punt.

  • Dat binnen het Palestijnse concentratiekamp vooral veel geld naar Hamas en wapens gaat dient mijns inziens ook een doel.
   Binnen de Gazastrook zien we de zelfde machtsverhoudingen aangewakkerd worden als op het wereldtoneel.
   Je hebt de Soenitische Hamas en Sjiitische Hezbollah.
   De Soenitische tak van de Islam is vooral gekoppeld aan Saoudia Arabië en bijvoorbeeld het Moslim Broederschap. De Sjiitische tak hangt meer aan Iran en Syrië.
   Die tweestrijd wordt dus binnen het concentratiekamp genaamd Gazastrook ook aangewakkerd. Daar lijkt veel geld aan op te gaan. Verdeel en heers is de methode.

   Dat jij het opneemt voor Israël en het feit dat zij de Palestijnen in dit concentratiekamp houden en met drogredenen komt als dat er veel geld naar toe zou gaan en dit verkeerd besteed wordt, wekt enigszins de indruk dat je een zionistische trol bent. Die zijn hier niet welkom. Daarvoor kun je heel goed je ei kwijt op Main Stream Media sites.

 32. Ik heb een beetje je verhaal zitten lezen leeuw, je lijkt wel op zo’n nujij.nl CIDI(Centrum Informatie Documentatie Israël) trol. Je valt inderdaad een beetje door de mand.. helaas. Maak maar weer een nieuwe nickname aan en probeer het nog eens, ik weet zeker dat we er weer doorheen prikken! Succes.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close