Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275
Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Signalen van AIVD infiltratie Anass zaak

Signalen van AIVD infiltratie Anass zaak

Afgelopen weekend was er sprake van verdachte ontwikkelingen in de Anass zaak. Een ogenschijnlijk mooi initiatief werd gelanceerd op Facebook om de Anass zaak weer onder de aandacht te brengen. De Facebook pagina kreeg de titel ‘Allahierahmoe Anass Aouragh‘. De dame achter deze pagina beweerde dat zij de pagina was begonnen naar aanleiding van mijn artikel over het jaaroverzicht. Binnen no-time had deze pagina meer dan 7000 volgers. De beheerder van deze pagina bleek ene Asma Elma te zijn. Al snel verschenen op deze pagina berichten dat deze Asma de moeder had gesproken. Daarop kwamen er meldingen dat Martin Vrijland een leugenaar en oplichter zou zijn. Deze Asma presenteerde zich als iemand met de juiste connecties en beweerde zelfs richting een familielid van Anass dat haar oom van de Ambassade was.

marokkaanse-ambassadeEnkele andere Marokkaanse dames probeerde een bijdrage aan dit initiatief te leveren en zochten contact met deze Facebook pagina. Dit werd niet gewaardeerd door Asma. Echter de nieuwe dames bleken vasthoudend te zijn en informeerden ook mij en de familie. De familie van Anass zocht weer contact met mij omdat deze Asma beweerde een oom bij de ambassade te hebben. Dit vonden zij verdacht, omdat de familie immers zelf al contact had met de consul van de Ambassade en ook de minister van migratie van Marokko. Daarop ben ik gaan speuren en ontdekte ik al snel dat het Facebookprofiel van deze Asma Elma nog maar sinds 29 november 2013 bestond. Als snel bemachtigde ik het 06-nummer van deze Asma via de familie, omdat zij haar ook al gesproken hadden. Ik zocht contact, maar zij nam niet op. Binnen een half uur nadat ik voor het eerst contact zocht, kreeg ik een sms dat ze via de mail van Facebook zou reageren. Via de mail melde zij dat ze zich per direct terugtrok van elk initiatief.

De pagina werd over gedragen aan de enthousiaste jonge dames die oprecht werk willen maken van de Anass zaak. Echter bij het overdragen van de Facebook pagina bleek er ineens nog een volslagen onbekende Administrator te zijn van deze pagina. Ene meneer Amghrabie Amazigh gaf aan de Facebook-pagina in beheer te willen houden. Omdat ik doorvroeg en graag wilde weten wie hij was, omdat ook zijn persoonlijke Facebook-profiel hagelnieuw bleek te zijn, bemerkte ik dat ook hier een luchtje aan zat. De man begon ook op de vaders kant van de familie af te geven. Ondanks aandringen van mijn zijde, wilde hij niet vertellen wie hij was en wat zijn drijfveren waren. Na ongeveer een uur communiceren gaf hij aan er over na te zullen denken de Facebook pagina aan de jonge dames over te willen dragen. Echter de volgende dag bleek hij eieren voor zijn geld gekozen te hebben en was de complete Facebook-pagina ‘Allahierahmoe Anass Aouragh‘ verdwenen. Beide personen zijn inmiddels onvindbaar.

danielle_oproepWaarom vertel ik u dit? Welnu, ik wil aangeven hoe er steeds pogingen worden gedaan om de waarheidszoeker (ondergetekende) zwart te maken en de moeder van Anass via slimme initiatieven positief op de kaart te zetten. Zij was immers degene die het NFI rapport aan mij gaf, achteraf niet met als doel het onderzoek te helpen, maar met als doel er voor te zorgen dat de vader geen informatie meer van het Openbaar Ministerie zou krijgen. Dit blijkt uit de mailwisseling tussen Zohra Merzouk (moeder Anass) en advocaat Meijering. Er ontketende zich een enorme hetze tegen mijn persoon, omdat de moeder de vader op alle fronten tegen bleek te willen werken. Het ging zelfs zo ver dat haar beste vriendin Danielle Berkenfeld oproepen deed op websites met de specifieke vraag of iedereen die negatieve informatie over mij had, dit aan haar door wilde geven.

Ik had de moeder van Anass in vertrouwen mijn echte naam gegeven, omdat ik werk onder een schrijvers pseudoniem, om zo mijn familie en kind niet te belasten met mijn activiteiten. De moeder van Anass gaf mijn naam aan verscheidene sites om mij bewust zwart te maken. Hierop heb ik nooit gereageerd, omdat het duidelijk een bewuste hetze tegen mij was. Daarnaast zou ik iedere aantijging zoals bijvoorbeeld oplichting en gevangenisstraf e.d. makkelijk kunnen weerleggen, maar ik ben mij er grondig van bewust dat dergelijke websites maar 1 doel hebben: kill the Messenger.

Het lijkt er dus nog steeds op dat de Anass doofpot potdicht moet blijven en dat er krachten aan het werk zijn die de moeder positief op de kaart moeten zetten en de onderzoeker (ondergetekende) negatief moeten afschilderen. Het beeld dat Martin Vrijland door de vader betaald werd en slechts en alleen voor de vader zou werken is daarin erg belangrijk. Het lijkt er sterk op dat hier grote belangen op de achtergrond spelen en dat we op zijn minst kunnen spreken van signalen dat hier sprake is van AIVD bemoeienis.

Ook de dames (die ondertussen een nieuwe Facebook-pagina hadden geopend) zijn inmiddels benaderd met negatieve verhalen over Martin Vrijland. Ook werden zij benaderd door iemand die beweert medewerker van Facebook te zijn en die ze zou kunnen helpen met het overdragen van de 7000 leden van de vorige pagina naar de nieuwe pagina. Op alle fronten lijken zich types aan te dienen die proberen een vinger aan de pols te krijgen of te behouden in deze zaak. De protestmars of stilletocht die zij willen organiseren op de dag van het vinden van het lichaam van Anass (7 februari 2013) wordt ondertussen tegengewerkt door de gemeente Den Haag die beweert dat de aanvraagtermijn voor een vergunning verlengd is naar 8 weken. De petitie die in het leven is geroepen om de zaak te heropenen loopt gelukkig goed, maar het heeft er alle schijn van dat deze doofpot gewoon koste wat het kost dicht moet blijven.

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
31 Comments

 1. Tsja, zo werken ratten. In het geniep…
  Het word wel steeds duidelijker dat door al dat gerat geen terroristische aanslagen voorkomen worden, maar juist gepleegd worden…
  Het is zeer de moeite waard om bij te houden welke politici allemaal meewerken aan dit soort gerat.
  Waarschijnlijk zijn ze lid van één of andere rattenclub , of dat nu de AIVD is of een Vrijmetselaars-club maakt weinig verschil.
  Ik zal ook de petitie tekenen . Doofpotten horen niet bij een democratie maar bij een Pedocratie , of andere vormen van Dictatuur…

 2. Dus al met al, alle reageerders hier die vorig jaar al vraagtekens hadden bij de ,,zelfmoord,, zijn GEEN gekkies,aluhoedjes enz.
  Gewoon nuchter denken en geen tv west connecties allemaal bezorgde burgers die vermoeden dat er een moordenaar(s) los lopen die weer kunnen en zullen toeslaan .
  Aan alle ouders, let op uw kinderen zij kunnen het volgende slachtoffer worden van deze randdebielen!!
  Voor anass en zijn familie hoop ik dat de waarheid ooit nog voor de dag komt zodat zijn dood niet zinloos is geweest er lopen in ons land compleet verknipte lui rond die maar een doel hebben, kinderen misbruiken en vermoorden ten behoeve van hun ,,lusten en dat zijn geen crimineeltjes in de dop maar juist degenen die ons moeten beschermen tegen hen dat is het kromme er van.

 3. Hola aloha Martin,

  Ik had mij voorgenomen om niet te reageren meer op de site en de reden dat heb ik je ook persoonlijk medegedeeld.
  Echter dat mensen jouw zwart lopen te maken, ondanks dat ik het niet altijd een ben met je, stuit mij tegen de borst.

  Zoals al jij weet, ben ik vorig jaar ook benadert door een dame genaamd Iris Clements en die wilde zelfs met mij skypen en daar ben ik op in gegaan.
  Deze dame ging jouw ook zwart maken en de details weet jij al en ik laat aan jouw over of je die wilt vermelden, want het gaat over jou en niet over mi alma.

  Ondanks ons verschil in visie over La Vida, wens ik he veel sterkte toe met je strijd tegen dit soort lui, de lakijen en hofnarren van Las Naranjas.

  M.vr.gr.

  Pablo aka Pieter Jan de Boer

  • @Pablo Prima. Deze pedo-ratten zitten overal: IN de politiek , in het leger, in het politieapparaat etc. Allemaal zo corrupt als het maar zijn kan.
   Ik neem even het politieapparaat, maar dat geldt overal dus ook voor het militair, de politici, de rechterlijk macht de B&W’s overal enz enz enz.
   V.B. Natuurlijk zijn de meeste politiemensen wel normaal en goedwillen, maar helaas te bang om hun politie-nekje uit te steken. Angst, angst en angst
   Niet alleen de leugen regeert dus.

   @Martin & allen Laat u niet weerhouden de waarheid te verdedigen. Tijd dat de regering van Marokko wat doet of is die ook al…..?

   • O ja vergeet voor al de MSM niet. Jimmy Saville….weet u wel!

   • Hola aloha Schnijder,

    Als eerst moet ik mijn excuus aanbieden aan señor Martin, want eind vorig jaar heb ik mij te gringo/bot tegenover hem gedragen en dat was Martin niet zijn schuld.

    Polder Pablito zoekt ook geen excuus, echter ik kreeg een OD (OverDosis) aan letters, woorden (algebra), moderaten en digitale apartheid/ban en in wezen door mijn samenwerkingsverband met Olympiczion, welks in wezen hetzelfde was als die met bovendien.com en dat was niet optimaal te noemen. Maar daar heeft Martin niks mee te maken en ik heb daarna als een voc gringo met latino temperament o.a op Martin afgereageerd.

    Daarna weer ENDURA gaan practiceren:

    Endura:

    Het pad van ik-verbreking, het pad van de laatste dood, door de overgave van het ik aan de Andere, de onsterfelijke mens, de Krishna/Christus/Boeddha in ons. Het ik moet ondergaan, opdat de hemelse Andere in mij zal leven. De gang van de mens door de wereld van dialectiek is een leven om te sterven. Het endura is een vrijwillig sterven van het ik om oneindig voort te leven in de hemelse Andere .

    Hermes Trismegistos

    En daarom hermano del cosmos Martin.

    mIs disculpas voor mijn botte gedrag en dat is welgemeend en dus niet gemeen bedoelt zoals de VOC mentaliteit. Want dit is mijn echte boodschap/gevoel

    Rumi: We are One Breath (With footage of Native Americans)

    Saludos cordial Polder Pablito

   • @pablo,dit lijkt me een ernstig gevalletje van informatie-stress.ik maak dat op uit het woord ‘samenwerkingsverband’, je lijdt door de chronische infostress nu waarschijnlijk dus aan megalomane illusies dat is voor niemand leuk. En verder glijd ik steeds uit over een dikke glibberige laag spaans-overheerste-algebratisch-lauw- gazpacho-overgeefsel 😀 , en dat alles zonder een waarneembare progressie in bewustzijn 🙁 neem even een poosje rust Pablo, ga even aarden.
    tip: een entheogene sessie om het ego eens een flink lesje te leren misschien?

   • Hola aloha Polder sjamaan,

    Ik had eind vorig jaar een OD (overdosis) aan letters, informatie-stress zoals jij terecht beschrijft. Maar dat is weer voorbij. Effe enkele dagen geen letters in mi alma ingespoten en dat gaf mij veel calma/rust. Maar uit jouw lettergekrijg maak ik op, dat jij daar totaal anders overdenkt mi amigo, maar dat is je goed recht.

    Enneh nu zing en leef ik zoals gewoonlijk op deze wijze en vooral MUY LOCO

    Ricky Martin – Livin’ La Vida Loca

   • Enneh Polder Sjamaan,

    een entheogene sessie had ik niet nodig, want die heb ik heel vaak ervaren, maar ik moest effe afkicken van het algebra, want letterkrijgeren en woordenverkennen is zo verslavend, want zie nu maar weer, ik reageer toch weer op deze site en dat kotmeen deel door mij ego, maar ook omdat ik Martin een toffe peer vind, terwijl ik hem niet in het echie ken. Ai ai ai caramba wat is leven gelukkig niet voorspelpaar en gepland, want als dat zo was, was het leven heel zakelijk en VOC. mar ik verken liever als een Blitzkrieg Bop with an OPEN MIND

    Dus ik moet nu leren om anderen NIET te vertellen hoe zij zich moeten gedragen of zich gedragen, want dat is zo GRINGO en niet echt Blitzkrieg Bop. Ik ben geen narcist, maar ik ga trachten om alleen zelf in de spiegel te kijken en daarover te oordelen en niet over een ander mi amigo AdVM aka Polder Sjamaan

   • Hola aloha amigos del cosmos Schnijder en Martin,

    Jullie weten als we naar el cielo/hemel kijken is deze door de meeste volkeren in 12 sterrenbeelden verdeeld, de zodiak. En je hebt nog meer sterren-constellaties die elk zo hun eigen namen hebben zoals ‘grote beer’ of ‘grote hond’. Maar je hebt een nieuw sterrenbeeld sinds het jaar 2000, namelijk:

    Sterrenbeeld: ESTRELLAS ELITAIRICUS (Elitaire sterrenbeeld)

    Ps niet waar te nemen aan de cosmos, ALLEEN in Brussel en de EU.
    Dat sterrenbeeld ziet er zo uit en je kan het ipv ESTRELLAS ELITAIRICUS ook grote PUINHOOP noemen:

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=207376702784201&set=gm.207521349440488&type=1&theater

    of

    https://www.google.nl/search?q=logo+eu&rlz=1C1OPRB_enNL532NL533&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=5WXUUp7cB-Xu0gX154CwBA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1365&bih=856&dpr=0.75#facrc=_&imgdii=_&imgrc=Jm6fekvwaI2baM%253A%3BOQSXBS5_A1aCKM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.everyaware.eu%252FAPIC%252Fimg%252FEU_Flag.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.everyaware.eu%252FAPIC%252F%3B1160%3B788

    en wat is Jimmy Savile geestelijk gestoord:

    When Louis Theroux Met – Jimmy Savile | 2000 | Full Documentary

    https://vimeo.com/52520464

   • sterrenstelsel ‘Grote Puinhoop’ 😀 😀 😀 😀 hij is leuk Pablo, ik heb hem gezien op je FB.
    weet je trouwens dat de naam Pablo ‘Paul’ is in het engels en nederlands? En de naam betekent ‘kleine’.
    Vandaar dat Paulus de boskabouter Paulus de boskabouter heet.

   • Hola aloha Poder Sjamaan AdVM, mijn eigen sterrenbeeld was/is nog niet optimaal en dat is nu mijn 1ste taak om die puinhoop op te ruimen enneh dat lukt steeds beter mi amigo,,,,,,,,,,,,

    En ach om dat gedrag omschrijven vele mensen mij nog steeds als een Creep (but I belong here like you AdVM)

    Radiohead – Creep

    Daarom blijf ik verkennen mi polder amigo

 4. Misschien een beetje misplaatst maar zeker interessant; http://nos.nl/audio/12849-soennieten-versus-al-qaida.html
  Er wordt vermeld dat de Amerikanen de soennieten voorzien van geld en wapens… om al-Qaida te verjagen uit het gebied. Beetje vreemd, al-Qaida was toch gefinancierd door het Westen? Dus nu zou Amerika zogenaamd de soennieten helpen om hun ‘eigen troepen’ (al-Qaida) te verjagen. Right..

 5. De dame die “beweert” voor Facebook te werken, werkt daadwerkelijk voor Facebook en dat ben ik, ik heb mijn hulp aangeboden omdat er nadrukkelijk om werd gevraagd, nadat de initiele pagina over Anass door de administrator op offline werd gezet. Het minste wat ik kon doen om niet alle fans te verliezen is de beide pagina’s samen te voegen, een bewerking die mogelijk is indien eenzelfde persoon beide pagina’s beheerd.

  Als dit de manier is waarop mensen die een helpende hand willen bieden worden afgeschilderd, moet jij het ook niet vreemd vinden dat ze bij jou hetzelfde doen Martin. Ik vind het echt triest, je reactie, je verliest je doel uit het oog…

  • Dan is dat sympathiek.
   Kun je ook de 2 verdwenen profielen achterhalen?
   Kun je aantonen dat je voor Facebook werkt en wat maakt het mogelijk om zomaar leden te kunnen overzetten naar een andere pagina zonder toestemming van de (voormalig) beheerders? Mag dat juridisch gezien zomaar? Is Facebook zo flexibel dat medewerkers dit zomaar kunnen doen?

   • Nog steeds achterdochtig he? Ja hoor iedereen kan pagina’s samenvoegen indien een van de beheerders gelijk is of indien kan worden aangetoond dat de pagina’s hetzelfde doel hebben.

    https://www.facebook.com/help/203498356357867?sr=4&sid=0xYa6Sj7yqL19JTOr

    https://www.facebook.com/help/372703956148310?sr=1&sid=0Rpz3IiocsUqtrZ8b

    mijn email om dit te bevestigen kan ik je sturen, misschien had je dit eerst kunnen raadplegen eer je zoiets plaatst.

    Ik had het op prijs gesteld als je deze angst met mij had gedeeld, dan had je dit kunnen vermijden.

   • Waarom reageer je zo fel terwijl ik jou persoonlijk niet aanval, maar slechts de vage omstandigheden van het afgelopen weekend omschrijf.

   • merhaba Tessa,

    Als medemensen/ABI zoals Martin je nekt uitsteekt dan handel je zoals Martin.
    Vorige maand door een dame benadert zelfs met haar gesproken via skype, maar wat die allemaal over Martin verkondigde en vooral loog, dat ga ik hier niet herhalen want dat was echt niet güzel/mooi (güzel van een Polder Abi genaamd Sinan geleerd).

    Güru sjürüs/tot ziens Tessa en Martin

   • @Tessa Asbak, als de aivd zich ermee gaat bemoeien wordt het altijd ingewikkeld, vind je het gek dat mensen achterdochtig worden.
    dit is gewoon staatsterreur

 6. Anass Aouragh – NFI Doofpot Analyse – Mini docu

 7. Het is sowieso vreemd dat een ‘Factbook’ medewerker zegt 7000 volgers te kunnen ‘overhevelen’. Misschien willen die mensen dat helemaal niet, wilde ze wel de oude volgen maar niet de nieuwe. Heel vreemd en amateuristisch komt dit over.

 8. het probleem in de gehele wereld is dat de Leugen regeert……………… en dan is de waarheid een misdrijf………..

 9. Tessa Asbai je bent gewoon een oplichtster nr 1 !
  ons hou je niet voor de gek.
  Iedereen weet wie martin vrijland is en veel mensen respecteren zijn werk al helemaal om de zaak van Anass dus Tessa Asbai als je wilt spelen doe je dat in de speeltuin .

 10. @ marrin en rocc pro, op vanaf 5.07 minuut: de helikopter heeft anass ook niet gevonden terwijl hij daar wel lag!!!!!!!!!!!!!??? wat is dat voor klets hij weet niet zeker of anass daar lag anders hadden de ochtendwandelaars hem wel gevonden.
  Ik zit mezelf ontzettend op te vreten en een gezegde van maaike vaatstra komt naar boven,het waren zoveel leugens,,, hier hetzelfde liedje.
  Hoe belangrijk kan een persoon zijn om zoveel leugenaars te mobiliseren om een doofpot dicht te houden, dat gaat niet over een bekend zedendelinquent maar over een ,,belangrijk,, persoon die uit de wind wordt gehouden met medewerking van de trias.
  Misschien martin is tessa wel van goede wil, je moet toch het voordeel van de twijfel geven denk ik, alles wat helpt de notoire doofpotzitters te ontmaskeren is meegenomen.
  Justice will be done!

  • @maasdonk Ik ook!
   cit: Hoe belangrijk kan een persoon zijn om zoveel leugenaars te mobiliseren om een doofpot dicht te houden, dat gaat niet over een bekend zedendelinquent maar over een ,,belangrijk,, persoon die uit de wind wordt gehouden met medewerking van de trias.

   !!! of Meerdere Personen !!!

   Ik heb het al eens gezegd hij, Anass (RIP) is of direct naar een chique lokatie gebracht binnen een straal van zeg 50 km of in de catacomben onder Duinrell verdwenen. Het pedo-sado committee zat daar al te wachten….

  • inderdaad hoe kan die man nou weten dat Anass daar wel lag toen de helicopter het gebied in beeld bracht ?

 11. De waarheid zal altijd aan het licht komen (de geschiedenis zal uiteindelijk alles en iedereen oordelen) !
  Wie aan de integriteit van Martin Vrijland durft te twijfelen heeft een enorm bord voor zijn of haar kop!

  Inderdaad is Facebook zo “lek” (want te manipuleren) als een mandje, wat nu ook al weer blijkt.
  De trollen proberen zelfs via facebook ‘zieltjes’ te winnen: Ongevraagd dus illegaal ondanks de help van facebook. Facebook heeft zich te houden aan het Nederlands recht, aan recht op privacy en op vrijheid van meningsuiting!

  Tot slot: Facebook en NSA is 2 handen op een buik zal ik maar zeggen. Idem Facebook en Aivd (algemene inluis & volg dienst). Hoe kun en hoe durf je je eigen burgers, je eigen mensen, je medelanders zo te bespioneren. Tijdens WO II waren dat NSB-ers, in destijds de DDR de Verklikkers(geowne burgers hoor) en uiteraard de Stasi medewerkers zelf: Ik zou ze landverraders willen noemen, enorm trots op hun Nederland, hoor!
  Weten jullie nog project X in Haren. Benieuwd wie de ouders van dat meisje zijn en wat voor connecties die precies hebben, naast evt andere dekmantels?

 12. @martin, misschien kun je over deze ingewikkelde kwestie je verhaal doen bij talk2myra en frontierradio.

 13. Wat voor hond is er ingezet bij het zoeken naar Annas ? In principe kun je een hond trainen voor het speuren naar elke specifieke geurstof. Om “geurverwarring” te voorkomen worden K9 honden meestal getraind voor één specifieke geur en niet voor allerlei andere disciplines. De meest bekende speurhonden voor specifieke geurstoffen zijn:
  -Speurhond narcotica
  -Speurhond mijnen detectie
  -Speurhond menselijke resten
  -Speurhond brandversnellers

  In principe moet er onderzoek gedaan worden naar de op touw gezette zoektocht inclusief helicopter .Maakt justitie zich geen zorgen als je in zo een klein gebied een lichaam niet kan vinden ? Ik mis zelfkritiek , want ik word namelijk wel bekritiseerd als ik iets niet goed heb uitgevoerd, of door een tegen partij of door mezelf. Eigenlijk zegt Wouter Bos ( persofficier) : onze dienstverlening is van zo een slechte kwaliteit , dat het mogelijk kan voorkomen dat we onze doel voorbijschieten in zo een zaak. Of wilden ze hem niet vinden ? Als je niet kan verklaren waarom je Annas niet kon vinden, kan het het dan niet aannemelijk zijn dat je hem niet kon vinden omdat ie daar niet lag ? Dan kom je toch toch vanzelf bij het gedeelte :wat
  is er gebeurt tussen het moment van stoppen met zoeken en het vinden van de lichaam.

  In plaats daarvan wordt er gesuggereerd dat ie daar lag, maar het niet verklaarbaar is waarom ze hem niet konden vinden. Ik kan maar 1 reden verzinnen waarom die niet gevonden is : en dat is omdat moord op zelfmoord moest lijken meer niet !! Want moord in Wassenaar kunnen ze daar niet gebruiken .Oordeel zelf maar :

  -De een noemt het ‘seksrel’, de ander, iets deftiger, de ‘Wassenaarse nazit’. Na een raadsvergadering op 13 februari ( 5 dagen naar de vondst Annas ) verbleven naar verluidt negen raadsleden plus wethouder achter tot vijf uur in de ochtend, met achttien flessen drank.

  Er is hier is sprake van demagogie in combinatie met een afleidingsmanouvre.(zelfmoord)

  Deze hele zaak wordt momenteel gemonitord , zodra je iets weet, beweert of roept staan ze klaar. Een doorbraak in deze zaak kun je alleen maar forceren door kwaad bloed en niet via de rechterlijke macht. Een situatie creeeren waarbij er gedwongen wordt om antwoorden te geven. Want dan zullen er beschuldigingen over en weer geuit worden en komt er meer info los. Een valstrik creeeren 😉 alleen moet je weten waar je moet graven, want op dit moment zijn er mensen die leven en hier meer van weten dat is een feit !

  • wat vind de moeder van Anass eigenlijk van de stille tocht?

   Ik vind het nog steeds bijzonder dat de moeder en zus van Anass in dat msm-televisie-programma met die dementerende presentator ,hebben gelogen over het wassenaarse politiebureau bezoek en over het navragen in de folderwijk. Kan iemand die video vinden en hier plaatsen daar is veel op te zien. bij voorbaat dank.

 14. De zaak Anass heeft als zoveel zaken in Nederland een luchtje. Martin heeft het waarschijnlijk terecht over de AIVD die meer fout dan goed lijkt te doen. Voorgenoemde dienst lijken in samenspanning met justitie, het OM en de gerechtelijke macht vele corrupte zaken af te dekken. Tevens lijken zij bewust vaak de andere kant op te kijken indien het gaat om iets te assertieve Nederlanders. Dit konden wij zien bij Theo van Gogh, de heer Fortuyn, de verdachte omstandigheden jegens de zaak van Traa en nog vele anderen.

  Tevens lijken zij duizenden Nederlanders geestelijk en economisch te beschadigen en is het niet anders dan de securetate onder Roemeens staatsgezag vanuit de jaren zeventig vorige eeuw. Niet alleen Oltmans of de heer van Zuiderwijn maar ook lijken zij de journalistiek kapot en monddood te hebben gemaakt.

  De diverse geheime diensten die Nederland arm is lijken in twee kampen te zijn verdeeld. Zij die het polderfascisme omarmen en alles doen wat god verboden heeft en zij hetzij een zeer kleine groep die nog verwoede pogingen doen dit land wat glans te geven. Het beangstigende is dat werkelijk niemand weet wat die lui daadwerkelijk uitspoken en lijken zij niet anders te zijn als vaak foute diensten die wij kennen vanuit Roemenië of onder Franco. Zij lijken hun macht dan ook op fascistische wijze ernstig te misbruiken en het wordt de hoogste tijd dat dit deze dienst onder controle komt te staan. De commissie stiekum en een nog tweede overige instantie is dan ook een grote farce en toont de wereldvreemdheid aan van onze (Nep) Politicy. Wat een hoop mensen niet weten is dat diverse AIVD ers gewoon dienst doen als Politieambtenaren en vaak een natte broek lijken te krijgen van hun door de staat vet betaalde NSB baantje.

  Wat Facebook betreft staat deze idem als onder andere Linkdin en vele andere sociale media onder controle van de CIA – AIVD en vele andere ranzige diensten die het laatste restje democratie al jaren geleden naar de knoppen hebben geholpen. Mocht het ooit in Nederland uit de hand lopen zullen dan ook zij in Rijswijk overuren moeten maken al die gefantaseerde dossiers te vernietigen.

Trackbacks/Pingbacks

 1. De media, perceptiemanagement, list en bedrog, Anass zaak « - […] te verspreiden. De gemiddelde lezer heeft geen tijd genoeg om de zaken echt uit te zoeken of te bestuderen…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close