Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Staats-trol Jeroen Hoogeweij en zijn smaad en laster tegen Martin Vrijland

Staats-trol Jeroen Hoogeweij en zijn smaad en laster tegen Martin Vrijland

O.T.O. lid en Aleister Crowley aanhanger (lees ook dit) Jeroen Hoogeweij is al sinds jaar en dag bezig met een smaad en lastercampagne tegen Martin Vrijland. Hij verschool zich al die tijd achter het beeld dat hij een eigen internetbedrijfje zou hebben. Als je echter zijn comments en zijn activiteiten op de websites die full time bezig zijn Martin Vrijland zwart te maken ziet, valt op dat hij de hele dag actief is. Dit toont op zich al aan dat hij weinig tijd voor zijn “internet bedrijfje” lijkt te hebben. Uit een document dat ik pas vandaag plaatste, maar eerder verzond aan Wim Dankbaar, is duidelijk op te maken wie er zoal in het netwerk van Jeroen zitten. Het betreft een concept aangifte zoals ik die meenam naar het politiebureau voor mijn uitgebreide aangifte tegen Jeroen en andere betrokkenen. Enkele dagen nadat ik dit Wim Dankbaar toestuurde stond de aangifte al op 1 van de websites door Jeroen beheerd. Natuurlijk werd de gebruikelijke leugenmachine van Jeroen daarop weer open getrokken. In de aangifte die u hier kunt lezen, vindt u een uitgebreide toelichting over de smaad en laster die aan mijn adres gepleegd werd.

Recentelijk kwam mij het overheidspasje van Jeroen Hoogeweij onder ogen. Zo’n pasje krijg je niet als je 1x in de week bij de AIVD op de koffie komt om even wat informatie te verstrekken. Het lijkt me duidelijk dat we hier met iemand te maken hebben die alles en iedereen voorliegt en beroepsmatig op het internet bezig is om mensen zwart te maken. Die aandacht gaat dan met name uit naar mijn persoon. Jeroen ontkent trouwens de authenticiteit van het pasje niet (zie hier), maar probeert zich er op de gebruikelijke bekende manier onderuit te draaien.

Jeroen Hoogeweij

Nu zult u zich wellicht afvragen: “Waarom besteed je zoveel aandacht aan zoveel onzin?” Welnu, om te beginnen had ik al eerder aangetoond dat de overheid actief mensen werft om professioneel mensen te besmeuren en op blogs en op websites te infiltreren (zie hier). Mijn vriendin uit de beginfase waarin de smaad en laster opdook, getuigde dat Jeroen Hoogeweij contact had gelegd met weer een andere ex (mijn excuus voor het aantal dames dat de revue passeert) genaamd Andrea van der Woude. Deze Andrea is verantwoordelijk voor grote delen van de smaad en laster die Jeroen publiceerde. In dit artikel heb ik dat uitvoerig beschreven en ook laten zien hoe zaken als vermeende oplichtingspraktijken eenvoudig weerlegd kunnen worden.

Inmiddels wordt steeds duidelijker hoe dit soort lieden werken en hoe zij gewillige rancuneuze types voor hun karretje weten te spannen. Een dame met wie ik later een ‘beetje genegenheid’ kreeg lichtte deze week toe hoe deze Andrea van der Woude haar had geprobeerd in te palmen om zo een valse verklaring tegen mijn persoon af te leggen. In onderstaand filmpje kunt u dit beluisteren. Inmiddels mag wel duidelijk zijn dat de bewijzen zich opstapelen en dat het er op lijkt dat met mijn aangifte tegen Jeroen en anderen niets is gedaan, omdat Jeroen gewoon een staats-trol is. Het OM kan natuurlijk niet een zaak aanspannen tegen de door haar zelf ingezette staats-trollen. We zullen eens zien wat er gebeurt als ik deze zaak aanhangig maak. Jeroen is niet de eerste en ook niet de laatste die door de mand zal vallen. Een boemerang vliegt altijd terug.

Update 20 november 17:00 uur

De trollensites blijven zuigen, draaien en liegen. De dame van bovenstaand filmpje is – zoals in het geluidsfragment hieronder te horen is – lichtelijk overstuur, omdat haar naam nu op de trollensites genoemd wordt. Ze wordt inmiddels gebruikt om ondergetekende te beschuldigen van wurging. Het betreft een nauwelijks noemenswaardige eenmalige aanvaring tussen mij en haar, die zij besproken zou hebben met de genoemde Andrea, waarbij ze wilde duiden dat ik wel eens een keer boos op haar was geweest, maar dat ik geen mishandelaar ben zoals deze Andrea insinueert en wil rond bazuinen samen met overheidstrol Jeroen Hoogeweij. Luistert u maar even wat zij daar zelf over te zeggen heeft. Verder denk ik dat ik maar niet op deze beroeps-trollen ga reageren. Het is wel duidelijk dat ze er een dagtaak aan hebben om alleen maar negativiteit te zoeken van diegene die ze moeten onderuithalen van hun werkgever. Edward Snowden liet al zien dat de staat zo werkt. Het levend bewijs vindt u hieronder. Beluistert u onderstaand telefoongesprek:

Bron linkvermeldingen: parareligion.ch, indigorevolution.nl

468 ad

25 Comments

 1. Wim Dankbaar, Matt Hoorn, Jeroen Hoogeweij, Micha Kat, Boudine Berkenbosch. Allemaal AIVD/MOSSAD/HASBARA infiltranten.
  Verraders zijn het, verraders van de mensheid. Hun straf zal snel volgen.

 2. Inderdaad Martin, een boemerang vliegt altijd terug. Wat je het universum inslingert komt in 10-voud naar je terug. Zowel positief als negatief. Keep the good work going!

  • Moet je eens kijken hoe ze gillen, als ze zelf naar de tandarts moeten of de arts als hun nier of galstenen opspelen.
   Dan slinken ze en worden het hele kleine jongetjes…

 3. De Vrijmetselarij is nu officieel een Goed Doel.
  Het ministerie van Waarheid….

  Dus ondanks dat “dit mag nooit meer gebeuren” word nu subsidie en belastingvrijstelling gegeven aan een vereniging rijkelui die graag met hun rechterarm stijf naar vooren gestrekt “Houzee” roepen….

  Dat gaat nogal ver hé…. Daaraan zie je dat er geen Links meer is in dit land. Tijd voor een beweging, want politici serieus nemen is nooit een goed idee.

 4. Opmerkelijk:

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/11/jeroen_666.jpg

 5. Jeroen levert zelf gretig alle bevestiging en het bewijs dat de zaak juridisch nog verder dicht timmert en waaruit blijkt dat hij een direct lijntje met de genoemde Andrea heeft:

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/11/jeroen_andrea_relatie.jpg

  En er is meer…

 6. Deze Jeroen Hoogeweij is het sop in de kool niet waard.
  Dit soort laag bij de grondse aantijgingen, als staats troll zou
  een normaal fatsoenlijk mens zich diep voor moeten schamen.
  Ik weet niet of zijn hele familie zo is, maar bij mij zou ie er niet en nooit meer inkomen.

  Dat OTO lijkt mij een soort jongensklupje die zich met allerhande duistere duivelse en wellicht criminele activiteiten bezig houdt, waarbij ze de nodige nep-steun vinden in kinderlijke plaatjes van duivelse symbooltjes, a la Crowley met belachelijke tekeningen van 4 aan elkaar geklitte penissen enz.
  Zeker de restanten van een homogangbangbrandje 😉

 7. Ik zou juist blij zijn met de aantijgingen van deze Jeroen poep-aan-je-schoen. Als je pennenvruchten onbeduidend zijn, gaat ie echt niet zo tekeer, dus kennelijk heb je de plank een paar keer heel goed raak geslagen.
  Het zijn maar stuiptrekkingen, precies zoals dat gedoe om Zwarte Piet – al het uitschot wat bewust of onbewust al weet dat het einde nabij is, begint nu ineens te kermen.

 8. Wat ik mij afvraag:
  Is Jeroen een Crypto-Jood en/of van adel… of heeft hij geen bloedbanden met deze club en laat hij zich gewoon voor geld kopen?

 9. Jeroen maakt waarschijnlijk inderdaad deel uit van zeg maar een anti waarheidsteam met als volmacht iets te slimme Nederlanders kalt te stellen.

  Alle middelen lijken dan ook te worden ingezet om de vele leugens die namens de corrupte overheid overeind moeten blijven in stand te houden. Dit soort activiteiten zijn dan ook direct te vergelijken met foute fascistoïde regimes die dezelfde methodes erop na hielden.

  Ook in Nederland worden vele duizenden onwetende burgers levenslang onterecht financieel, economisch en geestelijk hun levenslang door staats judassen geterroriseerd.

  Politie, justitie, het OM, de gerechtelijke macht, de vele kliklijnen, de vrijmetselaardij en onder andere duistere clubjes zorgen ervoor dat zieke stoorzenders en elke zwakke ziel die zijn leugens voor een fooi aan de regenjassen verkoopt ongeremd zijn gang kan gaan.

  Echter men maakt helaas een grote denkfout, fascisme in welke vorm dan ook is altijd maar beperkt houdbaar. Dan komt de tijd van de waarheid en er zal een grote emigratiegolf op gang komen, waarschijnlijk geholpen door al die Nederlanders die kansloos zijn tegen deze staats terroristen.

 10. Dit soort trollen, aivd mensen en anderen die zich bezig houden met waarheids-uidoven in plaats met ons (eens) trotse Nederland, toen nog Bataafsche Republiek geheten BETER en VEILIGER te maken kun je wat mij betreft gewoon betitelen als LANDVERRADERS.

  De Geschiedenis zal ze ook als zodanig neerzetten en berechten.

  • hear hear!!!

 11. Op nujij en andere site zijn ook al vele trollen losgelaten.
  Je kan ze zo herkenen.
  Een te hoge voorhoofd en te lange kin geniepige ogen en pokkige huis en ene domme dronken blik.
  Ze gaan graag in pek en veren verkleed en loeren graag door ramen en eten uit vuilinbakken. Ze zijn gevaarlijk als ze niet zijn tam gemaakt en als je ze aantreft kalm blijven en hen op een rustige toon aanspreken en vraag en hen dan weg te gaan evt gooi je stenen naar ze en beter is landverraders opvang theam te bellen of de dierenasiel. Deze wezens moet je zeker niet voeren want je raakt ze niet meer kwijt en blijven continu schooien. Hun voortplanting is heel intresant wat dit komt verders bij geen ene wezen voor. Hun vrouwtjes doen netjes hun rokje omhoog en gaan dan in een hoekje zitten de mannen doen hun kwakkie op de aanrecht en de vliegen doen de rest. Het zijn intresante wezens als je ze goed bestudeerd. Ze kunnen ook recht oplopen bv en zelfstandig hun aankleden als je de tijd neemt om hen dat aan te leren en ze zijn ook zindelijk te krijgen als je ze goed traint al kost het wel enkele jaren. Soms hebben de vrouwtjes tijdens hun maandelijkse periodes behoefte om te schijten in de keuken maar dat is af te leren door hun neus er in te wrijven. Tijdens het eten maken ze vreemd knor geluiden ook smekken ze veel en smorsen behoorlijk, maar ook dat is af te leren door ze dan flink te meppen met een krant. Hun karater is niet zo prettig want ze zijn geniepig vals en sluw, hebberig en ze stelen alles wat los en vast zit en dat is hen moeilijk af te leren. Er zijn een paar gevallen waarbij dit is afgeleerd maar dat ging gepaard met veel geweld waarbij twee trainers bij zijn overleden. Het beste is ze te negeren en staatje om.
  Wel je meer weten over deze personen dan verwijs ik u naar postbus 55 of bel Den Haag want daar zit de opvang centrum, tel 112.

 12. Think globally, act loclally,

  in die zin, dat er iedere avond in al jullie gemeentes allerlei dingen besproken en besloten worden die de directe materialisatie van onze toekomst vormgeven. Ja, het systeem is corrupt en volkomen doorgestoken kaart,

  maar er zitten een heel hoop mensen[ trol jeroen uitgesloten] die werkelijke denken dat ze in het best belang van hun medeburgers handelen en geen flauw idee hebben dat de “staat der nederlanden” een corporatie is en dat

  “geld uit het niets geschapen wordt enz.

  Gewoon eens naar een raadsvergadering gaan en proberen de lokale samenhang en cohesie te verbeteren alvast in afwachting van de “klap die zeker komen gaat’ ,en die velen nog slapenden zeer ruw zal wakker maken.

  stel simpele kritische vragen naar onderbouwing en cijfers en je ziet “geprogrameerden “, nog slapende medezielen gaan twijfelen aan de propaganda praatjes van “de participatie maatschappij” omdat ze de antwoorden schuldig moeten blijven.

  martin, dank je wel voor alles wat je doet en de gelegenheid tot dit platform.

 13. Lijkt een beetje op Karst Tates?

  Karst Roeland Tates (6 maart 1971)

  • Vast familie, tis toch één pot nat/gif!

  • moeder58, Wie lijkt een beetje op Karst Tates?
   Karst Tates was toch de patsy die ze met zn hersens ingeslagen in een Suzuki Swift hebben gezet om een zogenaamde aanslag op het koninklijke huis nu te plegen?
   zie google ; ‘Apeldoorn,the penis of Osiris’

 14. Toevalligs zit er bij google search logo plaatje een Teddybeer, maar ja het is bijna Sinterklaas dus dat zal wel geen toeval zijn. 😉

  • Google search : (vervolg) Als je erop klikt krijg je alle hits inzake de Dag rechten van het kind!!!
   Nou daar kan en MOET zeker nog veel aangedaan worden, want daarmee is het overal -en ik zeg: OVERAL zeer slecht mee gesteld.
   (cf. Joris Kloris D. c.s. e.v.a.)

 15. Ik begrijp uberhaupt niet die fanatieke debug pogingen van dit soort mensen, hoe doorzichtig is het als je een site van iemand zwart maakt terwijl diegene (Martin Vrijland) alleen maar bezig is met de waarheid te achterhalen over andere zaken. Dat maakt Martin Vrijland alleen maar meer interessant en vestigd de aandacht volledig daar waar het ook moet zijn, en dat is de waarheid!! Mensen zijn echt niet achterlijk, zodra iemand als deze trol fulltime bezig is met bashen, ga je als lezer toch al gauw denken: hmmmm, eens lezen wat die Martin Vrijland te vertellen heeft en vervolgens ga je je afvragen wat zo iemand als Jeroen de Trol beweegt om zo actief en fanatiek hiermee bezig is. Klinkt toch als; waar rook is is vuur….maar wat als het vuur nu is dat Martin Vrijland geen leugenaar is maar gewoon echt de waarheid achterhaalt??!! Haha, hoe dom kan iemand zijn, mensen worden steeds meer wakker en dit zet alleen maar aan tot nieuwsgierigheid en tot nadenken, ik zeg 3-0 voor Martin Vrijland

 16. Boodschap voor Jeroen de fool ,

  • Deze is het Jeroentje,

   • Voor alle duidelijkheid het gaat om filmpje 3 uit de playlist van Truthiracy genaamd
    What is wrong with joining a Secret Society in jouw geval O.T.O

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close