Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Syrië, Irak, Kobani, ISIS, de Koerden en de bombardementen

Syrië, Irak, Kobani, ISIS, de Koerden en de bombardementen

De afgelopen tijd heb ik wat minder frequent artikelen geplaatst. Ondertussen vroeg ik mij af hoe de gemiddelde lezer hier zich af laat leiden of beïnvloeden door de propaganda van de Main Stream Media. Bent u ondertussen serieus gaan geloven dat op de Hollywood filmset genaamd Kobani serieus een strijd tegen ISIS gaande was? Heeft u er niet doorheen geprikt dat deze scene nodig was om de Turkse president Erdogan een geloofwaardig alibi te geven voor steun aan de Koerden? Het is allemaal heel simpel mensen. Beelden worden u als gebakken broodjes aangeboden en u heeft geen benul waar ze gemaakt zijn, hoe ze gebakken zijn en wat er binnenin zit. De beelden van de journaals zijn er om u te overtuigen dat iets “echt waar” is, zoals de reclames u ook steeds laten geloven dat hun product echt goed voor u is. Uw perceptie van de waarheid wordt gevormd door professionele bedrijven die materiaal produceren die u moeten doen geloven dat iets echt gebeurt. U kijkt full time naar illusionisten die u de ogen dichtsmeren met goed voorbereide perceptie-sturende verkooppraatjes. De gehele strijd om Kobani is nep. Het is strategisch dan ook een totaal onbelangrijke stad. Het is niets meer dan een filmset waar de burgers allang weggejaagd zijn.

Zoals al eerder uitgelegd is ISIS een Amerikaans huurlingenleger. Al Qaïda in een nieuw marketing jasje. Let u er bij het lezen van of luisteren naar Main Stream Media berichten eens op hoe steeds pogingen gedaan worden om de indruk te wekken dat het Westen geen burgerslachtoffers maakt. Het Westen beweert ISIS te bombarderen en daarbij geen burgerslachtoffers te maken. Syrische regeringstroepen maken daarentegen wel steeds burgerslachtoffers. Een goed voorbeeld ziet u vandaag in dit artikel op AD.nl. Subliminaal wordt even de stelling in uw onderbewustzijn geprogrammeerd dat Syrische troepen massamoord plegen. Het woord wordt genoemd, maar de onderbouwing ontbreekt. Fantastisch is het altijd om te zien hoe de MSM niets hoeft te onderbouwen. Ze produceren gewoon Hollywood filmbeelden en schakelen een goed betaalde beroepsleugenaar in samen met een cameraman die zijn leugens filmt. Vervolgens komt er nog een ‘Syrië kenner’ of een ‘militair expert’ die het verhaal ondersteunt en het volk is weer heerlijk in slaap gesust. Het is 1 grote leugenshow die we voorgeschoteld krijgen; zeker waar het gaat om Syrië, Irak, de Koerden en ISIS (IS). Ik zal het nog 1 keer samenvatten: Het Westen steunt alle Soennitische strijders; het heeft ze gefinancierd, bewapend en getraind. De vijand zijn de Sjiitische landen (Iran en Syrië). NAVO-land Turkije steunt alle Soennitische strijders. ISIS en de Koerden vechten zij aan zij. We hebben 3 partijen die gezamenlijk Syrië moeten aanvallen, dat zijn Al Nusra (lees Al Qaïda), ISIS (lees re-branding van Al Qaïda) en de Koerden. Het verhaal van de Yezidi is ook een propagandashow geweest (zie hier). ISIS moet als een gevaarlijke terreurgroep gehypet worden, om zo een goed verhaal te hebben als agenten van de geheime diensten aanslagen namens ISIS plegen op eigen grondgebied en zo politiestaat-maatregelen verder opgeschroefd kunnen worden. De drie partijen Al Nusra, ISIS en de Koerden (Peshmerga), die als huurlingstrijders voor het Westen opereren, hebben maar 1 gezamenlijk doel en dat is Syrië inpikken. De Sjiitische strijders van Assad moeten worden aangevallen.

Elk verhaal dat u dus leest over bombardementen op ISIS zijn dus feitelijk bombardementen van het Westen op Syrische troepen. Het zijn slechts de verhalen van de verslaggevers ter plaatse (beroepsleugenaars) die u de propaganda leugens moeten doen geloven. Ondertussen moeten we er rekening mee houden dat ook Hezbollah in Libanon zich roert. Dat land is waarschijnlijk al vuistdiep in deze oorlog meegezogen, omdat het ligt tussen Israël en Syrië en ook een grote Sjiitische aanhang heeft. Israël en NAVO-troepen houden zich waarschijnlijk met de Zuidwestelijke flank van Syrië (en dus ook Libanon) bezig, maar het kan ook zijn dat hier Al Nusra of ISIS huurlingen vechten. Syrië is compleet omsingeld door Westerse huurlingen. Dat is de situatie en niet anders. Het oorspronkelijke doel was immers om Syrië in te pikken. De Main Stream Media hebben voldoende financiële middelen om dag in dag uit nieuwe propagandabeelden en verhalen te produceren. De regie ligt in handen van de geheime diensten als CIA en Mossad. Ik hoop dat u uw boerenverstand herpakt in deze kwesties. Het is niet makkelijk om door alle leugens heen te prikken.

oorlogssituatie_syrie2

Bron linkvermeldingen: ad.nl

468 ad

33 Comments

 1. Eén dingetje…
  De grijze massa, het klootjesvolk met het ‘boerenverstand’, da’s helemaal je doelgroep niet. Zelf heb ik lange tijd nagedacht over een goede manier om de massa duidelijk te informeren, maar je weet het waarschijnlijk zelf: je wordt weggelachen, weggetrapt en uitgemaakt voor paranoide en wat dies meer zij. De massa zit liever lallend op de bank te kijken naar Chantal die komt slapen.
  Maar niet bij mij.

  Zou de huidige situatie ook maar iets veranderen als het volk ineens wèl weet van Billeberg, een onrechtmatige koning, drugshandel, kindermisbruik, chemtrails, etc.? No way. En het volk hóeft dat soort dingen ook helemaal niet te weten. Geeft het volk brood en spelen, dan is het al goed.

  Leger en politie moeten geïnformeerd worden, verder niemand. Ook de media of BN’ers niet – die zijn toch al te ver duped, en vooral BN’ers is een zooitje uitschot dat met liefde z’n eigen kinderen op Marktplaats zet om daar zelf munt uit te slaan. “Feed them”, en ze doen alles voor je, en je kunt het zo gek niet bedenken.

  Veel mensen vinden het geweldig om een computerspelletje te spelen, maar van wat er allemaal in en achter die computer zit, weten ze geen pest. Zo is het hier ook; achtergronden en politiek zijn geen materie voor het volk. Bij het volk valt voor ons helemaal niets te halen. Ik laat me er in elk geval niet meer door frustreren dat ik door de massa niet gelezen of gehoord word.

  Ten slotte denk ik dat we in Nederland een vaste kern ‘complotdenkers’ hebben. Zo nu en dan druppelt er wel een enkele nieuweling binnen, maar over ‘t algemeen zijn het toch altijd dezelfden die publiceren binnen dezelfde kring gelijkgestemden. En da’s ook goed – zo houden we elkaar scherp.

  • Ik ben iets minder pessimistisch omdat dat aan de bezoekersaantallen van deze site aflees en steeds meer mensen me bedanken voor het wakkerschudden.

   • @Hans en @Martin

    Ik denk dat de waarheid in het midden ligt. Daarmee bedoel ik dat zoals Hans zegt politie en leger MOET ge-informeerd worden. Waaraan ik zou willen toevoegen, justitie- en andere ambtenaren en wee de ambtenaar die NIET het volk en de waarheid dient, die dient uitgekotst en gevolkstribunaliseerd te worden als “ambtenaarling”!

    Echter het klootjesvolk volk, ja de grote massa, de kudde dient evenzeer ge-informeerd te worden!
    Het is een kwestie van overleven en evolutie; ik weet het gaat langzaam, maar alle beetjes helpen en uiteindelijk maken “vele beetjes”~, “een grote!”

   • Ik ben heel benieuwd naar de statistieken van bijvoorbeeld de bezoekersaantallen!
    Is het een lineaire groei of is de groei exponentieel? Bij lineaire groei zie ik de mensheid een sombere toekomst tegemoet gaan en bij exponentiële groei koester ik nog hoop.
    Is het ook mogelijk een indicatie geven van de hoeveelheid “trollen”, die proberen te infiltreren?

  • Ik sprak met been marineman, die gaat volgend jaar met pensioen, heeft moeite met de huidige opgedragen taken, geeft aan dat hij gezworen heeft voor Nederland maar dat de klussen die ze nu doen, offensief, middenoosten, niets te maken hebben met hetgeen hij voor is ingezworen, maar ja, de hypotheek moet betaald worden.
   En zo gaan we allemaal de fuik in, hoeren van het kapitaal.
   Justitie is in dit idiote land geen justitie meer, zie de recente uitspraken, die rechters zouden zelf levenslang moeten krijgen voor wanprestatie, wat een idioten. Ondertussen maken ze met deze uitspraken het volk gewillig, het volk denkt dat ze immers machteloos zijn tegen deze idioten en dat is precies de bedoeling. We worden psychologisch gemangeld.
   Onze agenten worden steeds vaker opgeleid door fascistische trainers uit de VS, gebrainwashed, hergeprogrammeerd, wat kun je er dan nog van verwachten?

   • Hier zeg je eigenlijk heel kernachtig hoe onze samenleving er op dit moment voorstaat. Geen samenleving meer maar een (nieuwe) standenMAATSCHPPIJ. Er is denk ik een kentering gaande dankzij mensen als Martin Vrijland en de reaguurders alhier. Ik blijf dus ook optimistisch!!!

  • Niet iedereen voelt zich geroepen de informatieve kant te kiezen.

   Zelf zie ik de kritische massa toenemen. Het is een kwestie van tijd.

 2. Heel helder artikel weer, grote dank daarvoor. Het is idd zeer belangrijk dat mensen begrijpen hoe we totaal genept worden.

  De heersende klasses in het Westen staan sterk onder druk, de gewone burger pikt het niet meer, ze worden te wakker, te verstandig en accepteren hun eigen onderdrukking door hun eigen nep decmoratische overheden niet meer.

  Het Patroon van Tirannie waar we in Nederland en de EU onder leven is bij te veel mensen bekend aan het worden en telkens meer mensen prikken telkens sneller door de leugens heen.

  Deze heersers zijn dan ook werkelijk in overdrive modus aan het gaan qua totale bullshit angstzaaierij.

  We hebben momenteel Isis, Rusland, Ebola en Klimaatverandering. Allemaal zogenaamde grote problemen die door de heersende klasses met hun hoerige mainstream media maar overal de ether in wordt geslingerd. En stuk voor stuk zijn het vijanden en problemen die door deze elites zelf zijn geschapen of gewoon totale hoaxes.

  En de echte oplossingen die blijven uiteraard altijd buiten beeld.

  Ik val wellicht in herhaling maar ik kan iedereen aanraden dit patroon van tirannie eens goed door te nemen en stuur het door aan je vrienden, familie, kennissen en vijanden. Het is tijd om Nederland te bevrijden van de totale corrupte heersende klasse die we hebben.

  http://achterdesamenleving.nl/het-patroon-van-tirannie/

 3. @Martin Krachtig verwoord artikel en keihard de waarheid.

 4. Wat er vooral achter zit is de olie en gas belangen van het Westen.
  Obama(lees zijn masters: o.m. de olie gas en wapen bedrijven) willen perse de invloed van Rusland stoppen.
  Rusland is eigenlijk de natuurlijke leverancier van olie en gas voor alle landen in EUropa, de EU dus.
  Echter de EU is een ‘vazalstaat’ van de Amerikanonoos, die in 1945 zo vriendelijk waren ons te bevrijden veroveren!
  En met hun zgn Marshal-hulp Europa als afzet gebied voor hun produkten rotzooi veilig te stellen.

  • Sorry Schnijder maar de Russen hebben ons bevrijd van de de duitsers. usa kwam 1.5 jaar later pas aanwapperen, nadat de economische zaken (bezetten en ieder land een bijdrage afdwingen) afgerond waren. Die paar duizend amerikanos tegen 2.5 miljoen Russen. Liever onder Russisch regime dan wat we nu hebben. Rusland is schat en schatrijk met hun grondstoffen… alleen die moeten worden opgegraven in Siberie.

   Poetins (mogelijk) beste zet is nu; Geen gasleveringen meer naar europa totdat Rusland wordt gewaardeerd als volle partner van de eu. Opschorten van de partnerschapsverdrag is ook een goede stap.

 5. Jongens we staan erbij en kijken ernaar. NIEMAND die zijn hoofd uitsteekt om de waarheid te zeggen (sites doen niet mee). Wat een hemelgroot respect heb ik voor mensen die opkomen voor hun eigen en tegen de gesettelde ELITE. Kijk bv eens naar de chinezen- situatie in Honk-Kong. Dat zijn mensen met kloten die respect verdienen. Nederlanders zijn slechts een zwakke uitstrooiing der mensheid die het verdienen om behandeld te worden zoals de regering nu doet. Wat mij betreft, in den beginne van den 3e wereldoorlog, dat NL zichzelf gelijk maar eens mag trakteren op een atoombom- dead ray weapen of iets dergelijks. Ten tijde van Hitler keek ook de nederlander om en het koningshuis vertrok een week van te voren na zeker te weten dat het NEDERLANDSE GOUD ergens in the USA en Canada lag. VERDIENEN NEDERLANDERS DIT? JA, DUBBEL EN DWARS.

 6. Wie mocht denken dat de Nazi’s de oorlog hebben verloren en verslagen zijn die leven in een totaal andere wereld .

 7. Met regelmaat lees ik uw artikelen aandachtig en heb ook veel geleerd van uw artikelen, toch zet ik bepaalde vraagtekens bij sommige dingen en heb daarom speciaal een account aangemaakt. Waar ik me vraagtekens bijzet is het bij u beschreven onderscheidt tussen soennieten en sjiieten. Volgens u spelen de soennieten onder 1 dak met de zionisten en de VS. Laat ik voorop stellen dat u in een aantal gevallen of beter gezegd een aantal landen gelijk heeft (denk aan Saudi Arabië, de VAE en nog een aantal landen in die regio. Maar om nou alle soennieten over een kam te scheren en te zeggen dat ze gewild en ongewild (denk aan IS strijders uit Europese landen) de zionisten en de VS steunen vind ik een beetje ver gaan. Alle noord Afrikaans landen en meerdere islamitische landen in Afrika zijn over het algemeen soennitisch. 1 land daarvan, namelijk Marokko heeft goede banden met de VS en Israel, ik hoef eigenlijk de rest van de landen niet op te noemen die slechte of zelfs geen banden hebben met de VS en Israel. was het zelfs niet zo dat de grootste vijanden van de VS allemaal soennieten waren in de afgelopen jaren (Saddam Hossein, Anwar sadat, khaddafi, het hele Somalië gebeuren). Stuk voor stuk soennieten die naar mijn mening anti VS en anti Israël waren of zijn, blijkbaar zijn die ook daarom uit de weg geruimd. Verder heb ik wel eens gelezen dat u het wel eens heeft over soennitische strijders die vanuit Europese landen IS komen helpen en dus eigenlijk het westen helpen, zij het niet zo dat meer dan 90% van de moslims in Europa soenniet is. En dat het daarmee dus niets heeft te maken met het soenniet zijn van deze mensen, maar puur met de gedachtegang en persoonlijke belangen van deze Europese moslims, en daarom naar Syrie of Irak afreizen en IS steunen. Verder denk ik dat als het allemaal een keer escaleert en uitkomt wat er allemaal aan de hand is op deze aardbol, dat alle soennitische moslims in de achterstandswijken van Nederland, Belgie en Frankrijk, maar ook de moslims in Marokko, Egypte, Algerije enzovoort, de juiste kant zullen steunen en niet de Zion/VS kant. dat gezegd te hebben heb ik enorm veel respect voor de aandacht die u aan bepaalde dingen besteed en wil ik u totaal niet neerzetten als iemand die iets verkeerds heeft gezien of gezegd, maar zo denk ik erover.

  • Als ik je tekst goed lees haal je denk ik toen en nu doorelkaar of ik vergis me nu sterk.
   Dat komt door deze zin die je schreef.,,,,,,,,,,

   was het zelfs niet zo dat de grootste vijanden van de VS allemaal soennieten waren in de afgelopen jaren (Saddam Hossein, Anwar sadat, khaddafi, het hele Somalië gebeuren). Stuk voor stuk soennieten die naar mijn mening anti VS en anti Israël waren of zijn, blijkbaar zijn die ook daarom uit de weg geruimd.

   Nu ziten in de meeste landen voortaan de braafste jongentjes van de klas.

 8. In de grond van Irak in het koerdisch gebied barst het van de olie. Vandaar dat ik denk dat ook daar herrie word gemaakt.

 9. Zoals gewoonlijk weer de spijker op de kop. Ik heb het al veel vaker gezegd.De nieuwsuitzendingen en kranten hebben dezelfde “nieuwswaarde ‘als de gemiddelde reclamefolder. Welke “producten” van welke “çorporatie” [ pharma= ebola, militaire corp= isis ed, klimaatindustrie = gobal warming etc] hebben hun producten in de aanbieding en of u er maar zoveel mogelijk van wil afnemen. Deze week 1 halen 2!!!naheffingen betalen.mensen zijn energetisch vee wat op alle mogelijke manieren door de parasitaire elite, hier in Nederland Oranje Crime Inc., moet worden uitgezogen. Een goede parasiet laat zijn gastheer net genoeg om niet te sterven maar voor de, rest alles afstaan.

  En dit alles wordt aan ons verkocht via een homofiele pedofiele geschiedenisleraar waar heel”ondernemend nederland mee wegloopt’. zegt wat over het nivo van öndernemend Nederland”.Maar ja Nederlanders waren nooit te beroerd om een oogje dicht te knijpen waar het gaat om geld. Vandaar altijd het vingerwijzen naar andere landen over mensenrechten terwijl het koningshuis dikke vrienden is met het huis van Saoed wat een van de meest mensenrechtenschendende regimes in de wereld is

  {zucht]

 10. @ElveTwelve
  En deze hom0- en heterofiele en vooral pedofiele parasitaire kliek zal vannacht met Haloween (een oorspr. Amerikaans kinderfeest) dat hier in NEderland als ‘goede’, ‘trouwe’ en slijmerig Amerikaans volgzame 51e staat, ook krachtig wordt gevierd) wel weer flink ‘feest’ hebben gevierd met hun kleine ‘aanbiddertjes’.
  Goh, nou dat was echt griezelen hoor vannacht. De meeste Allen kunnen ze hiet niet, nooit meer navertellen!

 11. Excuse: “hiet” moet zijn “het”

 12. Het hoeft niet altijd om de olie te gaan. Dat is een wel heel vaak afgedraaid plaatje. Het gaat alleen niet meer op: Amerika heeft sinds een aantal jaren een zo grote productie aan olie en gas dat het volgend jaar Saudi Arabie voorbij streeft in productie. Met alle enorme kosten van de recente oorlogen in Afghanistan en Irak, zowel in geld als in doden en gewonden, is een nieuw wespennest in het M.O. het laatste wat Amerika verlangt. Ik kan mij dan ook niet voorstellen dat Obama zo stom zou kunnen zijn om een vijand te creeren als IS, laat staan dat wie dan ook bij IS aan de leiband van Obama zou willen lopen, om een excuus voor een njieuwe oorlog te hebben.

  Het is allemaal van dik hout zaagt men planken, de theorieen die ik hier lees maar een beetje zelfkritiek ho maar.

  • Obama creëert niets. Obama is loopjongen, net als Rutte.
   Het zijn muppets die zelf werden gecreëerd door dezelfde ‘macht’ die Al Qaeda of IS in het leven heeft geroepen.

   Met de opmerking dat het niet altijd om olie hoeft te gaan, ben ik het wel eens.

   • Maar.. Wat is dan die macht aan wiens leiband Obama loopt? En heeft hij daar zelf toestemming voor gegeven, instemming zelfs, en waarom zou hij dat doen. Of weet hij van niets en wordt hij zelfs terwijl hij het zelf niet doorheeft, geleid door deze “macht”? Dat komt vreemd op mij over. Wanneer zou deze macht zich aan hem kenbaar hebben gemaakt en waarom horen wij niets over zijn besluitvormingsproces hieromtrent.

    En dan nog, heeft Rutte dan dezelde gang doorgemaakt? Toevallig dezelfde weg gegaan als Obama? Ook een onbewuste loopjongen? Of een bewuste? Ik begrijp nooit zo goed hoe dit soort (blijkbaar zeer machtige) organisaties zo goed onopgemerkt invloed kunnen hebben maar toch buiten de schijnwerpers blijven. Verlicht mij.

 13. kunnen we samen een kaarsje opsteken voor de kinderen die vannacht weer geofferd gaan worden ????? ik steek hem nu aan. Voor alle aivd trollen die hieraan hun medewerking verlenen . Wij weten ervan.

  • voor alle aivd trollen die dit afdekken en aan deze afschuwelijke offers meewerken:::::

   Your soul will experience “the second death”

   • consiously!!!

  • 21 op 22 dec steken ze blauwe kaarsje aan. Google maar erop. trefwoorden pedofielen IBLD blauwe kaarsen 21 a 22 december. ook de dagen van 21 naar 22 juni steken ze blauwe kaarsjes aan deze mensen. Het schijnt DE feestdag te zijn voor hen.

 14. Martin, is de matrix zoals in de film echt? Hebben ze dit echt gemaakt zodat wij al aan het idee zouden wennen? Ik zou graag geloven dat de matrix echt is

 15. Sinds kort heb ik je blog ondekt en heb binnen 2 dagen het meeste al gelezen. Ik moet zeggen dat ik erg verbaasd ben dat een Nederlander, ja ik citeer NEDERLANDER dit allemaal snapt. En dan heb ik het name over midden oosten conflict.. Alles is waar en ben blij dat sommige door de propaganda heen kunnen kijken..

 16. 2006 oorlog tegen Libanon was een oorlog tegen Iran en niet tegen Hezbollah.. Hezbollah leeft al sinds 1980 of langer in die gebieden en streek.. Iran smokkeld wapens vanuit syria naar Hezbollah en Hezbollah naar Hamas.. Zij hebben Libanon niet kunnen breken.. De hele wereld kwam in opstand tegen Israël.. Libanon is zeer geliefd over de hele wereld dat had Israël niet zien aankomen hoeveel druk zij hadden van buiten af.. Iran maakt uranium Rusland staat achter en China hoe kan je het beste een land als Syrië omcirkelen dan de landen ernaast te veroveren. Olie dollar uranium alles is een project een doel.. Joden lobby..

 17. Ik bedoel Iran omcirkelen..

  Dollar is beschermd en ze doen er alles aan om het hoog te houden

 18. ik ken mensen die daar familie hebben en die maken dit anders mee dan jij verteld .de isis bestaat uit achterlijke nepmoslims die meer in de koffieshop zaten en achter de hoertjes aangingen dan wie dan ook hun hele leven hebben ze amerikaanse films gekeken naar de mac geweest en uit verveling playstation gespeeld nu denken hun dat ze de wereld gaan veranderen omdat ze zelf zoveel zonden hebben gepleegd gaat iemand anders zijn kop er voor af .deze mensen werken niet voor amerikanen want ik heb menig radicale moslim gezien

  • Ik zei al: huurlingen

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close