Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Syriëstrijder aanslag Brussel zit vast

Syriëstrijder aanslag Brussel zit vast

Zoals in een eerder artikel al eens aangegeven hebben we spontaan te maken met levensgevaarlijke Syriëstrijders in Europa. De een “pleegt een aanslag in Brussel”, anderen beraamden een aanslag op Geert Wilders zo blijkt vandaag. Maar weet u wat nou de grap is. Amerika en Europa bewapenen, financieren en trainen deze strijders zelf. “Huh, hoe bedoel je?” Ja, ik kan het blijven uitleggen, maar de Al Nusra strijders in Syrië zijn eigenlijk Al Qaïda strijders en het Westen wil president Assad afzetten, omdat het weer zo’n zelf verzonnen verschrikkelijke tiran is die niet naar de pijpen van Amerika wil dansen. Daarom bewapent, financiert en traint Amerika samen met haar bondgenoot Europa deze levensgevaarlijke Syriëgangers. Het bijzondere is overigens dat de Syriëgangers maar voor eventjes vechten in Syrië, want ze komen blijkbaar na een tijdje weer gezellig terug. Misschien vonden ze het reisje naar Syrië toch niet zo leuk of hebben ze besloten toch maar geen martelaarsdood te willen sterven. En nog veel meer bijzonder is het dat de NSA, AIVD en de BVD (of de Belgische veiligheidsdienst in het geval van de aanslag op het Joods museum te Brussel) blijkbaar wel alle telefoontjes, emails, internetgedrag, koopgedrag, reisgedrag en de sociale structuur van alle burgers monitoren, maar niet in staat zijn om deze verschrikkelijk gevaarlijke (voor het Westen strijdende) Syriëgangers er uit te pikken.

De (naar verluidt) in Frankrijk opgepakte Syriëstrijder Mehdi Nemmouche (29) uit Roubaix is na zijn “aanslag” in Brussel gewoon weer rustig in zijn auto gestapt en weg gereden, zo melden de media. Vervolgens wordt hij afgelopen weekend in Frankrijk in Marseille opgepakt. Het blijft verbazen hoe de hele wereld vol hangt met camera’s, de gezichtsherkenningssoftware van tegenwoordig zeer geavanceerd is en deze gevaarlijke “aanslagpleger” gewoon spoorloos kan zijn, maar dan ineens een week later na een busreis wordt opgepakt in Marseille. Al die tijd heeft de man bedacht dat het verstandiger was om zijn tas met daarin de kalasjnikov maar gewoon bij zich te houden. Want ja, ze zouden zo’n ding eens vinden met je vingerafdrukken erop. Slim vindt u niet? Waarschijnlijk zou iedere andere moordenaar onmiddellijk zijn moordwapen weg gooien, maar deze man vond het handiger om er een week mee rond te zeulen. Ook was deze Syriëstrijder niet zo slim om te bedenken dat er in alle openbaar vervoersmiddelen tegenwoordig camera’s hangen. Had hij niet beter een goede vluchtauto kunnen regelen via de terreurorganisatie ISIL waar hij bij zou zitten.

De Telegraaf meldt het volgende [citaat] In Marseille worden de bussen uit Amsterdam altijd grondig gecontroleerd, onder meer vanwege drugs. In de bagage van Nemmouche vonden agenten een revolver en een kalasjnikov van het type dat gebruikt werd bij de aanslag. En even verderop staat [citaat]  In de bagage van Nemmouche vonden agenten een revolver en een kalashnikov van het type dat gebruikt werd bij de aanslag. De man had ook een draagbare GoPro-camera in zijn bezit. Uit de bewakingsbeelden bleek dat de dader zo’n camera onder zijn kleding droeg (O ja? Laat die beelden eens zien dan!) Daarnaast droeg de verdachte een petje dat lijkt op het petje dat de dader van de aanslag op had. Dus wacht eens even; eerst verspreidt de politie scherpere foto’s van de dader en even later wordt de dader aangehouden omdat hij net zo’n petje droeg als de dader. Wat een enorm domme Syriëganger hebben we hier. De man wilde gewoon gepakt worden. Hij blijft hetzelfde petje dragen en houdt ook nog zijn kalasjnikov en GoPro camera op zak. Nou goed, die camera zal wel niet gewerkt hebben, want het is niet de bedoeling dat we gaan zien hoe deze Syriëstrijder de slachtoffers doodschoot. Voor u het weet ontdekt u dat het een hoax is.

Het blijft toch bijzonder dat de camera in de bus niet de gezichtsherkenningssoftware getriggerd heeft. Overigens zou de man toch allang een keer ergens op camera gesignaleerd moeten zijn geweest. Wat heeft hij de afgelopen week gedaan? Is de man onder een brug gaan slapen? Heeft hij een week lang niet gegeten of gedronken? Is hij dan echt helemaal nergens door een camera gesignaleerd? Wilde de man zich zo goed verborgen houden? Iedereen die wel eens een film gekeken heeft kan bedenken dat je je bijvoorbeeld na een overval moet ontdoen van je wapens en op zijn minst even een ander petje op moet zetten. En waarom nam de man het openbaarvervoer? Iedereen die wel eens in een bus of trein gezeten heeft, weet dat daarin camera’s hangen. Ook boven de meeste wegen in grote steden hangen camera’s. En ga ons nu niet wijsmaken dat de geheime diensten en de NSA daar niet op mee kijken, want die kolder slikken we niet meer. Gezichtsherkenning gaat momenteel al met een snelheid van 36 miljoen gezichten per seconde (zie hier). In zo’n 166 seconden zijn dus alle inwoners van de aarde gescand (voor het gemak even uitgaande van 6 miljard). Maar goed, voor de koppensnellende krantenlezer of de journaalkijker is alles wat geschreven staat of gesproken wordt in de Main Stream Media geloofwaardig. Als u echter even de moeite neemt om het hele verhaal kritisch te analyseren, klopt er geen snars van. Het is simpelweg niet geloofwaardig. Wel hebben we weer een prachtig alibi om de beveiliging extra op te schroeven en te kunnen spreken van oplaaiend antisemitisme.

Bron linkvermeldingen: Telegraaf.nl, NRC.nl, NOS.nl, AD.nldigitaltrends.com

468 ad

25 Comments

 1. Ik begrijp dat veel mensen het nog niet echt door hebben: Die Syriëgangers zitten in Syrië namens het Westen. We laten ze er naar toe gaan en terug komen. Syriëgangers zijn dus geen probleem; ze worden actief gesteund. Maar net zoals Al Qaïda de grote boosdoener was van 9/11; het valse alibi vormde om ‘the war on terror’ te starten en ondertussen namens het Westen Kadhaffi afzett in Libië (om maar 1 voorbeeld te noemen), zo geven we nu de Syriëgangers (die voor en namens het Westen vechten tegen Assad in Syrië) de schuld van terreur binnen eigen grenzen. Ze hebben dus een mooie dubbelrol. Probeer alstublieft even de logica te volgen.

  Amerika en Europa steunen de rebellen in Syrië; ze zijn dus op de hand van het Westen. Hoezo zouden die dan aanslagen willen plegen in het Westen? Juist: het komt Europa goed uit om de veiligheid op te willen schroeven. Dus je zegt dat die Syriëgangers gevaarlijk zijn. Dus je verzint een false flag aanslag op een joods museum: ‘anti semitisme!’

  Mooi zo: Extra veiligheid op straat, meer controle: POLITIESTAAT!

  • Birds
   born in a cage…

   think flying
   is an illness?

 2. Uiteraard Martin.
  But spell it out?
  Niet mooi zo, ergo
  geen politiestaat.

  Not on my watch :- ]
  Wat jij?

 3. Ik las net dat Belgische steden hulp gevraagd hebben aan het leger om zogenaamd ‘Joodse instelligen’ te beveiligen … Nog een paar van zulke false-flags en we leven in een totalitaire politiestaat. Precies waar ze het om te doen is…

  Misselijkmakend dat de media het niet meer heeft over het feit dat het de rebellen(Syrië-gangers) in Syrië met van alles en nog wat gesteund hebben.

  Ze hebben inderdaad de juiste partij gevonden om hun plannetjes door te kunnen voeren… let op mijn woorden… dit gaat vaker gebeuren.

 4. Zoek de GoPro camera

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/06/gopro.jpg

  • Ongelooflijk hoe die domme Nederlanders er weer in trappen.
   Lees eens de comments bij xandernieuws.
   Dan kun je alleen maar cocluderen dat de mens wel degelijk beïnvloed is door de westerse media.
   Kritisch nadenken kunnen ze daar niet.
   Bij niemand komt het ook maar in hun fluoride hoofdjes op waar die GoPro camera te zien valt in de bewakingsfilm.
   Wat die zio mossad xander dus doet is het verspreiden van propaganda en leugens.
   http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/06/Tsjechische-president-Niet-extremisten-maar-islam-als-geheel-is-gewelddadig
   Opgepakte 29 jarige moslim eist in video aanslag op Joods Museum Brussel op

   Ik bedoel.lees nou eens hier:

   http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1904600/2014/06/01/Dader-aanslag-Joods-museum-opgepakt-in-Marseille.dhtml

   De man had ook een draagbare GoPro-camera in zijn bezit. Uit de bewakingsbeelden bleek dat de dader zo’n camera onder zijn kleding droeg.

   Echt waar,stelletje vol idioten,zet eens eenbril op bij het kijken van die bewakingsfilm.Kijk desnoods door een vergrootglas. Wat zien we?
   Niks nada noppes, alleen maar een goed betaalde acteur die zijn rol perfect gespeeld heeft.
   maar die MSM verraad zich altijd wel ergens.
   In dit geval die GoPro-camera wat helemaal niet op te merken is uit die bewakingsfilm.
   Iets wat men niet hard kan maken,moet men ook niet schrijven,anders valt dit onder propaganda.
   WAKKERE WATERMAN!!

   • Wat heb je eigenlijk aan een GoPro camera als deze onder de kleding zit? Dan zit de kleding voor de lens…

 5. @Kevlarc8 Precies.
  Eigenlijk ongelofelijk dat de massa dit allemaal voor zoete koek slikt.
  Maar ik kan het wel begrijpen, beste mensen wij volgen dit en zijn erop getraind etc. Helaas de grote massa (met alle respect voor de mensen) weet niets en kijkt alleen naar de pulp op de tv en is zo geindoctrineerd dat ze klakkeloos de media -want die zullen het wel weten- geloven.

  Bovendien geloven de meeste mensen nog in de “goedheid van de mens” en kunnen zich, ook omdat ze zelf niet tot zoiets in staat zijn te denken laat staatn te doen, niet voorstellen dat men hen zo verschrikkelijk via de politiek, via de officiele kranten en TV hen falikant belazeren!!!

  Helaas het is wel zo: U wordt belazerd, u wordt bedonderd, u en uw kinderen via school e.d. ook al worden belogen en bedrogen en vooral gehersenspoeld.

  OBEY!!! weet u wel uit die film…

 6. Zo,eerste werkdag van de week zit er weer op.
  Tsjonge tsjonge wat gaat die NWO in overdrive met false flags en propaganda.
  Het is allemaal niet meer bij te houden. Blij dat ik mijn gedachten overdag ergens anders op kan zetten tijdens m’n werk.
  Zo kan ik alles weer nuchter bekijken wat er allemaal te lezen valt in die MSM propaganda kranten.
  Deze false flag in Brussel kan gerust in dit rijtje worden toegevoegd:

  Mossad Black Ops and False Flags

  http://www.whale.to/b/mossad_black_ops.html

 7. er hangt wel wat om de dader zijn nek maar als dat een camera is zal hij de moorden niet hebben vast gelegd want op het moment van ‘schieten’ draait hij zijn lichaam zodat de ‘camera’ de andere kant op kijkt

  • Kun je een screenshot maken waaruit dat blijkt?

   • Martin ik weet niet hoe een screenshot te maken, maar als je op de eerste 2 seconde kijkt zie je wat hangen op de borst van de dader ook op 8 en op 20 seconde lijkt het wel of er een riem om de dader zijn middel zit.
    Maar ik kan het natuurlijk ook mis hebben .

   • Zoals je ziet op het plaatje hebben we echt te maken met een tuigje die je om je schouders doet. Dus dan zou die onder de jas gezeten moeten hebben. Die zit dicht, dus het klopt niet helemaal (of liever gezegd: helemaal niet):

    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/06/gopro_tuigje.jpg

    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/06/gorpo_tuigje2.jpg

   • maar hangt er nou wel of niet iets op zijn borst op de eerste seconde van de film ???

   • Kom op zeg…zie je niet hoe zo’n tuigje eruit hoort te zien? Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik zie niets.

   • Ik heb een fragment uit de bewakingsfilm uitvergroot.
    Het enige wat ik zie dat is die schouderriem van zijn tas.

    (rechter muisknop “openen nieuw tablad/venster”)
    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/06/tas.jpg

    Trouwens is dat petje een nike petje of lijkt dat maar zo?

 8. en Martin de Go-Pro die jij laat zien is voor op het hoofd je kan ze ook op de borst onder de kin hangen

  http://www.conrad.nl/ce/nl/product/860648/GoPro-Borsthouder-Chest-Mount-Harness-GCHM30?ref=searchDetail

  • Dat is een mooi tuigje, maar kun je ook laten zien waar hij die draagt?

 9. Martin check dit. Volgens Belgische media zijn de beelden van de Gopro mislukt.

  “Het is frappant dat hij beelden bij zich heeft waarop zijn wapens te zien zijn en waarop hij zegt dat het jammer is dat de opname van zijn aanslag in Brussel is mislukt”, zegt VTM NIEUWS-journaliste Rosalie Pieters.

  http://nieuws.vtm.be/binnenland/94950-camerabeelden-maken-man-verdacht

  • Waarom zijn de beelden dan mislukt , camera uit , kapot of de verkeerde kant op gekeken .
   Tijdens het schieten met de AK draait hij zijn lichaam dus de camera draait dan mee .

   • je kunt je beter afvragen waarom jij de woorden uit de media gelooft

 10. misschien is het ook geen Go-Pro maar ik zie wel wat zwart op z,n borst op de eerste seconde van de film als hij met z,n linkerhand naar de band van zijn tas rijkt en nee ik geloof de media niet zomaar .

 11. De teller op 19:00 uur: het lijkt erop dat de Belgen ook een beetje door beginnen te krijgen dat ze met een False Flag te maken hebben. Daar doen ik het voor. Wake up Belgium!

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/06/belgen.png

 12. Precies zon petje kocht ik vorige week bij de AktieSport…
  Inderdaad, dit is een nike petje, heb ik ook….

  Dat is wel zon beetje het meest voorkomende nike-petje op dit moment, de hele winkel hing er vol mee….

  Ach wat een flauwekul toch, dat hele terrorisme-verhaal…
  Terrorisme hebben we altijd al gehad, zo nu en dan….
  Dee aanslagen van de laatste tijd worden echter voornamelijk door onze geheime diensten gepleegd en geregeld….

  De wereld is er geen spatje veiliger op geworden, sinds men ons in de gaten begon te houden… Hij word er juist onveiliger op voor ieder die anders denkt en hier voor uit durft te komen…

  Daarom moeten we snel een einde maken aan de overheersing door die paar families die hier de dienst uitmaken en al die camera’s kapot maken,
  en alle data-opslag serverparken wissen….

  Het totaal willen volgen van al je inwoners kan slechts tot doel hebben ze te onderdrukken, en wel voorgoed.
  Alle doelen die men als excuus hiervoor verzint kunnen namelijk makkelijk op andere manieren bereikt worden….

  Uit de geschiedenis en vele wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat toale macht onmiddelijk leidt tot corruptie, en bijeffecten zoals sadisme, verkrachting , grof geweld etc….

 13. Totale macht bij een individu of een groep mensen over alle anderen dient daarom altijd bestreden te worden …

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close