Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Telegraaf valt nadenkers aan: Chris Brown ex Rihanna is dorpsgek

Telegraaf valt nadenkers aan: Chris Brown ex Rihanna is dorpsgek

Warning: A non-numeric value encountered in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php on line 106

Persoonlijk ken ik Chris Brown de ex van zangeres Rihanna niet goed. Ik verdiep me sowieso niet zo in de wereld van sterren, behalve in het feit dat de gehele muziek en filmindustrie in handen is van het zionistische illuminatie machtsblok. Veel muzikanten, zangers en zangeressen zijn via MK Ultra methoden geprogrammeerd, wat ook zichtbaar wordt in de illuminatie symboliek van vele videoclips en optredens van vrijwel alle artiesten die het ver schoppen (zie hier). Rihanna is daar een levend voorbeeld van. Chris Brown zou ex-vriendin Rihanna mishandeld hebben. Nu ben ik van mening dat de meeste relaties, conflicten in relaties en andere zaken die het nieuws halen in relatie tot sterren, vooral een marketing tool zijn. Laat je Justin Bieber met een paar gram drugs oppakken, dan heeft de hele wereld het weer over Justin Bieber en dat is goed voor de platenverkoop, want een choquerend verhaal geeft een ruig imago en dat verkoopt goed. Dus ook waar het gaat om nieuws over sterren in de media: is allemaal pulp en dient slechts marketing doelen. Verkoopcijfers!

Dat Chris Brown nu een uitspraak doet over ‘population control’ in relatie tot Ebola, kunnen we op twee manieren vertalen. Op 13 oktober twitterde Kim Feenstra iets over Ebola (zie hier). Vervolgens zagen we hoe ze volledig afgebrand werd op allerlei websites als PowNed.tv. Lange Frans (Frans Frederiks) had zich eerder al uitgesproken over ISIS. Ook hij kreeg de volle laag. En nu wordt Chris Brown volledig afgebrand door bijvoorbeeld de Telegraaf in dit bericht, waarin de nadruk wordt gelegd op teksten als [citaat] “Laten we niet vergeten dat Chris Brown een idioot is, dus zijn theorie staat gelijk aan een preek van de dorpsgek”, vindt iemand. Anderen stellen zelfs voor dat de 25-jarige artiest ebola zelf uitprobeert. Zou het kunnen dat het echt zo is dat er bekende namen daadwerkelijk wakker worden of gebeurt dit nu juist om mensen te laten zien dat je niet anders moet willen denken, omdat je dan door grote hoeveelheden mensen voor gek uitgemaakt wordt en hele scheldpartijen over je heen krijgt? Kim Feenstra lijkt wel oprecht achter haar uitspraken te staan, want vrij snel nadat ik haar een tweet stuurde, herplaatste zij dit in haar favorieten op haar eigen Twitter-account.

Ik zelf schreef eerder een artikel over de mogelijke inzet van het Ebola virus voor bevolkingsreductie. Inmiddels denk ik dat dit reuze mee zal vallen, omdat het aantal besmettingsgevallen niet groot genoeg is om een serieuze bedreiging te vormen. Berichten dat veel Ebola gevallen pas na vaccinatie door het Rode Kruis kwamen, lijken een beeld neer te zetten dat waarschijnlijk vrijwel niemand durft te geloven. Het Rode Kruis heeft immers bij de meeste mensen een soort heilige status. Toch lijkt het erop dat de Ebola uitbraak zich vooral lijkt te manifesteren in landen die erg veel grondstoffen bevatten en waar Amerika Chinese invloeden het land uit wil werken. Het Rode Kruis lijkt een kwalijke rol te spelen (zie hier). China heeft nogal wat miljarden geïnvesteerd in de Nigeriaanse olie-industrie en dat is een doorn in het oog van Amerika. Daarom hebben zijn Boko Haram opgericht en wordt ook hier weer het beeld van de gevaarlijke terreurgroep neergezet, terwijl het feitelijk een Amerikaans huurlingenleger is (zie hier). Nigeria is tevens een van de landen waar sprake zou zijn van een Ebola-uitbraak. Ook in Sierra Leone slaat Ebola naar verluidt toe, maar hier lijken de stakende mijnwerkers van de diamantmijnen vooral het doelwit te zijn.

Het lijkt erop dat het Ebola verhaal dus gehypet wordt en dat bekende namen als Chris Brown gebruikt worden om een angstbeeld neer te zetten voor iedereen die het aandurft om kritisch na te denken. Als we de reacties op PowNed.tv op de tweet van Kim Feenstra zien, dan heeft het er alle schijn van dat er een flink aantal betaalde overheidstrollen tussen zitten die lekker negatief lopen te doen. Dat PowNed een club is die slechts en alleen de belangen van de gevestigde orde dient bleek wel uit deze analyse. Chris Brown is met zijn kledingmerk ‘Black Pyramid’ toch wel erg duidelijk een illuminatie slaaf. Ik denk dan ook dat een uitspraak uit zijn mond in dat kader geplaatst moet worden. Daarnaast is de angst inboezemen voor depopulatie een side effect dat wenselijk is. Zolang de angstmodus maar geprikkeld wordt; linksom of rechtsom.

Ik kom daarom steeds meer tot de conclusie dat deze hele Ebola hype een hoax is. Niet alleen bestaan wel degelijk middelen die Ebola eenvoudig zouden kunnen bestrijden, ook de manier hoe er mee om gegaan wordt, zou ons wakker moeten schudden. Zo bestaat er volgens de website Naturalnews.com al lang een ultraviolet robot die het Ebola virus binnen 2 minuten doodt. In feite zou men naast de huid, ook het bloed van patiënten prima met ultraviolet licht kunnen behandelen. Dergelijke methoden worden al jaren gebruikt in de waterzuiveringsindustrie. Hoe men met Ebola patiënten omgaat is echter nog veel opmerkelijker. Wie vliegt er nu Ebola patiënten naar het land van herkomst om ze daar te behandelen? Wat kost dat wel niet en welke risico’s brengt dat met zich mee? Is het niet veel eenvoudiger om een medisch team en wat quarantaine tenten op te zetten op de plaats des onheils? Dat scheelt een hoop risico op besmetting van luchtvaartpersoneel en allerlei andere mensen die in de omgeving van zo’n patiënt komen. Je gaat toch niet een potentiële besmettingsbron naar eigen land halen? Ja, dat doet men wel. Het lijkt er dus op dat er geveinsde uitbraken moeten plaats gaan vinden en voor een geveinsde uitbraak heb je een geloofwaardige besmettingshaard nodig. Dus zijn die overgevlogen patiënten of behandelaars die ineens toch wel besmet zijn geraakt wel erg handig. Onderstaande foto haalde ik van deze website. Is het niet opmerkelijk dat er een persoon zonder bescherming in het vliegtuig staat (hier meer)?

In mijn optiek wordt de Ebola hoax gehypet om de bevolking angst in te boezemen (zie hier en hier), worden bekende namen gebruikt om de angst voor ‘anders denken‘ in te boezemen en zal de grote angst voor een Ebola uitbraak gebruikt worden om een wereldwijd vaccinatieprogramma op te dringen. Dat dit op langere termijn bij kan dragen in bevolkingsreductie (door bijvoorbeeld onvruchtbaarheid) en het knechten van de wereldbevolking, zal zeker een agendapunt zijn, maar men zal waarschijnlijk niet een grote epidemie laten ontstaan, omdat dit voor de heersende klasse ook een bedreiging kan vormen. Om het opdringen van een vaccinatieprogramma goed te kunnen organiseren, is een aanpak vanuit de VN nodig. Dat is een eerste stap richting gewenning aan een wereldregering. Van Kim Feenstra en Lange Frans verwacht ik dat zij oprecht zijn, omdat zij niet omringd zijn door illuminatie symboliek. Iemand als Chris Brown moet vooral het effect opleveren van ‘Waag het niet om een afwijkende mening te hebben, want je wordt afgebrand‘. Ik zou iedereen op willen roepen juist kritisch na te blijven denken en door de leugens van de Main Stream Media heen te prikken. Laat u geen angst aanpraten.

ebola_onbeschermdeman

 

Bron linkvermeldingen: Telegraaf.nlPowNed.tv, oilprice.comjimstonefreelance.com, naturalnews.comlamatrixholografica.wordpress.com, beforeitsnews.com

Alle Shares 535
468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
36 Comments

 1. Het dient voor meerdere doelen, peilinghoeveel mensen reageren op een bekende…ze zien ze als een leider in opstand. Tegelijkertijd…zoals je zegt kijk ook bekende zijn de sigaar. Het is puur peiling..pshyge..hoe denken mensen, op deze manier kunnen ze hun scenes aanpassen om ggeloofwaardiger te worden betere plannen maken.

  • @cycane Heel goed!!! Dat zou wel eens het geval kunnen zijn. Wat zeg ik? Ik weet het zeker. Peilen, meten, bijsturen, inderdaad.
   Daarom zeg ik altijd: Je kruit zo lang mogelijk drooghouden.

 2. Ebola heeft niks met Population Control te maken ,hoeveel doden zijn er nu door Ebola en hoeveel baby,s zijn er in de tussentijd geboren .
  Die paar dode Ebolalijers vallen in het niet tegenover het aantal geboren baby,s .
  En gewoon even de handen wassen : Ebola virus does not survive in soapy environment

  En zijn dit niet tegenover gestelde feiten 1 en 2 tegenover 3
  1-Ebola inerest fact is that victims don’t spread the virus through body fluid (e.g. sweat, etc) except when they are in the advance stage of the ailment.

  2-Another fact about Ebola virus is that it is not an air-borne disease

  3-Ebola disease fact is that it spread to people through contact with the skin or bodily fluid of an already infected persons.
  http://www.nasarity.com/ebola-outbreakebola-virus-disease-symtoms-treatment/

  • @Trebor Martin zegt ook dat niet het ebola virus voor depopulatie wordt gebruikt, maar de “off-spin” effecten.
   Dus de bevolking RIJP maken voor massale vaccinatie, wettelijk verplicht van 0- 130 jaar en moet je dan eens zien hoeveel mensen ziek worden of direct omvallen!!!

 3. Het is bijna lachwekkend die foto (ik heb de hele video) gezien.
  Trouwens sowieso –als je het door hebt, wordt het hele gebeuren dat overvliegen v patienten(Quod non) bijna een soap, als het niet zo erg was dat inderdaad de grote massa dat echt gaat geloven.

  Zegt dit voort….
  via alles wat u heeft facebook, via het burger-mond-op-mond-waarheid- doorgeef kanaal enz enz enz

 4. Mooi artikel, Martin, bedankt. Dat de muziek en mode industrie volledig 100% onder satanische illuminati controle zijn ben ik al lang achter gekomen. En hoe groter de “ster” hoe erger het is.
  Wat mij altijd verbaast is dat mensen het gewoon niet zien. Dat geeft de ernst van de hypnotische modus waarin zij de meesten gekregen hebben aan. Hier bijvoorbeeld Katy Perry Grammy 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ZSaxGesjybA
  Hier met de uitleg over de symboliek https://www.youtube.com/watch?v=5-54LNFDolc
  Dark horse originele video https://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0

  Je moet echt blind en doof zijn om niet te snappen waar dit over gaat.

  • Die symboliek wordt bewust ingebracht om de pas “ontwakende” pubers een gevoel van intelligentie te geven en ze zo aan de muziek gekluisterd te houden en, weer te sturen en in slaap te sussen. Slim en doortrapt dus. De puppetmasters kennen hun puppets wel, maak je daar niet ongerust over!!

   • Gewoon te ziek voor woorden.
    Bovendien buitegewoon SLECHTE muziek en zang.
    De grap is dat dit vooral of beter vnml in de pop-muziek voorkomt in de klassieke muziek is de kunstenaar aan het woord, dat is nog te moeilijk vd illuminatie(lees khazarhiaanse joden en zionazies) om te infiltreren. Moeilijk inderdaad veels te moeilijk. Bach en Beethoven (etc.) staan zo ver verheven boven dit uitschot van muziek en manipulanten!

 5. Powned is alleen maar opgericht om de jongeren naar het “journaal” te laten kijken , beetje prikken , beetje schofferen , beetje leuk doen , dat is de trend van Powned .
  Welke jongeren keek er nog naar het 8 uur “journaal” veel te oubollig dat is toch niet hip .
  Het is allemaal Ultra-MK en voor iedere doelgroep een clubje .

 6. Lijkt mij een goed idee om deze apparaten op alle vliegvelden neer te zetten naast de bodyscan 🙂
  Zo bestaat er volgens de website Naturalnews.com al lang een ultraviolet robot die het Ebola virus binnen 2 minuten doodt.

 7. Gepubliceerd:
  Laatste update:
  13 september 2012 14:12
  13 september 2012 14:12
  http://www.nu.nl/buitenland/2908835/ebola-uitbraak-congo-niet-controle.html

  24/08/2014 om 20:55 – Bijgewerkt om 20:55
  http://www.knack.be/nieuws/gezondheid/ebola-heeft-nu-ook-congo-bereikt/article-normal-273219.html

  Hmm in 2012 uitbraak Ebola in Congo en in 2014 Ebola heeft nu ook Congo berijkt ?????

 8. Ah in 2007 was er al Ebola in Congo
  Toegevoegd: woensdag 12 sep 2007, 14:21
  Update: woensdag 12 sep 2007, 16:56
  http://nos.nl/artikel/64377-ebolauitbraak-in-congo.html

  -Ebola is een zeer besmettelijke dodelijke ziekte .
  -Er bestaan geen medicijnen tegen ebola
  -Artsen dienen antibiotica toe en leggen infusen aan om te voorkomen dat mensen uitdrogen. Een klein deel van de zieken overleeft zo de ziekte.

  Hmm hoe kan een klein deel deze ziekte wel overwinnen als het een dodelijke ziekte is ???
  Dan zijn die mensen een medisch wonder en goud waard voor de pharmasuetische industrie .

 9. Een deja vu gevoel diende zich al bij mij aan vanaf het begin.
  De HIV/AIDS HOAX. Ebola was niets, is niets en zal niets worden anders dan weer een mislukking voor de zio NWO. Ziek wordt je alleen van de behandeling!!!

 10. En horen Ebola slachtoffer niet vernietigd te worden ipv begraven .
  stel je voor dat een wild dier het lijk opgraaft of door een regenvloed de lijken het water besmetten
  http://www.vinden.nl/?sttname=images&vid=l8383118108I1413372857&q=ebola+victems+buried+&x=0&y=0

 11. Wat mij altijd verbaast, of juist niet!, is dat deze personen in een zeer korte tijd zo beroemd worden.Dit kan onmogelijk op eigen kracht, hier moet hulp bij komen kijken van buitenaf. Nu geloof ik ook wel dat deze illuminati symboliek ‘exspress’ door artiesten wordt gebruikt, zelfs als ze er niets mee te maken hebben.Een soort van hype dus. Een voorbeeld hier, waar het naar mijn idee wel erg overdreven neergezet wordt.

  Ke$ha Die young- ILLUMINATI: http://youtu.be/Y9kyUpg_Uss

  Het bekendste voorbeeld voor mij is nog altijd Madonna en Michael Jackson. Deze laatste heeft het uiteindelijk met zijn leven moeten bekopen, omdat hij waarschijnlijk wroeging kreeg.

  • Natuurlijk wordt deze symboliek expres gebruikt. Maar als je mij vraagt dan hebben ze er juist ALLES mee te maken. Anders kom je niet bij “de top” hoe talentvol je ook bent, laten wij eerlijk zijn.
   Jullie zeggen dat het voor “ontwakende” jongeren dient, maar ik zie veel mensen om me heen die naar dit soort sh..t luisteren, maar ze hebben werkelijk geen idee waar dit allemaal voor staat, alleen dat het stoer overkomt. Het dient meerdere doelen: pubers programmeren, testen hoeveel mensen zich tegen deze heksensabbat zullen uitspreken en ook aan de wakkere goed duidelijk maken hoe machtvol ze zijn.

  • Michael Jackson exposing the Illuminati

 12. @Martin – wat mij opviel aan dit artikel…is dat als Justin Bieber in de media verschijnt vanwege een ‘drugs arrestatie’ dan is het volgens jou allemaal een marketingtruuk (waar ik ook stellig van overtuigd ben), zo komt hij immers weer in the picture.

  Maar als Chris Brown het heeft over Ebola dan is dit een (wakker geworden?) ‘bezorgde beroemdheid’. Is het niet gewoon hetzelfde? Slechts een manier om (weer) in de spotlights te komen? Of erger, een manier om angst te zaaien net zoals Alex Jones doet, maar dan onder het mom van ‘oprechte bezorgdheid’ en ‘gefocust op een andere doelgroep’.

  Begrijp me a.u.b. niet verkeerd; het is natuurlijk goed als mensen zoals Chris Brown ‘wakker worden’…maar zodra zij enig gevaar vormen worden zij uit de weg geruimd. En dan waait alles gewoon over alsof het nooit is gebeurd. De invloed die zo’n beroemdheid heeft is leuk als het aankomt op het vullen van stadions met gillende fans. Maar als het aankomt op ‘het mobiliseren van de bevolking’ zetten beroemdheden weing zoden aan de dijk.

  Zie voor een beknopt overzicht: Celebrities Killed By Illuminati 1800-2014? (9:35)

  De stroom aan reacties dat iemand als Chris Brown of Kim Feenstra hier helemaal geen mening over mogen/kunnen hebben is natuurlijk absurd. Waarom mogen zij geen mening hebben? En dit wordt hen verweten door mensen die natuurlijk het idee hebben dat zij alle wijsheid in pacht hebben. Wel hebben het hier natuurlijk over mensen die reacties plaatsen op een Tweet van ene Kim Feenstra 🙂

  Ook noem jij “Is het niet opmerkelijk dat er een persoon zonder bescherming in het vliegtuig staat?” – Ik heb een betere afbeelding gemaakt. Hier zie je duidelijk dat het vliegtuigpersoneel geheel niet beschermd is t.o.v. het HazMat team dat de Ebola patient met alle benodigde voorzorgsmaatregelen uit het vliegtuig haalt. Schermafdrukje is uit de volgende YouTube video: The Ebola Outbreak is a Total Hoax (15:13)

  Mijn idee is ook dat Ebola wordt gebruikt voor populatiecontrole. Hetzij door miljoenen doden vanwege besmetting (als we er van uit gaan dat dit gevaar er echt is)…hetzij door wereldwijd preventief vaccineren. En het vaccineren zou zomaar kunnen gebeuren, of Ebola nu echt is of niet.

  “Is uw zoontje niet ingeent tegen Ebola? Dan mag hij helaas de school niet in” – “Dirk, ben jij nu al ingeent? Anders moet ik je toch echt naar huis sturen’…en meer van dit soort ellende die zal resulteren in een groot aantal mensen die zich vrijwillig onder ‘groepsdruk’ zullen laten vaccineren.

  Het is ook weer tijd voor ‘de griepprik’. Mmhh…

  • M.b.t. Chris Brown heb je dan niet goed gelezen of ik heb het niet duidelijk genoeg verwoord. Ik zeg dat hij een illuminati puppet is. Zijn opmerking heeft twee mogelijke redenen:

   1. Laat zien hoe je afgebrand wordt als je kritische opmerkingen plaatst
   2. Angst zaaien; angst voor depopulatie via Ebola

   • @Martin – Ik zie het…ik heb weer te snel conclusies getrokken.

    Het laten zien dat je wordt ‘afgebrand’ lijkt mij juist averechts te werken. Daardoor krijgen types als Kim Feenstra en Lange Frans het idee dat ze eenvoudig in het nieuws kunnen komen als ze maar even ‘rebels’ zijn.

    Maar oke…Chris Brown hoort gewoon bij het grote toneelstuk ‘Ebola’ 🙂

   • Ach, ik neem het vooral mezelf kwalijk dat ik het niet duidelijk genoeg gebracht heb.
    Chris Brown stuurt aan op de depopulatie-gedachte en leidt daarmee af van het feit dat het gewoon een keiharde hoax is. Die hoax heeft dus twee doelen:
    1. landje pik in Afrika
    2. angst zaaien en aansturen op massale vaccinatie
    (3. wen maar vast aan de wereldregering)

 13. Door dit artikel is het wel wat duidelijker geworden voor mij, waarom celebs zulke uitspraken hebben. Ik zie aan Frans en Kim dat ze meerdere berichten hebben geplaatst over dit soort onderwerpen.

  Bedankt iig voor dit 🙂

 14. ik hoop dat mijn dochter niet meer naar school mag als ze niet ingeent is.eindelijk een legitieme reden om haar thuis te houden. no more Mind controlling from school.

 15. Pas dan maar op Elvetwelve dan ben je een gevaar voor je kind en doe je aan kindermishandeling en wordt je uit je ouderlijke macht gezet want je heb tenslotte zelf bij de geboorte van je kind het kind aan de staat toevertrouwd en jij mag het voor hun gemak opvoeden en als je dat niet doet wordt je uit je functie van ouder ontheven .
  denk aan de mensen die hun kind zelf les willen geven of aan mensen die zelf willen weten wat ze te eten geven aan hun kind [ en dan wel in het goede ) http://www.volkskrant.nl/leven/jeugdzorg-jongen-die-rauw-eet-moet-met-spoed-uit-huis~a3365220/

  • Dit is absoluut een heel reëel gevaar. En ze kunnen alle “bewijs” fabriceren die ze nodig hebben. Een “anonieme melding” is al voldoende, dan zeggen ze dat ze bij je thuis “ernstige aanwijzingen” voor kindermishandeling hebben gevonden (wat het ook moge zijn, denk daarbij aan de Russische diplomaat vorig jaar, daar hebben we ook nooit maar een spatje van echt bewijs gezien). Dit is al voldoende om je kinderen af te pakken. Wat voor lot de kinderen daarna kan wachten is jullie bekend denk ik.

 16. Mark Dice over Chris Brown

  • Is weer veel te veel aandacht voor die Brown. Wie is hij eigenlijk? Ik had er nog nooit van gehoord. Kimmetje is natuurlijk wel een lekker ding 😉 Alleen jammer dat ze last heeft van haar luchtwegen gezien haar paars/blauwe lippen.

   • Goed zo, Don. Zolang wij kunnen lachen, zijn wij onverslaanbaar. ;o)

   • Oeps! Correctie! Zolang WIJ kunnen lachen, natuurlijk! Martin, “edit” functie wordt heel erg gemist.
    Edit: Fixed 😉

   • Dat blauw kleuren is een side effect van Colloïdaal zilver 😉

 17. We moeten opletten en voorkomen dat we gaan invullen.

  Ik geloof in een collectief geheugen en in het feit dat mensen keuzes maken waardoor zij gevangen raken.

  Ik ben van mening dat men juist door deze collective de druk aan het verhogen zijn.

 18. Wederom een goed stuk Martin,

  Naar mijn idee is het ook weer een angstzaaier. Op deze manier kan je hele bevolkingsgroepen gevangen houden. Een slimme manier natuurlijk, hoor maar eens om je heen hoeveel mensen er geloven in het Ebola verhaal.

  Maar ik moet zeggen dat er steeds meer mensen zijn die ‘wakker’ worden. Er zijn steeds meer mensen die vraagtekens zetten bij verhalen die de media de wereld in slingert. En dat is vooral bij het MH17 verhaal. Laten we hopen dat er steeds meer mensen zijn die hun ogen open gaan doen en met ons mee gaan denken. We kunnen deze satanische, Saturnus aanbiddende idioten nooit helemaal stoppen. Maar we kunnen het ze zeker moeilijk maken.

 19. Ik schrok toen een familie lid ons opbelde en vertelde dat ie maatregelen (voesel inslaan etc) wilde nemen tegen die Ebola, want die is , volgens hem, duidelijk niet in toom te houden. Ik schrik van de eenvoud en simpelheid waarmee mensen alles wat in de media slikken! En het zijn dan ‘hoogopgeleiden’!! Don’t let me start there! Anyway, ik heb niet eens geprobeerd er tegen in te gaan!
  Soms zie ik het hoopvol in, vandaag ben ik wat hopelozer!

  btw a.s. zaterdag gaan we naar Icke!!!!!

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close