Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Trans-human ontwikkelingen

Trans-human ontwikkelingen

In mijn vorige artikel heb ik het woord ‘trans-human’ al genoemd. Voor iedereen die geen zin of tijd heeft om de daarin genoemde documentaire te bekijken of degenen die de Engelse taal niet zo goed beheersen zal ik proberen in het kort uit te leggen wat daarmee wordt bedoeld.

Trans-humanisme is niet een vorm van humanisme. Het is geen religie. Het is geen filosofie. Nee het is de technologische fase waarin het menselijk ras door de heersende elite is meegesleurd. We zitten er midden in! Daarom is het zeer belangrijk dat u zich dat gaat realiseren. Ik heb in dit artikel al eens aangegeven waarom in mijn optiek Google het woord Android voor het besturingssysteem van smartphones en tablets gekozen heeft. Het woord androïde betekent eigenlijk hetzelfde als ‘trans-human’ (d.i. Engels voor “voorbij het menselijke”), namelijk half mens half robot. En …nee!…dat is niet iets van de toekomst. Het speelt nu. Het is bijzonder actueel! Kennis die u dan ook móet hebben!

Mocht u toch nog denken dat trans-humanisme een futuristisch idee van een paar doorgedraaide wetenschappers is of van mensen die te veel Star Wars gekeken hebben, dan vraag ik u een stoel te pakken en eens rustig te gaan zitten. U moet zich gaan realiseren dat het al zo ver is! Dat gaat er natuurlijk niet in. Toch? “Je draaft door Vrijland“.

De mens computer

human body computerIn feite zou je de mens kunnen beschouwen als een grote biocomputer. Onze hersenen vormen de centrale processor en binnen ons DNA zit bepaalde code opgesloten die het functioneren van deze biocomputer bepalen. In een eerder artikel legde ik uit dat onze hersenen op afstand bestuurbaar zijn. Onze realiteit zoals we die beleven kan van buitenaf beïnvloed worden. Het is nuttig om u zich daar eens in te verdiepen en te beseffen dat onze realiteit, herinnering en waarneming kneedbaar is. Dit is echter op grote schaal moeilijk uitvoerbaar. Maar in combinatie met ingrijpen op onze biocomputer via nanotechnologie word veel meer mogelijk dan u denkt. En het gebeurt al…u lette alleen even niet goed op!

Synthetisch DNA

Laten we dan bij het begin beginnen. Allereerst moeten we eens gaan kijken naar de biologie van de mens. In feite is de mens dus een soort biologische computer. Wetenschappers zijn er inmiddels allang in geslaagd om met nanotechnologie synthetisch DNA na te maken. Via vaccinaties wordt synthetisch DNA mogelijk al jaren lang bij onze kinderen geïnjecteerd. Doordat je zelf het DNA kunstmatig kunt fabriceren, kun je dus ingrijpen op het originele DNA. De technologie is al zover dat je de code binnen dit synthetisch DNA (genaamd GNA) op afstand kunt activeren (via bijvoorbeeld H.A.A.R.P. of simpelweg via uw mobiele telefoon). Omdat instanties als het RIVM dit nooit toe zullen geven en omdat vaak alleen de toplaag binnen een dergelijke organisatie op de hoogte is van zo’n dubbele agenda, zal dit voor velen als een fabeltje beschouwd blijven worden.

Chemtrails en ‘smart dust’

Wat niet meer als een fabeltje beschouwd kan worden, zijn de chemtrails. Onder het alibi van weersbeïnvloeding of liever gezegd de ‘Global Warming‘ hoax, sprayen overheden ons luchtruim vol. Maar er zit misschien wel meer in die chemtrails dan bijvoorbeeld aluminium- of andere chemische deeltjes die het licht moeten weerkaatsen of wolkvorming moeten stimuleren.

microbiosensorOnderzoeker Clifford Carnicom nam in luchtsamples kunstmatig gebouwde nano-vezels waar die zich in de menselijke bloedbaan nestelen. Deze kunstmatige vezels blijken sterker te zijn dan menig ander organisme. Nog sterker dan elk natuurlijk organisme dat bijvoorbeeld in vulkanen of zeer giftige bronnen te vinden is. De gevonden vezels kwamen niet voor in de wetenschappelijke databases van vezels die in de natuur voorkomen. De vezels zoals gevonden door Carnicom hebben daarbij ook nog eens overeenkomstige eigenschappen van droge-menselijke-bloedcellen. De vezels blijken zich buiten het lichaam te kunnen vermenigvuldigen. We hebben het hier dan ook over real high tech! En het bestaat al. Geen fabeltje! Echte metingen uit luchtsamples. De vezels blijken uit GNA te bestaan en kunnen onder meer kleine nano-zendertje vormen in ons lichaam. Chemtrails bestaan dus uit zogenaamde ‘smart dust’ (slimme stof) dat in staat is zich in het menselijk lichaam te nestelen en daar voorgeprogrammeerde “elementen” te vormen die ons lichaam als het ware modificeren. Kunt u zich voorstellen welke mogelijkheden dit biedt?

Wellicht denkt u nog steeds dat we het hier hebben over futuristische ideeën. Nee beste mensen. Het gebeurt nu!

Genetisch gemodificeerd voedsel

Ook via genetisch gemodificeerd voedsel kunnen nano deeltjes in ons lichaam geïmplanteerd worden. Maar ook kan nanotechnologie gebruikt worden om virussen te bouwen, modificeren of activeren. Lees in dit artikel op Niburu.co hoe genetisch gemanipuleerd voedsel waarschijnlijk al de boosdoener is van een dodelijk griepvirus. Waarom denkt u dat Willem Alexander en Maxima hun eigen groentekassen in hun paleiselijke tuin te Wassenaar hebben staan? Waarom denkt u dat de gehele elite niet eet wat u en ik eten?

De infrastructuur

De wereldwijde infrastructuur voor het besturen van de mens is al klaar. Vaccinatieprogramma’s, chemtrails en gemodificeerd voedsel hebben onze lichamen al voorbereid op onze trans-humane status. We zijn er klaar voor. En u en ik zijn super blij met dat internet dat ons zoveel vrijheid gegeven heeft. We kunnen met iedereen altijd en overal communiceren. De i-Phones en gadgets hebben onze levens verrijkt. Ondertussen hebben we niet door dat die infrastructuur van vrijheid in feite de infrastructuur van onze open gevangenis is. We hebben er zelf aan meebetaald. En natuurlijk is het ook zo dat dat internet ook de mogelijkheid biedt om elkaar te wijzen op zaken zoals via dit soort blogs. Die mogelijkheid hadden we vroeger niet. Maar al die draadloze netwerken en glasvezelnetwerken worden volledig bestuurd door de wereldelite. Ik noem ze voor het gemak maar even de New World Order (nieuwe wereldregering).

nsahoofdkantoorDe recente onthullingen over de NSA laten maar het topje van de ijsberg zien. De gehele infrastructuur om ons als trans-humans aan te sturen is klaar. Upgrades naar meer bandbreedte zorgen er slechts en alleen nog maar voor dat de automatiseringsgraad verhoogd kan worden. Het menselijk ras is klaar voor de besturing vanuit die (door mensen gebouwde) centrale processor. Het programma voor het menselijk ras en haar aansturing ligt klaar. Het draait niet om afluisteren. We gaan nu de fase bereiken van actieve aansturing. Denkt u nu echt dat Edward Snowden u de volle agenda heeft laten zien? Nee natuurlijk niet! U mocht dit weten omdat het al bekend was. Ondertussen bent u al geïnfecteerd met GNA. De besturing kan beginnen!

De ontsnapping

Hoe kunnen we nog ontsnappen aan deze trans-humane agenda die zich nu aan het uitrollen is. Om te beginnen moet u het gaan zien. Begin met het loslaten in het blind vertrouwen in de politici die full time bezig zijn u de ogen dicht te smeren om u af te leiden en er voor te zorgen dat u dit alles niet ziet. Denkt u dat tijdens de Tweede Wereldoorlog bekend was wat Joseph Mengele allemaal deed? Denkt u dat u nu mag weten wat er allemaal gaande is? Niet alleen de geschiedenis is onderhevig aan vervalsing, maar ook uw dagelijkse realiteit. Daarvoor worden alle middelen ingezet. Het grootste middel heeft u een groot deel van de dag in uw woonkamer aanstaan. Een ander middel heeft u in uw auto aanstaan. En als dat nog niet genoeg is, dan hebben we nog de kranten en het nieuws in zijn algemeenheid. Maar ook dat is er maar een onderdeel van. Doordat de lucht gesprayd wordt en uw voedsel genetisch gemanipuleerd, krijgt u de zaken zoals hierboven beschreven ook nog eens binnen. Uw lichaamscomputer wordt gemodificeerd zonder dat u het doorheeft.

De enige manier om dit web te doorbreken is ons natuurlijke hogere bewustzijn te hervinden. Want waar Dr. Warwick beweert dat het trans humanisme ons bijvoorbeeld telepathisch zal maken (via het internet), hebben wij dergelijke gaven al lang in ons. We moeten ze als het ware herontdekken. We benutten maar een klein percentage van de DNA code die onze lichaamscomputer bevat. We benutten maar een klein percentage van onze hersencapaciteiten. Die kwaliteiten collectief aanspreken en herwinnen kan de grip van deze technologische gevangenis doorbreken.

In de praktische zin betekent dit vooral dat we moeten gaan samenwerken. Collectief het geldsysteem – wat slechts een slavenketting is – doorbreken en terug gaan naar het leven dicht bij onszelf en dicht bij de natuur. De laatste mode zal de mensheid niet redden. Laat dat los. De mooiste lease auto zal de mensheid ook niet redden. De beste carrière en het meeste geld lijkt een escape om minder slaaf te hoeven zijn. Maar collectief brengt het ook u dichter bij uw gevangenis. Want beseft u zich goed dat u niet tot die kleine elitaire toplaag van 1% behoort. Ook u wordt ge-trans-humaniseerd tot een bestuurbare slaaf. Wilt u zo’n toekomst voor uw kinderen?

there-is-no-spoonMensen moeten weer in groepsverband gaan leven en de natuur laten herleven. Leven van de natuur en bij de natuur en onze menselijke computer beter gebruiken. Dan gaan we ook het programma dat ons als realiteit via die computer gepresenteerd wordt op een andere manier beleven. Want er is een hogere besturing dan die via menselijke ingrijpen vanuit de centrale processor – de NSA – over ons uitgestort wordt, namelijk een hoger dimensionaal bewustzijn. Dat programma is er al. Het ander programma – wat door de menselijke elitaire toplaag bestuurd wordt – is bedoeld om dat kosmische hogere programma te verdringen. Dat hoeven wij niet te laten slagen. Wij kunnen dat doorbreken. Aan u de keus.

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
11 Comments

 1. Goed stuk! Ik moet altijd zo lachen, als ik op de mainstream NOS hun nieuwe slogan zie namelijk de nos “het hele plaatje”. Peter Kuipers Munneke gehersenspoelde polair meteoroloog bij het IMAU medewerker en weernamneke bij de Nederlandse onzin stichting , zal hij dan de plaatjes van chemtrails laten zien rond de klok van 8 ? Wat dacht je?

  Ik denk wel dat, Marcel Gelauff hoofd redacteur van de nos en de verantwoordelijke minister van defensie binnen 10 jaar voor de rechter moeten verschijnen althans dat hoop ik, het is namelijk een aanval op de staat , zijn soevereine bewoners en op alles wat leeft, ze liegen keihard in je gezicht.
  Opnieuw wordt de technologie slecht gebruikt door de psychopaten aan de top v’d piramide . Op zich vind ik persoonlijk, dat technologie en nanorobots ook goed ingezet kunnen worden.
  Gerelateerd aan dit verhaal is morgellons ziekte , waarbij het lichaam heftig reageert op deze synthetische vezels.
  Een eye opener voor mij was de presentatie van Sofia Smallstorm , the dark agenda of synthetic biology,

 2. Ik ben volledig akkoord met je slotconclusies, maar heb je al een locatie gevonden om dit toe te passen in gemeenschap met mensen die dezelfde ideeën delen ?

 3. zijn er in nederland al metingen in vennetjes,velden etc.gedaan mbt fallout van chemtrails vraag ik me steeds af.

 4. @Amt de Vriwm Deze fall-out valt ook op de eilite als die zich in de buitnlucht beweegt of weten zij wanneer en waar ze op welke plek moeten zijn als er weer eens wordt “gesproeid”.
  Ik denk niet dat ze zo ver zijn dat ze met deze m.i. wetenschappelijk nog grove middelen een mens kunnen besturen, laat staan meerdere mensen als groep logisch en consistent iets zinnigs(sic) kunnen laten doen.
  Wel is nu al zeker mogelijk de massa ziek te maken, misselijk of te infecteren met weet ik allemaal niet wat.

  Wie stelt de vragen hierover in de Kamer. Ach, laat ook maar daar Zitten alleen maar meelopers, jaknikkers als het al niet NSB-ers annex landverraders zijn. Dat hele zooitje het land uit trappen is het enige wat NEEderland nog kan redden….

 5. Het transhumanisme.. Ja, dat is het gebied waar al het verfoeilijke aan de moderne, zich boven de natuurverhevende voelende mens bijeenkomt. Werkelijk een bizar maar toch ook fascinerend thema.
  Paracelsus probeerde in de middeleeuwen al met alchemie de homunculus te kweken, een soort nieuwe menswezentje.
  De technologische ontwikkeling gaat nu in zo een razend tempo, het zal me echt benieuwen in wat voor een wereld we over pakweg 10 jaar leven.
  Het zou heerlijk zijn als mensen in grote getalen de weg terug naar de natuur zouden vinden. De tuinen vol planten met groente en fruit. Het stedelijke grijze beton ruimte makend voor groen. Vooralsnog zit iedereen lekker achter de tv. Het essentiele probleem is dat we geen cultuur meer hebben… Een nieuwe cultuur van onderaf opgebouwd, dat is de enigste hoop. Waarin kinderen vrij kunnen leren naar eigen vermogen en wens en dichtbij de natuur opgroeien…
  Ik wordt er een beetje triestig van als ik dit zo allemaal schrijf. Moge iedereen die een mooie menswaardige toekomstvisie heeft, de kracht vinden om deze in de praktijk te brengen. ik ga mijn best doen.

 6. Hier komt trouwens nog wat bij…. iets waar maar weinig mensen bij stilstaan, gewoonweg omdat we het niet weten……..

  Waarom gebruiken overheden, belangrijke organisaties en geheime diensten het WWW?

  Een vreemde vraag?…Misschien! Maar alleen voor hen die niet begrijpen dat het internet, evenals de jungle van radio en tv zenders en frequenties in feite een onmetelijke oceaan is. Een onvoorstelbaar groot draagveld wat zich rond de aarde en tot ver daarbuiten uitstrekt, wat op velerlei wijze geëxploreerd kan worden… als je maar weet hoe.

  http://diamental.nl/images-linsky/logica%20uit%20het%20ongerijmde/logica%20uit%20het%20ongerijmde.html

 7. Dit is op bid 24 uur herblogden reageerde:
  “Laten we dan bij het begin beginnen. Allereerst moeten we eens gaan kijken naar de biologie van de mens. In feite is de mens dus een soort biologische computer. Wetenschappers zijn er inmiddels allang in geslaagd om met nanotechnologie synthetisch DNA na te maken. Via vaccinaties wordt synthetisch DNA mogelijk al jaren lang onze kinderen geïnjecteerd. Doordat je zelf het DNA kunstmatig kunt fabriceren, kun je dus ingrijpen op het originele DNA. De technologie is al zover dat je de code binnen dit synthetisch DNA (genaamd GNA) op afstand kunt activeren (via bijvoorbeeld H.A.A.R.P. of simpelweg via uw mobiele telefoon). Omdat instanties als het RIVM dit nooit toe zullen geven en omdat vaak alleen de toplaag binnen een dergelijke organisatie op de hoogte is van zo’n dubbele agenda, zal dit voor velen als een fabeltje beschouwd blijven worden.
  Wat niet meer als een fabeltje beschouwd kan worden, zijn de chemtrails. Onder het alibi van weerbeïnvloeding of liever gezegd de ‘Global Warming‘ hoax, sprayen overheden ons luchtruim vol. Maar er zit misschien wel meer in die chemtrails dan de bijvooorbeeld aluminium- of andere chemische deeltjes die het licht moeten weerkaatsen of wolkvorming moeten stimuleren…”

 8. Het idee dat een mens een biocomputer is en dat ons DNA een soort ‘programma’ bevat van ons leven zijn ideeën uit de jaren ’70. Inmiddels is in de biologie en genetica bekend dat het niet zo werkt, dat DNA een hele andere functie heeft in ons lichaam dan we dachten en dat onze hersens geen programmeerbare computers zijn. Nou ben ik het er mee eens dat overheden en elite niet te vertrouwen zijn, maar technologisch zijn de zaken die in dit artikel worden besproken niet mogelijk. Zo ver zijn we nog lang niet.

  • Hiervoor kan ik genoeg tegenwerpingen aanreiken. Maar omdat jij hier dingen zeer stellig stelt zonder grondige onderbouwing, zal ik dat hier ook niet doen.

 9. Ik lees als laatste over leven in groepsverband terwijl ik net een goed stuk van susan cain over de kracht van introvertie heb gelezen. Er zijn mensen die meer introvert en extravert zijn in hun manier van uiten, werken en het belang hier van hoe dit doorwerkt in het opnemen en bijdragen in zaken op school en op de werkvloer. Dus hoe jij dit groepsverband precies bedoelt is mij niet duidelijk uit dit verhaal.

 10. Buiten de hersenspoeling via tv reclame/nieuws/propaganda/kranten is er nog iets anders schrikbarends
  Schrik niet van het aantal mensen wat zich bewust of onbewust laat hersenspoelen op dancefestivals.
  Met name ‘tomorrowland’

  TOMORROWLAND 2014 EXPOSED!! illuminati transhumanist festival (R$E)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Nog één keer over vaccinaties « Martin Vrijland - […] farmaceutische industrie“. Nou goed.. hier dan toch nog maar even een samenvatting. En wat er verder mogelijk nog in…
 2. Nederland groots in aftappen « Martin Vrijland - […] wennen dat ze afgeluisterd wordt. Waar dde NSA écht toe in staat is wordt niet benoemd. Leest u dit…
 3. Overheid is de baas over uw kinderen « Martin Vrijland - […] moeten vol gespoten worden! Ze zijn tenslotte staatsbezit. We zien hier de ten uitvoering van de NWO agenda in…
 4. Monsanto Video Revolt « Martin Vrijland - […] ook aan het ontstaan van leukemie verbonden. Ook raad ik u aan om nogmaals mijn filmpje over trans-humanisme te bekijken…
 5. Toekomstperspectief « Martin Vrijland - […] internet is de weg richting nog verdere versteviging van de slavernij. Het internet zorgt voor de ultieme spionage op…
 6. Chip je kind! « - […] het web zich. Het wordt tijd dat u het gaat zien. [einde quote] Ik raad u in dit kader…
 7. Google gaat Deense wielerploeg sponsoren en Tour de France winnen « - […] nanotechnologie zal de mens ook supercapaciteiten geven en dat zal de nieuwe wielerploeg gaan aantonen. Zij zullen waarschijnlijk volgespoten…
 8. Oproep roep minister Plasterk ter verantwoording « - […] van ver buiten Den Haag. Technologisch gezien zijn we nog maar een klein beetje verwijderd van de actieve aansturing…
 9. Dagen van bezinning binnen vier muren « - […] geestelijk besef klein. Het begon met vier muren, toen kwamen geld en religie, de volgende stap is technologie. Het wordt…
 10. Het mensenrechten touwtrekspel met Rusland over homopropaganda « - […] me erg interessant te weten welke technieken daarbij worden toegepast en of dergelijke kennis ook in vaccinaties aangewend kan…
 11. Chemtrails, vaccinaties genetisch gemanipuleerd voedsel verborgen agenda « - […] af te luisteren. Die angst wordt u nu ingeboezemd, maar de echte agenda is aansturing. Lees hier mijn uitgebreide…
 12. Nederland groots in aftappen | Martin Vrijland - […] dat ze afgeluisterd wordt. Waar de NSA écht toe in staat is wordt niet benoemd. Leest u daarvoor dit artikel…
 13. Nog één keer over vaccinaties | Martin Vrijland - […] farmaceutische industrie“. Nou goed.. hier dan toch nog maar even een samenvatting. En wat er verder mogelijk nog in…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close