Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Tyfoon Filipijnen een gevolg van weer-modificatie-systeem HAARP?

Tyfoon Filipijnen een gevolg van weer-modificatie-systeem HAARP?

Voor vele nieuwe lezers zal de titel van dit artikel even schrikken zijn. Is tyfoon Hagupit op de Filipijnen een gevolg van een weer-modificatie-systeem? “Een weer-modificatie-systeem? Wat is dat? Bestaat dat?” Het is voor velen moeilijk voor te stellen dat zoiets kan en vaak wordt een dergelijk onderwerp gebruikt om mensen de titel ‘complotdenker’ op te plakken. Het systeem bestaat echter. Amerika had in Alaska een HAARP systeem dat naar verluidt voor wetenschappelijk onderzoek diende, maar het was wel onderdeel van defensie. Inmiddels zou dit systeem buiten gebruik gesteld zijn, maar dat is niet zo gek, want de opvolgers zijn nog geavanceerder en compacter en zijn ook mobiel. Een HAARP systeem kunt u min of meer beschouwen als een generator van radiogolven. Het kent meerdere toepassingen, waaronder het triggeren van een aardbeving. Als je een steen op een hellend vlak legt en je laat een lage bas beat – zoals te horen kan zijn op een house feest – op de steen trillen, dan kan de steen losschieten en naar beneden glijden. Dat zelfde effect kan HAARP realiseren op een breuklijn. Een laag frequente radiogolf wordt via de atmosfeer weerkaatst op de breuklijn. De atmosfeer dient als het ware als spiegel voor de weerkaatsing van de golf. Hierdoor wordt via het principe van invalshoek is uitvalshoek de breuklijn getroffen en kan de al onder spanning staande breuklijn losschieten. Dit kan zowel een breuklijn onder de zeebodem zijn of onder land. Onder zee kan zoiets tot een enorme tsunami leiden.

HAARP kan ook worden gebruikt om als het ware een gat in de ionosfeer te creëren. Hierdoor dringt er meer elektromagnetische straling van de zon de atmosfeer binnen, waardoor het effect optreedt van het noorderlicht. Dit is slechts een symptoom waaraan kan worden gezien dat HAARP actief is. Het feitelijke gevolg is dat de atmosfeer ter plaatse opgewarmd kan worden door de penetrerende elektromagnetische straling (magnetron effect). Dit heeft weer tot gevolg dat de circulatie in de lucht ter plaatse beïnvloed wordt. Met deze techniek kan niet alleen een cycloon (tyfoon of orkaan) worden opgewekt, maar ook heel nauwkeurig worden gestuurd. Heb je niet genoeg wolkvorming in het gebied waar je de cycloon wilt opwekken, dan kunnen er ook nog eens door vliegtuigen deeltjes in de lucht worden gesprayd om wolkvorming te stimuleren. In dit artikel gaf ik al een uitgebreide uitleg over de werking van HAARP. In dit document vindt u het patent waarin de techniek is vastgelegd.

De lezer moet de kans niet gering achten dat de tsunami in 2004 en de aardbeving in Haïti in 2010 veroorzaakt zijn door HAARP. De reden waarom ligt te vinden in de imperialistische drang van Amerika. Wat is er nu mooier dan een wapen te gebruiken waarvan niemand weet dat het een wapen is en iedereen aan een natuurramp denkt. Je kunt gewoon de natuur de schuld geven en vervolgens ook nog eens een liefdadigheid-inzamelingsactie optuigen op tv, waardoor je de sympathie van het volk wint. Een idealer wapen bestaat bijna niet. sbx1Amerika heeft zo’n wapen inmiddels in de vorm van een verscheepbaar platform gebouwd. De HAARP techniek is gebaseerd op de vindingen van de grootste uitvinder van de vorige eeuw, Nikola Tesla. De Amerikaanse staat heeft praktisch alle patenten van Tesla in haar bezit. Een rapport van 17 juni 1996 van de United States Air Force bevestigde al de doelstelling van de Amerikaanse overheid om met het weer te kunnen spelen. De mogelijkheid om een aardbeving te stimuleren wordt door een wetenschapper die aan het project werkte bevestigd.

Meerdere natuurrampen kunnen dus mogelijk aan HAARP worden toegeschreven. De grote vraag zal voor velen blijven: “Waarom?” De meeste natuurrampen worden door de Main Stream Media zo gebracht dat het bij de gemiddelde kijker niet eens vraagtekens op zal roepen. En als je niet van het bestaan van zo’n systeem weet, kom je er al helemaal niet op. Zo was er afgelopen jaar een overstroming in Servië. Niemand zal de gedachte krijgen dat dit mogelijk een oorlogsdaad was. Leest u dit artikel waarin ik toelicht dat dit mogelijk wel zo is. Ook de tsunami voor de kust van Japan die tot de kernramp bij Fukushima leidde, roept vraagtekens op. Velen zullen ook niet weten dat er een enorme orkaan voor de kust van Washington D.C. lag tijdens de aanslagen van 9/11. De noodzaak van de aanwezigheid van deze orkaan (orkaan Erin), wordt haarfijn uitgelegd door Dr. Judy Wood. Zij geeft aan dat een ge-ioniseerde atmosfeer en een heldere hemel boven Washington D.C. nodig was voor toepassingen van een ander wapen gebaseerd op een Tesla patent: het ‘Directed Energy Weapon‘.

orkaanerin

De vraag is nu of ook de Filipijnen het slachtoffer zijn van toepassing van het HAARP wapen. Die bewijzen zijn natuurlijk altijd moeilijk te leveren. Ergens moet er dan HAARP activiteit waargenomen zijn, maar wie beschikt over die gegevens? Wel kunnen we constateren dat de Filipijnen erg dicht bij China liggen en dat China niet blij is met het nieuwe Trans Pacific Partnership Agreement (TPPA) dat Amerika met de Filipijnen sloot. In dit verdrag heeft Amerika in feite de volmacht gekregen om ongelimiteerd militaire bases te bouwen op de Filipijnen. De marinebases in de Ulugan Baai en de Oyster Baai in Palawan worden uitgebreid vanwege het groeiend aantal Amerikaanse marineschepen (zie hier). De Filipijnen liggen dicht bij Indonesië, Vietnam en Maleisië, een gebied waarin de spanningen de laatste jaren enorm aan het oplopen zijn. China claimt 90% van de rechten in de Zuid Chinese zee. Het kan dus zijn dat Amerika middels een natuurramp probeert meer grip op een land als de Filipijnen te krijgen. Als je een land eerst ten gronde richt met een natuurramp en je komt het vervolgens opbouwen, dan win je wellicht ook nog eens de sympathie van het volk. Je kunt immers de regering wel in je zak hebben, maar als je het volk tegen je hebt, heb je alsnog een probleem. Het is gissen, maar het heeft er in mijn optiek alle schijn van dat deze cycloon daar iets mee te maken heeft. De spanningen tussen het Westen (Amerika, Europa en alles wat onder die paraplu valt) en het Oosten (Rusland en China en alles wat onder die paraplu valt) zijn het afgelopen jaar erg op scherp komen te staan en we moeten in deze sluimerende wereldoorlog nergens meer van opkijken.

Bron linkvermeldingen: freepatentsonline.comcsat.au.af.mil, niburu.co, aljazeera.com

 

468 ad

10 Comments

 1. Als je natuurlijk een land eerst ten gronde richt met een natuurramp en je komt het vervolgens opbouwen, dan win je wellicht ook nog eens de sympathie van het volk. Je kunt immers de regering wel in je zak hebben, maar als je het volk tegen je hebt, heb je alsnog een probleem. Het is gissen,

  Dit hebben ze ook gedaan voor de 2de WW eerst een land ten gronden richten [[ Europa, Rottshild ,Bush ]] en daarna helpen opbouwen door middel van de Marshall hulp en dat was dan niet met hun eigengeld maar geld van Amerika [[ het volk ]] .
  Dat hebben ze ook geprobeerd in het Midden-Oosten en noord Afrika maar daar hebben ze de sympatie van het volk niet gekregen .

  • Mee eens. Dat is het trucje dat werd uitgehaald met en na de tweede wereldoorlog. Niemand heeft immers door gehad dat Hitler gewoon vanuit Amerika gefinancierd werd. De Atlantic Wall moest de indruk wekken dat Amerika ook als de grote vijand beschouwd werd. Ondertussen vielen er vooral tientallen miljoenen doden in Rusland en China. Daarnaast kon de staat Israël kort na de oorlog gevestigd worden. Amerika trad op als de verlosser, terwijl het feitelijke einde van Hitler aan de Russen te danken was. Alle andere heldendaden van de geallieerden zijn waarschijnlijk vooral mediapropaganda en show voor de geloofwaardigheid geweest. En na de oorlog ging de geldkraan open en danste heel West Europa naar de pijpen van Amerika. Slim gespeeld, echter zo groots en onvoorstelbaar dat niemand het aan zal durven dat deel van de geschiedenis echt serieus in twijfel te trekken. Hitler was gewoon een zionistische pion.

   http://www.martinvrijland.nl/2014/05/08/leeft-u-onder-een-nazi-regiem/

   • WOII was vrijwel een kopie van WOI.
    Eerst lieten de USA anderen de kastanjes uit het vuur halen om pas na 2 jaar het verzwakte Duitsland de oorlog te verklaren op basis van een false flag operation.
    WOI had als doel het Ottomaanse Rijk te versplinteren en onder Westers mandaat te stellen.
    Verdeel en heers, het werkt tot op de dag van vandaag nog uitstekend.
    En de Britten kregen Judea/Samaria onder beheer.
    Precies wat Rothschild wilde bereiken.
    De Balfour Declaration was de kers op de taart.

    Hitler was volgens velen een bastaard-kleinzoon van de Weense Rothschild.
    De grootvader van George double-u Bush financierde de Duitse oorlogsindustrie.
    Aan het eind van WOII haalden de USA de meeste kopstukken uit Duitsland naar Amerika, vooral wetenschappers als Werner von Braun en Erich Traub.
    Daarom wilden de Yanks de Russen voorblijven bij de invasie van Duitsland.
    Na de oorlog kwamen vrijwel alle Duitse industrieën zoals IG-Farben onder curatele van Rockefeller en Rothschhild.
    Dubbel kassa.

   • Tja, en wat nu ….

  • Idd …

 2. Terwijl de blikken zijn gericht op de Filipijnen is een, volgens berichten, enorme storm in de maak bij Groenland met 940 hPa. Deze zal morgen Ijsland aandoen, waar al een poosje een vulcaan aan het pruttelen is. De golven zullen 20-25 meter hoog zijn. De berichten vanuit Scandinavien zijn al een maand ingericht op stormen, terwijl er in geen velden of wegen een storm te zien was. En nu plots is hij daar. Ik had al mijn vraagtekens waarom steeds maar berichten over stormen…. weten zij dat hij er aan komt?

  • Terwijl de één er een drama van maakt, geeft de ander windkracht 8-9 met uitschieters.

   Wat zal ik zeggen… het is even stil bij Ebola?

 3. Bij niburu.co staat een verhaal over Brazilie dat daar grote droogte heerst en dat er 20.000.000 straks grote problemen hebben om aan schoonwater drinkwater te komen en is net weer een land die achter Rusland staat en van de dollar af wilt.

  • HAARP

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close