Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Vaccinaties in de Bible Belt, wij filmden

Vaccinaties in de Bible Belt, wij filmden

De Bible Belt (bijbel gordel) is het gebied in Nederland dat zo wordt aangeduid, omdat daar veel christelijke mensen wonen van doorgaans Gereformeerde komaf. Deze mensen zijn niet grote voorstander van vaccineren, maar in de Main Stream Media lijkt dit nu te worden gebruikt om het vaccineren of liever gezegd het ‘niet vaccineren’ in de belachelijke hoek te plaatsen. “Mensen die niet vaccineren zijn een beetje kortzichtig en van het oude stempel…ach dat zijn die streng religieuzen..die sporen niet“. Dat stigma lijkt te worden neergezet, om zo het vaccineren extra geloofwaardig te moeten maken. Dat er ook andere groepen zijn die niet willen vaccineren, om redenen van gezondheidsrisico’s of mogelijk andere argumenten wordt zo overruled.

De methode die de Main Stream Media hierbij gebruiken heeft er toe geleid dat de schrik er bij de bevolking uit de Bible Belt flink in lijkt te zitten. Alles wat naar pers riekt wordt op afstand gehouden. Dat typeert wat mij betreft vooral de brute propagandamethoden van de Main Stream Media om maar hun doel te bereiken.

Samen met Micha Kat van Klokkenluideronline(.is) bezocht ik vandaag het plaatsje Barneveld om een beeld te krijgen van de situatie en de mensen zelf eens aan het woord te laten. Bekijk onderstaand verslag en lees ook de verdere toelichting op de website Klokkenluideronline.

468 ad

15 Comments

 1. Die mensen hebben helemaal gelijk in die zin dat inenten voor een kinderziekte volkomen onnodig en zelfs schadelijk is.
  De wetenschap heeft nog lang niet uitgedokterd( 😉 ) wat de zin van een kinderziekte is, alhoewel allang bekend is dat ziekte in de kinderjaren het nut heeft je lichaam al jong te wapenen tegen die ziekte door immuniteit te kweken en waarschijnlijk en mogelijk is ook dat daardoor je weerstand tegen zelfs andere ziekten die later veel schadelijker zijn, door het krijgen van die kinderziekte wordt verhoogd!

  Hoewel ik persoonlijk niet in een persoonlijke danwel onpersoonlijke God geloof kan ik mij wel voorstellen dat de natuur zo werkt -als hierboven geschetst- en dat wij mensen wat meer de (ondoorgrondelijke) wegen van de natuur (noem het voor mijn part God) moeten aanvaarden. Dus hoe vreselijk als je kind overlijdt aan de mazelen of de bof, maar helaas dan pech dus en de kinderen die het wel redden en neem van mij aan dat is 99,9% die zijn verder gehard voor het leven. Klaar!!

 2. @Martin en Micha: Leuke actie en verdomd har nodig. Jammer dat de mensen zich zelfs tegen de alternatieve media (die ze zelfs neutraal benaderd) zo achterdochtig opstellen, maar je kunt het je voorstellen als je door alles en iedereen(MSM etc) zo wordt gedemoniseerd!

  Misschien eerst vertrouwen winnen van de mensen, vanwege hun zeer kwalijke ervaring met de MSM en dan de nodige mensen interviewen die dan wel hun mening willen en zullen geven.

 3. @Martin en Micha.

  Goede actie van jullie.
  Die directeur wat jullie interviewde denkt dat het Gods wil is om de kinderen te vaccineren voor hun best wil en gezondheid en hygiëne
  Toch is deze meneer niet zo bekend met de allergrootste leraar die de mensengeschiedenis ooit gekend heeft.

  Ik citeer uit de bijbel (Mattheüs):

  Nadat Jezus de mensen bij zich geroepen had, zei hij tegen hen: ‘Luister en kom tot inzicht. Niet wat de mond ingaat maakt een mens onrein, maar wat de mond uitkomt, dat maakt een mens onrein.’
  Daarop kwamen de leerlingen bij hem en zeiden: ‘Weet u dat de Farizeeën uw uitspraak gehoord hebben en dat ze die stuitend vinden?’ Hij antwoordde: ‘Elke plant die niet door mijn hemelse Vader is geplant, zal met wortel en al worden uitgerukt. Laat ze toch, die blinde blindengeleiders! Als de ene blinde de andere leidt, vallen ze samen in een kuil.’ Toen stelde Petrus de vraag: ‘Wilt u ons die uitspraak uitleggen?’ Jezus zei: ‘Begrijpen ook jullie het dan nog steeds niet? Zien jullie dan niet in dat alles wat de mond ingaat in de maag terechtkomt en in de beerput weer verdwijnt? Wat daarentegen de mond uitgaat komt uit het hart, en die dingen maken een mens onrein. Want uit het hart komen boze gedachten, moord, overspel, ontucht, diefstal, valse getuigenissen en laster. Dat maakt een mens onrein, niet eten met ongewassen handen.’

  Ik leg dus nog eens de nadruk op: Als de ene blinde de andere leidt, vallen ze samen in een kuil.

  Als een slecht geïnformeerd mens omtrent de gevaren van cocktail spuitjes de andere leidt, dan maken de anderen dezelfde fout door zich te laten inspuiten met chemische troep.

  keep up the fight against de NWO en hun zieke depopulatie plan.

 4. Het eerste beste flesje water in de super is met sticker beplakt en alle informatie der ingrediënten staan vermeld.
  Een vloeistof die, ” notabene in je bloedbaan gespoten wordt “, jaaa dus je niet meer uit kan plassen , wordt geheim gehouden ? Op naar de ombudsman met z’n allen.

 5. Lekkere reactie van die agressieve Barneveldse: “In de naam van de Vader, de Zoon en Heilige Geest ruk ik die camera uit je handen.” De weg naar de hel is geplaveid met dit soort “goede” voornemens. In het kader van de predestinatieleer geen leuk vooruitzicht.

  • Alles heeft een negatieve en positieve kant en niet iedereen reageert altijd even kalm en/of goed, maar ik hoor haar nergens letterlijk woord voor woord zeggen wat jij hier nu suggereert… dat is hoe jij het nu zelf decodeert in jouw hoofd… 😉
   [als ik het gemist heb, geef mij dan a.j.b. even de exacte tijdaanduiding]

   Verder vind ik haar helemaal niet zo agressief.. meer assertief. Ze is gewoon wat stellig in haar woordkeuze en daar is anno 2013 verder niks mis mee.

   Misschien wordt het eens tijd dat we ons juist focussen op de dingen die wel goed gaan.. zoals in dit geval het feit dat ze geen vaccins in hun kinderen willen stoppen om wát voor reden dan ook (hoeft m.i. niet altijd meteen precies dezelfde mening als de onze te zijn). En het feit dat deze directeur inderdaad open staat om Martin en Micha te woord te staan. Hij had ook nee kunnen zeggen.

   Ook vind ik de reactie van het stel op de fiets erg goed.

 6. 4:13
  dwarsstrepen maken dik.

 7. @ Het haagse complot, ,,,, ruk ik de camera uit je handen dat is dezelfde werkwijze die in een man in mijn kindertijd er op na hield als er kinderen in ,,zijn brandgang fietsten,ik pak je fiets af en sluit de doorgang af.
  Een openbare brandgang om aan de achterkant van 8 huizen te kunnen komen.
  Hij had er zijn levenswerk van gemaakt om mensen te verjagen met dreigementen en klappen zonodig.
  What a wonderful world we are living in!!!
  Vaccineren is een keus van mensen en ze zijn niet voldoende geinformeerd door het RIVM een soort geheim brouwsel terwijl alles in de supermarkt uitgeplozen is op de ml en mg.
  Martin, goed gedaan de benadering van de directeur hij was op zijn hoede maar door jullie benadering toch open voor debat zo hoort journalistiek te zijn,

 8. Goed filmpje. Heel goed dat deze directeur met jullie heeft willen spreken en de Main Stream Media verder niet toelaat .

  Doordat jullie hem de kans geven om op een rustige manier te zeggen wat hij wil zeggen, zullen de ouders het filmpje zeker ook gaan bekijken. En daardoor zelf ook op internet gaan onderzoeken wát er precies in die vaccins zit, dus wat voor troep je in je kind spuit, met alle zieke gevolgen van dien.

  Ongeacht wat je mening is over hun geloof, de farmaceutische industrie eigent zich (onterecht) opnieuw het recht toe om deze hele groep mensen (op zeer onbeschofte wijze) te gebruiken voor hun eigen winstbejag-vaccincampagne, door deze mensen weg te zetten als onverantwoordelijk, dom en achterlijk.

  Maar… het is precies andersom.

  Een ieder die ‘s avonds moe uitgezakt voor de TV zit, is zeer makkelijk te beïnvloeden door de constante stroom van manipulatie die onze huiskamer insluipt… en onze hersenen vergiftigt als een soort reukloze koolmonoxide. Je hebt het niet door, je gelooft gewoon dat “intellectuele” geklets van de farmaceutische vaccin-vertegenwoordigers en je staat ‘s morgens in de rij om ook zo’n spuitje te halen, ZONDER dat je weet wat erin zit en wat de effecten/bijverschijnselen zijn op de lange termijn!!

  Nou DAT is pas Onverantwoordelijk, Dom en Achterlijk.

  Laat die Main Stream TV voor wat het is. Zet dat ding uit. Het is slechts de spreekbuis van de grote multinationals die je d.m.v. films, shows, praatprogramma’s, comedies en drama, willen vertellen wat je van hen moet aanschaffen om “gelukkig te zijn”.

  Als zo’n vaccin verkeerd uitpakt, dan kun je in ieder geval naar diezelfde farmaceutische industrie rennen om daar weer een medicijn tegen te slikken om “beter” te worden. Dat zal dan wel een antidepressiva worden waar je afhankelijk van wordt gemaakt. Ze strooien er kwistig mee in het rond en het wordt voor alles en nog wat voorgeschreven (zélfs als je een vorm van exceem hebt, hoorde ik van de week), want met dat medicijn mag je niet zomaar stoppen, dat moet je namelijk afbouwen en dat is heel lastig.

  En BLIJ dat we ondertussen zijn……………………… (althans)

  (Ik zet deze reactie ook op Micha zijn site)

 9. Prima filmpje, goede actie, Martin en Micha!

  Dat mensen in dit geval agressief op camera’s reageren, kan ik me goed voorstellen. Zeker gezien de manier waarop deze groep door de MSM is en wordt afgeschilderd.

  Wat ik me afvroeg: Vroeger mochten de mensen van de geloofsrichtingen waar het hier over gaat, geen t.v. hebben en/of kijken. Is dat in deze tijd anders?

 10. Zie hier wat statistieken. Plaatjes zeggen meer dan 1000 woorden. (En als het de waarheid is -wat ik hoop- dan zegt het nog meer).
  http://www.vaccinvrij.nl/pages/hoofdstuk1.html

 11. Over vaccinaties.

  Deze uitzending – (Argusoogradio april 2013) : een gesprek tussen de inmiddels 88-jarige Hans C. Moolenburgh sr. (ruim vijftig jaar praktijk als arts). Hij specialiseerde zich in de behandeling van kankerpatiënten en van kinderen met vaccinatiebeschadigingen en overgevoeligheden voor voedsel en kunstmatige kleur- en smaakstoffen) en medisch journaliste Desiree Rover-, gaat o.a. over de samenstelling van en de vele (vaak verzwegen) gevolgen van vaccinaties.

  O.a. over waarom men steeds vroeger en vaker kinderen (zelfs zwangere vrouwen) wil vaccineren en of er bewezen nut is én wat de gevolgen van vaccinaties op de lichamelijke en geestelijke gezondheid kunnen zijn. (autisme, ADHD, wiegendood en wat ‘Shaken Baby Syndroom’ wordt genoemd (wat eigenlijk vaccinatieschade is).

  Bijzonder boeiend door vele praktijkvoorbeelden en zeer informatief, vond ik: http://www.argusoog.org/gezond-en-wel-07-april-2013/ (schrik niet van de begintune) 😉

 12. Jammer dat jullie ook de woorden Bible belt gebruiken, ik vind hiermee dat jullie deze mensen in een apart (stigma) hokje duwen. Verder vind ik het geweldig om een ander geluid te laten horen. Jammer dat er mensen aldaar negatief op jullie aanwezigheid/camera reageren. Ze hebben nu de kans hun eigen mening te laten horen. Helaas

  • Voor alle duidelijkheid; wij hebben de term gebruikt omdat de Main Stream Media deze term pusht. Wij vinden juist dat daarmee gestigmatiseerd wordt.

 13. Nier ingeënte kinderen zijn statistisch gezien gezonder dan ingeënte kinderen. De gevaren van inentingen zijn in Duitsland en Zwitserland al veel langer bekend, groot geluk voor mijn niet ingeënte kinderen – alle 4 heel erg gezond!

  Ik hoop dat dit in Nederland ook algemeen bekend wordt!!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Vaccinaties in de Bible Belt (video) | -Dutch [email protected] Nieuws Blog- - […] “Mensen die niet vaccineren zijn een beetje kortzichtig en van het oude stempel…ach dat zijn die streng religieuzen..die sporen…
 2. BOINNK!!! | Het smerige vaccinatie propagandaspel (video) - […] De eerste berichten over ‘Operation Bible Belt’ zijn uiterst hoopgevend”. Volgens Martin Vrijland worden de christelijke inwoners van de…
 3. Het smerige vaccinatie propagandaspel (video)Bewust Nieuws | Bewust Nieuws - […] Martin Vrijland worden de christelijke inwoners van de Bible Belt met opzet door de mainstream media nogal […]
 4. Mazelen powerplay! luister mee « Martin Vrijland - […] wij bezochten ziek zijn. Ik heb de school gebeld en gesproken met de directeur Wim Kole. Tijdens ons bezoek…
 5. Mazelen powerplay! luister mee (video) | -Dutch [email protected] Nieuws Blog- - […] heb de school gebeld en gesproken met de directeur Wim Kole. Tijdens ons bezoek afgelopen dinsdag hebben wij gesproken…
 6. Chemtrails, vaccinaties genetisch gemanipuleerd voedsel verborgen agenda « - […] in ons lichaam? Ik wil u in dat kader aansporen om eens na te denken over de vraag waarom…
 7. Chemtrails, vaccinaties genetisch gemanipuleerd voedsel verborgen agenda | Martin Vrijland - […] in ons lichaam? Ik wil u in dat kader aansporen om eens na te denken over de vraag waarom…
 8. Mazelen powerplay! luister mee | Martin Vrijland - […] wij bezochten, ziek zijn. Ik heb de school gebeld en gesproken met de directeur Wim Kole. Tijdens ons bezoek…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close