Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Vaccins en nanobots u bent gewaarschuwd

Vaccins en nanobots u bent gewaarschuwd

Warning: A non-numeric value encountered in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php on line 106

Voor velen is het begrip ‘nanotechnologie’ volkomen onbekend of iets waarbij men denkt aan iets van microvezeldoekjes of waterafstotende kleding. Nanotechnologie is de technologie die het mogelijk maakt om alles op moleculair niveau na te maken. En met alles kunnen we ook spreken van écht alles. Het menselijk lichaam is in principe na te maken met nanotechnologie, omdat het menselijk DNA na te maken is. Vindt u dat abracadabra of klinkt dat ongeloofwaardig, kijkt u dan even naar dit YouTube filmpje van een jongerenprogramma, waarin het kort toegelicht wordt. Namaken van DNA impliceert dus dat je levende organismen van nanotechnologie kunt maken. Hoe vindt u dat klinken? De organismen zijn dus levend, maar hun basis is synthetisch gerealiseerd. Celdeling is dus vermoedelijk gewoon mogelijk met een cel die op basis van synthetisch DNA is gebouwd. Vandaar ook dat in het filmpje onder de link hierboven de jongeman van de universiteit in Eindhoven uitlegt hoe ze een kaaklijn kunnen laten hergroeien.

Het gaat allemaal nog veel verder. Nano-technologie maakt het tevens mogelijk om ziektes als kanker te genezen. De reden dat dit nog niet gebeurt, wordt misschien wel het beste geïllustreerd in de film Elysium. Het is eigenlijk hetzelfde oude trucje. Als er ergens een probleem heerst en de reactie volgt (veel sterfte wereldwijd) legt de oplossing veel macht in handen van diegene die deze oplossing aan kan reiken. Als dat nu de heersende elitaire klasse blijkt te zijn, dan kan die heersende elitaire klasse dus met die oplossing veel macht naar zich toetrekken. ‘Problem, Reaction, Solution‘ is de stelregel die altijd en overal wordt toegepast. Een oplossing voor kanker in handen van een bedrijf als Google, legt dus veel macht in de handen van Google. “Wat zeg je nu? Een oplossing voor kanker in handen van Google?” Ja, Google zit al jaren lang vuistdiep in de nanotechnologie. Sterker nog, het is de doelstelling van Google om het menselijk lichaam na te bouwen en verbeteringen aan te brengen zodat de mens in 2045 onsterfelijk wordt. Ray Kurzweil – een Google topman – legt dat in dit filmpje uit. Google heeft dan ook een project gestart waarin 175 mensen vrijwillig de gehele genetische bibliotheek van hun lichaam in kaart laten brengen. Google is feitelijk bezig alle functies van het menselijk lichaam in kaart te brengen om ze te kunnen nabouwen met nanotechnologie. Daarbij moeten we altijd in gedachten houden dat grote bedrijven hun activiteiten naar de buitenwereld altijd zullen brengen als noodzakelijk en belangrijk vanwege toekomstige medische toepassingen. Voor al deze ontwikkelingen heeft Google een geheim laboratorium opgericht met de naam Googel X. Natuurlijk zal geen enkel bedrijf dat zich bezighoudt met dergelijke ontwikkelingen vroegtijdig gaan vertellen dat men kanker al kan genezen. Achter de schermen is men veel verder dan in marketing uitingen getoond wordt. Je vindt het alleen als je hun topmensen op het juiste moment hoort spreken. Het zou namelijk impliceren dat er op dit moment honderdduizenden mensen onnodig sterven aan kanker. Wel laat Google X alvast doorschemeren dat er een pil komt met nanodeeltjes die iedere ziekte op kunnen sporen en de verzamelde informatie over de ziekte door kunnen geven aan een ontvanger. Men houdt de oplossing nog even achter de hand. ‘Problem, Reaction, Solution‘ en die ‘Solution‘ komt pas als er een verdienmodel aan gekoppeld is.

Dat nanotechnologie kanker kan genezen wordt door transhumanisten als Michio Kaku en Ray Kurzweil openlijk verkondigd. Grote delen van de bevolking kennen slechts de marketinguitingen van bedrijven als Google en kijken niet naar wat een topman op presentaties her en der te zeggen heeft. U moet dus bereid zijn zelf gedachtesprongen te maken en niet slechts geloven wat u voorgekauwd wordt in marketing- en media-uitingen.

Voor iets anders dat met nanotechnologie mogelijk wordt, heb ik al meerdere malen gewaarschuwd. Ik plaats daarom hieronder nogmaals het interview over Ebola waarin ik dit uitleg. Met nanotechnologie wordt het mogelijk uw hersenen aan het internet te koppelen. Dat Google X spreekt over een pil die nanodeeltjes bevat die ziektes opsporen en informatie afgeven, impliceert dat deze nanodeeltjes dus informatie kunnen zenden. Het zijn dus naast speurders naar ziekten ook nog eens kleine zendertjes. ‘Read between the lines‘, lees tussen de regels en u ontdekt dat de technologie er dus al moet zijn. Anders zou Google dit niet zo kunnen aankondigen. En het bestaan van de mogelijkheid om nanodeeltjes in het lichaam aan te brengen die informatie kunnen zenden en dus ook ontvangen, maakt de gedachte dat de neurotransmitters in het menselijk brein aan het internet gekoppeld kunnen worden – zoals bij herhaling door mij gezegd – inmiddels geen ongeloofwaardige gedachte meer. Veel mensen hebben steeds gedacht dat ik teveel films had gekeken of aan de hallucinerende middelen zit. Nee mensen, dit is de reden dat u omringt wordt door draadloze netwerken met een bandbreedte die in sneltreinvaart tot grote hoogtes opgevoerd moet worden. Dit is tevens de reden waarom organisaties als de NSA hun kunstmatig intelligente supercomputers klaar hebben staan en Nederland hierin niet achter blijft. De NSA heeft jaren ongestoord kunnen bouwen aan een nieuwe digitale matrix waaraan uw brein straks gekoppeld wordt. De wereldwijde Ebola-angst zal een roep geven om een wereldwijde aanpak. Daarom wordt Ebola zo gehypet. Het vaccin zal uw brein aan het internet koppelen. Dat gaat u natuurlijk niet verteld worden. Dezelfde Archontische hybride bewakers van de oude matrix gaan u niet vertellen dat er druk gebouwd is aan een nieuwe ter versteviging van de bestaande en om te voorkomen dat de mensheid ontwaakt en wil losbreken uit haar slavernij.

Voor een goed begrip van mijn artikelen is het aan te raden tevens de gerelateerde artikelen en filmpjes onder de blauwe linkjes te bestuderen.

Bron linkvermeldingen: RT.com, RT.com, RT.com

Alle Shares 504
468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
18 Comments

 1. http://www.telegraaf.nl/gezondheid/e-health/23260184/__Google_wil_kanker_opsporen__.html
  Google wil kanker opsporen
  LONDEN –
  Google werkt aan een polsband die volgens het bedrijf via bloedonderzoek kanker kan opsporen, hartaanvallen kan voorspellen en andere ziektes ontdekt in een veel vroeger stadium dan met de huidige technieken mogelijk is.

  Het bedrijf wil daarvoor nanodeeltjes inzetten die ziekten kunnen opsporen. Via een pil komen de deeltjes in de bloedbaan en de polsband van Google analyseert dan de resultaten.

 2. Het zijn dus naast speurders naar ziekten ook nog eens kleine zendertjes

  = Zo kunnen ze een ziekte dus opsporen maar ook aanbrengen op elk gewenst moment

  http://ffilms.org//?s=Elysium

  • Dat laatste is alleen voor lastige burgers en oude mensen. :)) Nu kan ik er nog mee lachen, straks,,,,

 3. hier nog zo,n mooie toekomst film
  http://ffilms.org//?s=Equilibrium

 4. @Trebor: Equilibrium is een geweldig stukje entertainment. Nu we het toch over Hollywood en Mind Control hebben wil ik graag een oude favoriet aanhalen. Mijn excuses voor de lengte van deze post.

  FLASH GORDON, 1980.

  Ik heb gisteren een favoriete oude film uit mijn jeugd weer eens uit de kast gehaald. Een geweldige film, zo slecht dat ie goed is, en aangezien ik nu wakker ben, heb ik hem kunnen bekijken met andere ogen. Hij zit boordevol Illuminati symboliek dat je ogen er zeer van doen (zelfs de Emperiale vortex heeft de vorm van een alziend oog) en Ming de Keizer van planeet Mong (Niburu?) stuurt elke 1000 jaren verschillende plagen op de planeet aarde af! Precies elke 1000 Mongjaren en op het bestuurpaneel zien we de knoppen “aardbeving, vulkaanuitbarsting, droogte, overstroming…” en de meeste dialogen (heerlijk overacted) zijn ongeloofelijk “IN YOUR FACE”!!!

  Niet alleen de beelden, ook de dialogen zijn heel erg opvallend! Hieronder heb ik de dialogen aangehaald die mij het meest opvielen, voor het volledige transcript, zie hier: http://www.script-o-rama.com/movie_scripts/f/flash-gordon-script-transcript.html

  Wat mij persoonlijk opviel, in chronologische volgorde:

  There seems to be no reason for these intergalactic upsets. only Dr. Hans Zarkov, formerly of NASA, provided an explanation. His ideas, however, have been rejected as irrational. According to NASA, today’s solar eclipse is no cause for alarm. A team of scientists has been in conference with the President.

  Zarkov: What do you find? The moon out of orbit?
  Munson: By more than twelve degrees. lt must be a mistake.
  Zarkov: That’s no mistake. lt’s an attack. l’ve been right all these years.

  Als Zarkov, Flash en Dale op planeet Mong landen:

  – ls this a Civic Reception?
  – More like a POLICE STATE.
  – That could be our good luck. lt means we’ll find allies everywhere. They’re just waiting for someone to lead them in revolt.

  Er is ook veel rood en zwart aanwezig (Saturnus Cult). Voor wat relevante plaatjes even googlen naar “Flash Gordon Illuminati”…

  Hail Ming, hail! Ruler of the universe! Hail, Ming! Emperor of the galaxy!

  Zarkov / Flash / Dale: – We’re only interested in friendship. Why do you attack us?
  Ming: – Why not? Pathetic earthlings. Hurling your bodies into the void, without an inkling of who or what is out here. lf you knew anything about the Universe, you’d hide from it.

  Ming: Klytus! Are your men on the right pills? Maybe you should execute their trainer.

  Ming: Guards! Deliver the scientist to General Klytus for conditioning. (Lees: MIND CONTROL)

  Flash & Dale betwijfelen de REALITEIT (Matrix):
  – This isn’t happening. lt’s just a bad dream.
  – l agree completely. We’ll wake up any minute in Dark Harbor and laugh about this.
  – What if we’re wrong? – What if it isn’t a dream?
  – You’ll find Zarkov, save the Earth.

  Flash komt terug uit de dood, na zijn executie:

  – Where am l?
  – Back from the dead. l saved you.
  – How?
  – By magic, of course.

  Ming:

  Every thousand years l test each life system in the universe. l visit it with mysteries, earthquakes, unpredicted eclipses. Strange craters in the wilderness. lf these are taken as natural, l judge that system ignorant and harmless. l spare it. But if the hand of Ming is recognized in these events, l judge that system dangerous. l call upon the great god Dyzan. And for his greater glory, and our mutual pleasure … l destroy it utterly.

  Referentie naar de Destroyer (Niburu / Planet X) misschien?

  Net voordat Zarkov’s geheugen wordt verwijderd:

  Zarkov: – What are you doing to me?
  General Kala: – We’re just emptying your mind. We are going to empty your memory as we might empty your pockets …

  “Just as we might empty your pockets”, pardon???? Heb ik dat goed gehoord?

  Ming’s dochter tegen Flash:

  Princess Aura: – Every moon of Mongo is a kingdom. My father keeps them fighting. lt’s a really brilliant strategy.
  Flash: – Why don’t they team up against him?
  – Team up? What does that mean?
  – Maybe l’ll show you sometime.
  – Wonderful.

  Zarkovs hersenspoeling mislukte omdat:

  Do you know why it failed? l started to recite Shakespeare, the Talmud, Einstein, anything l could remember, even The Beatles. lt armored me. They couldn’t wipe those things away. You can’t beat the human spirit.

  Talmud? Jazeker! En een schepje Einstein er bovenop.

  Wanneer Princes Aura gefolterd wordt:

  l’m a princess. My father will have your head for this. He’ll execute your whole perverted secret police. l demand to see him!

  Het plaatje is nu compleet met de geheime politie erbij ;0)

  Ming: – You want to destroy me.
  Flash: – lt’s the only way to save Earth.
  Ming: – What if l granted you a kingdom?
  Flash: – lf you what?

  Ming the Merciless, ruler of the universe, offers Flash Gordon a kingdom of Mongo, to rule over as his own.

  Flash: – You’re crazy. Why would you do that?
  Ming: – Because l’ve never met your like. You’re a hero, don’t you see that? Who better to rule a kingdom? Your moon is very close now. Earth’s end might come within hours.

  – You’d call off the attack?
  – l could.
  – Everyone would be saved?
  – Yes, and no. After the earthquakes and tidal waves, they won’t be the same human beings. They’ll be more tractable. Easier for you to rule, in the name of Ming.
  – You mean slaves?
  – Let’s say ‘satisfied with less’.
  – What about Dale?
  – We have decided to marry her. She’s exceptional. We’ll breed with her and send our progeny back to populate your Earth. Do you really prefer death to a kingdom? l’m disappointed. l’d rather see you on my side than scattered into … Atoms.

  En dat is dan een populaire jeugdfilm / kinderfilm van de jaren tachtig.
  Zou u als ouder dit goedkeuren voor uw kind?

 5. Ook de boekenreeks Dune van Frank Herbert is erg interessant om eens met andere ogen te bekijken. The spice must flow…

 6. nou lekker dan weet google dus alles van je gezondheid en weet ook heel spoedig de verzekering dat ook en als je aanleg hebt (wat dus eigelijk niks wilt zeggen (zie zeitgeist 3 en is in het nederlands ondertiteld te zien op youtube)) dan krijg je dan een vette rekening toe gestuurt.

 7. Enkele van mijn favoriete paranoia quotes:

  Freedom is just a hallucination created by a pathological lack of paranoia.

  This is the Nineties, Bubba, and there is no such thing as Paranoia. It’s all true.

  I love this job. Nothing like paranoia and neurosis. Who needs a Coke habit? I’ve got journalism!!

 8. Google weet dus ook waneer je ongeveer dood gaat en krijg je pal van te voren zeker dan reklame van begravenis ondernemers? Ze zijn er brutaal genoeg voor.

  • Ongetwijfeld! Want het product “mens” moet tot het uiterste uitgemolken worden.

   Brutaliteit kent helemaal geen grenzen, zo bekeek ik onlangs nog een documentaire op Discovery over hoe de tropische bossen eraan moeten geloven, en na deze documentaire kreeg ik een motorzaagreclame voor mijn kiezen!!! Ik kon mijn ogen niet geloven! Een motorzaag reclame waarin ze bomen omzagen om hun product te demonstreren! Op Discovery!!! WTF?????

 9. http://olympiczion.nl/index.php/de-protocollen-van-de-wijzen-van-sion/

  Alles staat erin,eigenlijk te gruwelijk om tecwillen geloven maar helaas toch de echte waarheid..je moet er alleen je ogen voor open willen doen,dan zie je

 10. De wereld vergaat niet.
  http://www.scientias.nl/de-wereld-vergaat-niet-en-deze-statistieken-bewijzen-het/106603

  Als je naar de statistieken kijkt, ziet het er een klein beetje hoopvol uit. Alleen de NWO criminelen (zoals Timmermans) willen nog steeds Orde uit Chaos. Dus oorlog, oorlog en nog eens oorlog.

  Zweden gaat Palestina erkennen als een staat. Dit is ook hoopgevend.
  Gaat de wereld toch een kleine beetje de NWO de rug keren?

  De wereld vergaat niet
  Twee andere presentaties laten zien dat steeds minder mensen in armoede leven en dat de gemiddelde levensverwachting overal ter wereld stijgt. Kortom, de wereld wordt iedere dag een betere plek voor bijna ieder mens. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar deze statistieken laten zien dat de wereld zeker niet ‘vergaat’

  • Let us hope…

 11. Betekent het feit dat de gemiddelde leeftijd of levensverwachting omhoog gaat ook dat we erop vooruit gaan? Datis iets wat dmv nanotechnologie mogelijk wordt gwmaakt door bedrijven als google. Ik zie meer nadelen dan voordelen.

  • Precies. Hoe langer een mens leeft, hoe langer je hem uit kunt melken…

   En het is hierbij erg belangrijk om deze mens een (vals) gevoel van veiligheid te geven en wat comfort, zodat hij niet in opstand komt.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close