Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275
Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Vader Anass strijdt vermoeid maar standvastig verder

Vader Anass strijdt vermoeid maar standvastig verder

In het Volkskrant artikel van vandaag blijkt duidelijk dat de vader van Anass Aouragh er echt alles aan doet om te strijden voor de waarheid. Gelukkig laat hij zich niet afleiden door de oorlogsvoering zoals die deze week zich ontketende (zie hier en hier). Dat zal ook mijn houding zijn. De kortstondig noodzaak om even toe te lichten welke strijd er op de achtergrond speelde laat ik hierna voor wat die is. Dat is negatieve energie en draagt niet bij aan de waarheidsvinding. Niet uit eigen beweging ontstond het contact met de ouders, maar ik werd door hen benaderd. Ik geef alleen nog even een korte toelichting op een compleet misplaatst geschapen beeld van ‘chantage door Martin Vrijland‘ vanaf het adres van de moeder van Anass.

Korte toelichting beschuldigingen

De moeder van Anass richt momenteel allerlei beschuldigingen aan mijn adres, terwijl zij mij nota bene zelf benaderde om met haar samen te werken. Du moment ze begreep dat ik toch niet uitsluitend en alleen met haar wilde samenwerken en ook met vader contact had, begon er zich achter de schermen een oorlog te ontketenen waarin zij probeert te benadrukken dat ik haar gechanteerd zou hebben om met de vader samen te werken.

Een misplaatst beeld van mogelijk chantage van de moeder ontstaat door de emailconversaties die dit blog plaatste. Let u daarbij nadrukkelijk even op datum en tijd en het bewust in een niet chronologische volgorde plaatsen van de emails (en dus onterecht met elkaar in verband gebracht).

Door deze tekst die ik hier quote wordt de indruk gewekt dat ik haar gechanteerd zou hebben om samen te werken met de vader

“…Je zet mij in eens abrupt aan de kant, terwijl je toch een andere indruk gewekt hebt. Dat had ik absoluut niet van je verwacht, maar voor alle zekerheid heb ik er toch rekening mee gehouden (zie opname bijlage).

Feitelijk is dit echter een reactie geweest op het feit dat de moeder van Anass heeft geprobeerd de vader en mij tegen elkaar uit te spelen. Dit deed zij onder meer door te liegen over wie het NFI rapport had uitgelekt (nogmaals let op datum en tijd mijn emails en email-reacties moeder).

Uit onderstaande email van voormalig advocaat Meijering blijkt dat de vader de schuld kreeg van het lekken van het NFI rapport. Ik zelf werd zo dus uitgespeeld door de moeder in een tweestrijd. Hiernaar refereerde ik dan ook toen ik zei “zie opname bijlage“. Daarin was het geluidsfragment te horen waarin zij spreekt over het door haar aan mij overhandigde NFI rapport. Ik kan die weer apart in een youtube filmpje plaatsen, maar u hoort het haar ook zeggen in het filmpje in dit artikel.

(Email Meijering, klik om te vergroten)

Email-Meijering-_-Zohra-Merzouk

Voorbeeld van beschuldigingen

Kijk een oordeelt u zelf hoe de moeder mij écht probeert onderuit te halen. Dit staat toch echt haaks op haar uitspraken uit deze beeldopnames over hoe zij mij respecteert (6:00 min.), waardeert wat ik doe en hoe trots heel Nederland op mij is.

zohra_beschuldigingen1

Omdat de emails van het blog Swapichou bewust in een niet chronologische volgorde zijn geplaatst – en door daardoor te doen voorkomen dat ik de moeder van Anass gechanteerd zou hebben om samen te werken – lijkt zij wellicht nog enigszins een plausibel verhaal te hebben aangaande chantage. Ik benadruk echter bij herhaling dat ik dan wel aangedrongen heb op samenwerking, maar dat de betreffende email en opmerking over de geluidsopname betrekking had op het uitspelen van de vader en mijn persoon aangaande de uitgelekte NFI rapporten (door haar aan mij overhandigd). Voor de beeldvorming van dit spel van ‘partijen tegen elkaar uitspelen‘ vraag ik u de email van Meijering goed te lezen. Hieruit blijkt dat de vader het lekken van het NFI rapport in de schoenen geschoven kreeg, terwijl moeder ze mij persoonlijk overhandigd heeft (bewijs in overvloed).

Leest u ook op deze website hoe de verdeel en heers tactiek nu al op volle toeren lijkt te draaien. Het lijk mij beter om mij uit deze vuurlinie van kogelregens – van de moeder die de vader bestrijdt en mij daarvoor als lijdendvoorwerp kiest – te verplaatsen en mij te blijven focussen op waarheidsvinding.

Goed nieuws

volkskrant_artikel_13april2013

Gelukkig is er dus toch ook positief nieuws te melden, namelijk dat de vader en zijn twee kinderen uit een andere relatie vandaag verschijnen in de Volkskrant. Vader laat zich niet verleiden tot een strijd en richt zich op waarheidsvinding. Het is mooi dat een Main Stream Media krant dit bericht plaats. Ik ga ook mijn uiterste best doen om de tsunami van negatieve energie te negeren en mij vooral te blijven richten op waarheidsvinding. Mijn drijfveren zijn van begin af aan zuiver en oprecht geweest. Ik laat mij niet mee zuigen in een negatieve-energie krachtenveld. Daarom gaan we ons nu weer focussen op het goed in kaart brengen van de tijdlijn, want daar zijn nog te veel vraagtekens over. Ook blijft natuurlijk openstaan dat het OM met ondersteunend bewijs moet komen (foto’s e.d.) en dat er een correct en volledig NFI rapport moet komen.

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
110 Comments

 1. Diep , diep respect voor meneer Aouragh. En ook medelijden dat hij dit allemaal over zich heen moet krijgen terwijl hij alleen maar wil weten wie zijn geliefde zoontje heeft vermoord. Waar heeft deze man dit aan verdient? Over de andere kant ga ik geen woord meer vuil maken.. Ik hoop voor de vader, halfbroer en tweelingzus dat het opgelost mag worden en wens ze erg veel sterkte in deze (nog moeilijker gemaakt door “moeder”) tijd.

  • Wat een hetze op het net van tegenstanders van jou en medestanders.
   Volgens mij gaat het helemaal niet om jou Martin, jij hebt mensen zoals ik een podium gegeven om hun wantrouwen en onrust te uitten over de nog steeds zelfmoord uitspraak van de politie binnen 5 dagen van Anass. Middels jou site hebben een heleboel mensen druk willen uitoefenen op politie en justitie dat wij het zelfmoord verhaal niet kunnen accepteren doordat er teveel vragen zijn die niet beantwoordt zijn om moord uit te sluiten.
   Het zijn zoveel simpele vragen, dat iedereen met een gemiddeld IQ ( dat zijn dus redelijk veel mensen) het zelfmoord verhaal niet kan en wil geloven.
   Een ommezwaai kwam op het net na jou oproep tot een vrijblijvende donatie.
   Daar heb ik geen gehoor aangegeven, en ik mag nog steeds mijn mening uitten op jou site! Iedereen is op eens op zoek naar de echte Martin, lekker boeiend hij heeft toch maar mooi een site opgetuigd waar een boel mensen zoals ik hun frustratie kwijt konden, dat politie en justitie het af laten weten ondanks alle vragen daar zit de kern van het probleem dat is niet Martin hij is in eerste instantie spreekbuis geweest van ongeruste burgers over deze zaak.

   • Dan k hiervoor, martin

  • Inderdaad nog moeilijker gemaakt door de moeder. Meneer Aouragh, mijn gezin en ik hebben enorm veel respect voor u. U verdient als vader van Anass met respect behandeld te worden! U hebt ook het recht om te weten wat er met uw jongste kind is gebeurd. Houd u zich niet bezig met negativiteit. De moeder lijkt NU de slachtoffer te zijn. bah!!!!!! Waarheid staat boven alles. Er zijn genoeg Nlers die u ondersteunen en blijft u vooral samenwerken met goede mensen met goede intenties. Heel veel sterkte.

 2. Krachten bundelen is het beste dat er is. Geen idee of je dit mee hebt gekregen Martin, maar er is nog een ouder die geen geloof hecht aan de manier waarop zijn zoon, gevonden in een sloot, overleden is.
  Misschien kunnen hier iets mee als het gaat om het bundelen van krachten.

  http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws/binnenland/%29/components/actueel/rtlnieuws/2013/04_april/11/binnenland/vader-opgegraven-jongen-denk-dat-hij-vermoord-is.xml

  • Ook deze vader “huisarts” maakte foto,s van zijn overleden zoon en kreeg zag andere dingen.
   http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2013/04_april/11/binnenland/justitie-laat-lichaam-groningse-jongen-opgraven.xml

   • In aanvulling op mijn vorige reactie:
    En als we het dan toch over dubieuze zelfmoorden hebben, waarin de zaak pas na klachten van de familie heropend wordt
    http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/alkmaar/article21601093.ece

    Drie jaar ! heeft het deze ouders gekost om een poot aan de grond te krijgen.

    ALKMAAR – De heropening van het onderzoek naar de dood van Michelle Mooij uit Alkmaar wekt uiteenlopende gevoelens op bij haar ouders. ,,We zijn er blij om, maar weten ook dat het een grote wissel op ons leven gaat trekken,” zegt haar vader.

    Het Gerechtshof in Amsterdam wil dat er een nieuw onderzoek komt naar de verdachte omstandigheden waaronder Michelle ruim drie jaar geleden op 24-jarige leeftijd om het leven kwam. De ouders van Michelle, Martin en Alice Mooij, hebben daarvoor vanaf het begin gestreden. Zij zijn er van overtuigd dat Michelles vriend Ian A. haar om het leven heeft gebracht. Al direct bij de vondst van het levenloze lichaam ging de Alkmaarse politie van zelfmoord uit. Er was sprake van ‘zelfdoding onder verdachte omstandigheden’. A., destijds 27, werd niet als verdachte in de zaak gezien.

 3. Martin, ik heb zeer veel respect voor je werk tot nu toe en je sterke, open en transparante
  houding. Goed dat jij je niet laat meeslepen in de wig tussen de ouders. In het TV programma
  De Halve Maan viel mij al op dat moeder liever het woord laat aan haar dochter en Anass een
  grote steun en de man in huis noemde. Samengevat, het lijkt er sterk op dat de kinderen daar
  het meest volwassen zijn en zie het kinderachtige gedrag van moeder nu. Natuurlijk heeft deze
  vrouw een verschikkelijk iets meegemaakt, maar dat rechtvaardigd toch niet haar houding
  naar jouw persoon? Het is goed te zien dat veel mensen vierkant achter de zoektocht naar
  de waarheid blijven staan!

 4. Hallo Martin, ik ben volkomen nieuw en hoorde van mensen dat er een site is om de buurjongen die vermist is sorry overleden is , ik wil graag anoniem blijven en wist niet dat het zover gekomen was. We dachten dat de politie eigenlijk klaar was met onderzoeken.
  In ieder geval is hetso dat wij vlakbij womnen en nog steeds krijg ik steken van emotie.
  wt ik wilde mededelen dat het erg raar is dat wiij dus de hele buurt niet is gaan zoeken naar Anass maar oook dat er niemand aan het zoeken was die avond volgens mij heb ik de moeder en zijn zusje niet gehhoord als we een hondje kweit zijn dan fluiten en schreeuwen we oook.

  toen hoorden we dat de fiets gevonden was en zijn we naar het bosje gelopen ook daar heb ik niet echt iemand zien schreeuwen naar anass maar vind het van ons ook niet goed te praten wat je eigenlijk wel verwacht, goed martin ik wens je succes met alles en het doet pijn om dit allemaal te lezen, in iedr geval heb ik gezegd wat ik wil zeggen

  • @mevrouw46 Heel goed dat u hier uw zegje komt doen. Alles wat u vertelt is belangrijk en wordt meegenomen in het achterhalen van de waarheid.
   Dank! en laat u niet bang maken hoor.

  • Ja Wassenaar 46, dat begrijp ik ook niet.
   Ik ben zelf ook nog door de buurt gegaan , en kwam niemand tegen.
   Heel vreemd als er een kind zoek is inderdaad !

 5. Goed zo martin dit is de manier om er uit te komen mevrouw maakt een keus en meneer ook dat is ook aan volwassenen voorbehouden.
  De tijdslijn gaan we verder mee na deze onderbreking/het niet meer gefocust zijn door alle partijen.
  Je struikelt over de trollen maar goed we beginnen opnieuw.
  16.30 uur: 6 februari 2013 kom er maar mensen in wassenaar met name in de wijk oostdorp.

 6. typisch geval van overheid en ré-geert zonder zichzelf opnieuw uit te vinden (nl. door te geeren)

  zij voeden de kakofonie die reageert en uiteindelijk de vermoeidheidsprijs uitdelen aan de gestorvene die onder het tap-ijt verdwijnt ..

  Nederland 2013 onder een nieuwe koning of juistg onde de hoofd-stedelijke burgemeester , een jurist / witteboord??

  wie het getuigt wat hij of zij geert mag het ook zeggen ,
  devies voor een vrij volk met koning, zonder woning (wel een tempel, zoals Berlage te A’dam)

 7. @Wassenaar46 Sorry ik weet niet of u een mevrouw bent.

  Iedereen die vertelt wat er tussen 16u en 20u gebeurde in de wijk draagt zijn steentje bij om te achterhalen wat er precies gebeurt is, waar en hoe!

 8. Over de mails:
  * waarvandaan heeft hij ze geschreven?
  * precies 4 minuten tussen de mails.
  * 1e mail geschreven op…. 06 februari 16:16
  Toeval?

  Het zinnetje: “Anass was DE MAN in huis”, blijft maar door mijn hoofd spoken.
  De ogen van de moeder zeggen mij niet veel goeds.
  Hij moest zijn moeder helpen in de bieb? Hoe lang woont de moeder in NL?
  Een preciese jongen wordt er gezegt of was het… Een volledig onder controle zijnde jongen?
  Kan best zijn dat Anass zich steeds moest melden, Waar ben je, Wat doe je, Wat ga je doen enz.
  Moeder in paniek, Anass geeft geen gehoor.
  Moeder kan ongelofelijk veel in een half uur tijd (in paniek zijnde toch het hoofd koel houdend de wijk ingaan, telefoneren, fietsen…
  en toch…. wassenaar46… geen spoor of geluid van zoekende mensen?
  Als mijn zoon kwijt zou zijn dan schreeuwde ik de hele straat bij elkaar, buren, kennissen, vrienden en ja onbekenden zouden direct mee helpen zoeken.
  Of niet?
  Wat is hier mis?

  • Op 2.00 Inass zegt”mijn moeder ging naar huis en ik bleef in de bieb”.
   Mocht Anass met zijn eigen computer hebben geemailt dan heeft de moeder hem toch gezien?
   We kunnen wel de tijdlijn weer ingaan en zoeken de straat waar hij mogelijk is gefiets etc etc maar ik vind dat alles op doodlopende spoor leid,mij gevoel zegt dat bij de moeder iets niet klopt,kijk maar naar de email van de advocaat zij wil niet dat de informatie met haar exman word gedeelt….waarom niet eigenlijk?heeft zij wat te verbergen?is de krankzinnige gedoe ons voor het lapje te houden om iemand te beschermen…haar vriend ofzo??..

   • Correcite: Het spoor is niet doodlopend, bedoel ik.

   • @007blond,ik wil ermee zeggen dat er verschillende routes zijn dat Anass zou hebben gefiets.Er moet toch iemand zijn die wat heeft gezien of gehoort?

  • @Moeder58 Het getal van het Beest (uit de Openbaring) is 666.
   Er zijn nogal wat klupjes zoals de Vrijmetselaars, volgelingen van A. Crowley en meer van dat soort waar pedosadoos en andere machtswellustelingen zich verzamelen.

   In deze datum en tijd 6 febr 16.16 u zitten inderdaad drie zessen. Dat kan toeval zijn. Zo niet dan is her duidelijk welk soort (bijgelovige) ‘figuren’ daar achter zitten.

   • 06 februari 16:16

    3 (1) x 2 = 6 ……… 3 mails in 12 minuten.
    4 + 12 = 16 ……… 4 minuten
    3 + 1 + 4 = 8 x 2 = 16

    getal 2 kan de maand februari zijn.

   • leg asjeblieft uit moeder58 , je zet ons anders allemaal voor schut

   • @moeder58 Je moet het ook niet te ver zoeken. Met optellen, vermenigvuld etc. kun je alles wel eruit halen en zgn bewijzen, maar wel blijft het toevallig 16.16 moet je wel precies op die tijd op knop ‘verzenden’ drukken.

   • op zich zoekt moeder58 het niet te ver, het kan zeker geen kwaad om het even numerologisch te onderzoeken (maar dan wel graag duidelijk)want als het een inside job is, dan is ie ook meestal numerologisch goed te verklaren.Zionisten,satanisten of luciferisten en dergelijke zijn gek op numerlogische hints te geven,zo ziek zijn ze nou eenmaal.
    In de datum en tijd zit idd 666 , behoorlijk eng, moeder58,ik vind het hartstikke goed wat je doet maar leg asjeblieft de rest even uit zoals 3(1)x2=6 en de rest kan ik ook geen chocolade van maken.
    Ik vind sowieso de mailtjes een luchtje hebben,ik had eerder niet begrepen dat dat zo vlak voor zn verdwijning was.

   • Alles ok als jullie me te ver vinden gaan. De moord leidt ons naar alle hoeken van de kamer. Kijkende naar de mails zag ik de getallen en voor mij viel het gewoon op zijn plaats. Micha Kat ….. “recht in uw gezicht”!
    Lucifer restaurant, Duinrell, van Zuilen Nijeveld, wat nog meer? Anas, wat overigens “Man, goede vriend” betekent in Arabisch. Wat kan verklaren waarom Anass “de man” was in huis. Anass betekent ook `vriendelijke`. Die gedaantes, zo zal ik ze maar noemen, geven hinten. Die hinten zijn voor ons zo absurt, dat we ze niet of nauwelijks oppikken. Danielle zei, in het kort… moeder heeft zoon geoffert. Wat doen ze op dit moment met die vrouw? Geven ze er zo een draai aan, dat we nu gaan denken dat zij er achter zit? Zit ze in de klauwen van Mind Control? Ik denk dat die lui zich een ongeluk lachen om ons geworstel om de waarheid boven water te krijgen.
    Ja, je kunt met getallen goochelen, dat doen zij nl. ook.
    Het is niet mijn bedoeling om mensen voor schut te zetten. Ik leer zelf iedere dag en heb veel over de gedaantes werkwijzen gelezen en heb ook vele malen cijferreeksen gezien waar ik totaal niks van snapte. Maar ALLES gaat voor die lui in rituelen en getallen.
    Kijk naar het gruwelijke “ongeval” tegen De Naald – Obeliks. Onderzoek eens wat een Obeliks voor die gedaantes betekent,Bijv. youtube. chatzefratz/videos….. erg leerzaam.
    De technieken en mind control gaan veel verder dan wij weten. Gebruikte Anass medicijnen? Door deze site en Anass zijn er al heel veel mensen grote vraagtekens gaan zetten, we worden op alle mogelijke manieren voor de lazer gehouden! Er komt heus wel een dag dat die brede zelfverzekerde arrogante grijnzen op de gezichten verstarren. Er komt een tijd dat ze alleen komen te staan. De uppies peren ‘m naar veiliger oorden en wie beschermt ze dan? Heb geduld…. en ga ondertussen door met het bloot leggen van hun fouten en geheimen. Anass zal voor velen een nieuw begin zijn, geen weg terug. Groot respect voor allen die tot zover hielpen/helpen meedenken.
    Ik ben heus de slimste niet, maar zie dagelijks wat het grote apparaat met NL doet.
    Recht in uw gezicht!

   • Ik vind dit allemaal veel te ver gaan. In Wassenaar heten die straten en restaurants etc. nu eenmaal zo en hij woonde nu eenmaal daar. Maar wat nu, als Anass vanuit de bieb (om ong. 16.30 u) met fiets en al in een busje is gezet, meteen naar Den Haag of elders is gebracht en dáár die nacht is geweest?

    Hij was bekend in Voorburg (Scouting) en ook in Den Haag (Jutters-hulpverlening). Dan kunnen de daders nog steeds dezelfde zijn, maar ziet het verhaal er heel anders uit.

   • lieve help! Juttershulpverlening? wat is dat precies? klinkt doodeng, net zo eng als ”Jeugdzorg”

   • In de broekweg, de straat naast de kasstraat is ook een gebouw van de scouting.
    Weet iemand of er een verband is tussen deze scouting organisatie en de organisatie uit Den Haag ?

   • het is Obelisk 🙂 Obeliks is uit Aterix en Obelix, Obelix liep altijd met een obelisk te sjouwen.

   • @ Snijder. Geocache. Team Pannekoek. In dit team zit de uitvinder van ” het Beest.”
    De met enorme klappen blikplatmaakmachine. Je zal er maar met je vingers tussen komen!!
    Iemand enig idee waar ons geweldige tipgeefster Angela71 gebleven is. Werkt toch op Duinrell. Vreemd dat er zomaar mensen niks meer schrijven!!

 9. Wij strijden met u mee, meneer Aouragh!
  U had de moed om kort na het overlijden van Anass publiekelijk aan te geven niét in zelfmoord te geloven.
  Vele burgers deelden en delen uw mening en via de site van Martin kunnen wij de handen ineen slaan op zoek naar de waarheid omtrent de moord op Anass.
  Omdat u de ruimte krijgt bij de MSM om uw visie te geven wordt hiermee aangetoond dat óók zij niet geloven in zelfmoord zonder dit hardop te zeggen!
  Ik hoop dat meer inwoners uit Wassenaar hier mee gaan helpen om de waarheid te achterhalen over Anass.
  Mede voor de veiligheid van hun eigen kinderen..
  Nogmaals, vele burgers staan achter u en uw dierbaren!

 10. Ik sluit mij natuurlijk bij dit betoog aan, en hoop ook met mij vele Wassenaarders en alle andere burgers in heel Nederland

 11. goed te zien dat je doorgaat waar je mee bent begonnen Martin,hoe je ook heet of wat je verder doet maakt mij niet uit,

  Je hebt als enige gelijk na de moord (zelfmoord is uitgesloten naar mijn idee) vragen gesteld omdat het verhaal gewoon niet klopt.
  Dat is de reden dat de familie nog steeds in het nieuws is en zal blijven, deze doofpot krijgen “ze” niet meer dicht en dat is te danken aan jouw blog en het platform wat je de wakkere mensen van Wassenaar geeft.
  Ik woon niet in Wassenaar maar leef enorm mee met de familie, ook met de moeder.

  • @fleur
   @steunbetuiging
   @paulusnl.

   heel positief en constructief geschreven.
   Dank.

   Heel Wassenaar en heel Nederland die dit weet leeft mee en wil dat de waarheid van de deze (en zoveelste) moord op een kind aan het licht komt.

 12. Ik leef ook met vader EN moeder mee. Jammer dat zulke toestanden de boel verscheuren en aandacht afleiden terwijl het doel hetzelfde is. De waarheid boven tafel krijgen. Ook raar dat men dreigt niet meer zo open te zijn omdat het NFI-rapport op internet gepubliceerd werd. Waarom mag ‘de waarheid’ niet open naar buiten worden gebracht? Eigenlijk worden ze dan bedreigd omdat ze het met iedereen deelden? En ze zijn toch helemaal niet open, er is nog zoveel waar men geen antwoord op kreeg en daar hebben ze gewoon recht op, het is hun zoon.

  Voor Martin heb ik ook respect dat hij ondanks alle aanvallen doorgaat. Heel veel kracht gewenst en ik hoop dat je de waarheid ooit zult vinden. Ik geloof wel in jouw integriteit.

 13. Fijn om te zien dat de vader van Anass een doorzetter is, hij laat zich vooral niet afleiden door de belachelijke houding van de moeder.

 14. Er zijn zoveel dingen die niet aannemelijk zijn , de mailtjes : gezien de zinsopbouw en woordkeuze echt geen 4 minuten ieder , zijn mailvriendjes en of vriendinnetjes kunnen zo zien of Anass dit zelf geschreven zou kunnen hebben. Heel jammer dat wij geen enkele referentiekader hebben.
  Ouders van de bekenden van Anass zullen hun kinderen verboden hebben om op deze site te reageren , opgedragen door…??? Anders zouden er al heel wat vragen beantwoord kunnen zijn. Voor mij heeft deze moord twee richtingen….of hooggeplaatst of heel dichtbij.
  Mijn respect is heel groot naar de vader en broer van Anass , ik hoop dat zij krachtig genoeg blijven om in de juiste richting te blijven kijken. En met de juiste mensen blijven samen werken!!
  Ik weet wel dat als dit mijn zoon was overkomen of als het mijn zoon nu zou overkomen…voor mij de onderste steen naar boven gehaald zou moeten worden en ik mij JUIST op dit soort sites zou laten horen omdat je ALLES maar dan ook ALLES doet om de waarheid te willen achterhalen.
  Hoe langer het gaat duren voordat er zoveel vragen beantwoord kunnen worden…hoe meer dingen zichtbaar worden die niet kloppen.

 15. Het gezicht van vader Aouragh is getekend door verdriet!

  Gezien o.a de bizarre beschuldigingen die moeder Zohra nu richting Martin slingert geeft mij dit meer in inzage in het karakter van de moeder.
  Vader mocht zijn eigen zoon niet wassen, moeder is daar furieus over en gaat daar een klacht over indienen.
  I.p.v verteerd zijn door verdriet heeft moeder de weg van oorlogvoering ingeslagen richting vader en nu ook Martin.
  Voor mij als moeder is dit totáál niet te bevatten!
  Ik zou volledig maar dan ook vollédig lamgeslagen zijn bij het verlies van mijn kind en blij zijn met iedere vorm van hulp t.a.v de waarheidsvinding.
  Het feit dat moeder na het verlies van Anass zo`n bikkelharde strijd voert met vader doet mij vermoeden dat Zohra voorheen er ook álles aan gedaan heeft om vader te ” ontvaderen. ”
  Dit ligt geheel in lijn met haar huidige gedrag….
  Zoveel háát richting de vader van je kind, ik krijg het er ijskoud van!

  Een kind wil niet bij zijn vader wonen indien hij zijn vader niet kent!
  Ik geloof er dan ook géén barst van dat Anass het slecht heeft gehad tijdens de vakantie met zijn vader en halfbroer, wat moeder beweert.
  Zohra deinst er niet voor terug complete leugens te verkondigen, dat bewijst zij richting Martin.
  Dus leugens verkondigen over de vader van Anass zal haar ook geen énkele moeite kosten!
  Het is ronduit verschrikkelijk wat de heer Aouragh bij het verlies van zijn zoon ( en naast het rancuneuze verleden met de moeder ) nu óók moet incasseren van Zohra.
  Vader en Martin moeten opzouten, vindt Zohra.
  Samen met haar vriendin gaat moeder nu op zoek naar de waarheid.
  Haar hartsvriendin die onderstaande gruwelijke conclusie over Anass op internet plempt…!
  Zum kotzen!!

  Daniêlle zegt:
  april 12, 2013 om 17:51

  Jaaaaa, ik ben er ook bij betrokken!
  Sterker nog de moeder ook!
  Zij is door de hoge pedofiele satanische lustmoordofferaars en de AIVD benaderd met de vraag of zij haar kind wilde opofferen en hen wilde helpen dat in de doofpot te stoppen!
  Snappen jullie dat nu nog niet????

  *sarcasme mode off*
  http://swapichou.wordpress.com/2013/04/12/hoi-martijn-a/comment-page-1/#comments

  Arme arme vader van Anass, ik vind het bijna ondraaglijk wat u allemaal moet incasseren!
  Verschrikkelijk!

  ” Ruim die heilige moedermythe op. ”

  • Bizar hoor zo een onsmakelijke grap van Danielle. Zou best eens kunnen dat er enige waarheid in te vinden is. Geloof wel dat een bekende bobo van Zohra zich vergrepen heeft aan Anass, kan niet anders.

   • Wat een vreselijk mens, die Danielle. Kan ze niet gewoon haar waffel houden. Volgens mij spoort ze gewoon niet. Of is ze haar zéér noodzakelijk pillen vergeten. Sorry, maar ik vind het een pokkewijf.

 16. En dan nog even dit.
  Ik zie in het artikel van de Volkskrant een foto van vader geflankeerd door zijn beide oudste kinderen.
  De kinderen hebben een leeftijd waarop zij juist zéér kritisch t.a.v hun ouder ( s ) kunnen staan.
  Maar de kinderen steunen hun vader volop in zijn zoektocht over Anass.
  M.a.w deze kinderen hebben een STERKE band met hun vader!

  Zohra probeert de buitenwereld wijs te maken dat de heer Aouragh een slechte vader is.
  Slechte vaders hebben en willen totaal géén contact met hun kinderen óók niet uit een vorig huwelijk….!
  Het feit dat vader wél een sterke band heeft met zijn oudste kinderen maar zogenaamd een slechte vader was voor Zohra`s kinderen zegt ALLES over de moeder van Anass en niéts over het gebrek aan vaderschap bij de heer Aouragh!

  Ruim die heilige moedermythe op.
  ” Vrouwen zijn niet heilig, zijn tot slechtheid in staat, machtsmisbruik, het doen van valse aangiften en hun kinderen ontvaderen. ”

  Ben het geheel met deze visie van Charlotte eens!

 17. @ kikkivandepoesta,

  Leuk hoor voor moeder al die zogenaamde virtuele ” vrinden. ”
  Staat interessant.
  Maar in de realiteit ( ! ) zal een ieder zichzelf respecterend persoon die geestelijk gezond is, deze dame niét uitnodigen voor een verjaardag cq integreren in je vriendenkring.
  Kortom, het maakt op mij geen enkele indruk al die virtuele vrinden van Zohra.
  Het is natuurlijk wèl de bedoeling dat al deze bobo`s flink gaan doneren aan de Stichting van moeder…..
  Wie geen macht heeft of niet betaalt kan natuurlijk opzouten bij mini-rokje Zohra!

  • @fleur98 en iedereen,kan je mee helpen met denken,Inass zei bron Halve Maan:mijn moeder ging naar huis en ik bleef in de bieb,is het mogelijk dat de moeder de emails zelf heeft verzonden?om 1800 heeft de moeder gebelt naar Anass en ook naar de politie waarna de moeder Anass als vermist heeft opgegeven;want zij wist dat Anass niet meer terug zou komen.
   De emails begon met ”geachtte” en ”beste”,nou weet ik dat de moeder op FB met 3beren op de achtergrond ook mee begon met ”beste”.(dit stukje las ik bij gerechtigheid voor Anass).Wat denken jullie ervan?

   • ai1973 Het taalgebruik van Zohra is een beetje povertjes, dus ik denk niet dat ze het zelf heeft geschreven, niet eens dat ze het over heeft kunnen schrijven als je bedenkt dat er 4 min. tussen de mails zit. Wat wel kan, is dat het klaar lag en dat ze alleen het e-mail adres hoefde in te tikken. Heb je zelf geprobeert de mails in 4 min. te schrijven? Haal je dat in 3 x 4 min.? (heb ik nog niet gedaan)
    Ik denk sterk dat de “mail” getallen die ik naar voren heb gehaald van belang zijn. Dat er 666 gedaantes achter het geheel zitten.
    Ik denk ook dat er een volwassene is bezig geweest die heeft geprobeert als een 13 jarige te schrijven.
    De leerkrachten die de mails hebben ontvangen kunnen het IP adres opvragen.
    Denk alleen niet dat dat nu nog te achterhalen is.

   • Zohra zit notabene in het jeugd onderwijs terwijl ze matig Nederlands spreekt en schrijft.
    Terug te vinden op Linked In.

 18. Heb even nagevraagd aan een bekende van Anass, en de mails laten lezen.
  Die bevestigd dat dit taalgebruik van Anass is.
  Ook vertelde diegene dat Anass altijd in de bibliotheek zat aan de computer en vandaar uit mails verstuurde.

  • Als Anass zijn e-mails via de bibliotheek verstuurde, veranderd er nogal het een en ander.
   Dan is Anass op zijn vroegst 16.24 uur uit de bibliotheek vertrokken. Zijn folderwijk is niet gelopen. Dat is inmiddels bekent. Ik heb een ander senario. Anass fietst om ongeveer 16.30 uur achter de bibliotheek langs, door de Gang, neemt de linkerkant van het plein, richting Duinrellweg. Links de “Zonnehof”aan het eind. Hij zet zijn fiets daar aan een fietsenrek, hek , lantaarnpaal of wat dan ook vast.
   ( denk aan het ophalen van de resevesleutel die avond om 22.00 uur door iemand die bij het onderzoek naar de vermissing van Anass betrokken was. Vriend/partner van die E.V.(C.O.C.))
   Senario 1: In de Zonnehof had hij een afspraak i.v.m.die website?
   Senario 2: Hij steekt over bij de zebra richting Duinrell. Stukje naar rechts over het voetpad. Nog voor de pannekoekenhut richting parkeerplaats.

   Zowel Zonnehof als de Pannekoekenhut hebben een geheimhoudingplicht gekregen.

   Door het kapotte hek richting de duingalows. Daar in huisje 539 woont een gepensioneerde medewerker van Duinrell. Deze man is in het verleden veroordeeld voor pedofilie. Deze man is de avond/nacht van 6 op 7 februari 2013 om het leven gekomen. Vandaar de linten van de politie rondom dit huisje. N.F.I. is ook op bezoek geweest. Geen natuurlijke dood!! Ook Anass is hier gevonden. Maar aangezien we hier met Duinrell te maken hebben is de hele zaak van Anass naar buiten de hekken verplaatst.

   Het bosrandje Katwijkse weg was daar het meest geschikt voor. Helaas moest de fiets daar wel ook gevonden worden. Vandaar dat ophalen van het reserve sleuteltje.

   Ik ga ervan uit dat er een band was opgebouwd is in het verleden met Anass. Het was voor hem niet eng of raar om daar naar toe te gaan. Ik bedoel naar Duinrell.

   Helaas is achteraf de z.g. vriendschap heel triest uitgepakt voor Anass en zijn familie.
   Ik heb begrepen van de vader van Anass dat er vreselijke verwondingen waren. Dit geeft mij het vermoeden dat er meerdere mensen bij betrokken zijn.
   Ik hoop niet dat het een afstraffing is geweest met toestemming omdat zijn geaardheid niet helemaal overeenkwam met zijn cultuur. Ik wijs naar niemand maar ik heb af en toe enorme vraagtekens bij de reactie ’s van de moeder van Anass. Kan zijn dat ze door verdriet helemaal van het pad is geraakt. Misschien moetv ze in dat geval gesstelijke hulp gaan vragen. Maar niet aan die Danielle. Die is volgens mij in staat hele volksstammen gek te maken.

  • Mogem wij dan de conclusie trekken dat ze thuis geen computer hebben! Best belangrijk om te weten.

   • Die hebben ze wel. Dat staat onomstotelijk vast.

   • Dan is het wel heel apart dat Anass volgens bekenden veel e-mails verstuurde vanaf de bibliotheek. Zal wel aan mij liggen maar de logica ontgaat mij.

   • Volgens mij was de bieb een hangplek voor hem.
    Hij is niet de enige scholier, er zitten daar veel kinderen achter de computer.

 19. De overeenkomsten zijn treffend.
  [b]Hier is te lezen dat deze vader een onafhankelijk forensisch instituut heeft ingeschakeld, Verilabs.
  Dat zou de vader van Anass ook moeten doen.[/b]

  http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/vader-wil-nieuw-onderzoek-naar-dood-nour-al-cheikh

  Het Forensisch Instituut Verilabs in Leiden bekeek foto’s van het letsel op het lichaam van de jongen en steunt het pleidooi voor nader onderzoek op het lichaam. Het openbaar ministerie laat weten dat de huisarts een klacht moet indienen, waarna de zaak wordt bekeken.

  • Martin, hebben jullie het hier wel eens over gehad? Om een second opinion te vragen bij een instituut als Verilabs?
   Op basis van de foto’s die de vader heeft gemaakt en het forensisch en voorlopig autopsierapport? Dat levert wellicht iets concreets op waar je het OM mee kan confronteren en waar je een procedure mee kan starten en winnen,

  • Dat lijkt mij ook een goed idee. Of eerst contact opnemen met de vader van Nour. Hij weet immers als geen ander hoe de vader van Anass zich voelt en kan hem helpen met de stappen die gezet dienen te worden. Tevens is hij ook arts en zal dus enige verstand hebben van letsels etc.

 20. dit stond op facebook

  Sabrina Wokke Mamma heeft “ineens” vreemde vrienden…
  Het gedweep met de joodse lobby vind ik echt niet normaal op de FB van Zohra

  Zij heeft onlangs een zionisten familie toegevoegd waaronder Uri Halperin ( woont in Wassenaar)..Yuval Halperin ( den haag) Dan Halperin ( israel) Rinat Tsafrir Halperin heeft een
  jaar gewerkt voor de israelische politie in den haag als assistente..?? tot 2011.

  Sifra Zoutendijk is er ook sinds kort (onderzoekster ministerie van veiligheid en justitie)
  zij heeft een vader of oom Ronald Zoutendijk (directeur st samenwerkende branche organi
  satie filantropie) en vader of oom Paul Zoutendijk (hoofd contractmanagement en europese aanstellingen ministerie van veiligheid en justitie)
  Op die site van Ronald zoutendijk staan heel veel burgermeesters , hoge bobo`s met name politiek en zogenaamde welszijnsorganisaties.. etc.

  Die Danielle Berkenfeld staat ook op de FB van Sifra ….. maar de site van Anass waar hij zichzelf
  fotograveerd moet er al langer opstaan want die staat niet in het rijtje onlangs toegevoegd en
  Zohra en Danielle dus wel.
  O ja Beer Berkenfeld broer van….heeft een blonde ——- [weg gemodereerd] ook werkzaam bij
  ministerie van veiligheid en justitie op FB…misschien de rugzakboy??

  Pffff Zohra heeft een anti- palestijnen tekenfilmpje geliked bij .Dan
  Halperin. Dit valt mij op omdat ik op de site van Farid…broer van Anass juist pro- palestijnse
  zaken zag staan.
  Dus die hele vete tussen vader en moeder Anass is voor mij zo klaar als een klontje.

  Het is heel goed mogelijk dat al die NIEUWE vrienden juist bewust voer moet zijn voor ons
  alu hoedjes gekkies…hahahha Maar dan juist…maak ik me extra zorgen want dan is mamma
  totaal niet bezig met de doodsoorzaak van haar man in huis!!

  Trouwens….voor iemand die pedagogische werk heeft verricht komt Zohra behoorlijk naief en
  niet intelligent over. Ook coaching en spreken voor groot publiek zijn competenties zie haar linkedIN…..is voor mij nergens zichtbaar of voelbaar.

  Dus de Berkenfeld`s , Zoutendijk`s , Haperin`s , en god mag weten wie er nog meer mee
  verbonden zijn….
  Arrogantie ten top…voelen zich richting het beloofde land onaantastbaar!!!

  Voor alle duidelijkheid…ik ben geen Anti-semiet maar wel Anti-zionist!!

  • ik lees deze reactie zojuist pas, goed onderzoek, chapeau! spijker op zn kop als je het mij vraagt.
   Ik vond het al zo vreemd dat Zohra sprak van ‘die marokkanen’

   Nou moeder Zohra, lekkere vrienden heb je. Even voor de goede orde: Zionisten zijn satanisten.

   • en zionisten zijn niet enkel satanisten, het zijn ook top-terroristen

 21. @moeder58,ik heb het niet geprobeert maar dat zal mij niet lukken.Als het al klaar lag dan word het automatisch opgeslagen met tijd en datum,en als het niet klaar lag dan is degene erg goed mee en goed getimed met de 4min,ik vind het als nog vreemd,wat ik nog vreemder vind is de stichting,ik krijg hier een hele naar gevoel over.

 22. @moeder58,ik het niet geprobeert maar weet het zeker dat mij niet zal lukken.
  De emails zijn zonder type fouten,naar mijn mening hebben pubers nog al veel type fouten met emails verzenden,en ja dan is het afkomstig van een volwassene.

  • tenzij de e-mails opgeslagen stonden in concepten.

  • Oh excuus heb een dubble reactie geplaats.

 23. Niet dat ik mevr Zohra van van alles wil beschuldigen maar er vallen een paar dingen op:
  1) Tijdens de uitzending van de NTR/halve maan droeg zij voor een vrouw met een Islamitische achtergrond wel een heel kort rokje, maar ok ‘soi’. Kan, maar past niet in het religieuze kader van haar man. Wellicht dat ze hiermee wil tonen zich af te zetten tegen hem en westers wil overkomen.
  2) In diezelfde uitzending zit ze er bij met een totaal afstandelijk en vijandige lichaamstaal naar de vader en halfbroer.
  3) idem uitzending is haar mond fel samengeknepen kan of uit verdriet, of ze wil/moet een aantal zaken achter haar kiezen houden (zich niet verspreken). Wat? kan van alles zijn.

  Mijn vragen zijn: Was ze getrouwd met die vader?
  Was de vader of moeder al eerder getrouwd van wie is die halfbroer?
  Is dat al hier aan de orde geweest en beantwoord en heb ik dat gemist?

  @fleur zegt laatste zin:
  Wie geen macht heeft of niet betaalt kan natuurlijk opzouten bij mini-rokje Zohra!

  Laat ze zich nu omkopen: Geld en status van haar in nabije toekomst volgen!
  of -en ik weet dit klinkt absurd- wist en weet ze al veel meer van de ophanden zijnde ontvoering?

  In ieder geval is mijn conclusie dat die emails (1e op 16.16 u) vrijwel zeker NIET van Anass zijn geweest.
  In de tijdlijn gaat Anass naar de bieb om zijn moeder te helpen boeken te zoeken. Had zijn zusje dat niet kunnen doen of is er in de bieb geen medewerkster/er aanwezig die dat had kunnen doen? Had Anass na het winkelcentrum gewoon zijn folderwijk kunnen uitlopen; toch een stuk handiger dan al dat heen en weer.

  Nogmaals m.i. : Anass is vanuit de bieb naar huis/zijn wijk gegaan, maar is daar nooit aangekomen,
  Dit klopt met het feit dat vanaf dat tijdstp tot aan de vondst van de fiets niemand daar in de buurt
  (mensen die hun hond uitlieten, joggers e.d.) iets heeft gehoord of gezien m.b.t. Anass’ verdwijning. Behalve dan de (vrijwel zekere) valse getuigen verklaring over die 3 jongens die Anass schopten en sloegen.

  Nee dat schoppen en slaan is pas veel later gebeurd op een plek misschien wel ver weg en in “het bijzijn van ….”dat wil je niet weten”, maar laten we zeggen : HOOGGEPLAATSTEN”

  Bah Nederland = Pedoland

  • Eerst is Anass de man in huis,hij regelde alles.
   De vraag is op wat voor manier precies.
   Vervolgens mag de minderjarige dochter in de uitzending van halve maan het woord doen omdat ze dat nu eenmaal beter kan.
   Krijgt die moeder een kans om zich te profileren schuift ze het af op haar kind.
   Bang om als kil en onbetrokken of juist iets te betrokken over te komen mischien?
   Zohra zegt in de tv uitzending dat ze even de waarheid boven tafel wil krijgen,een vreemde uitspraak voor een rouwende moeder die haar zoon voorgoed kwijt is.

   • “Anass is de man in huis, regelt alles”…hmm .en hoe zit dat met dat jeugdzorg gedoe? Vragen…vragen…

   • En o ja, die huisarts hebben we nog. Die kwam toch heel vroeg langs . Moeder kon zich dat niet herinneren? Of heb ik het mis…

  • Als ik kijk naar de FB van de moeder op de achtergrond zij met haar dochter vraag ik mij af waarom niet de foto samen met de tweeling?Vreemd.Nee we willen haar niet beschuldigen maar als ik dat alles bij elkaar leest van begin tot eind kan ik mij indenken waarom de familie rechercheur geen antwoorden willen geven namelijk dat de moeder misschien verdacht word?.Het zou zo maar kunnen.

  • Nog een opvallend detail t.a.v de moeder na de aangifte bij de politie 18.00? Wat heeft moeder al die uren daarna ondernomen?
   Is zij thuis gebleven en heeft zij de acties van de politie afgewacht?
   Heeft zij alle buren uit de wijk aangebeld om te gaan zoeken de hele avond en nacht zeker nadat de fiets om 20.00 uur was gevonden nabij de Katwijkseweg dus ook het bosje waar alle mensen hun honden uitlaten?
   Ik kan mij niet voorstellen als je kind is vermist dat je thuis blijft afwachten, je zorgt wel dat er iemand thuis is in geval dat hij thuis zou komen, maar ik had heel Wassenaar uitgekamt met alles en iedereen wat in mijn macht zou hebben gelegen, wat zouden anderen ouders hebben gedaan bijvb?
   Dit zou ik ook doen als ik mijn hond kwijt zou zijn trouwens, zoeken de hele nacht overal als een kip zonder kop misschien dat dan wel.
   Goed laten we aannemen je hebt als ouder(s) de hele avond en nacht gezocht met alles en iedereen, dan wordt er s’morgens een lichaam gevonden vlakbij waar de avond ervoor zijn fiets is gevonden, wat nu blijft u braaf thuis afwachten? En laat u zich door de politie wegsturen als het naar bijna alle wrs om uw kind zal gaan u kunt ook gelijk het lichaam identificeren. Wat heeft de moeder gedaan donderdag de hele dag? Thuis zitten afwachten? Wanneer heeft zij haar zoon mogen zien? Om donderdag 17.00 werd het lichaam naar forensische instituut of ziekenhuis gereden. Wanneer mocht zij het lichaam identificeren van haar mogelijk overleden zoon.
   Het is onverteerbaar dat in het kader van het onderzoek wat de hele dag heeft geduurd vanaf het moment dat het lichaam (anass) is gevonden hij al die uren zonder zijn ouders daar heeft gelegen, terwijl zijn moeder (vader?) thuis waren nog geen kilometer van hun kind . respect voor de ouders dat zij dit hebben kunnen opbrengen in het kader van het onderzoek die dag , ik denk dat niet iedereen in dezelfde situatie dit had kunnen opbrengen.

   • Mag ik even vragen hoe je aan de zekerheid komt dat Anass om 17.00 uur naar het ziekenhuis in Gouda is gebracht? De dokter stond al om op donderdag 07-02-2013 om 07.00 uur op de stoep om toestemming te vragen voor een sectie. Zo is de proceduren. Familie moet toestemming geven. In dit geval de moeder. Om 14.50 begon de patholoog Ann Maes aan haar onderzoek. Helaas was dat nog een dag later. Namelijk vrijdag 08-02-2013. Neem aan dat het niet achter op de auto stond wie er in lag toen deze auto over de Wittenburgerweg reed. Het is namelijk vanaf
    Donderdag 7 februari in alle vroegte een grote toneel voorstelling.

   • Hoe kan dit? De officiële versie van de burgemeester is (Video burgemeester en rector school) dat Anass om pas om 8.45 u gevonden is door een biker. Hoe kan de huisarts om 7.00 u dan al toestemming komen vragen voor een sectie?

    De fiets zou eerst om 20.00 u en later om 18.00 u al gevonden zijn. In het laatste geval kan Anass onmogelijk om 18.45 u leunend op de stuur van zijn fiets zijn gezien, terwijl drie jongens hem schopten. (aldus een getuige).

   • Natuurlijk weet ik niet waar ze zijn lichaam naar toe hebben gebracht wel weet ik dat de grijze lijkauto om 17.00 weg reed van de plek zie RTL west nieuws 18.02 uur 7 februari

   • Voor mijn gevoel is ook dit een onderdeel van het “toneelstuk” van T.V.West. Het is een senario wat ze door de strot is geduwd. Dus moeten ze er mee doorgaan. Wij moeten dit geloven. Anass verdwijnt. Al het onderzoek en de honden plus de helicopter, leveren niks op. Plotseling ligt hij ergens. Zomaar in een openbosstrook. Het nare is dat hij ergens lag. Wie heeft hem dan z.g uit een boom hehaald? Weten jullie nog dat de politie ook de sjaal maar af heeft gedaan bij Anass! Als hij er al een om had!!

   • Elien, om 7.00 is de huisarts aan de deur geweest bij de moeder, de reden van dit bezoek is volgens mij niet bekend, Lichaam is pas rond 9.30 uur gevonden volgens mij iedergeval pas na 7.00 uur.
    Na de vondst is er onderzoek gedaan tot 17.00 uur daarna is het lichaam vervoerd in de grijze lijkwagen naar………. Iedergeval groothaesebroekseweg richting rotonde Wittenburgerweg. ( daar was ik getuige van) zie verder beelden tv west van die dag

   • Ik wil je echt niet tegenspreken en dat doe ik ook niet. Dat die lijkwagen daar reed om ongeveer 17.00 uur staat vast.Helaas weet niemand of Anass werkelijk in die auto lag.

    We zijn toch met z’n allen niet het toneelstuk vergeten van die rare Mariët van T.V.West!!

    Bij een niet natuurlijk doodsoorzaak moet er een obductie plaats vinden. Obductie is klinische. Aangevraagd door een arts waarbij toestmming nodig is van de familie.Denk persoonlijk dat dat de rede was dat er zo vroeg een arts op de stoep stond.

   • Elien nog een vraag is bekend door wie Anass is geïdentificeerd , plaats en tijdstip??
    Wanneer is exact bekend gemaakt (tijdstip) dat het lichaam van Anass was????? Op 7 februari??

   • Volgens de gegevens door S.P. van Baasbank-Draisma (inspecteur van politie fornsische opsporing Den Haag) en M. Timmer ( senior forensische opsporing Den Haag). Donderdag 7 februari werd Anass gevonden en werd hij geindentificeerd als Anass. Dit allemaal ter plekke. ( Hier kan ik mijn verbazing al niet meer verbergen) # # #
    Hij lag op zijn rug en aan de voorkant van zijn kleding ,jas , broek en sjaal, zaten mos en algen………………………MOS EN ALGEN………………………… Waar kwamen die algen vandaan. Er was toch helemaal geen water in dat stukje bos. En dat mos!!!

    # # # Anass lag op zijn rug. De sjaal om zijn hals. Zat er aan het eind dan een dikke tak!
    Was de sjaal kapot! Zat er dan een tak in sjaallus! Of hing Anass in een boom! Hij werd gevonden op de grond. Was hij daar dan zelf dood naar toe gelopen!
    Bijt men op de tong bij ophanging! # # #

    Kortom, dit hele stuk is niet geloofwaardig.

    Oh. nog en zin. Zijn kleding zat normaal, dus geen zede misdrijf!!!!!

   • Steunbetuiging , ja precies , deze vragen heb Ik dus ook !
    S’avonds laat ben ik helemaal niemand tegengekomen , kon ik niet begrijpen.

   • Elien duidelijk tot zover maar hoe is er geidentificeerd??en door wie kan dit middels een foto die ze hebben genomen en dan aan de moeder hebben laten zien, heeft de moeder zelf geidentificeerd en dus is zij op de plek geweest waar hij is gevonden in het bosje, is het de huisarts geweest die de fam natuurlijk kende en kan dit ?? mag dit en wanneer hebben de ouders Anass voor het eerst mogen zien en waar was dit en hoelaat ik neem aan dat alleen familie kan en mag identificeren???

   • Dat kan ik niet zeggen omdat ik het simpelweg niet weet. Ook ik moet het doen met de weinige info die er bestaat. Daarnaast , altijd de oren open houden en af en toe een beetje domme vraag stellen. Kom je best nog wel eens ergens achter.

 24. EMAILS Anass.
  Ik heb de eerste gedaan en ik tik snel en beheers de Nederlands taal redelijk.
  Kostte mij 3 minuten inclusief een email adres en onderwerp intikken.
  (Als je nog moet nadenken en zorgvuldig tikt dan haal je dat niet in 4 minuten).
  De 2e en 3e zijn wel iets korter.

  in de 1e Email staat de naam van de leraar wel met een hoofdletter. In de 2e en 3e niet.
  Kan door het reproduceren hier komen. Wie weet dat?

  De jongen had huiswerkbegeleiding en dan nog vragen om extra tijd etc. aan 3!!! Leraren tegelijk en dat met 3 Emails achterelkaar om de 4 minuten.

  Laat Mij Niet Lachen 🙂 🙂 🙂 🙂
  Voor mij staat vast dat HIJ ze NIET verstuurd heeft en de moeder zeker niet.
  Als dat zo is, is het COMPLOT compleet en vallen een aantal stukjes van de puzzel op hun plaats.Of zoals je ook kunt zeggen: Kun je een aantal ‘dots’ (puntjes) verbinden en wordt weer een stukje van het plaatje zichtbaar. Want wie heeft ze dan gemaakt en verzonden?

  • Kan het zijn dat Anass iemand anders die e-mails heeft laten typen. Wachtwoord gegeven. Verander je in 1 minuut immers. Misschien heeft hij zijn zus Iness daarvoor in vertrouwen genomen!!!! Dat wil je niet echt op je geweten hebben als je broer vervolgens nooit meer levend terugkomt. Misschien dacht Anass genoeg te hebben aan een halfuurtje voor de eventuele afspraak. Dan had hij een mooi alibi en was z.g nooit uit de bibliotheek weggegweest.

   • Het zou erg aannemelijk kunnen zijn dat zijn zus Iness die mails verstuurd heeft.
    Ze bleef immers nog even in de bibliotheek…..
    Uit de uitzending van de halve maan is gebleken dat dat meisje goed in haar woorden zit.
    Vreemd dat ze lachte in het begin van de uitzending,misschien zit ze ook in het complot?
    Met wie had Anass die afspraak eigenlijk?

   • O.a met de huurder van huisje 539 op Duinrell. Deze meneer werd laat in de avond begin van de nacht dood gevonden. Een of ander gek heeft er een Pool van gemaakt. Gewoon een nederlandse pedofiel die van de Graaf na zijn gevangenis straf weer op Duinrell mocht komen huren. Wel de bedoeling dat hij zou zwijgen.

   • Hoe kom je hier bij ?

   • Vragen stellen en info verzamelen.

  • opmerking betreft emails aan leraren door Anass wat betreft taalgebruik
   eerste mail wordt BETREFT gebruikt
   tweede mail MET VRIENDELIJKE GROET
   derde mail BIJVOORBAAT DANK VOOR UW MEDEWERKING
   Dit is geen taalgebruik voor een puber in deze tijd dit is het taalgebruik van de generatie 40 plus. tevens ook de generatiekloof wat betreft taalgebruik van de huidige generatie en het taalgebruik van de 40plus generatie.

 25. Nogmaals m.i. : Anass is vanuit de bieb rond 16.00 uur, naar huis/zijn wijk gegaan, maar is daar nooit aangekomen,
  Dit klopt met het feit dat vanaf dat tijdstp tot aan de vondst van de fiets niemand daar in de buurt
  (mensen die hun hond uitlieten, joggers e.d.) iets heeft gehoord of gezien m.b.t. Anass’ verdwijning. Behalve dan de (vrijwel zekere) valse getuigen verklaring over die 3 jongens die Anass schopten en sloegen. Dat schoppen en slaan is pas veel later gebeurd

 26. Die gat blijft nog steeds open…..
  De moeder kan best wel veel,bellen fietsen,deur aan deur vragen…vraag is; is zij daarna nog verder gaan zoeken nadat zij bij de politie was geweest?en toen de fiets was gevonden was de moeder er ook of was zij thuis?Effe,ieder puberkind komt weleens te laat,dat weet ik als moederszijnde.De moeder moest het weten dat hij niet meer terug zou komen hoe kan het anders dan dat zij zo snel hem als vermist heb opgegeven?

 27. en emails worden niet door moeder zelf meer beantwoordt. beheer ligt bij iemand anders die zich voordoet als zohra. abn taal emails is te perfect. kan nooit door zohra geschreven zijn , aangezien wij allemaal wel gehoord en gelezen hebben dat zohra noch perfect nederlands schrijft of spreekt. het gaat daar de verkeerde kant op ben ik bang.

 28. Naar aanleiding van een pittige discussie op de Fbpagina van Anass heeft Zohra M.haar berichten gedelete en haar Fb afgeschermd.

  • @VoorAnass
   Die Joodse lobby is wel het laatste wat je kan hebben. IDem anti-zionis
   Nu begin ik mij toch ook grote zorgen te maken over het ‘welzijn’ van zijn zusje Inass!!!
   Als het waar is dan is dit een potentieel kruitvat.

   • Het schijnt te zijn dat Anass een reactie op een foto had gegeven ergens in januari,dus het is waar.
    Andere kant is de moeder weer bezig op de FB allerlei uitlatingen over MV en haar ex.man,kan niet zeggen dat zij echt aan het rouwen is,ik vind dit echt triest en vooral dat ze haar dochter mee in betrek terwijl het ook haar vader is,misschien is ze vergeten dat Inass de naam Aouragh draagt.Als je mij vraagt wilt zij de onderzoek belemmeren,het zou voor haar beter uitkomen als het suicide is,die vriendin riep in het begin alles bij elkaar dat het suicide is en dat zij titel droeg de woordvoerder van de moeder, dat moet dan bij de moeder vandaan komen, ik heb zo’n vermoedde dat zij wat meer weet.

 29. Dit is een gewoon een vrouw die haar scheidingspijn niet onder ogen komt en haar man alles blijft verwijten.
  Heel vervelend om mee te dealen, vooral voor pa, maar ook voor Martin.
  Niet te veel van aantrekken en gewoon in haar sop gaar laten koken. Vooral niet inhoudelijk op dingen ingaan, want die doen totaal niet ter zake en staan alleen ten dienste van de oorlog die ze met ex-manlief aan het voeren is.

  • Waar het door komt dat Zohra zich zo opsteld komen we pas achter als de moord op Anass is opgelost. Vrees dat zij op dit moment zo “moet “doen. Daar zitten heel veel enge mensen achter. Ik heb diep medelijden met haar. Vrees toch echt dat zij hier allemaal niet om gevraagd heeft. Dit overkomt haar allemaal. We moeten echt zo min mogelijk over haar schrijven. Doe het uit respect. Voor Anass. Lees trouwens NIBURU even. Te vinden in de inleiding van de nieuwe tijdlijn van Anass. Het gaat ze toch niet lukken dat wij verdeeld raken!!!

 30. Ik ben lid van een forum en ik merk heel regelmatig dat berichtjes daar op 12:12 , 20:20, 18:18 etc. staan gepost. Ik heb dat zo vaak gezien; daar hoeft m.i. niet persé iets achter te zitten.

  Vraagje: Waar (in welke post) kan ik die mailtjes van Anass terug te vinden? En hoe is men aan de tekst van die mailtjes gekomen?

  In de ‘Halve Maan’ werd de indruk gewekt, dat het hier om een modern en intelligent gezin ging. De kledingkeuze voor de uitzending zal daar wel op afgestemd zijn.

  Zohra heeft in Marokko een universitaire studie gedaan (zag ik op haar Facebook). Zij is niet dom.
  Ik denk dat Inass wat extraverter is en beter Nederlands kan spreken, zeker als het over zoiets emotioneels gaat als het beschrijven van het gebeuren op die bewuste middag en avond.

  • Zohra was overtuigender geweest als ze zelf het woord had genomen in de “halve maan.”
   Inass is zeker extraverter en lacht zelfs in het begin van de uitzending.
   Ik vind de moeder en Inass stiekem en emotieloos overkomen.
   Al heel de tijd zie ik bij hen allebei nog geen spoor van een traan.
   Inass is bijna vrolijk terwijl haar tweelingbroer twee maanden dood is.
   Dat het moeilijk is om zo’n emotioneel beladen onderwerp te bespreken zal wel,maar het is ook een kans om al haar bedenkingen over Anass z’n dood publiekelijk te bespreken.
   Die heeft Zohra nu laten schieten terwijl het vaak zo is dat daders in de stress schieten en fouten gaan maken als ze met moederverdriet geconfronteerd worden.
   Dat moederverdriet vind ik in Zohra’s geval bijna geheel ontbreken:
   Ze lijkt mannen te haten,de vader,Martin Vrijland,de Iman van de moskee maar staat wel met diep decolete plus push upbh op FB en heeft een voorliefde voor minirokjes.
   Ik vind haar gemaakt,haar gebaren in het gelukkig gefilmde gesprek met Martin zijn nep,haar taal onoprecht kwijnend.
   Vaak gaan mensen er van uit dat pedo’s mannelijk zijn maar sommige vrouwen zijn ook zo.
   Iets in de houding van Zohra doet me denken aan Michelle Martin,de ex van Dutroux.
   Ze heeft dezelfde kilte,doet even leugenachtig zielig,komt even machinaal over en heeft weinig tot geen mimiek in haar gezicht wat een masker lijkt en schuift alles af op haar exman.

   • Zohra heeft hekel aan moslim die wil ze allemaal aanklagen omdat de moskee ook haar zoon heeft gewassen,vreemd hoor!Nou ik hoop dat ze wat op zij kan leggen met haar stichting anders gaat het op naar push-up bh’s en mini-rokjes.

   • @feeefrique,idd,ander moeder zou bv een oproep hebben gedaan voor eventueel iemand die wat gehoort of gezien te hebben die dag.

 31. Even een reactie van mij. Ik ben heel lang een stille lezer geweest.
  Even over toen de moeder zei: “Anass is de man in huis.” Ikzelf ben Marokkaanse en die zin wordt vaak gebruikt als de vader wegvalt (scheiding/overlijden) naar de oudtse zoon in huis. Het klinkt een beetje vreemd als je de zin in het Nederlands uitspreekt, maar in Marokko is het dus vrij normaal.

  Ik ben zelf moeder en vond de Zohra erg koel en giftig overkomen tijdens de uitzending. Ze heeft geen traan gelaten en was vooral bezig om boze blikken richting de exman te werpen. Ik kan me niet voorsellen dat als ik mijn kind zou verliezen ik op zo’n manier zou reageren.

  Wat ik vanaf het begin al ontzettend raar vond en vind, is dat de moeder al na een half uur de politie had gebeld. Als mijn 13-jarige een half uur te laat thuis zou zijn en zijn mobiel niet op zou nemen, dan zou ik hem eerst gaan zoeken. Ze had langs de woningen kunnen gaan van zijn folderwijkje of in de bieb oid gaan zoeken. Het lijkt mij logisch dat je daarna pas de politie belt?
  Het loopt allemaal zo raar en het gedrag van de moeder, maakt het nog vreemder.

  • Ben het helemaal met je eens ( ook als moeder van een puber ).
   Dat vraag ik me ook steeds af : waarom heeft ze zo gauw de politie gebeld ?
   Er moet iets aan vooraf zijn gegaan.
   Maar ja, hoe dan ook , het is een moeder die haar kind verloren is.
   Dat moet ze haar leven lang met zich mee dragen , dat is al verdrietig genoeg.
   Laten we dat niet vergeten !!

  • Als mijn 13-jarige zoon om 17.30 u thuis zou zijn (en normaal heel punctueel is in zijn afspraken) en ik zou om 18.00 u (etenstijd) hem bellen en hij zou niet opnemen, terwijl hij dat altijd doet en hij altijd even een seintje geeft als zijn plan verandert, zou ik -precies als de moeder van Anass heeft gedaan- naar de straat gaan waar mijn zoon folders zou bezorgen. (Video halve maan, Inass vertelt het precies, met de tijden erbij).

   Als ik daar te horen zou krijgen dat niemand in die straat folders heeft gehad, en ik zou hem daar niet zien en het zou ook al donker zijn, zou ik mij wezenloos schrikken, en ook (om 18.30u volgens de video) regelrecht naar de politie gaan.

 32. Anass was geen doorsnee kind, geen doorgrondelijke puber. Kinderen, zowel als docenten op het Adelbert vonden hem een aparte, hij had een eigen mening. Zeker is, dat hij niet ‘structureel’ gepest werd door kinderen van die school. Maar misschien was hij wel wat aanwezig in huize Merzouk; een beetje teveel; iemand die men daar eventueel zou kunnen missen.
  In mijn ogen heeft moeders wat uit te leggen:
  -De emails zijn in hele geforceerde formele maar desondanks niet helemaal correcte NL taal geformuleerd, niet meteen passend bij een 13 jarige; zie ook de titels vd onderwerp regels, de vraag om aantekeningen (heel vaag; waarover dan, en moet je dat niet juist zelf in de klas doen). Zijn deze emails wel vanuit de bieb verzonden? En/of heeft moeders deze misschien al klaarstaan en heeft zij deze op een eerder moment getypt en toen verzonden? Of zusje in opdracht van moeder?
  -Stel je zoon is te laat, je wacht toch echt nog wel minimaal 15 minuten; je maakt je dan inmiddels wel zorgen, dan ga je hem zelf een paar keer bellen, vervolgens zijn vriendjes, daarna fiets je het rondje van de folderwijk: dit kan onmogelijk binnen nog een kwartiertje! Hoe wist zij toch zo zeker dat het fout zat. Waarom heeft zij al zo snel de politie gebeld? Onmogelijk!
  -Zeker is ook dat zij zelf niet is gaan zoeken die avond. Ieder ander zou gek worden en de hele buurt brullend van ellende wakker houden. Wist zij dat hij toch niet gevonden zou worden?
  -Was de jas soms een afscheidskadootje?
  -En waarom is zij zojuist bevriend op facebook met Peterrrrrr de Vries en heel veel andere engerds?
  Motieven: ach geld maakt niet gelukkig, maar is wel makkelijk, zeker in Wassenaar: misschien eisten de jaren in ‘ relatieve armoede’ , -in vergelijking tot de meeste anderen aldaar- hun tol. Het zou kunnen, dat dit een makkelijke manier was om te cashen. Ik hoop niet dat ze deze zomer, of komende een hele verre reis gaat maken, want dat zou mij toch wel aan het denken zetten.

  • Hoe het allemaal in huize Anass ging weet bijna niemand. Heb niet het idee dat de mensen zich daar veel met elkaar bemoeien. Dat de moeder van Anass zo snel naar de politie ging , kan ook een andere oorzaak hebebn. Misschien waren er in het verleden al vaker dingen gebeurd! We hebben het wel over een puber van 13 jaar. De leeftijd om je af te zetten tegen de ouders. In dit geval de moeder. Maar ik verwacht niet dat de moeder vrijwillig met info naar buiten komt.

   • Anass was niet het kind om zich zo af te zetten tegen zijn ouder (s)

 33. oke, http://www.dejutters.com/
  Anass had dus ernstige problemen en werd geholpen door De Jutters/bureau jeugdzorg,de moeder van Anass wist waarschijnlijk niet hoe gevaarlijk BJZ is.
  De Jutters helpen je zoals ze zeggen ” Thuis,in de wijk,op school of online:wij behandelen jou in je eigen omgeving”.
  Pedos binnen Bureau JeugdZorg hebben misschien met de moord te maken.

  • Antide Vries [email protected] Weet jij of die instantie ook samenwerkt met het COC.

   • ik neem aan van wel,maar ze verzinnen allemaal naampjes zoals ‘de jutters’ en COC omdat Bureau jeugdzorg te boek staat als kinderroofmaffia.
    Dus het is een wirwar geworden van onderafdelingen en afsplitsingen oid van BJZ .
    imo is het gewoon BureauJeugdZorg, simpel gezegd, ‘ De Kinderroofmaffia’ dus.
    En het is ongelofelijk maar waar, het zijn uitgerekend zionisten waar Zohra zich mee omringd.
    Ik vraag me af of Danielle ook een zionist is,als dat zo is dan is het echt hommeles, want dan is het gewoon een inside job, en dan kunnen we het wel schudden want dan word de dood van Anass nooit opgelost,want zionisten kunnen echt alles flikken.
    Zie maar de bomaanslagen gisteren in Boston, daar zeggen die terreurzionisten doodleuk dat Al Qaida waarschijnlijk de terroristen zijn!!
    Ab uno disce omnes dus imo is de moord op Anass een inside job.

 34. Hier staat meer over Anass te lezen, ook over wat hij bij de Jutters had gedaan. De maandag voor zijn verdwijning was daar het laatste gesprek geweest.: http://martinvrijland.wordpress.com/2013/03/12/anass-leven-laatste-activiteiten-en-emails/

  Ik vroeg me af, of de man met de rugzak (die veel wist over Anass) misschien één van de begeleiders daar of misschien van de Scouting is?

  • Het blijft onverklaarbaar. Buurtbewoners zitten bij elkaar. Een man met rugzakje neem veel het woord. Praat o.a. over Anass alsof hij hem heel goed kent. Maar niemand heeft even een foto’tje gemaakt met zijn telefoon van deze aparte snuiter!!!

   • Elien,
    Ja dat is jammer dat niemand een foto heeft gemaakt.
    Was dat in het gebouwtje in de broekweg ?, zo ja, neem aan dat daar geen camera’s hangen ?
    Was jij erbij ?, wat voor vragen had de jongeman ?, en wat wist hij te vertellen over Anass

  • Danielle weet wie de blonde jongeman met de rugzak is, ze wil het alleen niet verklappen.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Vader Anass strijdt vermoeid maar standvastig verder | -Dutch [email protected] Nieuws Blog- - [...] In het Volkskrant artikel van vandaag blijkt duidelijk dat de vader van Anass Aouragh er echt alles aan doet…
 2. Wie vond Anass nu eigenlijk echt? – 1 Update | hetuurvandewaarheid.info - [...] http://martinvrijland.wordpress.com/2013/04/13/vader-anass-strijdt-vermoeid-maar-standvastig-verder/ [...]
 3. Website www.anassdead.com op naam moeder | - [...] nog steeds af waarom de vader zo buitenspel gezet lijkt te worden? Zoals al eerder aangegeven in dit artikel (en…
 4. Moeder Anass verbreekt samenwerking met Martin Vrijland | -Dutch [email protected] Nieuws Blog- - [...] Vader Anass strijdt vermoeid maar standvastig verder [...]
 5. Peter R. de Vries, complottheorieën en advocaten | - [...] vader vertelde begin deze maand in deze krant (zie ook hier) dat hij er nog steeds niet van overtuigd…
 6. Peter R. de Vries, complottheorieën en advocaten Anass zaak *Update* « Martin Vrijland - […] vader vertelde begin deze maand in deze krant (zie ook hier) dat hij er nog steeds niet van overtuigd…
 7. Anass meldingen in kranten goed geregisseerd? « Martin Vrijland - […] eerder bleek uit de email van advocaat Meijering dat de vader de schuld kreeg van het lekken van het…
 8. De jaaroverzichten: herhaling van propaganda leugens als Anass Wassenaar « - […] een campagne opgestart in de media die de indruk wekt dat zijn niet in zelfmoord gelooft, terwijl de vader…
 9. Signalen van AIVD infiltratie Anass zaak « - […] te zorgen dat de vader geen informatie meer van het Openbaar Ministerie zou krijgen. Dit blijkt uit de mailwisseling…
 10. Donderdag 6 februari demonstratie Den Haag voor opheldering Anass zaak « - […] het jaar een mediacampagne gestart die de indruk wekt dat zij niet in zelfmoord gelooft, terwijl de vader er juist alles aan deed…
 11. Peter R. de Vries, complottheorieën en advocaten Anass zaak *Update* | Martin Vrijland - […] vader vertelde begin deze maand in deze krant (zie ook hier) dat hij er nog steeds niet van overtuigd…
 12. Opmerkelijke verzwegen dood moeder beste vriendje van Anass | Martin Vrijland - […] Merzouk, de moeder van Anass, was zeer goed bevriend met een Israëlisch diplomatengezin (zie comments hier). De getuigen melden nu dat…
 13. Opmerkelijke verzwegen dood moeder beste vriendje van Anass « - […] Merzouk, de moeder van Anass, was zeer goed bevriend met een Israëlisch diplomatengezin (zie comments hier). De getuigen meldden dat de…
 14. Anass meldingen in kranten goed geregisseerd? | Martin Vrijland - […] eerder bleek uit de email van advocaat Meijering dat de vader de schuld kreeg van het lekken van het…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close