Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Verkiezingen, wel of niet stemmen, de kieswijzer

Verkiezingen, wel of niet stemmen, de kieswijzer

Vandaag kunt u stemmen. Fantastisch vindt u niet! Dan mag u eindelijk uw recht dat u als burger heeft benutten. Het geeft u het gevoel dat u iemand kan kiezen die opkomt voor datgene waar u voor staat. Toch? Even uit uw droom helpen: politici zijn er alleen om u de illusie van keuze te geven. “Ja, maar als je niet gaat stemmen heb je ook geen recht om te klagen. Dan had je maar moeten laten weten waar je voor staat door op de partij te stemmen die jouw belangen verwoordt.” Laat u zich ook nog in de luren leggen door dat soort leugens die juist vaak uit de mond van politici komen? Wat denkt u waarom die politici in de politiek zitten? We gaan een gedachtenspelletje doen.

Stel u voor u bent de baas van een land, bijvoorbeeld een koning. Stelt u zich voor dat u dat land stevig in de grip wilt houden en goed aan haar burgers wilt verdienen via vette belastingen e.d. Wat zou u dan doen? Natuurlijk, u zou democratie invoeren. Goed zo, u leert snel. U heeft het kunstje toch niet stiekem ergens afgekeken? En wat zou u dan doen om te voorkomen dat deze democratie haar eigen pad gaat volgen en het volk sterker wordt dan u eigenlijk zou willen, omdat ze erg voldaan zijn met hun democratisch zelfbestuur en u eigenlijk niet echt nodig lijken te hebben? Ja, natuurlijk u nodigt de leiders van die democratisch verkozen partijen soms even uit op uw paleis voor een kopje koffie. Iedereen blij; koekje erbij. Piece of cake!

We waren bezig met een gedachtenspelletje en u was de baas van het land. U begrijpt wel dat u er alleen met democratie niet bent. En dat ene kopje koffie is vast ook niet voldoende om de boel er onder te houden. Je hebt ook denkende mensen onder al dat gepeupel. En tussen al die denkende mensen ga je ook ontevreden mopperaars krijgen. En die onvrede is gevaarlijk, want u heeft inmiddels wel van papa en mama geleerd dat dit soms tot massale protesten kan leiden en tot grote groepen die met stenen en stokken richting de overheidsgebouwen trekken. Dat wilt u liever niet. Toch? U wilt tevreden burgers die graag belasting betalen en niet mopperen. Nou goed, u kent de psyche van de mens inmiddels wel een beetje en in iedere generatie steken dit soort uitingen van onvrede steeds weer de kop op. Maar daar heeft u over nagedacht als goede regent zijnde. Dat heeft u ook van mama en papa geleerd. U gaat dit ‘managen’. U zorgt er voor dat u voor iedere generatie metingen doet op ‘onvrede onder de mensen‘. Meten is weten. Daar heeft u uw geheime diensten voor. Zij hebben overal hun voelsprieten in de maatschappij.

En dan geeft u deze groep in potentie ontevreden jonge generatie burgers hun leiders die opstanden gaan organiseren  (klik op de link). U bent slim. U begint al op zeer jonge leeftijd met het plaatsen van uw pionnen tussen deze groepen. Zo heeft u de opstandige gevoelens en neiging van deze nieuwe generatie zelf in de hand. De leiders uit de groep zijn immers door u betaald en opgeleid. Wat bent u goed!

En deze nieuwe groep opstandelingen wil ook vertegenwoordigers in de regering hebben. Althans, je hebt het regering genoemd, omdat het volk graag het gevoel van zelfbestuur wil hebben. Dus u laat deze leiders uit die nieuwe generatie opstandigen een eigen politieke partij vormen (klik op de link). Zo doet u dat al decennia. En als de leiders ouder worden, worden hun volgelingen ook ouder. Ze worden serieuzer en je trekt ze een pak aan. En op zeker moment gaan ze carrière maken binnen de politiek en praten ze heel netjes en weten ze veel over van alles en nog wat in de maatschappij. En al die tijd heeft die groep volgelingen niets door. Die mogen stemmen. En natuurlijk stemmen ze op de door u opgeleide leiders, waarvan die volgelingen niet door hebben dat u ze stiekem tussen ze hebt gezet om ze leiding te geven.

En als u iets doet, doet u het goed. U houdt rekening met verschillende smaken. De ene groep komt bijvoorbeeld uit de wat rijkere welgestelde gezinnen. Die hebben een bepaalde kleedstijl en bepaald groepsgedrag. Dan heb je bijvoorbeeld de wat meer creatieven en kunstzinnigen. Ach, het mooie is; eigenlijk heeft u alle typen mens wel in beeld en bouwt u aan maatwerkgroepen en u geeft ze hun leiders. En soms hebben deze groepen natuurlijk een pesthekel aan elkaar. En de door u aangestelde leiders voeden dit onderbuikgevoel. Zo schep je een maatschappij die rekening houdt met de onderhuidse behoefte aan keuze. pechtoldEn dan geeft u de mensen stemrecht. Ze mogen stemmen op de leiders, die ooit al op jonge leeftijd door u in die groep gezet zijn. Dat heet democratie. En de mensen denken: “Gelukkig, mijn partij heeft zoveel zetels in de regering” en zo is iedereen tevreden. En wie trok er achter de schermen aan de touwtjes? Juist. Oh ja, rechts ziet u de door u opgeleide klerk die de volgende verkiezingen mag winnen. De nieuwe minister president. Mooi hè, democratie!

Als u gaat stemmen houdt u de leugen in stand en doet u mee aan het in stand houden van de illusie van keuze. Ruim 70% van alle regels wordt bepaald in Brussel, dus zowel de acteurs in Den Haag als de baantjesjagers bij de gemeenteraden (zie hier) zitten er eigenlijk alleen maar voor spek en bonen. Luistert u naar onderstaande kieswijzer.

Bron linkvermeldingen:  PiratenpartijTelegraaf.nlRTLnieuws.nl

468 ad

31 Comments

 1. Tsja mensen zijn in zijn algemeenheid erg lui. Het is erg makkelijk de gewone MSM nonsense te consumeren door om 8 uur de Staatspropaganda te kijken en dan tevens te denken dat je weer bij bent tav het wereld nieuws en de Haagse poppenkast. In mijn eigen omgeving en zelfs binnen mijn eigen familie merk ik dat als je ook maar een verkeerd woord meldt over Obama (Yes we can) of de EU (die is er toch zeker voor een veiliger Euopa), en de rol die ze spelen in alle brandhaarden in de wereld (Oekraine, Syrie, Demmink, pedofilie etc) ze je altijd antwoorden in de trend van: “Ja die Poetin is een lekkere narcist en pshychopaat”. Dan weet ik al gelijk waar ze dat vandaan halen, dit zijn immers de geluiden die 95% van de MSM uitbrallen. Maar ik zie ook hoop, jongere mensen en zelfs mijn oude vader van in de 80 die zien dat er veel mis is met de media en de wereld politiek en steeds vaker ook alternatieve media sites bezoeken. Als de massa groot genoeg is en genoeg uitgeknepen is zal er een einde komen aan het huidige (politieke) system waar 1 % alle macht heeft over de rest. De 5% die dat allemaal faciliteren (politici, bankiers) zullen ter verantwoording worden geroepen.

 2. martin je hebt echt een goede site,steek er echt veel van op…goed en overzichtelijk en onderhoudend

  jammer dat het zo moeilijk is je hoofd boven water te houden met het runnen vd site..

  vd week kan je een kleine donatie van me verwachten,hoop echt dat meer bezoekers dit doen,zou zonde zijn als je op zwart gaat..

  topic..

  het kleine lokale partijtje van de lokale hippie kan geen kwaad,dunkt me

 3. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/03/Stemmers.jpg

 4. Als je gaat stemmen heb je geen recht om te klagen straks.

  • hahaha, zo is het!

 5. je hebt gelijk…fuck it…

 6. Zolang mensen nog stemmen,hebben ze “geloof” in het systeem,terwijl ze al heel lang stelselmatig keer op keer worden bedrogen,en dan nog stellen ze geloof in hoodoo-voodoo politiek,wanneer worden ze wakker en komen ze uit hun comateuze-toestand.

 7. Het lijkt wel alsof er veel meer achter zit Martin. Is het jou ook opgevallen hoe vaak je tegenwoordig (vooral op internet) reclame voor D66 ziet? Op jouw site zag ik altijd al advertenties van D66. Ook naast dit artikel staat zo’n advertentie, vlak naast de foto van Pechtold. Apart, maar misschien is het cookiessysteem zo slecht dat als er anti-D66 info staat, zij alleen ‘D66’ lezen en de cookies voor D66 aanzetten. Of zoiets.

  Ook op andere sites viel het me op. Voetbalzone.nl bijvoorbeeld (ik meen de meest bezochte voetbalsite), dus ik nam weer een kijkje. Eerste bezoek: meteen ‘D66 Nu Vooruit’ op de meest prominente plaats, bovenaan, recht in je gezicht.

  Op voetbalrimeur.nl en vi.nl geen D66. Dan naar telegraaf.nl. Daar is geen D66 te zien. Zou ook raar zijn natuurlijk, een advertentie van een politieke partij op een ‘onafhankelijke nieuwssite’.

  Op de volgende site die ik probeer met ‘ads van google’ is het weer raak: op de site van het Brabantse regionale dagblad BN De Stem zie je, wat minder prominent, weer D66. Er staat ook een reclame voor een klein dorpswinkelcentrum, ver buiten Brabant, waar ik nogal eens naartoe ga omdat ik er woon. Het uitkiezen van advertenties gebeurt dus erg gericht en accuraat, maar vanwaar zo vaak D66? (komt overal na 3x refreshen terug).

  En vooral: WAAROM NERGENS EEN RECLAME VAN EEN ANDERE POLITIEKE PARTIJ? Misschien dat een klein onderzoekje naar het budget van D66 en de herkomst daarvan interessant is.

  • zie mijn link hier vlakboven
   voorspellingen worden zo makkelijk als je het doorziet

 8. D66 = D666 Het getal van de Duivel dus.

  Wat betreft de EIKELS en EIKELINNEN mensen die zeggen dat als je NIET stemt ook geen recht heb om te praten of mee te praten (wat mij al heel vaak verweten is, omdat ik altijd zeg dat mijn piano het enige is dat ik stem; inderdaad zelf dus) zeg ik altijd:

  Wat? U heeft Uw stem WEGGESCHETEN U bent uw stem kwijt (ik heb hem gelukkig nog), U moet maar afwachten wat ze met Uw stem gaan doen, JA! En gaat U echt iedere week naar de Gemeenteraads/Kamer vergaderingen om te controleren of ze Uw stem wel vertegenwoordigen of er wel naar Uw (bijzonder diepzinnige en verreikende inzichten) stem wordt geluisterd? Nee! OK dan moet u verder Uw bek/muil/geleuter *) kies wat etc. mond maar houden, U heeft toch niets te vertellen noch in te brengen in dit KLOTE zogenaamd democratisch landje!!!

  Dat moet u zeggen, meer niet. Kijken hoe ze daar op reageren.

 9. potverdoerie tonnen papier de duurste politieke reclamefoldertjes op glimmend papier krijg je in de bus: Huis aan huis. Wat kost dat?

  Kunnen de wakkere burgers niet een vuist vormen en een folder ook huis aan huis oplage 4 miljoen(huishoudens) met een paar hoofdpunten hoe het nu echt zit in Nederland en de rest vd wereld er voor het gemak maar bij nemend.
  Het illegale plunderende sociapathische en andere ..pathische Koningshuis.
  Idem de politici
  Idem de Bankiers
  Idem de grootbedrijven(multinationals Shell bv.)
  Idem de rest.
  De leugens, leugen, leugens van de MSM
  Idem de brainwash
  De corruptie, de rechterlijke macht bv Demmink en zijn opvolgers c.s.
  Kortom de Parasieten of beter de Reuzeparasieten die ons uitzuigen en vergiftigen.

  Meneer Poot u heeft nog een appeltje te schillen met Demmink en de rest. Doe mee aan deze folder. SPONSOR deze zaak en iedereen die dit kan, wil en durf meesponsoren.

  Ook zou er een krant en tv station moeten komen dat alleen de waarheid en niets dan de waarheid schrijft.
  Binnen een maand 1/2 tot 1,5 miljoen abonnees. Pedograaf NSB Handelsblad en de rest failliet.

 10. Ik vind nu dat je wel heel erg lijkt op de MSM en refereert aan de landelijke politieke discussie. Ik walg hier ook van en zie de duistere lijnen met Bilderberg, NWO etc.

  We hebben nu gemeenteraads verkiezingen en in tal van plaatsen heb je lokale partijen; de kunst is alleen om het merendeel te laten stemmen op die lokale partijen die “dicht bij huis” eea kunnen betekenen.
  Ik hoop zelfs dat je door deze partijen het “systeem” van binnenuit kunt uithollen. Als je dicht bij huis het verschil laat zien komt er misschien wat meer bewustzijn doordat je mensen wat meer in hun kracht zet.
  Ik stem lokaal en voor de rest niet, al is het maar om de grote partijen niet aan het pluche te helpen.
  That’s me: altijd een lichtpuntje zien :-).

  • @Boze Oma
   Heb ik ook wel gedacht dat de lokale partijen iets zouden kunnen uitmaken. Echter ik moet u teleurstellen, het is een illusie.

   Macht corrumpeert! Als ze teveel macht krijgen worden ze vanzelf corrupt of corrupt gemaakt, door infiltratie (zie Matt Herben in de LPF), door intimidatie en chantage. Voorbeelden te over.

   Als ik in mn eigen stad kijk en daar een nieuwkomer zie lijsttrekker nieuwe partij die ik toevallig ken dan weet ik genoeg. Men is uit op macht, erkenning, roem en vooral in deze magere tijden(recessie EU) op een mooi (neven)inkomen als gemeenteraadslid maar het liefst als wethouder onder een niet gekozen maar door de Kroon toegewezen Burgemeester. Moet ik meer zeggen…met dat laatste weet u toch wel “hoe laat het is”?!

  • boze Oma,u ziet een lichtpuntje…(?) u ziet dus dingen die er niet zijn.
   U bent toch niet aan het dementeren hopelijk? 😀

   • Ja, ik kies hier op een partij die voor het versterken van de buurten zijn en daar succesvol in zijn. Werken mee met ransition towns etc

    Kankeren is nl. funest voor je, positief blijvenin deze verrotte wereld is moeilijk maar als je niks doet behalve negatief zijn schiet het ook niet op

    Maar als termen als dementeren etc gebruikt gaan worden ben ik hier weg,ajuus.

    Domme l*l, snap je dan niet dat schelden en elkaar afzeiken, kijken naar de verschillen i.p.v. de overeenkomsten de wereld juist aan ten onder gaat ? Al wij de rijen niet sluiten gebeurt ernooit iets.

   • http://transitiontowns.nl/

    mooie ontwikkelingen,
    enige minpuntje lijkt mij de klaarblijkelijke infiltratie/bemoeienis van de Verenigde Nazies en ‘Gaia Education’
    Hopelijk zit george soros van agenda21 er niet achter om ons straks GGO monsanto-F1-zaaigoed door de strot te duwen om te zaaien in onze EU-transitiontowns.
    Verder lees ik (zoals verwacht)in de comments op de site opmerkingen over opwarming van de aarde en CO2 geleuter, dus eerlijke educatie op dit gebied lijkt nog niet helemaal goed te gaan daar bij transitiontown.nl
    De zaai-en bloei cursussen en dergelijke van 200 euro vind ik krankzinnig.
    Helaas heb je altijd weer van die parasieten in zo’n organisatie die ergens een slaatje uit willen slaan.De transitie zou imo juist ook moeten omvatten het afstand doen van het geven van onbetaalbare zaaicursussen.

 11. Ik ben wel wezen stemmen, op een Christelijke partij, met de hoop dat er nog iemand wakker is en voor de zwakkeren in onze samenleving op te komen.
  Geloof in ons bestuur van Nederland of de EU ben ik allang kwijt. Ik ben Nederlander maar voel me hiet niet meer thuis.

  • En waarom zouden we verlangen dat de politiek daar zorg voor zou moeten dragen?
   Hebben we daar de politiek voor nodig,dat er saamhorigheid en de wil ontstaat om op te komen voor de belangen van oudere mensen?
   Als de wereld nou nog niet snapt wat al die verdeeldheid in de politiek toe dient,dan is het echt hopeloos verloren met de mensheid,ze laten zich gewoon verdelen en geven dat wat bewust voor onheil en problematiek zorgt,credit en energie en blijven passief geprogrammeerd,we stonden erbij en keken erna.

   • En blijf alstublieft je niet vereenzelvigen met een entiteit wat je onmogelijk kunt zijn,zelfs de Staat weet dat en zal je dat uitleggen wanneer dat het erop aan komt.
    Dat is al een fundamentele eerste en belangrijke stap,om vervolgens steeds meer dit systeem en de wil van de internationale-socialisten te breken,want hun wil moet je je niet laten opleggen,hun wil is geen wet,er bestaat namelijk geen contract dat u gedwongen heeft naar hen te luisteren en hun spel te spelen volgens hun spelregels om hun wereld te creeren.

 12. Nog even dit: we weten dat er iets grondig fout zit.
  Met passief gedrag (niet stemmen) lossen we niets op!
  Welke acties kunnen we dan gebruiken om de boel weer op een rechtvaardige manier weer op gan te helpen?

 13. Lieve BozeOma,

  Ik ben het volledig met u eens. We moeten de rijen sluiten, positievisme en liefde voor elkaar zal uiteindelijk de wereld redden. Jammer inderdaad van het woordje ‘dementie’, maar vergeef het deze reageerder alstublieft. En mocht er die enkele goede partij tussen zitten, stem er dan maar op. Zeker als ze bezig zijn met transition towns.

  En ehh, kom alstublieft terug.

 14. @ boze oma, ben niet boos op een reageerder die eerst doet en dan denkt,elk initiatief tot verandering is van belang.
  In deze totaal verrotte en vijandige wereld is het moeilijk om positief te blijven, maar hoop is datgene wat mensen op de been houdt.
  Ik hoop van harte dat u hier terug blijft komen en tegen anti de vries maffia zeg ik dit ,ik weet als geen ander de verwoestende werking van dementie dus doe dat niet meer.
  Vrijheid van meningsuiting is het hoogste goed maar op de man/vrouw spelen dan vervallen wij tot het nivo p kippevel!!
  Blijf bij de inhoud dan komen we ergens.

 15. Boze Oma,excuus dat ik vroeg of u aan het dementeren bent.
  Ik was in de veronderstelling dat u het artikel niet begrepen had,vandaar.
  Fijn om te horen dat u nog helemaal helder bent.

  Misschien kunt u dan de volgende vragen eerlijk proberen te beantwoorden.

  1e vraag: Welke problemen spelen er in uw buurt? (noem 2 of 3 problemen in de buurt die uw partij zegt te gaan oplossen)

  2e vraag: ‘het versterken van de buurten’ wat bedoelt u daarmee?

  ‘het versterken van de buurten’ klinkt mij in de oren als misselijke verkiezingsretoriek,of doelt u op het beter stutten van de instortende huizen in Groningen als gevolg van de gasplundering?

  Of wil uw partij buurtwachten inzetten om hangjongeren te controleren op het samenscholingsverbod, of om ‘thuiszitters’ aan te pakken.
  Of wil uw partij de wietteelt,drugshandel,allochtone jeugdbendes en rivaliserende motorbendes aanpakken.
  Ik raad maar wat,ik weet niet in welke probleemwijk u woont.

  3e vraag: op welke plaatselijke partij heeft u gestemd?

  • Beste anti deVriesmaffia,

   Ten eerste denk ik dat jij je ANTI eens goed onder de loep moet nemen, daar is al een verschil van instelling tussen jou en mij. Jij bent ANTI en ik ben boos en wil vanuit die boosheid proberen een positieve bijdrage te leveren.

   Jouw vooringenomenheid bij het woordje Oma=dementeren en bij woorden als problemen in de buurt ws meteen denkt aan hangjongeren, buurtwachten etc.

   Nee, bij deze (geregisseerde) instortende economie moet je proberen mensen die in de knel raken te ondersteunen en met zo veel mogelijk leefbare oplossingen komen.

   Als jij denkt aan buurtwachten denk ik aan ondersteuning van transition towns, buurttuinen voor de sociale coherentie en gezonde biogroenten. Minder abraak van sociale voorzieningen, niet denken in geld maar in mensen.
   Mijn stad heeft veel industrie gehad en kampt nu met vergrijzing, nu de zorg voor deze mensen wordt overgeheveld naar de gemeentes vind ik het belangrijk dat er een partij is die vanuit het hart denkt en niet vanaf een excel-sheet botte bezuinigingen uitvoert.
   Ik woon niet in een probleemwijk en ben ook geen dementerende bejaarde, ben ook niet bang om oud te worden, ik neem mijn eigen gezondheid in eigen hand en zal altijd strijden voor een sociale en eerlijke maatschappij, als is het maar op micro-niveau.

   Anti en negatief als je bent zal je dit wel misselijkmakende verkiezingsretoriek vinden, maar wat heb jij recentelijk gedaan om deze wereld een stukje beter te maken behave anti zijn ?

   Het is zo makkelijk om anti te zijn……….

   • recentelijk? vanochtend nog vrijwilligerswerk gedaan voor de glasindustrie,ik heb namelijk op de fiets!(CO2neutraal) mn lege flessen naar de glasbak gebracht,waarbij ik groen, bruin en wit netjes gescheiden heb aangeleverd,verder ook nog een positieve reactie geschreven over transitietowns en het stimuleren om na te denken over betaalbare zaai,bloei en transitiecursussen.
    Ook probeer ik een positieve bijdrage te leveren door mensen bewust te maken dat we bedrogen zijn op elk gebied door bijvoorbeeld te wijzen op

    http://www.youtube.com/watch?v=OpsJhQHk_GI

    veel meer dan mensen zelf te laten nadenken en ontwakende info aanbieden kun je niet doen.
    Dat is eigenlijk wat martin ook poogde te bereiken met zijn artikelen.

 16. Run From The Cure,

 17. Zooooooooooo, glas gescheiden ingeleverd op de fiets (applaus)

  Wat heb je daadwerkelijk gedaan om iets in je omgeving ten positieve te veranderen of bevorderen ?

  Ik bewonder Martin dat hij ondanks veel tegenwerking probeert door te gaan; het helpt niet als daar met dit soort onzin-afzeik-discussies op wordt gereageerd.

  Mensen zoals jij vind je op elk ander forum en wat mij daaraan stoort is dat er veel enerergie gestoken wordt in het zeuren en anderen afzeiken. Daarom stop ik ermee om te reageren.
  Ik neem een andere pil dan jij.

  Martin: weet je gesteund en alsik eenmogelijkheid zie omje financieel te steunen zal ik het niet nalaten.

  • Boze Boze Oma,overigens ,ik heb gisteren bij het plaatselijke stemburo gestaan om mensen te proberen aan het verstand te peuteren hun stem ongeldig te maken, omdat je door te stemmen de leugen van vrije keuze instand houdt.
   Ik was blij met het politiekbewustmakings-artikel van Martin,maar werd een beetje boos door uw opmerking wel te gaan stemmen omdat u in uw politieke partij nog wel een lichtpuntje meende te zien, vandaar dat ik u heel gemeen vroeg of u niet aan het dementeren was. Dat was niet netjes van me.
   nogmaals excuus.Het zal niet meer gebeuren, ik zal u en ook andere mensen die een eigen mening hebben over de huidige situatie in de wereld niet meer zo hard afbranden en in hun waarde laten.

   Maar nu weet ik nog steeds niet op welke politieke partij u heeft gestemd.
   Dat durft u toch wel te zeggen?

 18. Weet je ANTI de Vries, je kent me helemaal niet.

  Ik ben een trotse oma van 60 jaar 🙂 dus niet dementerend en zal dit ook niet gaan doen omdat ik verdomde goed weet wat dit verzooraakt.

  Ik geef gratis doormeet sessies en het daarbij behorende advies qua voeding en supplementen, ook frequentie therapie om dit te ondersteunen.
  Ik heb een buurttuin opgezet om de buurt van biogroenten te voorzien en daarbij de ouderen in de buurt erbij te betrekken om ze uit hun isolement te halen.

  Mijn partij ROSA heeft me ondersteund om dit doorgedrukt te krijgen bj de gemeente waar ik woon, dus pas ervoor om alle politiek af te serveren.
  Het enige dat je kunt doen is mensen bewust maken, zet mensen tot nadenken.

  Ik begrijp de matrix ook wel, maar je kunt ook een positieve matrix daar tegenover stellen, de matrix van liefde en compassie. Roeien met de positieve middelen die binnen je macht liggen, dat is MIJN boodschap.
  De elite geniet van onenigheid en verdeeldheid, daarom kijk ik liever naar de ovvereenkomsten ipv de verschillen.

  Natuurlijk moet je ageren tegen de elite/NWO/Bilderberg/PdV, daar ben ik Martin ook heel dankbaar voor. Maar stop met mensen die je niet kent op basis van een inlognaam af te serveren.

  • Wijs gesproken Oma,ben het er helemaal eens,en wat ben je goed bezig!
   Geen woorden maar daden,chapeau!
   En dat ROSA ziet er echt goed uit moet ik eerlijk bekennen.
   Het bestaat al bijna 20 jaar,maar ik had er nooit van gehoord.
   Ik zou er ook zeker op hebben gestemd als ik in de zaanstreek zou wonen.
   Dus ik zie nu ook dat lichtpuntje in zaanstad.

   http://www.rosa-zaanstad.nl/wie-is-rosa/

Trackbacks/Pingbacks

 1. De moord op Pim Fortuyn, Geert Wilders en het Marokkanen standpunt | Martin Vrijland - […] Op de agenda? Ja, want terwijl u denkt dat u in een democratie leeft, wordt alles gestuurd. Zo voorspelde…
 2. Wil je MEER of MINDER..........?!! - […] http://www.martinvrijland.nl/2014/03/19/verkiezingen-wel-of-niet-stemmen-de-kieswijzer/ […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close