Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Waarom Malaysia Airlines vlucht MH17 een false flag / hoax is

Waarom Malaysia Airlines vlucht MH17 een false flag / hoax is

Na enkele dagen nauwelijks te slapen, omdat er zoveel bezoekers, reacties, chats, emails en telefoontjes op mij afkomen naar aanleiding van de “vliegtuigramp” van Malaysia Airlines vlucht MH17, heb ik toch besloten om even een videoverslag te maken waarin ik probeer uit te leggen waarom iedereen die een beetje nadenkt niet anders kan dan concluderen dat we hier met een hoax te maken hebben. Omdat ik dit verslag spontaan gemaakt heb, ben ik wellicht nog enkele vragen vergeten te benoemen, maar ik hoop dat men het filmpje aandachtig bekijkt en ook al mijn voorgaande artikelen leest. Tevens raad ik u aan de video’s van genoemde uploaders Dahboo77 en Jungle Surfer te bekijken. Voor iedereen die echter geen Engels spreekt of de taal slecht beheerst, geef ik op mijn site hopelijk voldoende informatie. Iedereen die wel Engels spreekt raad ik ook aan dit artikel te lezen waarin mijn theorie ondersteund wordt dat vlucht MH370 gebruikt is om de rampplek te simuleren met het eerder verdwenen vliegtuig. Deze site gaat er nog vanuit dat het vliegtuig uit de lucht geschoten is. In mijn optiek zijn de brokstukken in de Oekraïne neergelegd.

Beide kanten van een oorlog worden vaak gefinancierd door dezelfde bankiersfamilies. Even is het Oosten (Rusland, China, en gelieerde landen) er in geslaagd om de indruk te wekken dat zij nog hoop konden bieden; een escape route uit de macht van de New World Order. De huidige ‘false flag’ laat toch echter duidelijk zien dat ook de Russen niet het achterste van hun tong laten zien. Iedere Russische wapenexpert zou deze hoax keihard kunnen ontkrachten op basis van de genoemde feiten in onderstaand filmpje en andere filmpjes. Het lijkt er dus sterk op dat de Russen het spel van ‘good guy’/’bad guy’ meespelen en dat dergelijk false flags bedoeld zijn om Rusland in een oorlog te trekken, maar dat dit ook de planning is. Een derde wereldoorlog is dus blijkbaar het plan. De schijn dat de BRICS landen een uitkomst zouden kunnen zijn met hun nieuwe bank, is ook niet wat we ervan verwachtten. Waarom hebben ze immers niet besloten om hun compleet onafhankelijke munteenheid in de markt te zetten? Wederom zien we de ‘dollar’. Hoewel deze dollar dan misschien enigszins ontkoppeld lijkt te zijn van de oliedollar-standaard, spreken we nog steeds over dollars en iedereen weet wie die dollars uit het niets schept. Juist, dat zijn de aan de familie Rothschild gelieerde centrale banken. We worden dus afgeleid en afgeleid, maar ondertussen zien we geen krachtig tegengeluid van Rusland of China waar het gaat om deze “vliegramp” tijdens de acteerbijeenkomsten van de Verenigde Nazies.

Op de vraag “Waarom is een false flag nodig?“, kan ik alleen maar antwoorden met twee veronderstellingen: 1. Rusland moet legitiem in een oorlog gezogen worden. 2. De haat tussen joden en moslims moet aangewakkerd worden in het kader van de Albert Pike/Mazzini-agenda. Met betrekking tot punt 1 gaat het erom dat het volk serieus gelooft dat we een terechte reden hebben om Rusland aan te pakken. Je hebt niets aan miljoenen mensen die de grote financiële consequenties en de grote hoeveelheden slachtoffers niet accepteren, omdat ze niet achter de oorlog staan. Dan krijg je binnenlandse onlusten. Je moet een oorlog altijd goed ‘vermarkten’. Met betrekking tot punt 2 zagen we dat Israël op 17 juli een groot grondoffensief in de Gazastrook begon vrijwel parallel met moment van de “vliegramp” in de Oekraïne. De daden van Israël beginnen behoorlijk op genocide te lijken, terwijl de wereld wegkijkt. De VN levert slechts een beetje schijn kritiek en Amerika stuurt 47 miljoen voor ‘humanitaire hulp’. Yeah right. Eerder heb ik al toegelicht hoe Hamas een zelfgeschapen vijand is van Israël en dat de aanslagen van Hamas op Israël dus feitelijk als ‘inside job‘ te betitelen vallen. We zien momenteel een oplaaiende – door de zionisten geschapen – tweespalt tussen de Soennitische moslims aan de kant van het Westen en de Sjiitische moslims aan de kant van het Oosten. Uiteindelijk moet dit leiden tussen oplaaiend geweld wereldwijd, waarbij de christenwereld de kant van Israël kiest en de moslimwereld misbruikt wordt om de twee kampenstrijd te doen aanwakkeren. Uiteindelijk heeft de verdeelde moslimwereld echter ook een gezamenlijke vijand: Israël. Om dit alles te begrijpen moet u zich echt gaan verdiepen en artikelen als deze en deze lezen. Ik kan me echter voorstellen dat u zich nu tot deze vliegramp wilt beperken.

In dat geval is het ook nuttig om te bedenken dat bij het opzetten van zo’n kostbaar project als een ‘false flag’ er ook een verdienmodel aanzit. Om te beginnen wil Shell erg graag haar 8000 vierkante kilometer schaliegasvelden ontwikkelen (lees vooral dit). Dat is goed voor de Oranjes die tenslotte grootaandeelhouder zijn in Shell. Daarnaast kan de wapenindustrie weer volop draaien. Het hoofddoel van een oorlog lijkt toch echter steeds: ‘lekker veel mensen de dood in jagen‘. Er waren al wat brandhaarden in de wereld (bijv. hier en hier) die aantoonden dat de derde wereldoorlog eigenlijk al een feit is. Alleen het aantal gebieden waar feitelijk gevochten wordt was tot nu toe beperkt tot het Midden Oosten en wat Afrikaanse landen (olie/grondstoffen). Het lijkt er nu toch echt op dat het conflict breder getrokken gaat worden. Alleen met weerstand vanuit het volk tegen de liegende en bedriegende regenten die het volk zand in de ogen smeren met dergelijke hoaxes, kan dit nog stoppen. Help dus mee uw medemens te ontwaken en verspreid het echte nieuws in plaats van het propagandistische Main Stream Media nieuws. Leest u ondertussen nog even hoe de Israëlische VS-ambassadeur vindt dat Israël de “Nobelprijs voor Vrede” verdient. Vindt u ook niet?

Bron linkvermeldingen: beforeitsnews.com, nos.nl, bloomberg.com, hln.be, nos.nl, hln.be

 

468 ad

183 Comments

 1. Er wordt door de Britse inlichtingendiensten al gemeld dat er gerommeld is met vliegtuigonderdelen. De MH17 en MH370 hoax lijkt tot een oplossing te komen.

  quote Er zijn volgens Britse media bewijzen dat er wrakstukken van andere vliegtuigen op de plaats van de ramp zijn neergelegd. Unquote

  http://www.dvhn.nl/nieuws/wereld/sabotageplan-rebellen-rampplek-onderschept-11471963.html#.U8-6gPl_vkI

  • Ik denk dat het omgekeerde het geval is: Er líggen brokstukken van een ander vliegtuig, omdat er een ánder vliegtuig uit de lucht is geschoten. Er zijn ‘wrakstukken’ bijgelegd die moeten doen lijken dat dit de MH17 is.
   Om dit soort plaatjes de wereld in te sturen:
   http://static0.hln.be/static/photo/2014/9/14/8/20140718130408/media_xll_6914033.jpg

   Oh, wat ligt dat nummer opvallend en mooi leesbaar omhoog.

   • Er is HELEMAAL geen vliegtuig uit de lucht geschoten. MH17 (feitelijk MH370) is onder het radar gevlogen op het moment dat een Singapore Airlines vliegtuig zijn pad kruiste en net MH370 eerder verdwenen.

    Dit zou in ieder geval het eerste vliegtuig ooit zijn dat uit de lucht komt vallen, geen rookspoor achterlaat en op de grond GEEN ENKEL kuiltje/kratertje maakt en geen grond omwoelt en zelfs het gras intakt laat. ALLES is gewoon NEERGELEGD. Er is gewoon een kleiner vliegtuig op de grond ontploft.

   • Zo is t maar net; althans dat ik ben het met je tweede deel eens. Dat is dus mijn analyse in het filmpje. Alles is neergelegd.
    Dat kleine vliegtuig (je laatste stukje) is niet echt nodig. Een brandstofbommetje was voldoende.

   • Het kan idd ook omgekeerd zijn. Waar het mij echter om gaat is dat het verhaal niet klopt en dat daar supermachten achter zitten met een duistere agenda.

  • Heel toevallig zijn er met vlucht mh370 227 vermisten en komen er in totaal van vlucht mh17 227 slachtoffers terug naar nederland.
   Ook viel het me op dat de stoffelijke overschotten schijnbaar niet gekoeld hoefden te worden in het vliegtuig en tijdens de reis naar Hilversum.

 2. http://i59.tinypic.com/29kugpx.jpg

  Bronvermelding:

  Getwitterd door [email protected] een reisleider uit Slovenie die direct ter plaatse was + foto;s nam..
  https://twitter.com/MatevzNovak/media (scroll ca 3/4 naar beneden)

  Ook op CNN is desbetreffende foto verwerkt in een video en staat nog op de CNN website.
  http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/world/2014/07/17/lv-malaysia-flight-crash-photos-video.cnn.html

 3. Listen to this:

  • Overigens denk ik dat Infowars ook controlled opposition is en dat ook zij mee werken aan deze hoax door wel schijnkritisch te zijn, maar niet de echte kritieken te uiten. In mijn optiek zijn de vliegtuigbrokstukken neer gelegd en is het vliegtuig niet uit de lucht geschoten. Dit heb ik toegelicht in mijn videoverslag.

  • Hoe kan ik een foto uploaden vanuit mijn iPhone?

 4. Even een praktische mededeling: veel reactie belanden momenteel ongemerkt in de spambox. Ik weet niet hoe dit kan en wat het veroorzaakt. Tip mij even per email als de reactie niet verschijnt.

 5. Hoe komt het dat in de beelden de 2 lichamen bindsporen hebben op de polsen en enkels? degene die in de witte bloemen hangt, en degene die in de blauw paarse bloemen hangt of ligt. allebei vertonen ze tekenen dat ze bij de polsen zijn vastgebonden. lijkvlekken kloppen ook niet. dit zijn oudere lijken die NIET in het vliegtuig zaten!

 6. Nou ze trekken alle registers open: rouwstoet van 100 begrafenis auto’s.
  De bevolking MOET goed ingeprent worden hoe erg het allemaal is.

 7. Hier een goed voorbeeld van een nota bene opblaasbare pop.

  http://nodisinfo.com/inflatable-fake-corpse-detected-mh17-crash-hoax/

  Vond dit een goede aansluiting op je uitleg Martin.

 8. Vanaf morgen word de pers niet meer toegelaten bij de aankomst van de lijken. En ik walg zo van die willem en max…zogenaamd bedroefd

  • Poppenkast van de bovenste plank. Al die militairen. Waar gaat het over. Heeft dit iets met oorlogsslachtoffers te maken? Soldaten? Het is niet om aan te zien.

 9. Het zou inderdaad zomaar kunnen, dat er geen enkel vliegtuig is gecrasht; blijft de vraag: welke lichamen lagen er op de zgn. crash site? Behalve siliconen dummies lagen er volgens berichten toch ook lijken in verregaande staat van ontbinding. En wat te denken van de bestemming van de passagiers in de MH17?

 10. Met betrekking tot de laatste lichamen die je laat zien, Martin. Neem me niet kwalijk, maar ( @Draw) deze zijn HEEL goed herkenbaar voor iedereen, maar nogmaals NIEMAND heeft uitgeroepen, dat is mijn broer, neef, vriend Oh wat erg. NIEMAND. Dat is volledig niet compatible met alle kranten artikelen, die hieraan zijn besteed. Deze lichamen MOETEN lichamen zijn van mensen die ze kennen. Maar niets nada zip…

 11. Had die Obama ook geen prijs gewonnen voor vrede? Iig gewoon achterlijk laat ze de prijs maar lekker in hun reet steken..

  Zal de filmpjes en andere artikels in het engels later nog bekijken, bedankt.

 12. Wat ik ook heel vreemd vind is op een paar publieke namen na je totaal niet te horen krijgt wie de slachtoffers nu precies zijn. Er moeten op dit moment tientallen scholen in Nederland getroffen zijn door het verlies van een leerling. Zijn op deze scholen condoleance ruimten ingericht. Gaan de schoolgenootjes van deze leerlingen slachtofferhulp krijgen en en welk hulpverleningsprotocol wordt er uitgerold. Wie coördineert dat en wat zijn de belevingen van de schoolgenootjes omtrent het feit dat een klasgenoot in een oorlogshandeling is omgekomen?????? Ik zie hier in mijn woonplaats helemaal geen vlaggen halfstok hangen. Volgens mij voelen toch veel mensen aan hun water dat er ergens iets niet klopt. Martin wat zegt de voorzitter van de vereniging directeuren basisscholen over de te volgen procedures?????? krijgen mede leerlingen een brief van de school of moeten die hun informatie ook maar uit “de social media halen”?.

 13. Heb net mijn t.v het raam uitgegooid. Wat een vreselijk volk , die Amerikanen. Ziekelijk soort mensen. En maar provocerende taal uitbraken. Mag ik een teiltje. ??

  • Gefeliciteerd. Je zult jezelf nu snel een stuk beter voelen. Ik kijk al een paar jaar geen tv meer, ik mis die luide reclame- en leugenkast voor geen meter.

 14. Ned 1 rondom 21.00 uur. Vreselijk.

 15. http://timesofindia.indiatimes.com/india/Air-India-flight-was-90-seconds-away-when-missile-struck-Malaysia-Airlines-Flight-MH17/articleshow/38702536.cms

  An Air India Dreamliner flight going from Delhi to Birmingham was in fact less than 25km away from the Malaysian aircraft, a distance covered by a Dreamliner or Boeing 777 in about 90 seconds, when the latter was hit. Because of this closeness, the Dnipropetrovsk (local Ukrainian) air traffic controller asked the AI pilots to try and establish contact with pilots of the Malaysian aircraft who had stopped responding to its calls.

  Minutes before the crash caused by a missile strike, the AI pilots had also heard the controller give the Malaysian aircraft MH17 what is called “a direct routing”. This permits an aircraft to fly straight, instead of tracking the regular route which is generally a zig-zag track that goes from one ground-based navigation aid or way point to another. “Direct routing saves fuel and time and is preferred by pilots. In this case, it proved fatal,” said an airline source.

  “The AI Dreamliner was less than 25km away from the Malaysian aircraft when the latter was hit by a missile. When the pilots learnt the cause of the crash later, they were stunned. It’s like the person standing next to you has been hit by a sniper bullet,” said the source.

  • But let me guess. Not a single picture taken, neither by passengers of AI? What a missed opportunity!

   And of course no problem with the statements that ALL fligths avoided the area? Or didn’t they?

  • An Air India Dreamliner flight going from Delhi to Birmingham was in fact less than 25km away from the Malaysian aircraft………………ect.

   Vreemd,want volgens dit filmpje Radar Cloaking and Northwoods (stoppen bij 1:13 ) gaat het om Singapore International aka SQ 351

   • Air Indai er vlak achter, ja hoor en ook nog iemand op de fiets er vlak voor zeker hahaha 🙂 🙂 🙂

    Allemaal desinformatie en bedoeld om het ingewikkeld en onoverzichtelijk te maken voor het grote publiek en uiteraard ook voor de waarheidszoekers,complot-onderzoekrof compleet-onderzoeker; voor ons dus!

    Nederland = zombieland. Inmiddels is nu ons land volledig gehersenspoeld en gehypnotiseerd door ALLE LEUGENS die de TV en ktranten over hen uitbraken!!!

   • Ja hoor en ik fietste er 11 km ervoor.
    Heel Nederland wordt nu gehersenspoeld, gehypnotiseerd en overspoeld met LEUGENS.

 16. Ik zou graag van mr rutte en dhr timmermans weten op welke gronden de “Ukrainian controllers gave permission for a direct routing??????”

 17. NOS toont verkeerde beelden neergeschoten toestel vliegtuigramp Oekraïne
  Bij het NOS-journaal van donderdagavond werden beelden getoond van een neerstortend vliegtuig. De kijker kreeg echter een heel ander beeld voorgeschoteld dan van het desbetreffende vliegtuig dat donderdag neerstortte.
  Op de website Fok.nl wordt op het forum aangehaald dat de getoonde beelden niet van het deze avond gecrashte toestel zijn. De beelden kwamen via CNN op het scherm van de NOS. Op de werkelijke beelden is te zien hoe boven Oekraïne een militair spionagevliegtuig neerstort. Dat filmpje is op 6 juni van dit jaar geüpload.
  https://www.youtube.com/watch?v=MYW_PaMSL2o
  De originele beelden van 6 juni…

  • Goed bewijsfimpje,Martin.
   Alweer een sneer in het gezicht van de NOS (h)journalisten.
   Wat zijn het toch verschrikkelijke daden om op zo’n manier mensen te bedriegen via de tv.

 18. Hoeveel krijgt de NoS ook al weer per jaar voor deze staaltjes van geschiedvervalsing, propaganda voor een specifieke politieke agenda en oorlogsophitserij????. Nederland heeft weinig geleerd van 40-45.

 19. Nog meer dummy’s?

  • Overigens is men tegenwoordig wel in staat om iets betere dummy’s te produceren dan het getoonde type in bovenstaand filmpje:

  • Men kan echt wel op mensen gelijkende dummy’s produceren tegenwoordig

   • De geheime diensten kunnen ieder mens na clonen ala madame tussaud.
    ieder mens staat namelijk in de data met een paspoortfoto/ID kaartfoto.
    Zo kunnen ze ruim van te voren(zodra de vluchten geboekt staan)de passagiers met Dummy/madame tassaud poppen na-clonen.
    Ze hoeven alleen nog maar iets van orginele kleding aan die poppen te geven.
    De echte passagiers zullen ze misschien wel uit het vliegtuig hebben gedumpd zoals die argentijn pinochet ook heeft laten doen.
    http://new.noticias.nl/nieuws/ex-piloot-pinochet-bekent-dumpen-lijken-zee

  • Natuurlijk hoeft een dummy niet persé een android (robot) te zijn. Je kunt ook gewoon alleen een lichaam gebruiken. Stukje goedkoper. Je produceert dus slechts het “plastic” lichaam en laat alle technologie voor de humanoid androïde eruit.

   • @martinvrijland – je hebt het nu over ‘kosten’…zijn ‘echte slachtoffers’ dan niet het goedkoopste?

    Ik begrijp niet waarom al die moeite gedaan zou zijn om ‘slachtoffers te faken’. Want bij het faken van slachtoffers…moet je vervolgens toch ook familieleden, vrienden, collega’s en zelfs buren gaan faken?

    Waarom niet gewoon ‘echte’ slachtoffers?

    Wat is daar toch het probleem mee? Ook al betreft het een ‘false flag’ operatie..?

    Of is dit idee van ‘fake slachtoffers’ ontstaan door de ‘foto’s van lichamen’ die jij bespreekt in jouw video?

    Als dit het geval is….zou het niet zo kunnen zijn dat een lichaam inderdaad kapotknapt na een val van 10KM (lijkt mij inderdaad niet meer dan logisch)…er dus weinig tot niets overblijft op bloed na…waardoor ‘fotografen’ wellicht dachten ‘we moeten wel wat schokkende foto’s hebben, pak effe een paar poppen’. Of iets dergelijks?

    Want de door jou besproken foto’s zijn inderdaad erg gekunsteld, dit kunnen wij toch niet serieus nemen?!

    Voornamelijk de foto’s van de twee ontklede mannen…echt te bizar voor woorden. Misschien waren die van ‘The Mile High Club’ en toevallig verwikkeld in een sexuele escapade op het toilet? Just kidding…

    Maar!
    In ‘the great scheme of things’ is een passagiersvliegtuigje met 300 onschuldigen toch van geen enkele betekenis? Deze ‘False flag’ moet immers leiden tot een oorlog…met 100.000en slachtoffers…of erger :worried:

    Dus kan iemand mij ietwat duidelijker uitleggen waarom de slachtoffers niet echt zouden zijn? En met welk nut? Waarom al die moeite met betrekking tot ‘het faken’?

   • Hoe kan het dat er 200 lichamen gevonden zijn? Die lichamen hadden pulp moeten zijn:

    http://www.ad.nl/ad/nl/31544/Neergeschoten-Boeing-777/article/detail/3695048/2014/07/22/Oekraine-200-lichamen-op-rampplek-MH17-geborgen.dhtml

    Het nut zou wellicht kunnen zijn dat je de mensen die hier aan mee werken een soort van ruimte geeft voor hun geweten onder het mom van “we hebben geen slachtoffers gemaakt”.

   • Tsja…maar is het dan niet vreemd te noemen dat we nu plotsklaps wel berusten in info uit een MSM-bron? Is het bergen van 200 lichamen serieus te nemen…want wie zegt dat dit ook daadwerkelijk is gebeurd? Tsja…

   • @Martin – ik heb inmiddels nieuwe info aangaande het wel of niet bestaan van slachtoffers! 🙂

    Een vriendin van mij, met veel kennissen, vrienden en collega’s uit Breda en omstreken…heeft veel mensen gesproken die iemand kwijt zijn of mensen kennen die iemand zijn verloren. Zo heeft zij iemand gesproken die er helemaal aan onderdoorging dat het vriendje van zijn dochter was omgekomen bij deze vliegtuigramp. En nog wat meer in detail tredende verhalen.

    Er zijn dus wel degelijk mensen verloren gegaan.

    Een vriendin van mij kan ik toch wel als objectieve eerlijke bron beschouwen?

    Of spelen de mensen die zij gesproken heeft een spelletje?

    Dus…wat ik weer wil zeggen…

    Als er ‘plastic dummies’ e.d. zijn gebruikt, waar zijn dan ‘de echte lichamen’?

   • Die vraag stel ik ook: waar zijn de verdwenen mensen?

   • eric, mijn achterburen missen ook familie, (die gozer van de beroemde facebooek foto) MAAR niemand weet of ze verongelukt zijn, en of ze wel in dat vliegtuig zaten. op de foto stonden andere registratie tekens als op de rampplek.
    vermist zijn ze, maar het verhaal klopt nog steeds niet

   • Okay…ik dacht dat een stelling was dat de mensen op de passagierslijst niet bestonden en dacht hier ook het 1 en ander over te hebben gelezen.

    Ze bestaan/bestonden dus…maar de lichamen zijn spoorloos.

    Waar is eigenlijk op gebasseerd dat er geen lichamen zijn? Is dat alleen afgaand op het ‘fotomateriaal’ dat er beschikbaar is? Wat is hier het harde bewijs precies van?

   • In dat kader zou ik je aanraden alle artikelen te lezen en ook mijn YouTube filmpje hierover te bekijken. Het is niet mogelijk om iedere keer individueel dezelfde vragen te beantwoorden.

  • Zo blijven borsten niet hangen als je op je zij ligt. Tenzij het prothesen zijn. Maar voor z’n maatje ga je natuurlijk niet onder het mes. Op 0.36 seconden.

   • Ook in aansluiting op het bericht over de Telegraaf van vandaag; het hedendaagser internet biedt de mogelijkheid door te dringen tot in ieder afgelegen conflictgebied op de wereld. Ik heb de filmpjes met de poppen voorgelegd aan een knul met een goed hart woonachtig in Torez, Oost-Oekraïne. Wat hij zegt is, vertaald in het Nederlands, het volgende:

    wat kan ik er over zeggen; terwijl jij dummies zag, verzamelden inwoners van ons dorp lijken rondom de crash.

    Als ik doorvraag over de herkomst van het Oekraïense filmpje met de Duitse ondertiteling ( https://www.youtube.com/watch?v=r3-catGF35E&feature=player_embedded ), is het antwoord als volgt:

    You`re interesting russian sources, watching theirs canals and you must understand there exist another point of view, truly. Do not Ukrainian opinion, do not russian opinion.

    Ter vrije vertaling..

    Wordt vervolgd

   • Inwoners van een dorp die lijken verzamelen nota bene. Dat is weer eens een interessante werkwijze. “Kom op dorpelingen, allemaal de handen uit de mauwen

 20. @Elien

  Helemaal met je eens, het is om te kotsen. CNN BCC zijn nog in kwadraat zo erg.. Hetzelfde geld voor de berichtgeving over de slachting in Gaza. Je hebt daar zo’n zionist zitten genaamd Wolf Blitzer…anchor bij CNN, deze man is gewoon een zionist in hart en nieren en komt daar openlijk voor uit. En staat gewoon het ‘nieuws’ te verslaan over de slachting in Gaza, echt op te nekken gewoon!

  • Het uitverkoren volk. Nou van mij mogen ze dit het uitgekotste volk noemen. Denk dat ik dit namens heel wat mensen durf te zeggen. Het is zo schandalig allemaal. Wat een leipzuurdeeg die Wolf.
   Dat brengen ze daar met de paplepel naar binnen bij hun kroost. Hadden ze daar maar een Martin Vrijland!! Zou in ieder geval iets uitmaken.

 21. Weet niet of deze al gepost is:

  Flight MH17 False Flag Conspiracy FULLY EXPOSED! Complete Compilation Of ALL The Evidence! – BUSTED!

 22. Dat het zaakje stinkt was al duidelijk vanaf de eerste berichten. Hoewel Martin Vrijland er niet zeker van is dat een vliegtuig van grote hoogte is neergestort en dat ook onderbouwd, aan de hand van aangetroffen lichamen en brokstukken ben ik zelf nog niet van overtuigd.
  Waarom niet?
  Pro
  1. In diverse filmpjes worden lichamen getoond die nog geheel in tact zijn. Bij een vrijval van grote hoogte is dat onmogelijk (Martin refereert daar zelf ook aan).
  2. Op enkele beelden zitten slachtoffers in een vliegtuigstoel, echter is er geen veiligheidsriem aanwezig. Bij een vrijval zou door het tollen in de lucht en de luchtweerstand lichaam van stoel gescheiden worden.
  3. Gebrek aan inslagkraters bij brokstukken en brokstukken niet verwrongen of geknikt.
  4. Vanaf eerste bericht is al gefocusseerd op aanslag met grond-lucht raket. Andere opties zijn nooit besproken. Duidelijk geval van propaganda.
  5. Who benefits?

  Con
  1. In een beeld is wel degelijk een lichaam te zien dat van grote hoogte is gevallen. Het is nl. niet meer als zodanig herkenbaar.
  2. Weinig van ons hebben lichamen gezien die al enige tijd in een weiland liggen. Opmerkingen over uiterlijk is dan meer gebaseerd op gezond verstand in plaats van kennis.

  Als laatste wil ik wijzen op mijn mening dat eenorganisatie die deze operatie uitvoert bestaat uit psychopaten. Die kijken niet op een slachtoffer meer of minder. Wat ze wel doen is het vermijden van losse einden. Het laten leven van passagiers en kunststof dummies neerleggen is zo een los eindje.

  Verder dank aan Martin voor het overzichtelijk neerzetten van info in je artikelen, dat helpt een eigen mening te bepalen.

  • @Con punt 1.
   Dummy of lichaam?
   Graag een link naar welke foto/video (plus tijdstip video)
   Ik heb ze nog niet gezien anders dan dummy’s.

   • Het eerste beeld staat in een video van je eigen artikel met de titel”
    Hoe kun je vlucht MH17 als “false flag” betitelen als er concrete doden te betreuren zijn”. Ik verwijs in die video naar beelden op 5 minuten en 57 seconden. Mij lijkt het een vormeloos lichaam.

    Voor het tweede beeld verwijs ik naar de volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=XWQvJScXO2s
    De tiel van de youtube video is: “MH17 Hoax dummy not death people”. Het beeld is te vinden vanaf 42 tot 46 seconden (rechts in beeld.)

 23. De Russen weten hoe het spelletje gespeeld word !

  • Inderdaad een zeer nuchtere opsomming van de toenmalige toestand, zal nu nog wel een graadje erger zijn maar deze meneer weet tenminste waar hij over praat en dat kan ik van onze oliedomme gehersenspoelde politici en de presstitudes van staatomroep propaganda niet zeggen

 24. Natuurlijk weten Putin en zijn agenten dit.
  Een beer houd zich rustig en wacht af.
  Maar onderschat nooit de sluwheid en kracht van een boze beer.
  Het westen kon nog wel eens op onbedachte tegenstand stuiten waardoor het westen zichzelf in de vernieling werkt.

 25. Hallo allemaal! Mijn naam is Viktor en ik ben net als de meesten hier, uitermate kritisch t.o.v. wat ons allemaal door de media/politiek wordt voorgeschoteld.

  En ik heb een vraag: wat denken jullie van ene Hans de Borst uit Monster, die zegt dat hij zijn dochter is verloren en een brief/mail heeft opgesteld, waarin hij haar stoffelijk overschot opeist. Als je zijn naam Google’d krijg je dit allemaal te zien.

  Een soortgelijk geval: Silene en Robertt Fredricksz. Oftewel, de moeder die Putin opriep, haar kind terug te geven. Ook overal te zien geweest op tv en in de kranten.

  Dank bij voorbaat voor de input!

  • Lees voorgaande artikelen en bekijk het filmpje in bovenstaand artikel.

   • Sorry, ik was inderdaad iets te snel! Dank!

  • Dat Hans Borst uit Monster héél verdrietig is geloof ik graag……………………………

   Hij is, let op, 12 facebook vrienden verloren. Hij had er 76 en nu is hij er 12 kwijt. Allemaal omgekomen met die “vliegramp”

   Kijk dan ook eens bij die overleden facebook vrienden van Hans Borst. Die hebben zelf , ja u leest het goed , ZELF hun omslagfoto’s veranderd in het inmiddels overbekende zwarte lintje.

   • Foutje. Klopt niet , haal maar weg Martin. Wat een zooitje.

   • dat laatste zou nog kunne hier in mijn gezin weten alle mijn wachtwoord van zo goed als alles. Ik heb er een paar en wijk zelde hiervan af. Dus ze kunnen op vele dingen komen van mij.
    Maar zo ook heb ik een facebook die ze gemaakt hebebn van mij die niet mijn echte naam draagt en daar kan ik het wachtwoord niet eens van. Op mijn schilderijen onderteken ik niet met mijn echte naam en die naam gebruiken men voor “mijn” facebook. Ik heb denk ik drie of vier vrienden ,, denk ik ,,, dus het kan als iemand uit die omgeving dat wachtwoord heeft. Maar vind het wel vreemd om die foto te verwijderen en een zwart lintje te plaatsen. Dat is echt ongepast. Ik zou als ik dood was niet willen hebben dat onze kinderen dan er aan zouden knoeien ivm met die vrienden die erop komen die ze dan shoceren op die manier

  • Ik snap deze niet, want aan de raam-indeling te zien, lijkt het stuk vliegtuig van een MH17 af te komen.

   • Sorry, ik zie nu pas, bij heel goed kijken op de kleine fotootjes, dat er bij de MH370 sprake is van een witafgedekt raampje links onder de vlag, zoals op dat stuk vliegtuig. En je weet zeker dat dit stuk vliegtuig van de crash site is?.

   • Dit is al twee keer weerlegd, jammer dat de comments op deze site wat onoverzichtelijk zijn. De MRD heeft al jaren geen open raampje meer, de foto’s die voor de vergelijking zijn gebruikt zijn van vroeger. Op recentere foto’s van dit vliegtuig is het raampje dicht. Misleidende info dus.
    Wel zien mensen andere aanwijzingen dat de wrakstukken niet afkomstig zijn van de M17 (o.a. breedte van de ramen).

 26. De SA-11 luchtdoelraket treft niet het doel, maar ontploft 100 meter ervoor en verspreid fragmentatie bommen….

  • Dat zou helemaal mooi zijn, dat betekent dus nog meer destructieve kracht en 100% gegarandeerd explosie omdat de motoren nog branden en de brandstof vrijkomt. Fragmentatiebommen leveren extra trefzekerheid en impact op meerdere plekken. Bekijk de demo filmpjes van de BUK M1 versie 2 maar eens.

   https://www.youtube.com/watch?v=hsgQ83irr0o

   Zo ziet dat er in het echt uit. Een passagiersvliegtuig heeft alleen nog iets meer brandstof dan onderstaand gevechtsvliegtuig…

 27. http://www.npo.nl/nieuwsuur/17-07-2014/VPWON_1220743

  dit is ene uitzending van 17 7 2014

  Bekijk en luister dit eens vanaf 32 minuten hier heeft men al over dat deze vliegtuig is gevolgt.

  die spaanse man van de verkeerstoren had er ook over. Ik vind alles een beetje vreemd eerlijk gezegt.
  Als je vele puzelstukjes in elkaar wilt leggen passen ze na zoveel dagen nog niet helemaal.

  Want als ik de foto’s bekijk is er gewoon niks naar beneden gehaald.

  Het lijkt erop ze heben gevlogen en is daarna van zijn route afgeweken en behoorlijk onder de raders gebleven ,,,,,, en dan de vraag waar is ie geland. Wie heeft deze vliegtuig zien overgaan.

  i

 28. Interessant artikel! Wat ik mis en in mijn optiek zeer opzienbarend is, is het feit dat er rond de 100 specialisten binnen de aids industrie aanwezig waren in het vliegtuig.

  In een klap een compleet team weg met heel veel kennis. De conferentie in Australië staat al maanden, zo niet langer, ingepland en heeft kwaadwillende genoeg tijd gegeven om dit te kunnen voorbereiden (MH370).

  Ook het feit dat er 100 van de specialisten op het vliegtuig zit, wil zeggen dat de trip gecoördineerd is en dat redelijk ver van te voren is gepland. Dan de reis via Kuala Lompoer door naar Australie. Gaan er geen directe vluchten dat voor deze route is gekozen?

  Gezien dit vrijwel ongemoeid blijft (op het noemen van één specialist na) in de msm en een hoop ‘fake’ niet msm websites, lijkt mij daar toch ook een aanknopingspunt te kunnen liggen.

  Werd er iets ontwikkeld, waarbij de big pharma miljarden zal mislopen? Is dat een reden dat ook de niet NWO landen mee doen met dit spelletje, vanwege hun aandeel in de big pharma industrie en eventueel verlies van hun kant?

  Ook Israel heeft een grote rol in de big pharma, is dat de reden voor hun bijna exact geplande offensief omdat ze vanwege het pharma belang op de hoogte waren?

  • Het waren er geen honderd, maar zes.

   • @Diewer / @Denkvoorjezelf

    Ook in het artikel wordt gesproken over honderd gegadigden die zijn uitgenodigd en in het vliegtuig aanwezig waren. Dat er van de honderd 6 prominenten bij zaten neemt niet weg dat het 100 researchers, belanghebbende, etc. zijn die zich binnen de AIDS wereld begeven en deelnamen ‘gecoördineerde’ trip. Ze waren dus alle 100 van enige waarde voor de AIDS wereld. Blijft zeer opmerkelijk…

  • Het artikel is inmiddels gecorrigeerd, het waren er echt zes. Er is ook voor zes mensen een moment stilte gehouden aan het begin van de conferentie.
   Dit is eraan toegevoegd:
   CORRECTION: It has since been determined that six conference delegates were aboard MH17.

 29. Gaan er geen directe vluchten van Amsterdam naar Australie? Alle vluchten van Amsterdam naar Australia gaan met een stop-over (meestal in Azie of bijv. Dubai, maar dan zit je in het tweede vliegtuig 18 uur(!) ipv. de gebruikelijke twee keer 12 uur ongeveer.

 30. Even snel gekeken, en er gaan redelijk wat directe vluchten naar Australië.

  http://www.jetcost.nl/AU/vluchten-australie.html

  Zoals te zien is gaan er amper vluchten met Malaysian Airlines (eentje maar). Is er een optie om eens te achterhalen wie achter de gecoördineerde trip van de 100 specialisten zat, wie betaald heeft, wie achter de organisatie schuil gaat en waarom er niet direct gevlogen is?

  Vaak heeft de big pharma een controlerende rol bij dit soort conventies (controle houden), zal zo’n pharma partij de specialisten hebben uitgenodigd?

  • Je praat bollocks, AlexT, directe vluchten van Amsterdam naar Australie bestaan niet, kijk nog maar eens goed naar je eigen link.

   • En amper vluchten naar Australia met Malaysian Airlines?! Man, het barst ervan! Je praat poep, man. Kom eens terug als je wat meer ervaring hebt met internationaal vliegen naar de andere kant van de wereld.

 31. Raar dat er zoveel naakte slachtoffers liggen en dan denk ik das heel vreemd, want hoevaak komen parachutisten naakt naar beneden aan?
  Okee okee,ik weet het antwoord al; veel te weinig ,,,

 32. Met respect naar de nabestaande heb ik toch paar kanttekeningen.
  Hoe kan het dat de Nederlandse slachtoffers binnen zo een kort tijdsbestek geindentificeerd zijn en waarom gaan de lichamen niet gelijk naar de nabestaanden? Het Australische vliegtuig heeft hopelijk ook hun landgenoten meegenomen?
  Waarom een dag van nationale rouw? Heel mooi en vooral de respect, maar waarom deden we dit niet na de vliegtuig crash in Libië? Daar was alleen een jongen die het overleefde, waarom niet na de ramp met de KLM Boeing op Tenerife? De aanslag in Alphen? De Molukse kaping en so on …
  Mijn vrees is we gekneed worden voor strijd. Ik moet denken aan de film The Wave, of de Duitse versie hiervan Die Welle.
  De Televaag ( ook wel de NSBkrant in de volksmond) had gisteren een artikel over Poetin die feestje met de Fifa vierde, diversen gelovigen kennissen op feestboek waren hier razend over, hoe moet de wereld zich na deze ramp aan ons aanpassen? Als een vliegtuig door Armenische strijders of andere terroristen in Rusland wordt neergehaald rouwen wij dan ook?
  Natuurlijk is het ziek lijken te plunderen.
  Nee we lachen om de verheerlijken van de grote leider in Noord Korea, maar hoeveel anti geluid is er in onze media naast deze site, Niburu en xandernieuws?

 33. http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/mobieltje-mh17-slachtoffer-opgenomen-door-oost-europeaan

  Vooral het stukje over “Volgens journalisten was er geen mobieltje, portemonnee of camera meer te vinden.”

  Ik neem nu het RTLnieuws overgetypte stukje van Telegraaf want ze hebben Jeroen Akkermans daar die deze foto’s heeft gemaakt.

  https://www.flickr.com/photos/jeroenakkermans/14701570642/in/set-72157645790319631 (meer dan 200 euro aan papier geld)

  https://www.flickr.com/photos/jeroenakkermans/14698718101/in/set-72157645790319631 (Samsung telefoon)

  Het stuk gaat over een stem die gehoord is maar niet of het echt een persoon was die opnam (wat kan na een 10km val en niet kapot is) Was het de operator die zei dat het netwerk niet berijkbaar was zoals vaker gebeurt als ik iemand bel in het buitenland die zijn telefoon uit heeft staan. Kan ook iemand zijn geweest die opnam om er achter te komen van wie de telefoon was of gewoon een jatter die dom is….

  Nu naar de

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/22883669/__Stelen_separatisten_hier_een_ring___.html

  Misschien had Timmermans het hier over (geen idee) maar het is duidelijk te zien dat het niet om een ring gaat en ik heb het hele stuk gezien wat daar gebeurt (kan ff de link niet vinden maar was volgens mij van al jezeera) is al heel snel duidelijk dat het gaat om bergen van wat lijkt op medisch materiaal.

  Er is nog veel te veel onduidelijk maar zoveel geschreeuw en vingergewijs……….

  • Ik heb wel ergens gezien, dat een van de ‘rebellen’ een ring vond en ergens inleverde, maar… er wordt zo agressief gereageerd op die mensen, ongelooflijk! Zie ook hier: Hier is sprake van een enorm bedrog: iemand van de ‘rebellen’ vindt een speelgoeddier; daarover worden verschrikkelijke opmerkingen gemaakt in de trant van de telegraaf, maar….. de waarheid is, dat die persoon boos roept aar degenen die kinderen hebben gedood en later gaat bidden voor de slachtoffers en het speelgoeddier inlevert bij de stapel persoonlijke spullen. Al die mensen die zo agressief reageerden: zoals de waard is..?
   http://rt.com/news/174332-ukraine-plane-photo-perverted/

   • Over die knuffelaap walgde ik ook want had het hele fragment gezien en snapte niet waarom mensen zo boos werden op iemand die respect betoog, mensen lezen een kop in de krant en zien de rest niet meer….

  • Ik denk dat dat gewoon een foutje is, veel mensen die geen Engels spreken, weten niet precies het verschil tussen de verschillende aanspreektitels.

 34. Dan die paspoorten nwaar een knap in zit neit 1 maar meerdere die er alle nog goed uit zien.

 35. hoe kan het dan dat er toch mensen hier in nederland zijn, lees vrienden van mij die iemand kennen die op dat vliegtuig zat?? hoe verklaar je dat dan?

  ik weet dat er meer achter zit maar mensen worden boos op mij omdat ik jouw video deel.

  • Omdat ze niet de moeite willen nemen de inhoud te bekijken.

  • @Lisette – Het komt er volgens o.a. MartinVrijland op neer dat de zogenaamde ‘slachtoffers’ deel uitmaakte van een sinister complot. De slachtoffers zouden hebben meegewerkt aan deze False Flag operatie en hiervoor zijn gecompenseerd met een nieuwe identiteit…een nieuw leven…ergens op een onbekende locatie.

   Ze zijn dus wel echt verdwenen maar niet dood.

   Mijn reactie was/is meteen ‘waarom al die moeite?!’, waarom niet gewoon ‘echte slachtoffers’?

   Quote van MartinVrijland: “Het nut zou wellicht kunnen zijn dat je de mensen die hier aan mee werken een soort van ruimte geeft voor hun geweten onder het mom van “we hebben geen slachtoffers gemaakt”.”

   Terwijl de enige reden van deze False Flag operatie zou zijn een oorlog te ontketenen…met natuurlijk veel meer slachtoffers dan een passagiersvliegtuig kan bevatten. Dus hoe het idee ‘van geen slachtoffers maken’ het ene moment belangrijk lijkt…om vervolgens van tafel te worden geveegd klinkt een beetje vergezocht en onlogisch.

   Ook kan ik er maar niet bij, of wil ik er niet bij, dat o.a. de volgende mensen: Rein Specken en zijn vriendin Desiree Zantkuijl dus zouden hebben meegewerkt aan dit verschrikkelijke verhaal en nu ergens een nieuw leven gaan opbouwen (samen met alle andere slachtoffers?).

   Niets van wat er wordt beweerd is onmogelijk…maar…het gaat mij gewoon te ver. Want ik blijf erbij dat ‘niemand’ erbij wint als je deze slachtoffer-figuranten zou laten leven. Misschien alleen de figuranten zelf…en daar stokt de theorie.

   Mijn idee zover is dan ook dat er niets klopt van de beelden en berichtgeving die wij middels de MSM voorgeschoteld krijgen. Als ik de beelden voor me zie van ‘de twee ontklede mannen’, zoals MartinVrijland die bespreekt in zijn video, kan ik niet anders dan concluderen dat die foto’s geënsceneerde fotografie betreffen…dat kan niet anders!

   Maar dat de vermisten/slachtoffers nu ergens een ander leven leiden ontgaat mij geheel. Nekschotje e voila!

   • Bekijk mijn video verslag nu gewoon eens. Ook daarin toon ik echte lichamen.

   • Ik heb jouw video bekeken, van begin tot eind.

   • Maar…beste Martin…ik heb jouw video inmiddels al een keer of 3 aandachtig bekeken en beluisterd, je bent daarin duidelijk en daar ligt het niet aan.

    En zover ik begrijp is jouw stelling:

    Op de rampplek lagen lichamen die op dummy’s leken en er zijn vreemde foto’s van ontklede mannenlichamen die in te goede staat zijn na aan val van 10KM hoogte (en nog wat meer info) dus er klopt iets niet.

    Ik ga hierin geheel met je mee. Geen zorgen, dit zaakje stinkt! 🙂

    Wat ik echter totaal niet begrijp is waarom zoveel moeite gedaan zou zijn om ‘dode lichamen te faken’.

    En zover is de enige reden die hierop ingaat; ‘dat de echte passagiers gespaard zijn omdat er geen ‘onschuldige slachtoffers’ mogen vallen bij een ‘False Flag’ operatie omdat zo het geweten van het brein erachter ietwat gespaard blijft.

    Dat is dus geenszins aan de hand, want er zijn geen ‘onschuldige slachtoffers’ in de ogen van dit soort lieden, wij zijn namelijk allemaal ‘useless eaters’.

    Dus…

    Als er ‘op mensen lijkende dummys’ op de rampplek zijn neergelegd dan is dat omdat?:

    — de ‘echte passagiers’ meewerkten aan de False Flag operatie en zijn gecompenseerd met een nieuw leven in de New World Order die uiteindelijk overblijft. En tsja…’waar halen we dan lichamen vandaan? Doe maar dummy’s!’.

    — de ‘echte passagiers’ ergens in een hangar allemaal een nekschot hebben gekregen omdat deze anders maar in de weg liepen van de uitvoerders van deze False Flag operatie.
    En tsja…’waar halen we dan lichamen vandaan? Doe maar dummy’s!’.

    — Vlucht MH17 helemaal geen passagiers bevatte en de namen die vermeld staan op de passagierslijst zijn verzonnen. En tsja…’waar halen we dan lichamen vandaan? Doe maar die uit Vlucht MH370, die hebben we nog liggen’.

    — De dummy’s en alle in scene gezette foto’s (o.a. die van die ontklede mannen) zijn het resultaat van een zieke fotograaf, uit de Oekraine. Die dacht een slaatje te kunnen slaan uit deze hel. In werkelijkheid was er namelijk niets te fotograferen, dus dan maar iets in scene zetten. Of zoiets(?).

    Je ziet; elke reden die ik hier noem is te absurd voor woorden als je bedenkt dat ‘zij’ ook gewoon ‘echt’ Vlucht MH17 hadden kunnen laten neerstorten/schieten/halen.

    Dat lijkt mij echt geen enkel probleem hebben opgeleverd voor de powers at hand.

    Want het neerleggen van vliegtuigwrakstukken omdat er in het echie helemaal geen vliegtuig is neergestort lijkt mij ook zo vergezocht en een groot risico. Een risico op ongewilde getuigen e.d..

    Dat is het enige dat me ontgaat in de gehele discussie rondom dit verhaal.

    Ook als mensen dan gaan aantonen ‘Truus was echt hoor, die woonde naast ons’, dan denk ik alleen maar ‘waarom zou Truus niet echt zijn?’ en ‘waarom zou Truus niet dood zijn’?

    Vervolgens kun je natuurlijk tot de conclusie komen dat zij niet is neergestort met alle genoemde passagiers van Vlucht MH17 (of Vlucht MH370) maar elders om het leven is gebracht. Maar hoe het ook zij, er is een ‘False Flag’ operatie uitgevoerd…daarvoor is gebruikt ‘Vlucht MH17’…en alle passagiers die vermeld staan op de passagierslijst(en) bestaan echt en zijn uit de weg geruimd…net als spreekwoordelijke ‘Truus’.

    Om af te sluiten met mijn grote vraag:
    Als er ‘op mensen lijkende dummys’ op de rampplek zijn neergelegd dan is dat omdat?

   • Met jpu stelling [citaat] “Dat is dus geenszins aan de hand, want er zijn geen ‘onschuldige slachtoffers’ in de ogen van dit soort lieden, wij zijn namelijk allemaal ‘useless eaters’.” ben ik het niet eens. Er zijn nogal wat mensen nodig om dit complot te bouwen en geheim te houden. Niet allen daarvan zijn echte “archonten”. Frans Timmermans moet en andere politici, maar ook medewerkers die de scene genouwd hebben moeten het gevoel hebben dat ze een “leugen om bestwil” in stand houden (vamwege welk geïndoctrineerd hoger belang dan ook).

   • Okay…ik begrijp wat je bedoeld…

    Maar als jij zegt: “Er zijn nogal wat mensen nodig om dit complot te bouwen en geheim te houden. Niet allen daarvan zijn echte “archonten”.

    Juist omdat er nogal wat mensen nodig zijn zeg ik dat het mij vreemd in de oren klinkt om mensen die er ongewild of zelfs gewild bij betrokken zijn geweest te laten leven. Dat er zoveel mensen bij worden betrokken, waarmee ik voornamelijk ‘de passagiers’ bedoel, levert toch alleen maar meer risico’s op?

    Dat mensen zoals Timmermans hun ‘te verwachten rol’ spelen is niet meer dan logisch. Daar hoeft niet eens rekening mee gehouden worden, dat is niet meer dan ‘volgens het boekje’. False Flag of niet.

    En met: ‘medewerkers die de scene gebouwd hebben moeten het gevoel hebben dat ze een “leugen om bestwil” in stand houden’ kan ik best een eind meegaan. Maar dat in de huidige gevallen, Vlucht MH370 en MH17, bijna 600 passagiers, ‘medewerkers die de scene hebben gebouwd’ en wie al nog meer betrokken zijn bij deze False Flag operaties en dit allemaal lekker geheim houden lijkt mij onwerkelijk.

    Ik weet niet precies van de hoed en de rand betreffende alle genoemde passagiers…maar er zullen vast mensen tussen zitten die ‘kinderen’ hebben achtergelaten…zouden die hebben besloten ‘ach, onze kinderen, we hebben nu een hoger doel!’. Dat lijkt me ook sterk.

    Het ‘hogere doel’ moet dan iets levensbedreigend zijn…waardoor mensen zulke beslissingen kunnen/moeten nemen.

    Dat van bijna 300 passagiers ’40 wetenschappers’ in leven worden gehouden kan ik nog begrijpen. Deze wetenschappers worden vervolgens onder bedreiging met de dood van hun hele stamboom aan het werk gezet of zo (ik kijk veel films).

    Maar waarom ‘Trudy en Frits’ gespaard zouden zijn kan ik gewoon niet helemaal bij. En dit voornamelijk met het oog op het risico van het uitlekken van het geheel…misschien niet eens omdat ze ‘dood’ moesten.

    Of is er voor ‘uitlekken’ geen gevaar omdat ze allemaal vertoeven in de ondergrondse wereld bij het eiland Diego Garcia? Of elders natuurlijk…En pas weer daglicht zien als de NWO een feit is?

    Want je stelt aan de ene kant dat het niet allemaal ‘archonten’ zijn en dat er ook ‘gewone mensen’ bij betrokken zullen zijn en dat dit de reden is dat passagiers niet gedood hoeven zijn. Maar aan de andere kant is het schijnbaar bedoelde gevolg een 3e W.O…met miljoenen doden. Dus who cares about 2x 300 passagiers?

    Ook het noemen van ‘de verdwenen Ebola expert’ doet dan toch anders vermoeden? Het sparen van mensenlevens of hier enige emotie bij hebben lijkt mij daarom te vergezocht.

    Toch?

 36. Wat ik ook frappant vind is dat de meeste mensen aan boord allemaal nieuwe schoenen hebben. Op foto’s van Jeroen akkermans, staan er drie gloednieuwe schoenen naar elkaar op een puinstuk. Daarnaast ligt bijna al het losse puin op een groter stuk en ligt er daarnaast bijna niets. Zouden ze alvast netjes opruimen daar?
  Ook het idee dat bijna geen lijkwagens gekoeld zijn, als ik ff zo gauw google, dat die lijken dan in de zakken en normale kisten dan al lekker aan het ontbinden zijn, dan moet het tijdens die rit niet uit te houden zijn geweest in de lijkwagens. Ook het vervoer van lijken in de lucht lijkt meestal niet met een gewone lijkkist te gebeuren.

 37. Interessant… zullen de slachtoffers wel degelijk vermist worden maar dus niet teruggekomen zijn naar nl? Want weet van meerdere nabestaanden dat zij toch echt personen missen.. worden deze ook voor de gek gehouden en dat deze mensen toch allemaal naar eindhoven zijn gekomen met de gedachte hun dierbare(n) ‘op te halen’?

 38. wat klopt er niet

  op de foto zien we te lezen op 1 van de brokstukken, het laatste deel van het registratie nummer, namelijk RD

  http://www.niburu.co/images/2014/juli/ma7.jpg

  dit komt overeen met flightradar 9mmrd
  http://www.flightradar24.com/reg/9mmrd

  maar het komt niet overeen met de laatste foto van cor pan, waar de code eindigd op RC

  https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10409688_465419050262262_114194042050554154_n.jpg

  facebook van cor pan
  https://www.facebook.com/cor.pan.7?fref=ts

 39. ps het vliegtuig dat cor pan fotografeerde in amsterdam, vliegt nog steeds rond;

  http://www.flightradar24.com/reg/9mmrc

 40. Oorlog is wat ze willen. En het slaafje van Amerika, genaamd Neeederland doet vrolijk mee en danst naar de pijpen van de NATO en Brussel.

  Washington Is Escalating the Orchestrated Ukrainian “Crisis” to War

  http://www.paulcraigroberts.org/2014/07/24/washington-escalating-orchestrated-ukrainian-crisis-war-paul-craig-roberts/

 41. Wordt (nog) niet op tv verteld.

  Government of Ukraine Collapses

  http://www.paulcraigroberts.org/2014/07/24/government-ukraine-collapses/

 42. Propaganda kunnen de politici’s in Nieuw Zeeland ook heel goed.

  Allemaal maar die reet van de meester spindokters/leugenaars uit Amerika/Washington/Obomba likken.

  New Zealand parliament backs anti-Russian campaign over MH17 disaster

  http://www.wsws.org/en/articles/2014/07/25/nzuk-j25.html

 43. Sweet Home Alabama BOOM BOOM BOOM!!!!!!

  Hier zit ik en schrijf ik!

 44. Mijn eerste spokerij hier ; gegroet beste mensen 🙂

  Toen het bericht naar buiten kwam dat dat vliegtuig verongelukt was – hoe vreselijk ook – ik was allerminst geschokt. Maanden eerder al verwachtte ik zo’n jobstijding ; je kon er gewoon op zitten wachten. Want wie profiteert er nu van? Niet de seperatisten en ook niet Rusland, wel Kiev die, om verder uit de trog van de EU te kunnen eten, hun zaakjes in eigen land op orde moeten hebben. Dus ook Brussel, die voort willen gaan de Oekraine leeg te roven. En natuurlijk ook de oorlogshitsers aan de andere kant van de oceaan, die de Oekraine vol willen zetten met het allermodernste wapentuig – en openlijk aansturen op een regimewisseling in Rusland. En nu zouden de seperatisten (met hulp van Rusland) willens en wetens een lijnvliegtuig uit de lucht knallen? Erg ongeloofwaardig!

 45. Stick Your New World Order Up Your Arse!

 46. Speciaal voor die swapichou drollen,want die speuren deze site alleen maar af om vervolgens alle waarheidsonderzoeken kapot te schrijven.
  Iets anders kunnen die swapichou strontvliegen namelijk niet.

  Daarom vind ik het eens terecht dat swapichou door de stront gehaald moet worden.

  Swapichou-ers are assholes. :mrgreen:

 47. Nu is er weer een foto opgedoken die wel een raam heeft onder de vlag.
  Snap er niks meer van..

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/mh17/22899357/__OVSE_wil_drones_inzetten_in_Oekraine__.html

  Waarom deze foto bij dit bericht???

 48. Australische nabestaanden zijn op de rampplek.. Het laatste stuk gereden door locals. http://www.nu.nl/buitenland/3838020/eerste-nabestaanden-aangekomen-rampplek-mh17.html
  Pomidom op eigen houtje.. En NL onderzoekers komen het terrein niet of nauwelijks op. Tuurlijk.

  • Dochter Australische nabestaanden is Duitse op de passagierslijst?

 49. ‘Zwarte doos bevestigt raketinslag MH17’

 50. paspoort met een geponste gat er in kom ik niet in een vliegtuig. Oude paspoort neem ik ook niet mee op vakantie. Heel apart.

 51. Mijn theorie:

  Raket afgevuurd. knalt tegen linker vleugel aan, die is dus massaal vernietigd. Komt een gat in de romp waar de vleugel zat en luchtdruk begint te dalen mensen worden misschien uit het vliegtuig geslingerd die vlakbij de vleugel zaten. zijn dan al bewusteloos geraakt van het lage zuurstofgehalte. Rest van het vliegtuig flikkert kapot op de grond. De andere vleugel is o.a. in de lucht ook afgebroken en ergens anders neergekomen. Zou het zo kunnen zijn gegaan?

 52. Vreemd genoeg heeft niemand van de passagiers nog gebeld naar iemand?
  immers volgens Boeing, was dit eind 2013 voor iedereen mogelijk zie :
  http://tweakers.net/nieuws/84523/boeing-maakt-bellen-in-vliegtuigen-mogelijk.html
  Ook kwam ik een interessant interview tegen met Dick Berlijn, de hoogste pief van de militaire strijdkrachten
  http://www.indigorevolution.nl/False-flag-MH17-gedaan-met-Elektronische-Oorlogsvoering.html
  Het gesprek: http://www.indigorevolution.nl/jachtmaatjevanruttelegtuit.mp3

  Overigens zijn er inderdaad vele facebook profielen opmerkelijk,
  vele zijn voor het laatst,rond september/oktober 2013 veranderd vaak met een nieuwe profielfoto. ook opmerkelijk een voorbeeld :
  Annemieke Hakse https://www.facebook.com/annemieke.hakse?fref=ts
  haar laatste post verjaardag,daar word ze door 7 mensen gefeliciteerd, niemand van die mensen hebben iets van een rouwfoto in hun profiel, er is er zelfs 1 bij die gewoon op die dag de 17de en dagen erna, niets over de ramp schrijft, maar wel over de Hamas:
  https://www.facebook.com/nienke.meek.5?fref=ufi
  ook bij haar zoon Steven Noreilde, totaal niet aan steunbetuigingen te zien, en vreemd genoeg hebben beide geen connectie, met partner en vader Jan Noreilde. Tja blijft vreemd allemaal

 53. Op Mh17 False Flag reageert soms iemand onder de naam Margriet Bloempje.
  https://www.facebook.com/lotus.bloem.3?fref=ufi

  Ik heb haar facebook een beetje gecheckt en die komt erg vaag over.
  Op haar coverfoto zie je een zwarte kat ,een oog en een vlinder (mK Ultra).Als ouder staat helemaal onderaan Mineke Pranger.
  Als je alle Prangers gaat bekijken kom je heel veel honden tegen en maneges. Manege SCHOORL komt ook voorbij.Nu moet er bij velen hier een belletje gaan rinkellen.

 54. Goed doorzien Kim.
  Bij mij rinkelen alle belletjes toch al sinds ruim 2 jaar geleden.

  De machtselite zullen hun false flag nooit toegeven al draagt de mens duizend bewijzen aan.

  Dit is waar het uiteindelijk bij hun om gaat:

  WWIII (Zionism versus Islam) was pre-planned long ago as a fake final battle of “Gog and Magog”; the actual “Gog and Magog” occur after the Millennium (Dan 7:14; Rev 20:7). Sufi mystic, Sheikh Imran Hosein proclaiming all religions must worship Allah; Allah is the Assyrian moon god Sin; Lucifer is the “Man of Sin”; the UN Planetary Initiative states “Nobody shall enter the New Age unless he or she accepts a Luciferian Initiation. Count me out!
  What makes 2014 different? First: ISIS “Throne” leader Abu Bakr Al Baghdadi, the self proclaimed worldwide Caliph (Chief) of Islam is armed by the US and Russia. WWIII is a pre-planned certainty. The Russian Bear became a Bear Cub at the Sochi Olympics; Russia re-born. Second: “In 700 years the Laurel (Crown of Green Man/Bacchus/Dionysus) will grow green again”- Cathar Perfecti. International Banker (Poor Knight of Christ) Jacques DeMolay was executed 3/18/1314; this is a big deal to Luciferians. WWIII will lead to the a worldwide Luciferian Initiation, an “Arab Spring”. A “Muslim Brotherhood” (Muslim=To Submit); built on a “Solid Foundation” (al-Qaeda) in accordance with Zoroastrian (Star Seed=Lucifer’s Children) Religion, enforced by the US military and false Christianity (modern day Assyria/Solar Cult). The Vatican (Divining Serpent) City under the Jesuit (To Deceive) General Adolfo Nicolas controls the Papacy, Freemasonry (Controls Anglican, Protestant and Baptist), Sabbatean Frankists (Fake Jewry ie Talmud, Zohar, Kaballah) and Hashshishim (Sufi/Muslim). The City of London (London=New Troy) aka “New Jerusalem” controls Real Estate and Banking. Washington DC controls Military and Intelligence. The Mormon Church is a big Intelligence part.
  WWIII is about worldwide implementation of Sharia and Noahide Law.

  A Luciferian Planetary Initiation requiring the formal rejection of Jesus Christ and acceptance of Lucifer.

  Het verwerpen van het al 2000 jaar oude geloof in Jezus/God en het aannemen van het geloof van lucifer/engel des lichts/satan.

  http://www.theresnothingnew.org/index/WWIII_Updates

 55. Peter B. Meyer is ook wakker.

  Het verschrikkelijke ongeluk met de vlucht MH17 vereist de ware daders op te sporen.Deze false flag heeft grote gelijkheid met de 9/11 false flag, die werd georkestreerd om het volk van A tot Z te controleren en van haar vrijheid te beroven onder het mom van meer veiligheid.

  De bevolking wordt bedrogen en belogen. De zichtbare leiders die iedereen kent zijn niets anders dan marionetten die vanuit het duister worden bestuurd.

  https://www.doijerkalff.nl/marktnieuws/economische-terreur/2014/07/25/

 56. The Video Report Deleted by the BBC – ENG SUBS

  • F*ck the jewish controled youtube.

   Opnieuw dan maar weer.

 57. We No Speak Americano :mrgreen:

 58. Offensief President Porosjenko’ om bewijs te vernietigen. Rutte, Timmermans en Marechaussees doen niets’.

  http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/07/28/offensief-president-porosjenko-om-bewijs-te-vernietigen-rutte-timmermans-en-marechaussees-doen-niets/

 59. Dat Allah een maangod zou zijn, is regelrechte Christelijke propaganda maar dat moet iedereen maar voorzichzelf uitzoeken wan daar kan je over blijven discussieren.
  http://www.cie.ugent.be/bogaert/bogaert26.htm

  Een paar weken terug was er een schietpartij in Houston.Google maar even Cassidy Stay Hoax.
  Alle tekenen wijzen ook hier naar een Hoax.
  Cassidy Stay en haar familie hoorden bij de Mormonen kerk( Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen …)
  Robbie Parker de crisis acteur bekend van Sandy Hook kwam uit Utah (wonen vele Mormonen)
  Dus ook hier zie je weer zo´n innercircle groep aan het werk.

 60. Breaking: Russian Satellite Imagery on MH17 (Black Box and New Evidence)

  Black Box Proves Missile Didn’t Do It

  http://www.veteranstoday.com/2014/07/27/notes-on-mh17/

 61. 274 postings bij topic’mysterieuze telefoonlijst’,vandaar dat youtube niet goed werkt meer daar.
  Ik zal het hier posten.

  MH17 – Operation Gladio 2.0?

  http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/europa/counter-intelligence-part-iii-the-strategy-of-tension/

 62. Ron Paul – End Torture, Shut Down the CIA! – 7/28/14

 63. Russia Blames CIA For MH17 As Kerry Arrives In Cairo

 64. Meet John Kerry, Skull and Bones Ambassador

 65. John F Kennedy: Exposing Secret Societies – The Illuminati, Freemasonry, Skull & Bones, Zionism

 66. The Secret Meaning of Number 322 Skull and Bones Illuminati Code Revealed

 67. Understanding the NWO Agenda

 68. Europe in 2029 ??

  • Nee, dat geloof ik niet. Want Fascisme EN Communisme EN Kapitalisme zijn anti-theses die op zich niet kunnen bestaan zonder een tegenstander. Als ‘ze’ echter een globale orde willen, dan kan die op globaal niveau niet bestaan. Daarom zie je dan ook dat Rusland en China een shot Kapitalisme hebben gekregen en wij (US en Europa) een shot communisme. Wat wij echter in het Westen niet geweten hebben toen wij VOOR de tweede wereld oorlog ons lieten meezwepen door de anti-communisme rhethoriek van de Pacelli Paus, dat het Vatican ook dik in het Russische experiment zat. Maar dat was via de JS generaal Ledochowski. Toen hij in 1942 overleed trok de Pacelli Paus de macht volledig naar zichzelf toe en benoemde geen nieuwe JS Generaal. Maar dat hield niet tegen dat de Russische elementen in de curia gewoon hun tijd afwachtten. Dat deden ze met de Roncalli Paus.

   Wat grappig is, als ze nu de koude oorlog nieuw leven in willen blazen, is point blank toegeven dat hun hele project van de laatste 20 jaar is mislukt.

   Ze herhalen bovendien geschiedenis niet door het op dezelfde plek in dezelfde vorm te herhalen. Laten we wel wezen. De echte makers van Nazi Duitsland – de Knights of Malta – hebben zich sindsdien in feite achter de facade van de anti these zich verscholen, en dat was helaas voor ons Nederlanders ons land diep verscholen achter de stadhouderspogingen van de Prins Gemaal. Een nieuw fascisme zal zich veel eerder laten vormen door veel dingen, die we juist deze laatste jaren in Nederland hebben gezien. En wat prijkt er op de Oranje Vlag van Willem Alexander? Het Malthezer kruis? En wat blaten de media marionetten als ze op het nieuws de vlag van Beatrix en Willem Alexander vergelijken? “Precies hetzelfde!” Heel misleidend, want niemand verwacht dat van dat Liberale Vrije Nederland. Wij zijn de dragers van nieuwe fasces. De totale regelzucht, tot in het kleinste detail uitgewerkt en nu ook de totale controle van de emoties van het volk. En wie ziet het en heeft het in een speech heel duidelijk verwoord toen hij hier was? Putin…

 69. Beste mensen,

  Waar zijn de zgn overleden/omgekomen Nederlanders (en de slachtoffers uit alle andere landen) dan ?
  Worden ze ergens vastgehouden ? Zijn ze nadien om ‘t leven gebracht ?

 70. Zullen ze leuk vinden.

  Kiev must publish record of MH17 communications with traffic control – Russia

  http://rt.com/news/181300-mh17-flight-record-public/

 71. The Ukraine, Corrupted Dutch Journalism, and the Atlanticist Faith in ‘Tokkie’s- Propaganda’.

  http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/08/18/the-ukraine-corrupted-dutch-journalism-and-the-atlanticist-faith-in-tokkies-propaganda/#more-24560

 72. Why Have the Media and Obama Administration Gone Silent on MH17?

  http://www.informationclearinghouse.info/article39449.htm

  Euh, omdat het een false flag operatie was die nodig was om de derde wereld oorlog aan te wakkeren?
  Nu deze false flag wereldwijd geëxposed is hier in de alternatieve media,moet de CIA-ISIS maar properen alsnog het lont aan te steken.
  Dus gaan wij in deze alternatieve media die CIA ISIS ook geheel ontmaskeren om zo die derde wereld oorlog proberen te voorkomen.
  Ze weten zometeen van gekkigheid niet meer welke konijn ze nog uit hun hoed moeten toveren om het volk weer voor te liegen.

 73. Televaag flikt het weer.
  Ik zei het gister ook al,eenmaal een leugenaar blijft liegen zelfs als hij betrapt wordt op z’n leugen.
  Grote kop bij de Telegraaf gisteren: “MH17 is neergehaald door Russen”.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8344:mh17-en-de-telegraaf-flikt-het-gewoon-weer-video&catid=20:het-complot&Itemid=33

 74. Eerste conclusies onderzoek MH17 duiden op schuld Oekraïne, niet Rusland

  De geloofwaardigheid van de EU, de VS, de NAVO en ook de Nederlandse regering heeft in ieder geval een enorme deuk opgelopen, zeker als bedacht wordt dat de Russische regering tot nu toe de enige is die vanaf het begin af aan heeft aangedrongen op volledige openheid van zaken.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/09/Eerste-conclusies-onderzoek-MH17-duiden-op-schuld-Oekrane-niet-Rusland

 75. Opzouten met die westerse propaganda op tv en alle Nederlandse dagbladen.

  BOOM! Kiev Caught Plotting Crash of Malaysia Flight MH17 , Before It Happened!

 76. Blijf deze info verspreiden,beste mensen en laat jullie niet weer in slaap sussen of de zoveelste keer het tv-krant-radio-MSM rad voor de ogen draaien.

  MH17 FULLY EXPOSED!! You Won’t Believe The SHOCKING TRUTH About the Ukraine FALSE FLAG

  • Wat er allemaal vooraf ging in de aanloop naar de MH 17 false flag.

   Oekraine wat u niet wordt verteld

  • MH17 Uitspraak: Overtuigend bewijs wijst naar VS-EU-Kiev Cover-up van een mislukte False Flag operatie.

   http://www.odvn.nl/?p=117

 77. Ach ja,ik weet al lang waar het allemaal om draait.

  NATO vs BRICS. NATO vs SCO. NATO vs Global South. Therefore, NATO Attacks!

  Daarom was die MH17 false flag aanvankelijk ook opgezet.

  http://www.4thmedia.org/2014/09/nato-vs-sco-nato-vs-brics-nato-vs-global-south-therefore-nato-attacks/

 78. Een kat in het nauw maakt rare sprongen.Nato maakt dus nu rare sprongen!
  Nato is afhankelijk van de dollar.
  De dollar heeft alleen maar schulden gebracht waar de mensheid nooit van z’n leven uit kan komen.Wat als de dollar crasht? Orde uit chaos??
  Wereldwijde paniek,terwijl een crash ook een bevrijding en opluchting kan zijn.
  De rijken worden rijker,de armen worden armer.
  Eigenlijk is dit systeem complete waanzin!! Dit kunnen alleen psychopaten verzinnen die mensen willen onderdrukken.
  Waarom zou de mens niet volledig GRATIS kunnen leven?Leven dieren ook niet gratis in de natuur?
  Nooit meer rekeningen,alles gratis produceren en gratis ruilhandel zonder onderlinge jalouzie. Wat je kunt missen,dat ruil je of geef je gratis weg. En wat je nodig hebt krijg je gratis of krijg je op iets wat van jezelf was ingeruild.
  Denk daar maar eens over na.

  Anyway:

  NATO Dead: Dollar Wrecked

  http://www.gold-eagle.com/article/nato-dead-dollar-wrecked

 79. En wanneer iemand niets heeft om te ruilen,dan deel je gratis.
  Iedereen is gelijk en alle grondstoffen op aarde behoren voor ieder mens gratis toegankelijk te zijn.

 80. Why you have to pay to live on a planet you where born on?

 81. `Ukraine fully responsible for MH17 crash’

  http://bdnews24.com/world/article849925.bdnews

 82. Defense Minister: Malaysia Might Have More Details on MH17 Crash Before July 2015

  MOSCOW, September 10 (RIA Novosti) – Malaysia will be able to get “some” results of MH17 inquiry before July 2015 if all resources are pulled, Malaysian Defense Minister Hishammuddin Tun Hussein said at a press-briefing in Moscow on Wednesday.

  http://world.einnews.com/article/223074791/Ez6tZP2SFNFfDyST

 83. Drie ooggetuigen, allen burger, hebben onafhankelijk van elkaar tegenover het BBC-programma Panorama verklaard dat Russen het Buk-luchtdoelraketsysteem hebben bediend waarmee het toestel uit de lucht is geschoten.

  Yeah right!

  Revelations of German Pilot: Shocking Analysis of the “Shooting Down” of Malaysian MH17. “Aircraft Was Not Hit by a Missile”

  http://banoosh.com/blog/2014/09/10/revelations-german-pilot-shocking-analysis-shooting-malaysian-mh17-aircraft-hit-missile/

 84. Het rapport (doofpot)

  Er zijn metalen voorwerpen gevonden in de lichamen van de bemanning. Die worden nu onderzocht en kunnen meer duidelijkheid geven.

 85. Weten we het nog?

  Ukrainian Su-25 fighter detected in close approach to MH17 before crash

  http://rt.com/news/174412-malaysia-plane-russia-ukraine/

 86. Evidence Conclusive: Ukraine Military Shot Down MH17 In False Flag Operation

  US And Ukraine Fabricated Evidence To Blame Russia And The Rebels

  http://www.storyleak.com/evidence-conclusive-ukraine-military-shot-down-mh17-in-false-flag-operation/

 87. Nog meer om te bestuderen,want de MSM doet het toch niet.

  No ‘Buk’ Missile Ground-Shot

  http://www.washingtonsblog.com/2014/08/evidence-now-conclusive-2-ukrainian-government-fighter-jets-shoot-malaysian-airliner-buk-missile-ground-shot.html

  Ik hoor de wereld nog roepen gelijk na de aanslag: De russen hebben die kist neergehaald met een een raket.
  Toen begon het gedonder en de anti Rusland campagne.De MSM krijgt opdracht van onze corrupte staatshoofden. Doet de MSM dit niet,dan volgen er ook sancties voor de MSM. Dat begrijpt toch ook wel iedere leek.
  Pleur toch op met die onzin beste MSM.

 88. Weapons

  The wings have ten pylons for carrying a range of air-to-air and air-to-ground weapon systems selected for the mission. Air-to-ground missiles include Kh-23 (Nato codename AS-7 Kerry), Kh-25ML (AS-10 Karen) and Kh-29l (AS-14 Kedge). The air-to-air missiles carried on the smaller outboard pylons are the R-3S (AA-2D Atoll) and the R-60 (AA-8 Aphid).

  The aircraft can be fitted with UB-32A pods for 57mm S-5 rockets, B-8M1 pods for 80mm S-8 rockets, S-24 240mm guided rockets and S-25 330mm guided rockets.

  The Su-25 can be armed with 350kg-670kg laser-guided bombs, 500kg incendiary devices and cluster bombs.

  The aircraft’s twin-barrel gun, the 30mm AO-17A, is installed in the underside of the fuselage on the port side. The gun is armed with 250 rounds of ammunition and is capable of firing at a burst rate of 3,000 rounds a minute. SPPU-22 gun pods can also be installed on the underwing pylons. The pods carry the GSh-23 23mm twin-barrel guns, each with 260 rounds of ammunition.

  http://www.airforce-technology.com/projects/su25/

 89. Sukhoi Su-25 ” Frogfoot” Ukrainian Air Force | 299th BrTA

 90. Morgen is het 9-11. 13 jaar geleden werd er een false flag gepleegd op de twin towers. Die aanslag werd al jaren voor de aanslag op verschillende manieren aangeduid.
  Niemand keek er na.
  Na die twin tower false flag zijn er meerdere false flags uitgevoerd.
  Alles om de privacy van mensen maar steeds meer in te perken en om angst te zaaien zodat uit chaos de NWO definitieve gestalte kan krijgen.
  Wat staat er morgen te gebeuren?
  Laat ons hopen dat er morgen niks gebeurd en dat het volgende bericht niet waar is.

  RED ALERT: Freedom Tower Rigged for Nuke Attack on 9/11 Anniversary

  http://beforeitsnews.com/alternative/2014/09/red-alert-freedom-tower-rigged-for-nuke-attack-on-911-anniversary-3026468.html

 91. Does Obama Plan To Announce the Bombing Of Syria On the Eve of the 9/11 Anniversary?

  http://www.globalresearch.ca/does-obama-plan-to-announce-the-bombing-of-syria-on-the-eve-of-911-anniversary/5400873

 92. Kijk hoe gehersenspoeld de wereld is.

  Iedereen is bang of is op z’n hoede voor terroristen en boemannetjes.
  Veiligheidsmaatregelen zijn nog nooit zo scherp geweest.
  Als iemand al een scheet laat dan breekt er paniek uit. Net zoals toen die damschreeuwer.

  Wat de massa maar niet begrijpen wil is dat deze zogenaamde terroristen en boemannen allemaal gestaged zijn door de satanische power-elite/schaduwregering in control. Zij zijn dus de werkelijke terroristen omdat zij daar draaiboeken voor hebben bedacht.
  Zij mindfucken de massa met hun vieze propaganda tv.

  Daarbij hebben ze jaren geleden idiote wetten geschreven zoals die patriot-act waarvan Obama nu de orders mag geven vanuit zijn Obama administration.
  Wat een psychopaat die Obama en zijn voorgangers,als je het mij vraagt.

  Terror and the Patriot Act of 2001, Implemented in the Immediate Wake of 9/11

  http://www.globalresearch.ca/terror-and-the-patriot-act-of-2001-implemented-in-the-immediate-wake-of-911/5400910

  • Wij hoeven geen angst te hebben voor teroristen maar eerder voor de overheid en hun aanhang en met die aanhang bedoel ik de elite en hun verraders

 93. Hoe kan het eigenlijk dat van het 2de vliegtuig maar een of twee film stukjes zijn .
  Hoeveel mensen hebben het 2de vliegtuig daadwerkelijk gezien ??
  Of hoorde de filmer bij het verhaal om tegen de mensen te zeggen dat er nog een vliegtuig in het 2de gebouw was gevlogen wat ze dan ook maar aannamen omdat de filmer het gezien en gefilmd heeft ??

  • Er moeten gezien de ernst van het evenement toch veel meer films zijn ??

 94. 179e posting. Op naar de 200? 🙂

  MH17 Crash een valse vlag

  http://finalwakeupcall.info/blog/2014/09/11/mh17-crash-een-valse-vlag

 95. Zo,en nu naar bed. Laatste posting van mij weer voor vandaag.

  9/11: The Mother of All Big Lies

  http://www.veteranstoday.com/2014/09/10/911-the-mother-of-all-big-lies/

 96. Vandaag in AD: anonieme opdrachtgever looft 30 miljoen uit om tongen los te maken bij informanten.

  • Misschien heeft Frans Timmermans nog behoefte aan een extra bonus.

 97. Ik ben en blijf van mening, dat de MH17 en de MH370 hetzelfde vliegtuig is.
  Martin, wat is jou mening hierover?

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close