Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Wat is de relatie tussen het blog Barracuda, Micha Kat en Pieter Lakeman?

Wat is de relatie tussen het blog Barracuda, Micha Kat en Pieter Lakeman?

Een weblog dat al sinds jaar en dag kritisch schrijft en dat wel bekend zal zijn bij de meeste lezers die de alternatieve media al langer volgen, is het blog Barracuda. Dat blog lijkt kritisch te zijn naar alles en iedereen in de alternatieve media, maar wil in enkele gevallen niet helemaal tot op het bot gaan. Nooit wist iemand te achterhalen wie de eigenaar van dit blog is. Alleen de dame die altijd te zien is op de filmpjes van We Are Change Rotterdam (Maria van Boekelen, voormalig Occupy activiste) wist mij tijdens de rechtszittingen van de stichting de Roestige Spijker te vertellen dat zij wel wist wie er achter Barracuda zat. Ze wilde mij die naam echter niet geven toen ik haar meldde dat ik dit aan het onderzoeken was. Opmerkelijk. Barracuda maakt vrijwel alles wat ik schrijf belachelijk en doet dit ook bij andere schrijvers in de alternatieve media, maar bij sommigen lijken de graafwerkzaamheden minder diepgaand te zijn dan bij anderen en blijft de kritiek tot wat plaagstootjes. We Are change Rotterdam komt dan ook nauwelijks aan bot in de kritieken van Barracuda. Een blog dat eigenlijk min of meer uit Barracuda ontstond is het blog Swapichou. Gezamenlijk zijn deze blogs voor behoorlijk wat beschuldigingen, smaad en laster aan mijn adres verantwoordelijk.

Al een tijdje had ik de indruk dat de genoemde blogs de door mij ontmaskerde Micha Kat ogenschijnlijk aanvielen, maar nooit echt datgene brachten wat daadwerkelijk schadelijk voor hem was. Bij mij gingen ze echter tot de meest vreselijke praktijen over. Micha Kat viel in 2014 door de mand toen hij bleek samen te werken met een veroordeeld afperser, iemand die zelf kinderen drogeerde om ze voor de camera te laten misbruiken door hooggeplaatsten ten bate van afpersing: Jack Abramoff. Dit alles moest het grote belang dienen in de zaak tegen vermeend pedofiel Secretaris Generaal van justitie Joris Demmink. Kwaad met kwaad vergelden noemde Kat dit in een radio uitzending van 4 april 2014.

Ik kon mij de afgelopen jaren niet aan de indruk onttrekken dat de gecontroleerde alternatieve media haar eigen ‘controlled opposition’ in het leven had geroepen, waarmee iedere speler die niet in het veld hoorde er uitgewerkt moest worden door smaad- en lastercampagnes op te zetten. Daarmee hou je die gehele tak van sport lekker in eigen beheer. Tot nu toe kwam ik niet veel verder dan dat één van de mensen achter het blog Swapichou, Jeroen Hoogeweij, praktisch om de hoek woonde bij Micha Kat in Schiedam. Nadat dit was ontdekt is Jeroen vrij snel verhuisd. Jeroen werkt duidelijk voor de staat, zo blijkt ook uit het feit dat hij keurig in het bezit is van een rijkspas. Over Barracuda was tot nu toe niets bekend. Daarin is nu verandering gekomen.

Vandaag ontdekte ik dat de broncode van de site Barracuda het advertentie IDnummer van Google adds laat zien. Na een zoekactie op Google ontdekte ik na een tip dat dit nummer overeenkwam met de advertentiecode van een andere website, namelijk die van hd-technieuws.net. Google Adds koppelt een dergelijke code aan jouw persoon. Hiervoor moet je allerlei officiële documenten invullen en de code krijg je na goedkeuring per post toegestuurd. Dit maakt het dus praktisch onmogelijk om hierin te frauderen. Je kunt hooguit een andere website verzoeken jouw code te gebruiken, maar de code is zeker aan jouw Google account en aan jouw bankrekening nummer gekoppeld. Zoals u ziet is de contactpersoon van hd-technieuws.net de heer Jan Libbenga. Dat is dan ook de man achter Barracuda.

Een interessante ontdekking, want Jan Libbenga blijkt in goed contact te staan met de man die de DSB bank een kopje kleiner maakte, Pieter Lakeman. Hij schreef zelfs een boek over Lakeman met de titel ‘Pieter Lakeman, de terriër‘. En wat blijkt, diezelfde Pieter Lakeman is nogal close met Micha Kat, zo vertelde hij mij toen ik hem trof op Utrecht Centraal station enige tijd geleden. Micha Kat blijkt druk bezig te zijn in een nieuw project met Pieter Lakeman, namelijk in de vleesbusiness. Daar richten ze hun pijlen inmiddels op het accountantskantoor KPMG in relatie tot vleesbedrijf Weyl uit Enschede. Pieter Lakeman is dus een belangrijke naam en lijkt erg close met zowel Micha Kat (met wie hij in 2010 een boek schreef) als Jan Libbenga. Het doet op zijn minst vermoeden dat Libbenga en Kat elkaar dus mogelijk goed kennen. Het wordt steeds duidelijker hoe het spel gespeeld wordt: een groot deel van de alternatieve media is gecontroleerde oppositie en deze hebben hun eigen oppositieblok gecreëerd die iedereen zwart moet maken die niet in het spel hoort; de onafhankelijke schrijvers.

Bron linkvermeldingen: barracudaRijnmond.nl, frontierworld.nl, nieuwsamsterdam.nl, bol.com

468 ad

49 Comments

 1. Haha, die Barra 🙂

  Wat een zak hooi zeg……een door de Staat betaalde kwast om wat disinfo te verspreiden. Anoniem, natuurlijk. Echt een journalist zoals we die kennen uit de MSM.

  Coole scoop Martin 🙂 Barra zal wel snel klaar zijn nu.

 2. Met recht een hoernalist. Wat een pisvlek!!!

 3. Lakeman staat er behoorlijk gekleurd op.

  DSB moest weg van de Nederlandsche Bank, wiens taak het is de markt vrij te houden van concurrenten voor het GrootKapitaal dat de GrootBanken bezit.

  Dit versterkt de indruk dat Lakeman hun executeur was.

  • ‘Hitman’ is misschien een passender woord…

 4. De foto in het artikel valt een beetje weg. Dit is dus Jan Libbenga aka Barracuda die ons “domdenken”met zijn mondsnoerende logica bestrijdt. Nu zal hij wel stil worden.
  Image and video hosting by TinyPic

  • Ik zie die Jan Libbinga aan die kop te zien ,ook wel in een gewaad staan naast Jeroen. Samen verbonden door bloed broederschap.
   Beetje een Necronomicon hoofd, satansbijbeltje in de kast, Crowley boeken .
   Misschien is Kat ook wel Oto, die spelen graag een chaos spelletje, low magick.
   Een keer goed de Oto onder de loep nemen en hun leden.
   http://sec.oto-nl.org/

   • Wie kan me even helpen met het logo v/d OTO.(zie linkje)
    Mijn analyse tot nu toe.

    Twee overlappende circels, de baan van de zon met de ster Sirius (ovale vissen logo christendom).

    De hexagram , de Saturnische/judaistische control grid/greep op de massa en een ode aan koning David en Solomon.

    De gevleugelde circel (plasma bol) als symbool voor de ziel.

    De twee slangen als vertegenwoordiging voor de kundalini energie en het dna.

    Het oog van Ra staat voor de pijnappelklier (zie foto echte pijnappelklier) de antenne naar het astrale vlak.

    De duif staat voor de vrouwelijke energie (Columbia/Venus) maar ook voor de lichtbrenger Lucifer.

    De graal met kruis (opengeklapte kubus) voor de religies en orders die de grid op aarde vertegenwoordigt.

    De Hebreeuwse letters Alef(?), Sjien (SJ/S) en Mem (M)
    de rest kan ik niet plaatsen.

    Ik begrijp nu ook waarom Jeroen Hoogeweij het altijd zo opneemt voor homo’s(no offence) bij Swapichou.
    De stakker is tot Baphomet geworden omdat hij de anus moest kussen van zijn meester.
    Dit alles om een graadje “hoger te komen”
    Jeroen denkt verlicht te worden ,als ze aan het einde van de Oto mis een hosti nemen met bloed en sperma (net als in de parfumlijn van lady Gaga, no joke!)
    Ze noemen deze de cake of light.
    Wat Jeroen niet weet ,is dat het een placebo is, de echte cake of light is iets heeeeel anders, maar dat hoort hij natuurlijk niet van de OUTERHEAD. Alleen de Innerhead weet de real deal.
    Dmv sexrituelen denkt hij tot een “hoger’ niveau te komen.
    Je oa in je reet laten neuken goed vastgebonden is niet nieuw voor hem, die graad is hij al gepasseerd.
    Het bijna dood moment is ultiem voor deze sicko’s, tot dat je tever gaat en eindigt als Robi Williams of Kurt Cobain.
    En dat allemaal omdat ze denken dat dan hun ruggenmerg vloeistof van onderin de bekken via 33 ruggenwerfsels naar de hersenen stroomt (Kundalini).
    Hoe kan je de moraalridder uithangen op internet terwijl je zelf deelneemt aan de meest bizarre rituelen, dat rijmt niet.
    Die stumper is gewoon een spritueel schandknaapje van de EL(ite) en verkeerd in totale chaos in zijn hoofd.
    Mijn gevoel zegt dat Kat ook Oto is, ik kan het niet bewijzen,

    Dit moeten we doen met Oto duifjes,

   • @Hamecon,
    Handige linkjes, vooral dat overzichtje.

    Dat teken wat op een ankh lijkt met dat halve maantje is mercurius of in de alchemie kwik.
    Die cirkel met dat streepje kan staan voor salpeter ook uit de alchemie (buskruit).
    Dat bovenste teken kan ik niet plaatsen het lijkt hindoeistisch.

    Volgens truthiracy is de hebreeuwse letter alef direct gerelateerd aan El de stiergod (of de Elohim pluriform)

   • The structure of the Ordo Templi Orientis (O.T.O.), like that of Freemasonry, is based on a staged series of initiations or degrees. The essence of the Order is in its higher degrees; strictly speaking only members of these degrees are considered to be members of the O.T.O. proper.
    Aleister Crowley: “Of the Eleventh Degree [of the Ordo Templi Orientis], its powers, privileges, and qualifications, nothing whatever is said in any grade. It has no relation to the general plan of the Order, is inscrutable, and dwells in its own palaces.” (Liber CXCIV, 1919)
    Crowley: “I am inclined to believe that the XIth degree is better than the IXth degree”, diary entry 26 August 1916.
    “Oh, how superior is the Eye of Horus to the Mouth of Isis!”. Diary 1913 about a boy showered with “foaming seed”: “While the other in his orgasm receives the waters.” “Let it be no sin to us to have buggered the virle bum.” “While the priest thrusts his thyrsus between boyish buttocks, All is accomplished; come Holy Dove!”

    http://www.parareligion.ch/sunrise/xi.htm

   • While the priest thrusts his thyrsus between boyish buttocks, All is accomplished; come Holy Dove!”

    SCHOKKEND!!!

    Ik weet dat je meeleest Frau Ziva en ik lees ook mee bij de Sicherheitspolizei Swapichou(SS)
    Je hebt gelijk over Jeroen, ik zal het dan nuanceren door te zeggen ,ok dat was erg op de man en ik kan het niet bewijzen dus trek ik dat terug, echter realiseer je je ,zie aangehaalde tekst van Hamecon, wat voor religie jouw vrindjes hebben.
    Je zit met psychisch niet in orde mensen op een blogje en aangezien Jeroen(als het 100% waar is dat hij OTO is) een rijkspas heeft, vind ik het geen prettig gevoel als dat soort GEKKIES ook maar enig zeggenschap hebben, dat begrijp je toch wel met zo’n uber iq van jou (Frankfurter school zeker?)
    Ik zeg wie de bal kaatst kan hem terug verwachten, de manier hoe jullie tekeer gaan tegen Martin en Don is gewoon walchelijk.
    Ik geloof ook geen ene reet meer van het officiele holocaust verhaal en nu heb ik nog wel joodse familie ook, ik ken de verhalen, dus die anti-semitsche talmoed kaart van jou kan je op tafel laten liggen.
    Gewoon mensen de ruimte geven met hun gedachten ,waar ben je bang voor?
    Wij onderzoeken ,dat zou jij ook moeten doen!
    Ik denk dat je een hoop kan leren wat hier allemaal geschreven en gepost wordt.

   • Give me the sign of the Open Eye,
    And the token erect of thorny thigh, (…)

    A. Crowley, Hymn to Pan.

    “sphincter
    [sfingk´ter]
    a circular muscle that constricts a passage or closes a natural orifice. When relaxed, a sphincter allows materials to pass through the opening. When contracted, it closes the opening. Four main sphincter muscles along the alimentary canal aid in digestion: the cardiac sphincter, the pyloric sphincter, and two anal sphincters. Other sphincters are found in the iris of the eye,, the bile duct (sphincter of Oddi), the urinary tract, and elsewhere.”

    http://medical-dictionary.thefreedictionary.com/sphincter

    http://en.wikipedia.org/wiki/Anal_triangle#mediaviewer/File:Gray408.png

 5. Jan Libbenga is vast lid van de redactie van Emerce en werkzaam als freelance journalist, met economie en technologie als belangrijke interessegebieden. Hij schreef ook diverse boeken, onder meer over 60 Jaar Televisie, Icesave en Pieter Lakeman.

  http://www.emerce.nl/auteurs/jan-libbenga

 6. Ik had altijd al een vermoeden dat DSB met opzet om zeep is geholpen, nu heb ik niet zoveel op met bank instellingen maar het was wel een buitenbeentje die niet paste in het elitaire systeem. Nu wordt toch wel een hele hoop duidelijk, een mooie ontdekking dit maar eigenlijk verbaast het mij ook niet. Goed werk Martin!

 7. Swapichou zal nu wederom een zenuwinzinking nabij zijn.

 8. Swapichou,Excuus nog voor het verspreiden van het gerucht dat je was overleden,soms is de de wens de vader van de gedachte.

 9. Ik krijg het idee dat de nieuwe media nog steeds sterker en beter worden en dat de oude media telkens verder implodeert.

  Een recente favoriet qua overzicht van de nieuwe media is. http://hoezithetnuecht.nl/laatstenieuws

  Lekker door blijven schrijven. 🙂

 10. De gecontroleerde (Staats) nieuwe media-oppositie, dient dus de Staat en de belangen van de orde van LUCIFER door voor (vooraf bepaald door hoge piefen) gecontroleerde sloop en afbraak te zorgen, en om samen met o.a. wat clownen als Kat de indruk te wekken dat ze fel gekant zijn tegen de new world order en om bij hun argeloze “nieuwe media schapen” de indruk te wekken dat ze die orde aan het verslaan zijn, terwijl ze het tegendeel beogen en het tegelijk bereikt wordt. Het betreft echt wel een georganiseerd netwerk, ik zou bijna zeggen, ophangen op marktpleinen die gasten.

 11. http://www.energienieuws.info/2009/08/torrcoal-niet-altijd-milieuvriendelijk.html

  Bekijk daar nog even het comment van jan libbenga
  klik op zijn naam, dan krijg je dit: https://www.blogger.com/profile/05620959065771714723

  Er staan lijstje met sites en onderin het contact adres van Jan Libbenga: [email protected]

  Dan kunnen we hem ook eens emailen.

 12. Vandaag worden de laatste paar tandjes getrokken van Barracuda.
  Zonder verdoving want tepelklem-Barra houdt van pijn.
  (Zie zijn beschrijving van zn laatste SM-sessie bij SSwapichou.)
  Wat een rare wezens zijn het toch die satan aanbidders daar in de diepste spelonken van het internet.

 13. Echt lachwekkend Hoe middels deze site complotters worden gedemoniseerd.Vb. “Als Peter R. de Vries zegt dat het zo is, kun je dat aannemen als de waarheid”, huh? Sterke onderbouwing gegarandeerd hahaha!
  http://www.thepostonline.nl/2014/12/03/wie-stopt-de-complotdenkers/comment-page-1/

  • Draw, ik heb het gelezen.
   ‘Complotdenkers vergiftigen HET DEBAT’

   DEBAT? HOEZO DEBAT? WELK DEBAT?P

   Durfden ze het maar aan, een debat.
   En Martin Vrijland durven ze niet te noemen.
   Wel de controlled opposition Russel Brand durft ie te noemen!!!

   Leuk om de comments daar te lezen.
   Ze vreten die BS van Vlemmix niet.
   Dit helpt alleen maar meer mensen ontwaken.
   Hopelijk vinden ze snel hun weg naar hier.
   En worden ze niet door Veterans Today e.d misleid.

   Opvallend ook hoe de alternatieve media op een hoop gegooid wordt.
   Demmink wordt genoemd(Klokkenluideronline)
   Controlled Demolition met Explosieven wordt genoemd.
   Nu zien we wat het gevaar is van James Fetzer,Steven E Jones en 2000 architects and Engineers!

   Niemand uit de MSM durft het debat aan.
   Want ze weten dat ze geen schijn van kans maken.

   Voor wie het nog niet weet,2000 architects and engineers is controlled opposition geleid door Steven ‘Thermite’Jones.
   Zie Checktheevidence.niet alleen ‘eventjes bekijken’ maar bestuderen graag.

   Het lijkt er sterk op dat Vlemmix zelfs weet van Dr Judy Wood,(where did the towers go)en de waarheid dus kent.
   Dus hij weet nog meer dan 80% van de truthers.

   • Een tijdje geleden heb ik aangeboden om een film van Engeneers and Architects 9/11 in servocroatisch te vertalen.
    Kreeg een mail van Wibren Visser, medewerker van E&A, dat het al vertald is. Vreemd genoeg waren de titels niet vertaald. Voor iemand die geen engels spreekt is het helemaal nuteloos, lijkt mij. Hij zou nog met de vertaler contact opnemen en mij later hierover informeren. Een dikke maand terug, nog geen reactie.
    Ik heb ook het vermoeden dat iets niet pluis is. Wat is de agenda van zo’n truth speakers?

 14. En dat Maria van’ We Are Change’ ook een babylonische… uhh,hoe zeg je dat ook al weer netjes… publieke vrouw is-en dus alles behalve heilig-weten de ervaren komleetdenkers waarschijnlijk allemaal al.
  Dat is namelijk al uitgekomen in 2010.
  Craig Fitzgerald is een Freemason,en Luke Rudkowski een wannabe Mason.
  Verbinden de puntjes is alles wat je hoeft te doen.

  Can You Handle The Truth About The Truth Movement?

  • We betaalt die gasten van We Are Change eigenlijk? Waar leven ze van? Van donaties? Volgens mij heb ik wel aangetoond dat dat bijna niet mogelijk is. En dat koppeltje ziet er behoorlijk vol gevreten en goed gekleed uit.

  • Die oplichter Luke Rudkowski die jij noemt staat in de privé Facebook accounts van Eric Donk en Herma Ouwehand van JDTV. Luke Rudkowski reageert ook op hun profiel.

  • Maria komt nog aan de beurt.

 15. Anthony, die zomerstop van je vrienden van Frontier is zeker een Sabbatical Year geworden?
  Met dat soort mensen moet je niet omgaan joh.

  • Hoe KOM ik er op! 😀

 16. Martin, die Trol die je zojuist door de plee hebt gespoeld.
  Ik had het niet eens door.
  Ik dacht dat ie net kwam kijken in complottersland of zo en de hele Kat/Poot Affaire had gemist oid.
  Ik werd er in elk geval al meteen doodmoe van.’Micha is duidelijk een Jood’ en dat soort shit.Dat was aan rare opmerking.Trouwens zn eerste zin was al behoorlijk over de top.Iets met’Niet te snel’ oid.
  Troll of niet-maar ik denk dat je gelijk hebt-,eerst moeten mensen maar even het archief bekijken alhier op MV voordat ze zich gaan mengen in
  analyses over dergelijke complotten.(heuse complotten die jouw persoonlijk raken)

 17. Ter herinnering.
  ‘Het dode Pool complot’ in de zaak Anass,inclusief professioneel nagemaakt politie-rapport daar zat ook het clubje van Ziva,swapichou,en Barracuda achter.Dat bleek al snel.
  Pas maanden later (augustus) kwam toevallig ‘Uri de Onschendbare’ in beeld.(zie archief hier op MV)
  De Israelische diplomaat die-nadat zn vrouw ‘een pilletje teveel’had genomen-met de noorderzon naar Duitsland is vertrokken.
  Dat was de vader van een vriendje van Anass.Toevallig.

 18. Uit betrouwbare bron: Pieter Lakeman is aandeelhouder in Chipshol
  De financiële rapportages werden altijd persoonlijk bij hem thuis afgeleverd.

  • Grote klasse, MV dat je die barracuda doedelzak doorprikt. Ken(de) die site niet. Sowieso zo goed als geen Dutch alternate blogs gesurfd nadat ik overigens eind 2009 De Boogeyman van Peter Stuyvenberg las. In grote lijnen kende ik het plaatje, maar het kwartje viel.

   Bij de Rotta bib. 24 december 2009 leen ik het. Leg de B.man in de avond op de balie van de Marechausse op Plaza Schiphol. Julie zijn toch zo tegen terreur met je Uzi’’s op dit Mossad Airport. Stond niets open, vandaar. Trein naar Brussel, verslind boek van cover to cover in cheap hotel. In sync hiermee laat dezelfde Marechaussee die Nigeriaanse boy met wat explosiefs in zijn onderbroek zonder paspoort overstappen from Lagos to Detroit.

   http://www.worldtruth.org/blog/1408/don-039-t-mention-quot-the-jews-quot/

   Wearechangerotterdam had ik ?&!- tekens bij from day one tijdens dat Occupy verhaal. Sprak een keer met de demonstrerende goegemeente. Begonnen moeilijk te kijken toen ik begon over de Joodse roots van alle (FED) bankers etc. Toen ik meer dan nattigheid voelde en hen het vuur aan de schenen legde aan de trappen van het R’damse Beurs WTC vervolgde ik mijn weg ge-ss-corteerd door een motoragent….

   In Amsterdam een keer het zelfde aangeroerd met Occ. voor De Beurs op het Damrak waarvandaan zoals bekend de Joods Sefardische banco capo’s zijn begonnen met hun schuldenwurgreep toen nog in de begin-bilderberg-fase voordat ze de Bank of England kaapten in het kielzog van W III , Cromwell etc.

   Bleek later dat zo’n beetje dat dat hele Occupy controlled opposition was uit de Khazar koker van goulash archipel Schwartz, Gyorgi, beter bekend als Soros. Maakt u zich geen sores, wij zorgen voor alles.

   Dat die Lakeman – lijkt me niet tot de stam te behoren- van het zelfde laken 1 pak is als Micha K. vreemd kwam toch wel als een financiele Maigret over. Maar goed, heb nooit wat van hem gelezen. Vermoedelijk zal ie nooit over de bankiers hebben gemeld dat het allemaal synagoge maatjes van elkaar zijn en staat ie op hun pleerol uh payrol.

   Inderdaad zoals AM wat diplomatieker stelt, Lakeman staat er gekleurd op.

   CIA O

 19. Is ook het “alternatieve” Vaatstra-onderzoek geregisseerd geworden? Het lijkt erop dat vanaf een bepaald moment een aantal personen (Dankbaar enz.) stukken informatie kregen toegespeeld om er iets mee te “ondernemen”.
  De moordzaak die zelf mogelijk minder belangrijk is, maar de aandacht weghoudt van een andere grotere gebeurtenis.

  • Dankbaar is controlled opposition.
   Is te ingewikkeld gemaakt om nog een touw aan vast te knopen.
   Dankbaar was zeer waarschijnlijk bevriend met PR de Vries.
   Al zeggen ze zelf heel wat anders natuurlijk.
   Ze werkten samen om de Kennedy zaak niet op te lossen.

   • Inderdaad, precies dat: “te ingewikkeld gemaakt”.
    Mensen zijn benaderd, getuigenissen afgelegd, maar alles binnen een beperkt kader.
    De precieze tijdlijn zou moeten worden nagelopen. Dit onderwerp is ineens gebracht op de gekende websites zonder enige motivering of uitleg.

    Dat laatste lijkt dan ook aannemelijk.

   • Zijn stemgeluid en manieren zijn heel opvallend te noemen.

    De voorgeschiedenis gaat verder terug natuurlijk. Met o.a. de Deventer Moordzaak. De protagonisten: Dankbaar en Maurice de Hond. Waarbij laatstgenoemde actief was met opiniepeilingen(!) onder het Gojim.

    Aan de andere kant van het spectrum wederom terug te vinden: P. de Vries.

    http://212.123.232.145/tekst/mening-dankbaar.htm

 20. Goed gedaan Martin Vrijland!
  Draw verwijst naar het artikel : “Wie stopt de complotdenkers?, Hoe aluhoedjes het debat blijven vergiftigen”.
  Tja als je weet dat de NWO sleutelfiguren in het gevecht via allerlei middelen wil uitschakelen, kun je alles verwachten. Een favoriete methode is die via de toepassing van Masers : “Microwave Amplification by Stimulated Emission of Radiation” http://en.wikipedia.org/wiki/Maser, een techniek uitgevonden en als eerste toegepast door de KGB in Rusland om bij dissidenten `to cook their brains out’ [1]. Met een alu hoedje kun je zo’n aanslag proberen te overleven. Dus hier komt dat vandaan.

  [1] http://jenniferlake.wordpress.com/2012/09/19/the-moscow-signal/

 21. “(…) Jeroen Hoogeweij informs me that he has
  been doing research on OTO and Crowley, and in the Warburg
  Institute (which is related to the University of London) he
  came across a huge archive about the relations between Jack
  Parsons and Elron. Also, Hoogeweij was in touch with
  Marjorie Cameron when she was still alive (Camerom was Jack
  Parson’s widow who eloped with Hubbard).”

  https://groups.google.com/forum/#!topic/nl.scientology/N2bZISSg9Cc

  http://nl.soopage.com/company/UROTO_5YGa.html

  • “Jeroen Hoogeweij is an an ex-member of the ‘Caliphate’ OTO;” (http://www.thelemapedia.org/index.php/Caliph)

   “For a while I was a bucher [student] in yeshivah Aish Hatorah (rabbinic education in Jerusalem) and actually read Hebrew;” (http://en.wikipedia.org/wiki/Yeshiva)

   http://www.parareligion.ch/sunrise/fasho.htm

  • The Beast Aleister Crowley left a heritage of Thelema followers and one of them was the Brotherhood of Saturn. This magical order was similar to the other occult groups, whether it be New Age, Freemasonry or Thelema; they all revolve around the idea of mastery of occult knowledge (e.g. axioms like “As above, so below” which emphasize the duality aspects of man and world) in order to advance and evolve one’s self in a series of steps and rituals. The Brotherhood of Saturn incorporates 33 steps to achieve the full spectrum of enlightenment, similar to Scottish Rite of Freemasonry who also incorporates 33 degrees. The end of the path for a member of the Brotherhood of Saturn is self-deification, an important concept in Thelema and seen in the realm of music with musicians making themselves god-like (e.g. Kanye West = Yeezus, Jay-Z = Hova, Beyonce = Beysus, etc.).

   http://illuminatiwatcher.com/decoding-illuminati-symbolism-saturn-black-cube/

   • De activiteit van de FS heeft zich altijd beperkt tot de Duitstalige landen. Zoals gezegd, werd de werking ervan in de oorlogsjaren onmogelijk gemaakt.

    Crowley werkte voor de MI5/6. Ook de OTO is sterk verbonden met de geheimdiensten. Daarin moet ook het voornaamste belang van deze organisatie gezocht worden.

   • Jeroen Hoogeweij
    http://chuckfurnace.com/opus/index.php?title=Nema

    Was collega student Michael Aquino niet betrokken bij kindermisbruik in de VS?

   • Goede link!
    Als je, je dan bedenkt dat Barbara Bush (de moeder van Bush jr) de dochter is van Crowley, dan is 9-11 makkelijk te verklaren.
    9-11 is ritueel uitgevoerd en wat staat er nu? Een one world toren ,in een octagon vorm.

 22. Michael Aquino is Col. Aquino van de temple of set, en was gestationeerd in de 70 en 80-er jaren op de Presidio Military Base San Francisco. http://exposinginfragard.blogspot.nl/2014/02/the-case-against-michael-aquino-satanic.html Een onderzoeker van Satanisme uit die tijd Maury Terry, bekend van The Ultimate Evil , http://crashrecovery.org/woolfolk/The%20Ultimate%20Evil.pdf , verscheen samen met Col. Aquino in de fameuze Giraldo Rivera show over Satanisme :

 23. Jan Libbenga en Pieter Lakeman

 24. Voor de duidelijkheid. Dit is dus Jan Libbenga, de man achter het internetterreur blog Barracuda:

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/03/Jan_Libbenga_Barracuda.png

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close