Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Wat is ‘dustification’ en ‘de-materialiseren’ door een Directed Energy Weapon?

Wat is ‘dustification’ en ‘de-materialiseren’ door een Directed Energy Weapon?

Naar aanleiding van mijn uitleg van de werking van een Directed Energy Weapon wil ik graag een poging doen de door Judy Wood geïntroduceerde term ‘dustification’ uit te leggen. Maar om te beginnen wil ik melden dat het erg belangrijk is om de volledige presentatie van Judy Wood te bekijken en niet slechts een half uur of delen ervan. Voor een goed begrip is geduld nodig. Ook wil ik opmerken dat het idee dat Judy Wood een dis-informant zou zijn om de ‘truther beweging’ te ondermijnen, te weerleggen valt met het beeld dat je krijgt als je je er echt in verdiept; Judy Wood geeft in feite op alle fronten een glasheldere verklaring voor alle waargenomen symptomen tijdens en na 9/11. Daarmee toont ze dus alleen maar extra duidelijk aan dat 9/11 een inside job moet zijn geweest. Waar ze echter een bedreiging vormt, is in de ontmaskering van Tesla-technologie. Het bestaan van die technologie zou een complete ondermijning zijn van alle verdienmodellen op het gebied van elektriciteit en olie. De complicaties zouden echter nog veel groter zijn, maar daarover later meer.

De-materialiseren

Wat is de-materialiseren (spreek uit: déé-materialiseren) en bestaat dat überhaupt? Nou, ik kan het niet bewijzen. Ik heb niet de juiste apparatuur en geen budget om dat te doen. Wel zou je het theoretisch kunnen beschouwen. In het vorige artikel heb ik al uitgelegd dat ieder materiaal een resonantiefrequentie heeft. Dit is volledig afhankelijk van de afmetingen en van het soort materiaal. Een ingeklemde stalen balk van 20 meter resoneert op een andere frequentie dan een balk van 50 meter. En neem je een balk van hout, dan is dat weer anders. Blijkbaar heeft Tesla ontdekt dat je dit ook op moleculair of atomair niveau kunt doen. Wat nu als je instaat bent de resonantie frequentie van een ijzeratoom te bereiken? Zou je dan het staalmolecuul kunnen dematerialiseren? Losse atomen zijn in feite niets meer dan een stel elektronen draaiende om een kern van protonen en neutronen. En dat is als het ware niet veel meer dan iets on-tastbaars. Is het mogelijk om materiaal te de-materialiseren? Is dat misschien wat er gebeurd is in New York tijdens 9/11?

Stelt u zich voor; een gebouw bestaat voor een groot deel uit staal. Het stalen framewerk vormt de basis van de constructie. Tussen de stalen profielen bevinden zich betonplaten. Deze zijn voor een aanzienlijk deel gevuld met staal. Een betonplaat bevat immers vlechtstaal of betonijzer (hoe u het noemen wil). Nu is de ene staal legering de andere niet, maar wel is zeker dat elke staalsoort grotendeels bestaat uit ijzer (Fe). Als je nu in staat bent om de resonantiefrequentie van ijzer te realiseren middels een apparaat dat die frequentie exact kan produceren? U weet dat wanneer u uw muziek aanzet, uw boxen trillen. Deze geluidsgolf bereikt uw trommelvlies en uw hersenen vertalen dat naar iets wat u als een geluidssensatie beleeft. Licht is ook een trillingsfrequentie. Het is dus belangrijk om voor het bereiken van de juiste trillingsfrequentie het juiste medium te kiezen. Zo zou het kunnen zijn dat je met een voor het oog onzichtbare lichtbundel (energiebundel) de juiste trillingsfrequentie van een bepaald atoom te pakken hebt.

Ergens in het de-materialisatie proces speelt een ge-ioniseerde omgeving een rol. Dit zou blijken uit de proeven van John Huchinson. Mijns inziens is dit vooral noodzakelijk om alle neuzen (op atomair niveau) dezelfde kant op te laten wijzen.

Antizwaartekracht

Ik geef toe dat ik hier een poging doe om de vindingen van Nikola Tesla uit te leggen en dat dit wellicht best getuigt van zelfingenomenheid. So be it. Maar ik denk dat de antizwaartekracht ook verklaard wordt door deze frequentietheorie. Als je namelijk een atoom gecontroleerd laat trillen en in feite de resonantie gecontroleerd doet, zodat het molecuul niet uit elkaar spat, kun je er voor zorgen dat het molecuul zich ‘op het randje van dematerialiseren’ bevindt. Zoals je een stalen balk kunt laten resoneren zodat hij op en neer beweegt kun je voorkomen dat hij los knalt door dit gecontroleerd te doen door op het juiste moment een demper in te schakelen. Dit zou bijvoorbeeld met een ‘tegen golfbeweging’ kunnen. Met de aanwezigheid van een elektrostatisch veld kunnen de moleculen zich nu allemaal – qua magnetisch veld – 1 kant oprichten. Daarmee ontstaat iets wat men wel diamagnetisme noemt. In feite wordt de aantrekking tussen twee massa’s – in dit geval het zwaartekrachtveld van de aarde en de moleculen – omgekeerd (als twee magnetische gelijkpolen die elkaar afstoten) en ontstaat levitatie. In feite bereik je zo anti-zwaartekracht.

John Huchinson laat ook in zijn proeven zien dat materialen beginnen te zweven. Hij zelf komt echter niet met een theoretische verklaring. Ik doe hier wel een poging. Of dit verschijnsel in het 9/11 ook aan de orde is geweest kunt u halen uit de bevindingen van Judy Wood. Laat ik volstaan met de opmerking dat wanneer de werkelijke toedracht van 9/11 aan het daglicht komt, ook de Tesla-technologie ontmaskerd wordt. Dan zou dus ook antizwaartekracht toe moeten worden gegeven. En ook vrije energie. Kunt u zich voorstellen wat dit voor de elektriciteitsindustrie betekent? Wat dit voor de auto- en vliegtuigindustrie betekent? Wat dit voor de olieindustrie betekent?

Dustification

dustificationJudy Wood spreekt in haar presentatie over ‘dustification’. In het Nederlands zou dit het best vertaald kunnen worden als ‘tot stof wording’. Waar doelt zij eigenlijk op? Daarvoor is begrip van de-materialiseren weer noodzakelijk. Stelt u zich voor dat al die betonplaten in die gebouwen van binnen staaldraad in zich hebben. Zoals gezegd wordt dit wel ‘vlechtstaal’ of ‘betonijzer’ genoemd. Daarnaast is het grootste deel van zo’n gebouw opgebouwd uit staal. Het gehele framewerk inclusief de kern is van staal. Wat gebeurt er als dat staal de-materialiseert? Kortom weg is. Niets meer te vinden. Binnen de betonplaten ontstaat een vacuüm. Dat zou dus een implosie geven van de betonplaten. Een betonplaat kan zo tot een grote stofwolk imploderen. Ik weet niet of er ook ijzermoleculen in het beton zelf vermengd zijn, want dat zou het effect van verpulvering zeker helpen.

Het ‘tot stof wording’ van de WTC gebouwen verklaart een hoop. Met name waar het gaat om het restpuin. De hoeveelheid materiaal die overbleef van deze grote constructies is door geen enkele andere theorie te verklaren dan door de-materialisatie en dustification.

468 ad

22 Comments

 1. Ik ga ook met mijn gedachten gedeeltelijk hierin mee.
  De bewapening van beton is nodig omdat beton amper treksterkte heeft . Eigenschap van beton is dat deze wel grote drukbelasting aan kan maar zeer weinig trekbelasting.
  Zodra de Fe bewapening gedematerialiseerd (death ray wapen)is kan de beton niet meer de trekbelastingen opvangen en klapt dus inelkaar.(bezwijken)
  Vanwege de enorme vrije val van een paar honderd meter verpulverd deze betonmassa dan vanzelf tot stof (zand,grind,cement)
  http://www.cementenbeton.nl/materiaaleigenschappen/445-mechanische-eigenschappen

  • Het gat dat ontstaat op de plek waar eerst ijzer/staal was, geeft nu een vacuüm. Implosie dus. Plof!

   • Precies.
    Er ontstaat door de dematerialisering van het staal, holle ruimtes in de betonmassa die dan de implosie veroorzaken.
    Ik begrijp maar niet dat ik er toen niet gelijk aan gedacht heb.
    Ik heb notabene zelf betoncurcussen gevolgd vroeger en ben jaren in de bouw werkzaam geweest als betontimmerman. De laatste 7 jaar voor mijn huidige crisis- WW ,was ik werkzaam als betonmixer chauffeur bij een betoncentrale.
    Ik denk dat ik toen teveel tv keek in die tijd. 🙂

 2. ik heb er geen verstand van maar misschien hebben ze een multi-frequenty-wapen gebruikt want:
  ook lichamen, mobieltjes, computers, elektriciteitsdraden, waterleidingen,deuren, stoelen, vloerbedekking, behang, tassen,jassen,toiletten, etc zijn in 9 seconden in stof veranderd.

 3. Check deze site eens.Hier komen ook andere zaken aan het licht.
  http://www.checktheevidence.co.uk/cms/

 4. Energie uit Niets Tom Bearden 1/2/3
  http://nulpuntenergie.net/index.php/diversen/549

 5. (Dr. Steven Greer) Lt. Col. Tom Bearden : Open Source Energy Network

 6. Daarom hebben de mensen die achter de aanslag op de twin towers zaten het grondgebied ground zero genoemd.
  Ground zero- nulpunt energie-vrije energie.
  De 10% elite beschikken hierover,terwijl de 90% massa “dom”wordt gehouden zodat deze zich “scheel” moeten betalen voor energie en zich dus ook niet verder kan ontwikkelen in gratis energie.

  • Ground zero is een term die gebruikt wordt om een nucleaire bomsite aan te geven. Er zou dus ook tegelijkertijd een nucleaire bom hebben kunnen afgegaan wat de explosie in de fundering kan verklaren waar de sleutel man van de Towers het over heeft.

   • Bekijk nou gewoon de presentatie van mevrouw Wood eens volledig…

 7. Nikola Tesla. Secret of the electromagnetic force

  A total reversal of Earth’s Magnetic Fields is coming!

  Als U weet wie er over deze kennis en middelen bezitten en U bedenkt er ook nog even de Geogia Guidestones bij , dan moet U inmiddels wel een lampje gaan branden.
  Het wordt tijd dat de mens zich realiseerd dat het vreemde klimaat of natuurverschijnselen veroorzaakt worden door geheime diensten/operaties.


 8. breaking a wine glass using resonance

 9. ashes to ashes dust to dust

 10. Illuminati Secret Technology and Weapons of Mass Destruction (HAARP & CERN)

  Ik zie al dat ik weer teveel post.
  Neemt het U mij maar niet kwalijk beste lezers.
  Ik houd het weer voor gezien voor vandaag.

 11. Een heerlijke discussie DEW bewijs vs de thermiet-theorie, de eerste 20 min. zijn wat vermoeiend,daarna is het reuze boeiend.
  Incluis links met reactie van DrWood.

  • Een stalen balk was en kan nietniet </b< tot 'dust' stof vergaan in midair.
   Dat is bullshit onzin. Staal bestaat vnml voor 99,9 % uit ijzeratomen Fe.
   Een element, ijzer is een element verdwijnt niet zomaar. De observatie (vanaf 33.00) is gewoon of vals of verkeerd geinterpreteerd.
   Dit is echt DESINFO!

   Vrijwel AL het staal is binnen 3 maanden na 911 weggehaald en verscheept naar China waar het is omgesmolten.

   Als het staal desintegreerde tot stof zou de totale hoogte van al het puin van de zo'n toren nog geen 3 m bedragen. Hebben we dat gezien???

   WTC op 911 was gewoon controlled demolition dus met explosieven opgeblazen. Zeker waren de explosieven zeer geavanceerd, want van militaire oorsprong, maar ook niet ZO geavanceerd, als men in bovenstaande video ons willen laten geloven.

   • Dustification…

   • @schnijder, sinds wanneer moet staal in china worden omgesmolten?
    Op zich al een beetje een raar verhaal, maar we weten natuurlijk allemaal dat er geen staal over was om te verschepen naar China, er was enkel nog stof.
    Waar is trouwens b.v de 450 km elektrische bedrading gebleven,de ‘plumbing’, 3000 toiletten etc.(ik ben de lijst even kwijt)
    Direct Energy, NIST DATA QUALITY Act.

 12. In het tv programma eh pardon brainwash programma De reunie werd een schoolklas van een Gooisch lyceum gefilmd.
  Opvallend was dat ze een klas hadden genomen waarin een vrouw, Marike geheten toevallig in New York was op 911 2001 en op nog geen 100 m (volgens mij was alles tot op 300 m straal afgezet, maar goed…) een van de torens WTC zag instorten.
  Nog leuker’ werd het toen even later een man uit deze klas vertelde dat ie net in de buurt was van de Mall in Kenia toen daar de terroristenactie/shooting was, maar gelukkig was ie op weg naar Zimbabwe (maar bijna in Nairobi beland was gelukkig niet op dezelfde dag…. etc)
  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1380794 VANaf 18.20

  Kreeg eigenlijk het gevoel van dat de propaganda machinerie nu al dit soort programma’s heeft bereikt(tja en welke niet?!)
  Wel heel toevallig.
  Deze Marike zegt dan ook (moest zij dat zeggen? Geinstrueerd?) “Ja basisgevoel van veiligheid is weg he!”

  De ‘machthebbers’ willen dat inderdaad graag: Veiligheidsgevoel aantasten, familie banden aantasten, seksuele basisgevoelens aantasten etc. etc.!!!

  • @allen-behalve diegene die vakkundig en zwaar met NLP technieken gebrainwashed zijn door de al reeds ontmaskerde zijnde ‘psy-op 2000 architects and engineers ‘dr’ steven jones- want zij lijken niet meer te redden, waarvan ons immer gewaardeerde schnijder een dramatisch voorbeeld is.
   Het gaat niet over meningen.
   Het gaat wel over feiten.

 13. Dit is gedaan met hetzelfde wapen, maar -engineer/architect/all round wetenschapper gezegend met een gebalanceerde rechter en linker hersenhelft en prima werkende pijnappelklier-schnijder heeft vast een logische verklaring.

  VREEMDE ZAKEN IN COLORADO.

  http://diamental.nl/images-linsky/vreemde%20zaken/vreemdezaken.html

  ik stel bij deze; ”De wijze uitdrukking Ab uno disce omnes geldt enkel voor mensen met gezond verstand dwz een goed functionerende pijnappelklier en een gezond ontwikkelde rechterhersenhelft.
  .

Trackbacks/Pingbacks

 1. Vlucht MH370 gekaapt of aanslag? | Martin Vrijland - […] expert in HAARP technologie en milieuoorlogsvoering) is het vliegtuig uit de lucht gehaald met een directed energy weapon. Bekijk hier…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close