Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Wie denkt Europa wel niet dat ze is?

Wie denkt Europa wel niet dat ze is?

In mijn jeugd heb ik wel eens een zakcentje bijverdiend op een varkensslachthuis. Tegenwoordig is de slacht en de verwerking van het vlees gescheiden, maar vroeger gebeurde dat nog wel op 1 bedrijf. Onderstaande beelden zijn dus voor mij niet onbekend. Het was een bijbaantje en je maakte soms dagen van 14 uur, waarbij je vaak de hele dag Italiaanse speklappen in en uit een pekel bad liep te tillen. Ik beschouwde dat als betaalde fitness. En met de stukken vlees heb je op zich niet zo veel feeling. Ik ging een keer bij de slachtafdeling kijken en daar zag ik de beelden die u in onderstaand filmpje ook kunt zien. Sindsdien besef ik hoe gevoelloos en meedogenloos wij mensen eigenlijk kunnen zijn. Fantastisch vond ik het toen een vrachtwagenchauffeur een keer het toegangshek tot het slachthuis niet goed sloot en de varkens er als een speer vandoor gingen. Helaas moest ik zelf ook mee helpen om ze weer met schokapparaten terug te drijven.

In de fabriek krijgen de varkens eerst een warme douche. Dit is om er voor te zorgen dat ze enigszins ontspannen. Dat is stiekem eigen belang, want vlees dat stijf staat van de adrenaline smaakt minder lekker. Na de douche werden de varkens een soort straatje in gedreven, waar ze stuk voor stuk een pen door het hoofd geschoten kregen. Tegenwoordig zal dat waarschijnlijk met een hoogspanningsschok gebeuren. Dan staat er iemand klaar die er voor zorgt dat de varkens opengesneden worden, zodat het bloed eruit kan lopen. Bij koeien gaat dat anders, omdat koeien ook door moslims en joden gegeten worden en dus halal geslacht moeten worden. Dit betekent dat ze met hun kop naar beneden moeten hangen. Koeien worden dus eerst opgehangen en dan worden ze opengesneden. Als dit gebeurd is, gaan de varkens aan een hangertje en wordt de hele buikstreek opengesneden om de ingewanden te verwijderen. De nieren worden daar uit gehaald, omdat dit een lekkernij is in Frankrijk. Vervolgens wordt het gehele varken door midden gesneden en natuurlijk gaat de kop er af.

Van elk dier dat geslacht wordt gaat praktisch niets verloren. Zo worden de botten gebruikt voor bijvoorbeeld lijmproductie en sommig afval wordt bijvoorbeeld weer verwerkt in veevoer.

Terwijl u dit alles leest of nadat u het filmpje gekeken heeft, denkt u wellicht: ik eet nooit meer vlees. Nou goed, ik kan u vertellen dat ik nadat ik op dat slachthuis gewerkt heb eigenlijk zelden nog varkensvlees eet. En in feite zou ik er voor willen kiezen om vegetarisch te worden, maar ik vind vlees ook nog gewoon lekker. De reden dat ik het u vertel is een belangrijke. Althans ik vind het belangrijk. Ik wil u namelijk prikkelen om eens na te denken over de vraag waarom wij mensen 12,2 miljoen varkens kunnen houden en we per jaar 553 miljoen dieren slachten alleen al in Nederland. Dit vraag ik niet omdat ik dierenactivist ben, maar er is een andere reden. U kunt zich namelijk voorstellen dat wij zoveel dieren moeten slachten, omdat we nu eenmaal moeten eten. En we kunnen nu eenmaal niet meer met 15 miljoen mensen op jacht gaan naar al die dieren, dus moet het op industriële schaal gebeuren. “Dat is nu eenmaal zo, daar kun je toch niets aan veranderen.

black_girl_by_whitesHerkent u uw eigen apathie? Wij vinden dat net zo normaal als we het ruim een eeuw geleden normaal vonden om in ‘negers’ te handelen. Daar hadden we ook weinig gevoel bij. Het was een “lagere soort” en er kon wel eens een dode vallen tijdens het transport. In 1958 werd dit zwarte Afrikaanse meisje nog als een aapje in een dierentuin gevoed. Ja zo ging dat toen nog gewoon. En de dame met haar chique zonnebril was zich waarschijnlijk van geen kwaad bewust. Sterker nog, ze dacht waarschijnlijk dat ze een weldaad pleegde.

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe het kan dat onze elitaire toplaag 1,5 miljoen doden kon maken in Irak om democratie te brengen? Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom u zich daar nooit schuldig over heeft gevoeld? Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom de Verenigde Naties niets deed toen de Hutu’s in Rwanda in 1994 achthonderdduizend Tutsi’s vermoordden? Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom wij daar niet bij stilstaan? Hoe kan het dat wij vanuit onze luxe woningen met breedbeeld LED-tv de zwoele nieuwslezersstem horen vertellen dat de rebellen in Syrië vechten met de regeringstroepen en we ons niet afvragen waarom wij in het Westen de arrogantie hebben om ons met dat land te bemoeien en deze Al Qaïda strijders (die zich nu Al Nusra noemen) te financieren, bewapenen en ondersteunen, omdat wij een ander regime willen? Hoe kan het dat wij gevoelloos accepteren dat de nieuwe regering in de Oekraïne mensen levend verbrandt in een pand in Odessa?

Weet u wat daar achter zit? Het is dezelfde gedachte als bij dat stukje varkenshaas op uw bord: wij vinden dat we er recht op hebben. Wij zijn namelijk het welvarende Europa. We hebben er hard voor gewerkt. En wij willen andere landen naar ons goedwerkende “democratische systeem” omvormen. “Dat is uiteindelijk alleen maar beter voor ze.” Met die arrogantie staat minister Frans Timmermans u te verkondigen dat Rusland de grote agressor is en wij slechts Europa moeten verdedigen. Wie startte de Golfoorlog? Wie startte de oorlog in Afghanistan? Wie de oorlog in Libië? Wie wierp de democratisch verkozen regering in de Oekraïne omver door sluipschutters te sturen en leugens te verspreiden via de Main Stream Media? Wie denkt Europa wel niet dat ze is?

 

Bron linkvermeldingen: CBS.nl, foodlog.nl

468 ad

19 Comments

 1. http://www.youtube.com/watch?v=0QdW6Wripqc

  Sinds ik deze documentaire “Earthlings” heb gezien, ben ik wel genezen van vlees eten… enkel heel af en toe biologisch vlees.
  Vaak wordt vergeten dat het enorme leed dat de dieren wordt aangedaan, dus het lijden van dieren, een van de voornaamste energiebronnen voor de “evil forces” is…

 2. Beste Martin,

  Je hebt perfect doel getroffen met dit artikel. Dit is precies hoe de westerling denkt. De westerling denkt dat ze overal recht op hebben. Maar in werkelijkheid zijn zij nog steeds de veroorzaker van al het leed in de wereld. Het wordt daarom hoog tijd dat de rollen eens omgedraaid gaan worden. En dat gaat wellicht ook op korte tijd gebeuren als de olie prijzen skyhigh gaan.

  Maar dit geldt ook voor de uitstoot van verkeer en industrie en wat daarmee op wereldschaal voor leed wordt aangericht. Nu gaan de bijen dood en zijn er miljarden mensen chronisch ziek. Maar iedereen stopt zijn vingers in zijn oren.

 3. We dreigen zelfs kritische artikelen als deze (prima stuk trouwens) gewoon te vinden. ‘O ach ja we keene de wereld toch niet veranderen’ denkt en zegt men.
  Als we zo ver zijn dan heb ik er een hard hoofd in dat er zelfs nog maar een tiende van de boodschap in die harde botte koppen van ons Nederlanders/Neerlanders dringt!

  • En precies op het moment dat je/men dat denkt (‘O ach ja we keene de wereld toch niet veranderen’) heb je de wereld veranderd in nog meer ‘klerezooi’. Sorry dat ik het zo zeg, misschien is “Er nog een stukje hel” of “nog meer slappe berusting” of “weer een stuk labbekakkerige luiheid” aan toegevoegd.

   • Een echte NEEderlander zegt NEE tegen misstanden en gaat de barricade op!
    Dat kan letterlijk zo zijn door het Malieveld en het Binnenhof te bezetten dat kan ook figuurlijk zijn door je bewustzijn te (willen) veranderen en de boodschap door te geven aan je familie en kennissenkring, danwel andere maatregelen te nemen en actief te zijn.

    Helaas de meeste Nederlandertjes zijn meer te vergelijken met JAknikZombielanders.

 4. TOch moet ik ter verdediging van mijzelf en andere mensen, want het gaat niet alleen over de Nederlanders ook in Duitsland ook de VS ook in China zijn zulke slachterijen zeggen dat het wel begrijpelijk is dat men niets doet.
  Allereerst ziet men het niet door dat alles relatief is afgeschermd van onze waarneming. Alles gebeurt in fabrieken en die enkele keer dat de camera ploeg van de NOS langskomt is als er weer eens te veel hormonen e.d. in het vlees is geconstateerd, waardoor onze export weer gevaar loopt.
  Ten tweede men is zo gehersenspoeld door de commercie, de standaard meningen en onze opvoeding dat men het al sowieso niet ziet of niet wil zien.
  Tot slot hebben we niet zoveel keus. In ons drukke leven waar we van alle kanten belaagd worden(werken, belasting betalen, naar het stadhuis voor een bonnetje van goed gedrag etc.) De sociale verplichtingen school opleiding examen feestjes, verjaardagen, etentjes met vrienden etc. is het wel het makkelijks om even bij Heij of andere super langs te gaan en ons obligate varkenslapje, rundervink of tartaartje te halen en bio vlees is schaars (winkel te ver te weinig) en duur.
  Moeten we misschien terug naar de kleinschaligheid van iedereen een varken in de tuin of schuur en door de kleine slager op de hoek laten slachten en tot rollade en filetjes laten verwerken die we diepgevroren het hele jaar ons tot voedsel kan dienen, wat over of te veel uitventen in de buurt of voedselbank. Het feit dat laatste al bestaat zou iedere zichzelf respecterende staat/samenleving een TOTALE schande moeten zijn.

 5. Hallo Martin,

  Ik eet al 25 jaar geen stukje vlees meer en ik mis niets, als ik ergens in de stad ben of zoiets en ik ruik gebakken of geroosterd vlees dan wordt ik haast beroerd van de lucht.
  En bovendien ziten er allerlei middelen in het vlees om zo’n beest zo snel mogelijk te laten groeien en wat denk je dan van al die medicijnen die die beesten krijgen. Die eet je dus ook op. En dan alle ziekten die het dier eventueel had. Snap je Martin dat je er beter niet aan mee kunt werken, beter is geen vlees meer. Ook al vind je het lekker.

  VanChrissum

 6. Schaam jullie verrotte consumptie slaven. Jullie laten jezelf voor een hongerloon uitbuiten door grote geldverslaafde coöperaties.
  Kan het ook eens wat minder?

 7. Pigs on the wing

 8. Wat er echt gebeurt:

 9. Ukraïnse volksverraders zijn.Politieke hielelikkers.

  Who’s Who in Ukraine’s New “Semi-fascist” Government: Meet the People the U.S. and EU are Supporting

  Bekijk alleen deze fascistische rat eens:
  Andriy Parubiy, co-founder of the fascist Social National Party
  Gegarandeerd dat deze fascistische partij gefinanciert wordt door zio joodjes zoals de Rothschild’s.

  http://www.globalresearch.ca/whos-who-in-ukraines-new-semi-fascist-government-meet-the-people-the-u-s-and-eu-are-supporting/5372422

 10. 2 fascistische ratten die verantwoordelijk zijn voor het bloedbad ontmoeten elkaar.
  Jammer dat ik geen Russisch versta.

 11. Ukrainian Maidan activist was filmed while shooting at windows of the Trade Unions House where people tried to save their lives:

  http://greeden.livejournal.com/447043.html

 12. NWO in volle uitvoering.

  Kiev plant False Flag tegen Rusland.De EU en Amerika zitten hierachter.

  http://www.rense.com/general96/kievplans.html

  De Nederlandse NOS en telegraaf journalisten verdraaien natuurlijk weer alles en gaan door met hun anti rusland propaganda.

 13. Kijk,deze door de jezuïten opgeleide reptiel weet nu de weg naar de Ukraïne

  http://www.euractiv.com/sections/global-europe/van-rompuy-flies-ukraine-secure-25-may-elections-302029

 14. Hoe joden over de niet joden denken.
  Deze noemen zich joden,maar zijn het niet.

  Lees even dit artikel op boinnk:
  http://boinnk.nl/blog/74498/de-eerwaarde-rabbi-moos-kletsmeijer-doet-weer-eens-een-duit-in-het-zakje-met-de-visie-vanuit-het-jodendom/

  ‘de eerwaarde’ rabbi Moos Kletsmeijer doet weer eens een duit in het zakje! Met de visie vanuit het Jodendom

  Mevrouw Silvia,

  gisteren zag ik op uw website het volgende onderwerp aangekondigd:

  Wie steunen ‘wij’ eigenlijk in de Oekraïne??

  Dit is een onzinnige vraag, mevrouw Silvia. In de Oekraïne gaat het niet om het ‘wie’, maar om het ‘wat’. Het gaat niet om de inwoners van de Oekraïne, maar om het land van de Oekraïne.

  Onze Messias komt snel. Dit is een gewoon mens en geen god, zoals die van die vervloekte christenen. De Messias van de christenen zit momenteel in de hel om zijn godslastering. Onze Messias is een mens van vlees en bloed. Hij zal regeren vanuit Jeruzalem. Maar als mens kan hij dat niet alleen. Hij heeft de hulp nodig van ons rabbijnen. Wij zullen de wereld voor hem besturen.

  Die stomme christenen denken dat de Joden alleen hunkeren naar een eigen staat. Onzin, wij zullen over de hele wereld regeren!(NWO??) Israël zal zijn als Den Haag en de Oekraïne zal zijn als een provincie.

  De Oekraïne is erg vruchtbaar. Onze Messias en zijn vele helpers moeten ook eten. Wij zullen het graan voor hem verbouwen in de Oekraïne. Daar gaat het om, mevrouw Silvia. We gaan als Joden natuurlijk niet zelf graan verbouwen. Dat is beneden onze stand. Dat is Gojiem-werk! Werk voor de Am-Haaretz! Wij geven de Oekraïeners nu de kans om graanverbouwers voor de Messias te worden. Willen ze niet, dan jagen we hen het land uit en halen we wel een hoop Indianen uit Zuid-Amerika.

  Weer wat geleerd, mevrouw Silvia. U hebt nog mazzel dat ik u voor deze uitleg niets in rekening breng.

  Shabbat Shalom,

  rabbi Moos Kletsmeijer

  Kortom gezegd: talmud joden/vrijmetselaren zijn mensen/slavenhandelaren.

  Laat de eerste beste jood nu maar eens in real life naast me komen zitten hier en mij bevelen iets te doen.
  Dan zal ik die jood eens laten dansen hier dat die niet meer weet wat voren en achter is 🙂

  Christian power.

 15. De apathische sheeple hebben niet door dat ze zelf ook naar de slachtbank worden geleid. Krijgen koeien in NL tegenwoordig geen schot meer in hun kop?! Twaalf jaar ben ik vegetarier geweest, eet nu vooral leverworst en slik vit. B12-pilletjes voor onder de tong en ijzerpillen. Kip buiten de deur eet ik sowieso niet, is bijna altijd gegarandeerd ‘horror’-kip. Thuis heel af en toe een kipnugget van biologische kip. Verder altijd de meest kipvriendelijke eieren, onze eigen eieren zijn wat dat betreft 200% okay. In de winkel heb ik altijd ontzettende de neiging om argeloze consumenten te vertellen dat ze dierenleed kopen als ze trays van dertig spotgoedkope eieren in hun kar leggen. Moedeloos word je er wel eens van. Als het niet uit jezelf komt blijft de prijs een concurrent van je geweten.

 16. Stay in your God given freedom

  John Miles

  • Knock On Wood

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close